2023. január 09. 13:26 - Fálki

VV11x50 - Piros után, suli előtt

Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)
Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.
Egy kis izom elférne ezen a nőn, de azért mindig minden körülmények között jobb, mint Ancsa.
vanda.jpg



Van valami teljesen érdektelen nézői kérdés is, a válaszom ezekre mindig az hogy: bé, béééé, béééééé.

Szombat reggel van ott bent és végre véget ért a nélkülözés hete, kaptak enni, inni és bútorokat is. Haggyálbékén Piros az első aki kisétál a hálóból bugyiban, a Marvel új szuperhőse, a KakaóscsigaMan megy rögtön utána és próbál kedveskedni, de nincs fogadókészség...
p1.jpg
p2.jpg


Lassie is előkerül lassan és neki rendes boldogságot okoz, hogy végre vannak székek és kanapé, rögtön egy büdösbogár pózzal kezd a KakaóscsigaMan előtt, aki úriember módján végigméri a megfelelő vonalakat a lányon.. (barna közben lila-sárgába van öltözve, ami csak akkor megbocsájtható, ha Lakers drukker, bár manapság abban sincs sok köszönet...)
l1_cr.jpg



Ricot arra tanította a Nélkülözés hete, hogy be kell rendesen osztani az ételt és nem szabad pazarolni. Ha ezt a gyakorlatba is át tudja ültetni és nem csak üres duma az egész, akkor már megérte.
Az ebédlőasztal tele szénhidráttal és cukorral és ennek Ákos és Lassie visítva örül.
kaja.jpg

Barna és Reni közösen privát reggeliznek, Piros tuti robbanáshatárra kerül ettől és lesz bőgés.
Barna szerint ez lesz a legmérvadóbb párbaj, Reni szerint Piros be van rendesen szarva, csak próbálja nem mutatni. Eközben Piros bemegy sírni a nyugiba a másik két agysebészhez, Márióhoz és Lassiehez..
Merthogy neki Barna teljesen tönkretette az estéjét és ha ez így normális, akkor Barna inkább soha többet ne szóljon hozzá és idézem "remélem úgy megbaszták egymást, hogy mindkettő kimegy innen a gecibe. Gyűlölöm mind a kettőt!". Mondom, szombat reggel vagyunk, a párbaj napján... És most épp soha többet-percek vannak.
Barna puhítja már itt is Renit, mert számára vonzó és a saját teste szerelmes Reni testébe. Jóóóóóóóóvan, haggyadmá', legszarabb duma valaha.
Barna: "Szeretem ezt csinálni, sőt, élvezem, miért tagadjam"
Majd jönnek az ezerszer elhangzott kulcsmondatok Barna szájából is:
"Elmondom neki (Pirosnak) állandóan, hogy ne gondold azt, hogy közöttünk lesz bármi is. Se itt és most, se akkor ha visszajössz a párbajról.. NEM LESZ KÖZTÜNK SEMMI. Tudod mi erre a válasza? Az, hogy csak mondom" WTF.

Melina fejmossa Pirost közben az étkezőben, aki nem érzi úgy, hogy Ő taktikázna. Ismét elmondom, századszor, szombat reggel van!!! Eddig hányszor láttuk már piroskáról azt, hogy sorolja a neveket, kit mikor visz ki és hagy kint a gecibe, mikor mi fog történni az ő forgatókönyve szerint és az élő adásban is elmondta pár órával később, hogy taktikailag rossz döntést hozott ami a kieséséhez vezetett.
De itt, szombat délelőtt Ő még nem taktikázik.

 

Az étkezőben megválasztják a villa utánfutóját, ami egyáltalán nem érdekes, Dani lett az, kap is később a fejére egy utánfutós sisakot.. 



A másik érdekes dolog ebben a beszélgetésben, hogy Meli és Kriszit egymásnak feszül és bizony Melina olyan szellemi fölényben van ebben a beszélgetésben, hogy rossz nézni. Krisztinek a grimaszok, a nevetés és a zavart vigyorgás maradt csak.. Ejj csáje, nem lesz ennek jó vége.

 

Közben már délután lett és Piros-Barna nyekergés van a hálóban:
Barna bevallja Pirosnak is, hogy Meliről az első nap óta azt gondolja, hogy egy nagyon jó csaj. Piros pulzusa már 100 fölött..
Egy kis blabla, majd B. azt állítja, hogy nem mondott semmi olyat senkinek, amit P.-nek ne mondott volna el és egyébként igen, Meli egy jó csaj és ledurrantaná. 130.
Kis ölelkezés, csók, seggfogdosás.. Ugye mindez a gyűlölt Barnával, akibe mostanra már megint szerelmes lett a hercegnő.

 

Párbaj utáni pillanatok:
Reni és csapata örjöng, Barnáékba pedig belefagyott a szar, rendesen fogalmuk sincs, hogy mi történik körülöttük.
barna1.jpg

Kriszti, Lassie, Barna, Sajti, Márió, Rico és Ákos tart párbaj utáni haditanácsot a kanapén, hogy akkor most mégis mi a fasz van. Tökéletesen vakon vannak, áldozatszerepről, rajoskodásról, a másik csapattal nagyon örülő Melináról esik szó és megint megfejtik, hogy Ők pedig okosba vannak.
Rico bemotyogja, hogy Ő bizony be van fosva, de nem foglalkoznak vele, csak Márió, aki "szintén be van fosva kom".
Barna és Márió kimondják azt is, hogy 4/4 rossz helyre húztak, de ebből nem esik le nekik, hogy mire kellene következtetni...
tanacs.jpg

A nyugiban Dani, Meli, Reni látják azt, amit mi is, köszönjük.

 

Buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jön az alkohol. Rendes esőtáncot járnak a raktár előtt, hisz megjött a piaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Én nem értem ezeket bazmeg!
piatanc.jpg


Jön egy gyászkeretes kép is a kiesőről (többet nem vagyok hajlandó leírni a nevét már), Barna el is monológja neki ismét, hogy kettejük között nem lett volna soha semmi. "Kamasz kis tinédzser vagy és tanuld meg, hogy legközelebb csak magaddal foglalkozol és nem a fasz férfiakkal, akik ráadásul az arcodba mondják, hogy ne foglalkozz velük"
A mindig mindent jól látó KakaóscsigaMan tanácsai nyilván aranyat érnek...
Kriszti is szól pár szót, szerinte Ő is olyan mérgező kapcsolatokban érzi jól magát amiben a Tojástörő és ez lehetett vajon a kiesés oka? (miféle kapcsolat bazmeg??? Nem volt ott bent kapcsolat!)
Segítek: nem.

A buliban Barna-Reni beszélgetésben előbbi még mindig nem érti és vakon van; Sajtos - Reni beszélgetésben Sajtos elmondja, hogy Ő tudja hogy tőle félnek, ezért nem kapott mgé soha jelet. Tuti döntőbe fog jutni és mindenki ellen vissza fog jönni. A piros kendőt fel kell használni, de Ő nem használná, mert akkorába van, hogy neki nem kell.
Geci.

 

Unalmas, szar rész volt.

1585 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr2618022154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csodalámpa 2023.01.09. 13:41:20

Amúgy köszönjük az új posztot, el is olvastam. :)
Éppen bioszóra van a vellában, téma a férfi nemi szerv anatómiája. Vicces. Ja, nem.

csodalámpa 2023.01.09. 13:46:18

Na jó, az vicces volt, hogy a barlangos testet Rico a punciban, Reni meg seggtájékon kereste :D

Balu30 2023.01.09. 13:57:34

Vajon az évad végére vv10renátó vagy kakaóscsigamen lesz a valaha volt legutáltabb játékos?

Hontalan Ivan 2023.01.09. 14:17:15

@Fálki: köszi a posztot!

Valahol lemaradtam, Barna hogy lett KakaóscsigaMan? A magyarázatokat köszi előre is

hereverő heverő 2023.01.09. 14:20:40

@Hontalan Ivan: Amikor Reni meg Piros versenyeztek érte nem szomjasan, akkor azt mondta, hogy ha egy pékségben csak egy kakaóscsiga van akkor azért versenyezni kell, és most a két lány között ő a kakaóscsiga.
Nem emlékszem pontosan hogy mondta, de ez a lényege

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:21:16

Sokadikk! Köszi Fálki! :D @Hontalan Ivan: Ő mondta hogy ő a kakaós csiga, mert a két lány bement a pékségbe és mindketten kakaós csigát szerettek volna vásárolni, de csak egy van így kié legyen az az egy darab. Ő erről nem tehet hogy ő a kakaós csiga! :D

VVerőlegény 2023.01.09. 14:27:23

@Fálki: Thank you! El is olvastam, mert meg nem volt idom megnezni a tegnapi Ofit.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 14:34:06

@Nyuszomuszo83: Erről az jut eszembe:

- Elnézést az ott kakaó a csigán ?
- Nem, szar !

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:36:07

@SelyemSonkaPini: És ez barnára hatványozottan érvényes :D

VVerőlegény 2023.01.09. 14:43:58

@SelyemSonkaPini: Ezt a viccet Te talaltad ki? :-)

VVerőlegény 2023.01.09. 14:46:24

@SelyemSonkaPini: Akkor az en verziom a következő:
- Az ott kakaó a csigán?
- Nem, Barna.

szánentáli 2023.01.09. 14:47:22

Live-ban megint Kriszti-Meli balhé van, előbbi kiabál, Meli továbbra is tök higgadtan reagál

VVerőlegény 2023.01.09. 14:52:05

@szánentáli: Hat sajnalom, a jovo hettol kezdve erik a kanbuli a villaban. Ugy tunik megint egy lany fog kiesni.

Kosztarika 2023.01.09. 14:54:19

Élőben Kriszti és Meli újabb vita, ami abból indult ki, hogy egy, a többiekkel közös beszélgetés során Meli annyit mondott, hogy Kriszti
(is) sokat alszik.
Most Meli lefeküdt 5 percre, Kriszti levideózta. Aztán letagadta, aztán elismerte. Jöttek elö a régi sérelmek. Dani is beleszól Meli mellett. Kriszti kiabál, Meli nyugodt.
Már a tanárnő is bent van, próbálja őket békíteni.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:57:31

@Kosztarika: Kösziiii! :)
Kriszti ássa saját maga alatt a vermet! :D

sogeking 2023.01.09. 15:02:25

Köszi, el is olvastam. Piri már voldemorti magasságokba emelkedik.
Én Sajti helyében rámennék Renire, meg áthívnám Ákit a sötét oldalra, cserélbe elpasszolnám Ricót...

Fálki 2023.01.09. 15:06:47

@sogeking: Rico szerintem ártatlan, hangoshülye, oda megy ahova akar, sehol sem igazán tényező.

Ákos viszont nagyonis az, Ha nem basszák el, akkor Melinával együtt sima top3.

2023.01.09. 15:07:23

@Nyuszomuszo83: EKG. Kriszti saját maga alatt vágja a fejszét. Miközben Barna két tüzet tart egy rakáson

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 15:09:49

Köszi a postot!

Én nem szeretem Vandát, szerencsétlen annyira semmijen és unalmas, hogy képtelen vagyok nézni, amikor konferál 2 jelenet között. Remélem nem fog párbajt vezetni, mert lerágom az arcom.

Forgalmista 2023.01.09. 15:12:04

@Fálki: köszi! Azért így az igazi :)

Azon gondolkodám, hogy sokszor írjuk a különböző (általában mocsárlény) karakterekről, hogy hozza, amit a csatorna és a castingosok vártak tőle. Lassie-től vajon mit vár a csatorna? Miért válogatták be? Egyedül eddig nekem a butasága tűnt kimagaslónak az általános szürkeségéből, de a többi szereplőnél nem butább annyival, hogy ez legyen a szuperképessége. Szerintetek?

Fálki 2023.01.09. 15:13:48

@Forgalmista: Szerintem Ő a cukicsaj kategória.

Csak nem cuki. Hanem egy unalmas buta semmirekellő.

sogeking 2023.01.09. 15:16:15

@Fálki: kizárólag az izgalom kedvéért várom Sajtitól hogy villantsom valami komolyabb stratégiát, ha Ákos nem csinál magának egy csapatot, akkor az eddigiek alapján Melina-Dani simán menetel, plusz valaki semleges a végéig (akár pont Áki, de ez a forgatókönyv nekem túl sima)

VVerőlegény 2023.01.09. 15:18:44

@Forgalmista: Sztem Lesszire az egyik szex faktor szerepet szánták a szerkik, de Lesszi atverte őket a castingon.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 15:19:59

@sogeking: néha a sima dolgok a legegyszerűbbek és azok jönnek be.Pont mert olyan sima, hogy nem is gondolnánk. Ha nem Ákos akkor abban az esetben Reni lehet döntős ha nem fekszik össze a barnával. Szerintem ott lehet akár egy párbaj is akár visszatérve a virsli gate-re is.

sogeking 2023.01.09. 15:22:27

@Nyuszomuszo83: igen, a simát itt úgy értettem, hogy elég valószínű, de uncsi :)

Gia 2023.01.09. 15:23:55

Hm.Rencsi és Barna máris közeledik egymáshoz.Nem lesz ez így jó.

sogeking 2023.01.09. 15:25:05

amíg offline a live, addig mindenkinek szeretettel
www.twitch.tv/thebs_chen

/egy japán lány beszélget a macskájával, ruha is van rajta

2023.01.09. 15:27:17

@Post Modern Prometheus: Megkérhetlek arra, hogy készíts egy szimpátiaszavazást a megmaradt játékosokra (persze csak ha kedved :)) Így nem csak az derülne ki, hogy milyenek az arányok, hanem az is, hogy itt ki melyik TEAM tagja (listázom őket, aki számomra nem megfelelő, azzal nem állok szóba, mert rossz lóra tett)

Fálki 2023.01.09. 15:31:30

@VV11Vikcsii: Te hülye :D :D Te vagy az, aki mindig rossz lóra tesz :D

csodalámpa 2023.01.09. 15:32:55

@Kosztarika: Nekem kicsit visszatetsző ez a vérszívó pitbull stílus amivel Melina már napok óta nyírja Krisztit. Nem mondom, hogy valótlanok az állításai, csak a stílus meg az, hogy egy köztudottan labilis emberbe áll bele így, az nekem nem #tecc.

Hontalan Ivan 2023.01.09. 15:33:25

@hereverő heverő: @Nyuszomuszo83: köszi mindkettőtöknek! Most a fejem olyan, mint Pirosé volt, úgy vertem a falba a sztori miatt . Hánynom kell ettől az önelégült csávótól, blöááá

@SelyemSonkaPini: :D

sogeking 2023.01.09. 15:40:13

@VV11Vikcsii: hány lovad van még versenyben?

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 15:41:27

@csodalámpa: Inkább ez a stílus mint a kriszti féle majomkodás, pofavágás, archúzgálás. Amikor valaki így majomkodik mikor normálisan beszélek vele egy dolog szokott eszembe jutni, okos enged.... De velem pl van még egy gond, egyszerűen kiröhögöm és már nem válaszolok, ha mégis azt higgadtan, de a szavak ütnek. Miután beleröhögtem az illető képébe garantáltan csúcsra szopatja saját magát és csak kurblizza az idegeit, saját magát dönti össze. ezt hívják mosolygó gyilkosságnak. De iszonyatosan hatásos. (Persze van mikor előjön az állat, de ezzel inkább el szoktam érni a célom) Ehh tudom beteg az agyam :D

Fu Szekh Li 2023.01.09. 15:43:23

@Post Modern Prometheus: szegényt nagyon hirtelen dobták a mély vízbe, be is van tojva rendesen, amikor a lakókkal kell beszélnie. Remélem kinövi, és akkor sokkal jobb lesz, mint a Fosch9.

Egyébként bármennyire is meglepő, én lecserélném Cédát Bibire a BV-ben. Egy órán át képes moderálni magát, és határozottan vicces tud lenni. Norbitól konkrétan ellopta a showt (mondjuk nem volt túl nehéz).

2023.01.09. 15:45:26

@Fálki: Ezt kétféleképpen értelmezem, de vitatkozom veled (már ha úgy érted) :D Lásd Zsuzsu esete vagy Surviorben Dani
@sogeking: Van még bőven :) Neked hány van?

Cérnahuszár 2023.01.09. 15:46:04

@Post Modern Prometheus: még egy opciót tudsz bele tenni? mondjuk a pókot, vagy a poloskát
tényleg nem tudok kit választani

csodalámpa 2023.01.09. 15:46:35

@Nyuszomuszo83: alapban nincs bajom evvel a stílussal, egyszerűen csak zavar, ha egy one-to-one szituációban ennyire asszmetrikusak az erőviszonyok.
Ifjúkoromban vízilabdáztam, akit fél kézzel ki tudtam iktatni, annál nem használtam a lábamat is :)
Nekem meg ez a defektem :D

sogeking 2023.01.09. 15:48:50

@VV11Vikcsii: paradigmaváltáson mentem keresztül, ezentúl mindig a legsutább játékosnak fogok szurkolni :)

Fálki 2023.01.09. 15:49:06

Azért ez a Renátó féle "Beszélek!" megnyilvánulás Melinától is ugyanannyira bicskanyitogató, mint attól a gyökértől volt.

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 15:49:48

@Cérnahuszár: strawpoll.com/polls/NMnQB6OVWg6
parancsolj :D

@Fu Szekh Li: ez a szakmája, ne legyen megilletődve, nem most van kamera előtt először életében ¯\_(ツ)_/¯

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 15:50:18

@csodalámpa: Mindig az van hogy milyen intelligens Kriszta meg versek, stb, ehhez képest ahogy Fálki is írta Melina szellemi fölényben van. Pedig ha annyira értelmes lenne, akkor érvelhetne, de az ordítás jobban megy, mint pl mikor a katás tűntikézésen elvezették a rendőrök, jó ott be volt mindenezve, de itt????

Kosztarika 2023.01.09. 15:50:35

@csodalámpa:
"Nem mondom, hogy valótlanok az állításai, csak a stílus meg az, hogy egy köztudottan labilis emberbe áll bele "
Az ilyen betegséggel küzdökkel nagyon nehéz együtt élni, még családtagonknak is, nemhogy vadidegeneknek. Mindenki felszült már odabent, arra nem vonatkozik a szerződésük, hogy egy mentálisan beteg ember vergődéséhez assziszáljanak és pátyolgassák. Nem mondatnak véleményt egy fe

Balu30 2023.01.09. 15:51:56

Kata a VV9 Zsuzsu gluténmentes verziója. Bevágja az áldozati szerepet mindenki utálja őt, senki nem fogadja be miközben mindenkit kicsinál idegileg. Annyi különbség, hogy Katának talán több esze van.

2023.01.09. 15:52:54

@sogeking: Ez kedves tőled, de akkor sajnos mindig szopni fogsz

Kosztarika 2023.01.09. 15:53:33

.. feladanál, mert Kriszti kborul? Miért kellene nagyobb tekintettel lenni rá?
Sajnálom Krisztit, nem az ő hibája, a castingé.

Élőben emlegették a Simon- Pácz jelenetet. :D

VVerőlegény 2023.01.09. 15:55:21

@Post Modern Prometheus: Multiply choice nem lehetne lehetseges, ingadozom Dani es Akos kozott ?

2023.01.09. 15:55:22

@Fálki: Ezzel viszont EKG.

Kosztarika 2023.01.09. 15:55:31

@Fálki: feszült és mondHatnak
:))

hereverő heverő 2023.01.09. 15:55:37

@Cérnahuszár: hihi, a rovarok fognak nyerni. Barna is kapott egy szavazatot, amin előszörre meglepődtem, de aztán megnéztem: Barnára a Kakaós Csiga szavazott.
Szóval a pékek is olvasnak minket.

Fu Szekh Li 2023.01.09. 15:56:42

@Post Modern Prometheus: ez kb most olyan, mint amikor egy profi boxolót a harmadik meccs után bezavarnak egy címmecsre. Ez nem így működik, a csatorna fokozatosan akarta felépíteni, csak Fosch9 kiugrása után kényszerhelyzetbe került. Túl nagy szintlépés ez hirtelen.

hereverő heverő 2023.01.09. 15:59:08

@Fu Szekh Li: Azért annyira nem az. Eddig is ilyesmiben dolgozott, már tavaly is meg az előzőben is. Ha van esze, márpedig tudjuk róla hogy van, akkor ez nem akkora ugrás, simán meglépi

sogeking 2023.01.09. 15:59:12

@VV11Vikcsii: könnyű Verstappennek szurkolni, na de mondjuk Narain Karthikeyannak?
az a valami :):):)

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:00:54

@VVerőlegény: nem sajnos, abból mindig trollkodás van és nem túl reprezentatív :)

@Fu Szekh Li: hát azért na, ne csináljunk már úgy, mintha egy nívós műsort kéne vezetnie, egy kicsit több élettel nem lenne rossz, de így nézhetetlen, megalszik a tej a szájában én meg fejen állok az unalomtól tőle. Anikó legalább lendületesebb volt mindig is, a bakikat nem számítom ide egyiktől sem. De ebben a mezőnyben bármennyire is fáj PP a legnézhetőbb.

hereverő heverő 2023.01.09. 16:06:45

@Post Modern Prometheus: mert te nő vagy. Nekem Vanda kevésbé randa mint a P-D Panda

de amúgy igaz, PP a legprofibb.

VVerőlegény 2023.01.09. 16:08:19

@Post Modern Prometheus: Amikor megallas nélkül elore-hatra lepked a laban, az engem nagyon idegesít.

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:09:34

@hereverő heverő: nem a kinézete a baj, hanem, hogy lassú és unalmas szegény, amúgy más esetben PP hiperaktívkodása is zavar, az meg a másik véglet, csak ebben a merítésben hát felértékelődik

Fu Szekh Li 2023.01.09. 16:13:53

@Post Modern Prometheus: ragozhatjuk ezt még, de csak annyit mondtam, hogy korai volt még a szintlépés. Ez független a műsor színvonalától, mert az NB3 és az NB2 között is van szintkülönbség, és ha a harmadosztályból a bajnokság közepén átsorolnak a másodosztályba, akkor szívni fogsz mert nem arra vagy felkészítve. Főleg mentálisan. Ennyi.

Tiszteletreméltó, hogy Ancsa belátta, hogy nem megy neki most a gyereknevelés mellett, de attól még kicseszett a csatornával. Mondjuk az meg is érdemli, mert eddig nem nevelt ki mellé még egy női műsorvezetőt.

2023.01.09. 16:15:12

@sogeking: Főleg ha egyszer bejön, mert akkor sok pénz ütheti a markodat :)

hereverő heverő 2023.01.09. 16:16:39

@Post Modern Prometheus: Nekem pont Vanda lassúsága tetszik. Mondjuk kérdezni azt nem tud, PP ebben jobb. Nem hiszem, hogy Vandának lenne lehetősége aktívkodni, meg van kötve mit mondjon. Lehet, hogy a koncepció az, hogy Vanda a csendes, PP a harsány műsorvezető. Amúgy nekem mindegy, mert átpörgetem őket így nem annyira zavaróak.

VVerőlegény 2023.01.09. 16:16:47

@Fu Szekh Li: Egy csomo szinesznot fel lehetne kerni, pl az utolso vip fozomusorbol, mondjuk a gyoztest.

sogeking 2023.01.09. 16:18:31

@VV11Vikcsii: igen, itt viszont a győzelem legitimálja a világnézet helyességét

Fu Szekh Li 2023.01.09. 16:23:12

@VVerőlegény: két majomban őrlünk :)
Ez külön szakma. Nem olyan egyszerű csak úgy beugrani, Evelinnek se biztos, hogy menne kapásból.

edimörfi 2023.01.09. 16:24:49

Vandácskával ma megjelent egy interjú, amiben nemcsak azt árulja el, hogy számára a világon a legvonzóbb férfi az F1-es pilóta, Charles Leclerc, de egy mondatban azt is elmondja, milyen faszira vadászik. Íme:
„Legyen okosabb, mint én, nálam ez a legfontosabb, minimum beszéljen idegen nyelveket. Legyen kisugárzása, és tudja tartani velem a tempót."

Kosztarika 2023.01.09. 16:26:02

@Fu Szekh Li:
Nem beszélve arról az apróságról, hogy el sem vállalná.

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:26:30

@Fu Szekh Li: nem értek a focis hasonlathoz, szóval elhiszem :'D mint kvázi szakmabeli mondtam, amit, hogy igazából itt nincs nagy differencia a 2 műsor között, kivéve a stúdiós élők, de azokat meg lehet nem is kapja meg. lényegében mind a 2 esetben csak az kameramanhez beszél, és nem nehéz elvonatkoztatni és nem arra koncentrálni, hányan vannak "mögötte" a tv előtt. [szoktam streamelni, első pár alkalommal fura volt, de kb a 4. alkalommal már teljesen ki tudtam zárni és úgy beszélni, viselkedni ahogy egyébként, annyi, hogy itt élőben tudsz reagálni a nézők kérdéseire, de egy bizonyos alkalom után ők is csak nick nevek lesznek és elfelejted, hogy valódi emberek vannak mögötte]

VVerőlegény 2023.01.09. 16:29:16

@Fu Szekh Li: Lehet, hogy igazad van, de azert a szineszeknek oktatnak olyat, hogy rogtonzes, van sugogep, lapocska a kezukben, es lehetnek osztonos zsenik is közöttük, na meg Ancsanak es Vandanak is megadtuk a kezdeti turelmet.

hereverő heverő 2023.01.09. 16:29:18

@edimörfi: Ezt szinte szóról szóra hallottam már egy bizonyos Andreától, aki a TV2 híradósaként kezdte...

hereverő heverő 2023.01.09. 16:31:05

@Cérnahuszár: igen, én is a csendes lényekre szavaztam.

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:32:10

@sogeking: most már csak mini festést, mert nem játszom épp olyan játékkal ami érdekes néző szempontból is, de ha van olyan játék ami szerintem érdekes, akkor azt is szoktam, de jelenleg a festés jobban érdekel, és ahogy a számokat nézem másokat is, meg itt nincsenek nyelvi akadályok [nem mintha bajom lenne azzal, ha angolul kéne, mikor elindult a twitch akkor úgy toltam, csak nagyon fárasztó volt] és sokkal chillesebb, mint játszani, nem kell folyamatosan beszélnem sem, ami most a dackorszakos gyerek mellett nagyon fárasztó, mert a nap végére már nincs sok kedvem beszélni :D

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:35:32

@sogeking: de, hogy egyértelműbb legyek, pl ilyeneket, csak én még nem vagyok ezen a szinten www.instagram.com/miniacal_/

sogeking 2023.01.09. 16:37:34

@Post Modern Prometheus: most már értem, érdekes :) köszi, egyszer lehet, hogy kipróbálom

Fu Szekh Li 2023.01.09. 16:38:45

Lezárnám már ezt a dolgot.
@Post Modern Prometheus: én Vandánál akkor látok problémát, amikor bekapcsolják őt a villába, akkor nagyon zavart még szegény.
@VVerőlegény: még ha képes is lenne rá, akkor sem valószínű, hogy ráérne, gondolom betelt már a naptára legalább nyárig. Az rtl-nek a saját embereiből kellene helyettest találni.

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:38:53

@sogeking: ha szereted a sziszifuszi dolgokat, akkor hajrá :D

@hereverő heverő: ha kimásolod is?

hereverő heverő 2023.01.09. 16:43:50

@Fu Szekh Li: Akkor zárjuk le: Vanda szerintem már most jobb mint Ancsa. És igen, a csatornának már régen ki kellett volna nevelnie egy bárkit, aki be tud ugrani. Teszem azt Vanda megbetegszik, elutazik Peruba és elrabolják a tengerimalacok, bármi, akkor Mercit emelik fel a normál játékosokhoz? Én akkor ott kiszaladok a láncfűrészért...

Kosztarika 2023.01.09. 16:48:21

Sajti oktatja Krisztit. Most nem is az az érdekes, amit mond. Ezt hallanotok kellene. Hadarja a szavakat, megemeli a szavak elejét.
Mintha tyúkudvarban lennék. Sajti a kiskakas.
Leirva ez semmi, de látni, hallani naggggyon vicces.

Kosztarika 2023.01.09. 16:50:53

@Kosztarika: krszti mocsrasítása folyik éppen. Hogyan legyél aljas geci címmel. Alcím: én vagyok a legerősebb, a legjobb, a legokosabb.

hereverő heverő 2023.01.09. 16:51:56

@Post Modern Prometheus: nekem akkor is. Illetve az insta bejön, de a linkelt oldalt már eltávolították. De tudod, hogy én tudom :) Emlékezz Mads Mikkelsenre:
www.youtube.com/watch?v=4Q-_o2oNR6I

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 16:54:56

@hereverő heverő: igen, azt tudom, hogy veled beszélem erről :D

VVerőlegény 2023.01.09. 16:55:27

@hereverő heverő: A kozpenzekkel kitomott tv2 gyakorlatilag az osszes musorvezetot atigazolta az rtl- tol, valoban at kellene menniuk egyfajta Ajax, Amszterdam jatekos uzletpolitikara, es tucatjaval nevelni a musorvezetoket. :-)

tvbuzi 2023.01.09. 17:01:00

Miért kakaóscsiga? Lemaradtam a keresztelőről.

Fálki 2023.01.09. 17:05:31

Az osztályfőnöki órához:

Mindenkinek mindig teljesen legit érv lesz az Melina és Dani ellen, hogy kint párkapcsolatuk van, bent mégis dörgölőznek.
És bármekkora gyökér is a Kakaóscsigakapitány, teljesen igaza van ebben a kérdésben.

Ha Melinának van kint pasija, akkor ne csókolozzon Danival meg ne hagyja magát kinyalni .. Ha nincs kint pasija (vagy úgy tekint rá, hogy nincs), akkor pedig hagyja magát de viselkedjen ennek megfelően.

Dani dettó.

És amíg ezeket nem teszik tisztába se egymás között, se a többiek előtt, addig ez lesz az a pontjuk, ahol mindig is támadni fogják őket.
Teljesen jogosan.

edimörfi 2023.01.09. 17:07:55

@Fálki: Mondjuk én úgy veszem észre, hogy a kinti kapcsolataikat már mindketten elengedték. Az is igaz viszont, hogy ez nem lett tisztán és világosan kimondva.

hereverő heverő 2023.01.09. 17:08:15

@Fálki: Ez igaz, de mindketten mondhatják azt, hogy kurvára semmi közük nincs hozzá, hogy kint hogyan élnek vagy hogyan éltek. Sajtit se anyázták emiatt, csak azért mert kiderült hogy hazudik mint a vízfolyás.

Cérnahuszár 2023.01.09. 17:20:08

@hereverő heverő: de az ilyen nem csak külső irányból öli meg akapcsolatot, hanem belülről is
szép lassan

evacat 2023.01.09. 17:23:16

@edimörfi: azt, hogy mit mondtak ki és mit nem, csak a szerkesztők tudják.
Lebegtetik a kérdést, mert igy érdekesebbnek tűnnek a nézők számára.

Ne feledjük, hogy mi azt látjuk, amit ők akarnak láttatni velünk. S ezen még
a live sem változtat, mert akik nézik látják, hogy, ha valami érdekesebb téma
van kibontakozóban, akkor kameraváltás van, vagy csak simán leveszik a hangot.
Ezért van a live-ben is a csusztatás, ugyanugy mint a világon minden tv élő adásban.

hereverő heverő 2023.01.09. 17:29:33

@Cérnahuszár: Cinikusan: miféle kapcsolatot?

Kevésbé cinikusan: Ha ésszel átgondolják, akkor nem. Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem hogy ki mondja. És akkor Barna érvei egyből mennek a füstbe plusz Sajti se nagyon takarózhat a kinti kapcsolatával. Mondjuk ezt így kerek perec nyilvánvalóvá kellene tenniük mindenki előtt, hogy elengedték ezt a kinti kapcsolatot. Vagy azt kell mondani, hogy az csak kamu volt, hogy senki ne mozduljon rájuk, vagy hogy produceri utasítás volt, a doki írta fel stb.

Cérnahuszár 2023.01.09. 17:34:31

@hereverő heverő: cinikusan, igen
kevésbé, ha ilyen alapokra tesznek bármit, hogy korábban mások felé voltak elkötelezve de leszarták ugymond, ott ez a viselkedés megvan az emberi természetben. Nincs rá garancia hogy nem ugyanez a forgatókönyv idővel.
de irhattam volna röviden, kutyából nem lesz szalonna később se
na mindegy

edimörfi 2023.01.09. 17:39:20

@evacat: Én ezeket tudom, ennek ellenére nem hiszem, hogy ezt az infót elhallgatták volna, pláne, mert attól nem lett volna kevésbé érdekes Melina és Dani kapcsolata a nézők számára.

evacat 2023.01.09. 17:43:38

A kinti kapcsolat milyen erős lehetett Daninál? Mintha azt mondta volna még az elején,
hogy ő ugy jött ide be, hogy nem közölte a barátnőjével hova megy.

Mi van? Eltünik reményei szerint hónapokra és annyiba nem veszi, hogy elmondja neki.

S talán Meli is ugy fogalmazott, hogy nem is olyan régi az a kapcsolat.

Mondjuk az én világomba egyik ilyen módon történő lezárás nem férne bele, de már
kezdem magamat arra nevelni, hogy mástól ne várjam el azt, amit hasonló esetben én
tennék. A véleményem meglehet, de legtöbbször megtartom magamnak.

hereverő heverő 2023.01.09. 17:44:49

@Cérnahuszár: No de pont ez az amit nem tudunk. Hogy mi volt az ami volt. Mondjuk Melina úgy költözött be, hogy előtte szakított a pasijával, aki viszont azt mondta, hogy oké, de ha kijön akkor beszéljék meg újra. Akkor most van kapcsolat vagy nincs?
Amúgy értelek, és egyetértek a szalonna témában

Balu30 2023.01.09. 17:59:01

Szerintem Daniban nem csak Bálint hasonmás van, hanem valamelyik évad nyertese Robinra is hasonlít. Dani driccmadár és győztestuja szerelemgyereke.

Forgalmista 2023.01.09. 17:59:19

@evacat: nekem valami olyasmi rémlik, hogy Dani annyival intézte ez a kinti csaját, hogy szüneteltetik a kapcsolatot, de nem indokolta meg. Mintha legalábbis Melinek ezt mondta volna

hereverő heverő 2023.01.09. 18:02:18

/me balra el. Holnap halnap. Sziasztok

evacat 2023.01.09. 18:13:01

@Forgalmista: Lehet, mindenesetre egyik kapcsolat sem tekinthető ásó-kapa-nagyharangnak. Ugyhogy én emiatt nem törnék pálcát felettük.

Egész más tészta mint Sajtiéké.

metatroll 2023.01.09. 18:15:31

Szerbusztok, továbbra is ReadOnlyMember-ként nagyon hálás vagyok Fálkinak és a hölgyeknek, hogy kis spéttel ugyan, de képben vagyok (kizárólag szöveg és állókép) - jobb ez így a vérnyomásomnak (végtelenbe és tovább???).

csodalámpa 2023.01.09. 18:22:00

@Nyuszomuszo83: a szellemi fölényről én nem vagyok meggyőződve, de arról igen, hogy Melina fejben teljesen jól egyben van, Kriszti meg teljesen széthullva. Borderline vagy valami súlyosabb, tele szorongással. Volt szerencsém hasonló állapotot megélni, lehet azért vagyok együttérzőbb, vagy elnézőbb vele.

Kosztarika 2023.01.09. 18:22:20

@metatroll:
Szia :)
Maradj velünk. :)

metatroll 2023.01.09. 18:24:03

Az esemény utáni JLB-k hiányoznak, minden esetben visszaigazolták a kommentszekció kollektív bölcsességét.

Balu30 2023.01.09. 18:25:17

Mai nézői kérdésünk: most hogy minden lány offolta Barnát kire repül rá legközelebb?
A: Márió
B: Sajti

A helyes választ adók között Piros zenei albumát sorsolunk.

Forgalmista 2023.01.09. 18:25:36

@evacat: engem hidegen hagy a szerelmi életük (kinti és benti egyaránt), amíg nem csak arról szól a játékuk.
Sajtinál is az a legidegesítőbb, hogy ő végig adta a családapát, aki sskknem fog semmit se csinálni a benti nőkkel, hisz neki ott az asszony, ezzel szemben valahogy mindig a szex volt a téma vele kapcsolatban (ugye mindenki szegény papát akarta).
Ennyiből szimpibb nekem Meli-Dani, sőt, Márió és Lissza is, mert ők max. csinálnak vmit néha, de nem csak erről szól a benti életük.

csodalámpa 2023.01.09. 18:26:46

@Kosztarika: ezt #adom. A felső szomszédunknak van egy vak, skizofrén lánya. Ha nem szedi a gyógyszerét, akkor eljő a kénköves pokol a házunkban, és volt pár alkalom, amikor nagyon-nagyon kevés választott el a tettlegességtől, amire csak akkor vetemednék, ha valakit fizikailag veszélyeztetne. De egy vak, 45 kilós nő viszonylag kevésbé tud kárt tenni fizikailag bárkiben is. Nagyon-nagyon lélekőrlő egy ilyen beteg közelében létezni, főleg, ha nem tudsz semmilyen módon javítani az állapotán.

Kosztarika 2023.01.09. 18:27:54

@Balu30:
Ahogy látjuk Renire nyomul és ez az eccerű kislány kötélnek fog állni.
Vannak erre utaló jelek, sajnos.
Egyáltalán minek alszik vele?!

Gia 2023.01.09. 18:31:27

Fél 7 van és a villalakók várják a tornaórát....Miért nem iccaka van?

Gia 2023.01.09. 18:32:47

Dani erősebbnek látja Barnát,mint Krisztit.

Forgalmista 2023.01.09. 18:33:17

@Kosztarika: pont ezt akartam írni, hogy Meli offolta, Krisztire szerintem rá sem fog hajtani úgy igazán (hacsak ő maga nem mutat hirtelen valamiféle ráutaló magatartást), de Reniben sajnos nem bízom.
Jó lenne, ha kegközelebb Barna távozna, de sajnos az sem garantálja, hogy Reni kitart addig :(

Gia 2023.01.09. 18:33:40

Barnára rakják a jeleket.Csak Meli Krisztire.

pomac 2023.01.09. 18:33:53

@Gia: én azon is csodálkoztam hogy 4-kor kapnak ebédet

metatroll 2023.01.09. 18:34:50

@Fálki: Szia Fálki, nem öröm és nem büszkeség, de sorkatonaként láttam néhány kapcsolatot a távolság/szeparáció/idő áldozatául esni. Pro/Contra: az érintett (szenvedő) fél védekezésre képtelen volt, viszont legalább nem látta az eseményeket a tévében (meg még hétmillióan mások). Úgyhogy én megengedőbb vagyok...:)

Kosztarika 2023.01.09. 18:38:18

@Gia:
Hát persze. Barna erősnek hiszi magat és ezt kommunikálja folyamatosan. Mint tudjuk, a mantrázással lehet ágyat mosni.
Kriszti meg beismeri, hogy gyenge. Ezt mondania sem kell, látjuk. És látják bent is, de Sajti és Barna, a "támogatói" bele akarják hajszolni egy párbajba.

Gia 2023.01.09. 18:39:57

Elmarad a tesi óra.Az eső miatt.

Fu Szekh Li 2023.01.09. 18:44:47

A két agyatlan elhálta már a kapcsolatot, vagy Márió még keresi a lyukat?

Kosztarika 2023.01.09. 18:44:55

@Gia: Freudi elszólás (a telefonomtól) Barnával kapcsolatban.
Agy helyett ágy. :D

etikette 2023.01.09. 19:10:36

Senkinek sem tunik fel bent hogy a lyukvadasz es a sajtos annyira tartanak a parbajtol hogy felstuffoljak a csajokat egymas ellen? Szerintem tok jo taktika, bar a gyozelemhez lehet keves lesz de jo sokaig bent tudnak maradni

Kosztarika 2023.01.09. 19:29:40

@etikette: pont ezt beszéltük tegnap este. Uszítjákba csajokat egymás ellen.
Nem. Tudni, hogy lesz a kiválasztás, de Meliről el tudom képzelni, hogy meghúzza a váratlan és nem Krisztát, hanem Barnát viszi ki.

Cérnahuszár 2023.01.09. 19:34:56

@Kosztarika: vajon ha renit v inné, elnyerhetné tőle a piros kendőt?

naty77 2023.01.09. 19:35:41

@etikette: egyébként nem csípem Sajtit de ezt baromi jól csinálja.

@Fálki: köszi a posztot

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 19:36:58

Azért én egy kicsit szomorú vagyok. A szegény kakakóscsigát így meggyalázni nem volt szép. Szerettem szombat reggel kakaóscsigát majszolni a tejeskávémhoz, de mos ez a gerinctelen fíreg jut eszembe róla és hányok. :( Persze túúúdom, ő semmiről nem tehet....Szerencsére a barnát mint színt mindig is utáltam :D :D

Kosztarika 2023.01.09. 19:37:41

@Cérnahuszár: most nem viheti, mert Reni védett.

A félelmem, hogy a sulihéten bevédenek egy lila kendővel valakit.

Cérnahuszár 2023.01.09. 19:40:51

@Kosztarika: nem most.
ha bárki kivinné renit, vándorolna a kendő?
ha pirostól el lehetett nyerni, akkor renitől is lehessen
nekem tetszene egy ilyen csavar

Kosztarika 2023.01.09. 19:40:52

@.Doktor.Szöszi.: rég láttunk szöszke :)

Egyé' túrós batyut. Ha nem erről is Barna jut az eszedbe.

Kosztarika 2023.01.09. 19:42:11

@Cérnahuszár: lehet ezt, vagy bármit tudni a reteknél? :D

Balu30 2023.01.09. 19:47:54

@Kosztarika: szerintem is. És simán egy fasz indokkal rákötik barnára. Megoldottál egy másodfokú egyenletet gratulálok nesze lilakendő.

sogeking 2023.01.09. 19:49:08

@Balu30: amúgy most hányadik osztálynál tartanak? van ilyen egyáltalán?

Balu30 2023.01.09. 19:50:04

@sogeking: passz. Csak mondtam valami hülyeséget. De simán kinézem hogy valami kamu indokkal kap egy lilát.

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 19:50:05

@Kosztarika: fúj, na....inkább azt se nem, köszi XD marad a pudingosmeggyesrácsos....ha erre is lenne ötleted, inkább ne mondj semmit lécci, ne kelljen asszociálnom...vizuális típus vagyok XD XD

amúgy köszi és ezer hála, hogy szellemi épséged kockáztatásával nézed a live-ot, és hozod az infót :)

sogeking 2023.01.09. 19:52:47

@Balu30: bármi lehet, gumiszabályok vannak :)
teljes négyzetté alakítással, megoldóképlettel, vagy deriválással?

Forgalmista 2023.01.09. 19:53:19

@Cérnahuszár: nekem egyértelmű lenne, hogy ha Piritől el lehetett nyerni, akkor felhasználásig a későbbi gazdáktól is el lehet, de mindig elfelejtem, hogy itt gumiszabályok és teljes következetlenség van mindig...
Ettől függetlenül én azt gondolnám, hogy nem célja a csatinak, hogy a nagy ezévi újítás, a piros kendő kihasználatlanul tűnjön el a süllyesztőben, szóval szerintem valamilyen módon továbbvándorol, ha Reni kiesne úgy, hogy nem használja fel.

