2023. január 09. 13:26 - Fálki

VV11x50 - Piros után, suli előtt

Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)
Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.
Egy kis izom elférne ezen a nőn, de azért mindig minden körülmények között jobb, mint Ancsa.
vanda.jpg



Van valami teljesen érdektelen nézői kérdés is, a válaszom ezekre mindig az hogy: bé, béééé, béééééé.

Szombat reggel van ott bent és végre véget ért a nélkülözés hete, kaptak enni, inni és bútorokat is. Haggyálbékén Piros az első aki kisétál a hálóból bugyiban, a Marvel új szuperhőse, a KakaóscsigaMan megy rögtön utána és próbál kedveskedni, de nincs fogadókészség...
p1.jpg
p2.jpg


Lassie is előkerül lassan és neki rendes boldogságot okoz, hogy végre vannak székek és kanapé, rögtön egy büdösbogár pózzal kezd a KakaóscsigaMan előtt, aki úriember módján végigméri a megfelelő vonalakat a lányon.. (barna közben lila-sárgába van öltözve, ami csak akkor megbocsájtható, ha Lakers drukker, bár manapság abban sincs sok köszönet...)
l1_cr.jpg



Ricot arra tanította a Nélkülözés hete, hogy be kell rendesen osztani az ételt és nem szabad pazarolni. Ha ezt a gyakorlatba is át tudja ültetni és nem csak üres duma az egész, akkor már megérte.
Az ebédlőasztal tele szénhidráttal és cukorral és ennek Ákos és Lassie visítva örül.
kaja.jpg

Barna és Reni közösen privát reggeliznek, Piros tuti robbanáshatárra kerül ettől és lesz bőgés.
Barna szerint ez lesz a legmérvadóbb párbaj, Reni szerint Piros be van rendesen szarva, csak próbálja nem mutatni. Eközben Piros bemegy sírni a nyugiba a másik két agysebészhez, Márióhoz és Lassiehez..
Merthogy neki Barna teljesen tönkretette az estéjét és ha ez így normális, akkor Barna inkább soha többet ne szóljon hozzá és idézem "remélem úgy megbaszták egymást, hogy mindkettő kimegy innen a gecibe. Gyűlölöm mind a kettőt!". Mondom, szombat reggel vagyunk, a párbaj napján... És most épp soha többet-percek vannak.
Barna puhítja már itt is Renit, mert számára vonzó és a saját teste szerelmes Reni testébe. Jóóóóóóóóvan, haggyadmá', legszarabb duma valaha.
Barna: "Szeretem ezt csinálni, sőt, élvezem, miért tagadjam"
Majd jönnek az ezerszer elhangzott kulcsmondatok Barna szájából is:
"Elmondom neki (Pirosnak) állandóan, hogy ne gondold azt, hogy közöttünk lesz bármi is. Se itt és most, se akkor ha visszajössz a párbajról.. NEM LESZ KÖZTÜNK SEMMI. Tudod mi erre a válasza? Az, hogy csak mondom" WTF.

Melina fejmossa Pirost közben az étkezőben, aki nem érzi úgy, hogy Ő taktikázna. Ismét elmondom, századszor, szombat reggel van!!! Eddig hányszor láttuk már piroskáról azt, hogy sorolja a neveket, kit mikor visz ki és hagy kint a gecibe, mikor mi fog történni az ő forgatókönyve szerint és az élő adásban is elmondta pár órával később, hogy taktikailag rossz döntést hozott ami a kieséséhez vezetett.
De itt, szombat délelőtt Ő még nem taktikázik.

 

Az étkezőben megválasztják a villa utánfutóját, ami egyáltalán nem érdekes, Dani lett az, kap is később a fejére egy utánfutós sisakot.. 



A másik érdekes dolog ebben a beszélgetésben, hogy Meli és Kriszit egymásnak feszül és bizony Melina olyan szellemi fölényben van ebben a beszélgetésben, hogy rossz nézni. Krisztinek a grimaszok, a nevetés és a zavart vigyorgás maradt csak.. Ejj csáje, nem lesz ennek jó vége.

