2023. október 25. 01:22 - Fálki

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

nori.jpg

2558 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr7018242489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rókatündérke 2023.10.26. 23:43:51

@War of colours: @Tracero: fejtegettük mi már, hogy ő a női Alekosz, nem?

Tracero 2023.10.26. 23:45:19

@Rókatündérke: valami dereng :D de nagy igazság, amit WoC írt :D hát, nya...szeretünk meghökkenni az ilyen karaktereken :D de azé megnéznék egy Alekosz & Robot társalgást XD

Rókatündérke 2023.10.26. 23:52:11

@Tracero: én is. Ki tudja, kicsi ez a celebvilág. Minden esetben, ha valaki megtudja, hogy ezek ketten interakcióba léptek, cikket, videót linkeljen!

Rókatündérke 2023.10.26. 23:52:50

Elmentem aludni :)
Jó éjt!

War of colours 2023.10.26. 23:54:13

@Balu30: arra én is az enyémet, úgy is kicsi és nem férnek el benne a gyerekek :D :D :D :D

Tracero 2023.10.26. 23:54:36

uh...de utálom az ilyen marketing bullshitet. beetetés: "A győztes csapatot Zoli várja a reptéren. A gép Rómába megy" . valóság: " de erre a gépre csak 1 valaki szállhat fel " XD Akkor. A több tyúk csak kikísérte a győztest a reptéére ...gyakorlatilag... :D

SZIGMA 2023.10.27. 00:01:24

Műszaki emberként azt hiszem megfejtettem Robotka működését.
A belvárosi randin sziporkázott és később a kastélyban is.
Szóval: az 5G sávszélesség kellett neki, hogy felcsatlakozzon a szerverre, onnan voltak a meglepően gyors és kreatív megnyilvánulásai. A stáb felhúzott egy átjátszót a kastély mellett is, hogy a szórakoztató faktor megmaradjon.

Tracero 2023.10.27. 00:02:39

@Rókatündérke: jó éjt Szerelmünk :D
Evakuálok én is :) Köszi szépen a társaságot :D
Aludjatok jól és álmodjatok romantikusat :D

Tracero 2023.10.27. 00:06:39

@SZIGMA: majdnem jó az elgondolás, de túl megfontoltan beszél. folyamatosan bufferol :) még mindig szar a jelerősség :D

SZIGMA 2023.10.27. 00:12:42

@Tracero: Sokat gyorsult, most már a processzor-memória a szűk keresztmetszet

Gia 2023.10.27. 00:16:28

Jövőre lesz Kísértés reality.Már le is forgatták,csak még dobozban tartják.

SZIGMA 2023.10.27. 08:19:52

Jó reggelt!

Heverő Survivor összefoglalója frissült a 6. napi történésekkel, lecseréltem a mappában.

drive.google.com/drive/folders/1aIFfB3yGtf4pz6b8GuredSJI0TVzTWB1?usp=drive_link

Tracero 2023.10.27. 09:25:51

@SZIGMA: köszi szépen Kapitány :D szuper így összeszedve egy helyre :)

War of colours 2023.10.27. 10:10:12

@SZIGMA: elolvastam az egészet, szuperek a szójátékok ismét, gratula. <3 Nincs kedved a megmaradt szereplőkkel kisebb terjedelemben persze , napi öfiket írni? Kb, úgy, mint Heverő a Sir Vivor-ről ? ;) Tudom, melós, de Pini beígért kantáros nadrágos képet Heverőnek is, és azt is belengette, hogy "elkurvul" cserébe. Hátha szerencsésebb leszel és esetedben mondjuk olyan bloglakó tesz hasonló felajánlást, aki hogy is mondjam, jobban az eseted, mint Pini... (már ha meg nem sértem szegényt) :D

Tracero 2023.10.27. 10:14:25

@War of colours: most rohanok vissza az üzembe, de majd valamikor folytathatnánk a vvhv lányok a nagyŐ-ben játékunkat izs :D ez a talent show meg dalválasztás megmozgatta a fantáziámat, hogy mink mivel állnánk elő :D

naty77 2023.10.27. 10:35:35

@Tracero: szerintem jobban járunk ha én se nem énekelek se nem táncolok, :XD a cicimutogatás meg édeskevés produkciónak. Esetleg gyorsolvasással be lehet szállni? 500 oldal 4 óra alatt.