Kosztarika 2023.01.09. 19:53:32

@.Doktor.Szöszi.: szívesen. Ha tudsz egy jó pszichológust, már dobhatod a címet. :D

sogeking 2023.01.09. 19:54:53

@sogeking: á, még csak az osztásnál tartanak, nem lesz másodfokú egyenlet :):)

sogeking 2023.01.09. 19:57:08

legyetek kíméletlenül őszinték

2023.01.09. 19:57:34

@Balu30: Ahhoz meg kéne tanulnia Daninak így nevetni:
www.youtube.com/watch?v=6WgSQijEYH4

2023.01.09. 19:58:21

Az iskola hét nyertese ne lila, hanem piros kendőt kapjon! Két piros kendő az már döfi!

2023.01.09. 19:59:07

@.Doktor.Szöszi.: Sajtos rudat se egyél akkor...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2023.01.09. 20:00:00

@Post Modern Prometheus: Vanda nekem egy kicsit olyan, mint anno Pokrivtsák Mónika.

Lazán mehetne betelefonálós játékokat vezetni :)

sogeking 2023.01.09. 20:00:08

@VV11Vikcsii: vagy kapjon egy függvénytáblázatot

@Balu30: ha malacka még ott lenne, a kakijából kiolvashatnák a jó megoldást :)

Fálki 2023.01.09. 20:01:03

@evacat: Ha valaki már leírta, akkor bocs.

Melinanak egy hónapos kapcsolata volt kint, amit egyszer nem annyira komolynak, egyszer pedig kibaszott komolynak nevezett és hiányzott neki a kinti ember.

Daninak pedig egy éves kapcsolata volt, de épp szüneteltek és miközben tartott a szünet, nem szólt a csajnak, hogy ő ide költözik.

Forgalmista 2023.01.09. 20:01:53

@Balu30: @sogeking: ha jobban belegondolok, akkor mégiscsak jobb lenne, ha nem elnyerés útján jutna tovább, mivel Renitől vélhetően egy mocsárlény nyerhetné csak el párbajon, mivel a saját csapattársaival csak nem párbajozik (max. a végén, de akkor már minek a piros kendő).
Szóval most felőlem lehetne gumiszabály, és mondjuk Reni hagyhatná valakire a bennmaradottak közül, ahogy először is tippeltük páran :)

Gia 2023.01.09. 20:04:38

Feladat live-ban:ki a legnagyobb szöarékavaró a vellában?Ez jó lesz.

Fálki 2023.01.09. 20:05:01

@.Doktor.Szöszi.: Te meg végre ittvagy már :) Hiányoztál, Szöszi :* Ölelés :)

sogeking 2023.01.09. 20:09:44

@Gia: jó sértődést kívánok :)

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 20:11:09

@VV11Vikcsii: :) :) :) és tényleg, de ez nem is opció nálam

sogeking 2023.01.09. 20:12:24

Rico az egyik legokosabb bent, azért ez már jelent valamit :):)

Gia 2023.01.09. 20:16:28

Bacatlan,nagyképű picha=Rico szerint Melina.

2023.01.09. 20:17:18

@Fálki: hát nem túl erős a felhozatal, így könnyű dolga volt :D

sogeking 2023.01.09. 20:17:57

@VV11Vikcsii: innen már jön a lejtő :)

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 20:19:45

@Fálki: majdnem ajánlottam Kosztarikának pszichomukit...egy kicsit kontár, de ittenem XD XD Mindig csak a színtiszta szeretet vezérel, túúúdod <3 <3

Amúgy meg tudod hol találsz :*

vígszínházas luvnya 2023.01.09. 20:25:13

Sziasztok! Még nem tudtam végigolvasni a mai kommentszekciót amitől mellesleg újból függő lettem de nem bánom így 2 évente belefér:) szóval nem tudom lehet ez már másnak is feltűnt már ? A párbaj utáni bulira a zeneválasztás, az első szám.. amikor Reni beszélget Barnával és B megkérdezi: “de mér engem kellett volna kihívnia szerinted?” és pont ekkor jött a zenében az a rész hogy you’re toxic. Hát kedves playlist felelős az RTL2-nél ez telitalálat volt főleg ha szándékos, ha nem akkor meg kurvajól jött ki:)))

Kosztarika 2023.01.09. 20:42:36

@The Cortez:
Undorító firkálmány.pff

Kosztarika 2023.01.09. 20:44:25

@.Doktor.Szöszi.: nem ajánlottál, KÉRTEM. Nem ugyanaz. ;)

Fu Szekh Li 2023.01.09. 20:49:59

A Husztot csak úgy odabaccták nekik megtanulni, vagy szó volt az időmértékes verselésről órán?

edimörfi 2023.01.09. 20:55:45

@The Cortez: Az írás színvonala messze-messze alulmúlja a VV-ét.

Gia 2023.01.09. 20:57:15

@Fu Szekh Li: Jó nehéz nyelvezete van,szívnak.

Fu Szekh Li 2023.01.09. 20:57:24

Ha érdekel valakit Piros 9-től live-ozik a TikTokon Laminnal.

Fu Szekh Li 2023.01.09. 20:59:14

@Gia: De volt szó róla órán?

sogeking 2023.01.09. 21:00:07

@Gia: én szerettem réégen

Gia 2023.01.09. 21:01:16

@sogeking: Nekem is megjött hozzá a kedvem.

Gia 2023.01.09. 21:02:03

@Fu Szekh Li: Biztos volt,mert a Barna azt mondta,hogy ő nem elemezgeti,csak elmondja kettesért oszt tsókolom.

Gia 2023.01.09. 21:02:44

@Fu Szekh Li: Piros má poros,ne magyarázkodjon.

naty77 2023.01.09. 21:03:45

@sogeking: nekem nagyjából fejből megy azonnal de egyszer olvasva biztosan. Szeretem

naty77 2023.01.09. 21:04:29

@Kosztarika: tudok jót többet is, csak rá kell jönni kivel van kémia. Az kell a közös munkához.

Fu Szekh Li 2023.01.09. 21:05:05

@Gia: Azért kérdem, mert senki sem mondta jó ritmussal, pedig nekem az segített anno megtanulni.

sogeking 2023.01.09. 21:08:05

@Gia: majd kikérdezem, elemzés nem kell :)

@naty77: milyen verseket szeretsz?

Gia 2023.01.09. 21:08:16

@Fu Szekh Li: Mutathatták nekik a ritmust..Szerinted megjegyzi az aki Amerikában keresi Afrikát?:-)

naty77 2023.01.09. 21:12:18

@sogeking: nem vagyok elég kulturas (ahogy viccből mondjuk) így kortárs költőkkel nem vagyok képben. De a régiek közül rengeteg magyar költőt és művét. Valahogy más a magyar versek ritmus hangulata számomra.

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 21:15:07

@Kosztarika: hm, nem gondoltam, hogy nem lesz érthető. Igen, kérted, erre ajánlást akartam tenni, de mégse., erre utalt a "majdnem" szócska. Amúgy meg most mit kötözködöl? :DD

sogeking 2023.01.09. 21:21:49

óbazzameg, eltűnt a stream, akkor elmegyek én is verset tanulni

Kosztarika 2023.01.09. 21:24:10

@naty77:
Csak vicc volt, nem kell pszichológus!!
Egyelőre, de ha ennyit nézem a live-ot, még sor kerülhet rá. :D
Innen indult.. és itt van vége. :)

2023.01.09. 21:26:12

Szarszappanszalámis jó estét!

Jártam ma egy boltban, ami tele volt Piros termékkel. Vettem két kiflit és kijöttem.

Fálki 2023.01.09. 21:27:05

Akinek van vmi infója, hogy mi hangzott el piros szájából ezen a tiktok live eventen, az ne tartsa magában :)

Atlantisz83 2023.01.09. 21:27:23

Vacsora közben megnéztem az osztályfőnöki órát és a Meli-Kriszti konfliktust is. Élőt ilyenkor nem nézek, mert múltkor is Rico vagy tízszer büfögött bele a fülembe (fülest használok, szóval az agyamig hatolt). Diétához mondjuk kiváló.

Meli-Kriszti konfliktus: Nálam most Meli van az első helyen, de Krisztivel kezdi kicsit túltolni, félő, hogy ez nem lesz szimpi sokaknak, így is megdöbbenésemre a fb szavazásokon szinte fej-fej mellett vannak, de legalábbis nincs nagy különbség, mondjuk 120 like Melinának, 100 szívecske Krisztinek. Jól csinálná Meli, de ha fele annyiszor mondaná csak el, hogy ne beszéljen bele Kriszti, hanem hallgassa végig, az meglátásom szerint kifizetődőbb lenne.

Dani-Barna az osztályfőnöki órán: Dani nem tud jól érvelni, így nem áll jól neki a vitatkozás, számomra hebegés-habogás, amit tol, és bár ő nem nagyon veszi észre, inkább gyengíti Meli érveit. Az osztályfőnöki órán az is kijött, hogy Barna sajnos sokkal jobban kommunikál nála, és próbál "humoroskodni". Engem már nem vezet meg, bár egyszer majdnem megmanipulált, amikor Melivel a szalmát szedték össze a nyugiban, de kérdés, hogy másokat sem fog? Nem rátok gondolok elsősorban, hanem a fb egyszerűbb népére.

2023.01.09. 21:30:57

Poetikusak vagyunk? Nesztek:

"What is Love? Ask him who lives what is life; ask him who adores what is God."

naty77 2023.01.09. 21:33:43

@Kosztarika: szerintem mindenkinek kell pszichológus. :) csak nem mindenki látja be. :)
Már az is egy terápia témája hogy a vv-t nézzük. :)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:33:51

Melina jól beszél, összeszedett és értelmes. NEM is tetszik Barnának !

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:34:31

@naty77: Én szociopata vagyok , azért vagyok itt :)

2023.01.09. 21:35:00

@sogeking: Csak akkor, ha robog az úthenger.

sogeking 2023.01.09. 21:40:27

@naty77: például? lehet régi is

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:43:53

fasszopóék megvették a vodafont 660Mrd-ért, mi meg lassan éhen halunk

2023.01.09. 21:47:16

@Yrenke: Ez nagyobb klasszikus volt Jim Carrey-vel.

Egyfejű 2023.01.09. 21:47:51

Üdvözöllek, dicső lovak!

2023.01.09. 21:49:17

Sajtp pajti nem meggyőző most.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:49:55

Sajti milyen kis sunyi : dicsérettel próbálja rombolni Melit

Dani egyébként nem a legélesebb kés sajnos..

gala_oke 2023.01.09. 21:50:32

Üdv embik, ma már ittam, mehet az adás

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:50:40

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
"Kapkod fűhöt fához, az apja faszához" ahogy a versben van :)

2023.01.09. 21:52:57

@gala_oke: Mit ittál? Unikumot vagy technikumot?

2023.01.09. 21:53:13

@Atlantisz83: EKG mindkét részre. Kakaóscsiga nem hülye villa viszonylatban, ő teljesített legjobban Ákos mellett a vizsgán. Viszont félni nem kell, ki fog esni, mint a huzat.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:53:29

Piros áll a ház előtt,
Barna seggbe kúrja őt
BArna mondja: Renikém,
Te meg nyomjad énbelém !

Jaj de nehéz a.... stb

2023.01.09. 21:54:21

Egészen elképesztő ez a PP

gala_oke 2023.01.09. 21:54:26

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: eddig csak söröztem egy keveset, de ha tovább nézem az ápoltakat lehet előveszem a töményet

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 21:54:33

@Fálki: én eddig tudtam nézni, a tiktok live laminnal karöltve ment, majd csatlakozott Anita és vv10dani is. Anita nem hazudtolta meg önmagát és bunkozik. Elohozta Anita a baszos témát hozta fel ismét. Piri próbálja magyarázni hogy az nem úgy volt, ő soha nem mondta nem fog dugni a villában. Barna Lili nevü szerelmet emlegetik, illetve hogy piri meg akarja változtatni biztos barnat és akkor is meg akarná változtatni ha buzi lenne. Renit mondja Anita hogy legyenek barátnők pirossal persze ez a gúny. Anita ossza pirost hogy milyen hülye volt. Állítólag liveban újra dug Reni és barna.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:54:59

@tvbuzi: Az öfi ben ment ez az előbb, gondoltam villásítom :D

Frászkarika 2023.01.09. 21:55:12

Storytime:

90 kilométerre lakom a munkahelyemtől, busszal ingázok. Távolsági buszon nem szokott törzsutas lenni, ezen is csak hárman vagyunk, ismerjük egymást, szoktunk beszélgetni. Ma reggel említettem, hogy esténként nézem a VV-t, egyikük egyből rávágta, hogy ő azt csak addig szerette, amíg volt róla hogyvolt, meg milyen jók voltak a kommentek. Egyből bepromóztam magunkat. Szóval Laci, ha eltaláltál ide, pacsi :D

tvbuzi 2023.01.09. 21:55:16

Márió mi a fasztól ilyen fasz?

naty77 2023.01.09. 21:55:47

@sogeking: Kaffka Margit, Szabó Lőrinc, Őri István, Ady akik elsőre beugranak de sok olyan vers, amit versmondókon mondhattam Petőfi, Kölcsey, Radnóti. Amikor a gyerekeim tanulták a verseket mindet élvezettel mondtam velük. Nemes Nagy Ágnes is, jaj egyre több jut eszembe :)

sogeking 2023.01.09. 21:56:24

én bírom Lissza haját :):) felszólító mondat? azállat, második osztály

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 21:57:46

A Reni barna dugasrol én vagyok kíváncsi igaz e. Vv10 Dani ekézi barnat, ő gaznak tartja a viselkedést. Közben amúgy nézem sztereoban a tiktok liveot. Dani kezdetben bírta pirit majd nem és most megint bírja. Lamin beszolt neki hogy jobb lenne ha hallgatna. Aztán magyarázkodik Lamin hogy 3 napig ivott es5elbaszta de már nem iszik a fiával foglalkozik.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:57:52

@Nyuszomuszo83: Hát éppen lealázta Renit aki sír. Melina higgadtan megmondta az igazat Barnának
Dani ismét nem a legélesebb kés...

Nátha ellen bálna 2023.01.09. 21:58:12

Mi történik a testhen a szaporodásnál?

Reni: Hát nedves leszek, nem?

Tanár szeme kikerekedik.

:DD

Patria 2023.01.09. 21:58:17

A tanarokat erre kiképeztek, hogy ilyen fa arccal bírják a valaszokat?

Helló mindenki

sogeking 2023.01.09. 21:58:23

Melinán úgy lenne jó az iskolaköpeny, hogy alatta már nincs semmi

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 21:58:43

@Nyuszomuszo83: Lamin egy sötétebb barna SZARCSOMÓ !

Tracero 2023.01.09. 21:59:03

Legyetek üdvözülve :) a tanárok le vannak szedálva? Vagy kisegítőiskolában tanítanak, hogy ilyen türelmesek? :) az ofőbácsira emlékszem :D ő már volt valamelyik vv-ben

sogeking 2023.01.09. 21:59:17

megye??? vááármegye

tvbuzi 2023.01.09. 21:59:26

Földrajzból mindenki sík hülye?

Frászkarika 2023.01.09. 22:00:12

Azért Lissza böfije előtt emelem a kalapom. Ez valódi teljesítmény volt.

2023.01.09. 22:00:29

Pont az ly-t hagyta ki a talalytornász?

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:00:39

Dani kérdezi pirosnal mi a terve, illetve hogy mennyire elviselhetetlen volt a villában most jó fej. Délután De pirosba fojtják a szót, lamin magyarázkodik. Anita beszolt egyszer csak napig voltál normális. Piros megvarja barnat. Divattervezo és barber sulit akar végezni. Anita közölte megvarod és mentek együtt vissza Svájcba.

tvbuzi 2023.01.09. 22:00:53

Baszki Kriszti én is sírok :DDD

talaLY

2023.01.09. 22:01:21

A gólya alteregója nagyobb mint az egója.

Yrenke 2023.01.09. 22:01:44

@Nyuszomuszo83: köszi az infót,minden elismerésem, hogy eddig is bírtad :)! De ki hívta oda Anitát??

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:01:48

@Nyuszomuszo83: megvárja és Barna elmenekül ahogy csak bír (közben félfasszal megdugja)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:02:43

Sajnos egyszerre nézem az öfit- és a live-t !

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:03:46

Piri megint énekelni akar, Anita mondja ne énekeljen piri azt írják neki. Azt énekli mint a bvben. (faszom nem akarom hogy énekeljen)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:03:56

Kriszti sír, Márió mosolyog .... Melyik a rosszabb ? :)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:04:42

@Yrenke: lamin vette be őt is és Danit is. És énekel, sikitofraszt kapok. Én is vagdosni fogok, csak nem magam.

Patria 2023.01.09. 22:05:33

Ez jobb, mint vártam

sogeking 2023.01.09. 22:05:56

ezt nem is hiszem el, Kriszti fbm

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:06:54

Anita próbálja visszatartani a röhögést. Tényleg fel lett töltve a milf szája. Danival nem akar beszélni piros. És ezzel ér véget a live.

2023.01.09. 22:07:11

Már kiesett, hagyják már a gilisztást a picsába. Ebben az öfiben is benne van.

Yrenke 2023.01.09. 22:09:07

@Nyuszomuszo83: ez így olyan ciki vagy szánalmas, nem is tudok rá jó szót. Ez a szerepelnivágyás minden áron, annyira kínos...

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:09:11

@Nyuszomuszo83: Egyfelől köszi Neked !
Másfelől beigazolódott : PIROS RETTENTHETETLEN ! ( sőt mind a 300 :)

hereverő heverő 2023.01.09. 22:10:18

@naty77:
Adjon az isten szerencsét
Szerelmet, forró kemencét

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:10:33

@tvbuzi: Leszbosz ? Nem lesz! Szopoklesz ! (elnézést ez klasszikus:)

Egyfejű 2023.01.09. 22:11:03

Lyaly, gyerekek....meg a golyamadár, ami elköltözött Ausztráliába, vagy az orosz kontinensre, mert nem tudott eligazodni a hesteg vakmeleg térképen, és nem mondta meg Márió se, hogy merre megyen Magyarország :D
Ma nagyon izé kedvemben vagyok, a fronthatás beütött, mert úgy rihegek-röhögök a tv előtt, mint egy hüjjje. Pedig inkább sírni kéne....

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:11:19

@hereverő heverő: Reninek lávapinát, Barnának hálaimát ! :)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:12:25

@Fálki: leirtam amit tudtam! Fantasztikus volt a mocsár gyűlés. Kiégett a retinám az agyam lecsökkent mínusz gyök kettőre, eret vágok kiskanállal és a szőke alatt triplán megőszültem....

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:13:12

@SelyemSonkaPini: MA nagyon elememben vagyok, a végén még kijön egy versesköpet belőle(m) !

2023.01.09. 22:13:25

@Egyfejű: Kelygess lyepkéket vagy pijjangókat

2023.01.09. 22:14:36

Legyen már vége az öfinek, vár rám a Slow Horses évadzáró része.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:20:03

Juj gyerekek annyira zavar ez a szar helyesírás, bár anno én a telyen kiégtem. A lessz a hab a tortán a muszály a jéghegy csúcsa már ezeken már nem is akadok fenn. Értem én a diszlexiát de ezek benn hülyék így egyszerűen. Ez azért alap nem???

Egyfejű 2023.01.09. 22:20:15

Én azé' bírom a tanerőket, matektanár bácsit pölö

gazo 2023.01.09. 22:21:00

Rico alkudozik mintha kijönne belőle a vír
Kriszti meg lefelé
Márió esküszöm szórakoztat és milyen fessre nyalta magát

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:21:17

De kibaszottul jóindulatúak ezek a szedált rivos, xanaxos tanárok... Szeretnék ilyen kötél idegeket.

Egyfejű 2023.01.09. 22:21:24

@Nyuszomuszo83: akarod mondani, lyéghegy :)

hereverő heverő 2023.01.09. 22:21:53

@Nyuszomuszo83: hesteg mitbesz? Mégis mit vársz ezektől? Naiv vagy Nyuszi

sogeking 2023.01.09. 22:23:08

tök cuki táskájuk van :)
ezek után nem tudom, miért várunk komolyabb stratégiát a villalakóktól

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:23:14

@SelyemSonkaPini: piros próbál kiszeretni barnabol amúgy nem nézett vissza semmit, az anyukája viszont csúnyán kiosztotta mennyire vakon volt és hülye volt.

Kosztarika 2023.01.09. 22:23:35

@SelyemSonkaPini:
Sajtoskának meg több hajat,
A Lisszának Fuck'analat.
Kriszti folyton hisztizik,
S csodálja, ha cikizik.
Akosunk a fikaevő
De erre nem vagyok vevő.
Ricoccsinó túl buta,
Vajh' játszik két kapura?
Márió szisztematikája:
Jó hogy földig ér a lába.

sogeking 2023.01.09. 22:24:15

VERSeny van? húúú, én is, én is

tvbuzi 2023.01.09. 22:24:16

Baszki, pont a LY marad ki :D

vígszínházas luvnya 2023.01.09. 22:24:30

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: jujj az nagyon jó lesz! És allitolag lesz belole még 3. és 4. évad:)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:24:39

@Egyfejű: @hereverő heverő: én kérek elnézést... Igazatok van, naiv vagyok és túl sokat vártam tőlük... (nem, erre számítottam kb titkon)

tvbuzi 2023.01.09. 22:25:36

A hangját miért kell?????????????

hereverő heverő 2023.01.09. 22:26:07

@Kosztarika:
A Barna meg lemaradt
Melinának sós vajat.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:26:13

@Kosztarika: Imádlak csaj'e! De úgyis tudod... :)

Atlantisz83 2023.01.09. 22:26:31

Úristen, és még egyszer Úristen! Renin még röhögtem, meg a tanár fején, de ahogy mentünk előre, sírni tudtam volna. Látom, hogy a felsőoktatásban is mennyire esik a színvonal, de azért ez megdöbbentő. Számomra azonban ami a legirritálóbb, hogy ennyire idióták, és mégis van önbizalmuk. Hogy? Mire?

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:26:43

Jaj ez a piri szellem sokáig fog még ott lebegni a villa kupolájában???

gazo 2023.01.09. 22:26:48

@tvbuzi: Sőt a képét is…

gala_oke 2023.01.09. 22:27:05

Krisztinek nem lett olyan boldog tudatlansággal és indokolatlan magabiztossággal megáldva, mint a többiek. Érzi, hogy ennél jobbnak kellene lennie, ezért marcangolja magát, fos ezt nézni.

sogeking 2023.01.09. 22:27:10

@Atlantisz83: ez így függ össze :) fordítottan arányos

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:28:02

@Kosztarika: egy költő veszett el benned, haláli volt, szórakoztatóbb volt mint az egész mai öfi.

Nátha ellen bálna 2023.01.09. 22:28:02

Jaaa, hogy ez a zakkant nő azért írt most Meliről, mert Barna Meliről beszélt neki. Piros tényleg zavarodott...

gazo 2023.01.09. 22:28:17

“Okozhatta a veszTYét”

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:29:13

Kriszta egy idegbeteg...

2023.01.09. 22:29:41

KATA valóban orvosi eset.

2023.01.09. 22:30:49

@vígszínházas luvnya: Oldman zseniális, de a többi szereplő is tetszik. De a legjobb a forgatókönyv.

tvbuzi 2023.01.09. 22:33:06

Muszáj ezek közül valamelyiknek nyerni?

Egyfejű 2023.01.09. 22:33:13

@hereverő heverő:
Hátra van még a Dani,
róla nincs mit mondani.

2023.01.09. 22:33:33

Barna gusztustalanul azt mondja vissza amivel Reni előhozakodott tegnap, hogy nem hallgatta meg.

naty77 2023.01.09. 22:35:53

@tvbuzi: ez már bennem is felmerült, valshogy nem tudok szurkolni senkinek.
A végén azt mondom nyerjen Sajti mert ő legalább próbálja mozgatni a szálakat.
A többiek semmit.

Balu30 2023.01.09. 22:36:29

íjjjjj Katától szerintem kimásznék a villából fel a kupoláig és ki messzire

2023.01.09. 22:37:24

Na léptem, várnak a lassú lovak és a fogatlan oroszlánok. Jóccak.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:37:46

@naty77: én Sámsonnak akarom adni a fődíjat. Nem érdemlik ezek meg. (Dani van még nálam elől, de kérdés meddig, második Meli, de hun van még a vége...)

Kosztarika 2023.01.09. 22:38:02

@naty77: ne már! Ezt nem mondod komolyan, remélem. ;(

Kosztarika 2023.01.09. 22:39:15

@hereverő heverő: Reni legyen az urológusod! :DDD

edimörfi 2023.01.09. 22:39:18

@naty77: Hát, ezzel nagyon nem értek egyet. Sajti egy gyáva sz@r, aki összevissza hazudozik, plusz mindenkinek a háta mögött pofázik (ez nem a szálak mozgatása). Amúgy pedig semmit nem tesz hozzá a játékhoz, túl azon, hogy azt terjeazti magáról, milyen erős, miközben most alig tudok mondani valakit, aki ellen visszajönne egy párbajról. Csak a gyökerek még nem jöttek rá, hogy egy gyenge és gyáva valaki.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:41:03

Márió okfejtését egyáltalán nem értem ! a mondatokat se, a szavakat is alig :)

Kosztarika 2023.01.09. 22:41:38

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Vigyázz, mit #besz.
Barna hátán oroszlán van. A fogát nem látni. :)

sogeking 2023.01.09. 22:41:40

@naty77: gyere át a sötét oldalra, sokkal izgibb :):)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 22:44:00

@edimörfi: Azért amit leírtál az elég komoly teljesítmény... csak éppen nekem kurvára nem szimpatikus

gazo 2023.01.09. 22:44:56

@edimörfi: ergo eddig működik de essen ki a pitsaba

edimörfi 2023.01.09. 22:46:15

@SelyemSonkaPini: Már az a komoly teljesítmény, amit leírtam, vagy az, ahogy Sajtos játszik? :D:D

Kosztarika 2023.01.09. 22:47:02

@gazo: egész pontosan a ghecibe :D

sogeking 2023.01.09. 22:48:06

úúúú, alakul a belevaló, végre valami jó :):):)
pont az ízlésem, na

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 22:49:15

@SelyemSonkaPini: inkább a pöcse, ha rajtam múlna leszáradna! :D

gazo 2023.01.09. 22:51:10

Csak fél szemmel figyeltem, az amish tanár úr amúgy mit tanít, földrajzot ?

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 22:52:54

ezt az iskolahetet vagy reformálják át, vagy engedjék el, de ez így gáz ebben a formában. [matek, magyar, stb helyett inkább lenne nekik háztartástan, technika meg ilyenek, sajnálom nem tudok azon nevetni/szörnyülködni, hogy valaki nem talál meg valamit a vaktérképen vagy nem ismer definíciókat, az "ofő" stílusától meg eddig is ki voltam borulva, de ez évről-évre rosszabb.]
szavazást gyártan leszek, de egyébként skippelem a hetet.

hereverő heverő 2023.01.09. 22:55:22

@Post Modern Prometheus: hát, eddig nem nagyon volt olyan hét amit jó szájízzel nézni lehetett. Mélypont volt a nélkülözés és a pszichohét. Azok után inkább a suli, komolyan.

gazo 2023.01.09. 22:58:27

Merci amúgy britniszpirsz vagy szoposkurva imitátor ma?

Atlantisz83 2023.01.09. 22:58:30

Élőben Márió felkérdezi Sajtit azzal kapcsolatban, hogy a gyerekei életére esküdött. Mindeközben az is szóba kerül, hogy honnan tudja Sajti, hogy neki nincs gyereke?

sogeking 2023.01.09. 22:59:13

@gazo: én pont így képzelek el egy iskola hetet :)

Kosztarika 2023.01.09. 23:00:12

Élőben Márió felkérdezi Sajtit, hogy miért esküszik a gyerekei életére, hogy milyen üzenetet kapott, mikor hazudott.
Félig bevallja azt hogy van neki is gyereke.
Ordibálnak egymással.

hereverő heverő 2023.01.09. 23:03:31

Én is elosonok aludni. Jó éjt!

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 23:04:30

én vagyok a hülye, hogy ittragadtam a BV-n...cidás angolt tanít...

pomac 2023.01.09. 23:06:47

márió meg sajti most veszettt össsze

Fálki 2023.01.09. 23:07:07

@.Doktor.Szöszi.: Azt már ne nézd... Sajnos azt a műsort már elvesztettük, annyit sem ér, mint régen a Duna Tv-n éjszaka az úszkáló halak.

sogeking 2023.01.09. 23:07:14

@.Doktor.Szöszi.: szerintem G.w.M.-től tanulta, de egyéb tekintetben csillagos ötös

Atlantisz83 2023.01.09. 23:08:33

Egyébként érti valaki, hogy miről is szól ez a vita? Mert én már elvesztettem a fonalat.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 23:08:58

@Kosztarika: akkor most fog ugrani a majom a vízbe. Kíváncsi vagyok mit adnak le majd ebből mert ez azoknak akik csak öfit néznek elég hasznos infó főleg hogy csimpi nem beszélt eddig erről és volt gyerekes hét is, illetve hogy felkérdezi sajtost a hazugságról.
@Fálki: nagyon szívesen, bár veszélyességi pótlék kellett volna ehhez. :D

Fálki 2023.01.09. 23:09:42

@Nyuszomuszo83: Kapsz egy komoly megemlítést a következő HV-ban :)

sogeking 2023.01.09. 23:10:06

@Fálki: ez volt az idei legjobb belevaló

Post Modern Prometheus 2023.01.09. 23:10:22

@hereverő heverő: pszichóhét nekem tetszett, többet is ki lehetett volna hozni belőle, ofc, de ez az iskolahét annyira kínos ebben a formában.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 23:11:00

@Fálki: felvillanyoztál, nagyon várom, köszi, köszi!!!!!

Fálki 2023.01.09. 23:11:10

@sogeking: Mondjuk nincs magasan a léc... :D

Kosztarika 2023.01.09. 23:11:19

@Kosztarika: Azt mondja ez a rohadtsajt: "hadd döntsek már én a gyerekeim életéről! Nooormális?!!!!!!!

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:11:28

@Atlantisz83: Már én is elvesztettem... kezdetben talán sajti hazudozásáról volt szó, de csak körbetáncolva a lényeget

sogeking 2023.01.09. 23:12:03

@Fálki: á, azt hittem, te értékeled az ilyen finom dolgokat...

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 23:12:47

Viszont kiégett aggyal köszönök el most tőletek. Remélem holnap lesz éjszakai öfi redditen, akkor hozom nektek! Jó éjt.

csodalámpa 2023.01.09. 23:13:10

@SelyemSonkaPini: de már Csimpit is bevitték az erdőbe és Melina is beszállt a vitába :)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:14:08

@Kosztarika: Igen erre én is felfigyeltem.
Talán úgy gondolta, hogy el tudja dönteni, hogy mikor esküdözik a gyerekei életére (merthogy tuti igazat mond olyankor)

Persze normális ember sose esküdözne családtagok életére

Kivéve persze a barna félszerzetek, azok előszeretettel szoktak "haljakmeg" -ezni is

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:15:44

@csodalámpa: Igen most már kész ! ( Melina szívesen ugat bele mindenbe és mivel értelmesen beszél elhiszik, hogy ő tudja jobban :)

Egyfejű 2023.01.09. 23:16:05

@Nyuszomuszo83: Előre is kösz és jó éjt!

Én is megyek, gyorsan olvasok valamit, vagy elmegyek kutyasuliba, mint PP Mimója. Jóccakát nektek!

sogeking 2023.01.09. 23:16:20

@Fálki: Cédesz Britney tanár néni...

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 23:16:52

@Fálki: jöttem-mentem, elfelejtettem elkapcsolni, megérdemeltem....

@sogeking: csak az a baj, hogy kinyitotta a száját és sajnos beszédre használta

gazo 2023.01.09. 23:17:48

A manóhetet lehet némileg barkácshétnek tekinteni, ott se nagyon brillíroztak…de ebből az iskolapadig félhétből hogyan hoznak ki három napot, nemtudom.
Amúgy csimpiben nem érzem jelenleg azt a pusztító vagy sunyi rosszindulatot mint Barnában vagy Sajtosban, csak a #egyszerűséget. Akár fel is jöhet mint Lekvár anno, főleg ha Sajtival a leírt #konfli tartós lesz. Jó lenne majd látni ezt

Kosztarika 2023.01.09. 23:18:27

@SelyemSonkaPini: éppen ez az! Mi tudjuk, hogy hazudott, úgy esküdött a gyerekei életére. Van ennél aljabb dolog? Szerintem nincs.
És ezekutan tette ezt a kijelentést.

Atlantisz83 2023.01.09. 23:19:09

@SelyemSonkaPini: Köszi. Igen, odáig értettem, aztán sötét folt, aztán a nyakcsók sztorinál visszatértem. :)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:20:47

@gazo: EKG! Egyébként azt hiszem Csimpifonnak van igaza a full-kamus Sajtiról, csak éppen nehezen tud érvelni normálisan

Melina tanár néni pedig morcosan figyel (de már ő se tudja követni:)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:22:03

Dani mindjárt bealszik, Renike meg értelmesen vakmeleg :D

sogeking 2023.01.09. 23:22:08

@.Doktor.Szöszi.: nagyon kritikus vagy :)
az 'i love you'-t jól elmagyarázta, a 'shame' is nagyjából passzolt
a szerelése meg a legfölsőbb szinteken

Fálki 2023.01.09. 23:22:18

@.Doktor.Szöszi.: @sogeking: Valahol olvastam, hogy Mercike a tökéletes példa arra, hogy a lányt ki tudod venni a gettóból, de a gettót nem tudod kivenni a lányból.

Atlantisz83 2023.01.09. 23:23:10

A többieknek igazán küldhetnének be popcornt, vicces, ahogy nézik a vitát.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:23:29

Egy sajti csimpifon párbaj jó lenne... sajti repülne !

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:24:35

@Fálki: Nagyon jó mondat ! Tetszik...

sogeking 2023.01.09. 23:25:35

@Fálki: akár változhat is, de pénzt/ pizzát nem tennék rá

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:25:51

Bebaszhatna egyik egyet a másiknak... #adnám pacekba
(Barna kurvára csöndben van)

Atlantisz83 2023.01.09. 23:27:50

@SelyemSonkaPini: Alakul, csak Sajti üssön már először, aztán mehet is.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:29:35

Rico főzöget közben...

Kriszti is elég mélyen nézeget

Sajti már megint magyaráz mindent ( volnákkal persze )

Atlantisz83 2023.01.09. 23:31:21

Haha. Egy jó kérdés végre (talán) Lisszától Sajtinak: "de ha magadat tartod a legerősebbnek, akkor hogy hagytad volna kint Bibit?"

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:31:49

Húha Sajti papa egyszerűen zseniális (ahogy kideríti ő maga :)
Az asszonytalanodást még mindig nem mondja el persze

Fálki 2023.01.09. 23:31:56

@sogeking: Dehogy fog változni.. Rossz az alap.

bomba teste van annak a kislánynak, de sajnos itt véget is ér a történet, más pozitívumot nehéz elmondani róla...

Atlantisz83 2023.01.09. 23:32:15

Javítás: "de ha magadat tartod a legerősebbnek, akkor hogy jött volna vissza Bibi?"

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:32:30

@Atlantisz83: Egy mozdulattal megmagyarázta persze :)

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 23:33:31

@sogeking:ha neked ez a szerelés a legfelsőbb szint, még nem láttál igazán jó szerelést :) szerintem csak simán közönséges, lehet ez sokkal jobban csinálni :)

@Fálki: jó leírás

Atlantisz83 2023.01.09. 23:34:10

@SelyemSonkaPini: Ezekbe a hazugságokba fog belebukni remélhetőleg. Lehet egyszerűbb lett volna inkább elmondani az igazat már az elején.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:35:29

Aha szeretnék ha Dani is mocsár lenne ezért jó lenne Melinát kiejteni

És persze Melina ellentmondásokba keveri rögtön a barom Sajtit :D :D

Kosztarika 2023.01.09. 23:35:50

@SelyemSonkaPini: Ezt nem értem. Mivel indokolta, hogy ki akart esni parbajon. Mi hangzott el? Pont most kellett zuhanyoznom???? Te biztos hallottad.

2023.01.09. 23:36:12

Na visszajöttem, mert lájvban pont kivégzi Meli Sajtit. Óriási. Kiejtené Dani miatt Melit, de Meli mögé állna. Zseniális. A nagy taktikus megint a saját dugájába dőlt.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:37:47

@Kosztarika: Igazábol azt, hogy miért akart kiesni ÉN nem hallottam most indokolni.
Arról beszélt főleg hogy miért vetette el az ötletet, hogy jót tegyen Bibivel azáltal hogy kiviszi!

sogeking 2023.01.09. 23:38:09

@.Doktor.Szöszi.: Norbi kilátszó seggéhez képest ez nekem már felüdülés
írd le, majd elképzelem ;)

Kosztarika 2023.01.09. 23:38:29

@Atlantisz83: fel sem tűnt. Illetve Lisszából simán kinéztem. :D

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:39:26

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Igen Meli beforgatta !

Meli azért jóval okosabb, értelmesebb :D

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 23:40:33

@Fálki: azt hiszem én fél szemmel láttam ezt a részt, de annyira nem figyeltem úgy látszik, hogy emlékezzek is rá. untam nagyon, de az megvan, nem brillíroztak, hogy finoman fogalmazzak.

Kosztarika 2023.01.09. 23:40:45

@SelyemSonkaPini: nem kérdezett rá senki, hogy mi az oka, hogy ki akar esni? Ezek síkhülyék akkor. Ezt eddig is tudtuk. De ennyire? Csak azért, hogy Bibinek jót tegyen?

2023.01.09. 23:42:04

@SelyemSonkaPini: Meli sem egy észlény, de nagyon jól vitázik, rátapint az ellentmondásokra mindig.

Atlantisz83 2023.01.09. 23:42:15

@Kosztarika: Bocsi, hogy válaszolok. Azért, mert nem feladni akarta, hanem egy párbajon távozni. Az ok nem hallatszott, de szerintem arra gondolt, hogy ugye beteg a nagymamája, nagypapája, dédpapája, a szomszéd kutyája... amit ugye összehazudott korábban.

Patria 2023.01.09. 23:43:14

Melina megint nagyot ment az élőben Sajtival szópárbajban

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:44:08

@Kosztarika: Nem állítom, hogy nem volt róla szó, de ÉN nem hallottam.
Viszont az egész vita teljesen máshol indul csimpifon és sajti között csak valahogy ide is tekeredett, alátámasztandó, hogy sajti mindig mellébeszél
Közben többször is elvesztettem a fonalat, mert csimpifon se egy ókori szónok....

2023.01.09. 23:45:14

Barna sem vitázna rosszul, csak az ego miatt mindig magát helyezi előtérbe és mosakszik, ezzel az egészet hitelteleníti. Pedig a sorok között néha jól lát, csak még maga sem fogja fel, mert nem róla szól.

Kosztarika 2023.01.09. 23:45:38

@Atlantisz83: bocsi? Ne viccelj örülök. :)
Értettem, hogy párbajon akar kiesni, csak azt nem tudtam, hogy kimondta-e most a konkrét okot.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 23:46:27

@Atlantisz83: Megnyugodtam, akkor nem csak én nem hallottam az okot említeni.
Valószínűleg, mert nem arra hegyezték ki, hanem arra, hogy ki akart menni de mégse ment végül és párbajra se ment, pedig akarta előtte

.Doktor.Szöszi. 2023.01.09. 23:47:12

@Kosztarika: azóta sem értem, mire volt jó a hazudozás, és ha már hazudik, akkor miért nem ugyanazt hazudja mindenkinek. nagypapa, nagymama, mittudoménki...mi értelme volt ennek így? Próbálták is feszegetni többen, talán pont Lissza is, de valahogy csak elsikkadt a dolog

2023.01.09. 23:48:59

Meli ráadásul a lehető legjobb kilépési pontot találta meg. Összefoglalta, hogy miért van igaza, még hülye Barnát is bevonta, aztán kisétált bagózni.

Atlantisz83 2023.01.09. 23:51:10

...és akkor most Sajti rájön, hogy hazudni bűn, és nem túl kifizetődő hosszú távon, ezért elővesz egy papírt, amire írni kezdi e két szót, és mindaddig írja, "amíg el nem éri a kívánt hatást". A 36 millió helyett ezzel a nyereménnyel távozik roxfo....., akarom mondani a villából.

2023.01.09. 23:53:32

KATA most Sajtit próbálná kimagyarázni, de gyenge próbálkozás, el is hallgatott.

Kosztarika 2023.01.09. 23:53:34

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Barna délután megint alázta Renit, meg is zuhant kicsit.
Merthogy buta, képtelen kifejezni magát, nem hallgatja végig és nem tud indokolni.
Méghozzá azt, hogy miért hárította a közeledését.
Reni azt mondja, mondtam hogy nem és kész.
B: ( mint egy retardálthoz) in-do-kold - meg!
Nem tudja ez a pöcsfej?
Egyébként miert kell megindolkni. A nem azt nem és kész.

Atlantisz83 2023.01.09. 23:54:22

@Kosztarika: Nem engem kérdeztél, aztán nem akartam beleszólni, mert még nagyon új vagyok itt, és igyekszem tiszteletteljes lenni a nagy veteránokkal :), akiket évek óta olvasok.

2023.01.09. 23:55:56

@sogeking: Mi alkotjuk a sötét oldalt? :) :)
Ha Naty77 csatlakozna a TEAM Sajtihoz, az megtisztelő lenne (egyedül én vagyok benne)
Bár ahogy hallom, lehet , hogy most kezd összeomolni a hazugságokból álló kártyával...

2023.01.09. 23:56:46

Erről Bonanza Banzai jut eszembe:

"Nem vagy ugyan ember, de állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el."

Balu30 2023.01.09. 23:56:51

Rántott sajtot csináltak az öregből.

2023.01.09. 23:57:59

@VV11Vikcsii: Te tényleg sz@pni jársz ide. Nem bántásiból. ;-)

2023.01.09. 23:59:29

Csimpi és Lassie oldalváltása folyamatban. Pacekra. Hashtag.

Kosztarika 2023.01.09. 23:59:34

@Atlantisz83: Akkor láthatod, hogy itt mindig, mindenki pofázik, akkor is, ha nem kérdezik és ez így van jól. Bátran reagálj bárkinek, bármire. Még a pitsába is elküldheted csak tegyél utána mosoly jelet. ;)))

Atlantisz83 2023.01.10. 00:00:43

Csimpiből viszont nem néztem ki még ennyit sem, úgyhogy mivel nálam ötödik helyen van, most feljött csillagosötödikre.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 00:01:03

@Atlantisz83: Sőt ellenkezőleg: bármi amit valaki tud az erősíti az össz-látásunkat

(Kivéve ha valaki erőszakosan tolja az általa látni vélt dolgokat tényként, de olyanok szerencsére nincsenek itt.... valószínűleg leugatnánk :)

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 00:01:05

@Kosztarika: és nem is először csinálja ezt barna, hogy fröcsögve követeli a NEM megindokolását. undorító

Megyek alunni, holnap sajna vár a munka. Jó éjt. Integet

Atlantisz83 2023.01.10. 00:03:03

@Kosztarika: Ok, így fogok tenni :), csak tényleg újként egy ennyire összeszokott társaságra csak nem töri rá az ajtót az ember. A másik meg ugye, hogy most eléggé egy ekg-n van mindenki, szóval jelenleg okom sincs erre.

sogeking 2023.01.10. 00:03:19

@VV11Vikcsii: én is ott vagyok :) de trükkösen nem szimpátiából
(a néven lehet változtatni)

Post Modern Prometheus 2023.01.10. 00:04:44

@Fálki: en.wiktionary.org/wiki/you_can_take_the_person_out_of_the_place,_but_you_can%27t_take_the_place_out_of_the_person
közmondások, szólás-mondások meg ilyenek, de a lényeg ugyanaz, csak jöttem érdekességnek hozni [én is hallottam, de azt hittem valakihez köthető, azt nem tudtam, hogy közmondás]

2023.01.10. 00:04:47

@Atlantisz83: Csak nyugodtan bármit, egy vadmalacot is kibírtunk. Meg engem is elviselnek. Még sixxet is túléltem, meg a szánalmas kizárásait. :-P

2023.01.10. 00:05:38

Lassie aranyosan kikotyog mindent a mocsároldalról.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 00:06:27

Drágáim most mennem kell aludni, de Ti figyeljetek ha tudtok és írjátok le !
Aztán reggel visszaolvasok amit csak tudok :)

Tényleg a csimpi család sodródik át, most egyszerre felnyílt a szemük Sajtival kapcsolatban.