 

Közben már délután lett és Piros-Barna nyekergés van a hálóban:
Barna bevallja Pirosnak is, hogy Meliről az első nap óta azt gondolja, hogy egy nagyon jó csaj. Piros pulzusa már 100 fölött..
Egy kis blabla, majd B. azt állítja, hogy nem mondott semmi olyat senkinek, amit P.-nek ne mondott volna el és egyébként igen, Meli egy jó csaj és ledurrantaná. 130.
Kis ölelkezés, csók, seggfogdosás.. Ugye mindez a gyűlölt Barnával, akibe mostanra már megint szerelmes lett a hercegnő.

 

Párbaj utáni pillanatok:
Reni és csapata örjöng, Barnáékba pedig belefagyott a szar, rendesen fogalmuk sincs, hogy mi történik körülöttük.
barna1.jpg

Kriszti, Lassie, Barna, Sajti, Márió, Rico és Ákos tart párbaj utáni haditanácsot a kanapén, hogy akkor most mégis mi a fasz van. Tökéletesen vakon vannak, áldozatszerepről, rajoskodásról, a másik csapattal nagyon örülő Melináról esik szó és megint megfejtik, hogy Ők pedig okosba vannak.
Rico bemotyogja, hogy Ő bizony be van fosva, de nem foglalkoznak vele, csak Márió, aki "szintén be van fosva kom".
Barna és Márió kimondják azt is, hogy 4/4 rossz helyre húztak, de ebből nem esik le nekik, hogy mire kellene következtetni...
tanacs.jpg

A nyugiban Dani, Meli, Reni látják azt, amit mi is, köszönjük.

 

Buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jön az alkohol. Rendes esőtáncot járnak a raktár előtt, hisz megjött a piaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Én nem értem ezeket bazmeg!
piatanc.jpg


Jön egy gyászkeretes kép is a kiesőről (többet nem vagyok hajlandó leírni a nevét már), Barna el is monológja neki ismét, hogy kettejük között nem lett volna soha semmi. "Kamasz kis tinédzser vagy és tanuld meg, hogy legközelebb csak magaddal foglalkozol és nem a fasz férfiakkal, akik ráadásul az arcodba mondják, hogy ne foglalkozz velük"
A mindig mindent jól látó KakaóscsigaMan tanácsai nyilván aranyat érnek...
Kriszti is szól pár szót, szerinte Ő is olyan mérgező kapcsolatokban érzi jól magát amiben a Tojástörő és ez lehetett vajon a kiesés oka? (miféle kapcsolat bazmeg??? Nem volt ott bent kapcsolat!)
Segítek: nem.

A buliban Barna-Reni beszélgetésben előbbi még mindig nem érti és vakon van; Sajtos - Reni beszélgetésben Sajtos elmondja, hogy Ő tudja hogy tőle félnek, ezért nem kapott mgé soha jelet. Tuti döntőbe fog jutni és mindenki ellen vissza fog jönni. A piros kendőt fel kell használni, de Ő nem használná, mert akkorába van, hogy neki nem kell.
Geci.

 

Unalmas, szar rész volt.

1585 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr2618022154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hereverő heverő 2023.01.12. 09:37:50

@Gia: Meg mintha egy rendőrségi jelentés lenne.

Egykecske 2023.01.12. 09:59:53

@Gia: Kajak lehetett hallani a live-ban, hogy a tanárok fülére mondják, hogy milyen jegyet adjanak? Ez vajon le lett mentve valahol, hogy visszanézhető legyen?