SZIGMA 2023.10.27. 10:41:45

@War of colours: Egyelőre a végstádiumú férfináthával küzdök, ha túlélem, megnézem, mit tehetek. Ez is elég nehezen állt össze, a többi részt meg nem is láttam, mert elaludtam, mire elkezdődött volna. A tegnapi részt viszont teljes terjedelmében láttam és még tetszett is. De azt hiszem, most már annyira le vagyok maradva, hogy mindegy is.
Patália és Málenkij Robot viszi a show-t, a Titanic is mekkora katasztrófát okozott megint, senki nem hitte el nekem. A kövi részben Baywatch lesz, ha később pedig MILF szigetet rendeznek, perelni fogok, az k...vaélet.

Heverő kartársat tessék is kényeztetni, mert már most 30 oldalnál többet írt a "Szabotőr cowboy kalandjai a trópusi szigeten" című show-ról, mint utóbb kiderült a fire-and-forget szellemében.

War of colours 2023.10.27. 11:22:37

@Tracero: én négy évig furulyáztam kislánykoromban, aztán néhány évvel később másik hangszerre váltottam, :D :D lehet, hogy még előnyömre válhat a vvhv lányok a nagy Ő-ben játékban :D :D Bár van egy olyan érzésem, hogy a másik hangszeren ti is játszotok , és lehet, hogy hasonlóan hozzám részt vetettek néhány fúvós hangversenyen is, szóval, tulajdonképpen ez mégsem előny. :D :D :D
még gondolkodom, mivel tudnék előrukkolni a fúvás technikai képességeim helyett... :D

@SZIGMA: jajj, az egyik legveszélyesebb kórság, szegééééééééény!!!!! :(: ( :( :( :( :( A Jósiten vigyázzon rád, és tartson meg épségben, egészségben :D :D

SZIGMA 2023.10.27. 11:56:32

@War of colours: Már írtam Karikó asszonynak, hogy ne az ilyen fisz-fasz pitiáner világméretű pandémiákkal szórakozzon, hanem erre fejlesszen ki valami megoldást, mert ez is korona probléma. A teremtés koronáinak problémája, ugye...
Talán túlélem, de akkor is inkább a MILF-szigetet kéne foly(t)atnom, már ég a pofám miatta, hogy Tehenész-üzemmódban szabotálom a saját munkámat...