Érdekes fordulat volt és egy semmike kis vitából indult ki.

A katasztrófaelmélet ír le ilyen hirtelen állapotváltozásokat.

Jó lesz ez... kár hogy mennem kell !

Atlantisz83 2023.01.10. 00:06:37

@SelyemSonkaPini: Köszi a biztatást. Ha hülyeséget írnék, nyugodtan ugassatok le, aztán max. bemegyek a szaunába, sírok egyet, aztán felveszek az instára egy videót, amiben jól beköplek titeket. :)

2023.01.10. 00:06:47

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Egy másik felületen ugyanezt mondták nekem Zsuzsu kapcsán. Aztán hopp, megnyerte. Persze Sajt nem fogja. Itt Meli a kedvenc, teljesen megérdemelten. Ha nem fogja elbízni magát, akkor easy win

Kosztarika 2023.01.10. 00:07:35

@Atlantisz83: szeretjük, ha új "arcok" vannak és ha ránk törik az ajtót.
Egyetérteni sem kell senkivel, csak kulturáltan b@sztatjuk egymást
Aki erre képtelen, az meg úgyis lemorzsolódik, mert kiutáljuk. :D

Atlantisz83 2023.01.10. 00:08:29

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Á, emlékszem rá. Ő azért, ha jól rémlik, berúgta az ajtót, de szerintem színesítette a fórumot, úgy mint most Piros és Barna a villát. :) Ja, előbbi már nem.

2023.01.10. 00:08:35

Jakuzni akartak, Barna beelőzte őket, ezért inkább esznek, hátha addig kifürdi magát.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 00:09:18

@Atlantisz83: Aki nem szimpatikus azt kivisszük és kinn hagyjuk a gecibe ! :D :D

2023.01.10. 00:09:45

@sogeking: Javaslom az igazságosztó kívülállók nevet

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 00:10:19

NA még egy mondat. Kriszti úgy látom tényleg egyedül marad...

Kosztarika 2023.01.10. 00:10:30

@SelyemSonkaPini: eskü ezt akartam írni. De imádlak! :)))

sogeking 2023.01.10. 00:13:19

@VV11Vikcsii: ez olyan, mintha Kriszti írta volna :), valami vagány, vicces, ütős kell

2023.01.10. 00:16:28

Sulirádió 2, Barnával és Danival az új feladat. Én azonban megyek aludni.

A dalküldés megihletett, én is küldök egyet.

@Atlantisz83: youtu.be/CB57CuT4smM

2023.01.10. 00:17:02

@sogeking: Akkor mondj te valamit! Nekem csak ennyire telik :D

Atlantisz83 2023.01.10. 00:17:31

@Kosztarika: Jelenleg nagyjából mindenkivel egyetértek, ilyen szempontból nem/sem túl izgi ez az évad. Itt külön sötét oldalt kell alakítani, hogy lehessen kivel vitázni. Múlt hét óta azért valami megmozdult, legalábbis azóta sokkal jobban rákattantam az élőre is, az elején alig néztem, de jelenleg esélyt sem látok rá, hogy nagy viták lesznek itt, talán majd a döntőn.

Atlantisz83 2023.01.10. 00:18:53

@SelyemSonkaPini: Ok, de akkor írok egy szép levelet, amiben elárulok valakiről egy titkot. :)

Fálki 2023.01.10. 00:19:32

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: :D :D :D Rendes nagy balfasz, imádom.

Próbál helyezkedni, de amint kijelenti hogy ki az embere, az azonnal bukik.

Csodálatos :D

malevil2050 2023.01.10. 00:19:52

Kilőtték a zártkörűt, jó sokáig bírta amúgy.

sogeking 2023.01.10. 00:20:31

@Atlantisz83: látod, kicsit előbb jössz szurkolhattál volna Pirosnak :)

@VV11Vikcsii: mi a célunk? hogy jöjjenek többen, vagy inkább ne?
majd holnap (ma) kitaláljuk a részleteket, addig oszd a szórólapot, és tégy felelőtlen ígéreteket, a kipcsák harcost majd megpróbálom beszervezni, akkor lesz egy igazi egzotikum a csapatban :)

Fálki 2023.01.10. 00:22:31

@VV11Vikcsii: De tesi, 100ból egyszer pont beletrafáltál.

Azt úgy hívják, hogy véletlen, nem pedig úgy, hogy tendencia.

Fálki 2023.01.10. 00:23:21

@sogeking: Húúúú, tényleg, szórólap.

Az a zsidó malac, vagy mi volt a nikkje!!! Az mennyire nem hiányzik innen :)

szellemlanyka 2023.01.10. 00:24:29

Vitatkoztok itt állandóan Sajtiról,hogy jól csinálja-e, amit csinál? Nem lehet, hogy ő Piszkos Fred taktikát folytat (bocsánat, kavargatja a málnaszőrt), és valójában azzal akar döntőbe kerülni, akit látványosan utál?

sogeking 2023.01.10. 00:24:51

@Fálki: na figyi, csinálok neked vörös hajú szőkét, ha belépsz a csapatunkba :):)

2023.01.10. 00:25:00

Piros egy síros picsa nem Spárta, húznék én már alukálni az ágyba. (bocs)

Jóccak most már tényleg.

2023.01.10. 00:28:54

@sogeking: Elég ha páran leszünk. A legfontosabb cél, hogy ne mindig mi veszítsünk, főleg a végén.
Köszönöm előre is a közös munkát!

2023.01.10. 00:32:29

@Fálki: Nem csak egyszer. Attila, Zsuzsu. Aztán Aurelio és Survivor Dani- nem ők voltak a fő kedvenceim, de 2-3. helyen voltak. Ritka, hogy valakinek a fő kedvence nyer az ilyen szarokban. De miért kell magyarázkodnom, kínosan érzem magam. :D

Atlantisz83 2023.01.10. 00:35:46

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: :D Köszi a dalt. Én sajnos nem tudom viszonozni, mert egy velőtrázó sem jut eszembe, így jobb híján marad ez:
www.youtube.com/watch?v=0dcbw4IEY5w
(De szeretném elmondani, hogy sokat jelent számomra e dal, és minden rendezvényem után a bontásnál ez az utolsó, amit berak nekem a technikus. Ez afféle szokássá vált nálunk.)

Balu30 2023.01.10. 00:52:28

Vicces lenen egy olyan forgatókönyv, hogy most, hogy #gyerek Renivel van egy párban jóba lesznek (túl jóba) Lesszi trombózisba esik magára pakoltatja a jeleket majd ő is kint marad Reni ellen. #dejavu

Atlantisz83 2023.01.10. 01:07:03

Kezd körvonalazódni egy Sajti-Márió párbaj. Mekkora égés lenne Sajtinak, ha Márió ejtené ki. Na, jó lesz ez, hogy nem olyan egyértelmű, hogy Dani-Barna vagy Meli-Kriszti, és van esély, hogy Sajtit kipattintják.

Fálki 2023.01.10. 01:18:10

@Atlantisz83: Soha nem olyan egyértelmű, mint ahogy napokkal a kiválasztódás és két héttel a párbaj előtt tűnik.. Nyilván nem véletlenül :)

Fálki 2023.01.10. 01:18:55

LIVE
Kriszti-Lissza-Reni-Ákos - szoba, beszélgetés
Kriszti kijelentette, hogy számára már egyértelmű, hogy Barna és Sajti őt akarták beáldozni.
Ez a mai balhé (Sajti vs. Márió, Sajti vs. Meli) alaposan megkavarta a dolgokat.

naty77 2023.01.10. 07:11:26

Jó reggelt! (Első :) )
Köszi az éjszakai izgalmakat.
Nem leszek Sajti fan, és örülök hogy végre ráléptek a tyúkszemére.
Márió egyszerű de sokkal szimpibb.
Már akartam írni a rekordok hetében volt egy Márió Lissza udvaron feladat és Márió értelmesen kimondott vmit szinte hozzátette hogy hoppá és gyorsan javította erre a rövidített értelmetlen vmire. Erre felkaptam a fejem. Lehet,hogy az élőben több ilyet el lehetne kapni.
Szurkolok a Sajti Márió párbajnak. 20-80 mondjuk. :D

Fálki 2023.01.10. 07:26:27

@naty77: elsőőőő? :) Hogyne :) Ebben az órában? :D

Gia 2023.01.10. 08:01:51

Vicces,hogy Sajti tegnap tanította Krisztit érvelni,vitatkozni,aztán Márió meg szépen lekapta őt a 10 körméről...

naty77 2023.01.10. 08:32:15

@Fálki: ne tessék velem szívózni, otthon hagytam a szemüvegem, még egy széttört téglát is hányásnak láttam útközben.... meg rohanhattam haza. a suli hétből a tornát teljesítettem, a tárgyfelismerésen elbuktam. :D

MozambikiZombi 2023.01.10. 09:05:56

@etikette: Lissza vajon hogyan alakult at Virággá

etikette 2023.01.10. 09:16:35

@MozambikiZombi: hu ezt most nem ertem…marmint hasonlit ra kinezetre? Vagy mire gondoltal? Nekem ezek a szoke kislanyok mind egyforman jelentektelenek

hereverő heverő 2023.01.10. 09:23:28

@naty77: Csak nehogy a következőre meg azt gondold, hogy ááá, úgyis csak egy tégla és belerúgsz...

Kosztarika 2023.01.10. 09:26:23

Szaasztok :)
Most akár lehetne egy Márió és Pálpusztai párbaj is, ahonnan Márió jó eséllyel jönne vissza. Sztem
Nsmátmost, az iskolahét eddig lila kendővel járt, a legtöbbet fejlődő játékosnak.
Ha a szerkik kavarnak, megkaphatja Márió és akkor Sajti megússza.
Remélem nem így lesz.

Gia 2023.01.10. 09:30:03

@Kosztarika: Márió ezek után tuti,hogy Sajtira rakja a jelét.

hereverő heverő 2023.01.10. 09:30:22

@Atlantisz83: Azért Sajtinak is van tábora, ha más nem akkor az elvakult Újpest szurkolók. Lehet, hogy ezt Sajt is tudja, és bízik bennük. Mondjuk ha egy ország (plusz az elcsatolt területek) szavaz Csimpifonra akkor talán nem fog nyerni, de erre kevés az esély. Sajt szerintem kinn hagyná Csimpit, még ha nálunk Sajtos mélyen is van a népszerűségi listán.

Forgalmista 2023.01.10. 09:32:35

Jó reggelt! :)

@Kosztarika: gondolod, hogy Sajti esetleges kiválasztása függ össze Márió lilájával? Vagy hogy Sajti csak úgy párbajozna, ha Márió lenne a kiválasztott és papa a kihívott?

hereverő heverő 2023.01.10. 09:33:02

@Gia: Legalább Sajt is kap majd jelet. Csimpi sajnos nem elég hogy kiküldje ezt a disznót. Ha Kata is rárakna, merthogy már látja, hogy őt akarta beáldozni, még az is kevés. És kettejüknek nincs akkora lobbiereje, mint Sajtosnak+Barnának. Esetleg Lissza követi Mariót, és ha együttesen sikeresen rábeszélik a Melina házaspárt, akkor vannak többségben.

Fálki 2023.01.10. 09:33:53

@hereverő heverő: Nagyon kicsi halmaz az szerintem... Elvakult Újpest szurkolóból is kevés van már, azok közül meg aki nézi ezt a cirkuszt még kevesebb. És akkor még az is kellene ugye, hogy szavazzanak is.

A fb csoportokban is Sajtos kb Kakaóssal van egy szinten, össznépi utálat van.

Kosztarika 2023.01.10. 09:34:07

@hereverő heverő: gondolod, hogy az Újpest szurkolók meredten nézik a való világot és még szavaznak is??

Márió elmondta Lisszának, hogy van egy gyereke.

Gia 2023.01.10. 09:34:43

@hereverő heverő: Márió most nagyon feljött a facebbok népe előtt,tutira kinthagyná Sajtlit.

Kosztarika 2023.01.10. 09:39:16

@hereverő heverő: úgy,úgy.
Ha pedig egyenlő jel a jelek száma, a villamester dönt. Remélem lecserélik végre Barnát. Ezer éve ő a főbohóc.

Forgalmista 2023.01.10. 09:40:23

@Kosztarika: tegnap megszavazták Melinát, nem?

Kosztarika 2023.01.10. 09:41:28

@Forgalmista: jajjj de jó. Akkor lemaradtam. :)

Cérnahuszár 2023.01.10. 09:51:47

marió-sajti párbajnál márió időzített bombán ül nem?
amit érvként hoz fel sajti ellen, hazudott a családról, kb leszarja, az nála is játszik.
ugye tegnap kinyögte hogy mégis van gyereke, ez eldőlt, így hiteltelenné válik a nagy könnyezés hete az apa-fiú kapcsolatról
ha bent ezt nem is kapirgálják meg jobban, a nézők tudják.
sajtit másnak kellene kivinnie

hereverő heverő 2023.01.10. 09:52:29

@Fálki: Mi csak a VV FB csoportokat látjuk. De vannak pl Újpest csoportok is, ahol elterjedhet hogy meg kell menteni a sajtost. Akkor mindegyik lilalábú letölti az appot, szavaz, elfelejt. Csimpi hiába jobb, népszerűbb (tök jogosan) ha nem a népszerűsége dönt hanem hogy egyszerűen ő az ellenség.

Ilyen szempontból ha kiválasztják Sajtost akkor neki Krisztát kellene vinni, mert Krisztának is van tábora még az ÉNB-ből, plusz inkább a szépség mint a szörnyeteg. Vagy Lassiet viszi, aki annyira észrevétlen, hogy én is csak arra emlékszem vele kapcsolatban, hogy szép melle van (Barna és Reni gusztálgatták a mellbimbóit).
Ha ki akaják rakni Sajtost, akkor bizony Melit vagy Danit kellene kiválasztani, aki viszont kihívhatná Sajtost és onnantól lehetne nézni ahogy Sajti gatyájából potyog a barna.

Kosztarika 2023.01.10. 09:53:04

@Gia: élőben nem láttam, de a redditen sokan nézik a live-ot, ott olvastam.

hereverő heverő 2023.01.10. 09:54:12

@Cérnahuszár: Na pont ezt írtam. Nem véletlenül mentem hozzád feleségül

Balu30 2023.01.10. 09:55:22

A lilát kakaóscsigamen kapja majd, ő a tv-nél a főkedvenc.

Fálki 2023.01.10. 09:55:44

@hereverő heverő: Én nem így látom ezt :)

Nyilván vannak olyan csoportok, amiket nem látunk és nyilván vannak olyan marhák is, akik csak ezért letöltenek valamit és kattintanak egyet tudatlanul.. De ezek az emberek szerintem nem tudnak többségbe kerülni.

Legyen csak a Papa kiválasztott, érezze meg milyen a kiesés szele és vigyen ki bárkit, kinn fog maradni.. Erre is fogadnék :)

Cérnahuszár 2023.01.10. 09:57:21

@hereverő heverő: :DDD
szerintem akkor kicsit nem figyeltél oda XDDD

Balu30 2023.01.10. 09:58:42

Szerintem rántott sajti a bogár ellen is kiesne akivel Kata beszélgetett.

Cérnahuszár 2023.01.10. 10:11:48

@Balu30: valakinek megvan a tegnapi szavazás linkje?
nem akarok annyit görgetni, de a bogár szekcióra kiványcsi vagyok

hereverő heverő 2023.01.10. 10:11:58

@Fálki: Oké, legyen csak Sajt a kiválasztott. Én nem ellenkezem. Érezze meg milyen a kiesés szele, és aztán az a szél fújja is el kurva messzire :)

Cérnahuszár 2023.01.10. 10:22:50

@hereverő heverő: köszi :D

reni már tegnap is meglepett, azt hittem nagyobb a népszerűsége itt
hát a mocsárból 3 ember maradt, barna,kriszti és sajti, (kivihetné saját magát az a biztos) ezeknél 50-50 tippelnék
márió-lissza buta ezért megint 50-50
rico talán kapna 50 % többet?
nem olyan egyértelmű hogy kiesik, melina-dani-ákosnál venném biztosra de ez csak 3
a másik oldal 5 amit bizonytalannak veszek

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 10:26:38

Csudás napot mindenkinek!
Végignéztem Csimpi és Cheetos menetét. Bevallom néha elvesztettem a fonalat, viszont végre valaki szembesítette sajtos a hazugságokkal ráadásul a többiek előtt. Az a mondat hogy a saját gyerekei (egy van neki, ergo újabb kamu, a másik a nőé) életéről ő dönt, hát azért álljon meg a nászmenet. (Ez mindig azt juttatja eszembe, hogy : Addig amíg az én házamban élsz, az én kenyerem eszed, azt csinálod amit én mondok... fúúúj) Sajtossal a holdat tudnám felszántani. A köcsög kinézetét eddig sem nagyon tudtam nézni a megnyilvánulásai is megmutatják milyen egy sunyi, tróger, hazug ember.
Csimpi, Lissza és Kriszta szépen át fognak somfordálni Meliékhez. Ahogy olvastalak Titeket írtátok hogy Kriszta megoldotta a gordiuszi csomót, hogy bizony őt akarták párbajra küldeni nagyon, hogy a saját seggüket védjék. Pazar hogy kriszti eljutott idáig. Csimpi egyetlen mikronyival magasabb lett nálam, eddig egy szinten volt a sajtos kakaóscsiga klubbal most kissé feljebb került. Sajnos öfit nem találtam még, de a vidiket igen. (Sajtos úr és Csimpi illetve ahogy megforgatta Melina Sajtos urat. Azért az is parádés, ha " ha én megyek barna ellen párbajozni akkor is mögém állsz? - Igen! ") Ide teszem a linkeket hátha szeretné valaki megsasolni.
Most akkor Reni tényleg átköltözött Ákos mellé és nem reszelt Barnával ugyeeee????

Sajti- Melina:

www.reddit.com/r/VV11/comments/107udrk/sajti_%C3%A9s_a_taktika/

www.reddit.com/r/VV11/comments/107sd7s/m%C3%A1ri%C3%B3_%C3%A9s_sajti_vita_12/
www.reddit.com/r/VV11/comments/107sodu/m%C3%A1ri%C3%B3_%C3%A9s_sajti_vita_22/

Fálki 2023.01.10. 10:26:59

@hereverő heverő: Redditen kintvan két szavazás is Sajti - Márió viszonylatban, mindkettőn 95-5% kb Márió támogatottsága 500 szavazó után...

Balu30 2023.01.10. 10:31:07

@Cérnahuszár: Ricot valamiért szintén eléggé kedvelik a social media felületeken. Simán visszajönne párbajról.

hereverő heverő 2023.01.10. 10:38:16

@Balu30: mert szeretik a hülyéket. Rico a vicces őrült Simon vonalat akarja tolni, csak sajnos egyszerű mint a faék, ezért nem megy neki.

Kosztarika 2023.01.10. 10:40:50

@Balu30:
Mert csak az öfiket nézik.
Rico Vandácska .."rokona, ismerőse.."by Ady :DD

Balu30 2023.01.10. 10:42:54

@hereverő heverő: nem tudom nekem ő is szobanövény.

hereverő heverő 2023.01.10. 10:43:04

@Fálki: Így legyen. Az én népszerűségi listámon eddig is Sajt volt legalul, most is ott van. Márió hihetetlenül ostoba de nem rosszindulatú, így sokkal feljebb van mint Sajtos. Barna a nőkröl alkotott véleménye és egocentrizmusa miatt alulról a második, aztán jön KukiRico, majd a Csimpifon házaspár, Kriszta, Reni, Ákos, és a Melina-Dani duó. Bár lehet Reni a tegnapi NEM miatt helyet cserél Ákossal a harmadik helyen, majd meglátjuk.

2023.01.10. 10:44:01

@Cérnahuszár: Teljes EKG. Ráadásul Márió rosszabb is, mert ő kevésbé foglalkozott gyerekével.

Cérnahuszár 2023.01.10. 10:44:34

@Balu30: ezt nem tudtam mérlegelni, mert nem követem ricot, csak írtátok hogy fene tudja hogy tényleg hülye vagy megjátsza magát
de sajti sunyi üzemmódban van, akkor ő ezt tudja és nem vinné ki
lisszánál kiesne és őt vihetné mert nem tartja veszélyesnek, máriónál visszanyalhat afagyi, krisztát meg ki kell venni a játékból, ott is visszajöhet :(
a többitől fél.
sajtinak még nem jött el az ideje, én úgy érzem

Gia 2023.01.10. 10:45:17

@Nyuszomuszo83: Szerintem Kriszta sosem áll Meliékhez,annyira utálja.

hereverő heverő 2023.01.10. 10:48:47

@Gia: Nem biztos, hogy utálja (mondjuk szerintem is, de ez csak kinti öfik alapján) mert már rájött, hogy Sajti be akarta áldozni őt. Át tudja gondolni, hogy vajon akkor Melinára kell-e haragudon vagy sajtira.
Melina mindenesetre lemosta a vitában. Imádom amikor Melina vitatkozik, akkor olyan mély búgó hangja van

2023.01.10. 10:48:59

Marionak nincs már létjogosultsága a villában az iskola hét után, innentől kezdve semmit nem fog hozzátenni a történésekhez. Esetleges párbaj esetén Sajti ellen csak az szólna, hogy ő hazudik. De egy ilyen játékban komolyan nem értem, hogy miért ilyen nagy baj ez...

hereverő heverő 2023.01.10. 10:50:30

@VV11Vikcsii: Mert a kinti közönség nem értékeli a sunyiságot és ők szavaznak. Tegnap leírták: Nem csak bentieknek kell játszani, hanem a közönségnek is.

Fálki 2023.01.10. 10:52:51

@VV11Vikcsii: Ne legyél már ennyire pontegyszerű baszki...

Gia 2023.01.10. 10:53:23

@hereverő heverő: Live alapján is utálja Melit.Ezen nem változtat az,ha közben Sajtira is megharagszik.Eggyel több.

Gia 2023.01.10. 10:54:11

@Nyuszomuszo83: Nyuszóka Kriszti megvilágosodásáról nincs véletlen vidi?

Balu30 2023.01.10. 10:55:14

@Cérnahuszár: szerintem tényleg ennyire hülye rico. Én úgy érzem sajti bárki ellen kiesne. Hacsak nem történik a maradék időben valami durvább.

naty77 2023.01.10. 10:58:30

@Nyuszomuszo83: de szívesen megnézném, de erre a melóban esély sincs. :(
viszont pont reggel írtam hogy tud beszélni normálisan is, nem lenne baj ha átváltana. :D

2023.01.10. 10:58:50

@hereverő heverő: Csak ez elég rossz üzenet, azoknak akik taktikusként szeretnének későbbiekben jelentkezni: ne legyél sunyi, mert kiszavaznak a p*csába. Így lehet hogy később egy jóval tehetségesebb taktikust fogunk elveszíteni, nem is fog jelentkezni. persze tudom, másféleképpen is lehet taktikázni, nem csak a sunyi út játszik.
Danit nagyon bírom (2. a listámon), de ha csak őszinte Máriók, Lisszák, Danik stb. lennének, kevesebbet lehetne beszélni, vitatkozni a vvről és unalmasabb lenne

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 11:01:00

@Gia: Nem találtam még arról vidit, csak annyit írtak, hogy Lissza vezette le Krisztinek hogy Sajti és Barna akarták terelni egy párbajba védve saját magukat. És hogy ez a vita elég sok mindere fényt derített.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 11:06:09

@naty77: Olvastalak, és igazat adok, ez egy felvett attitűd, hogy kitűnjön. Bár hű de sok agyat akkor sem vizionálok neki, de tud értelmesen is megnyilvánulni, emberien, ahogy Lesszivel beszélnek az normális hangnemben történik, nincs #mirőlbesz stb baromságok. Elmondja Lisszának nem akarta hogy bárki is tudjon róla hogy van egy kislánya aki egy éves (Lisszát ez is kissé sokkolja szerintem) De nem tudja merre halad most a kapcsolatuk ha Lesszi szünetet akar megérti, csak ő úgy gondolja ezt fel lehet fogni pozitívan is. Lesszi nem érti akkor a gyermeknevelős héten miért nem mondta, mert Márió úgy érezte Lesszit ez nem érdekli. ÉS hogy akkor még nem volt ennyire a kapcsolatuk elmélyülve, az elején jártak. De ő tényleg nem akarja hogy ez benn megtudják

War of colours 2023.01.10. 11:15:56

@Nyuszomuszo83: köszi szépen. Olyan sokat jelentenek a kis összefoglalók és linkek amiket küldesz. :)

War of colours 2023.01.10. 11:20:48

@VV11Vikcsii: őszintén Sajti nálam is lejjebb van, mint Mario. Sajti taktikusnak bűn rossz, őszinte játékosnak hiteltelen, férfinak gáz, szórakoztató faktornak nulla. Legalább is eddigi megnyilvánulásai alapján.

naty77 2023.01.10. 11:21:02

@War of colours: nem kaptam tőled üzit, pedig vártam! ;)

War of colours 2023.01.10. 11:25:44

@naty77: A telefonomról nem működik a rákattintás, biztos béna vagyok. A gépről meg nem enged be az indapass. Dolgozom a dolgon, de a két évesem és a kilenc hónaposom nem támogatja...hogy jobban belemerüljek és kitaláljam, mi a gond

naty77 2023.01.10. 11:29:21

@War of colours: ne viccelj :) írtam, remélem megkapod.

Forgalmista 2023.01.10. 11:56:13

@War of colours: teljes EKG, Sajtiról többet nem is lehet írni.

Kosztarika 2023.01.10. 12:03:58

@War of colours: Elektrokardogram.
Ez a komment megérdemli, hogy kiírjam. :))

Kosztarika 2023.01.10. 12:05:42

Hát én megőrülök!!!!
Barna és Reni összebújva fekszik le pihenni.
Tényleg bolond ez a lány!

Forgalmista 2023.01.10. 12:08:57

@Kosztarika: mi kellene a bentieknek, hogy végre leessen nekik: aki Barnával bármilyen szintű közösséget vállal, az megássa a saját sírját???

Kosztarika 2023.01.10. 12:15:24

@Forgalmista: ha Barna már csak egyedül lenne bent. Talán.
De ilyen NE legyen!

Balu30 2023.01.10. 12:17:11

@Kosztarika: Reni ezzel ki is ejti magát. Bár van 1 piros kendője.

metatroll 2023.01.10. 12:24:14

@VV11Vikcsii: Szerintem nem kellene összekeverni a taktikusságot a sunyisággal. Sajti várható beégése nemigen fog visszatartani egy igazi taktikust (bár ha jól értem, abból igen kevés volt eddig).

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 12:24:21

@War of colours: Húúú de bazi nagy EKG!!!! Igazán örülök, hogy ennyivel hozzá tudok járulni a kis közösségünkhöz! De @Kosztarika élői azért többet nyomnak a latba, komolyan hogy tegnap a tikitoki élőt és a mocsárgyűlést hv-ztam kiégett az agyam. Sajnos ott akármilyen érdekeset akart Piroska mondani Lamin ordított, hogy nyomják a nézők az ajándékokat... Ott ordítoztam én is hogy te büdös, bunkó, kretén állat fogd már be azt a tetovált pofád...Azt hittem pedig, hogy többet nem látom. Ilyen rusnya ember még a kalendáriumban sincs, na meg a Dani gyerek a 10-ből és a Milf. Naaa borzalom a köbön.

Forgalmista 2023.01.10. 12:24:40

@Balu30: ha ennyire hülye a játékhoz, akkor a piros kendő se menti meg (ahogy a névadóját se mentette...)

metatroll 2023.01.10. 12:25:14

@War of colours: Ejj, de frappáns összefoglalása Sajti munkásságának:)

Forgalmista 2023.01.10. 12:30:12

@Forgalmista: a barna üti a pirosat, úgy látszik :)

Kosztarika 2023.01.10. 12:33:15

Kriszti szerint 3 dkg kevesebb, mint 6 gr. Ákos matekjában 10 dkg 1 kg.
:DDD

War of colours 2023.01.10. 12:34:34

@VV11Vikcsii: én is szeretem a taktikusokat
De nem a Sajti féle módon :(

War of colours 2023.01.10. 12:35:43

@Nyuszomuszo83: igen, Kosztarikának is hálás vagyok

Kosztarika 2023.01.10. 12:36:05

@Forgalmista: A paraszt üti az (érte versengő) lovat, vagyis lovakat.
#"sakkmat" :D

Kosztarika 2023.01.10. 12:43:23

Sajti és Barna nem félnek a tegnapi vita után sem.
Sajti: figyeled, már megkörnyékezték Krisztit. Falkában lesznek.
Barna: nem, Kriszti nem. Majd én is beépülök.
Különben is, mi bármikor szembe megyünk a falkával.
Sajti helyesel, még mindig azt hiszi, hogy nyerhet. Papagájmajom.

Bocs, hogy csak 1-1 mondat, de általános beszélgetések vannak, amik nem érintik a vv-t. Abból kell kiszűrni, ami érdekes.

War of colours 2023.01.10. 12:44:07

@VV11Vikcsii: elvesztem a komment áradatban. Neked Melina lehet jó alternatíva Piros helyett? Vagy ő nem szimpi?

Forgalmista 2023.01.10. 12:45:50

Lehet tudni, hogy mikor lesz kiválasztás?
(Néhány lakónak annyira unom már benn látni a fejét, hogy tűkön ülök :). Pedig azt hittem, hogy Bibi kiesése után megnyugszom, de úgy látszik, hogy telhetetlen vagyok :D)

War of colours 2023.01.10. 12:46:25

@Kosztarika: néha látom, rajtuk, hogy megijednek de aztán felülkerekedik az egójuk és újra elhiszik magukról hogy nagy játékosok. Valami nagy változásnak kéne jönni hogy ők ketten a nálam feljöjjenek.

Kosztarika 2023.01.10. 12:49:18

@War of colours: nálam ez kizárt.
Nem tud olyan történni, hogy ezek ketten bekerüljenek akár egy "elviselhető" státuszba.

naty77 2023.01.10. 12:51:33

@Forgalmista: én azt hittem felgyorsul már a buli, már vasárnapra vártam egy kiválasztást.

Forgalmista 2023.01.10. 12:54:46

@Nyuszomuszo83: köszönöm! Ezt honnan lehet előre tudni? Mondják/írják valahol, van valami műsorterv? Vagy csak a műsoridőből? :)

@naty77: én is ilyesmiben reménykedtem, azért kérdeztem, hátha nem kell annyit várni...

Balu30 2023.01.10. 13:00:10

Még jó ideig 2 hetes ciklusok lesznek nem?
Karacsony/szilveszter környékén szoktak mindig egy ilyen meglepetést húzni, hogy párbaj után kiválasztás. Nem tudom miért pont akkor.

Kosztarika 2023.01.10. 13:03:58

Kezdődik a biológia, föci.

Téma: a női nemi szerv. (
Rico szerint ott van a barlangos test. - tegnap mondta, mikor a férfi nemi szerv volt porondon)

Lissza: gyermek vilagra hozása, vizeletürítés
Akos: örömforrás a férfiaknak. (Tancsi: a nőknek nem?)
Krszti; utódnemzés, örömforrás
Rico: a férfi kielégítésére, de a nő is jól jár.
Barna: ugyanezeket írtam.
Sajti: havi egyszer problémák vannak vele
Melia kérésre elmagyarázza
a menses lényeget.
Mario: szexre és nyalásra :DD

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 13:08:58

@Forgalmista: Általában így szokott lenni, hogy párbaj után szombaton kihívás, szerdán kiválasztás, szombat párbaj. Néha van itt is gumiszabály főleg a vége felé mikor elkezdik pörgetni, mint szilveszterkor, hogy párbaj után azonnal kiválasztás van. Olyan nem volt még pl, legalábbis mióta én nézem (6.) hogy pl párbaj utáni héten szerdán lett volna a kiválasztás és szombaton már párbajoztak volna. Mert akkor nem jut idő a kihívás előtt és utáni dolgokra. Mindig 3 napot szoktak adni nekik gondolkodni kit válasszanak, és miként készüljenek benn, a csapatuk ha van miként készíti fell őket. Úgynevezett kampány időszak. Feladatok a párbajozók között, kortes beszéd megírása, elmélkedés stb.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 13:10:39

@Kosztarika: Ezek tényleg hülyék. Sajtos szerint probléma a mensi. Pfff, te kretén!

Kosztarika 2023.01.10. 13:11:42

Külső, belső nemi szervek.
2 petefészek van. Rico kérdez: mikor ikrek születnek, mind a kettő megtermékenyül?
Valaki szerint van méhnyakszáj.
(Bekiabálás volt, nem tudom, ki)
Meddig hatolhat be a pénisz?
Sokáig..
Rico hüvelyfüggő.
Ákos, hogy bírják a nők a 20 cm-est, ha a hüvely 4-5 cm??

hereverő heverő 2023.01.10. 13:12:16

@Kosztarika: És a végére írd oda:

hereverő heverő: ééééédesfaszom!

Kosztarika 2023.01.10. 13:23:28

Lerajzolják a táblára, mindenki egy részt kell hozzáeajzoljon

Lissza nem tudja, mi a kisajak. Legalábbis lerajzolni nem.
Sajti nem tudja, hol a húgycsőnyílás. "Azt hittem alul van. Barna: én is azt hittem"
Barnank a hüvelynyílást kell rajzolni.
Reni a háttérben. " Ezt biztos tudja"
Hol a sźűzhártya? Marionak fogalma sincs.

Forgalmista 2023.01.10. 13:24:31

@Kosztarika: azon gondolkoztam, hogy mekkora hatásvadász baromság ezt a témát hozni az ápoltaknak. Aztán átgondoltam, és rájöttem, hogy
1. ez még esetleg érdekli is őket
2. hátha legalább így 20 fölött sikerül túlesniük a felvilágosításon, mert foggalmuk sincs semmiről (ezzel kapcsolatban sem).

Kosztarika 2023.01.10. 13:35:56

Közben tanárbácsi kiküldi Lisszát, mert sértetten, unott fejjel bóbiskol és hiába szól rá.
Lisszácska lefekszik a hálóban.

A fanszőretnél Rico dzsungelt rajzol?
Valaki megkérdi, te ilyeneket látsz?
Sajtosnak jut az ó szavával élve: "seggluxi". Ja és nem szeretem a szőröst"
Dani: ha sok a szőr, megakadályozza a behatolást.
Az illatokról beszélnek, Ákos tudja a feromont, Rico: van amikor elmegy a kedved.

sogeking 2023.01.10. 13:37:13

@Forgalmista: Ez nekem tök érthetetlen, olyan kérdések, amiket alapból lehet tudni, de ha akár egyszer is találkozott vele, már tudja. Mit csináltak, amikor hallottak ilyenről? Direkt befogták a fülüket?

naty77 2023.01.10. 13:38:08

@hereverő heverő: nem volt meg hogy ilyen jó cicije van. :D

Kosztarika 2023.01.10. 13:38:46

@Kosztarika:
Nem tudom, milyen nőkhöz került közel eddig Rico :DDD
A G pontot viszont, a többiekkel ellentétben, elméletben tudja.

naty77 2023.01.10. 13:43:18

@Kosztarika: pedig gyakorlatban az igazi, és akkor még az A pontról meg a millió dollárosról nem is beszéltünk.

sogeking 2023.01.10. 13:47:43

@naty77: az A pont az hátul van :)

naty77 2023.01.10. 13:49:01

@sogeking: igen tudom, de én hozzátettem mik jók még. :D

sogeking 2023.01.10. 13:49:40

@naty77: és mi a millió dolláros?

2023.01.10. 13:51:24

Az RTL idén sem tudja belőni, hogy hol van a határa a trashnek.

Sajtival kapcsolatban még mindig vakon vagytok szerintem. Sajti egy relatív jó játékos lenne, ha nem néznék őket és maguk közül szavaznának ki mindig embereket. Egyetlen szar lépése az volt, ahogyan reagált a videóra. De ott is Barna elpofázása volt a kulcs, illetve az, hogy az RTL belenyúlt a játékba egy ilyen videóval. Erre nem volt felkészülve. Azóta totál szét van esve, a fókuszáltsága mindig darabokban. Szerintem ő belátta, hogy kint ez már veszett fejsze nyele, most bent akar valami olyat hozni, amitől esetleg valamennyire mégis helyzetbe kerülhetne. De hiába rakta össze előre a játékát, ez most már inkább rögtönzés. Így pedig hullik le a máz róla. Nálam azonban Barna felett áll, ha azt nézem, hova kerüljön a pénz. Igaz, egyikhez sem fog.

A taktika jó, a taktika kell. Ehhez azonban komolyabb kvalitások kellenek és az, hogy a nézőt cinkostársnak tudja az adott játékos bevonni. Ez akár hazugság is lehet, ha sikerül megértetni a nézőkkel, hogy miért.

Csimpi elhallgatása a gyerek kapcsán teljesen érthető, de az is, hogy kibukott már belőle. Emiatt nem szedném le róla a keresztvizet. Az meg, hogy miért alakult ez így, hogy nem tartja - állítólag - a kapcsolatot, kb. fogalmunk sincs, végeredményben magánügy. Most azonban ezzel behozta a játékba a témát ő maga,így kezelnie is kellene. Nálam ettől függ, hogy emelkedik-e tovább a renoméja. Reni elé még befér nálam, de a top 3-ba tuti nem, sőt Ákos elé sem.

sogeking 2023.01.10. 13:55:45

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: viszonylag jól keveri a szálakat, csak mindig lelepleződik
Lissza vonalon még lenne lehetőség (Sajti + Lissza + Ákos?)

Kosztarika 2023.01.10. 14:01:39

Földrajz

Keressük meg Magyarországot a térképen.
Mindenki írjon 3 magyarországi folyót.
Hű, mekkora kihívás ez ?? : DD

Tan.bá folyokat mond, amit be kell tájolni a térképen. Van baj.

Mutasd meg az alföldet. Rico jelentkezik: én tudom. Nem!!
Lissza semmilyen feladatot nem szeretne, újra kiküldik.
Krisztinek Dunántúli középhegység.
Nem megy.
Sajti: Kisalföld nem tudja.
Melina: Északi középhegység. ( tanerő gúnyosan: tegnap már megtaláltuk Budapestet. Meli nem tudja. Miskolci.

Kosztarika 2023.01.10. 14:12:43

@Fálki: harmadikként esett ki. :D

naty77 2023.01.10. 14:15:13

@sogeking: Kriston Andi intimtornáján tanultuk a millió dolláros pontot, az a fiúk kb gátján van (Külső részen), de nem tökéletes azonos helyen mindenkinél, ki kell tapintani.
van akinél inkább comtő felől nem középvonalban.

2023.01.10. 14:18:00

Vitaindítónak bedobom a jelenlegi sorrendemet, ha már szóba hoztam. Lesz benne meglepő, de az alapvetésem az, hogy itt végeredményben egy szemmel látható összegért megy a harc és ez befolyásolja az ítéletemet pár embernél.

10. Barna (a legkártékonyabb embertípusnak tartom)
9. KATA (nincs egyénisége, nem kell ez a felvett, hiteltelen JÓ EMBERSÉG)
8. Sajti (az asszony videója kinyírta a játékát, lehullott a lepel, szétesett a taktika)
7. Rico (tud szórakoztató lenni, de ő is hiteltelen, primitív és nagyon agresszív)
6. Reni (cukiság, ugyanakkor pletykás és a pinája működteti, ami lerombol sok pozitívumot)
5. Csimpi (gáz a felvett énje, de ami mögötte van és a kevés de jó taktika hozza fel)
4. Ákos (kiváló meglátások, felkészült VV ügyben, de a hiszti és kishitűség lelombozó)
3. Lassie (szobanövény, aki nem akar többnek látszani, jókor szól jókat, de nem okosakat)
2. Dani (Melivel egymást erősítik, de kishitű és féltékeny, plusz nagyon idegbe tud jönni)
1. Meli (a legjobb vitázó, elképesztően higgadt, egyelőre ő lavíroz a legjobban bent)

Lassie harmadik helyéhez egy kis kieg: Magamat is meglepem ezzel, de Ákos, Csimpi és Reni elé helyezem azzal, hogy tőle kevésbé sajnálnám a pénzt. Csendes, nem zavar sok vizet, de egyre többször látom, hogy amikor megszólal, a maga módján jól lát és jobb irányba viszi a történéseket, pedig ezzel még tisztában sincs. Semmi esélye nyerni, mert másodhegedűs, de veszélyesnek sem látják emiatt.

sogeking 2023.01.10. 14:21:05

@naty77: akkor hasonló, mint a prosztata, és mitől millió dolláros?

2023.01.10. 14:22:31

@Fálki: A sötét, aki napelemeket szerel, ahogy PP mondaná: egészen elképesztő

naty77 2023.01.10. 14:23:28

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: egyébként én tényleg nem vagyok benne biztos, hogy Renit a pinája irányítja.
szerintem ő önbizalomnövelésnek használja Barnát, akkor is ha ehhez meg kell alázkodni, hiszen ilyen jó pasija sosem lehetne kint.

egyéb tulajdonságai pedig akkor is jóval előrébb viszik, ha nem ő a legokosabb a csapatban. viszont emberileg mindenki felett áll a szex részén kívül.
nagyon szurkolok hogy kikerüljön Barna bűvköréből.

naty77 2023.01.10. 14:24:05

@sogeking: mert a pasik bármit megadnának érte hogy megtaláljuk. ;)

2023.01.10. 14:24:53

Reddit: FB csoportban kommentelt az anyukája egy poszthoz, amelyiken Márió van a kislányával és a gyereke anyjával.
Idézem: " Sziasztok, mielőtt itélkeztek tanubizonyságot kell szerezni dolgokról. Ezzel a nővel 1 éve nincs együtt 2021 decemberbe szakitottak, tehát a valóvilág elindulása előtt 1 évvel. Márió mivel nem tudja megvédeni magát, mivel külső dolgokról nem tud azért teszem meg én. Nem dobta el a gyereket magától, hanem elvette tőle a szülői felügyeleti jogot ugy hogy Márió nem is tudott védekezni. "
" Mielőtt itélkeztek, havonta rendszeresen utalja a gyerektartást ami nem kevés. "

Kosztarika 2023.01.10. 14:32:19

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Azért a felügyeleti jog és a látogatás
joga nem ugyanaz és egyiket sem véletlenül vonják meg!!! Ahhoz olyasmit kell elkövetni, ami ellentétes a gyerek érdekeivel.