Kosztarika 2023.01.12. 10:08:49

Az éjszaka folyamán
Elhangzott egy bukott diákos megjegyzés, amin Melina megsértődött és kivonult a nyugiba Danival.
A többiek vedeltek, táncolgattak. Sajti egyfolytában Krisztit agymosta, Kriszti a szót fosta.
Barnának nagyon jó kedve volt, tetszik neki, hogy Meli szopóágon van.
Egyre vadabban nyomják a táncot, Reni és Lissza twerkel. Rico beáll Reni mögé és többszörös tiltakozás ellenére hozzányomja a brét. Ezután még jól meg is tapogatja, belemarkol. Megint erőszakos tuskó, mint mindig, ha iszik.
Márió hallgatag részegre itta magát, ezt meg is jegyzi magáról és debilen les ki a fejéből.
Barna Reninek énekli: nem kérek tőled mást, csak egyetlen éjszakát.
Mikor a lány elfordul, odatátogja Sajtinak: kurva.
Közben előkerült a MeDa páros, de ők csak beszélgetnek, előkerül ismét a téma, mikor Dani nem szólt hozzá. (Édes picsám vess tüzet, meddig még???)
Kicsit veszekszenek, Dani bevallja, hogy féltékeny volt, mert Meli beszélgetett mással és Barnanak táncolt. Kibékülés, összeborulás.
Sajti tánca következik, de nem a lányoknak, Barnának. A végén majdnem le is kapja egy csók erejéig. A többiek hergelik, dicsérik.
Szerintem nem tánc volt, hanem egy epilepsziás roham kezdete. Utána tíz percig levegőt sem kap, csak fekve liheg.
Meli bemegy a hálóba lefeküdni. Dani még kint van egy ideig, hátha kapnak még piát, amiért folyamatosan csengetnek is a riportba, de szarnak adni.
Dani bemegy Melihez. (Elvárás)
Lefekszik mellé, Meli tényleg kezd átmenni negatívba, savanyú, mint az ecet.
Lassan vége a bulinak. A titkos pillantások ellenére Reni és Barna külön alszik, utóbbi a nappaliban.
Melinda edzette a karját a paplan alatt, majdnem jó is volt Daninak, de Márió felébredt, vagy nem is aludt és odaszólt nekik.
Így nem volt #elsülés, legalábbis míg én láttam.

Lehet hogy valami nem ebben a sorrendben történt, sokminden kimaradt, emlékezetből ennyire futotta.
Ha valami fontos eszembe jut később, megírom.
Csóközön.

Gia 2023.01.12. 10:12:19

@Egykecske: Igen,lehetett hallani,és hasonlít VvViki hangjához.Redditen a vizsgaértékeléses videón hallottam,Melina matek bukója előtt.Sajnos nem tudom idehozni.

KékCsöcsűPini 2023.01.12. 10:24:45

@Kosztarika: Nagyon köszi, a lényeg benne van szerintem.

Egy kérdés : az mit jelenhet ha engem ez fogott meg a legjobban az egészből:
"Édes picsám vess tüzet" ???

( Láttam magam előtt ahogy terpeszállásban állsz egy pici tangában és a lábad közül kicsap egy méteres láng hamuvá égetve a tangát és a padló is parázslik utána :D :D )

K_Attila 2023.01.12. 10:25:24

@Yrenke: Voltam egyszer emelt töriérettségizni egy belvárosi zsidó gimnáziumban, tényleg így nézett ki ott minden tanár. Ráadásul a náci Németországból kellett szóbeliznem nekik.

Kosztarika 2023.01.12. 10:31:05

@SelyemSonkaPini: ezt akkor szoktam mondani, ha
-Kiakaszt valami
-Csodálkozom ( főleg az emberi hülyeségen)
A jelenetet még nem képzeltem el soha, de azt hiszem azt kívánom olyankor, hogy a lávapina égesse el kiakadásom, csodálkozásom tárgyát.

hereverő heverő 2023.01.12. 10:32:53

@Kosztarika: Csóközön neked is. Ha túlélem a mai napot, adok neked az elhalt agysejtjeid helyett a sajátomból.

Kosztarika 2023.01.12. 10:42:24

@hereverő heverő: nagyon rám fér.
5 év masszív akkoholizálás alatt sem ég ki ennyi agysejt, mint most nekem.
Szerencsére van miből. ;))))

hereverő heverő 2023.01.12. 10:56:50

Addig is amíg semmi nem történik, itt egy indokolatlan birka

www.youtube.com/watch?v=WsFfHdqNOWI

Gia 2023.01.12. 11:03:59

Rico amúgy autószerelő?Tegnap is kardántengelyezett,de már nem ez az első.

naty77 2023.01.12. 11:06:39

@Gia: eddig azt írták itt többen hogy szakács....

K_Attila 2023.01.12. 11:10:07

@Atlantisz83: Ez az állandó nemiszervezés a biológia órán tényleg erőltetett, infantilis poén volt, de hát mit várjunk Pácztól és a csicskáitól.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 11:13:44

Szép napot!

@Kosztarika: tökéletes összefoglaló. Kösssziiiiiiii! Az édes picsám vessél tüzet kijelentést én is szoktam mondani! :D (főleg mikor értetlenkedem, nem térek napirendre valamin)

Én már ezért nem nagyon nézek öfit mert nagyrészt minden történést itt megírunk, a saját kis faggatószobás részek meg nagyrészt annyira nem nagy eresztések.