VV12Vikcsii 2023.10.27. 14:08:31

Érdekes lesz látni, hogy kik fognak ma kiesni, s így a Holtak szigetére kerülni.
A legjobb az lenne, ha a fasz FaZs és Zara lenne a Holtak-szigetének első lakói és aztán boldogíthatják egymást. :D
De nézzünk szembe a realitással.
A Buhawinál Olivér, Vivi és Anett biztos nem fogja elcseszni a játékot. Zsombor talán igen, de a két legvalószínűbb jelölt a kiesésre az Tomi és Zsombi. Tomi stresszes helyzetekben nem mindig teljesít jól (lásd a következő rész előzetese vagy korábban a köteles feladat vagy amikor úszni kellett). Zsombi pedig a feladat logikai részében biztos penge lesz, de előtte ugye fizikai rész is lesz. Mindenesetre én nagyon szívesen megnéznék egy olyan forgatókönyvet is, ahol a MILF/GILF Zera tárt karokkal várná az egyik fiatal fiút a holtaknál.
Olivér pedig elképesztő, hogy még mindig nem fog kiesni, főleg hogy már az első két törzsi tanácson is veszélyben volt. Egy kiirthatatlan féreg benyomását kelti.Hiába használ az ember bármilyen kemikáliát vagy módszert, ő tovább él és virul - ilyen egy igazi túlélő. Az az egyetlen pozitívum elmondható róla, hogy ő mindig megy előre fel nem adva a reményt. Ha kell, akkor a játékokban ügyeskedik, ha kell, segget nyal. Az már más kérdés, hogy annyira szánalmasan próbálja most tisztára mosni a nevét, hogy azt már nekem kínos nézni. Olivér valószínűleg a törzsegyesítés után nem sokkal kiesik, de simán elképzelhető, hogy a végén ő lesz a Holtak-szigetéről a visszatérő.
A Jarakay-nál Wendy vagy Zara a legvalószínűbb távozó, de nagy meglepetésként Jani is elbukhat, ha nem fog boldogulni a logikai résznél - ez nem elképzelhetetlen.
Ha már Jani, tegnap ismét bebizonyította, hogy csak egy felfújt hólyag. Vivivel együtt a fogyasztói társadalom szintetikus szülötte, mindketten plázaszökevények. Ebből következik, hogy minden eddigi tettük a játékban a kóros önimádatukból vezethető le, szemben mondjuk Nóriékkal, akiket meg a szerelem, a más iránti szeretet vezérelt.
Simi és Kornél viszont tegnap nagyot ment.

VV12Vikcsii 2023.10.27. 14:16:25

@War of colours: Ha gondolod, akkor szívesen segítek neked felkészülni a furulyázásban, mielőtt a Nagy Ő elé mennél. :) Fontos lesz annak kiválasztása is, hogy melyik darabot fogod majd előadni. :)