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 14:49:23

Szép napot mindenkinek, beköszönnék ismét, így pár nap elteltével.
Terveztem, hogy sűrűbben szórom itt magvas (magvas... nem ÚGY, na...!) gondolataimat, csak az a fránya logisztika, ugye... Nagyjából fordítva dolgozom mint mások, és telefonról olvasni remekül bírok, de azon pötyögni gyűlölök. Mire meg oda jutok hogy kommentelnék, mindent visszaolvasok, és már mindent (is) elmondtak mások, szóval nehéz lenne mit hozzátenni.
Ezek után csak pár mondat, általánosságban:
Nagy megelégedésemre szolgált, hogy a definitíve hülyepicsa Peros kihullott, (bár a seggébe szívesen beleharapnék, de ez merőben más kérdés), Rencsi meg visszaugribugrizott a maga cukinak mondható módján. (Csiganyammogás közönségdíjas ötlet!)
KATA egyre szánibb, ha állatos metaforákkal élhetek, akkor a "Hisztigiliszta", valamint "Hibbant Nősténygibbon" megnevezésekkel élnék vele kapcsolatban.
Kula Bá' (Barna...) kuka, Sajtos Sunyi dettó, a középmezőny közöny, Meli-Dani (Dani-Meli) a spiccen részemről.

További gyönyörteljes szellemi dagonyázást kívánok a mélyen tisztelt kommtársaknak! :-)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 14:51:45

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Alapból egyetértek, de a harmadik és a hatodik helyezettet megfordítanám. Azért mert amikor Lissza iszik vállalhatatlan lesz a viselkedése, ordít, beleköt az élő fába is. Magyarán mondva bunkóra issza magát. Amúgy kb annyi a jelenléte mint a műfűnek az udvarban. Ha néha nem a bárgyú tekintettel néz, hanem valami isteni szikra által megvilágosodik akkor vannak jó elszólásai de kb ennyi. egyelőre számomra nem sok vizet zavar, de ostoba. ÉS Kosztarika beszámolójából tudjuk két óráról is kizavarták már.
Reni. Egyszer sem ment le rémesen alpáriba, hogy a puncija vezéreli ebben sem vagyok annyira biztos. Bevallotta a szexmániáját már az elején és hogy nem vihette be a csiklóizgatóját ami neki fájó pont. Gynaíthatóan a szexszel kompenzál valami kisebbségi komplexust. És pont azt amit irtak a többiek, hogy számára a barna egy jó pasi és kint ilyet lehet nem kapott aki ennyire mgfelelt volna az ő izlésének. Egyben biztos vagyok, a tökéletes szexszel még nem találkozott, ahogy egyik sem.
Csak ámulok, hogy ezek annyira alap dolgok bioszból, földrajzból. És nem megy, nem tudom milyen iskolába jártak, de büszke lehet aki tanította őket, semmi nem maradt meg nekik.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 14:54:03

@gyümölcs almafa kommentelő: Üdv, de gyere azért mikor tudsz. A meglátások nagyon jók! :D

Kosztarika 2023.01.10. 15:04:36

@gyümölcs almafa kommentelő:
Igenistessék írni! Én is mindig telefonról teszem, képzelhetitek. :D
Ráadásul aátjavit folyton. Az automatikus szövegek közé meg olyan szavak kerültek be, hogy huuuu. Mindig attól rettegek, hogy hivatalos, vagy máshova is bekerülnek majd a geci, szopás, pöcsfej és egyéb szavak a telóm által. Ha vége lesz a vv-nek, a teljes szótárt törölnöm kell. :DD

@Nyuszomuszo83:

Fálki 2023.01.10. 15:12:53

@gyümölcs almafa kommentelő: De nem az a zsidó malac kommentelő vagy, akit pár napja pont említettem?

Kosztarika 2023.01.10. 15:13:19

Magyaóra:
Nem túl érdekes.
Gyakorolják a j, ly szavakat.
Tanárnő diktálja a szavakat.
Barna: mi az a perje?
Rico nem tudja milyen j a kamion, közben minden szót Krisztiről les.
Barna kimegy a táblához: "de nehogy kiröhögjön a tanárnő, ha nem sikerül!"
A tanárnő elnézést kér Ákstól, hogy farmerben van. :DDDDDD

Holnap vizsga, aztán szakosodnak.

Kosztarika 2023.01.10. 15:14:17

@Fálki: Ez nem a malac stílusa.

naty77 2023.01.10. 15:14:45

@Kosztarika: most azért röhögök. :)

én napközben a melóban gépről írok, itt még csak csak látom ha hibásan írok vagy hülyeséget, hacsak nem támad le egy főnök (halmozom az élvezetet 3 területnek dolgozom plusz nagyfej) na de a telefon. ahh, vérciki hogy hibásan írok és hiába enyém a készülék 2 éve akkor sem hajlandó az én szavaim átvenni, pedig azon lehetne bármi is.

mondjuk amikor az előbb írtam a pina szót, azon gondolkoztam, hogy ezt én még az életben nem írtam le. uhh. én sosem beszélek csúnyán ez már kívül esik a komfort zónámon, mikbe visztek bele...

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:14:58

@Kosztarika: nagyon röhögök, mert ugyanez a helyzet van nálam is, telefon, néha jól félreütök, baszogat az a szar captcha és félek mikor irok egyszer olyan szót valakinek ami nem oda illik ne adj isten egy e-mailben. Úgyhogy teljesen átérzem! :D

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:19:11

@Kosztarika: Hány jével írják hogy Siófok???

@naty77: Amúgy belefutottam már egyszer egy ilyen okos telefon tovább gondolt dolgokat. (Anya hozz egy csikló kapszulás heetset. Második üzenet: Bocs csíkot akartam, csak átírt), köszi anyu. Még jó hogy ő nem veszi ezt véresen komolyan, azóta próbálok figyelni

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 15:19:56

@Kosztarika:

Köcci a bíztatást... :-)
Egyébként én alapból kiutálom a telóból a prediktív okoskodást, meg az automata javítós okoskodást, hát azt majd én jobban tudom, nehogy má' a nyúl vigye... (Nem Nyuszómuszóra gondolok itt természetesen.)
De valahogy mégis ezerszer jobb a klaviatúrát püfölni, mint a telefont böködni, hiába, öreg vagyok már, az ember legyen tisztában a korlátaival.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:22:04

Én nem emlékszem erre a zsidó malacra, lehet jobb is, ő mikor volt? az előző évadnál???

Kosztarika 2023.01.10. 15:24:28

@naty77:
@Nyuszomuszo83:
Az elején az volt a szar, hogy mikor ide írtam, bedobta a melóval kapcsolatos szakszavakat, itt meg az lett volna fura, hogy megtérülés, kamat, hozam, allokáció,értékpapír stb.
:D

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 15:25:59

@Fálki:

"De nem az a zsidó malac kommentelő vagy, akit pár napja pont említettem?"

Nem szívesen okozok csalódást, de sem egyik, sem másik nem vagyok, legjobb tudomásom szerint...

(Ööööö... jut eszembe, a mai világban mit lehessen tudni, ha a fent említett populációk egyikéhez tartozónak sem vallom magam, akkor az nem-e sérti-e esetleg valamalyikőjüket, nem-e leszek-e kirekesztő esetleg ezekkel az áldozati csoportokkal szemben, továbbá nem-e vagyok-e máris rasszista/faxista/trappista, neaggyisten mindenfób. Ha igen, akkor bocsesz.)

Forgalmista 2023.01.10. 15:26:27

@Nyuszomuszo83: nekem rémlik valami vadmalac az előző évadról, aki mintha sékeleket emlegetett volna...

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:27:09

@Kosztarika: Fura lett volna, de nem olyan ciki azért! :D Majd letisztul a VV után.

Amúgy lehet tudni kb mikor lesz ennek az egésznek a végső döntője?

Kosztarika 2023.01.10. 15:36:19

@Kosztarika: Na tessék. Ahány helyett arány. :)))

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:37:55

@Kosztarika: Igazad van, azt el is felejtettem , hogy pontossal írjuk :D :D

@gyümölcs almafa kommentelő: :D :D :D

Kosztarika 2023.01.10. 15:39:26

Mivel kedvenc Ármandónk megint eltűnt a balfenéken ( vagy jobbon) helyette kérdezem:
" Te lány vagy??"

És akkor én: te fiú vagy, ugye,?

Fu Szekh Li 2023.01.10. 15:41:56

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: a redditről:

FB csoportban kommentelt az anyukája egy poszthoz, amelyiken Márió van a kislányával és a gyereke anyjával.

Idézem: " Sziasztok, mielőtt itélkeztek tanubizonyságot kell szerezni dolgokról. Ezzel a nővel 1 éve nincs együtt 2021 decemberbe szakitottak, tehát a valóvilág elindulása előtt 1 évvel. Márió mivel nem tudja megvédeni magát, mivel külső dolgokról nem tud azért teszem meg én. Nem dobta el a gyereket magától, hanem elvette tőle a szülői felügyeleti jogot ugy hogy Márió nem is tudott védekezni.

Mielőtt itélkeztek, havonta rendszeresen utalja a gyerektartást ami nem kevés. "

2023.01.10. 15:42:23

@Forgalmista: Az állat egyébként elkeseredettségének ellenére továbbra is szerette a földműves lányt, hiába tett másik (rossz) lóra. Távolról figyelte és lenyűgözte a lány, mert az olyan volt, mint egy anyuka: az egyébként valamilyen szinten széthúzó közösséget összetartotta, mindenkihez volt kedves szava. Ráadásul a lánnyal bárki eltudott hülyeskedni, jó humorral volt megáldva. A torzszülött ló magányosan mormogta mindig magának, miközben törölte a koszt:"Arika, hiányzol"

Kosztarika 2023.01.10. 15:44:52

@gyümölcs almafa kommentelő:
A lány-fiú kérdésemet neked tettem fel..
Armandó egy régi motoros itt, de most önkéntes száműzetésben van.
Ha megjelent egy új nick azonnal feltette neki a kérdést: te lány vagy??

hereverő heverő 2023.01.10. 15:44:56

@naty77: Akkor írd helyette: szőrtarisznya, lőrés, pihés kis repedés

www.youtube.com/watch?v=D5Oor5vhgMM

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 15:46:03

@Fu Szekh Li: nem baj Zoknicska, inkább kétszer mint a fontos infó egyszer sem :D

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 15:47:19

@Kosztarika:

Már bocsánat, ez tőlem van kérdezve? (Ha nem, akkor sorry a pelepampogásért.)

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 15:49:37

@Kosztarika:

Na most látom, hogy ja.
Határozott igen, tehát egyértelműen hímnemű vagyok, méghozzá születésem óta, és biológiailag, tehát nem csak valamilyen öndefiníció alapján.
(Nem egyszerű ez manapság, bacccammeg...)

Tracero 2023.01.10. 15:50:07

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: ilyet nem irhatsz munkaidő alatt, hogy egészen elképesztő :))))) az az ivos játék :D

2023.01.10. 15:51:07

@Tracero: Nekem nem munkaidő.

Tracero 2023.01.10. 15:51:55

Legyetek üdvözülve :) Remélem Reni nem ugrik rá a fíregre :) az az egy vigasztal, hogy piroskának biztos egekben a pulzusa, ha látja őket együtt heverészni :) bár jobban szeretném, ha barnus inkább Krisztit birkózná ki a játékból :)

Kosztarika 2023.01.10. 15:54:57

@gyümölcs almafa kommentelő:
Gondoltam, legalábbis reméltem, abból a mondatból, hogy harapnád Red seggét. ;)

Tracero 2023.01.10. 15:56:30

Köszi szépen a posztot meg a linkeket :) szuperek vagytok. Azt láttam a redditen valószínűleg piroska jelentetett minden posztot, amiben kakaóscsiga vagy ő meg volt említve. Fuuu az a live izé. Vv10 Dani köcög fejit má szinte el is felejtettem.

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:01:25

@Kosztarika:

Harapnám azt biza, nekem alkatilag nagyon is bejön (nagyságrendekkel inkább, mint a Hisztigiliszta, de hát ízlések és ficamok, ugye...), és valóban az a normális, ha ezt hímnemű mivoltomban nyilatkoztatom ki.
És hogy a "normális" szót leírtam, hozzá is teszem, hogy ez a saját véleményem, nem kötelező egyetérteni, ha esetleg valakinek ezzel gondja lenne, a tisztelt jelenlévők közül. (De úgy sejtem, hogy errefelé nem ez a jellemző... :-) )

Kosztarika 2023.01.10. 16:03:26

@Tracero: jó sokat kellett jelentgenie.
Remélem mindet elolvassa és megvilágosodik. Nem fog, így leszophatjuk mindannyian. :D

Fu Szekh Li 2023.01.10. 16:04:13

@Kosztarika: hábasszus, mi ez a homofóbia??? :D

hereverő heverő 2023.01.10. 16:05:04

@Tracero: Át kell nevezni BLUEdit-re, különben bezáratja mert REDdit.

Kosztarika 2023.01.10. 16:06:03

@Fu Szekh Li: hmmm valóban így tűnhet.
Kérek engedélyt meghunyászkodni.
:)

hereverő heverő 2023.01.10. 16:06:48

@gyümölcs almafa kommentelő: Errefelé ezt a művelt nép úgy szokta mondani: ájultra basznám (SelyemSonkaPini VV8 Adriról)

Tracero 2023.01.10. 16:07:22

@hereverő heverő: :))))))
Magára tetováltatta, hogy hány napot volt a villában. Vonalkákkal basszus (szemforgatás)

Tracero 2023.01.10. 16:08:46

@Kosztarika: biztos, hogy nem fog tanulni belőle :) kíváncsi vagyok, hogy ezt a blogot is megtalálja - e :)

Fu Szekh Li 2023.01.10. 16:09:09

Lassieke most aranyos volt a szaunában. Látszott, és be is vallotta, hogy nem igazán tudja még feldolgozni, hogy Csimpinek van egy lánya. Szinte meg is sajnáltam.
Ilyenkor eszembe jut, hogy mennyire gyerekek még ott néhányan.

Tracero 2023.01.10. 16:10:31

Piros! Ha ezt olvasod, mond be Tik-tokon, hogy EKG!!!

Fu Szekh Li 2023.01.10. 16:10:56

@Kosztarika: engedélyt megadom, mehetsz a sarokba térdepelni.
De rendes kukoricán, nem konzerven!

hereverő heverő 2023.01.10. 16:11:11

@Tracero: Annyi vonal ahány napot kibírt benn? az 47 vonal.

War of colours 2023.01.10. 16:12:19

@Kosztarika: igazából arra gondoltam, hogy a többi csúszna bármilyen okból még lejjebb. De egyelőre én sem látok erre semmilyen esélyt. Köszi a az élő öfiket.

Kosztarika 2023.01.10. 16:12:49

@Tracero: lehet, hogy megtalálja, de jobb neki ha nem. Belőlünk azért ki tudja hozni az állatot, ha esetleg beszól valamit. Hanyatt-homlok fog elmeneküni. ;)

naty77 2023.01.10. 16:12:49

@Tracero: ne máááár. tetkó a napokról vonalakkal? ez gáz.

Tracero 2023.01.10. 16:13:17

@hereverő heverő: jaja.. Tudod, ami ötösével át van húzva, mint amikor a napokat számolták IF várában :) nem tudok képet hozni, me béna vatyok..

naty77 2023.01.10. 16:14:40

@hereverő heverő: eddig abba na hiszemben voltam hogy a szőrtarisznya a forma miatt a fiúk jelképe. mondom én mindennap tanulok valamit. :D sosem késő.

naty77 2023.01.10. 16:15:15

@Tracero: az a baj hogy nekem Auschwitz ugrott be erről, nem tudom miért.

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:17:25

@hereverő heverő:

Igen, azt is megcselekedném, a sorrend tulajdonképpen mindegy is.
Ha jól emléxem, Rejtő írta vala: "A nő olyan, mint egy költői hasonlat – ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme."
Peros meg, ha nem is egy Diznihercegnős szépség, de amúgy jó nő, legalábbis szerintem. Az, hogy seggfej, az nem egy öröm, node ki is esett, épp ezért.

Kosztarika 2023.01.10. 16:21:08

@gyümölcs almafa kommentelő:
Ájultra b@szni, vagy b@szni ha ájult??
:DDDDDD
Hol voltál eddig?? :)))

naty77 2023.01.10. 16:21:42

@gyümölcs almafa kommentelő: próbálom visszaidézni Piros külsejét, de fogalmam sincs mi jó benne. zéró nőies kisugárzás. semmi olyan amit észrevennék, max a feneke határeset. tök átlagos. persze tudom kinek a papné

Tracero 2023.01.10. 16:23:02

A azatat is olvastam, hogy Melina felfüggeszti KATA batyogatását, hogy hagyja a fiúkat párbajozni. Ez szuper lenne :) Sajtos mehetne. Én nem unom ezt az évadot. De a szimpátia szavazatom egyelőre nekem is a bogaraké

hereverő heverő 2023.01.10. 16:28:52

@gyümölcs almafa kommentelő: Fene tudja, hogy seggfej-e. Nem védem Pircsit, mert nagyon sok van a rovásán, de a földön fekvő oroszlánt ne rugdaljuk már. Ott benn igen meredek dolgokat vitt véghez szóval, tettel, gondolattal és cselekedettel de ezelket én betudom az őrült szerelemnek. Lehet, hogy rá így hat az oxitocin, ki tudja?
A seggharapdálásban is egyet tudunk érteni, bár én örülök, hogy nem vagyok Piros esete (ellenben Krisztié igen).

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:30:14

@Kosztarika:

Hálás köszönetem, hogy felhívtad figyelmem erre ez értelmezési tartományra, eleddig nem volt a látókörömben, de igen komoly potenciált látok benne. :-D

És itt voltam-vagyok-leszek, csak írni nem mindig, most is dolgom lesz hamarost, sajna. (Vagy nem sajna, merthogy magánélet is kell, szóval csak mint ténykérdés.)

Patria 2023.01.10. 16:34:38

@hereverő heverő: akkor az egy komoly szülés lesz, ha így hat rá az oxitocin.

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:34:48

@naty77:

Na ez az. Kinek a pap, kinek a paplan, gustibus non est disputandum, satöbbi.
Meg úgy vagyok vele, ha valakire nekem feláll (már elnézést...) az nekem pont elég, nem tárom a lakógyűlés elé megvitatás céljából, sőt, még a szülői munkaközösség véleményét sem igen kérem ki.
Illen eccccerű embör (férfiállat, fúj...) volnék, kérem szépen.

hereverő heverő 2023.01.10. 16:37:23

@gyümölcs almafa kommentelő: Az én koromban, ha valakire nekem feláll, még a faluban is kidoboltatom!

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:39:29

@hereverő heverő:

Eszemben nincs rugdalni földön (bárhol) fekve, mást tenni inkább, de ezt már megbeszéltük. szimplán ez a véleményem a benti létezéséről, hogy ez mi és miképp váltotta ki, hát nem tudom, nem látok a fejébe, tán nem is akarok.
Krisztit mindennemű ellenszolgáltatás nélkül átengedem Neked. :-)

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:40:38

@hereverő heverő:

:-DDD Hát ez is egy legitim szempont, belátom.

gyümölcs almafa kommentelő 2023.01.10. 16:41:20

Na mindenkinek minden jót, tényleg mennem kell!

Tracero 2023.01.10. 16:41:26

@Fu Szekh Li: köszi.. Köszi.. Megyek is bevenni a trash adagom :)

Tracero 2023.01.10. 16:41:58

@hereverő heverő: én csak azt, ha evakulálok :))))

2023.01.10. 16:46:54

Én azt nem értem, hogy Piros bármilyen cselekedete hírértékkel bír még. Ő pont az, akinek a legjobb és a legrosszabb, ha elfelejtjük jó hamar.

Kosztarika 2023.01.10. 16:51:39

@gyümölcs almafa kommentelő: szia :)
Jó...... akármit is csinálsz;)))

Kosztarika 2023.01.10. 16:55:33

Kerdezte valaki délelőtt, hogy meddig tart a vv. Most hallom Ákostól és Melinàtól: MÁRCIUS 6.

Kosztarika 2023.01.10. 17:04:24

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Akkor valószínűleg 5. De ök 6-tól "szabadok" ;)))

hereverő heverő 2023.01.10. 17:05:15

@Kosztarika: yeeee, ingyen fűtés, ingyen kaja 3 hónapig! Legközelebb jelentkezni fogok, hátha beválogatnak. Mondjuk erre kevés az esély, mert nincs tetkóm, nem vagyok szép, okosabb vagyok mint egy aranyhörcsög, tudok összetett mondatokban beszélni és nincs instagramom.

Ó, hogy az életben mindig a vesztes oldalon állok! (felkiáltó mondat időhatározóval és hangulatszóval)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 17:10:00

@Kosztarika: én szerény személyem kérdezte meddig tart a szenvelgés. Kösziiiiii @hereverő heverő: de ja vue érzésem volt a vagy ezt már írtad egyszer????? :D

Fu Szekh Li 2023.01.10. 17:28:44

@Fu Szekh Li: Borzasztó, hogy mennyire nem fogják fel, hogy mi a feladat. Azt kapták, hogy tegyék a saját erkölcsi szempontjaik szerint sorba a lakókat. Persze megint szimpátiasorrend lett ebből.

Kosztarika 2023.01.10. 17:29:13

@Nyuszomuszo83:
Bocs Nyuszkó, hogy nem emlékeztem, de annyi koment volt.
Pedig rád szoktam figyelni :))))

Ákos nagyon átlátja a dolgokat, összefüggéseket , tattikát.
Bírom Danit, de sehogy sem érti, hiába magyarázzák neki. Nem egy Einstein.
Sajtiban gondolkozik a négyes. ( Dani nem gondolkozik)

sogeking 2023.01.10. 17:33:19

@hereverő heverő: addig még lehet tetkód, csúnyán már tudsz beszélni...

Post Modern Prometheus 2023.01.10. 17:36:10

Ki a legszimpatikusabb Villalakó?
strawpoll.com/polls/NMnQB6OVWg6

Melina 33,85%
Dani 21,54%
Senki/Bogarak, Rovarok :D 15,38%
Ákos 13,85%
Reni 7,69%
Barna 3,08%
Sajti 3,08%
Kriszti 1,54%
Márió 0%
Rico 0%
Lissza 0%

sogeking 2023.01.10. 17:36:59

@Post Modern Prometheus: te lány vagy, ugye?
/nekem már nagyon uncsi a Dani-Melina kombó

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 17:42:46

@Kosztarika: kölcsönös! Tényleg kíváncsi voltam, mert erről még nem olvastam semmi dátumot. Elég sokáig húzzák, vagy én öregszem:)

hereverő heverő 2023.01.10. 17:43:07

Itt hagyok nektek egy zenét az estére, búcsúzóul

www.youtube.com/watch?v=LxsbnxdUatY

Fálki 2023.01.10. 17:46:49

Mótvá a piroska tetkója képileg?

i.redd.it/ygsgaspwf9ba1.jpg

Meg is van fejtve:
Háromszög a szerelmi háromszög szimbóluma a villában, a kör a “tökfeje”, ami elvitte a rossz irányba, X a kiesést jelképezi, a négyzet pedig az utcára nyíló ajtó

Cérnahuszár 2023.01.10. 17:53:24

@Fálki: azt hittem hogy a mosógépről a jelek

Cérnahuszár 2023.01.10. 17:54:48

na következik a szemét üzemmód nálam
ch is balra el

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 17:57:53

na nem bírtam ki, én is újra itt vagyok.

hogy lehet, hogy barna egy lichtensteini adásban tudott szerepelni? úgy értem, felsőfokú a németem, de az, ami ott megy, kemény tájszólás. hogy és hol tanult meg ennyire németül? és hogy nem hallunk erről semmit? na mindegy.

azért remélem, tényleg minél hamarabb kiesik. talán csak sajtit kihívva nem szavaznék ellene.

hereverő heverő 2023.01.10. 17:58:34

@Cérnahuszár: A PlayStation kontrolleren ezek az irányító billentyűk, és ilyen alakú puffok vannak az udvaron.

Kb 1 percnél láthatóak
24.hu/szorakozas/2022/11/17/valovilag-2022-villa-bemutatas-puskas-peti/

De hogy ezt valaki magára varrassa, az nagyon beteg gondolat.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 18:00:17

pirosnak amúgy lenne még egy javaslatom a következő tetoválásra. passzolna a stílusban az ujjaira az ÜSS! felirat :D hasonlóan igényes, mint a sittes vonalkák.

Post Modern Prometheus 2023.01.10. 18:00:32

@Fálki: azt hittem PlayStation, ha már állítólag nagy gamer :D [és sanszos, hogy PS, mert a Final Fantasyt emlegette, ha pedig viccöltél, akkor elrepült felettem a poén :D]

a rovátkák meg nagyon sittes :D

hereverő heverő 2023.01.10. 18:03:49

@Post Modern Prometheus: Aki PlayStationon játszik sikeres ember nem lehet :)

Lóbelt bácsi 2023.01.10. 18:03:55

Sziasztok! Sajnos nem tudok most visszaolvasni, de gondoltam, hogy ha esetleg még nincs meg az új stream placc, akkor elhozom nektek. Íme:

www.twitch.tv/tesztcsativv

:)

Post Modern Prometheus 2023.01.10. 18:04:42

@hereverő heverő: a gamer az gamer, minden konzolon és pc-n is játszok, nem diszkriminálok, mind másban jó :D

Fálki 2023.01.10. 18:04:56

@Post Modern Prometheus: jaja, máshol is ebbe az irányba megy a gyanakodás, hogy a gamerkedés miatt van...

[pojén volt amúgy]

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:08:33

@ミラ: szia, de rég láttalak. Gyere csak gyere irkalni

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:10:51

@Fálki: köszi a megfejtést, néztem én redditen is de az Istenért sem jöttem rá
Apropó kérsz hvt piri egyedüli insta előjéről? Mert vagy iszok egy plusz kvt vagy nem strapálom magam. Azt ígérte ott mindenre válaszol.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 18:12:00

@Nyuszomuszo83: meglep, hogy bárki emlékszik rám :D
az elejétől olvastalak amúgy titeket, csak egyszerűen annyira rossz ez az egész felhozatal odabent, hogy mehh... kiábrándító az egész, pedig én szeretem a VV-t.

Fálki 2023.01.10. 18:13:31

@Nyuszomuszo83: Nyomjad csak, mindannyian örülni fogunk neki, nem csak én.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 18:17:29

@Nyuszomuszo83: igyál és toljuk :D iszok én is egyet akkor.

Kosztarika 2023.01.10. 18:21:47

@ミラ: én is emlékszem. Tükör :))

sogeking 2023.01.10. 18:25:15

@Lóbelt bácsi: köszi, bár direkt örültem, hogy ezután nem kell nézni :)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:25:16

Kénytelen voltam bekövetni, hogy kapjak értesítést mikor kezdi. Nah majd jól ki is követem mert a végén elbizza magát. Úgyhogy ígérem hozom majd az infókat. Remélem nem sokáig húzza azért mert a lófasznak is van vége...

sogeking 2023.01.10. 18:30:17

@Lóbelt bácsi: Rico kis szexi haspólóban fekszik, ezt nem bocsájtom meg :):)

Kosztarika 2023.01.10. 18:30:43

Kriszti kB 1órája próbál lerajzolni egy banánt. Egyszer szólal meg, mikor elmondja Barnának, hogy ő már lerajzolta a pasija fasz@t herezacskóval együtt, vagy nem, várjál, anélkül. Gondolkozik, mégis azzal. Le is fényképeztem, hogy mindig ott legyen a telefonomon.

És ezt nézem. Úúúristen!
Szerencsére berendelik a vallatóba.
Nézhetem, ahogy Sajti és Rico fekszik az ágyon némán, Rico pólója nyakig felcsúszva.
Nem vagyok normális. Nem kell egyetérteni! :D

naty77 2023.01.10. 18:35:27

@Fálki: én szeretem a jó és mértékletes tetoválásokat. Nekem is van, sőt ha bejön a vércukor szintet jelző, akkor lesz is még. Sőt Sőt! a gyerekem is azt kapott tőlem karácsonyra, hamarosan meglesz az első tetkója (nagyon fontos dologról,ami segít neki) de !
Az első tetkóm másfél évig mindennap lerajzoltam utána küldtem egy mesternek, hogy ő mit hoz ki belőle. Tudtam mit akarok és örökre szól. Közel 15 év után is pont ezt szeretném újra.

Nem varratunk magunkra valamit 2 nap után mert csak. Idiótaság. :(

naty77 2023.01.10. 18:38:04

@ミラ: üdv itt, én most ittam egy pohár bort, vegyük úgy hogy minden itt kommentelő egészségére. :)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:38:22

@sogeking: @Kosztarika: és én együtt szoktunk szenvedni ő kicsit többet mint láthatod én meg beáldozom az agysejtjeim a köz érdekében, mert mi lenne veletek nélkülünk :D komolyra fordítva a szót mivel itt vagyunk ez a mi perverzitásunk, így kb másfél évente kiéljük ezt a fajta elmeborulásunk. (én pl nem nézek semmi sorozatot, sem netflix, semmi agylehúzó zsótit meg győzit meg farm, exatlon, főzés és tudja a bánat mik vannak még, tehát nekem tényleg ez az agymenésem)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:40:43

@Kosztarika: szerencsétlen tényleg kettyós, a banán lerajzolásához azért nem kell egy Csontváry vagy Monet tudás... (és lerajzolja a pasija faszát hogy nézegesse, kész..

sogeking 2023.01.10. 18:41:28

@Nyuszomuszo83: ha legalább én nézném, de te nem is bírod :):):)
figyeled a lakókat, én meg figyelem, ahogy figyeled a lakókat, csak nem vagy bekamerázva
(remélem, engem már nem figyel senki)

sogeking 2023.01.10. 18:42:41

@Nyuszomuszo83: rajzoljak neked egy banánt? (igazit, nem bőröst)

Kosztarika 2023.01.10. 18:43:32

@sogeking: téged én figyellek. :D
Lásd a mozdulatot is!

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 18:43:40

@naty77: EKG. nekem is van asszem 7, mindig újra kellene számolnom. de ez mérhetetlen butaság, amit csinált és nem is túl nőies.

sogeking 2023.01.10. 18:45:40

@ミラ: tetováltasd magadra, hogy hány tetoválásod van, de már a tetoválás után, különben mindig eggyel kisebb lesz a szám, mint a valós érték

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:46:38

@naty77: nem vagyok oda a tetkókért, de igenis van ami tetszik, kb még mielőtt felkapott lett volna ennyire akkor gondolkodtam egy főnixen, pedig félek a tűtől és a fájdalomtól és nem túl magas a fájdalomküszöböm, de aztán annyi nőn láttam hogy nem vállaltam (gyáva kukac vagyok nah). Van olyan ismerősöm aki varrat mindent mert épp tetszik neki random, marhaság. Az exem az indiánokért van oda és ilyenek vannak mindkét karján végig, szép összefüggő lett az évek során, művészi alkotás. De aminek nincs értelme nincs jelentősége csak divat azzal nem értek egyet. Pirosnak ez jelent valamit és ilyen strigula formában, hát viselje. Ettől az én szememben nem lesz jobb, sem szebb, sem okosabb.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 18:46:48

@sogeking: király ötlet. az előzőt meg mindig áthuzatom egy vonallal, az tök szép lenne. a homlokomra.

amúgy még az elején kivoltam a lamináló tetkóin is. az arcán... uramég.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 18:49:42

@sogeking: a nagy testvér mindig figyel ;) ne bízd el magad. És nem kérek banánt van itthon, bőrös meg nem kell, minden szart nem veszek a számba... :D

sogeking 2023.01.10. 18:51:41

@Nyuszomuszo83: először ki kell csomagolni, csókolom

@naty77: pont ezért nem csináltatok, tuti nem lenne olyan, mint amit elképzelek :S

naty77 2023.01.10. 18:56:25

@ミラ: én egy dolgot varratnék a homlokomra: ÉLJ! Olvassa mindenki és gondolkozzon rajta. Nekem ez a hitvallásom.
De végül a karomra került fel, nem csupa nagy betűvel és elsősorban Nekem szól. De sokan bólogatnak rá. :)

Kosztarika 2023.01.10. 18:59:22

@sogeking: hirtelen meg sem ismertelek. :D
Lerajzoljalak? :)

sogeking 2023.01.10. 19:01:08

@Kosztarika: azért mert egy régi fotó rólam,
persze, majd megsasolom, ha kész

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:05:01

@sogeking: Nem szeretek csomagolni! Szép banán

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:06:34

@naty77: hasonló gondolatmenete volt legjobb barátnőmnek, de ő az Elmúlik szót a csuklója belsejére. És nagyon igaz...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 19:10:25

@Nyuszomuszo83: nekem is van ismerősömnek (volt osztálytársam) ilyen a karján.

hereverő heverő 2023.01.10. 19:13:43

Nekem az van felvarrva, hogy
Vitéz Nagybányai Horthy Miklós leghűbb matróza

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:15:43

@ミラ: sok embernek ad motivációt, így nem lepődök meg hogy mások is varratják, csak barátnőmnek a hátára került egy főnix, mindig megcsodálom, ő nem olyan beszari mint én. De mivel nem mondtam le róla, ezért a falamra lesz felfestve nagyban olyan május körül.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:16:18

@hereverő heverő: persze, tudjuk, de már csak a Róza látszik belőle :D

2023.01.10. 19:20:23

@War of colours: Bocsi, hogy csak most válaszolok neked. Múlt héten írtam egy listát, ott Meli 5. volt (piros kiesése után már 4.) Egy erős nő, nem véletlenül népszerű, de egy-két dolog zavar vele kapcsolatban, amit néha Mocskosmacska is leírt (egyébként hol vagy Cicus?) .
Dani és Ákos 2-3. helyen osztozkodnak. Olyan srácok, akikkel szívesen barátkozik az ember. Azonban egyelőre túlságosan Meli bábjai, nem teljesen önálló entitások. Ha a végére nem változtatnak ezen, akkor Melivel helyet cserélnek.
Piri egy ígéretes játékos volt, de mindenki bántotta, így egy idő után sajnos elgurult a gyógyszere. Bibi az első pillanattól piszkálta, majd erre rácsatlakozott Anita. Ott volt még a kakaóscsiga, emellett a barinőnek hitt Reni (nem kívánok egy lánynak se ilyen barátnőt!) nem vette figyelembe Piros érzéseit és ott k*rt Barnával, ahol csak lehet. Nem meglepő ezek után a megborulása.

2023.01.10. 19:22:46

@sogeking: Te csak ne pózolj, hanem dolgozz végre a közös ügyünk érdekében.

Kosztarika 2023.01.10. 19:23:26

@sogeking: nézed az élőt? Kriszta vergődik a kanapén.

Kosztarika 2023.01.10. 19:24:31

@VV11Vikcsii: köszönöm, a tudodmit. :)))))

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:27:02

@sogeking: ahh engedd el majd emlékezetből megrajzollak. :D
@VV11Vikcsii: ezzel kicsit tudnék vitázni, hiszen elmondta Reni pirosnak, inkább piros akarta levakarni Renit a faszkalap ról. Jó lenne ha tudatosulna, nem Reni volt a gonosz boszorka. És első körben ő rabolt rá barna harcsajara mikor piros még ott sem volt. Érvényesült az aki kapja marja szabály, amit piri akart megsemmisíteni mert többet látott Barnába mint ami, az a fasz soha nem ígért neki szerelmet és azt sem hogy elsétálnak a naplementében.

sogeking 2023.01.10. 19:30:28

@Kosztarika: mit csin?
lemaradtam, most Melánia rágja a körmét

@VV11Vikcsii: van ötletem, ez szerintem kipcsáknak is tetszik majd, beszerveztem a tudta nélkül :) céltalan cirkáló? ha nem tetszik, majd még agyalok

edimörfi 2023.01.10. 19:30:58

@VV11Vikcsii: Már bocs, de ki bántotta állandóan Pirost? Ő persze, ezt pityeregte el folyamatosan, de ennek semmi köze nem volt a valósághoz. Inkább tűnt indokolatlan önsajnálatnak.

Kosztarika 2023.01.10. 19:37:32

@edimörfi: Nem szerettem a végén Piros, nagyon nem. Sokszor ment házhoz a pofonért, utána meg műsírt, de amit a hombárfejű Riconé ( juszt sem írom le) művelt vele, amennyit csesztette, okkal, ok nélkül azért az bicskanyitogató volt.

sogeking 2023.01.10. 19:39:16

@Nyuszomuszo83: azt hittem, nem rakod el a faszos képeket :)

edimörfi 2023.01.10. 19:40:16

@Kosztarika: Hát, nem tudom. Én továbbra is úgy gondolom, hogy Piros vagy szánalmat akart kiváltani a többiekből (esetleg a nézőkből), vagy – ha komolyan úgy érezte, hogy mindenki bántja – egyszerűen paranoiás.

Kosztarika 2023.01.10. 19:43:30

@sogeking: dobálta magát, ahogy a hisztis kisgyerekek szokták. Aztán magában beszélt csukott szemmel, átszellemülve, grimaszolva. "Repülök,,egyedül vagyok. Nem érdekel. Megyek a buszra..." összefüggéstelenül.

2023.01.10. 19:44:04

@Nyuszomuszo83: @edimörfi: EKG! ( úgy döntöttem, hogy mostantól mindenkivel egyetértek, mivel más csatornát nézek ( vagy csak egyszerűen hülye vagyok)

Kosztarika 2023.01.10. 19:45:38

@edimörfi: alapjaiban egyetértek, de Riconé azért játszott arra, hogy kihozza a sodrából.

sogeking 2023.01.10. 19:46:23

@Kosztarika: köszi, talán így próbál lazítani

2023.01.10. 19:46:26

@sogeking: Maradjunk annyiban az ötleted olvasva, hogy inkább ne legyen neve, főleg amíg ketten vagyunk. Majd ha Kipcsak harcost is beszervezzük :D

edimörfi 2023.01.10. 19:48:52

@Kosztarika: Lehet, de nem kellett nagyon megerőltetnie magát. Amúgy hasonló pszichológiai problémákat vélek felfedezni Pirosnál és Krisztinél, csak míg az egyik "az engem mindenki bánt" formulával operál, a másik "az én mindenhez tehetségtelen vagyok, nekem semmi sem sikerül" kijelentések rabja. Azt persze, hogy melyiküknél valós a panasz, melyiküknél szerep, nem könnyű megmondani.

Kosztarika 2023.01.10. 19:49:30

@Kosztarika: erről eszembe jutott, hogy Pirost majdnem kizárták a tojásos esetnél..vele.
Utána eltörettek annyi tojást a fején, hogy egy puputeve megirigyelte volna a púpját. :DD

sogeking 2023.01.10. 19:49:57

@VV11Vikcsii: ó, akkor még gondolkodok :), írj te is ötleteket
már beszerveztem, csak nem tud róla

ennék egy jó kis menzás tökfőzeléket

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:53:20

@sogeking: azokat törlöm gazdáikkal együtt és még tiltom is őket. Ignoráljalak?????

sogeking 2023.01.10. 19:54:14

@Nyuszomuszo83: akkor hogy csinálod meg emlékezetből :):):)

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:57:33

@Kosztarika: mit adtak neki hogy ilyen flash-e van??? Nekem ez már fájdalmasan szánalmas, ezzel nem hitetni el magáról hogy ő normális... Egyértelmű hogy nem... Nehéz lehet benn vele. Szerintem feltűnési viszketegség, mártiromkodás(pedig azt csak a Mártáknak lehet, nem?) arra játszik hogy rá összpontosítson a kamera.

sogeking 2023.01.10. 19:59:19

ittam egy sört, de tényleg azt mondták, hogy csikló vers?

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 19:59:54

@sogeking: ahogy lerajzolta Kriszti, banánt kell rajzolni, te tolod túl, ha pedig faszt szeretnél mert én azt írtam téged mintázlak meg és te asszociáltál egy péniszre, bárhonnan tudok mintázni, akár emlékezhetek is rá

Kosztarika 2023.01.10. 20:03:05

@sogeking: igen. A női nemi szerv egy-egy részéről kell négy soros(!!!!) verset írni. :D

sogeking 2023.01.10. 20:04:18

@Nyuszomuszo83: majdnem meggyőztél, de azt írtad, mindent nem veszel a szádba, csak nem bírsz egy egész embert megenni

Kosztarika 2023.01.10. 20:06:07

@sogeking:
Ne kéresd magad Nyuszó, kapd be, oszt jónapot!!! :))))

sogeking 2023.01.10. 20:09:43

@Kosztarika: és előadják irodalom órán a tanárnő előtt?
ez valami alternatív valóság, úgy vagyok, mint Kriszti

Gia 2023.01.10. 20:12:07

Miért kell őket női nemiszervekkel provokálni?

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 20:12:11

@sogeking: hát mi a faszom vagyok én, kannibál???

Kosztarika 2023.01.10. 20:13:00

@sogeking: mi van, unod a banánt?:D

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 20:13:39

@Kosztarika: ááá nem a szexualitás a lényeg meg a feszkó, dehogy csak mi vagyunk ilyen debilek. Miért kell ez??? Rohadj meg Pácz és társai meg az egész retek

sogeking 2023.01.10. 20:14:50

tankönyvük nincs? mert fejből próbálják felidézni, aztán aztán abból megtanulni
@Gia: és mi van a nőkkel?, legalább választhassa meg az ember, mivel provokálják

hereverő heverő 2023.01.10. 20:15:43

@The Cortez: légyszi ne itt promózd a blogodat. Nem kérjük.
Köszi.

sogeking 2023.01.10. 20:15:53

@Kosztarika: még rajzolsz?, akkor visszaöltözök
(nyúszó emlékezetből rajzol, mondjuk megnézném, mire emlékszik)

Kosztarika 2023.01.10. 20:15:54

@The Cortez: máshol terjeszd az igét, szevasz.

edimörfi 2023.01.10. 20:16:59

@The Cortez: Minek linkelted ide tegnap az írásod? Máshogy nem olvassa a kutya se?

Kosztarika 2023.01.10. 20:18:23

@sogeking: Megvagyok. Nekem elég volt rá 2 óra, Krisztinek nem. :D

2023.01.10. 20:21:41

@sogeking: túlságosan tök központú vagy. Nyuszomuszo83 legnagyobb örömére :)

edimörfi 2023.01.10. 20:21:54

@The Cortez: A Te terméked egy kalap sz@r.

Kosztarika 2023.01.10. 20:22:16

@hereverő heverő: pontosan az lesz. Akkor írtam, mikor még nem láttam a kommentedet.
Egy betűt nem pazarolok rá többet. :)

Kosztarika 2023.01.10. 20:24:25

@edimörfi: hagyd! Hadd élje ki magát, ha nem válaszolsz elsomfordál majd. :)

edimörfi 2023.01.10. 20:25:43

@Kosztarika: Igazad van, én vagyok a hülye, hogy ennyi energiát is pazaroltam rá.

K_Attila 2023.01.10. 20:25:48

Mi van, ha valaki akkor megy ki éjszaka fosni, amikor a stáb technikusok ott rendezkednek másnapra? Ilyen sztori még sosem volt, pedig biztos járkálnak ki ezek is.

hereverő heverő 2023.01.10. 20:28:48

@K_Attila: áh, leszarják a technikusok is

Yrenke 2023.01.10. 20:29:43

Szép estét! Visszaolvastalak titeket, megnéztem a tegnapi öfit. Én ilyen sréber vagyok :))).
Az ilyen Kriszti féle sírósokat úgy nem szetettem a suliban. Egyszerűen nem tudtam őket hova tenni, menekültem, ha tudtam a közelükből.
Sajti pajti felkérdezésének örülök. Végre. Már untam, hogy mindenki a bölcs öreget látja benne, pedig köze nincs ehhez.