Sajtos azt képzelte chippendale táncos, sőt egyenesen ő Magic Mike, közben csak egy higanymozgásos rángatózó orangután sikeredett belőle. Hozom a linket és aki szeretné meg tudja nézni ama csudás vidit.

www.reddit.com/r/VV11/comments/109pkpk/sajti_n%C3%A1szt%C3%A1nca_sr%C3%A1cokat_beind%C3%ADtotta_live_r%C3%A9szlet/

Illetve itt az esti bulika is: (Ákos és Kriszti héliumot is szívtak)

www.reddit.com/r/VV11/comments/109m138/live_lufis_r%C3%A9szlet/

www.reddit.com/r/VV11/comments/109lqd8/live_eki_party/ (Rico igazi pszichopatának néz ki)

K_Attila 2023.01.12. 11:14:08

@SelyemSonkaPini: Tényleg :D Telítődhetett az agyuk a szar zenékkel, ezért nem maradt hely holmi kontinenseknek és mértékegységeknek.

kozi001 2023.01.12. 11:14:12

@K_Attila: Tyű én lehet megtoltam volna h milyen menők voltak a Királytigrisek, ME-262. :P

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.01.12. 11:17:15

@Kosztarika: szegény dani, de tényleg. hónapok óta nincs neki semmi, végre meli nekilátna és akkor a dzsudzsák megszakítja a dolgot? lehetne benne kis empátia. meliék meg kimehetnének a nyugiba és akkor nem zavarnák őket.

Gia 2023.01.12. 11:18:00

@naty77: Sajti meg Barna a szakács.Elvileg.

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:28:32

@Nyuszomuszo83: tulajdonképpen szóltatok hogy ezt ne
mégis megnéztem
megérdemlem a sorsom

Kosztarika 2023.01.12. 11:33:11

@ミラ: ott most stúdió van a villarádióhoz. Nincs ágy. Igaz, nemcsak fekve lehet... ,)

sogeking 2023.01.12. 11:37:35

@Cérnahuszár: én nem tudtam megnézni, mert be kell jelentkezni :)

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:40:05

@sogeking: tudom hogy én qva öreg vagyok nem értek ehhez, de az ilyen mutatványhoz partidrog is kell, vagy elég ha vv-be jelentkezel
mint a csimpánzok az őserdőben

K_Attila 2023.01.12. 11:41:33

@Gia: Biztos olyan önjelölt módon, ahogy Piros HR-es, meg Lamin diplomás. Sajtit nyilván a konyhára osztották be a böriben, azóta "szakács".
Barna meg "rendezvényszervező" volt Svájcban, amit én képtelen vagyok máshogy értelmezni, mint valami prostitúciós közvetítőt.

Gia 2023.01.12. 11:43:49

@K_Attila: Ezért írtam,hogy elvileg.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 11:46:00

@K_Attila: Sajti lehetett a konyhában mosogató is vagy konyhai kisegítő akár.
BArna lehet orgiákat szervezett és azért lett rendezvényszervező vagy a piros lámpás negyedben szervezett valamit esetleg swinger partyt, de biztos hogy nem kultúrestet. :D

War of colours 2023.01.12. 11:46:55

@K_Attila: nagyon egyetértek soha ennyire idegesítő nem volt az iskola hét. Minden mögött a szerkik mancsa van. Az első nap óta benne van a füles a tanárok fülében. És látszik, ahogy az osztályfőnök instruálva van. Marha idegesítő. Ez a pasi halál jófej volt az összes évadban itt meg kiherélték az állandó útbaigazításokkal, amit a fülébe súgdosnak. Az úgynevezett biológia óra meg egy fostalicska.

sogeking 2023.01.12. 11:47:48

@Cérnahuszár: de furcsa, hogy eddig bármit meg tudtam nézni, de Sajti tánca korhatáros :)

War of colours 2023.01.12. 11:50:10

@Kosztarika: nagyon köszi. Nem tudom, hogy csinálod ezt, hogy mikor alszol. De állati hálás vagyok.