hereverő heverő 2023.10.27. 14:44:12

Két hét és négy nap rovátkája került fel eddig a túlélők naptár-bambuszaira, és hőseink a változatosság kedvéért ugyanott ébrednek fel ma reggel is mint ebben a két hétben minden nap. A sárgák örülnek Jutúbnak, aki elmeséli hogy milyen érzés volt hogy bár nem ártott senkinek de mégis mindannyian rá raktak (mármint az Oli-Gergő-Wendy-Nóri négyes), és bár érti hogy taktika volt de akkor is meglepődött. A többiek szerint amióta Jutúb elment, azóta élhetetlen, naggggyon durva hangulat uralkodott a szigeten, ellenben azt nem domborítják ki, hogy ez kinek-minek is köszönhető. Sajnálom a sárgákat kicsit, mert ennyire FAZs befolyása alá kerültek de végül is ők élnek a herével, mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. Tompika felvértezi Jutúbot Olivér ellen, nevezett pedig Vivivel latolgatja az esetleges törzsi tanács kimenetelét. Vivi szerint Olivér összekaksizta az alsónadrágját, a négyes ős-sárgák pedig Godzillának érzik magukat akik mindent és mindenkit lerombolnak majd. Levél érkezik, Zsombi olvassa fel mert már 5 napja nem olvasott levelet. Olivér előre mentegeti magát, kevés sikerrel, elindulnak a játékra és ordítanak mint a fába szorult féreg.
A pirosak is felsorakoznak a játéktéren Joe előtt, Wendy kapott egy piros melltartót hogy jobban beleolvadjon a törzsbe. Jön a szokásos beszélgetés amiben Tompika áradozik Joenak, hogy micsoda feltöltődés a Zsombival átvirrasztott éjszakák igérete.
A játék igen egyszerű: egy körpályán kell menetelniük, az a cél, hogy utolérjék az előttük haladó törzset. A pirosak fejenként 3 kiló, a sárgák, mivel tegnap lepippantották a totemet fejenként 5 kiló plusz súllyal vágnak neki. Aki nem bírja, kiszállhat, de a nála lévő súlyt a többieknek tovább kell vinniük. Kellemesen szadista játék. Ma Zera beteget jelent, nem játszik, mert a tegnapi kudarc még élénken él az emlékezetében. Végül aztán a pirosaknál minden súlyt a három fiú (Kornél, Simi, Jani) cipel, a többiek kiszállnak mielőtt elindulnának. A sárgáknál Jutúb és Vivi állnak ki, mert Tompika okos kis fejecskéjében megfogalmazódik a taktika: minnél kevesebben vagyunk, annál gyorsabban utolérjük őket. De hogy a kettő között mi az összefüggés azt nem árulja el nekünk. Szóval sajnos Télapó most sem bizonyítja, hogy nem hígfos hanem túlélő - pedig nagyon várnám már.
A sárgák eleinte futva kezdenek, de pillanatok alatt elfáradnak, a pirosak csak menetelnek. A sárgáknál Anett feladja, a súlyokat Tomira hagyja, kis idő múlva Jani dől ki a sorból, Kornél tapossa helyette a vizet. Közben Vivi rikácsol nekik a szurkolóknak fenntartott tutajról. 10 perc után Tompikának is erősen nyúlik a nyaka minden lépésnél viszont kitart. Kornél és Simi gyorsabb tempóban darálja a métereket, de a sárgák Olivér vezetésével a parton futnak egy kicsit hogy nehogy utolérjék őket és ez ismét egyensúlyba billenti a mérleget. A huszadik percben ismét előrébb járnak a pirosak, amikor Kornél feladja, Simi nyakába akasztja az összes táskát aki elkezd egy kicsit futni, hogy behozza az elvesztegetett időt. Simi nagyon küzd egyedül a sárgák három fiújával de nem bír velük, a következő körben összeroskad. Olivér veszi észre, orvosért ordít, de addigra már szaladnak a többiek is, Janival az élen. Simi nagyon durván kihajtotta magát, és itt látszik meg igazán az a 20-30 év korkülönbség a sárgák javára. Ráadásul FAZs is bírta végig, pedig én azt hittem, hogy az első kör után el fog hasalni. A szaró varázsló szobrát ezúttal a sárgák vihetik haza, a pirosak pedig elkezdhetnek azon gondolkodni, hogy melyik partizán nem jön velük tovább.
Az esemény utáni tanácskozést a pirosaknál kezdjük, picit összemordulnak hogy nem csak Simi hanem a másik két fiú érdeme is ez, a sárgák meg artikulátlanul kántálják hazafelé, hogy "ismét nyert a Buhawi". Két gyík a környéken azonnal öngyilkos lesz, a rákok bemenekülnek a vízbe. A humanoidok viszont elégedettek, mert nem mennek tanácsra, nyugodtan fényesre nyalogatják egymás seggét bár Vivi fintorog.
Pirosak latolgatják a kiesőt, Télapó és Wendy is esélyes. Atilla azért mert senkivel nem barátkozik és nem is dolgozik, Wendy meg pont azért mert esetleg összejátszik a sárgákkal. Aztán Télapó Zerával beszéli meg, hogy a csokiseggnek mennie kell, mert megbízhatatlan. Úgy látszik ez az idei Survivor varázsigéje, mindenki megbízhatatlan és ezért halált érdemel. Zera elgondolkodik mert új munkát kapott: jövőre ő lesz a védettségi totem. Mutatom:
kepkuldes.com/image/D2fobR