Kosztarika 2023.01.10. 20:33:31

@K_Attila: mintha - de ez nem biztos - van egy erre használatos vödör. Pisilésre. Ha másról van szó, megszívták,(mindenki) akkor is, ha a vödörbe fosik, akkor is ha az ágyba.... "... a reggel túl messze van.." addig elhányom magam.
:D

hereverő heverő 2023.01.10. 20:36:31

@Kosztarika: adj helyet magad mellett
a vödörhöz én is odaférjek
meztelen válladhoz érjen a vállam
engedd hogy nyakadra csorogjon a nyálam

Yrenke 2023.01.10. 20:38:47

@hereverő heverő: vakok közt a kopaszodó zsíros hajú :))?
Meglátjuk mi lesz. Én szeretném, ha már kihullana.

Yrenke 2023.01.10. 20:41:15

Jájjj, most neztem meg Piros tetkóját....szerintem nagyon igénytelen. Átgondolhatta volna ezt.

Balu30 2023.01.10. 20:42:22

Amúgy ez a Lesszi ha nincs rajta 500 kiló smink hunyortok be vagyok baszva és fejen állok, akkor egész cuki.

hereverő heverő 2023.01.10. 20:43:13

@Yrenke: De azt tudni kell hogy az egyetlen dolog ami a hajhullást megállítja az a padló.
Szóval szerintem már látszik hogy kihullik a maradék zsíros is. Kívánságod teljesül

sogeking 2023.01.10. 20:44:20

uff, nekem érdekesebb egy Kriszti-Rico csapat, mint Melina-Dani

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 20:45:57

Piri live: Sajti főz, takarít, apafigura bent. Bentről őszinte, de hatalmasat csalódott most a hazugsága miatt

tetoválásairól is mesélt, bent húzta a strigulákat, meg a PS jelek egy régi háromszög tetkó felújítása, az angol exével volt közös a háromszög, meg a benti ülőkék is ilyen alakúak, plusz a villalétet is jelzi

van bent vki, aki pénzért szexel, nézzünk utána

reméli gyorsan felszáll a barna köd

Krisztit támogatja

tanulni szeretne divattervezést, barberkedést, tetoválást, meg külföldre is tervez menni, de nem tudja hova. ő vágta, festette a fiúk haját bent

érdekes mód most nem érződik a tájszólása....

Kosztarika 2023.01.10. 20:46:55

@Yrenke: Azért ilyen, mert ha véletlenül nem ismeri fel valaki, ezt biztos megkérdezi, hogy mijafasz ez a tetkó, lehet mondani, hogy szerepeltem a való világban.
Állásinterjúra nem jár, MLM-nél meg mindegy.

K_Attila 2023.01.10. 20:47:17

Épp nézem, ahogy Kriszti a táblánál bőg. Egy korábbi veszekedési során volt egy olyan mondata, hogy "szerinted gyengeség kimutatni az érzelmeket?" Ahogyan ő működik, úgy valóban az, mert számára nincs választás az érzelem kimutatása és elrejtése között.

Yrenke 2023.01.10. 20:47:20

@hereverő heverő: neeem, nem a haja, hanem ő hulljon ki a villából :))). Azért hajhullást nem kívánnék neki, nem vagyok kegyetlen.

Kosztarika 2023.01.10. 20:48:02

@sogeking: ennyi ember előtt, ingyen?? :D

edimörfi 2023.01.10. 20:50:44

@Yrenke: Én sem szeretném, ha kihullana. Ha valamit irigylek, az Sajtos haja. Mindig elvarázsol a szépsége.

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 20:52:00

Reni elsőre negatív volt, Reni tagadta neki, hogy van köztük vmi barnával. barna azt mondta, ha jön jobb, lecseréli Renit. Reni sose tartotta be, amit ígért. Benne nagyobbat csalódott. barna hülyítette mindkettőjüket. ha kijön Reni, meg akarja beszélni vele

nézi a live-ot, de a részeket még nem nézte vissza, csak pár kisfilmet látott

a héten még lesz live

Yrenke 2023.01.10. 20:52:57

@Kosztarika: vagy nem mernek rákérdezni, és elkönyvelik sittesnek :). De igazad van, amit ő tervez, abban nem fogja gátolni. Ahogy mondjuk Lamint sem az arctetkó. Nem baj, ők legalább nem veszélyeztetik pl az én munkámat.

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 20:53:45

@Fu Szekh Li: volt egy olyan kérdés kurva-e vagy, erre mondott annyit, hogy ő nem szexel pénzért, de van benn olyan, aki igen. nem mondott nevet, csak annyit, hogy aki akar, keressen utána

Yrenke 2023.01.10. 20:54:33

@.Doktor.Szöszi.: nagyon köszi! Annyira várom, hogy ébredjen ez a lány, de még nem sikerült neki sajna..

edimörfi 2023.01.10. 20:54:56

@Kosztarika: Miért, nincs igazam? Ha nő lennék, olyan szívesen beletúrnék...

Yrenke 2023.01.10. 20:55:52

@edimörfi: dús hajába tép a széééél :))))

sogeking 2023.01.10. 20:56:19

@edimörfi: én hogy örülnék, ha legalább annyi hajam lenne :)

sogeking 2023.01.10. 20:57:17

Kriszti Ricónak (Huszt): Ilyenkor magad előtt látod a verset?
hát ezt nagyon bírom (Kriszti nem hiszti, cuki)

2023.01.10. 20:57:31

@Kosztarika: Én is küldök puszit:

edimörfi 2023.01.10. 20:57:45

@sogeking: Ha jobban megnézed, szerintem nem örülnél. :)

Kosztarika 2023.01.10. 20:58:22

@.Doktor.Szöszi.:
Piros live-jából.
"van bent vki, aki pénzért szexel, nézzünk utána"
A következőt meg ő mondta a villában:
Nem szexelek a kamerák előtt INGYEN, mikor ezzel mások sok pénzt keresnek.

sogeking 2023.01.10. 20:58:38

@edimörfi: a fazonján könnyű változtatni

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 20:59:28

@Yrenke: az elejéről lemaradtam, valószínű akkor volt a barnás rész, de mondott egy olyat a végén, hogy látta élőben, hogy barna a levelét olvasta, és miért sírta el magát, ha semmit nem érez. Szóval egyetértek veled, bár küldtek neki célzottan videókat, ami talán kétséget ébresztett...

edimörfi 2023.01.10. 21:00:50

@sogeking: Én ugyan sem Hajas László nem vagyok, sem Gedeon bácsi, de szerintem Sajtos haja menthetetlen.

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 21:02:11

@Kosztarika: igen, emlékszem erre a mondatára.

Bevallom őszintén, én vakon vagyok ebben a kérdésben, ki, mennyiért...

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 21:04:39

Néztem a liveot, laptopról begepelem nektek az egészet. Addig kis türelmet kérek.

Kosztarika 2023.01.10. 21:07:32

@Nyuszomuszo83: köszi előre is. Aztán NEKEM egy életre elég belőle.
Ha más igényli, majd átgörgetem. :))))

naty77 2023.01.10. 21:11:48

@Nyuszomuszo83: egy hős vagy! (Addig vasalok)

Yrenke 2023.01.10. 21:12:29

@.Doktor.Szöszi.: belelátja, amit akar. Ilyenkor szokott még az a megmagyara jönni, hogy "csak megijedt az érzelmeitől és ezért akar ellökni magától"...

Yrenke 2023.01.10. 21:14:49

@edimörfi: @Kosztarika: el kellene engednie szerintem is, mert nem sokára ilyen Mézga Gézás átfésülés lesz már csak az opció

szánentáli 2023.01.10. 21:17:43

az iskolahét margójára: az augusztusi, tanköteles, 5 éves gyerekem kapcsán, ma kaptam meg az értesítést, hogy engedélyezi a tisztelt oktatási hivatal, hogy évet halasszon. Örömködöm, felhívom az apját, a szüleim. Gyermek: "Anya, amúgy ne haragudj, de én nem hiszem, hogy te valaha is iskolába jártál."

szánentáli 2023.01.10. 21:18:22

@szánentáli: nem jeleztem, hogy ez OFF, bocsi

Gia 2023.01.10. 21:26:42

Meliék miröl beszélnek kódolva?Nem érteni magyar..

sogeking 2023.01.10. 21:29:42

a lányok is szeretik a puncit, most mondta Kriszti

Gia 2023.01.10. 21:31:13

Hogy hívják azokat a vörös majmokat?Sajti folyton kurkássza az arcán a szőrikéket...brrr...

Gia 2023.01.10. 21:33:27

@sogeking: Hát nem tudom.Kisebb méretűre gondoltam.Olyan cerkósra.

Tracero 2023.01.10. 21:34:25

Ez a Kortez nem a piros? Figyelj piros, mond be majd a Tik-tokodon, hogy EKG!!!

Gia 2023.01.10. 21:34:36

Cerkófra pontosabban.

Kosztarika 2023.01.10. 21:39:20

@Tracero: nem. Már Piros kiesése előtt rontotta a levegőt.

Kosztarika 2023.01.10. 21:39:51

@sogeking: ami felnő és nagy lesz?

2023.01.10. 21:44:10

@sogeking: Még az öfi előtt gyorsan ötletek: Kipcsak harcosok, anti-EKG, Frunato reunion, Szopoklesz. Ha ma éjfélig nem találunk valami nevet, akkor szerintem hagyjuk a projektet.

gazo 2023.01.10. 21:48:39

Most mi ez a szavazás megint?

sogeking 2023.01.10. 21:49:13

@VV11Vikcsii: legyen kiválasztásig. külön vélemény?

@Kosztarika: ha sok sört iszik

gazo 2023.01.10. 21:52:13

Barnának ez a bábmesterezése folyton….hogy Chucky mestere húzná a faxára

K_Attila 2023.01.10. 21:53:17

Miért érdekelheti a nézőket, hogy ki legyen a villamester? Kb. sosem látunk olyan helyzeteket, amikor ennek van jelentősége. Vagy rejtett szimpátia felmérés?

Gia 2023.01.10. 21:53:17

@Kosztarika: Az lesz az!Golden retriever. :-))

Kosztarika 2023.01.10. 21:53:20

Barna.. Barna
Csakis azért nem akar melléd feküdni, mert befolyásolják.

Megint kihagyták Rico mondatát, azért késtem, mert: " tusoltam és önkielégítettem" ezt nagyon megjegyeztem. Büdös bunkó.

Ha Barnát köpné le valaki, felmenteném.

Frászkarika 2023.01.10. 21:53:28

Barna úgy mondta ezt az egészet, mintha betanulta volna

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 21:54:16

Hola! Meggyüttem.

Barnánál elszakadt a ékszíj... megy a levesbe...

Kosztarika 2023.01.10. 21:54:48

@K_Attila: azért van. Kiválasztásnál egyenlőség esetén ő dönt.

Gia 2023.01.10. 21:55:43

De buta vagy Barna..

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 21:56:13

@ppupu: Szevasz Tesóóóóó! E'tartott amíg ideértél a sivatagon át!
Jóhogy itt vagy gyere igyá !

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 21:56:24

Bakker... rájöttem. Barnának pincielvonási tünetei vannak.

Kosztarika 2023.01.10. 21:57:37

@ppupu: ma emlegettem egyik kommentemben egy puputevét. Gondoltam rá hogy megkérdem, hogy hová tűnt ppupu. Aztán elvetettem. Erre itt vagy. Telepatika.
Örülök. :))

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 21:58:02

@SelyemSonkaPini: Helló Tesóóóó! Már erjesztem a cuccot a púpomban... ígyuuuunk. ezt a VV-t máshogy úgy sem lehet végignézni, szenvedjünk együtt.

tvbuzi 2023.01.10. 21:58:40

Barna rápusztul Melinára?

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 21:59:35

Anyádnak ragad a fitymája a makkjára... Idióta... Rémálmaim lesznek

tvbuzi 2023.01.10. 22:00:06

Trappista mehet a dokihoz, szuper

hereverő heverő 2023.01.10. 22:00:40

@tvbuzi: csak szeretne, a szalmatakarítás óta. Illetve egyszer raktárst takarítottak de akkor Reni még a talonban volt

gazo 2023.01.10. 22:01:29

Na jon a videos balhé

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:01:34

Bár Dr.Szöszi mindent leírt, így nem tudom mennyi értelme van hozni, utoljára megteszem, mert én ezt a nőt soha többet nem szándékozom végig szenvedni.
Live:

Köszönt mindenkit, elmondja hogy sajnálja hogy sokat káromkodott, az apukája azért büszke rá és azt sajnálja hogy kiesett. Pár hete elvesztette az önkontrollt lesüllyedt a bezárságban egy olyan szintre ahova nem akart. Sokat hibázott de tanult belőle, Adás nem nézett csak pár tiktok videót, neki még meg kell nyugodni és erőt kell gyűjtenie ezekhez. Köszöni a támogatást és a szidást is, és ő ember maradt a villában, ha valaki beszélni akar vele az utcán szívesen teszi..
A villában nehéz volt és folyamatosan tanult, az utolsó héten nagyon sokat sírt, pedig ő nem ilyen. Nem vette észre, hogy Barna kihasználta, már látta a videót amikor mellőle kiszállt és átment Renihez, erről ő semmit nem tudott. Nem szerelmes (faszt nem) de nagyon hiányzik neki és nem tudja bántani. Tervben volt hogy kiviszi, de ez nem jött létre és nagyon sajnálja. Benne ő csak egy arcot látott és elhitte. Rossz döntést hozott, nem bánja már mert ha Barnát viszi és barna marad kinn akkor Reni még ott van és neki nagyon rossz lett volna benn. Barna őt mindig megvédte, míg Reni mindig kibeszélte a háta mögött. Majd bevallja hogy igen mégis belezúgott. Most már le kell nyugodnia de későbi tervei közt van vagy egy barberképzés vagy egy divattervező esetleg egy tetováló szeretne lenni. De külföld is megfrdult a fejében. Nem tudja mi lesz Barnával, a pulcsija még nála van,és ha párbajozni megy akkor ő ott lesz a párbaján. Pasiból van nem haragszik rá ő bedőlt neki és azért eset ki mert érzett valamit lehet rossz ember felé. Nem tudta eldönteni ki hazudik és ki nem. A végére ő már nagyon gyenge volt. Ő nem akart senkit sem megbántani, ő végig őszinte volt. DE nagyon sokat változott a gondolkodása a véleménye, az elején más volt emberekről aztán utána megint más. Kérdezik arról hogy azt mondta kamera előtt nem szexel. Ezt ismét magyarázza hogy ő nem így mondta és nem ezt mondta, kiforgatták a szavait s ez a villában általános. Ő azt mondta hogy nem tervezi a szexet de nem tudja mit fog kihozni belőle a bezártság és ő azért ment bele elsőre a szexbe mert barna vágyott rá de aztán neki ez kényelmetlen volt. Utána szilveszterkor már ő is akarta mert elkezdett rezni barna iránt és ki nem fekszik le azzal akibe szerelmes? írták neki sokan hogy fejezze be a magyarázkodást.

hereverő heverő 2023.01.10. 22:01:38

@ppupu: anyjának? ... öö.. nos ez sok mindent megmagyarázna

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:01:43

@Kosztarika: csáááá csak ideiglenes jeleggel vagyok itt. Bár miután Fálki kurvára lazsál, gondolkodom az összefoglaló íráson, de nem egyszerű az eset. Ebből csak nyomdafestéket nem tűrő ÖFI-t lehet írni.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:02:30

Felkérdezik, hogy ha tudta hogy tudta hogy a Dani párbajra akarja vinni a Meliná iért nem szót. Azt felelte nem akart szart keverni, ez nem az ő dolga. Már örül, hogy nincs a villában, kilépett a magból, de tartozik Reninek és Melinek egy bocsánatkéréssel. Mert Meli tényleg segíteni akart neki a szaunában és jó akart neki csak ő azt hitte hazudik.Írják neki, hogy Kriszti ha kiesik az is barnának köszönhető. Kriszti ne a barna miatt essen ki szerinte, Krisztinél jószívűbb, őszinte ember nincs még egy ő nem taktikus, ő segített neki mikor tudta hogy egyedül van a piros. Kriszti mellé állt. Piros ismét elmondja hogy ő makacs és reméli elmúlnak az érzései barna iránt. Megmutatja az új tetkokat. A strigulákat illetve a másikat is megmagyarázza. A háromszög már rajta volt, mert ez az exével egy páros tetoválás amit nem szeretett volna azért eltűntetni igy pár dolgot inkább hozzárakott. Ezek az alakzatok a playstation játék ikonjai.
ismét a vidiket kérdezik tőle, elmondja tudja hogy nagyon naiv vlt. Lehet hogy nagyképű volt de ő úgy gondolja cápák közt cápának kell lenni, ő csak mutatta az önbizalmat.
Sajti: benn a vilában ő a villaapa, ők ketten főztek és takarítottak leginkább de már sajti is letett erről. Benn sajti őszinte és erős, de látja hogy itt kinn kevésbé. Terel, hogy majd a párbajon kiderül ki van a nézők közül sajti ellen és mellette. Már tudja hogy nincs meg az asszony s nagyon szomorú hogy a gyerekei életére esküdözik. Ezért csalódott benne. Debrecenben van, de holnap utazik vissza Pestre.Írják neki jó szinésznő. Szerinte nem az, de imádta a szappanoperát és tudták hogy Ákosnak és Krisztinek kell nyerni mert annyira jók voltak.
Lelkileg és érzelmileg nagyon megviselte ez a háromszög mert ő egy toxikus kapcsolatból lépett ki és mindjárt belecsöppent egy újba. Cseberből vederbe. Nagyon sokat hízott benn de a nélkülözés héten sokat futkároztak és éheztek ezért elég sok kiló le is ment róla.
Reni: Vegyesek az érései. Negatívan fogadta őt Reni az elején, aztán mikr kéannak barnval nem válaszrdezte hogy volt neki őszintén, és mire elmondta neki Reni hogy ők lefeküdtek addigra ők már csókolóztak a barnával mert túl voltak a randin. Reni nem tartotta be soha az ígéreteit, de reméli hogy majd megbeszélik és azt is hogy barna mind a kettőjüket csak hülyítette.Látta az élőben mikor barna elolvasta a levelét jól esett neki hogy sírt és nem is igazán érti, és Kriszti reakciója is jól esett neki.
A héten még egyszer lesz live-ja de azt nézze az akinek két anyja van! :D :D:D

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:03:22

Griszdi beleáll megint Melinába, de milyen bénán videozva :D

tvbuzi 2023.01.10. 22:04:24

Melina kikészíti idegileg a többieket

Kosztarika 2023.01.10. 22:06:03

@hereverő heverő: majd holnap megtudod, hogy a puncin is van fityma és makk. Tanárbácsi mondta.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:06:17

A legszimpatikusabb villalakó eddig a MALAC volt.

gazo 2023.01.10. 22:06:22

PP te fasz, költözz be Krisztus mellé és nézd ahogy alszik

tvbuzi 2023.01.10. 22:06:35

Én ránézni sem mernék Melinára de akkor meg az lenne a baj

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:07:09

@ppupu: Szia tevécske, köszi! Brutális volt, nem akarom ezt többet! De remélem érthető és olvasható! :D

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:07:50

@ppupu: É mondtam Samsonnak akarom adni mind a 36 millát

hereverő heverő 2023.01.10. 22:08:20

@Kosztarika: tanár bácsi Ákostól tanult?

2023.01.10. 22:09:48

Barnának küldeném ezt a dalt, így, ilyen hosszan: youtu.be/4wp5qqMXk2Q

Kosztarika 2023.01.10. 22:12:19

@gazo: ösmét kihagyták a lényeget. Hogy Kriszti először letagadta , aztán beismerte, aztán mégsem, de mégis.
Az ő nézésével lehetett volna ölni. Meg a hisztijével az óra végén.
Ezek valahogy sosem férnek be. Úgy értem a teljes igazság.
Ahogy Rico önkielégítéses mondata sem a tanárnak.

sogeking 2023.01.10. 22:15:41

@Nyuszomuszo83: nagyon ügyi vagy :) ez időben meddig tartott?

@Kosztarika: már tegnap tudtam

gazo 2023.01.10. 22:17:51

@Kosztarika: igaz, viszont ebben az osszevágásban Melli csak 3x mondta el, hogy hallgassa végig, nem kb 8x. Meg az is kimaradt, hogy Dani mondta, hogy szóljon nyugodtan és közreműködnek a vidójában, csak szóljon és ne sunyiskodjon.
Krisztus így is “ledegradált” lett, a végén az idegállapotba került feje priceless

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:18:04

Bakker, 4:2 ööö vajon mennyi? Mintha mátrix számítást kéne végezni fejben. ÚÚÚÚÚ fijúk, nagy a baj

2023.01.10. 22:20:14

Na, ez a verbális bántalmazás iskolapéldája.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:20:15

Anyádat baszd meg Barna, kérdeztél egy igen-nemes kérdést, akkor mi a fasznak indokolná szerencsétlen Reni a NEM-t ?

edimörfi 2023.01.10. 22:22:01

Mi a kurva anyjáért kellene megindokolnia Reninek, hogy ennek a hernyónak miért nem akar puszit adni?

.Doktor.Szöszi. 2023.01.10. 22:22:13

rohadjon meg ez a tetű ott ahol gondolom

gazo 2023.01.10. 22:22:30

Barnát is karaktergyilkolják de nincs rá szükség remélem

hereverő heverő 2023.01.10. 22:23:16

Barna egy utolsó seggfej.

tvbuzi 2023.01.10. 22:23:40

Barna az idei Renátó

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:24:02

Akik nézik a live-ot is. Azokhoz egy kérdés. Barna eddig is ilyen fasszopó volt vagy csak mostantól rakja be az RTL ezeket a momentumokat, ahol Barna ámokot fut?

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:24:42

@gazo: Azért Barna a Live-on is ilyen, nagyon nem kell karaktergyilkolni

2023.01.10. 22:26:28

Barna ilyen az első naptól fogva.

tvbuzi 2023.01.10. 22:26:48

Kitalált füllentés

hereverő heverő 2023.01.10. 22:26:56

Sajti magyarázkodása szánalmas.

Kosztarika 2023.01.10. 22:27:32

@tvbuzi: Renátó legalább nyíltan csinálta ez a szaros puhatestű (kakaós csiga) mosollyal álcázza magát. Így még undorítóbb.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:27:41

@SelyemSonkaPini: #köszi, :) akkor kilövési engedélyt adott rá az RTL :) :) :) :)

gazo 2023.01.10. 22:27:57

@SelyemSonkaPini: oké viszont sokan szerintem nem nézik (én is itt olvasom, legyen áldottak akik hozzák a leírásokat, linkeket) ,kell az a 95-5

edimörfi 2023.01.10. 22:28:02

Ez a Sajtos egyre szimpatikusabb.

hereverő heverő 2023.01.10. 22:28:35

Elköszönök aktus közben, leragadnak a szemeim.
Joéjt

2023.01.10. 22:29:57

@hereverő heverő: Időben cserélj máskor epedát, akkor nem leszel kifekve

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:30:12

@hereverő heverő: Jó éjt, nekem aktus után szokott leragadni a szemem :D

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:30:57

@ppupu: ÉN meg álmomban aktusolok :D

Nátha ellen bálna 2023.01.10. 22:31:08

Sajti aszongya, az ő gyerekei életéről csakis ő dönt.

2023.01.10. 22:31:32

Melina Sajti leoltásának az utolsó mondata maradt csak, hogy kimegy rágyújtani, minden mást kikukáztak. Hülye szerkik.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:31:36

@sogeking: köszi, ha nem szállt volna el a gépem kétszer akkor 10 perc így több mint fél óra volt, plusz az egy óra piri live.

Előkészítették a Sajti Márió párbajt.

tvbuzi 2023.01.10. 22:32:07

Felkérdezte bazz, felkérdezte.
Ki találta fel ezt a szavat?????

2023.01.10. 22:32:11

@ppupu: Akkor te nem vagy Dani.

pomac 2023.01.10. 22:32:43

ez elég rosszul lett összevágva ,meli a cigizőben inkább arra volt kiakadva amit sajti róla mondott hogy mellé állna de nem várná vissza nem a gyerek témán jobban

2023.01.10. 22:32:46

@tvbuzi: Attól függ most te kit kérdezel fel?

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:33:11

@Nátha ellen bálna: tegnap erről beszéltünk hogy iszonyat beteg. Szerintem meg csak egy gyereke van a másik nem az övé tehát itt is hazudik. És gusztustalan az egész ember.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:33:54

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Dani egy gyász... a férfiak szégyene. Elaludni p..ci nayalás közben? Agyonlőni, eltemetni.

tvbuzi 2023.01.10. 22:34:20

Sajtiban megállt a szar

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:35:36

Ajjajjj ! Kriszti egy picivel szimpatikusabb mint Melina !

gazo 2023.01.10. 22:35:41

Na nebasszák hogy Krisztus a legszimpatikusabb….sajtszagot érzek

2023.01.10. 22:35:52

Aki szerint Kriszti szimpatikus ott nagy baj van.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:35:59

@Kosztarika: jaj Renátót ma bedobta nekem az insta raneztem a képire. Burai, l. l. Junior, Tasnádi ezekkel van közös fotó meg hogy nála jártak a fodraszatban. Nem volt szimpi nem volt gond hogy nem néztem őket.

gala_oke 2023.01.10. 22:37:14

3 legszimpatikusabb Kriszta, alig lemaradva Melina, majd Dani. Legkevesebb szavazat: Sajti. Érdekes érdekes

2023.01.10. 22:38:02

Lyézus Krisztus

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:38:30

Ezt a szavazást is a retek találta ki hogy Kriszti a szimpi. A lofaszt. Beteg nő. Beteg retek

Kosztarika 2023.01.10. 22:38:44

@Nyuszomuszo83: nagy megtiszteltetés. LL Junior a másik pondró. Egymásra találtak. Két fasz.

gazo 2023.01.10. 22:39:36

@ppupu: amennyira be volt baszcsizva, csoda hogy lefetyelt valamennyit és nem hányt bele :D

Kosztarika 2023.01.10. 22:40:32

@SelyemSonkaPini: édes szerelmem, na meg nem is üdvözöltük egymást, egyelek meg. Elvonta a figyelmemet ez a szar :))

2023.01.10. 22:41:03

@ppupu: Van amikor kevés oxigén jut az agyba, ha belefeledkezik az ember és csak ny@l.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:41:23

@Gia: Ugyan már, az természetes, hogy esetleg másnap nem emlékszik semmire, de a csajt ki kell elégíteni. Minek teremtette volna meg Isten a férfit?
De hagyjuk, öreg, elavult nézetekkel rendelkező teve vagyok...

gazo 2023.01.10. 22:41:27

Na bv majd holnap pörgettyű módban, vizslát mindenkinek

Balu30 2023.01.10. 22:41:27

Na csak sikerült úgy összevágni, hogy Melináról érezze azt a néző hogy egy szaralak

2023.01.10. 22:44:28

Ez is szar volt, inkább néztem puput

Kosztarika 2023.01.10. 22:44:32

@Nyuszomuszo83:
Peti megint elszólta magát. Lement a veszekedős bejátszás, már mondta is, kiderül ki lesz a legkevésbé szimpatikus. Tudta.
Bezzeg azt nem tudja kinyögni, hogy EKG.

2023.01.10. 22:44:51

@Balu30: Szokás szerint elkezdték a tendenciózus vágást, mert valami nem arra halad ahogyan az a nagy könyvben meg vagyon írva. Ja és ez nem összeesküvés elmélet, valid, szerki által elismert gyakorlat.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:47:01

@Kosztarika: Drágaságom hát tényleg puszilgassam rojtosra a nyunyókádat ! :)
Mellesleg azt kell látnom , hogy nem teljes szívedből kedveled LL Juniort ?
Hát ez borzasztó !
Van szerinted olyan dolog amiben nem vagyunk EKG ? ( Mert elárulom a fenti kérdésben is!:)

Kosztarika 2023.01.10. 22:47:02

@ppupu: a mai fiataloknál ez a lap hiányzik a könyvből. Te tépted ki hogy vénségedre el ne felejtsd?
;)))))

2023.01.10. 22:47:07

Mondtam ma már, hogy szar, szappan, szalámi?

youtu.be/ThpqgbAy3ac

2023.01.10. 22:47:25

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: 40 percbe kevés minden fér be. Nem kéne műsorvetmtető se ide, se a bv-be, máris több idő jutna mindenre

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:48:32

@gazo: Ez jó, látom magam előtt :D

Balu30 2023.01.10. 22:49:49

Kriszti mint a legszimpibb. Vv9Zsu light.

Kosztarika 2023.01.10. 22:50:20

Kivételes nézzétek a bv. Suli biosz óra

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:50:36

Izgalmas témakört hoztem Nektek gyerekek : a faszomat -mondja a szakállas bácsi :D :D

2023.01.10. 22:50:43

@Balu30: Azért van különbség a hülye és az elmebeteg közt.

2023.01.10. 22:51:55

@VV11Vikcsii: Te ne adj ötleteket, mindig rossz lóra teszel, ebből is mi lenne... :-P

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:52:48

Sajtinak füstölt sajt íző a gecije.... :D

K_Attila 2023.01.10. 22:53:08

@ppupu: Nekem csak addig, amíg nem lett erekciója a fél testhossznyi, többszörösen megcsavart malacpöcsével. Azóta terápiába járok.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:53:47

Márió szeritn pedig ananász ízű úgy általában :D

Kosztarika 2023.01.10. 22:54:12

Ossze kéne hozni a fiúkat egy közös kóstolásra.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:54:43

@Kosztarika: Nem téptem ki. A sok recskézástól összeragdt nekik. ;)))) a csajokkal kéne foglalkozniuk nem a telójukkal :))))

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:56:01

@Kosztarika: ÉN nem kóstoltam senkiét sose, magamét is csak indirekte max :D

NA egy elmebeteg megint telefonál...

Kosztarika 2023.01.10. 22:56:42

@ppupu: dehát a csajok a telóLYukon vannak. :D

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:56:45

@K_Attila: Szerintem az epikus pillanat volt a VV-k történetében :D :D :D

Balu30 2023.01.10. 22:57:42

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: azért van hasonlosag szerintem. Mindkettő bevágta az áldozat szerepet és eljátsza hogy őt mennyire nem szeretik.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:57:43

Ez nem P P ? Olyan a hangja :D

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 22:58:15

#fasz valami ananászültetvényen lakik biztos

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:58:36

Aszongy a barom : Te hogy lehetsz pap, hiszen házas vagy a Belevalóban :D

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 22:59:42

NA tényleg az !!! :D :D :D

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:01:05

@ppupu: Egyszerűen csak #zseni vagyok

Kosztarika 2023.01.10. 23:01:13

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: megráznám a poharat és fenékig kéne inniuk. A hátuk mögé állnék lakkcsizmában, korbáccsal.

Gia 2023.01.10. 23:02:39

De kár,hogy nincs holnap kiválasztás.

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 23:02:51

@SelyemSonkaPini: Mea culpa. Kérlek rakd a neved mellé a #zseni tag-et

2023.01.10. 23:03:22

@Kosztarika: Meg akarod idézni Fálkit ezzel?

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:03:51

@Kosztarika: De csak 1 szál lakkcsizmában , semmi más !
Akkor én is kérek videót ! :D

Kosztarika 2023.01.10. 23:04:16

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Sajnos nem lehet kommentet törölni. :((((
,)

2023.01.10. 23:04:20

@Gia: De legközelebb hármas párbaj!

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:05:20

Mário : Jelöljük ?-lel, mert az egész matematika egy kérdőjel ! :D :D :D

Kosztarika 2023.01.10. 23:05:23

@SelyemSonkaPini: izgalmasabb egy falatnyi tanga;)))

2023.01.10. 23:05:34

@Kosztarika: Az a baj, hogy elképzeltem

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:07:00

@Kosztarika: Te kis huncut.... hát tudod mitől döglök, mint légy :)

2023.01.10. 23:07:17

@Kosztarika: Ezt a kifejezést sosem értettem, ki akarja megenni a tangát, hogy falatnyi legyen?

ppupu #Fantom for President 2023.01.10. 23:09:22

CSááá gyerkőcök Zasszony azt mondta, elég volt az írogatásból, kapjam össze magam.

Haaa haaa Dani te f@sz most.. gr ,,-- ,

2023.01.10. 23:10:17

@Kosztarika: Kipcsaknak egy pacalost kérek akkor.

Amúgy az ehető bugyit sem értem.

2023.01.10. 23:10:58

@ppupu: Na már tudom miért nem vagy dromedár.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:12:18

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: azt én sem. Nem izgat az evős sex.
A tejszínhab nyalás is rohadt idegesítő : ragad a pofám, ragad a pini : idegesítő

Kosztarika 2023.01.10. 23:12:43

@ppupu:
Neked kellemes magömlés asszonyoknak édes gyönyöröket. :))

Fiúk, ti meg fejezzétek be a hereverést! Ne ide járjatok élvezkedni. Aki nem fogad szót, megcsikizem a korbácsommal.
:D

2023.01.10. 23:14:15

@SelyemSonkaPini: Hát nem is a tejszínhabot kell nyalni, nem vagy te már olyan fiatal.

War of colours 2023.01.10. 23:18:12

@VV11Vikcsii: semmi gond. Néha én is elveszek a kommentek tengerében. Piros kapcsán én vagyok az egyetlen, aki egyetért veled. ;) Ebben mindig Ekg lesz köztünk.
Meliről is hasonlóan gondolkodunk, nagyrészt szimpatikus megnyilvánulásai vannak de néha nyers és időnként bántóan faragatlan. Ennek ellenére én nagyon kedvelem. Dani nekem annyira nem jön be mint itt a többieknek, de még érlelődik bennem az ellenérzés oka. Nekem egy picit egyszerű, és nem túl okos. Időnként viszont nagyon jó meglátási vannak, amiket tűpontosan fogalmaz meg. Ezt értékelem benne. Tudom, ez nem az a műsor, de egyszerűen fajón hiányzik egy igazán intelligens pasi. Groteszk módon jelenleg ezt Ákosban találom meg a leginkább.

2023.01.10. 23:18:47

Egy kis fél ON: Ez a PP betelefonál a Belevalóba annyira gagyi.

pomac 2023.01.10. 23:19:36

kriszti most azon gondolkodik hogy csinál egy műbalhét hogy ő legyen a kiválasztott

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:21:19

Rico az NLP-ről beszél, de elég durván baromságot

2023.01.10. 23:21:50

@War of colours: Ha még nem találtatok csapatnevet, ajánlom a Statler és Waldorfot.

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:21:53

@Kosztarika: MIntha Te nem élveznéd kis huncut ! :)

Gia 2023.01.10. 23:22:59

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Máskor is csinált már ilyet a Puskás.

2023.01.10. 23:24:12

@Gia: Igen, azért gagyi. Ismétlés a poén hóhéra.

Gia 2023.01.10. 23:24:18

@War of colours:Azt vettem észre,hogy Ákos igen csak visszanézte a korábbi évadokat,mielőtt bejött.

2023.01.10. 23:24:40

@War of colours: Fiatal vagy akkor. De gugli a barátod.

2023.01.10. 23:25:15

@Gia: El is mondta többször, sőt idéz konkrét jeleneteket.

War of colours 2023.01.10. 23:29:45

@Gia: igen, de én értékelem a felkészültséget. Állásinterjúra sem megyek úg, hogy nem informálódok a cégről.

Gia 2023.01.10. 23:30:39

@War of colours: Én is csípem Ákost,a kis demozsint.:-)

2023.01.10. 23:32:25

@War of colours: EKG! ;) Majd a következő évadra jelentkezek, akkor lesz már legalább egy intelligens férfi

Kosztarika 2023.01.10. 23:33:01

@SelyemSonkaPini: csak az én emlékeim frissek, naggggyon frissek, te meg nosztalgiázol.
;)))))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.10. 23:33:04

a kedvencem ma este az volt, amikor a wishről rendelt dzsudzsák azt mondta, ő a következő tárgyból top, ami nála azt jelenti, hogy max kettese volt. azosztigen

Kosztarika 2023.01.10. 23:35:01

@Gia: dettó
Egyre jobban nyílik meg és a fejében nem kukoricalé van.

Kosztarika 2023.01.10. 23:36:29

@War of colours:
Lefordulok a székről : DDDDDDD
VIKCSII, válts nevet ;)

War of colours 2023.01.10. 23:38:16

@Kosztarika: bocsi a Viktóriára asszociáltam

2023.01.10. 23:39:37

@War of colours: Ez jó, hogy most kiderült és nem csak reggel ébredés után. :-)

Kosztarika 2023.01.10. 23:40:43

@War of colours: Mert az is.
:DDDDDD
szóval igen, Viktóriából van a Vikcsii, de fiú. :)
Mondom én, aki inkognitóban Jenő vagyok. Amúgy Éva.

2023.01.10. 23:40:45

@War of colours: A SelyemSonkaPini név se vezessen félre. :-P

2023.01.10. 23:42:32

@Kosztarika: Addig biztos nem, amíg Ármándó nem kezd el próbálkozni nálam

War of colours 2023.01.10. 23:43:06

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: azt legvágtam viszonylag hamar. Így csak pasik kommentelnek

Kosztarika 2023.01.10. 23:43:24

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Remélem nem egy nővel flörtölgetek. :DDDDDD
Ő, tuti pasi, nem is akármilyen. :)
Külsőre nem tudom, de a humorát imádom.

War of colours 2023.01.10. 23:44:42

@Kosztarika: de most viccen kívül te nő vagy, ugye?

War of colours 2023.01.10. 23:46:58

@Kosztarika: de csak a fent bakim után elbizonytalanodtam.

Kosztarika 2023.01.10. 23:47:11

@VV11Vikcsii: ha itt lenne, már kezdhetnél nevet keresni, nem csak a csapatnak. ;)

Kosztarika 2023.01.10. 23:49:22

@War of colours: lakkcsizmás, tangás pasi??
Biztos van olyan is... :DD

War of colours 2023.01.10. 23:51:08

@War of colours: meg hát az az igazság, hogy a mai világban már semmi sem egyértelmű, ugye. Pár hónapja a tíz éves fiam közölte, hogy nem tud kiigazodni a kamaszokon. A fiúk rózsaszín kivágott pólóban járnak, nyakláncot hordanak a lányoknak fel van borotválva a hajuk ugyanolyan szakadt farmerjaik vannak, ő pedig lassan nem tudja milyen nemű, akit lát. majdnem lenyeltem a rágóm, úgy röhögtem

Kosztarika 2023.01.10. 23:53:36

@War of colours: én már őrzöm a hagyományokat, bár bakfis vagyok. Antikbakfis. ;)

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:56:17

@Kosztarika: Most elpirultam, én is Téged :)

@War of colours: Az én történetemet ismerik itt a régi motorosok:
voltam már sokféle, csak elfelejtettem időnként a nickemet ( két VV között) és csináltam mindig újat.
Végül ezt VV10Vivi iránti tisztelem jeléül vettem fel, ő ecsetelte a pinik besorolását és azt hiszem ő mondta, hogy neki ilyen selyem sonka pinije van ( mint a képen is látható:)

ÉS IGEN régivágású úriember vagyok orig férfi testben lelkileg is férfi! :)

War of colours 2023.01.10. 23:57:54

@SelyemSonkaPini: igen ez megvolt. Erre selyemsonka dologra emlékeztem

KékCsöcsűPini 2023.01.10. 23:59:52

Nos akkor most megnyugodva mondok búcsút, mert holnap ismét meló és aludnom is kell!

Csókolgatom a nyunyókátokat, legyetek jók és szobatiszták !

Fálki 2023.01.11. 00:15:41

@Nyuszomuszo83: Köszi neked is az instalive öfit, csoda vagy :)

pomac 2023.01.11. 00:38:50

sajti és kristi megbeszélték hogyha rájuk kerül a zöld akkor egymást viszik ki :D , most jelen állás szerint

pomac 2023.01.11. 00:39:43

ja sajti mondja , most megcsavarjuk a dolgokat :)

Forgalmista 2023.01.11. 04:49:09

Szép Szerdát, Szekció!
Nem volt egyszerű visszaolvasni titeket, tegnap nagyon termékenyek voltatok! :)
Ez a sulihét nekem kicsit csömör, ennyi tömény butaságon én már nem mindig tudok nevetni, a rekordok a spontán hülyeségekkel jobban bejöttek, mint ez az irányított ostobaság.
Még jó, hogy egymást is nyírják, és van egyéb történés is :)
Azon ledöbbentem, hogy Kriszti a legszimpibb, de gondolom az lehetett az oka, hogy a másik pólus szavazatai megoszlottak Melina és Dani között. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mi fog ebből kisülni, ahogy a Sajti körül gyűrűző "botrányból" is, kicsit tényleg úgy látom, hogy papi feje felett kissé összecsaptak a hullámok, elvesztette az irányítást és egyre többször esik ki teljesen a szerepéből. És mindezt (leginkább) Márió miatt! Le a kalappal! :)

Forgalmista 2023.01.11. 04:59:10

Ja, és ettől az állandó "Beszélek!", "Miért nem hallgatsz végig?", "Ne szólj közbe!" baromságtól is készen vagyok, minden épkézláb vita ebbe torkollik, legyen az Barna- vagy Melina-féle stb. Azzal egyetértek, hogy nem kell egyszerre ordítva kutyázni egymást, de nekem valahogy vita szempontjából nem a közbeszólások tűntek idegesítőnek, hanem ezek a kussoltatások. Mintha mindenki az összes nyűgjét egyszerre akarná kiönteni magából, ha már végre magához ragadta a szólás jogát, és sose akarná befejezni, a többi meg hallgassa, míg ő ki nem fogy a szuszból. Vagyis mintha csak azért beszélnének és húznák az időt, hogy a másik addig se jusson szóhoz.

VVerőlegény 2023.01.11. 07:13:53

@Forgalmista: Emiatt Melina nálam sem áll a preferencialistám legelején, csak a 3. Zavar egy kicsit a monoton beszédstílusa és hanglejtése is, és a szenvtelen arcmimikája. Aki az utolsó napokban sokat jött feljebb nálam az Márió, mert bár rendkívül egyszerű, de egy jó lelkű, viszonylag egyenes jellem kezd kibontakozni belőle. Jelenleg egyértelműen a mocsár brigád elejére tenném, úgy a 4. 5. helyre holtversenyben Renivel.

VVerőlegény 2023.01.11. 07:25:02

Bocs, az előbb úgy láttam, hogy kidobta a robot a hozzászólásomat, ezért megírtam kb. még egyszer. Aztán meg most itt van kétszer kb ugyanaz...

naty77 2023.01.11. 08:15:23

@VVerőlegény: a Verőlegény kétszer csenget. :) (akarattal az 1 V)

Kosztarika 2023.01.11. 08:49:23

Adjonisten! :)

Tegnap éjjel Sajti és Kriszti megbeszélték, hogy együtt mennek parbajozni.
A dúshajú nagyon megvezeti a végtelenül naiv rajzművészt.
Érzi, hogy baj van, elmúlt a nem kapok jelet idő. Hiába hangoztatja még mindig, hogy ő a legerősebb, mindenki ellen visszajövő, már nem biztos magában. Kapkod és keresi, ki ellen tudna a legkönnyebben visszajönni. Kriszti meg még hálás is neki és megkönnyebbül, hogy vele párbajozhat.
Krisztina tudja, hogy mi az igazság Sajti körül a Zsanis (asszony) témában és ezek szerint nem zavarják a hamis eskük és az sem, hogy olyannal megy párbajozni, aki azt állítja magáról, hogy tuti nyerő.