sogeking 2023.01.12. 11:56:17

@Cérnahuszár: Na megnéztem, bár Rico feneke kitakarta a téma felét. Annyit tudok hozzászólni, hogy nagyobb mennyiségű alkohol hatására én is tudok ilyeneket :)
www.youtube.com/watch?v=F8NKB8N9j6k

(hirtelen azt hittem, Ricón tanga van, de csak a mikroport lóg oda)

Cérnahuszár 2023.01.12. 11:59:22

@sogeking: én nem tudtam végig nézni
a csimpánzok az esőerdőben az utolsó linkre értettem
aztb sem tudtam végig nézni
keresek valami kávét

sogeking 2023.01.12. 12:02:25

@Cérnahuszár: melyik az utolsó? én csak a Sajti násztánca címűt láttam

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:06:41

Olvasom a blikket- kell szennyet is olvasni- balekosz randira hívja szerencsétlen Béres VV Anettot, az alábbi szöveggel:

sogeking 2023.01.12. 12:10:08

@Cérnahuszár: már értem :) ez valami techno, trance vonal, ehhez még innom sem kell :):)

sogeking 2023.01.12. 12:12:36

@Nyuszomuszo83: azért a kakaóscsiga majdnem befigyelt, előre is elnézést kérek, utólag meg majd beállok a sarokba, de én ezen a szövegen tudok nevetni :)

pomac 2023.01.12. 12:15:06

most miért is basztatják melinát a nyugiban , meg akarják változtatni vagy mi ?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:15:12

@sogeking: Nevetni rajta, de nem vele! Szánalmas patkány csak, csóró Anettnak még csak ez a debil hiányozna az életéből....

hereverő heverő 2023.01.12. 12:18:14

@sogeking: Főleg az, hogy a Campona elég nagy. De majd Alekosz megindokolhatja, hogy nem kosarat kapott, csak épp rossz helyen várták egymást.

War of colours 2023.01.12. 12:18:51

Az élőben most Melit felkérdezi az osztályfőnök. Érződik, hogy rámásztak a szerkik. Nagyon higgadtan válaszol, a tanár viszont tök gáz. Olyan mintha arra mennének rá, hogy kihozzák a sodrából. Nem istenítem Melit, látom, hogy savanyú és néha arrogáns, de amit most csinál vele a csatorna a tömény szemétség.

sogeking 2023.01.12. 12:19:27

@Nyuszomuszo83: azért, mert komolyan veszed, pedig nem az :)

War of colours 2023.01.12. 12:19:28

@pomac: ki akarják hozni a sodrából

K_Attila 2023.01.12. 12:21:17

Alekosznak nagyobb a csajozási önbizalma, mint egy random fehér nőknek írogató indiainak a facebookon.

K_Attila 2023.01.12. 12:22:21

Még azt megmagyarázhatta volna, hogy a párkapcsolatban előny a munkanélküliség, mert több idejük jut egymásra.

Fálki 2023.01.12. 12:22:46

@Nyuszomuszo83: Azóta már van válasz is :)

sogeking 2023.01.12. 12:23:12

@hereverő heverő: sztem nem a Camponában akart eljutni Anettel, hanem a Blikkbe, küldetés teljesítve, a többi lényegtelen

Balu30 2023.01.12. 12:27:00

@War of colours: ez most tényleg furi. Ennyi erővel Kriszti, Barni, Sajti gyakorlatilag akárkinek lehetne ilyen "fejmosást" tartani

Fálki 2023.01.12. 12:28:26

@hereverő heverő: Nem :D :D

Sajnos most már nem találom, de felhívta ez az elmeháborodott a másik elmeháborodottat és a másik (a nő) mindenféle csúnya szavakkal illette 23 mp-en keresztül, aztán rábaszta a telefont.