hereverő heverő 2023.10.27. 14:45:37

Télapó kicsit oltogatja, Zera számonkéri a kimaradt játékokat és most én igazat is adok neki. Ugyanis Télapó szerint Zera nem játszhatna, ha őtélapósága nem engedi át neki a helyet. Össze is vitatkoznak, Télapó terel mint a puli, aztán besértődik mikor nem jutnak dűlőre, elsiet és pufog. Jogosan érzi a vesztét, ezt Simi meg is magyarázza.
Mennek tanácskozni, 10 perc teljesen felesleges szájtépésre. Nagy vonalakban: Joe kikérdezi őket, hogy miért estek szét. Télapó szerint a survivor hatás (miafaszom lehet az?) egyszer feszültséget máskor egységet eredményez, de szerinte ez nem befolyásolja a játékokra történő felkészülést. Simi úgy néz rá mintha érthetetlen lenne amit mond, és tényleg az is. Wendy érzi, hogy veszélyben van. Zera szerint ő nincs veszélyben, de a többiek igen. Persze télapó most is megmagyaráz mindent. Elkezdődik a szavazás, Télapó bepisil az idegtől.
Télapó Wendyre szavaz, mert a szive a sárgáké.
Wendy Télapóra mert ő nem kommunikál a brazil seggel.
Kornél Attilára mert sosem bízott benne.
Viki Wendyre, mert nincs közöttük bizalom.
Jani Télapóra mert minden játékból kihúzza magát.
Zera Wendyre mert hazugnak nevezte.
Simi szavazatát majd ma este megmondják, mert annyira érdekfeszítő.

És ma este már közösülnek, de nem mindenki mindenkivel, hanem a leggyengébb a törzsben egyből a dögkútba kerül.

Balu30 2023.10.27. 15:01:12

@VV12Vikcsii: mindkét csapatból lesz kieső a holtakra? Akkor megint nem figyeltem.
Csak azért is hajrá Vivi!

VV12Vikcsii 2023.10.27. 17:05:52

@Balu30: Jaja, szóval a mai rész duplán izgalmas lesz :)
@sogeking: Beleolvastam, ez nagyon elborult XD XD A kedvencem Kamala Harris ábrázolása, valamint amikor Obama átváltozik nővé. :)

Tracero 2023.10.27. 17:08:11

@hereverő heverő: Mester :D szuper lett megint :D kedvencem: a "csokisegg" meg "a terel, mint a puli" meg a "mindenki a maga szerencséjének a pogácsa" XD
Az a kép Zeráról büntet XD szerintem, nem télapó megy, csakhogy jól meglepődjünk :D köööösziii szépen :D

Tracero 2023.10.27. 17:13:51

@War of colours: @naty77: a gyorsolvasásban meg a furulyázásban is látok fantáziát a vvhvNagyŐ tehetségkutatójára :D válasszatok dalt is, kérlek :) minél szarabb, anál jobb :D estére összedobom, hogy eddig hogy állunk, remélem @Rókatündérke: meg @evacat: is beszáll :D

Tracero 2023.10.27. 17:15:55

@SZIGMA: "ez is korona probléma. A teremtés koronáinak problémája, ugye..." nyehehe :D
Mijaza Tehenész-üzemmód? :)
Jobbulást Kapitány :)

SZIGMA 2023.10.27. 17:42:19

@Tracero: Tehenészesen, ahogy a Survivoros csávó szabotálta a dolgokat: fáj a fejem, fáj a lábam, görcsöl a lábam, nincs Tehenészné, nincs tehén meg amúgyis szarok én bele... XD

sogeking 2023.10.27. 18:11:29

@VV12Vikcsii: Nórit sikerült megvigasztalni?

sogeking 2023.10.27. 19:27:30

@hereverő heverő: köszi, a tegnapi úgyis kimaradt :)

War of colours 2023.10.27. 19:43:42

@hereverő heverő: Zera védettségi totemként való ábrázolása a napom fénypontja volt. :D :D Pedig tudnod kell, hogy a férjem ebészünetben, a két babám pedig délután csodálatos pillanatokat szerzett nekem, szóval erős mezőnyben vitted a pálmát/prímet <3 <3

evacat 2023.10.27. 19:44:36

@Tracero: mára feladom az ázsia élőben nézését, ha jössz Nyerő párni.

Gia 2023.10.27. 19:44:57

@hereverő heverő: Na,ezért jöttem,de jó!:-)
Nekem az öngyilkos gyíkok tetszettek a legjobban.