Apropó esküdözés!
Ne felejtsük el, hogy Pácz hú de geci Viktória is megesküdött az anyja életére, hamisan.

naty77 2023.01.11. 08:51:34

@Kosztarika: ezt nem teljesen értem. ki akar kiesni a kettő közül? mert ha párbajoznak csak egy maradhat. :)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:00:06

@Fálki: Naaa ezért már megérte! Köszi! :D

@Kosztarika: Eszembe jutott sajnos Király L- Norbi ahogy pörög a rúdon ultramagas platformos csimmában. (Majdnem visszajött a reggeli a kvval együtt! De szolidarításként szenvedjetek ti is, ide teszem:

24.hu/szorakozas/2021/11/16/kiraly-l-norbi-rudtanc-rud-cipo-magassarku/

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:01:29

Dani és Melina beszélget a dohányzóban. Melina elmondja, hogy az utóbbi időszakban “recseg” (szexuálisan éhes) ezért felmerül, hogy aludjanak külön, de Melina nem engedi, Danival akar aludni. “Mintha nekem könyebb lenne amúgy!” - mondja Dani. “Szeretek veled lenni Dani, tényleg!” - mondja Melina. Reni közben a nappaliban zokog, mert Márióval nem értették meg a feladatokat és azt sem érti, hogy miért egy tanulócsoportba rakták be őket, mikor ők a leghülyébbek. Ezután a matekban Ákos, a szeméremdombról történő rímfaragásban Sajti és Kriszti segít neki. “A lányok is szeretik a puncit. Legyen az szőrös, nem szőrös… Szeretik az emberek. Asszociálj arra, hogy meglátják a fiúk és mit gondolnak a punciról.” - tanácsolja Kriszti. Közben Rico eldicsekszik hüvely című epigrammájával.

VV Rico: A hüvely

A hüvely azon szép dolog, mi fantáziám beindítja, testem extázisba rakja.

Levél. A sulirádiót Melina és Sajti készíti. A rádió teljesen érdektelen volt, a felén pedig a mosókonyhát mutatták. Ákost hívták egyébként vendégként, mivel biszexuális lévén mindkét nemiszervről tud véleményt alkotni.

Kriszti és Rico a nyugiszobában beszélget. Kriszti próbálja felvilágosítani Ricot, hogy nem szabad ilyen stílusban beszélni a tanárokkal vagy tanárokról, mert az az ember feláldozta az idejét, a figyelmét, hogy ott legyen velük. “Az iskolába azért jársz, hogy tanítsanak, de ha valami engem nem érdekel az nem is fog érdekelni. Utálom az irodalmat és a történelmet. Szájra-szájra terjed, de azt nem tudják megmondani, hogy a tojás termett előbb vagy a tyúk…” - fejti ki Rico. Kriszti szerint az ilyen tudás jó, ha az ember fejében van, mert nem tudhatja mikor lesz rá szüksége az életben: gazdaságban, politikában, családalapításban, gyermeke nevelésében vagy tanításában. Rico szerint mindez lexikális tudás és ha kinyitja a lexikont benne van és ahogy Krisztit sem érdeklik a szelepek, csapágyak, tengelyek, úgy őt sem a versek. “Jó, de ha van egy ilyen feladat azt illik elfogadni.” - mondja Kriszti. Kiderült, hogy Rico összegyűrte a Janus Pannonius verset és ennek kapcsán megy a beszélgetés. “Nem vagy befogadó!” - halljuk Krisztitől. Rico elmondja, hogy holnap el fogja mondani a tanárnak, hogy nem tudja megtanulni. Kriszti azt tanácsolja csak annyira olvassa el, hogy miről szól és lássa benne majd a tanár a szándékot és alázatot. “Ebbe beleolvastam és olyan szavak vannak benne, amit legutoljára talán ’73 tavaszán használhattak.” - fejti ki Rico. Kriszti beletörődik és elfogadja Rico álláspontját. Témát váltanak: kiválasztás. Rico kérdi kire teszi Kriszti a jelét, amire elmondja, hogy valószínű Melinára, de felmerül a gondolat, hogy csinál inkább egy műbalhét, hogy ő legyen a kiválasztott. “Most nem leszel! Sajti lesz! Nagyon megkörnyékezik a tegnapi miatt!” - mondja Rico. Kriszti nem látja a többieken, hogy másként állának Sajtihoz villatársai és elmondja, hogy szüksége lenne párbajoznia, többek között azért, mert kattog azon, amit Melina mondott neki korábban: Bibi kiesése óta már nem érdekes. Rico saját szavai szerint ez neuro-lingvisztikus programozás, amit Melina folytat: tudat alatti befolyásolás.

Melina és Dani vacsora közben flörtöl. Dani szörnyülködik hogy néz ki mostanában és megállapítja, hogy egyre őszebb a szakálla. Elmondja, hogy meg kellene fordítani az őszülési folyamatot, amire Melina azt mondja, hogy nincs ilyen, az őszhajszálak nem lesznek újak. “Szerintem te tudnál ilyet csinálni!” - mondja Dani csibészen. “Hát megpróbálnám!” - válaszol Melina. “Lehet hogy menne!” - mondja Dani. Majd Dani odatekint Melina virslijére: “Jó a virsli?”

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:02:04

Ákos és Reni elmeséli Melináéknak, hogy Barna azt mondta nekik előbb a hálóban, hogy szerinte nem Reniék oldaláról lesz kiválasztott, hanem Kriszti, Rico, Sajti, Barna vagy Márió fogja kapni a zöldet. Melina úgy érzi, hogy vele akar onnan mindenki kibaszni és nem szabad hinni nekik: vagy szétdobálják a jeleiket, hogy ő kerüljön döntéshelyzetbe villamesterként és így kerüljön trébe vagy összebeszélnek és egy emberként megpakolják Melinát. “Az külön gonoszság lenne!” - mondja Dani. “Hát azok!” - válaszol Melina. Melina arra kíváncsi, ha döntetlen alakulna ki, akkor kit küldjön párbajozni. Ákos azt tanácsolja ha Márió és Sajti között lenne egyenlőség, akkor Sajtit küldje, mert úgyis Márió mögé állna be és más esetben is Sajtit, mivel Sajti valószínű Márióra rakja majd és akkor elmondhatja, hogy ezzel megadja a lehetőséget, hogy lerendezzék a konfliktust. Reni attól tart, hogy váratlant húznak. “Mindig ezt mondják, hogy behúzzák, de semmi nem történik soha. Már kevesen vannak. Nincs hatalmuk!” - állapítja meg Ákos. Márió, Melina és Dani úgy tűnik Sajtira fogja rakni a jelet. Ákos elmondja azt is, hogy Lissza is azt akarja, hogy Sajti legyen a kiválasztott, mert úgy gondolja, hogy ő Melinát vagy Ricot és nem Máriót fogja kivinni és ebből a célból fogja rárakni. Ezzel négy jel biztos lesz Sajtin, amivel nem tudnak mit kezdeni, mivel Melina a villamester, így náluk van gyeplő. Ákos: “Sajti egyértelmű, hogy párbajozni kell, hogy menjen!” Ákos még hozzáteszi, hogy nem fogja Sajtira rakni, mert ő Sajti “nevelt fia” és nem volt konfliktusuk. Ákos szerint látszik, hogy Sajti nagyon fél a kiválasztás miatt, próbál úgy mozogni, hogy megússza. Ákos közben rákérdez Reninél, hogy mi van Barnával, mert látja, hogy etyepetyéznek, nevetgélnek, odabújik meg hasonlók. Reni állítása szerint semmi nincsen, csak reggel neki adta Barna a kakaós csigáját. “Hát attól, hogy nevetgélek vele…” - mondja Reni.

Döbbenetes sutyorgás megy egyébként a két csapat között. Ricoék a nyugiban vannak és Rico is kijön, hogy ellenőrizze nem-e hallgatózik senki, miközben Melináék a dohányzónál sutyorognak. Reni be is ment a mosókonyhába és próbált hallgatózni mosás közben, hogy mi történik a nyugiban, bár elmondása szerint sikertelenül, mert nem hallott semmit.
Dani közben behívja Melinát a hálóba. Már villany leoltva és mutat neki egy levelet a táskájából, hogy ő írta. Melina elolvassa és úgy látszott el is pityeregte magát mikor lefeküdt. “Mikor amúgy? Ma?" - kérdezi Melina. “Elolvastad?” - kérdez vissza Dani, Melina kérdésére pedig bólogat. A levél tartalmára nem derült fény ebből a beszélgetésből. Később Melina: “Mennyi eszed van! Ezt elolvasom holnap is! Most szomi vagy? Min gondolkodsz? A papíron?” - kérdi Melina. Dani nemmel fel. Ezután Melina a közelgő kiválasztásról beszél. "Én úgy érzem, hogy én megyek. Te is érzed ugye?" - kérdi. "Nem tudom." - válaszol Dani. Melina: "A nemtudom mindig igen." Dani: "Lehet bármi. Inkább engem kéne, hogy van-e értelme itt lenni." Melina: "Ennyire erősebbnek gondolod magád nála?" Dani: "Nem azért." Melina: "Nem akarsz itt lenni?" Dani: "Tudni akarom van-e miért itt lenni. Eljött ez az idő. Elegem van már ezekből a hetekből." Melina: "Ebből most miért?" Dani: "Mert nem velem vagy..." Melina: "Mi a másik?" Dani: "A másik az… "- mondja Dani. "Hát igen!" - felel Melina, ami valószínű a köztük lévő szexhiányra utal, bár ez bizonytalan.

Kriszti, Sajti és Rico beszélget a nyugiszobában. Kriszti örül, hogy a tegnapi balhéval lement róla a célkereszt, amire Sajti elmondja, hogy ő pont ezért ment bele ebbe az egész veszekedésbe Márióval. Azt látja, hogy Márió most pont azokhoz somfordál, akikről a nomádhét végét lezáró vacsorán azt mondta, hogy nem zavarná, ha Kriszti kivinné őket párbajozni. “Ha figyeltél volna mikor volt ez a kutyás dolog annyit kérdeztem, hogy jó amennyien itt vagyunk mindenki esküdjön meg valami olyasmi dologra ami szent! És csak utána kattant be. Mert tudta, hogy most fog kiderülni, hogy mizu!” - mondja Sajti, mondván ha Márió nem esküdik meg édesapjára valamilyen szinten, akkor számára bukó és ezután jött a beleállás. Sajti elmondása szerint direkt nem mondott el dolgokat róla és Lisszáról a balhé alatt, mert akkor ők ketten kerültek volna célkeresztbe, viszont így majd párbajhelyzetben sütheti el ezeket, ha úgy alakul. “Ha én párbajozni megyek a lila kivételével bármelyik félhet. Nyilván nem rád, a Barnára vagy a Ricora gondolok, de bármikor húzok egy olyat, hogy gatya.” Beszélgetnek a kiválasztásról.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:02:43

Sajti konstatálja, hogy Ákoson kívül 5-en valószínű rárakják a jelet és ha X van, akkor is mindegy, mert Melina fog dönteni. ”Most bárhova teszel igazából itt valaki dönt ígyis-úgyis. Úgyhogy tökmindegy ezáltal. Hármunk közül fog valaki menni: Kriszti, én vagy Barna.” - halljuk Sajtitól. Kriszti szerint ha okos a másik csapat, akkor őt fogják választani, mert meg van gyengülve, gyakorlatilag lemondott magáról. “Mi legyen gyerekek?” - kérdi Kriszti arra vonatkozóan, hogy generáljanak-e bármi kamukonfliktust vagy hasonlót. “Lenne egy ötletem. Mit szólsz hozzá? Itt a játékban szerintem mi vagyunk ketten, akik ha kiesnek ugyanúgy jól fogják magukat érezni, mint itt bent. Emlékszel mit mondtam neked egyszer? Ha te párbajozni fogsz menni, akkor kivel fogsz menni?” - kérdi Sajti. “Te veled!” - emlékszik vissza Kriszti. Erre megállapodnak és kezet fognak, hogy együtt mennek párbajozni, akármelyikük is lesz a kiválasztott és ez lesz a csavar majd a történetben. “Ha én kapom a zöldet viszem Krisztit és fordítva! Ez egy olyan párbaj, ami intellektuális és normális!” - mondja Sajti. Sajti kifejti, ha úgy alakul, hogy ketten mennek, élő adásban meg fogja kérdezni a Zsanit ott helyben a kapcsolatukról. Kriszti szerint nem fogják engedni, de Sajti visszaidézi, hogy a beköltözésnél is kérdezték a párját. “Ha kiválasztanak téged hétfőn nem a kis odit viszed, hanem a Krisztit?!” - kérdi újra Rico, hogy bizonyosságot nyerjen az egyesség. Sajti: “Így van!” Már Sajti gondokozik is azon, hogy ki hova áll, de elmondja, hogy az se lenne baj, ha senki sem áll mögé. Kriszti kérdi azt a lehetőséget, ha se nem ő, se nem Sajti nem lesz kiválasztott. Sajti biztos benne, hogy nem alakul így, mivel az ő oldaluk négyen nem fogja megbeszélni, hogy kire teszi, ezért a teljes döntést a másik csapat kezébe adják. “Az a legjobb, ha hagyjuk, hogy a saját csapdájukba essenek bele! Ezáltal tök mindegy, hogy melyikünk esik ki!” - mondja Sajti. Kriszti osztja Sajti véleményét, mert ugyanúgy jó lesz nekik, ha kiesnek, mivel elmondása szerint gyönyörű életet él kint és mindentől független, de az is jó, ha visszatér, mert erőt kap, 360 fokos fordulatot vesz és lehet vinni tovább a játékot. “Ezzel most leesett a kő válladról?” - kérdi Sajti. Kriszti elmondja, hogy igen és most jól fel is tudják szívni magukat. “Örülök, hogy így alakult!” - mondja Kriszti. “Három ember van, akitől nem sajnálom, hogy oda megy a pénz és azok ti hárman vagytok!” Kriszti elmeséli, hogy paranoiás volt és úgy érezte tömik sokszor Sajtiék a fejét, hogy magára pakoltassa a jelet, amire Sajti és Rico elmondja, hogy ez nem így volt. “Ez jó lesz! Felpezsdíti a véremet!” - mondja Kriszti Riconak, miközben megöleli.

A lefekvésnél Barna Renit átölelve alszik közös takaróban, bár szexuális esemény nem történik. Melina és Dani között takaró alatti matatást látunk, ahol Dani keze mozog Melina szeméremtájéka körül nagyon diszkréten.

Vége

Kosztarika 2023.01.11. 09:07:14

@naty77: Sajti sztem azért húzta meg, mert jól akár feltűnni a nézők szemében, hogy ez csak taktikai lépés és mert így látja a legnagyobb esélyt visszamenni. Tudja, hogy kiválasztott lehet és azt is, hogy ha - ahogy logikus lenne - Mariot viszi ki, biztosan kiesik.Menteni próbálja a menthetetlent.
Kriszta még egyszerűen nem tud gondolkodni. A jelmondata: majd a közönség eldönti, kellek-e ide.

Azt tudtátok, hogy camembert börtönviselt? Említette meg az elején: "mikor nyaralni voltam, minden levelet elvettek, amit az asszonynak írtam"
Ott azért ragad az emberre ez-az.
Pl a börtönszleng. Kejli, kastáz...

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:17:53

@Kosztarika: Én ezt tegnap olvastam redditen, csak azért nem linkeltem mert nem tudom mennyire igaz vagy sem, viszont a börtönszleng alapján lehet valóságtartalma is, de hát a cigány szlenget is használják az emberek és nem abban a közegben vannak. Sajtos meg ezeket büszkén mondogatja és át is vették szépen ezeket a szavakat, Krisztitől hallottam. Grétsy tanárúr szerintem most tapossa meg milliomodszorra a diplomáját...

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:19:35

@Kosztarika: no meg nyaraláskor nem veszik el az embertől a leveleket, ha volt is böriben akkor valami "piti" bűncselekmény mint lopás vagy testi sértés... annyira nem gengszter ez a " csövesbánat".

Kosztarika 2023.01.11. 09:21:55

@Nyuszomuszo83: nyilván nem ő a keresztapa, de mégiscsak tett valami törvénybe ütközőt.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:23:37

hozta már valaki barnát a svájci nagy ő-ből? mármint a bemutatkozó videóját. totál ledöbbentem, hogy tolja a sviccerduccsot. szó nem volt arról, hogy ő st.gallenben élt.
www.blick.ch/people-tv/tv/bachelorette/21-single-maenner-kaempfen-um-dina-rossi-das-sind-die-bachelorette-kandidaten-id16468790.html

na megyek olvasni, mit írtatok mostanában.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:26:28

@ミラ: Fálki hozta, illetve beszéltünk az elején. Perfekt beszél amúgy meg egy nyomorék tetü. :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:29:43

@Kosztarika: nem lepődöm meg rajta, de az is lehet hogy ebben is kamuzik, aztán a börtönszleg az Újpest ultra valamelyik nehézfuújától származik, ahogy a népmesék is szájhagyomány útján. A nem kapta meg az asszony a leveleket, az is lehet kamu. Ez az ember számomra hiteltelen, már azt sem hiszem el amit kérdez. Most is hozza milyen okos ő hogy kitalálta de bennem akkor is él a gyanúper hogy csak Krisztit akarják valahogy kitenni. (Amivel szintén nincs is baj. Barna kivételével bármelyik ellen szavazok csak maradjon kinn. )

Kosztarika 2023.01.11. 09:30:44

@ミラ: basszus én beszélek németül, de ebből egy-egy szót sikerült elcsípnem. :DD
Az apja él kint és ő is Svájcban élt, mielőtt hazajött, csak azért, hogy minket boldogítson.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:34:43

@Kosztarika: na hála az égnek. mint aurélia :D szegény gyerek, ő is tanulhatja a börtönszlenget.

máriótól miért vehették el a láthatási jogot a lányától, az megvan már? egy exemtől elvették és azért azt nem csak úgy bemondásra teszik, ő (mint később kiderült) bántalmazta az anyát.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:35:30

Debilió is elég jól cváncogott aztán mellette hülye volt mint a segg, most meg a böriben firkálja a könyvét, a memoárját, akkor az élettapasztalata mint egy 90 éves aggastyánnak...

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:35:59

@ミラ: Baccus egyszerre jutott eszünkbe ugyanaz :D :D :D

Kosztarika 2023.01.11. 09:36:11

@Nyuszomuszo83: én Sajtit érteném ki most.
Kriszti is idegesítő, de ha most a frizuramodell visszamegy, nem lesz több esély kivinni. Még nagyobb lesz az önbizalma, a pofája, a többiek is elhiszik, hogy erős.
Kriszti bármikor kihívható és simán kiejthető később is.
Egyébként még csak szerda van. Sok víz lefolyik addig a Dunán, meg a szerkik kezén. :)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:37:33

@ミラ: Azt írta a csaj , hogy a gyermekfelügyeleti jogot vették el, a láthatási joga meg van de nem él vele, az elmúlt egy évben nem akarta meglátogatni a kislányt. Redditen ő írta.

Gia 2023.01.11. 09:37:52

Ó!Márió is utalt a börtönre mikor vitatkozott Sajtival.Akkor ezért.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:37:58

@Kosztarika: azért jó nagy szemétség lenne tőlük egy sajti-kriszti párbaj, nem tudok kettő ellen szavazni :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:38:56

@Kosztarika: Soha nem gondoltam hogy ez egyszer leírom de én is Sajtos ejteném ki ha Krisztával menne akkor is. Más esetben nem kérdés, ha Csimpivel menne akkor sem, de Kriszta -Sajtos párbajon Krisztire tenném az appon az igent.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:38:57

@Nyuszomuszo83: ja, az egészen más szitu. de ha ennyire ugrik a gyerek témára, ahogy láttuk sajtival (és amúgy tök jogos volt), akkor miért nem látogatja? úgy látom, szereti a gyerekeket, a gyerekes héten is kiborult búcsúzáskor.

Yrenke 2023.01.11. 09:40:23

@ミラ: az igen. Szép is ez a svájci német :). Hát nem meglepő, hogy itt is próbálkozott.

@Nyuszomuszo83: @Kosztarika: nem mondom elégszer, de köszi az extra infókat. :)

2023.01.11. 09:42:50

@Kosztarika: 6:4 az állás az elit csapat javára. Ezen a mocsárnak meg kéne próbálni változtatni, szóval nem túl jó utat választottak. Ha KATA lesz a kiválasztott, nem kéne kockáztatnia, Melina helyett Lisszát kéne vinnie. Ha pedig Sajtira kerül a zöld kendő, akkor go Márió. Ha Sajti még egy Máriótól is fél, akkor hogy akarja végig vinni a játékot?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:44:57

@ミラ: Ki tudja mi erre a magyarázat, én tuti nem szültem volna neki de ez én vagyok, a csaj erre nem adott magyarázatot, azt irta nem tudja miért nem látogatja, biztos nem érdekli, van ott biztos egy és más a háttérben, de azért nem biztos mindent is tudni akarunk. A csajt szétszedték a redditen az elején, hogy manipulált a kép, hazudik, mocskolni akarja csimpit és lejáratni, aztán tett ki képet hármújukról, és a kislány Deli Melánia (ha jól emlékszem, tehát az apaságot is elismerte) és most ugye beszélt is róla Lisszának. Amúgy Sajtos fog megdöbbenni mikor megtudja hogy Csimpinek is van gyereke! :D
És szombatig sok idő van még bármi lehet, de mivel nagyon hangoztatja Sajtos ezt lehet hogy elszáll a bátorsága mint a Bibivel mikor ki akart menni, illetve addig Kriszta akár sanszos az iskolaheti teljesítményért egy lilára a szerkiktől és akkor megbaszhatja Sajti a tattikáját. ÉS akkor marad Csimpi.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:46:40

@Nyuszomuszo83: sajtit még barna ellen is kiszavaznám, szóval sima ügy :D

2023.01.11. 09:46:59

@ミラ: Barna való világ viszonylatban nem számít hülyének. Ha magyaráz, Alekoszra emlékeztet, ami pedig nagyfokú bölcsességre vall.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:48:36

@VV11Vikcsii: azt az évadot miatta hagytam abba... és az volt az egyetlen, amit abbahagytam. itt nekem amúgy most rico hozza azt a formát, de szerencsére kevésbé és őt kevesebbet is mutatják.

Kosztarika 2023.01.11. 09:49:58

@Nyuszomuszo83:
Igen, ez mind benne van. Ember tervez, rtl végez.

Gia 2023.01.11. 09:54:50

Ez a félkegyelmű Sajti azt hiszi,hogy az asszony elmegy a párbajára.Én kétlem.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:55:46

@VV11Vikcsii: Te most komolyan azt állítod alekosz bölcs???

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 09:56:23

@Gia: Lehet elmegy, az új pasijával :D :D :D :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.11. 09:58:23

@Nyuszomuszo83: az mekkora flash lenne :D de ennyire csak nem gonosz azért.

hereverő heverő 2023.01.11. 09:59:19

@VV11Vikcsii: Ugye ezt szarkasztikusan kellene értenünk?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 10:04:21

@ミラ: Ha én lennék meglépném, na jó, én tudom, hogy aljas bosszúálló és gonosz vagyok :D

2023.01.11. 10:05:44

@Nyuszomuszo83: @hereverő heverő: Az első mondatot komolyan értettem, a másodikat már kevésbé :)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 10:11:47

@VV11Vikcsii: Okosnak sem jellemezném, de komolyan kezdtem ferde szemmel nézni rád ha balekosz számodra bölcs, az az ember a magyar társadalom szégyene és legalja, egyszerűen szavakat nem találok az ámokfutására, egy söpredék. Na őt igen gyűlölöm, mert romboló hatása van, mert egy parazita, mert egy semmirekellő, csak a posztjait kell megnézni, polgárpukkasztó akar lenni, ezzel nem lenne addig baj míg nem komolyan gondolná az általa kivetített ostobaságokat, de ezeket ő komolyan gondolja. A kutya nem tud mellette megmaradni, egy élhetetlen, borzalmas paprikajancsi csak a testvérével együtt!

metatroll 2023.01.11. 10:17:04

@Kosztarika: Ha ez a böris dolog igaz, az gigamegagáz, de sok mindent megmagyaráz. Nálam a rovarok az elsők (mert a malac nem volt a listán), de a legvégén Sajti van, hajszálnyival Barna előtt.

metatroll 2023.01.11. 10:21:21

@Nyuszomuszo83: Nagyon köszönöm az összefoglalókat!

metatroll 2023.01.11. 10:22:10

@metatroll: hajszálnyival Barna után, bocsi

Kosztarika 2023.01.11. 10:25:59

Záróvizsga lesz, öltöznek csinosba. Kapott ruhákba, mint az elsősök, fehér ing/blúz, fekete nadrág, térdig érő szoknya.
Viccesek benne. :D

sogeking 2023.01.11. 10:26:28

@Nyuszomuszo83: ezt én is állítom, de legalábbis szórakoztató :)

Balu30 2023.01.11. 10:27:27

@VV11Vikcsii: a 6-4 inkább nem 4-4-2?Lesszi és Supermario eléggé külön entitás és bár ebben a vitában Melináék oldalán vannak más dologban szrintem simán ellenük mennének.

sogeking 2023.01.11. 10:28:39

@Balu30: Renit hova számoltátok? szerintem ő valamennyire kilóg minkét csapatból

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 10:51:48

@Kosztarika: De csinik lehetnek! :D
@ミラ: soha nem tagadtam :D
@metatroll: nincs mit! :)
@sogeking: engem egy percig sem szórakoztatott soha.

sogeking 2023.01.11. 10:56:07

@Nyuszomuszo83: nem szereted az abszurd humort?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 10:59:12

Márió volt asszonyának (Klaudia) írása:

Szeretnék erre reagálni, lehetőleg utoljára! A gyerektartás fizetése kötelező, arról nem beszélve sosem kapom meg időben, általában 2 hetet csúszik mindig sokadig felhívásra pl. most is 3. ügyvédi felhívásra sikerült elutalni az összeget! 10.hónapig nem kaptam támogatást édesapától csak miután bíróságra vittem az ügyet! Papírom van róla hogy én személy szerint a gyermek láthatást fent tartom, És biztosítom azt a helységet neki ahol a gyermekkel csak kettesben lehet! Ezzel a lehetőséggel Márió nem élt. Így kaptam meg kizárólagos felügyeleti jogot. Hogyha nem kíváncsi rá az édesapa akkor miért kellene erőltetnem?
Márió nyilatkozata a bíróságon idézném.. "Azért mentünk külön Klaudiával mert a szüleit jobban szereti mint engem."

Szerintem, az anyja telebeszélte a fejét, nem nőtt fel még az apa szerepre. Megijedt hogy ekkora felelőség egy kisbaba

2023.01.11. 11:00:03

@sogeking: Vigyázz, hogy mit mondasz, mert Nyuszó elkezd feléd ferde hajlammal nézni, mint az esetemben.
@Balu30: Egyelőre hozzájuk soroltam, a kiválasztásig talán maradnak. Viszont jó lenne, ha Lesszi Máriót elfelejtve rácuppanna a sajtos rudacskára.

2023.01.11. 11:02:08

@VV11Vikcsii: Uf, ezt nem kellett volna. Mostanában túlságosan sok a szexuális utalás az oldalon, így arra szeretnélek kérni bennetek, hogy ma ne paráználkodjunk (semmi banán, korbács stb.)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:03:04

@sogeking: De szeretem, amikor az tényleg jó, de balekosz nem jó csak egy ripacs. Imádom a gyalog galoppot, Brian életét szeretem a szóvicceket, de az hogy ez a faszfej magát Karinthy- díjasnak, művésznek, színésznek és a villám tudja minek aposztrofálja az számomra nem humoros, nem szórakoztató, csak egy pökhendi nyomorult vergődése. Pont miatta a Bunkó alkoholizmusa miatt nem voltam hajlandó nézni.

Balu30 2023.01.11. 11:11:11

@sogeking: szerintem Reni kb. a kezdetek óta jóba van Melinaval csak hát kell neki a kakaós csigás kolbász

sogeking 2023.01.11. 11:13:54

@Balu30: 1.11.1.1.1.1 morzézol? :)
sztem DM inkább szövetségesként tekint rá, érdekes,
hogy a két fő blokkon kívüliek nem csoportosulnak

sogeking 2023.01.11. 11:15:30

@Nyuszomuszo83: okké ;)
@VV11Vikcsii: menj le a pékségbe, aztán egyél valamit, megszeged egyből a saját szabályodat :):):)

kozi001 2023.01.11. 11:18:19

@VV11Vikcsii: 'Alekoszra emlékeztet, ami nagyfokú bölcsességre vall.'
Hogy mi van?
A bölcssség máshol kezdődik!

kozi001 2023.01.11. 11:19:12

@Nyuszomuszo83: Ekg. Remélem jól hazsnálom! :)

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:19:28

én csak ezen röhécselek, sajtit át lehetne nevezni fülig jimminek

“Az a legjobb, ha hagyjuk, hogy a saját csapdájukba essenek bele! Ezáltal tök mindegy, hogy melyikünk esik ki!” - mondja Sajti.
a csapda az hogy bármelyikük, de kiesik a csapatukból?

kozi001 2023.01.11. 11:20:44

@sogeking: Abszurd humor az Monthy Piton. De még az Office is közelebb áll hozzá.
BAlekosz egy véglény. Prosztók bajonoka.

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:24:54

rico kit hív kis odinak?

edimörfi 2023.01.11. 11:26:11

Mivel melóban vagyok, csak bele-beleolvasok a kommentekbe, viszont megütötte a szememet az Alekosz bölcsességéről szóló megjegyzés. Már elnézést, de hogy lehet egy tökelütött hülyét, egy virtigli futóbolondot bölcsnek nevezni?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:27:08

@kozi001: Abszolút jól, és EKG szavaiddal! :)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:28:36

@Cérnahuszár: Sajti úgy érzi hogy ő nem eshet ki ő apuci akit mindenki kíván (HATÁROZOTTAN NEM! ) :D :D :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:30:26

@VV11Vikcsii: Vikcsi, Vikcsi , ejnye, ejnye, engem savazol, de valahogy a te véleményeddel nem értenek egyet a többiek sem! De hajra lesz ez még jobb!!!!! :D :D :D

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:32:23

@Nyuszomuszo83: aha, az önpromózás, be van tojva
kiváncsi vagyok krisztinek mikor esik le a bukfenc
melina mikor jár arra, valószínű azután amikor minden eldőlt már :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:34:30

@Cérnahuszár: Rájött, fejtegette Lesszivel és mégis ez a helyes szerinte. valahogy úgy sikerült ezt a kis naiv bolondot megforgatnia a Sajtosnak hogy elhisz neki mindent. Ő mondta nekik mindkét opció jó az is ha kinn maradnak...

edimörfi 2023.01.11. 11:34:37

Amúgy Alekoszt bölcsnek nevezni éppen olyan durva mellényúlás, mint Barnát okosnak titulálni. A faszi csak közhelyeket, paneleket puffogtat, miközben soha nem válaszol, csak kérdez, majd azzal igyekszik amortizálni az ellenfelet (lásd Renit), hogy "nem válaszolták a kérdésemre". Mellesleg megnézném a győkér fejét, amikor Sajto komáját kint hagyják egy párbajon. Onnantól kezdve ez a kretén az sem tudná, hoogy még mindig német nyelvterületen van,-e vagy már itthon.

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:36:47

amúgy....én azt nem értem, hogy miért hiszi azt sajtos koma hogy az asszony ott lesz a párbaján :D
menne oda a tököm
még ha nincs is

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:39:55

@Cérnahuszár: mert agyhalott! :D Valahogy itt tudok egy párhuzamot vonni Pirossal, képtelen volt mindkettő elismerni hogy olyan szekér után szaladnak ami nem veszi fel őket. Piros futott barnuska után, Sajtos abban a hitben él miután az asszony világosan közölte hogy ennyi volt, hogy ez csak show és nincs így. Önámítás.

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:41:17

@Nyuszomuszo83: értem én, de ez az aha-homlokracsapás élmény mikor jön neki újra?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:45:16

@Cérnahuszár: Mikor a kiesik és szembesítik hogy hülye volt! :D Amúgy nem tudom, de én is kíváncsian várom! :D

sogeking 2023.01.11. 11:45:33

@Cérnahuszár: én azt vártam Sajtitól, hogy Anita kiesése után valami új irányt vesz, új stratégia/ szövetségesek, de igazából ugyanazt hozza, próbál kavarni, de kilóg a lóláb

Cérnahuszár 2023.01.11. 11:46:03

@hereverő heverő: ohh hát benned lehet bízni :DDD

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 11:46:15

@hereverő heverő: És mekkora! (milyen sok tökmag lehet benne! :D)

2023.01.11. 12:00:11

@Nyuszomuszo83: Ne aggódj, még sokat foglak piszkálni. Szerinted az óvodás kisfiúk hogy szoktak udvarolni? :) ❤

2023.01.11. 12:04:38

Már elnézést, de miért KATA kapná a voksot egy mostani Sajtis párbajon? KATA sokkal veszélyesebb a normálisabbakra, így egyértelműen Sajtit kellene visszaküldeni. Kinek hiányzik, hogy KATA megmajmolja a JÓ EMBER imázzsal a szavazók egy részét és esetleg kint hagyjon valakit majd?

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 12:09:25

@VV11Vikcsii: Ezt most akkor vehetem fenyegetésnek??? Ó Szűz Máriám, hát miért büntet engem a jó Isten???! Az én homlokom már tetoválva van, a tinta csak egyes embertípusnak látható, a felirat pedig: HÜLYÉK GYERTEK!!!!! :D
De mindig azt mondják nekem nem vagyok befogadó, így tessék, Vikcsi várom az udvarlást! Tiéd a pálya! (Te kis lökött fordított gondolkodású udvarlóm :D :D )
Jaj de akkor most megmérkőztök sogeking-el, jut eszembe???? :D :D :D :D :D

Balu30 2023.01.11. 12:10:49

@Nyuszomuszo83: igazad van. Én mindenképp Katát ejteném most ki mielőtt vvzsu kitaposott útjára rálépne

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 12:19:02

@Balu30: szerintem félre értettél, Katát küldeném vissza én is, mint kosztarika, egyetlen egy megfontolásból, ha Sajtos visszamegy egy párbajról annyira el fogja hinni magáról, hogy ő milyen jól látja és milyen jól csinálja a dolgokat, hogy csak a döntő előtti 4-ből esik ki harmadiknak. Mert senki nem meri majd kivinni. Katát bármikor ki lehet, mert gyenge. Tény hogy ki kéne emelni már ebből a közegből, de Sajti nagyobb féreg benn és hulljon a férgese! :D Mivel ha Sajtos visszamegy megijednek hogy akkor barna is ekkora sztár idekinn őt sem akarják és szépen elfogynak, Csimpi, Lesszi, Kriszta, Reni, és csak a végére várom Rico párbaját. De benn marad és mikor 4-en vannak Dani, Meli, Reni Sajtos akkor esetleg Reni tudná kinn hagyni. Jó nagy pofára esés lenne neki, így akár ez is szóba jöhetne, bár én nem adnék neki ilyen sok időt benn. De még mindig azt vizionálom, hogy a retek Csimpi Sajtos párbajt akar Kriszti kap egy lilát és el van kapálva! :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 12:23:35

Reddit szavazás:

Most beszélték meg, hogy egymást viszik ki, bármelyikükre kerül a zöld kendő. Ki jöjjön vissza?

64 szavazat
7.9%
Sajti

745 szavazat
92.1%
Kriszti

malevil2050 2023.01.11. 12:23:40

Anya , csak óvatosan és higgadtan! Most nincsen időm odafigyelni , mer sínen vok . Ha jól jáccol Te is ott lehecc.

kozi001 2023.01.11. 12:25:41

@Balu30: Melina savanyú feje és flegma stílusa nem jön be egy ideje.

De am nem is vele van bajom. Hanem ahogy a rajongói hihetetlenül elszállnak tőle!

Reddit főleg. Meg gondolom a tiktok és tsai. :P
Mintha vmit bizonyítva lenne általa.
Persze nem mondom támadták. Csak azt pont nem Kata tette. Főleg Sajtiék. Nem rajta kéne leverni.

Olyan, mint egy egy 80 éves mamika tréning alatt. Azok emlékeznek rá h mit csináltál 10 évvel ezelőtt. :P

Igazából sztem Dani is azért kellett neki h egy mélyebb ffi hang mondja ugyanazt, mint ő. Odakint kocc már az RTL parkolóban...

2023.01.11. 12:28:57

Akkor megismétlem, KATA visszaküldése Sajti ellenében egy esetleges mostani párbajon a legnagyobb baromság lenne. Ráadásul maga ez a párbaj is szar lenne, mert valaki mögé be kéne állni és akkor KATA mögé fognak. Máris felszopták az amúgy is túlhájpolt KATÁT. Na nekem ott lenen a vége ennek a szériának. Eddig csak a VV7-et hagytam abba, de akkor ezt is offolnám.

kozi001 2023.01.11. 12:29:00

@Balu30: Érdekes a Zsuzsu Kata párhozam. Van hasonlóság, de VV11 sztem piknik a VV9-hez képest.
Itt a sajnálat faktor nem fog játszani annyira, ami miatt Zsura szavaztak(tam). Ott rengeteg nagyobb mocsári véglény volt.

Cérnahuszár 2023.01.11. 12:34:45

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: nem ez lenne az első baromság
melyik kezedet rágd le.....

2023.01.11. 12:37:39

@Cérnahuszár: A nagy képet kell nézni. Nem az a lényeg, hogy az aktuális párbajt ki nyeri abban a relációban, hogy melyik a szimpibb, hanem az, hogy a végső párbajon, sőt igazából már a Top 3-ba ki jusson el és azt egy adott párbaj hogyan szolgálná jobban. Ha KATA menne vissza Sajti ellen - ha ez a párbaj jön most esetleg - akkor a mocsár oldalról KATA fog állva maradni a végén, aki a legvállalhatóbb a felszínes nézők számára. Máris veszélyes lenne, mert a másik oldalon megoszlanának a szavazatok. De sajnos több évadban is elkövették ezt a hibát a nézők.

Gia 2023.01.11. 12:40:04

Az lenne az érdekes ha kiválasztanák Sajtit és véletlen elszólná magát a mocsár előtt,hogy ugye a Krisztivel megy.Választhatna új embert.

hereverő heverő 2023.01.11. 12:42:26

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Akárhányszor megismételheted, attól még sokan nem fognak veled egyetérteni. Én is Krisztát küldeném vissza, és nem érdekel ha ezzel neked véget ér az évad.
Ha Sajtos menne vissza, teljesen eluralkodna a villában, ahogy Nyuszó is mondja. Akkor mindenki csak másodlagos lenne őfőméltósága mögött. Ez nem is lenne baj addig, amíg valaki jól játszik, de Sajtos nem ilyen. Hibát hibára halmoz (hazugságok, az emberek megitélése), az egyetlen taktikája a pillanat menedzselése. Ami nem keverendő össze az alkalmazkodással, mert Sajti nem egy konkrét cél fele halad, hanem "mi lenne ha..." módszerrel kitalál dolgokat.

Cérnahuszár 2023.01.11. 12:44:57

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: persze, de kevesen sakkoznak ennyi lépést előre a nézők küzül

naty77 2023.01.11. 12:45:37

@Gia: ezen filóztam mióta szóba került ez a téma, hogy tuti nem bírják ki

hereverő heverő 2023.01.11. 12:46:09

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: No és? A végén úgyis csak egy maradhat. Miért baj, ha a mocsár oldal legvállalhatóbb embere talpon marad? Mérkőzzön meg a világos oldal leggyengébb embereivel, lássuk tovább is jut-e?

Cérnahuszár 2023.01.11. 12:48:54

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: ó tényleg, neked van favoritod, vagy bogár szekciót választottad?

Fálki 2023.01.11. 12:49:18

Vikcsi bazmeg, neked tényleg a villában lenne a helyed, ugyanolyan vagy, mint azok ott.

Cérnahuszár 2023.01.11. 12:53:45

off
miért kapott golden globe-ot a sárkányok háza?
annyira nem volt jó a sztori, csak a végére sztem

Kosztarika 2023.01.11. 13:00:28

@Cérnahuszár:
Nem is lehet. Annyi minden történhet. Nekünk is - nem kicsit - változott a véleményünk egyes villalakókról, vagy akár többségükről.

Balu30 2023.01.11. 13:01:18

@Nyuszomuszo83: nem ertettelek félre rossz embert taggeltem sorry

Balu30 2023.01.11. 13:03:38

@kozi001: vv9 mai napig fennmaradt leghíresebb mondása: "azt a faszt szopod amibe beleültem" asszem ott is volt egy Reni nevezetű valami ő "tollából" származik

K_Attila 2023.01.11. 13:15:08

A szimpiszavazás alapján Apának és Barnának lefőtt a #kávé :D

sogeking 2023.01.11. 13:25:47

@Nyuszomuszo83: Ákos kihagytad
(már tudom, miért csuklottam)

Fálki 2023.01.11. 13:27:20

@K_Attila: Fb-n és redditen is egyértelműen ők vannak a sor végén és amekkora néputálat van, szerintem ez visszafordíthatatlan folyamat.

Kosztarika 2023.01.11. 13:39:12

@Fálki: csak kendő kerüljön rájuk végre, mert anélkül a néputálat mit sem ér.

Fermina Daza 0413 2023.01.11. 13:49:55

Sokkoló mik ki nem derülnek az ápoltakról. De simán kinézem Sajtiból a börit.
A szavazatokkal való sakkozásra pedig: szerintem az átlag néző nem gondolkodik ennyire előre és túlságosan bicskanyitogató ahogy Sajti a gyerekeire esküdözik. Fixen Kriszti menne vissza. Az elmúlt két napban nem néztem öfit és most kicsit megzavarodtam: most akkor Kriszti vágja hogy Sajti manipulálja és fel akarja áldozni, vagy nem?

Annyira furcsa hogy Márió nem látogatja a gyereket. Együgyű meg minden, de szerintem annyira érzelmes, ezelőtt mindig a túlgondoskodó apaszerepet gondoltam volna neki. Kicsit csalódtam, de inkább a saját megítélésemben.

K_Attila 2023.01.11. 13:54:25

Ha megnézzük, hogy kit favorizálnak a nézők, akkor talán ezek a fő faktorok:
- nem keveredik hazugságokba és ellentmondásokba; vagy legalábbis meggyőzi róla a nézőket, hogy alaptalanok az ilyen vádak
- kap műsoridőt, forog körülötte valami dráma
- bántalmazotti szerepbe kerül egy ellenszenves figura által (Reni, korábban Piros)

Közepesen fontos faktor:
- értelmi képességek (jelenleg az aránylag okosabbak vannak 10% fölött, Ákost kivéve, de korábban pl. Aurélió és Alekosz is megnyerte)

Csak a játék indulásakor jelentős faktor (itt a nézők a nulladik héten kidobják azt, aki nem elég szórakoztató):
- vonzó kinézet
- szexuális aktivitás
- harsányság

Mindig negatív faktor:
- primitív, rosszindulatú viselkedés, fortyogó gyűlölet
- szexizmus
- hazudozás (nem éri meg az úgynevezett taktikázás)

K_Attila 2023.01.11. 13:57:54

Gyenge jelentőségűnek gondolom a feladatokban való kitartást és sikereket.
Az érzelmi kontrolláltság meg teljesen eldönthetetlen, ha azt vesszük, hogy Melina és Kriszti egyformán népszerű, és ebben ellentétesek.