Balu30 2023.01.12. 12:31:38

Most ilyen hozzuk ki Melinát végleg a sodrából percek mennek az eloben?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:33:03

@War of colours: Olvasom redditen hogy védték Melit páran ( a saját csapatán kívül még Sajti is) hogy Márió miért lett jobb, és az osztályképen miért nem akar szerepelni. Nekem sem lenne nagy kedvem. Azt írták a nyugiban is úgy beszél az a majom ofő mintha direktbe ki akarná hozni a sodrából, hogy legyen mit mutatni majd az öfiben. Provokálják egyértelműen. Nagyon úgy tűnik ki akarják készíteni Melinát, nem fér bele a koncepcióba, mert szerintem egyértelmű nem vele akarják megnyeretni, viszont a nézők az érveléseit szeretik és előbb kíváncsiak rá és Danira mint pl a háromszögre voltak. Az hogy Melina passzív ez azért is lehet mert úgy van vele hogy őt elkönyvelték egy negatív savanyú befordult embernek ezek között kibontakozni teljesen sosem fog tudni, az érveléssel tudja védeni magát, van véleménye nem bólogató kiskutya.
@sogeking: De sajnos ez az ember véresen komolyan gondolja a hülyeségét évek óta. Engem pedig ha olvasok róla már egy szalagcímet is dühít. ezt is most csak és kizárólag a Te/Ti örömötökre hoztam ha már felmerült tegnap ez a pojáca.

sogeking 2023.01.12. 12:37:07

@Nyuszomuszo83: akkor nagyra értékelem :) kijöhetek a sarokból?

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:37:11

@Fálki: Minden leírtál ami szerepel ebben a sztoriban! :D

Van esze mégis Anettnak! :D

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:38:10

@sogeking: Nem az én szobámban állsz sarokba így felőlem oda is hányhatsz! Konfetti legyen benne! :D Ja és te takarítasz! :D

War of colours 2023.01.12. 12:38:47

@Nyuszomuszo83: basszus, totális Ekg minden sorodra!!!

War of colours 2023.01.12. 12:44:27

Technikai kérdés: rá tudok keresni valahogy annak a kommentelőnek a hozzászólására aki nekem címzett valamit, anélkül, hogy végig kéne pörgetnem mind a 8 ezer sort amit írtatok?

Fálki 2023.01.12. 12:45:34

@Nyuszomuszo83: Dehogy gondolja komolyan. Egy futóbolond ez az alekosz, nekem is ökölbe szorul a kezem, amikor felmerül a neve bármilyen kontextusban, de emellett tudok röhögni rajta, mert egy ártalmatlan troll.

Ez a mostani Anettes akciója szerintem kifejezetten vicces volt, kibaszott magas labda volt ez neki.

Ez az ostoba szőke semmirekellő teaszeánszos liba meg annyira buta, mint egy pohár víz. Lenyiltakozza most ezt, hogy Ő mennyire akar már gyereket, meg családot, meg blabla.. A skalpvadászok meg azonnal rárepülnek, mondanak neki 5 szép szót, aztán már meg is lehet baszni.
Tipikus 40es elkeseredett ostoba, aki még reklámozza is a nyomorát, ezzel céltáblát rajzol a fejére. ("csak nehogy ott landoljon a geci" - ahogy Barna mondotta volt :) )

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 12:45:35

@sogeking: Jéééézusoooom, ez valami katasztrófa. Az "egy, megérett a meggy " már smafu????

Fálki 2023.01.12. 12:46:56

@War of colours: Rá.

Ha nem mobilról vagy, akkor megnyitod az összes hozzászólást, ctrl+F, beírod a nikkedet és az összes találatot listázza a böngésző.

Vagy

Az emailjeid között ott lesz, hogy ki válaszolt konkrétan neked egy hsz-ra.

War of colours 2023.01.12. 12:47:36

@sogeking: mármint a " felkérdezésben"Melina ellen? Bocsi elvesztem a kommentek között

sogeking 2023.01.12. 12:51:46

@War of colours: 29 válaszolás van neked, ha megmondod, mi volt benne, rákereshetek

//más, találtam egy usert név nélkül, ez hogy lehet????

sogeking 2023.01.12. 12:53:20

@Nyuszomuszo83: teljesen ráhangolódtam az iskolahétre :):):)

naty77 2023.01.12. 12:54:00

@Fálki: én nem kapok email sosem, csodálkozom is. régen minden hsz-t dobott azonnal.

sogeking 2023.01.12. 12:54:45

@: te ki vagy? már van név, köszi :)

War of colours 2023.01.12. 12:55:14

@sogeking: úgy tűnik sínen vagyok ;) te kérdezted, hogy mi van benne, ugye?

sogeking 2023.01.12. 12:56:28

@War of colours: igen, okés, akkor megtalálod te is

sogeking 2023.01.12. 12:58:10

titkos mz/x ebben a kommentben, köszi a név ötletet, már találtunk :)

vvhv.blog.hu/2023/01/09/vv11x50_piros_utan_suli_elott/full_commentlist/1#c41767324

K_Attila 2023.01.12. 13:00:51

@sogeking: Az a Velő, csak elhagyta a villát, és ilyenkor a motor törli a nevét is.