Tracero 2023.10.27. 19:46:36

@evacat: Itt vagyok, Szerelmem :D ez gyó lesz :D

War of colours 2023.10.27. 19:47:22

@Tracero: "furulyázásban is látok fantáziát"
"válasszatok dalt is, kérlek :) minél szarabb, anál jobb :D"

kívánságod számomra parancs :D tessék, kettő az egyben

www.youtube.com/watch?v=5nXI8wl9UoM&t=21s

evacat 2023.10.27. 19:47:25

@Tracero: egyedül nem jó. Ez sem.
Ugyhogy ma itt vagyok. Kinek drukkolunk?

War of colours 2023.10.27. 19:48:02

@evacat: én is jöhetek gruppenbe vagy csak duóban nyomjátok?

evacat 2023.10.27. 19:48:50

@War of colours: hát már hogyne gyöhetnél.

Tracero 2023.10.27. 19:49:55

@evacat: mind a háromnak XD Veszett mosómedve, dinótámadásos Gabó és Curtisék IZS :D

evacat 2023.10.27. 19:51:05

@Tracero: Én már edzek a tehetségkutatóra.
Mit szólnátok ehhez pl:
www.youtube.com/shorts/UfnOjRXH7o4

evacat 2023.10.27. 19:51:38

@evacat: természetesen hármasban Woc-cal

Tracero 2023.10.27. 19:52:37

@War of colours: gyere..gyere... és nagyon fájt a zene XD kicsit elakadtam azzal, hogy összegezzem, hogy mik lesznek a vvhv NagyŐ-ben a tehetségshow feladatok :D odáig jutottam, hogy "hasított félsertés bontása, kisbaltával időre" :D de ez se tetszett annyira :D
meg ugye várunk @evacat: választására is, hogy mivel indul a tehetségshow-ban meg milyen zenével :)

evacat 2023.10.27. 19:52:53

@Tracero: igazából én Csabáéknak nem tudok szivből. Engem ledöbbentett, hogy
Csaba mennyire nem tud veszteni. Ha nem lennének kamerák ott már kő kövön nem
lenne.

Tracero 2023.10.27. 19:54:06

@evacat: szuper :D nya...mire begépeltem, itten is van :D akkor még Rókatündérke hiányzik :D

Tracero 2023.10.27. 19:55:30

@evacat: gyó van viccöltem :D igazából csak Curtiséknél bírom mind a kettőt :) Gabónak nem bírom a plasztikját :P :D

sogeking 2023.10.27. 19:55:50

@War of colours: itt is csak a nők járnak jól?

Tracero 2023.10.27. 19:56:43

@sogeking: jöhetsz te is, Baba :D

evacat 2023.10.27. 19:57:13

@sogeking: itt IS??? és még hol?

sogeking 2023.10.27. 19:58:43

férfináthám van, meg ittam is, úgyhogy jó társaság leszek :):)
mit nézünk?

Tracero 2023.10.27. 20:00:33

@sogeking: óóó...basszus...elkaptad a Kapitánytól? hun kujtorogtatok együtt? :D Jobbulást :) mit ittál? de most, hogy mondod...pisszentek én is egy sört :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 20:02:00

@sogeking: Nem kellett. :) Jól van, mint ahogy azt tapasztalod nap mint nap. Esténként Nagy Ő-t néz, s nemrég megosztotta, hogy milyen tököt faragtunk tavaly.
És Jani, veled mi a helyzet? Wendy vagy Vivi mellett kötöttél ki végül?