Forgalmista 2023.01.11. 14:01:03

@hereverő heverő: ezt én sem értem, miért baj. Ha a top 3-ba be is jutna Kriszti, mit ér vele?
Ha mondjuk Dani-Melina mellé keveredne is harmadiknak, nem sok vizet zavarna. A megoszló szavazatok miatt esetleg kiesne harmadikként az egyik (vélhetően Dani), de utána úgyis átszavaznak a támogatói a másikra (Melire). A végeredmény ugyanaz.
Ha pedig esetleg akkora Kriszti tábora, hogy így is nyerné, akkor vélhetően most se lehetne kitaktikázni Sajti ellen sem...

kozi001 2023.01.11. 14:05:26

@K_Attila: A mostaniak inkább csak tanulatlanok. De mentálisan rendben vannak.
Egy Máriót se mondanék Alekosznak.

Alekoszhoz talán Ricot lehetne hasonlítani.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 14:16:00

@sogeking: Ákos számomra nem számottevő egyelőre, ellavirozik a híg fosban, vannak jó meglátásai, tény hogy betanulta az összes VV-t de ettől nyertes nem lesz. Nekem nagyon semleges, nem is láttatja magát annyit, most mióta visszament a párbajról tán kevesebb a hiszti, kivéve mikor összevesztek a kaján Melivel a nélkülözés héten.
Kriszti ki kell ejteni de csak azután hogy Sajtos és Barna kinn maradnak, Krisztinek ez egy teljes összeomlás lenne, egyedül maradna és mivel ő ki nem állhatja Melinát (akármit mond mindent elárulnak a vérben forgó szemei) így nem tudna 100 %-ra közéjük tartozni.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 14:16:47

@sogeking: Amúgy Ákosnak hívnak ezért csuklottál? :D :D :D

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 14:18:06

@Balu30: Jaaaa jóóó, semmi gond, csodálkoztam is mert eddig nagyjából egy EKG-n voltunk :D

2023.01.11. 14:22:13

@Cérnahuszár: Nincs favoritom, Jelenleg Melina áll az első helyen, de ez változhat. Azt tudom, hogy kiket nem szeretnék győztesnek látni, a többi felőlem viheti.

Sajti-KATA ügyben úgysem fogtok meggyőzni. :-) Sajti tuti nem fog nyerni, KATA ellenben még esélyes a végére is, ha felhozzák innen, ergo veszélyes a szimpatikusakra. A döntős átszavazás pedig sajnos nem működik a gyakorlatban, amiben itt reménykedtek.

Fálki 2023.01.11. 14:36:24

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Piros is ezt mondogatta, hogy Kriszti majd később kiteljesedik.. Nem vagytok Ti lelkitársak véletlenül? :D

De ahogy látható amúgy, egyre inkább becsavarodik. Most ha létrejön ez a Sajti párbaj és visszamegy, akkor erőre kap, de hamar vissza fog ő esni.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 14:36:28

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Annyira ideggyenge Kata hogy bárki láthatja a megnyilvánulásait, ha valaki nem olvas redditet, nem néz streamet, csak az öfiket még annak is lejön hogy valami stikkje van. (Bár zsizsikesnek is volt aztán megnyerte a szellemi toprongy) Nyerni semmi esetre sem fog. Döntős átszavazásról annyira még nem volt szó, mivel kurva messze vagyunk magától a döntőtől is. Az hogy mi kiket veszünk számításba esélyesként egyelőre még nem annyira mérvadó, hiszen Renit is az elején nem kedveltük semennyire, aztán feljött, Melina sem volt sokak kedvence és azért ő is kibontakozott, abszolút nem szobanövény, piros nyerte a szimpátiaszavazást most meg már otthonról nézi a vellát. Tehát minden változhat.

2023.01.11. 14:39:41

@Fálki: Én egy szar alak vagyok, JÓ EMBER sosem lesz lelki társam. :-)

Erőre kap és mivel lesz aki mögé áll a párbajon, a benti kapcsolatai átrendeződhetnek. Én ettől tartok jobban. Akkor pedig nem esik össze olyan hamar mint kéne. A tv nézők átlaga sokkal jobb véleménnyel van róla mint mi. A többség sem a KATA dologról és az RTL-es szerepről sem tud.

Kosztarika 2023.01.11. 15:10:05

Sajti viszonylag jól szerepel a vizsgán, elég könnyű kérdéseket kapott.
Nehogy ő kapja a lilát, mint legtöbbet fejlődő. :(
Ha adnak egyáltalán.

Balu30 2023.01.11. 15:18:14

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: sajti-kata ügyben én abszolút értem a mondadódat és van benne ráció. Kicsi a különbség jelenleg kata és melina között, ami minél tovább van bent logikusan annál több ideje van "javulni", ami sajtinak ha 2 évig lenne bezárva se sikerülne.
Reméljük a többieknek lesz igaza és később is megborul a színesznő.

De

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 15:20:52

@Kosztarika: Jaj csak azt neeee! :D Akkor inkább kapja valamelyik labda abban a medencében ha lesz lila kendő! :/

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 15:25:15

@Kosztarika: azt írják redditen Meli elviselhetetlen volt vizsgán, hisztizett hogy ezt nem tanulták nem volt, ekézik a viselkedését. Tényleg ennyire gázosan viselkedett vagy az ottani Meli gyűlölők gerjesztik a feszkót?

Fálki 2023.01.11. 15:34:14

@Nyuszomuszo83: Én nemtudom erre a kérdésre a választ, de bármennyire is pozitiv karakter Meli, bicskanyitogato az, hogy mennyire foghegyről beszél mindig mindenkivel.
A mocsárcsapat tagjaival is, a hozzá legközelebb álló Danival is és a tanárokkal is.

Nemtudom hogy azért, mert ennyire magas a ló a helyzete miatt vagy érzi a főlényét vagy eleve ilyen, de ez nekem is szemet szúr. Ahogy az AntiMeliKlub tagjainak is.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 15:39:41

@Fálki: A videót nézve jogos megállapítás, lekezelő, nem törődöm, foghegyről beszélés. Szájhúzással. Én sok tiszteletet nem látok benne, sőt egy mákszemnyit sem. Bírom az érveléseit, hogy normálisan tud beszélni, de itt a tanárok ugyanolyan feladatot teljesítenek mint ők- ha nem még jobban, mert el kell viselniük pofába röhögés nélkül az ostobaságot- tehát a minimum az lenne ha azt mondja bocsánat nekem ez tényleg nem megy, normális stílusban....
Azért Reni beszólása sem gyenge, nem hazudtolja meg magát!
Így kezdte a felelést:

“Melyikőjük kér belőlem először?

Kosztarika 2023.01.11. 15:39:47

@Nyuszomuszo83: háát.. kicsit sok volt, nagyon magabiztosan kezdett. Ő sokat tanult, mindenből ötösre akar teljesíteni
Mikor nem sikerült neki a matek, mert tudta ugyan, de makacsul ragaszkodott dolgokhoz és ezzel megkeverte saját magát. Ettől teljesen összezavarodott és kevésbé tudott teljesíteni.
Alap dolgokra nem tudott válaszolni és 100x mondta el: Ezt nem tanultuk. ( azért általános iskolában igen!)
Tényleg sokat készült, szerintem maximalista, de ezt most tényleg rosszul viselte és kommunikálta.
Nekem sem jött be.
De megbocsáthatatlan bűnt azért nem követett el.

naty77 2023.01.11. 15:40:28

Értem én, ne Meli nyerjen.
De akkor ki?
A retek belekapszkodik Katába?

naty77 2023.01.11. 15:42:13

@Nyuszomuszo83: miért az iskolában arcon röhöghet a tanár? Pedig biztosan sok esetben menne ott is. Vagy sírhatnának...
Itt még van is az a pénz amiért kibírja....

naty77 2023.01.11. 15:42:50

@Kosztarika: tőlem örök hála, mert nem nézek videót. :)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 15:48:26

@Kosztarika: nem, nem , ez a stílusa, nyers, de ezerszer ő mint egy Kriszti, piros vagy Anita :D Én örülök hogy írod is mert sokszor nem tudom én sem a videót megnézni, max belinkelem, segítségnek, infónak. És több szem többet lát. Bízom a véleményedben is! Általában egyezik.
@naty77: Ööööö nekem volt olyan aki arcon röhögött, sőt közölte szerinte el fogok kallódni és két filléres ember sem lesz belőlem, általános iskola 6. osztályos voltam. Ehhez képest jól kikupálódtam, ráverve elég sok szépreményűre. azóta bocsánatot kért persze.
De a mai diákokat elnézve hát nem egy matyóhímzések. Kötél idegek kellenek hozzájuk. És igazad van itt plusz van az a pénz!

Fálki 2023.01.11. 15:51:58

@Nyuszomuszo83: Nekem volt olyan tanárom, aki a gimnázium összes évében megbuktatott magyar irodalomból, aztán nagy kegyesen minden évben átengedett a pótvizsgán, augusztusban. (Nyilván én sem voltam könnyű eset, de érdekes hogy mindig vele voltak csak problémáim...)

Én sosem tettem olyat, amivel azt érdemeltem volna, hogy az azóta eltelt 20 évben ha az utcán találkozunk, akkor ne is köszönjön Nekem. Én mindig köszönök és pontosan tudja ki vagyok, de nem hajlandó még csak visszaköszönni se.

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 15:53:40

Márió most kezdi a vizsgát.

Kosztarika 2023.01.11. 15:57:33

Rico vizsgázott már, ő is a saját stílusában: nem érdekel ez, hidegen hagy az irodalom... ez sem jobb, mit ha valaki ideges attól, hogy nem tud jól teljesíteni, pedig tanult. A stílus meg... olyan amilyen. Meli nem egy bájolgó, negédeskedő lány
Kriszti vizsgája jól sikerült. A kérdések alapján tolja őt a retek.
Márió vizsgázik most, számolás nehezen megy, magas neki, mint tyúknak az ABC.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 15:57:42

@Fálki: jól van akkor nem csak nekem volt ilyen nagyon "kedves" tanárom. volt aki úgy osztályozott középiskolában mint utóbb kiderült, hogy feldobta az íróasztal felett a dolgozatokat ami az asztalra esett kettes ami a földre egyes. Volt két kedvence azok kaptak jobb jegyet. Úgyhogy nem féltem egyiket sem és a véleményem is megvan róluk. Nagyon sok egy egész életet tud elbaszni a lekicsinylő hozzáállásával.

naty77 2023.01.11. 15:57:46

@Fálki: ezek szerint kisvárosban élsz. :) bár itt a nagy büdösben is a leghülyébb helyeken lehet összefutni azzal is akivel nem akarsz.

Fálki 2023.01.11. 16:01:02

@naty77: Pécs... döntse el mindenki, hogy az kicsi-e :) Szerintem nem :)

Fu Szekh Li 2023.01.11. 16:01:52

Most nézem, ahogy Kata és Sajti megbeszéli a közös párbajt. Ezek tényleg hülyék.

Kosztarika 2023.01.11. 16:04:29

@Fu Szekh Li: csak KATA. A hernyó "menti az irháját" szombatig meg vissza is léphet, mint Bibinél.

naty77 2023.01.11. 16:04:38

@Fálki: Bp-hez képest kicsi, de valóban nem tipik kisváros.
bár ahányszor ott voltam mindig csak a magját láttam, elképzelni el tudom hogy ott összefutsz rendszeresen a tanároddal.

Fu Szekh Li 2023.01.11. 16:07:10

@Kosztarika: ha tudná, hogy nem tudja :D

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:10:19

Márió azt mondta a Magyar népmesék műsorra, hogy azok tiszteletbeli népmesék.

Kosztarika 2023.01.11. 16:10:39

Mari magyar vizsgáját a tanárok sem bírják nevetés nélkül.
Az igekötőkkel gyűlt meg a baja.
Meg a " tiszteletteljes " népesékkel, amik a népek között terjedtek. :DDDD

Kosztarika 2023.01.11. 16:11:53

@Kosztarika: igen, tiszteletbeli" ez megint a telo okoskodása. :D

Kosztarika 2023.01.11. 16:14:59

Biosz: hogy szaporodik a légy?
Mario: a légy nem szaporodik.
:D

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:15:10

Márió szerint a légy nem szaporodik. "Nem tudom elképzelni őket aktus közben."

És azt mondja, hogy sok kontinens van.

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:16:15

@Kosztarika: úgy látom egyszerre ragadjuk meg a legütősebb részeket

Tracero 2023.01.11. 16:16:28

@Fu Szekh Li: de szerencsére KATA megnyugodott, hogy Sajti nem akarja felültetni :)))) nem látom át a szisztematikus tattikát..

szánentáli 2023.01.11. 16:16:46

ettől a legyestől én kiköptem a kávém :D

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:18:36

Azóta sem találta el az égtájakat.

Kosztarika 2023.01.11. 16:19:13

Márió szerint dél felfelé van, nem? Akkor jobbra.. vagy balra.
:D

Cérnahuszár 2023.01.11. 16:19:45

nekem volt olyan tanárom, aki beleverte az osztálytársam fejét a kőbe a folyosón, mi meg a padban ülve lefagyva hallgattuk hogy ordít a srác
akik elöl ültek, azok látták, mondjuk jó régen volt, ma már ilyet nem lehet
jól jártak az ápoltak a tanáraikkal

csodalámpa 2023.01.11. 16:20:02

Jó lenne azt hinni, hogy rájátszik Csimpi, mondjuk én is röhögök rajta, de azért mégis gáz.

naty77 2023.01.11. 16:21:33

@Cérnahuszár: sajnos ha nem is lehet előfordul. nagyobbik gyermekem sem régen volt általános iskolás és alsóban bizony a tanár simán verte őket, még a lányt is. grrrrrrrr

csodalámpa 2023.01.11. 16:22:53

@Cérnahuszár: biztos valami spéci suliból jöttek, ha egyáltalán tanárok és nem színészek. Én már 2 napja azon agyalok, hogy a biosztanárt hol láttam már, mert rettentően ismerős. Hacsak nem az előző szériából :D

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:23:30

A mocsár most arról beszélget, hogy melyikük kit visz ki, ha kiválasztott lesz. Ez nem minősül a név kimondásának?

Balu30 2023.01.11. 16:23:45

Melina jól befeszült feleslegesen ezen a szaron. Kiejti magát. Vvbalint reinkarnációja

Balu30 2023.01.11. 16:24:38

@Nátha ellen bálna: még nincs senkin kendő így nem

szánentáli 2023.01.11. 16:25:04

@Nátha ellen bálna: amíg nincs rajtuk zöld kendő, addig azt mondanak, amit akarnak erről

naty77 2023.01.11. 16:25:29

@Nátha ellen bálna: amíg nincs rajta a kendő addig bármit mondhat

csodalámpa 2023.01.11. 16:27:47

@naty77: nekem gimiben volt 2 kis törékeny apró tanárnőm, akik a nagy vagány srácokat simán verbálterrorral sírásküszöbig tudták alázni, ha éppen úgy volt kedvük.
Az egyik tényleg kicst zakkant volt, mint kiderült, verte a pasija, év közben el is került a suliból, a másik meg alapvetően normális volt és a szakterületén nagyon-nagyon jó, de az érzékenyebb diákoknak bele tudott gyalogolni a lelkébe, volt egy osztálytársam, aki miatta váltott iskolát, pedig nem volt klasszik értelemben rászállva a tanár, hanem az osztálytársam volt már bepánikolva, hacsak ránézett órán.

Kosztarika 2023.01.11. 16:31:06

Danika kicsit bugyuta. Javitok: nem kicsit.

Cérnahuszár 2023.01.11. 16:31:10

@naty77: szar dolgok ezek :(
volt olyan énektanár is akit a karjában vitt ki a másik tanár, mert összeroppant óra közben, kikészítette az osztály. Csak azt láttuk hogy elrohan vele a tanár, szünetben derítettük ki melyik osztály volt
két véglet

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:32:46

@Kosztarika: ezt a vágyakozik helyett azt mondja hogy milyen, ezt írd le te, én annyira röhögök

Kosztarika 2023.01.11. 16:37:35

@Nátha ellen bálna: pont nem láttam, tippelek: kanos, dugni akar, felàll neki??

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:40:50

@Kosztarika: Nem, hanem Daninak szinonimát kellett mondania arra, hogy epekedik. Előtte azt a magyarázatot adta, hogy aki epekedik, az vágyakozik valamire. A tanárok úgy akarnak segíteni neki, hogy márnk

Nátha ellen bálna 2023.01.11. 16:42:29

@Nátha ellen bálna: hogy már ki is mondta az epekedik szinonimáját. Erre nagy felismeréssel rávágja: "Milyen?!" Mert korábban a melléknév kérdőszaváról beszélgettek. :D

Fálki 2023.01.11. 16:44:13

@naty77: Egy városrészben lakunk :)

2023.01.11. 17:01:31

@Nyuszomuszo83: Rendben :) Bár előtte megbeszélem Sogekinggel. Nem akarom, hogy egy barátság menjen emiatt tönkre.
Korábban úgy beszéltük meg, hogy enyém Kosztarika és Fálki, ő pedig rád és Hereverő Heverőre fog rámenni. Nem tudom, hogy él-e még ez a megállapodás.

2023.01.11. 17:02:52

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Teljesen igazad van a szavazást illetően, de a nézők kizárólag érzelmi alapon döntenek. Nem fogsz tudni senkit sem meggyőzni, még a hv értelmiséget sem.

2023.01.11. 17:04:29

Köszi az összefoglalókat és a videókat. :) Márió szerintem csak bohóckodott.

2023.01.11. 17:09:27

Általános iskolában vannak a legrosszabb tanárok szerintem, sok az idegbeteg. Az egyik tanárnéni mindig ordibálva kommunikált, nála ez volt az alap, szabályosan féltem tőle. Aztán ott volt az alkoholista férje. Ha visszamehetnék az időbe, akkor mindig bedugnám a fülemet, amikor kiabálnak és azt mondanám :"nem hallok semmit!"
Középiskolás tanárok voltak a legjobbak.
Az egyetemi tanárok vegyes felvágottat alkotnak, általában jó szándékúak, de van köztük egy-két szivatos. Bárhová jelentkezik az ember, nem tudja őket kikerülni. További probléma, hogy ők nem pedagógusok, hanem általában kutatók, ezért kevésbé hatékonyan tanítanak szerintem.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 17:10:35

@VV11Vikcsii: heverő barátom garantáltan csak a nőket szereti, ha rá mész rúg, harap és út de akkorát mint az ipari áram. Én ugyanez vagyok csak apróbb termettel, de mindent is tőle tanultam, tehát nincs értelme ránk jönni, hogy @Kosztarika és @Fálki mit szól ehhez nem tudom, de csendben halkan mondom, nem kéne az oroszlán bajszát húzogatni. És külön sértő hogy azonnal két embernek akarsz udvarolni úgy hogy egyikőnk férfi. De te tudod, viszont nálam ez egy szép kosár!

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 17:27:44

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: mivel évzáró lesz bulika lesz eddig is volt mindig. Tuti kapnak piát.

2023.01.11. 17:27:45

@Nyuszomuszo83: :DD Akkor ezt még megfontolom. Remélem azért Sogeking jöhet.
@Velőtrázó Vélemény Reloaded: Jó lenne, de a VV10 is elég kiszámítható volt, csak a végén volt egy fordulat (Bálint megborulása és kiesése)

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 17:34:26

@VV11Vikcsii: sikerült előbb küldeni mint befejeztem volna. Tehát nem, és neked sem mondtam hogy jöhetsz. Maradj a Kriszti sajtos barna imádatnál.

2023.01.11. 17:44:43

@Nyuszomuszo83: Barnát és Krisztit nem kedvelem.

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 17:49:21

@VV11Vikcsii: akkor sajtos a te embered, mivel nincs asszony lehet bevállal :D

pomac 2023.01.11. 17:52:36

eddig csak meli bukott meg matekból

pomac 2023.01.11. 18:02:07

lehet hallani hogy a matek tanárnak súgnak a mikiben , és a végén rá is súgják hogy dicséretes ötöst kapott kriszti ,mintha nem mondta volne el elégszer

pomac 2023.01.11. 18:04:09

márió bevalotta hogy nem tanulta meg a verset 3 pakott volna de rászóltak megint fulesen a tanátta akkor legyen 2 :DD

Kosztarika 2023.01.11. 18:05:12

Láttam élőben. Oltári belenyúlas megint.
Krszti nem csillagos ötös és Melina matekból sem elégtelen, foldrajzból sem kettes a többiekhez viszonyítva.

pomac 2023.01.11. 18:07:46

akkor csak meli bulott meg ,de elég érdekes osztályzatok születtek

pomac 2023.01.11. 18:18:24

@Kosztarika:cak a reni végét és a barnáét láttam élőben ebédidőben :D
de a héten látottak alapján valami sántít a jegyekkel kapcsolatban

pomac 2023.01.11. 18:20:19

az is jó volt hogy elszólta magát az osztályfőnök magát lissa földrajz értékelésénél hogy argentína nyerte a VB , egyből őrjöngtek :D nem győzött terelni hogy lehet hazudott :)

pomac 2023.01.11. 18:28:57

most beszélnék meg ők is hogy érdekes jegyek születtek erre lehet nézni a szaunát ..... ahol nincs senki

pomac 2023.01.11. 18:32:38

itt vannak a jegyek részletesen akit érdekel , nekem nincs kedvem lemásolni
www.reddit.com/r/VV11/comments/1099u4o/oszt%C3%A1lyzatok/

hereverő heverő 2023.01.11. 18:35:44

@pomac: Ezek alapján Kriszti kapja a lila kendőt. Bonjour!

meronem 2023.01.11. 18:58:05

Sziasztok, bocs, hogy belekotyogok a beszélgetésbe, de már nem tudom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy mi is az EKG?
Egyébként gratulálok a kommentfolyamhoz - tényleg nem nézem a VV-t, de valahogy mégis jó, hogy létezik, az itteni beszélgetések miatt :-) Hogy van az, hogy szemlátomást igen értelmes emberek - azaz a villalakók ellentétei, már bocsánat - tárgyalják ki a szereplők dolgait, éveken át?
Pszichológusok vagytok, vagy médiaszakemberek, netán mindkettő?

Köszi a választ előre is! :-D

pomac 2023.01.11. 18:58:24

@hereverő heverő: azéer még nem biztos lesz még szakvizsa is ,de eddig nagyon úgy tűnik

most néztem vissaz meli matekját ...hááát, volt ennél rossazbb is én nem adtam volna erre elgtelent a többiekhez képest, a bónusz kérdésre is rávéágta a választ, nem úgy mint reni azon szakadtam hogy egyesével ata össze a kezén .és akkor ez meg egyes :DD

pomac 2023.01.11. 19:00:19

@meronem: röviden tömören annyi hogy egy hullámhosszon vagyunk (ekg ) régen ondta valamelyik lakó azóta ezt használjuk ha eggyetértünk valamiben

pomac 2023.01.11. 19:10:01

ON dani súgta melinek hogy, halotta hogy mondták hogy bukjon meg ,erre jön a "dani dani" bejátszás :D

Cérnahuszár 2023.01.11. 19:11:25

@meronem: még egy kis előzmény: vvsimon írta itt pár napja

"Ja, amúgy Cérna, ti írtátok itt az EKG-t? Egyszer a régi hogyvolton leírtam, mert ez az én nagy háborús történetem, mert egy buli alatt Aureliot és Zsoltit felvalóvilágosítottam, hogy a simuljon ki az ekg-d jókívánságban az ekg minek is a rövidítése, mit is takar. a végén megszületett belőle az egy hullámhosszon vagyunk helyett ez az egy ekg-n vagyunk, vagy mi a franc, amit bent toltak utána állandóan. sajnálom, az én hibám volt. EKG"

Cérnahuszár 2023.01.11. 19:16:10

a pár napja az lassan 2 hete...a becherovka dolgozik
ch tova ringatózik

meronem 2023.01.11. 19:25:33

@Cérnahuszár: Ahá, tehát együtt dobban a szívük. Világos! :-)

Kosztarika 2023.01.11. 19:51:15

Az osztályozáskor hallani lehetett a tanárok füleséből az instrukciókat Meli bukásárol is. Már az ápoltak is nyíltan beszélnek róla. Érdekes, hogy nem keverik le.
Ebben az országban ez a divat. A pofátlan, gátlástalan, nem is leplezett csalás már természetes. :(

Cérnahuszár 2023.01.11. 19:52:43

@meronem: aha, mint a blogolóké,kék-piros-sárga színekben festjük a történeteinket.meglátásainkat és keveredik minden ebben a komplementerben
kész is a a festményünk

Gia 2023.01.11. 19:53:30

A lakók is megbeszélték,hogy hallották,hogy miket mondtak a tancsik fülesébe.Ciki.

Kosztarika 2023.01.11. 19:54:02

@meronem: nem egészen.
"Egy hullámhosszon vagyunk"

Egy rugóra jár az agyunk
Egyetértünk, inkább. :)

Gia 2023.01.11. 19:54:16

@Kosztarika: Bocsi,nem láttam,hogy te is pont leírtad.

Kosztarika 2023.01.11. 19:56:48

@Gia: inkább többször írjuk be, mint kimaradjon egy ilyen fontos infó. :))

Tracero 2023.01.11. 19:59:56

Köszi szépen a beszámolókat meg a linkeket :)
Lehet, hogy régen evakuáltam és nyűgös vagyok, de most minden ápolttal bajom van.
Renike a fatyé nem költözik má ki a hitvesi ágyból?
Melinának a fatynak kell ennyire flegmának lenni a tanárokkal? Meg a múltkor má KATA-t is túltolta.
KATA a fatyé a legszimpatikusabb játékos? Meg a fatyé ilyen önsorsrontó, hogy mindig a gonoszokhoz törleszkedik?
Barna meg Sajtos a fatyé vannak még bent?
Ricó meg Lesszi nálam sosem jönnek fel a Renikével való üvöltözés után. Nem azé mert annyira ugrálok Reniért, de akkor állat módra viselkedtek. Dani nekem picit sunyi. Mitbesz egy bohóc, bár jó volt, hogy előhúzta Sajtos. Ákos meg nemtom. A virsli gate-et nem bírta befogni az agyam. Úgyhogy megy a szimpátia szavazatom a bogarakra :)
Gondolom lilakendőt kap mindenki az iskolai hétért, aki esélyes lenne párbajra :)))
Köszönöm, hogy elmondhattam :))))

Gia 2023.01.11. 20:01:00

@Lóbelt bácsi: Sajnos nem műxik a live,pedig úgy örültem neki.Nem tudod véletlenül,hogy mi lehet a baj?

Kosztarika 2023.01.11. 20:01:30

@Tracero: a fatyé értek egyet veled?

Me' igazad van. :)))

pomac 2023.01.11. 20:01:31

most sajti és barna azt hiszik hogy ezek után megint nyeregben vannak ,és örülnek hogy meilát most szívatják

Cérnahuszár 2023.01.11. 20:04:11

@Gia: az hogy megosztrotta itt, és eltelt annyi idő hogy kilőjék
írj rá bácsira és priviben értekezzetek, ő a központ
amig eszébe nem jut ez a nagy kilövőnek

Kosztarika 2023.01.11. 20:04:34

@pomac: ha még egy percig kell hallgatnom Kriszti, Sajtos és Barna szófosását és önfényezését, harakirit követek el.
RIP Kosztarika. :(

Gia 2023.01.11. 20:04:41

@Tracero: Lassie-nek amúgy kivételesen igaza volt amikor balhézott,mert Renike valóban végig nyalintotta Márió nyakát és azt mondja,hogy nem emlékszik.Persze Lassie előadhatta volna szebb stílusban is,csak eléggé részeg volt.

Tracero 2023.01.11. 20:04:42

@Kosztarika: ááá... Köszi köszi :D most kicsit jobb :))))

Tracero 2023.01.11. 20:07:24

@Gia: ja igaz. Tényleg volt nyalás, bár tegnap amikor próbálták kibogozni a hazugságokat, akkor má majdnem belém magyarázták, hogy mégsem volt :)))

Cérnahuszár 2023.01.11. 20:10:46

@Gia: akkor lesszi távol tartja magát máriótól, de a más által eszközölt nyaknyalintást azé ellenzi?

Kosztarika 2023.01.11. 20:10:56

@Gia: Azért abban (és a többi buliban) Lissza is jócskán elvetette a sulykot. Össze-vissza smárolt a csajokkal, húzta Sajtit. HA megtörtént a nyaknyalás (ebben sem vagyok biztos) semmivel nem volt más mint a Lisszáról leírtak.
Isznak és elmegy az eszük, mert nem ismerik a határaikat.

pomac 2023.01.11. 20:11:09

@Kosztarika: el vannak varázsolva nagyon , de kriszti annyira nincs elszálva de sajti barna ... sajti: a legerősebb párbaj lenne .. ja biztos :D

2023.01.11. 20:11:54

Sajnálom Melit, a jegyeket valószínűleg a viselkedésének köszönheti. Nem igazságos, de ez van.
Elég amatőr, hogy lehetett látni/hallani a súgásokat. Miért nem beszélték meg előtte véglegesen a tanárokkal a szerkik?

K_Attila 2023.01.11. 20:15:02

Amikor azt írjátok, hogy tipik és klasszik, azok márióizmusok.

Kosztarika 2023.01.11. 20:15:59

@VV11Vikcsii: Na de b+ egy vizsgán nem a magatartást kell osztályozni!
Ált. Isk. Első osztály, ellenőrző:
- Magartás
- Szorgalom
Aztán jönnek a tantárgyak!

Kosztarika 2023.01.11. 20:18:59

@pomac: ha hagyja az rtl, hogy legyen ilyen párbaj. Szerintem nem lesz.
Egyrészt mert túl kiszámitható, a párbaj és az eredmény is
Másrészt nem véletlen Melina szerkik általi szivatása, céljuk van vele

2023.01.11. 20:21:57

@Kosztarika: Ezért írtam, hogy nem igazságos, de a valóságban is sokszor ez a gyakorlat.
Remélem nem lettél nagyon szomorú :(

hereverő heverő 2023.01.11. 20:22:12

@Kosztarika: olvasták PMP szavazását és le akarják nyomni Melit? Remélem a bogarainkat békén hagyják.

pomac 2023.01.11. 20:22:23

@Kosztarika: EKG :) , itt nincsenek véletlenek

hereverő heverő 2023.01.11. 20:23:34

@pomac: de vannak. Lissza pl. tök véletlenszerű helyekre hányt be

Kosztarika 2023.01.11. 20:23:38

@VV11Vikcsii: Annyira nem veszem komolyan, de az igazságtalanság felbosszant, minden szinten.

edimörfi 2023.01.11. 20:25:51

Ha csupán a sikerélményért vállalnák a résztvevők ezt a pár hónapos tortúrát, akkor is tetűségnek tartanám azt a fajta durva beavatkozást, ami most felsejlett a történtek mögött. Úgy pedig, hogy 36 milliáért megy a harc, különösen visszataszító a dolog. Mintha a lottót megbundáznák...

hereverő heverő 2023.01.11. 20:27:37

@edimörfi: Henrik pl. ráfázott, mert ő az ingyen kajáért ment, erre kirakták első párbajon

2023.01.11. 20:28:02

@meronem: Most látom, hogy nem válaszoltak a másik kérdésedre. Itt szinte mindenki pszichológus, ill. médiaszakember, bár van egy-két (inkább egy) bohóc is.

edimörfi 2023.01.11. 20:28:46

@hereverő heverő: Ige, de a többiek elsősorban a lóvéért csinálnak magukból (még nagyobb) hülyét.

pomac 2023.01.11. 20:32:19

@hereverő heverő: az igaz, véletlenek mindíg vannak

Kosztarika 2023.01.11. 20:34:35

@pomac: pl az, hogy a hányasban van konfetti, de nincs répa. ;))

Tracero 2023.01.11. 20:38:31

@VV11Vikcsii: vicc nélkül, ebből azé kijön e egy pár PhD :))) nem is az csak az ápoltakból, hanem a közösségi oldalakon futó kommentek elemzéséből IZS.

Tracero 2023.01.11. 20:39:33

@Kosztarika: nincs azzal baj, amíg nem az ortodon akar kijönni, mint a cérnametélt :D

Tracero 2023.01.11. 20:40:41

@Tracero: orrodon. Orrlyukadon. Picába má

pomac 2023.01.11. 20:41:12

@Kosztarika: inkább nézem az üres szaunát és hallgatom a mosogató csobogását mint amit most mutatnak

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 20:42:01

Bakker elmegyek edzeni erre erre jövök vissza, hogy a retek egyest ad közvetve Melinek. Az igazságtalan dolgokat utálom. A retek bukott meg. Melivel céljuk van, hogy mi azt csak ők tudják, de az nagyon gáz, hogy hallhatták, hogy egyest kell adni neki. Kétlem, hogy hülyébb lett volna mint bármelyik.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 20:48:04

@Kosztarika: NA ez aztán tényleg kibaszott nagy EKG !!!
Igen ez egy ilyen elbaszott ország lett!

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 20:50:05

Egyébiránt jóestét kívánok : orrlukba nyalás a hölgyeknek, fülbehányás az uraknak !

K_Attila 2023.01.11. 20:51:32

@SelyemSonkaPini: Barna borostás puszikájára ébredjél reggel!

pomac 2023.01.11. 20:54:04

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: ne tartsd magadban ,hagy izguljuk hogy meg tudják e valósítani :)

Kosztarika 2023.01.11. 20:54:39

@SelyemSonkaPini: Szervusz Életem, megjöttél? Hogy telt a napod? Hozom a vacsorát, meg a söröcskédet, míg eszel itt maradjak, vagy engedjek furdővizet?
A lábadat majd az ágyban masszírozom meg....
:DDDDD

pomac 2023.01.11. 20:58:41

ha jól veszem ki ország várost játszanak , riko beszól hogy is kell ezt pontosan játszani, sajti erre : te ezért ne játszál mert úgyis balfasz vagy ehhez :D

Kosztarika 2023.01.11. 21:02:31

@Velőtrázó Vélemény Reloaded:
Ez nem illendő.
Először is maradj, ez a legfontosabb. Nagyon hiányoztál.
Ha már elkezdted, fejezd be.
Vagy ne dobj morzsát, vagy adj kenyeret.
Szóval: halljuk!!!
:))))))

sogeking 2023.01.11. 21:04:25

@Nyuszomuszo83: én hetenként írom a toplistámat, mindig változik, és nehezen hihető, hogy mennyit :) viszont különválasztottam, hogy ki szimpi, és kitől érdekes a műsor (a két halmaznak sajnos nincs közös része), nem azért csuklottam, egy kommentben találkoztam önmagammal

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:06:29

@Kosztarika: Egyelek le Virágoskertem ! Szar napom volt, egész idáig dolgoztam.
Csak iszok egy kis hűs italt és máris bújok lágy öledre.... és a'szem bealszok !

naty77 2023.01.11. 21:06:41

@Velőtrázó Vélemény Reloaded: azért ez így nem ér... aki A-t mond..

sogeking 2023.01.11. 21:10:28

@VV11Vikcsii: hinnye, kicsit nem figyelek, aztán odaadtok valakinek egy használt mikróért?

Kosztarika 2023.01.11. 21:10:37

@SelyemSonkaPini: Eszt ke' csináni-e? Azér' vakulod a televíizijot, hogy eztet tanújjad meg a danigyerektű??

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:23:55

@Kosztarika: De én álmomban is furkálódok a fejemmel :)

Kosztarika 2023.01.11. 21:27:59

Ország várost játszanak.
Kriszti szerint Beethoven egy kutyafajta.

edimörfi 2023.01.11. 21:29:50

@Kosztarika: Azért Dani mentségére szóljon – ha jól érzékeltem a történteket –, hogy csak a nyalakodás után aludt be. Szóval a feladatot megoldotta.

malevil2050 2023.01.11. 21:31:24

Tisztelt szerkesztő hölgyek , urak és mindkettők. Ha kinyírjátok Melit (kétlem h sikerül) , akko darutollat dugok a sejhajotokba!

Kosztarika 2023.01.11. 21:31:26

Rico szerint Eurázsia város elfogadják.
Kriszti fiúnév: Erkel

sogeking 2023.01.11. 21:32:14

@Kosztarika: az biztos, nagy és szőrös

Tracero 2023.01.11. 21:32:23

@Kosztarika: végülis... Igaz.. Ezé má biztos kapott volna egy 4-est a tanároktól :D

Kosztarika 2023.01.11. 21:33:48

Rico országa: Zanzisztán

K_Attila 2023.01.11. 21:33:51

@Kosztarika: mert volt egy Beethoven nevű kutyáról szóló film valamikor 30 éve. A pronyó mostohaöcsémet is megkérdezte a nagyanyám akkoriban, hogy tudja-e, ki volt Beethoven, erre mondta, hogy egy kutya.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2023.01.11. 21:34:00

@Kosztarika: Mi van Melinek kell hazamenni? Eldöntötte a csatorna?

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:34:21

@Kosztarika: Erkel női név, például Ferenc Erkel aki Ferenc József húga volt !

Kosztarika 2023.01.11. 21:34:50

@edimörfi: szerintem csak kettesre.:D

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:35:31

Eszembe jutott egy kérdés az Észbontókból :
- Mi volt Mátyás királyunk családneve ?

_ KIRÁLY Mátyás !

edimörfi 2023.01.11. 21:35:58

@Kosztarika: Úgy érzékelted a paplan mozgásából? :D

Tracero 2023.01.11. 21:39:47

Na kíváncsi vagyok hogy vágták meg a tegnapi elképesztően izgalmas történéseket :) ma a kis lokátor fülű lesz vagy a túlmozgásos műsorvezető vajon?
Peti hadonászásáról eszembe jutott, amikor valamelyik évadban valami anyókának kellett tartania a fonalat, hogy ne hadonásszon :))))

tvbuzi 2023.01.11. 21:47:05

Fel lesz kérdezve Márió!!!

Neeeeeeeeeeeeeee

Tracero 2023.01.11. 21:47:22

"Nézzük is meg!" Vandánál ez az ivós játékhoz való kifejezés :D

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:47:50

Vandácska, jól nézel ki baszomaszád! (ez olyan kis kedveskedés féle:)

tvbuzi 2023.01.11. 21:49:49

Másik kedvencem a ledegradál amit fosch9 terkesztett el. Reni a párbaj után mesélte, hogy használta ezt a szót, Melina megdicsérte, hogy ő tanította Reninek.

Jááááááj

tvbuzi 2023.01.11. 21:51:45

Reni nem a feketehajú miss Röfi véletlenül?

obragon 2023.01.11. 21:52:37

'stét

Az ápoltak erkölcsi normái...hogy az a felkérdezett k@rvaélet...

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:52:39

A tanárúr elég értelmes, de azért Rico őt is próbára teszi ! :D

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 21:52:56

@tvbuzi: Basszus, és tényleg. Te sasszem, Te

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:54:02

@ppupu: :D :D Drága tesvérem, mindig is nagy hódolód voltam, erkölcsileg fölém teszlek !

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 21:54:24

Lisza felkérdezte Ricot, hogy miért degradálta le. :)))))

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 21:55:21

@SelyemSonkaPini: Nem fog sikerülni drága barátom, én a 0-ra raktam magam

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 21:56:04

Közvetítsetek nem bírom, eszméletlen butaság van, azt hittem jobb lesz az iskola hét, de ez is egy fos.

tvbuzi 2023.01.11. 21:56:30

Márión látom, hogy összeakadnak a fogaskerekek

sogeking 2023.01.11. 21:57:15

@Nyuszomuszo83: oké, a női nemi szerv a téma, nem tehetek róla :)

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 21:57:50

@tvbuzi: #fasznak nincs minek összeakadnia az agyában, ott teljes vákuum van

Yrenke 2023.01.11. 21:59:43

Valaki kérdezte, hol látta már a biosz tanárt :), hát a tippem a Dohány utca lenne :)))))

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 21:59:59

Dani eddig köldökbe kúrt ?

obragon 2023.01.11. 22:00:05

Én felkérdezném a tanarakat, hogy vajon mennyi pénz az elég hogy ledegradálják magukat a tvben? Amish tanár úrnak megszavazom a dupla pénzt azért.

edimörfi 2023.01.11. 22:00:05

Látva Dani "tájékozottságát", erős kétségeim vannak, hogy mit nyalt a takaró alatt...

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 22:00:24

Hát persze hogy Dani nem látott még ilyet, műltkor is elaludt rajta

tvbuzi 2023.01.11. 22:00:30

Óvszerral, gyógyszerral, szirszarral

sogeking 2023.01.11. 22:00:44

@obragon: nem véletlen álcázza magát

Nyuszomuszo83 2023.01.11. 22:02:08

@ppupu: nem vákuum, hanem csak egy huzal, ha elvágnánk leesne mindkét füle

Yrenke 2023.01.11. 22:05:45

Úgy szenvednek ezen a versen, mintha nem is tudom mit kérnének tőlük....elkényeztetett kis barmok.

obragon 2023.01.11. 22:06:15

a vizsga után pedig szagosodni fogtok

ppupu #Fantom for President 2023.01.11. 22:06:33

Kollégák! Nem ma lesz kivállasztás?

malevil2050 2023.01.11. 22:08:06

Nah mi van sajtikám? Sarokba szorítottak?

Frászkarika 2023.01.11. 22:08:09

@edimörfi: Nem lennék meglepve, ha kiderülne, mégsem volt a bejövetele előtt barátnője. Eddig is benne volt a tekintetében az a fájdalom, amit csak kelet-európai melegpornóban lát az ember. (Haverom mesélte, hogy hallotta, amikor adták a Kossuthon. Ott látta.)

Yrenke 2023.01.11. 22:10:02

Azt mondta a Zsanika, cuccod a küszöbön Sajtika..

sogeking 2023.01.11. 22:13:12

@malevil2050: kitartasz még Melani melett? kezdi kicsit túltolni

obragon 2023.01.11. 22:16:32

Vanda hozza szintet :D

Yrenke 2023.01.11. 22:18:25

Ó, milyen okos valaki. Már azt tervezi mit fog énekelni, ha visszajön, de száni :)

villamospótló 2023.01.11. 22:21:14

Kedves nézőink,
Elérkeztünk a Valóvilág 11 feléhez!

obragon 2023.01.11. 22:32:49

Sajtit megszállta a szentlélek, most "újra" nem hagyja nyugodni hogy kib@szták, de nem azéééért....mindjárt megsajnálom :)

2023.01.11. 22:32:59

@sogeking: Jaja, pontosabban szólva ebből a jelenetből származik:
m.youtube.com/watch?v=IFZQCbnEyMI
Azért ebből is látszik a japán szinkronszínészek profizmusa.
A te avatarodon pedig Pókember szerepel?

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:34:50

Kriszti most sajti tündérkeresztanyja !

malevil2050 2023.01.11. 22:35:39

@sogeking: Ki, igen. Ez még belefér.

Kosztarika 2023.01.11. 22:36:02

Nagyon àtlátszóan nyomják Krisztinát.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:36:53

Szííííjjjjjja Vanda (baszomaszád) tecceté ma ma ma !

Yrenke 2023.01.11. 22:37:05

@Kosztarika: á dehogy. Holnap szentté is avatják...

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:37:33

@Kosztarika: Én is erre gondoltam....
meg hogy erkölcsös a faszom !

Kosztarika 2023.01.11. 22:38:36

@SelyemSonkaPini: jó hogy szósz.
Majdnem a belefost néztem. :))

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:39:05

Jól látom csak a mocsárék buliznak ?