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:04:25

@Fálki: Kicsit most hadd védjem meg ezt a szerencsétlen nőt! Az elkeseredett ostoba negyvenes nők - ahogy te nevezted- helyzete azért elég elkeserítő, ostoba, nem normális, felelősségteljes férfiak, akik szórakozni akarnak, nem családot, nem gyereket, hanem minél több nőre rárepülni, mert nekik ezt jár. Persze, biztos vannak kivételek, de a többség nekem elhiheted ilyen! A mostani férfiak legfőképpen tudod mit szeretnek???? Online beszélgetni, találkozni már nem, mert ha autóba kell ülni akkor az drága, és mi lenne ha a nő menne hozzájuk, ugyanis lusták felemelni a valagukat. Az elvárás a minimum modell alkat ja és megfelelő egzisztenicia, nehogy neki kelljen már bármit fizetni, ha lakása van a nőnek még jobb, mert a mamahotelből azonnal át lehet huppani a nő lakásába, amit természetesen ő fizet a rezsivel együtt és lehet élni mint egy kiskirály. A férfi mint teremtés koronája pedig azért kell hogy legyen a nő mellett egy pasi. Igaz hogy csak sűrűbben vannak vele, de hurrá van, igaz egy villanykörtét képtelen becsavarni, de sebaj. Igen ez mind, mind, tapasztalat. Így sajnos valahol megértem ezt a csóri nőt. Kihasználja a celebségét hátha rárepül valaki. Szánalmas lehet, persze. de lehet már végső kapaszkodó. Mert míg Ti kedves férfiak 70 évesen is tudtok gyereket csinálni a nők biológiai órája ketyeg, és az a 40 igencsak lélekben nehéz szám egy nőnek, akinek nincs párkapcsolata és nincs gyermeke, mert kezdi érezni hogy nem nő, hitvány és nem tagja a társadalomnak, hiszen nem hozta a kötelező elvárást, a család, férj egy de legalább két gyerek részt. Ergo megfeneklett mint nő. Para állapot ám csak úgy megsúgom mellékesen! Sajnos ahogy a férfiak így mi is élünk a válogatás jogával, neki sem felel meg bárki, akárki, főleg nem egy ilyen nyomorult Alekosz, akihez bottal nem nyúlnék hozzá.... Tehát mi 40-es nők kibaszott nehéz helyzetben vagyunk ebben a nagy keresem a párom játékban. És aki nem tapasztalja a mostani állapotokat elképzelni sem tudja hogy milyen. A női lelkiállapotot meg pláne!

Bocsánat, kikívánkozott. Nem neked szól Fálki egyedül egy személyben, de ez a mostani nagy büdös helyzet! És nem én kurvára nem panaszkodni akartam, mert egyrészt nincs okom rá.

sogeking 2023.01.12. 13:05:59

@K_Attila: köszi, akkor nem történt semmi paranormális

@Nyuszomuszo83: van újabb poszt is :)
www.youtube.com/watch?v=MWmWN50SwEc

War of colours 2023.01.12. 13:09:40

@sogeking: A "tanár úr" folyamatosan csesztette, hogy miért nem mosolyog többet, miért nem tanult jobban, hányast adtál volna magadnak, miért nem nyit a többiek felé, miért érzi igazságtalannal stb. Melina: elnézést kérek, ez a véleményem, az a kompromisszum, hogy csendben leülök, és tűröm, hogy ez az igazságtalanság ért, nem hangoztatom, nem dühöngök, de nem ismerem el, hogy ez igazságos volt. Tisztelem önt, tisztelem a korkülönbséget, ami köztünk van, de nem játszom meg magam. Beülök az órára, figyelek, mindent kihozom magamból, amit tudok, de nem játszom meg magam. Tanár úr: ha látnád magad milyen szép vagy amikor mosolyogsz, ilyenkor meg csak a savanyú képet látjuk stb. nagyjából ezek a körök

War of colours 2023.01.12. 13:11:39

@Nyuszomuszo83: ekg, bár én házasságban élek, de a barátnőim helyzetén keresztül látom, mi van, természetesen mindennek két oldala van, de akkor is ekg

naty77 2023.01.12. 13:12:46

@Nyuszomuszo83: nagyon szépen írtad! kívánom, hogy párra találj, aki minőségi!

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:12:53

@War of colours: ÉS szerintem jogosan van igaza Melinek! Gyere az új poszthoz, Fálki csinált! :D

naty77 2023.01.12. 13:13:50

@War of colours: ez tök jó reakció volt szerintem. plusz pont.

köszi minenkinek aki infókat hoz! <3

sogeking 2023.01.12. 13:17:34

@War of colours: ezt nem láttam, mert megint bedöglött a stream, helyette néztem mindent, amit a twitch felajánlott :) (250-en nézik élőben, ahogy valaki alszik... wtf?)
majd talán a napi nagy videóban visszakeresem, az biztos, hogy Melinának van egy piszkálódós, kicsit gonoszkodós oldala, úgy látszik, a szerkesztők szándékosan ezt akarják kihangsúlyozni, mondjuk akkor a nézőkkel kár elhitetni, hogy ők alakítják a műsor menetét

Nyuszomuszo83 2023.01.12. 13:17:41

@naty77: Köszönöm, nagyon kedves vagy. A felhozatal borzalmas, a hozzáállásuk nulla a kinézetük meg, na hagyjuk.

War of colours 2023.01.12. 13:22:30

Barna az élőben: miért kéne tudnom, hogy hol a Nílus? Szerintem, Ázsiában.
Sajti: tényleg nem tudtad?
Barna: nem és nem is fontos
Sajti: de hát Egyiptom nincs meg?
Barna üres tekintettel bambul...

Piros bazz meg kérlek, ennél többet érsz

tvbuzi 2023.01.12. 13:28:44

@War of colours: vajon mi a fontos ezeknek? Szerintük miket kéne tanulni?
Melina még Budapestet sem tudja megmutatni de a tanárokkal úgy beszél mint az alkeszekkel akik betérnek hozzá dohányt venni.

naty77 2023.01.12. 13:37:28

@Nyuszomuszo83: talán olvasod még.
van egy barátunk 51 éves meglehetősen jó kiállású, ápolt, udvarias, meg pénze is van, sőt alkoholt se iszik, meg nem drogozik. na minden csaj akivel próbálkozik 2 nap után akar feleségül menni hozzá.
nagyon szörnyű látni a negyvenes nőket ahogy eldobnak mindent és bármit feláldoznának érte. szomorú. :(

sogeking 2023.01.12. 13:49:50

@naty77: és ő hogy viszonyul a csajokhoz? gondolom nem vesz feleségül egyet egyet kétnaponta

Fálki 2023.01.12. 14:11:00

@Nyuszomuszo83: Én vitatom, hogy a férfiak gecik és gázosak és egészen biztosan igaz az, amiket írsz.

Én is látom és tapasztalom ezt a mikrokörnyezetemben, ettől még igaz, amit mondtam.

A férfiak lusták és puncivadászok, a nők pedig pánikolnak, mert ketyeg az óra.
Melyik volt előbb? Melyik folyamat gerjeszti a másikat?

Fálki 2023.01.12. 14:21:06

@naty77: Akkor vagy leiratkoztál vagy a spambe raktad vagy bármi mást elkövettél, mert a rendszer továbbra is ugyanaz és működik.

naty77 2023.01.12. 14:39:33

@Fálki: az előbb átnéztem a beállításokat, semmi változtatást nem eszközöltem és a spam mappám is üres.
sebaj, túlélem.

Post Modern Prometheus 2023.01.12. 22:39:37

Ki a legszimpatikusabb Villalakó?
strawpoll.com/polls/NMnQB6OVWg6

Melina 32%
Dani 21,33%
Senki/Bogarak, Rovarok :D 14,67%
Ákos 12%
Kriszti 6,67%
Reni 6,67%
Barna 2,67%
Sajti 2,67%
Lissza 1,33%
Márió, Rico 0%

vígszínházas luvnya 2023.01.15. 15:13:23

@: abszolút egyetértek! vagyis EKG:)
süti beállítások módosítása