Tracero 2023.01.11. 22:39:24

Valószínűleg elhisszük Sajtosnak, ha párbajon nincs ott a barátnője, akkor feladja.
Amúgy aranyosak voltak, hogy így beszélgettek. Mondjuk logika nem sok volt benne, de aranyosak voltak

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:39:47

@Kosztarika: Egyelőre nyitva a TV is, csak a hátam mögött :)

sogeking 2023.01.11. 22:42:55

@VV11Vikcsii: az azért ismertebb, de Hisokaaaaaa /lehetnénk fantom brigád

Frászkarika 2023.01.11. 22:44:12

@Tracero: Sajtos tattikai képességei messze vannak attól, hogy megalkossa a Barbarossa-hadműveletet. Eddig egyik tattikájának sem volt sok értelme.

edimörfi 2023.01.11. 22:44:15

Ahogy elnéztem Sajtost, különösen, amikor a másik nagyeszűvel, Barnával tanácskoztak, megerősödött bennem, hogy Melinaegyszerűen nem tud olyat tenni, ami miatt nálam hátrább sorolódna a két véglénynél.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:44:37

Dani és Melina nincs ott ?

Kosztarika 2023.01.11. 22:45:29

@SelyemSonkaPini: csak Meli és Dani nincs ott.
Barna nagyon örül magának. Ajjjjj de nem bírom ezt a puhatestűt.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 22:46:09

@Kosztarika: Igen én is úgy látom, de nem tudom miért...

Tracero 2023.01.11. 22:46:35

@Frászkarika: égen. Tudom az én hibám, hogy próbáltam átlátni a szisztematikát :D

Tracero 2023.01.11. 22:48:05

Bojtoa fejű! Mond be hogy EKG vagy elkapcsolom a tv-t a Sharkado-ra!!

sogeking 2023.01.11. 22:48:40

@SelyemSonkaPini: pont vége :) vv-től független, ilyen mindenféléket ajánl nekem a twich

2023.01.11. 22:50:47

@sogeking: Ez jó ötlet, támogatom! :)
Viszont akkor ez azt is jelenti, hogy 12-en kellene, hogy legyünk. Hogyan fogunk még 10 embert beszervezni???

Kosztarika 2023.01.11. 22:53:03

Reni ma minimum megsímogatja Barnát a paplan alatt. :(

obragon 2023.01.11. 22:54:49

Lesszi: "...na basszunk be..akarom mondani igyunk mértékkel" ebből megint random hányások lesznek :D

Frászkarika 2023.01.11. 22:54:59

Lissza és KATA Emergency Houset énekel, majd ennyivel lezárják: "Na, basszunk be."

sogeking 2023.01.11. 22:58:14

@VV11Vikcsii: nem muszáj, más úgyse tudja, esetleg Hisoka elkapta őket...

Gia 2023.01.11. 22:58:40

Ha ma bulika van akkor érdekes fejek lesznek holnap szakosodáskor..

Balu30 2023.01.11. 23:01:14

Ez az iskola hét nekem valamiért annyira nem tetszett egy évadba se. Azt amikor rangsorolják magukat, azt sokkal jobban bírom.

sogeking 2023.01.11. 23:02:41

@Balu30: szereted a konfliktust?

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:06:53

Miért nincs ott Melina és Dani ? Büntiben vannak ?

Kosztarika 2023.01.11. 23:11:48

@SelyemSonkaPini: Nem tudom, de lehet, hogy mivel Melina megbukott, nem vehet részt a záróbulin. Dani meg szolidáris.
De lehet, hogy csak kedve nincs.

War of colours 2023.01.11. 23:12:43

@edimörfi: én is így érzem. Hihetetlenül ellenszenvesek voltak ott a szaunában.

pomac 2023.01.11. 23:16:31

@SelyemSonkaPini: nincs bünti, amit mutattak abból az derült ki hogy dani durci volt mert nem ment be vele a nyugiba de ő nem akarta da közben akarta ,nem egyszerű megtudni főleg így hogy semmit nem mutatnak

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:21:47

Úgy látom Reni már fél-szopós állapotba kerütl

Balu30 2023.01.11. 23:23:58

@sogeking: hát az a hét ennél izgisebb szokott lenni. Konfliktus ide vagy oda.

Balu30 2023.01.11. 23:24:50

@SelyemSonkaPini: azt írják redditen megint Meli vágta be a durcit valami faszságon. Tényleg kiejti a nő magát a heti viselkedésével.

Gia 2023.01.11. 23:25:47

Azt olvastam,hogy Rico beszólt valamit Melinek a bukással kapcsolatban,Meli meg megsértődött és kiment.

Tracero 2023.01.11. 23:27:03

@SelyemSonkaPini: picába. Akkor birkózni fog azzal a gyökérrel. Akkor mélyrepülésbe kezd a népszerűség

War of colours 2023.01.11. 23:29:01

@Kosztarika: jajj, véletlenül sem akartam félreérthető lenni. Mmkk gáz mindkét fíreg.

Atlantisz83 2023.01.11. 23:29:57

Felháborodtam. Mi az, hogy fülesben kapják meg a tanárok, hogy milyen jegyet adjanak? Én így el sem vállaltam volna a helyükben. Egyre nyilvánvalóbb, hogy Krisztit nyomják, Melina meg valamiért feketeseggű (Reni után szabadon) lett. Vajon miért? A tegnapi adás nagyon feltűnően így lett megvágva (nyilván csak azoknak, akik az élőt is nyomon követik), és be is fog jönni a szerkik akarata, mert azt látom, hogy sokan kedvelik Krisztit (az utóbbi két nap nézői szavazása is erre utal), és simán feljöhet annyira, hogy végül kiejtse Melinát, főleg, ha folytatódik a szerkik részéről a manipuláció. Szerintem itt sokan lebecsülik Krisztit. Mindenesetre örülnék, ha most nem ők párbajoznának.

Más: szerettem volna napközben is írni, de csak telefonról tudnék. Valamiért viszont hiába lépek be mobilon, olyan, mintha nem lennék belépve. Erre esetleg valaki tud megoldást?

Atlantisz83 2023.01.11. 23:30:55

@Gia: Valami olyasmit mondott, hogy a Bukott diák című számot küldte neki.

War of colours 2023.01.11. 23:33:30

@Atlantisz83: én is így látom. Meli érvelésének általában a legjobb részeit vágják meg. Kriszti pedig szerintem is népszerűbb máshol, mint ebben a kis közösségben.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:34:09

NA látom Melina ki9nn cigizik néhány egyébbel, deni meg bejött kicsit inni undorral valami piro szart

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:35:32

@War of colours: MI a live -ban azért jobban látjuk Melinát és a szőke lidércet is

Gia 2023.01.11. 23:35:46

Kivi vagyok hogy Kriszti kap-e lila kendőt és ezzel keresztül húzzák-e Sajtika terveit.Az összefoglalóban nem sok konkrétumot mutattak a beszélgetésükből.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:36:50

EGy sajti melina párbaj lenne jó most

Atlantisz83 2023.01.11. 23:37:59

Az utóbbi két nap egyébként szerintem is szar volt. Többet vártam ettől a héttől, de ezek az órák... női, meg férfi nemi szerv, egy csomó obszcén beszólással, valahogy nem volt vicces, pedig nem vagyok prűd, de ezen valahogy nem tudtam szórakozni. Fizetésemelést a tanároknak! Ilyen megbecsülés mellett, ha tanár lennék, én se törném magam azon, hogy az Rico féléket tanítsam, vagy inkább neveljem. Mondjuk ezért nem is tanítok.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:43:41

@Atlantisz83: EKG egyébként Rico taníthatalan szerintem
Én azt vallom, hogy van selejt a társadalomban amit nem kell pátyolgatni, max. kordában tartani esetleg ritkítani... De én nem vagyok emberbarát se Kriszti-tündér

Atlantisz83 2023.01.11. 23:45:04

Mikor tegnapelőtt vagy tegnap ültek a jakuzziban, pont azt néztem, hogy tök koszos, még mondták is, hogy szürke benne a víz, erre most több villalakón is kiütések jelentek meg. Miért nem tisztítják normálisan? Azért egy jakuzzit nem olyan nagy feladat tisztán tartani, akár egy egész nyarat is kibír ugyanazzal a vízzel, ha foglalkozik vele az ember.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:46:24

Érdekes még a nemiszervekhez is full hülyék, de ezeket a fos számokat kívülről fújja mind

( BArna bebaszott, Lesszi folyamatban)

Atlantisz83 2023.01.11. 23:48:41

@SelyemSonkaPini: Én elméletben igen, gyakorlatban viszont lehet mégsem vagyok olyan nagy emberbarát :). ...és hát igen, van, akit nem is lehet fejleszteni. Nővérem még pályakezdőként egy kis zsákfalu iskolájába járt át tanítani, és mivel ott mindenki a családi mezőgazdaságban képzelte el a jövőjét, nem nagyon lehetett motiválni őket.

sogeking 2023.01.11. 23:50:17

@SelyemSonkaPini: amikor Kriszti 'tanította' neki a verset, tök jól elmondta (kettesben), a felelésnél a többiek belebeszéltek, a tanárnéni is többször közbe szólt, és onnantól elment a kedve, és leszarta, de a szándék eredetileg megvolt

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:50:36

Már minden buzi reppel ? Egyik szarabb mint a másik!

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:53:30

@sogeking: Meg a lófaszt ! Éppen láttam élőben. Ott is azt ecsetelte Krisztinek(aki valóban segítette) folyton hogy olyan neki a vers mint másnak a kardántengely.
És a tanulás közvetett hasznáról se lehetett meggyőzni, pedig Kriszti jó és érthető érveket mondott neki (kapott is plusz pontot tőlem)

malevil2050 2023.01.11. 23:57:08

Ha jön a kardcsörte akko vidd ki az ementálit oder barnuskát. Vszínűleg összejön annyi jeled (esetleg egy kis segítséggel). Meg kell lépned most ezt, mert az idegeid láthatóan fáradnak és a rötölö is eléggé aljas módon viselkedik. Kint hagyod őket bármelyiket is viszed.

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:57:17

NA Kriszti már sír Sajti nagyszerűségén....
Én is ...
Kriszti naívságán vagy hülyeségén

KékCsöcsűPini 2023.01.11. 23:58:30

rutinosan a konyhapulthoz van támasztva a seprű és lapát :D

sogeking 2023.01.11. 23:59:59

@SelyemSonkaPini: ha annyira nem érdekelte volna a feladat, akkor nem mondja el számtalanszor, nem figyel Krisztire, ráadásul a gyakorlás végén 2 apró hibával tudta is gyakorlatilag - a felelésnél a szerzőt kapásból kihagyta, tanárnő szólt, kizökkent, elment a kedve

Kriszti aranyos volt, türelmes, azt a részt nagyon bírtam, még majdnem Ricot is megkedveltem :)

KékCsöcsűPini 2023.01.12. 00:00:49

Rico is bebaszott, de érthetetlen módon fel van öltözve !

Lasszi még nem hány, koncentrál és sört iszik !

KékCsöcsűPini 2023.01.12. 00:03:05

@sogeking: Igen Krisztit én is kedveltem ott kicsit, de már elmúlt szerencsére! :)
Ricót változatlanul vadbaromnak tartom, ha van is némi agya esetleg, majd elmúlik !

KékCsöcsűPini 2023.01.12. 00:03:57

Hát én mára elmegyek alukálni, Jó éjt Nektek minden csicsa nélkül!

Atlantisz83 2023.01.12. 00:06:43

Elég lagymatag a buli.

Kíváncsian várom vajon merre szakosodnak holnap.

Az a baj többek között Ricoval, hogy annyival elintézi, hogy miért nem akar verset tanulni, hogy a tanárnőt meg nem érdekli az, ami meg őt (meg is nevezte konkrétabban, de már nem emlékszem). Az eszébe sem jut, hogy azért tanuljon meg valamit, hogy művelt legyen, vagy hogy akár más kompetenciáit fejlessze, vagy ne adj isten azért, hogy legyen egy olyan alapvető tudásrétege, amire bármikor tovább építkezhet. Ráadásul van egy csomó minden az oktatásban, ami felett eljárt az idő, és szükség lenne új módszerek, tudásanyag bevezetésére, mert így esély sincs arra, hogy ne legyen egyre több kis Rico.

2023.01.12. 00:09:09

@sogeking: OK, akkor holnap kezdődhet a vadászat. :)
Viszont én is megyek aludni, szép álmokat kívánok mindenkinek.

Atlantisz83 2023.01.12. 00:09:22

@SelyemSonkaPini: Jól teszed. Nekem is ezt kéne tenni. Jó éjt!

pomac 2023.01.12. 00:25:28

meli mondja daninak hogy reni fogyott , dani monja meglepve hogy,... igen nem látom rajta :DDD

pomac 2023.01.12. 00:42:24

oh dani és meli megint azon vitáznak megint hogy mi volt mikor összevesztek .... daninak amúgy igaza van már lerágott csont , megint meli maga ellen játszik így és szerintem ez benne lesz majd az összefoglalóban ellen mert mennyire makacs
közben valamit be kell jelentsen meli hogy dani megnyugodjon de arról lemaradtam hogy mit vagy hogy szereti vagy hogy barnát utálja de csak tipp.

pomac 2023.01.12. 00:51:17

meli most nagyon ekézi danit feleslegesen fingot reszelnek és ez nem tesz jót nekik , kibékülnek ölelkeznek de nem tesz jót nekik mert így sok támasási felületet hagynak maguknak a nézőkkel szemben

Egykecske 2023.01.12. 00:55:44

Van valami dolog, amit Meli majd csak akkor hajlandó elmondani Daninak, ha már kimentek, csak hogy legyen min agyalnunk :D Egyébként VV-s színvonalhoz képest felüdítő vita, érvek halngzanak el, meg a félreértések tisztázása, nagyon alacsonyan van a mércém, de már ennek örülni tudok ezt nézve :D

Balu30 2023.01.12. 02:12:24

Melina lassan annyira túl tolja hogy sajtos ellen is kiesne.

Post Modern Prometheus 2023.01.12. 02:24:02

Ki a legszimpatikusabb Villalakó?
strawpoll.com/polls/NMnQB6OVWg6

Melina 32,39%
Dani 21,13%
Senki/Bogarak, Rovarok :D 15,49%
Ákos 12,68%
Reni 7,04%
Kriszti 4,23%
Barna 2,82%
Sajti 2,82%
Lissza 1,41%
Márió, Rico 0%

naty77 2023.01.12. 07:01:30

Rájöttem hogy olyan jól leírtok mindent, hogy alig van értelme öfit nézni. :)
És Ti még jobbak is vagytok.
Köszi.

hereverő heverő 2023.01.12. 07:52:54

@Atlantisz83: Töröld a sütiket a telefonon. Utána lépjél be, jó lesz. Időnként újra kell csinálni, ha lejár a cookie akkor nem tud újat írni a helyére.

malevil2050 2023.01.12. 08:30:10

Azért 1 halk megjegyzést had tegyek. Azt ne várjuk el senkitől h ebben a közegben beül a sarokba és miatyánkot mormolva, csendesen fohászkodva megígéri a nagyérdeműnek h ő jó kislány lesz.

Ebben a tisztelt társaságban még mindig a legjobb arc. Természetesen a tévedés jogát fent tartom.

Gia 2023.01.12. 08:30:51

Sajti este olyan táncot lejtett,hogy még Barna is megkívánta.Sajti majdnem le is csókolta.:-)

malevil2050 2023.01.12. 08:35:03

Még1 gondolat. Reni tudja/tudta h nem ő a legélesebb kés ebben a fiókban és szerintem erre alapozta a tattikáját . Azt valószínűleg kifigyelte a vévék során h mutatni kell valamit a nézőknek , ebből lett valószínűleg a sex oldal. Amúgy a maga kis sutaságával még titkos esélyes is lehet. Uff, kiáltott a néma indián.

Fu Szekh Li 2023.01.12. 08:45:44

@SelyemSonkaPini: és mint tudjuk az István a királyból, Árpád vezér feleségét Pehelynek hívták. Hisz éneklik, hogy:
Árpádné Pehely!

szellemlanyka 2023.01.12. 09:08:22

@Fu Szekh Li: bakker, ettől kiégett az agyam, így nagyon kevés alvás után. De legalább tudom, hogy ettől jobban nem fájhat a foghúzás sem. :(

Fu Szekh Li 2023.01.12. 09:21:43

Basszus, hogy ezt az iskolahetet sikerült lesüllyeszteni a 'pina fasz együtt basz' mondóka szintjére :(

Gia 2023.01.12. 09:24:10

A face-n felvetődött,hogy a tanárok fülesében Pácz Viki hangja szólalt meg..

Gia 2023.01.12. 09:30:17

Melinát is szétszedik a 9 éves kapcsolata miatt..De ha mondjuk nyáron szakítottak,akkor novemberben simán lehetett már 1 hónapos friss kapcsolata.Csak furi,hogy sok live-ot láttam és a hosszú kapcsolatát egyszer sem említi.Pedig azt jobban elhinném,hogy hiányzik neki,mint a friss kapcsolat.9 év az rengeteg idő,és képek alapján nagy szerelem volt.
Nem értem azt sem,hogy a többiek miért nem teszik szóvá,hogy ha barátja van,akkor Danival miket ügyködik a paplan alatt?Most már feltűnően sokat púposkodik az a paplan..

Gia 2023.01.12. 09:32:25

@Fu Szekh Li: Edina úgy beszél,mintha mondjuk egy reggeliről lenne szó.. :-)

hereverő heverő 2023.01.12. 09:36:31

@Fu Szekh Li: Igen, nagyon EKG. Pont most PÖRGETTEM át a tegnapi adást, kb 6 perc volt az egész amit rászántam. A belevalót el se kezdem már nagyon régóta.
Azért az nagyon szomorú, hogy már mi is afnyalgunk, akik a legtovább kitartottak/kitartanak a műsor mellett, akik függők vagyunk. Ennyire sikeres a valóvilág...
Magam ellen beszélek, de vagy engedje el az RTL, vagy hajítsák ki a producert és a stábot, csináljanak nótaestet, az még talán menne nekik.

hereverő heverő 2023.01.12. 09:37:50

@Gia: Meg mintha egy rendőrségi jelentés lenne.

Egykecske 2023.01.12. 09:59:53

@Gia: Kajak lehetett hallani a live-ban, hogy a tanárok fülére mondják, hogy milyen jegyet adjanak? Ez vajon le lett mentve valahol, hogy visszanézhető legyen?

Kosztarika 2023.01.12. 10:08:49

Az éjszaka folyamán
Elhangzott egy bukott diákos megjegyzés, amin Melina megsértődött és kivonult a nyugiba Danival.
A többiek vedeltek, táncolgattak. Sajti egyfolytában Krisztit agymosta, Kriszti a szót fosta.
Barnának nagyon jó kedve volt, tetszik neki, hogy Meli szopóágon van.
Egyre vadabban nyomják a táncot, Reni és Lissza twerkel. Rico beáll Reni mögé és többszörös tiltakozás ellenére hozzányomja a brét. Ezután még jól meg is tapogatja, belemarkol. Megint erőszakos tuskó, mint mindig, ha iszik.
Márió hallgatag részegre itta magát, ezt meg is jegyzi magáról és debilen les ki a fejéből.
Barna Reninek énekli: nem kérek tőled mást, csak egyetlen éjszakát.
Mikor a lány elfordul, odatátogja Sajtinak: kurva.
Közben előkerült a MeDa páros, de ők csak beszélgetnek, előkerül ismét a téma, mikor Dani nem szólt hozzá. (Édes picsám vess tüzet, meddig még???)
Kicsit veszekszenek, Dani bevallja, hogy féltékeny volt, mert Meli beszélgetett mással és Barnanak táncolt. Kibékülés, összeborulás.
Sajti tánca következik, de nem a lányoknak, Barnának. A végén majdnem le is kapja egy csók erejéig. A többiek hergelik, dicsérik.
Szerintem nem tánc volt, hanem egy epilepsziás roham kezdete. Utána tíz percig levegőt sem kap, csak fekve liheg.
Meli bemegy a hálóba lefeküdni. Dani még kint van egy ideig, hátha kapnak még piát, amiért folyamatosan csengetnek is a riportba, de szarnak adni.
Dani bemegy Melihez. (Elvárás)
Lefekszik mellé, Meli tényleg kezd átmenni negatívba, savanyú, mint az ecet.
Lassan vége a bulinak. A titkos pillantások ellenére Reni és Barna külön alszik, utóbbi a nappaliban.
Melinda edzette a karját a paplan alatt, majdnem jó is volt Daninak, de Márió felébredt, vagy nem is aludt és odaszólt nekik.
Így nem volt #elsülés, legalábbis míg én láttam.

Lehet hogy valami nem ebben a sorrendben történt, sokminden kimaradt, emlékezetből ennyire futotta.
Ha valami fontos eszembe jut később, megírom.
Csóközön.

Gia 2023.01.12. 10:12:19

@Egykecske: Igen,lehetett hallani,és hasonlít VvViki hangjához.Redditen a vizsgaértékeléses videón hallottam,Melina matek bukója előtt.Sajnos nem tudom idehozni.

KékCsöcsűPini 2023.01.12. 10:24:45

@Kosztarika: Nagyon köszi, a lényeg benne van szerintem.

Egy kérdés : az mit jelenhet ha engem ez fogott meg a legjobban az egészből:
"Édes picsám vess tüzet" ???

( Láttam magam előtt ahogy terpeszállásban állsz egy pici tangában és a lábad közül kicsap egy méteres láng hamuvá égetve a tangát és a padló is parázslik utána :D :D )

K_Attila 2023.01.12. 10:25:24

@Yrenke: Voltam egyszer emelt töriérettségizni egy belvárosi zsidó gimnáziumban, tényleg így nézett ki ott minden tanár. Ráadásul a náci Németországból kellett szóbeliznem nekik.

Kosztarika 2023.01.12. 10:31:05

@SelyemSonkaPini: ezt akkor szoktam mondani, ha
-Kiakaszt valami
-Csodálkozom ( főleg az emberi hülyeségen)
A jelenetet még nem képzeltem el soha, de azt hiszem azt kívánom olyankor, hogy a lávapina égesse el kiakadásom, csodálkozásom tárgyát.

hereverő heverő 2023.01.12. 10:32:53

@Kosztarika: Csóközön neked is. Ha túlélem a mai napot, adok neked az elhalt agysejtjeid helyett a sajátomból.

Kosztarika 2023.01.12. 10:42:24

@hereverő heverő: nagyon rám fér.
5 év masszív akkoholizálás alatt sem ég ki ennyi agysejt, mint most nekem.
Szerencsére van miből. ;))))

hereverő heverő 2023.01.12. 10:56:50

Addig is amíg semmi nem történik, itt egy indokolatlan birka

www.youtube.com/watch?v=WsFfHdqNOWI

Gia 2023.01.12. 11:03:59

Rico amúgy autószerelő?Tegnap is kardántengelyezett,de már nem ez az első.

naty77 2023.01.12. 11:06:39

@Gia: eddig azt írták itt többen hogy szakács....

K_Attila 2023.01.12. 11:10:07

@Atlantisz83: Ez az állandó nemiszervezés a biológia órán tényleg erőltetett, infantilis poén volt, de hát mit várjunk Pácztól és a csicskáitól.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 11:13:44

Szép napot!

@Kosztarika: tökéletes összefoglaló. Kösssziiiiiiii! Az édes picsám vessél tüzet kijelentést én is szoktam mondani! :D (főleg mikor értetlenkedem, nem térek napirendre valamin)

Én már ezért nem nagyon nézek öfit mert nagyrészt minden történést itt megírunk, a saját kis faggatószobás részek meg nagyrészt annyira nem nagy eresztések.

Sajtos azt képzelte chippendale táncos, sőt egyenesen ő Magic Mike, közben csak egy higanymozgásos rángatózó orangután sikeredett belőle. Hozom a linket és aki szeretné meg tudja nézni ama csudás vidit.

www.reddit.com/r/VV11/comments/109pkpk/sajti_n%C3%A1szt%C3%A1nca_sr%C3%A1cokat_beind%C3%ADtotta_live_r%C3%A9szlet/

Illetve itt az esti bulika is: (Ákos és Kriszti héliumot is szívtak)

www.reddit.com/r/VV11/comments/109m138/live_lufis_r%C3%A9szlet/

www.reddit.com/r/VV11/comments/109lqd8/live_eki_party/ (Rico igazi pszichopatának néz ki)

K_Attila 2023.01.12. 11:14:08

@SelyemSonkaPini: Tényleg :D Telítődhetett az agyuk a szar zenékkel, ezért nem maradt hely holmi kontinenseknek és mértékegységeknek.

kozi001 2023.01.12. 11:14:12

@K_Attila: Tyű én lehet megtoltam volna h milyen menők voltak a Királytigrisek, ME-262. :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.12. 11:17:15

@Kosztarika: szegény dani, de tényleg. hónapok óta nincs neki semmi, végre meli nekilátna és akkor a dzsudzsák megszakítja a dolgot? lehetne benne kis empátia. meliék meg kimehetnének a nyugiba és akkor nem zavarnák őket.

Gia 2023.01.12. 11:18:00

@naty77: Sajti meg Barna a szakács.Elvileg.

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:28:32

@Nyuszomuszo83: tulajdonképpen szóltatok hogy ezt ne
mégis megnéztem
megérdemlem a sorsom

Kosztarika 2023.01.12. 11:33:11

@ミラ: ott most stúdió van a villarádióhoz. Nincs ágy. Igaz, nemcsak fekve lehet... ,)

sogeking 2023.01.12. 11:37:35

@Cérnahuszár: én nem tudtam megnézni, mert be kell jelentkezni :)

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:40:05

@sogeking: tudom hogy én qva öreg vagyok nem értek ehhez, de az ilyen mutatványhoz partidrog is kell, vagy elég ha vv-be jelentkezel
mint a csimpánzok az őserdőben

K_Attila 2023.01.12. 11:41:33

@Gia: Biztos olyan önjelölt módon, ahogy Piros HR-es, meg Lamin diplomás. Sajtit nyilván a konyhára osztották be a böriben, azóta "szakács".
Barna meg "rendezvényszervező" volt Svájcban, amit én képtelen vagyok máshogy értelmezni, mint valami prostitúciós közvetítőt.

Gia 2023.01.12. 11:43:49

@K_Attila: Ezért írtam,hogy elvileg.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 11:46:00

@K_Attila: Sajti lehetett a konyhában mosogató is vagy konyhai kisegítő akár.
BArna lehet orgiákat szervezett és azért lett rendezvényszervező vagy a piros lámpás negyedben szervezett valamit esetleg swinger partyt, de biztos hogy nem kultúrestet. :D

War of colours 2023.01.12. 11:46:55

@K_Attila: nagyon egyetértek soha ennyire idegesítő nem volt az iskola hét. Minden mögött a szerkik mancsa van. Az első nap óta benne van a füles a tanárok fülében. És látszik, ahogy az osztályfőnök instruálva van. Marha idegesítő. Ez a pasi halál jófej volt az összes évadban itt meg kiherélték az állandó útbaigazításokkal, amit a fülébe súgdosnak. Az úgynevezett biológia óra meg egy fostalicska.

sogeking 2023.01.12. 11:47:48

@Cérnahuszár: de furcsa, hogy eddig bármit meg tudtam nézni, de Sajti tánca korhatáros :)

War of colours 2023.01.12. 11:50:10

@Kosztarika: nagyon köszi. Nem tudom, hogy csinálod ezt, hogy mikor alszol. De állati hálás vagyok.

sogeking 2023.01.12. 11:56:17

@Cérnahuszár: Na megnéztem, bár Rico feneke kitakarta a téma felét. Annyit tudok hozzászólni, hogy nagyobb mennyiségű alkohol hatására én is tudok ilyeneket :)
www.youtube.com/watch?v=F8NKB8N9j6k

(hirtelen azt hittem, Ricón tanga van, de csak a mikroport lóg oda)

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:59:22

@sogeking: én nem tudtam végig nézni
a csimpánzok az esőerdőben az utolsó linkre értettem
aztb sem tudtam végig nézni
keresek valami kávét

sogeking 2023.01.12. 12:02:25

@Cérnahuszár: melyik az utolsó? én csak a Sajti násztánca címűt láttam

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:06:41

Olvasom a blikket- kell szennyet is olvasni- balekosz randira hívja szerencsétlen Béres VV Anettot, az alábbi szöveggel:

sogeking 2023.01.12. 12:10:08

@Cérnahuszár: már értem :) ez valami techno, trance vonal, ehhez még innom sem kell :):)

sogeking 2023.01.12. 12:12:36

@Nyuszomuszo83: azért a kakaóscsiga majdnem befigyelt, előre is elnézést kérek, utólag meg majd beállok a sarokba, de én ezen a szövegen tudok nevetni :)

pomac 2023.01.12. 12:15:06

most miért is basztatják melinát a nyugiban , meg akarják változtatni vagy mi ?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:15:12

@sogeking: Nevetni rajta, de nem vele! Szánalmas patkány csak, csóró Anettnak még csak ez a debil hiányozna az életéből....

hereverő heverő 2023.01.12. 12:18:14

@sogeking: Főleg az, hogy a Campona elég nagy. De majd Alekosz megindokolhatja, hogy nem kosarat kapott, csak épp rossz helyen várták egymást.

War of colours 2023.01.12. 12:18:51

Az élőben most Melit felkérdezi az osztályfőnök. Érződik, hogy rámásztak a szerkik. Nagyon higgadtan válaszol, a tanár viszont tök gáz. Olyan mintha arra mennének rá, hogy kihozzák a sodrából. Nem istenítem Melit, látom, hogy savanyú és néha arrogáns, de amit most csinál vele a csatorna a tömény szemétség.

sogeking 2023.01.12. 12:19:27

@Nyuszomuszo83: azért, mert komolyan veszed, pedig nem az :)

War of colours 2023.01.12. 12:19:28

@pomac: ki akarják hozni a sodrából

K_Attila 2023.01.12. 12:21:17

Alekosznak nagyobb a csajozási önbizalma, mint egy random fehér nőknek írogató indiainak a facebookon.

K_Attila 2023.01.12. 12:22:21

Még azt megmagyarázhatta volna, hogy a párkapcsolatban előny a munkanélküliség, mert több idejük jut egymásra.

Fálki 2023.01.12. 12:22:46

@Nyuszomuszo83: Azóta már van válasz is :)

sogeking 2023.01.12. 12:23:12

@hereverő heverő: sztem nem a Camponában akart eljutni Anettel, hanem a Blikkbe, küldetés teljesítve, a többi lényegtelen

Balu30 2023.01.12. 12:27:00

@War of colours: ez most tényleg furi. Ennyi erővel Kriszti, Barni, Sajti gyakorlatilag akárkinek lehetne ilyen "fejmosást" tartani

Fálki 2023.01.12. 12:28:26

@hereverő heverő: Nem :D :D

Sajnos most már nem találom, de felhívta ez az elmeháborodott a másik elmeháborodottat és a másik (a nő) mindenféle csúnya szavakkal illette 23 mp-en keresztül, aztán rábaszta a telefont.

Balu30 2023.01.12. 12:31:38

Most ilyen hozzuk ki Melinát végleg a sodrából percek mennek az eloben?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:33:03

@War of colours: Olvasom redditen hogy védték Melit páran ( a saját csapatán kívül még Sajti is) hogy Márió miért lett jobb, és az osztályképen miért nem akar szerepelni. Nekem sem lenne nagy kedvem. Azt írták a nyugiban is úgy beszél az a majom ofő mintha direktbe ki akarná hozni a sodrából, hogy legyen mit mutatni majd az öfiben. Provokálják egyértelműen. Nagyon úgy tűnik ki akarják készíteni Melinát, nem fér bele a koncepcióba, mert szerintem egyértelmű nem vele akarják megnyeretni, viszont a nézők az érveléseit szeretik és előbb kíváncsiak rá és Danira mint pl a háromszögre voltak. Az hogy Melina passzív ez azért is lehet mert úgy van vele hogy őt elkönyvelték egy negatív savanyú befordult embernek ezek között kibontakozni teljesen sosem fog tudni, az érveléssel tudja védeni magát, van véleménye nem bólogató kiskutya.
@sogeking: De sajnos ez az ember véresen komolyan gondolja a hülyeségét évek óta. Engem pedig ha olvasok róla már egy szalagcímet is dühít. ezt is most csak és kizárólag a Te/Ti örömötökre hoztam ha már felmerült tegnap ez a pojáca.

sogeking 2023.01.12. 12:37:07

@Nyuszomuszo83: akkor nagyra értékelem :) kijöhetek a sarokból?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:37:11

@Fálki: Minden leírtál ami szerepel ebben a sztoriban! :D

Van esze mégis Anettnak! :D

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:38:10

@sogeking: Nem az én szobámban állsz sarokba így felőlem oda is hányhatsz! Konfetti legyen benne! :D Ja és te takarítasz! :D

War of colours 2023.01.12. 12:38:47

@Nyuszomuszo83: basszus, totális Ekg minden sorodra!!!

War of colours 2023.01.12. 12:44:27

Technikai kérdés: rá tudok keresni valahogy annak a kommentelőnek a hozzászólására aki nekem címzett valamit, anélkül, hogy végig kéne pörgetnem mind a 8 ezer sort amit írtatok?

Fálki 2023.01.12. 12:45:34

@Nyuszomuszo83: Dehogy gondolja komolyan. Egy futóbolond ez az alekosz, nekem is ökölbe szorul a kezem, amikor felmerül a neve bármilyen kontextusban, de emellett tudok röhögni rajta, mert egy ártalmatlan troll.

Ez a mostani Anettes akciója szerintem kifejezetten vicces volt, kibaszott magas labda volt ez neki.

Ez az ostoba szőke semmirekellő teaszeánszos liba meg annyira buta, mint egy pohár víz. Lenyiltakozza most ezt, hogy Ő mennyire akar már gyereket, meg családot, meg blabla.. A skalpvadászok meg azonnal rárepülnek, mondanak neki 5 szép szót, aztán már meg is lehet baszni.
Tipikus 40es elkeseredett ostoba, aki még reklámozza is a nyomorát, ezzel céltáblát rajzol a fejére. ("csak nehogy ott landoljon a geci" - ahogy Barna mondotta volt :) )

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:45:35

@sogeking: Jéééézusoooom, ez valami katasztrófa. Az "egy, megérett a meggy " már smafu????

Fálki 2023.01.12. 12:46:56

@War of colours: Rá.

Ha nem mobilról vagy, akkor megnyitod az összes hozzászólást, ctrl+F, beírod a nikkedet és az összes találatot listázza a böngésző.

Vagy

Az emailjeid között ott lesz, hogy ki válaszolt konkrétan neked egy hsz-ra.

War of colours 2023.01.12. 12:47:36

@sogeking: mármint a " felkérdezésben"Melina ellen? Bocsi elvesztem a kommentek között

sogeking 2023.01.12. 12:51:46

@War of colours: 29 válaszolás van neked, ha megmondod, mi volt benne, rákereshetek

//más, találtam egy usert név nélkül, ez hogy lehet????

sogeking 2023.01.12. 12:53:20

@Nyuszomuszo83: teljesen ráhangolódtam az iskolahétre :):):)

naty77 2023.01.12. 12:54:00

@Fálki: én nem kapok email sosem, csodálkozom is. régen minden hsz-t dobott azonnal.

sogeking 2023.01.12. 12:54:45

@: te ki vagy? már van név, köszi :)

War of colours 2023.01.12. 12:55:14

@sogeking: úgy tűnik sínen vagyok ;) te kérdezted, hogy mi van benne, ugye?

sogeking 2023.01.12. 12:56:28

@War of colours: igen, okés, akkor megtalálod te is

sogeking 2023.01.12. 12:58:10

titkos mz/x ebben a kommentben, köszi a név ötletet, már találtunk :)

vvhv.blog.hu/2023/01/09/vv11x50_piros_utan_suli_elott/full_commentlist/1#c41767324

K_Attila 2023.01.12. 13:00:51

@sogeking: Az a Velő, csak elhagyta a villát, és ilyenkor a motor törli a nevét is.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:04:25

@Fálki: Kicsit most hadd védjem meg ezt a szerencsétlen nőt! Az elkeseredett ostoba negyvenes nők - ahogy te nevezted- helyzete azért elég elkeserítő, ostoba, nem normális, felelősségteljes férfiak, akik szórakozni akarnak, nem családot, nem gyereket, hanem minél több nőre rárepülni, mert nekik ezt jár. Persze, biztos vannak kivételek, de a többség nekem elhiheted ilyen! A mostani férfiak legfőképpen tudod mit szeretnek???? Online beszélgetni, találkozni már nem, mert ha autóba kell ülni akkor az drága, és mi lenne ha a nő menne hozzájuk, ugyanis lusták felemelni a valagukat. Az elvárás a minimum modell alkat ja és megfelelő egzisztenicia, nehogy neki kelljen már bármit fizetni, ha lakása van a nőnek még jobb, mert a mamahotelből azonnal át lehet huppani a nő lakásába, amit természetesen ő fizet a rezsivel együtt és lehet élni mint egy kiskirály. A férfi mint teremtés koronája pedig azért kell hogy legyen a nő mellett egy pasi. Igaz hogy csak sűrűbben vannak vele, de hurrá van, igaz egy villanykörtét képtelen becsavarni, de sebaj. Igen ez mind, mind, tapasztalat. Így sajnos valahol megértem ezt a csóri nőt. Kihasználja a celebségét hátha rárepül valaki. Szánalmas lehet, persze. de lehet már végső kapaszkodó. Mert míg Ti kedves férfiak 70 évesen is tudtok gyereket csinálni a nők biológiai órája ketyeg, és az a 40 igencsak lélekben nehéz szám egy nőnek, akinek nincs párkapcsolata és nincs gyermeke, mert kezdi érezni hogy nem nő, hitvány és nem tagja a társadalomnak, hiszen nem hozta a kötelező elvárást, a család, férj egy de legalább két gyerek részt. Ergo megfeneklett mint nő. Para állapot ám csak úgy megsúgom mellékesen! Sajnos ahogy a férfiak így mi is élünk a válogatás jogával, neki sem felel meg bárki, akárki, főleg nem egy ilyen nyomorult Alekosz, akihez bottal nem nyúlnék hozzá.... Tehát mi 40-es nők kibaszott nehéz helyzetben vagyunk ebben a nagy keresem a párom játékban. És aki nem tapasztalja a mostani állapotokat elképzelni sem tudja hogy milyen. A női lelkiállapotot meg pláne!

Bocsánat, kikívánkozott. Nem neked szól Fálki egyedül egy személyben, de ez a mostani nagy büdös helyzet! És nem én kurvára nem panaszkodni akartam, mert egyrészt nincs okom rá.

sogeking 2023.01.12. 13:05:59

@K_Attila: köszi, akkor nem történt semmi paranormális

@Nyuszomuszo83: van újabb poszt is :)
www.youtube.com/watch?v=MWmWN50SwEc

War of colours 2023.01.12. 13:09:40

@sogeking: A "tanár úr" folyamatosan csesztette, hogy miért nem mosolyog többet, miért nem tanult jobban, hányast adtál volna magadnak, miért nem nyit a többiek felé, miért érzi igazságtalannal stb. Melina: elnézést kérek, ez a véleményem, az a kompromisszum, hogy csendben leülök, és tűröm, hogy ez az igazságtalanság ért, nem hangoztatom, nem dühöngök, de nem ismerem el, hogy ez igazságos volt. Tisztelem önt, tisztelem a korkülönbséget, ami köztünk van, de nem játszom meg magam. Beülök az órára, figyelek, mindent kihozom magamból, amit tudok, de nem játszom meg magam. Tanár úr: ha látnád magad milyen szép vagy amikor mosolyogsz, ilyenkor meg csak a savanyú képet látjuk stb. nagyjából ezek a körök

War of colours 2023.01.12. 13:11:39

@Nyuszomuszo83: ekg, bár én házasságban élek, de a barátnőim helyzetén keresztül látom, mi van, természetesen mindennek két oldala van, de akkor is ekg

naty77 2023.01.12. 13:12:46

@Nyuszomuszo83: nagyon szépen írtad! kívánom, hogy párra találj, aki minőségi!

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:12:53

@War of colours: ÉS szerintem jogosan van igaza Melinek! Gyere az új poszthoz, Fálki csinált! :D

naty77 2023.01.12. 13:13:50

@War of colours: ez tök jó reakció volt szerintem. plusz pont.

köszi minenkinek aki infókat hoz! <3

sogeking 2023.01.12. 13:17:34

@War of colours: ezt nem láttam, mert megint bedöglött a stream, helyette néztem mindent, amit a twitch felajánlott :) (250-en nézik élőben, ahogy valaki alszik... wtf?)
majd talán a napi nagy videóban visszakeresem, az biztos, hogy Melinának van egy piszkálódós, kicsit gonoszkodós oldala, úgy látszik, a szerkesztők szándékosan ezt akarják kihangsúlyozni, mondjuk akkor a nézőkkel kár elhitetni, hogy ők alakítják a műsor menetét

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:17:41

@naty77: Köszönöm, nagyon kedves vagy. A felhozatal borzalmas, a hozzáállásuk nulla a kinézetük meg, na hagyjuk.

War of colours 2023.01.12. 13:22:30

Barna az élőben: miért kéne tudnom, hogy hol a Nílus? Szerintem, Ázsiában.
Sajti: tényleg nem tudtad?
Barna: nem és nem is fontos
Sajti: de hát Egyiptom nincs meg?
Barna üres tekintettel bambul...

Piros bazz meg kérlek, ennél többet érsz

tvbuzi 2023.01.12. 13:28:44

@War of colours: vajon mi a fontos ezeknek? Szerintük miket kéne tanulni?
Melina még Budapestet sem tudja megmutatni de a tanárokkal úgy beszél mint az alkeszekkel akik betérnek hozzá dohányt venni.

naty77 2023.01.12. 13:37:28

@Nyuszomuszo83: talán olvasod még.
van egy barátunk 51 éves meglehetősen jó kiállású, ápolt, udvarias, meg pénze is van, sőt alkoholt se iszik, meg nem drogozik. na minden csaj akivel próbálkozik 2 nap után akar feleségül menni hozzá.
nagyon szörnyű látni a negyvenes nőket ahogy eldobnak mindent és bármit feláldoznának érte. szomorú. :(

sogeking 2023.01.12. 13:49:50

@naty77: és ő hogy viszonyul a csajokhoz? gondolom nem vesz feleségül egyet egyet kétnaponta

Fálki 2023.01.12. 14:11:00

@Nyuszomuszo83: Én vitatom, hogy a férfiak gecik és gázosak és egészen biztosan igaz az, amiket írsz.

Én is látom és tapasztalom ezt a mikrokörnyezetemben, ettől még igaz, amit mondtam.

A férfiak lusták és puncivadászok, a nők pedig pánikolnak, mert ketyeg az óra.
Melyik volt előbb? Melyik folyamat gerjeszti a másikat?

Fálki 2023.01.12. 14:21:06

@naty77: Akkor vagy leiratkoztál vagy a spambe raktad vagy bármi mást elkövettél, mert a rendszer továbbra is ugyanaz és működik.

naty77 2023.01.12. 14:39:33

@Fálki: az előbb átnéztem a beállításokat, semmi változtatást nem eszközöltem és a spam mappám is üres.
sebaj, túlélem.

Post Modern Prometheus 2023.01.12. 22:39:37

Ki a legszimpatikusabb Villalakó?
strawpoll.com/polls/NMnQB6OVWg6

Melina 32%
Dani 21,33%
Senki/Bogarak, Rovarok :D 14,67%
Ákos 12%
Kriszti 6,67%
Reni 6,67%
Barna 2,67%
Sajti 2,67%
Lissza 1,33%
Márió, Rico 0%

vígszínházas luvnya 2023.01.15. 15:13:23

@: abszolút egyetértek! vagyis EKG:)
süti beállítások módosítása