Tracero 2023.10.27. 20:02:15

@sogeking: Nyelő páros nézünk :) Ma van a döntő :) Vastagcsabi és Veszett Mosómedve neje, Dinótámadásos Gabó és plasztik és Curtis és Judit :) Rtl :)

sogeking 2023.10.27. 20:04:14

@Tracero: a szőke patikárius leány azt mondta, bármi lehet, amikor remegő kézzel átnyújtotta a covid tesztet (nem covid)

War of colours 2023.10.27. 20:05:47

@evacat: www.youtube.com/shorts/UfnOjRXH7o4
bocs, nem lesz pc, amit kérdezek, de ez nem egy nő, tükrözve két oldalra??????!!!! :D :D :D :D

Tracero 2023.10.27. 20:06:27

@sogeking: szeeeegénykém :( vetté valami sárkányfűt rá? Coldrex vagy valami?

Mé suttognak, miközben tartják a szívet? :D ennyi lesz a feladat? ezen nem fogjuk magunkat halálra röhögni :P

War of colours 2023.10.27. 20:07:19

@sogeking: hát nem lőtted a lányos felnőtt filmet egyik nap, pedig megdumáltuk ;) valamit ki kellett találnom helyette :D :D :D

sogeking 2023.10.27. 20:07:50

@VV12Vikcsii: Van ilyen mágikus botom, amivel vizet tudok keresni, igaz néha másra is használom. Majd azzal megkeresem a legközelebbi célpontot.

oké, ráhangoltam a tv-t /9-es csatorna nálam
gondoltam, hogy ez lesz a téma, mert evacat nem nagy Alekosz rajongó :P:P

@evacat: mindenhol :)

evacat 2023.10.27. 20:08:22

@War of colours: látom nagyon alaposan tanulmányoztad, a lépéseket megjegyezted?

Egyébként igy jobban megnézve, igazad lehet.

Tracero 2023.10.27. 20:10:17

@sogeking: nyehehe...a patikáriusról eszembe jutott egy közepesen malac, ratyi vicc:
- mi a különbség a patikus meg a medikus között?
- a patikus nem tudja azt csinálni a patikával, amit a medikus a medikával :D

bocánat :D unom a feladatot :D

sogeking 2023.10.27. 20:12:09

@War of colours: már megtaláltam, talán hétvégén

@Tracero: majd iszok neocitránt :)

evacat 2023.10.27. 20:12:51

@Tracero: én is unom, de azért gyilkos lehet, főleg Csaba motyogásával sulyosbitva

sogeking 2023.10.27. 20:13:44

most egyből egy marad? vagy lesz még egy ilyen??

Tracero 2023.10.27. 20:15:20

@sogeking: szerintem, lesz még valami feladat. ennyire nem fogyhattak ki az ötletekből :P :D

sogeking 2023.10.27. 20:15:27

a másikon is direkt reklám van

War of colours 2023.10.27. 20:20:15

@evacat: természetesen, akkor Tracival együtt nyomjuk majd hárman ? :D :D

evacat 2023.10.27. 20:21:03

Szörnyülködök az ásotthalmi baleseten. Ma már legalább öt változatot olvastam erről.
De valami nagyon nem jön nekem össze.
Egy személyautó: itt nyolc sérült, egy halott, egy szökött sofőr?? Hogy???
www.blikk.hu/aktualis/belfold/szeged-halalos-baleset-gyermekek/w316lf8

evacat 2023.10.27. 20:22:37

@War of colours: egyelőre igen, de ebbe bárki betársulhat, még Soge is, ha a férfi
szólamot megtanulja:

www.youtube.com/watch?v=a4LVkkk07Ho

Tracero 2023.10.27. 20:24:19

@War of colours: jó ötlet :D közös szám a nagyŐnek? :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 20:27:03

@sogeking: Itt csak a Cickommandó tagjai járnak jól mindig, kirekesztőek a férfiakkal szemben.

sogeking 2023.10.27. 20:27:42

@evacat: kicsit hosszabb nadrág kell, nehogy kificcenjen valami
(a három nő amúgy folyton egymás bokáját rugdalja)

Tracero 2023.10.27. 20:29:01

@VV12Vikcsii: Baba..ottan ajánlotta fel Evacat, hogy beszállhat, ha megtanulja a pasi részt :)

Tracero 2023.10.27. 20:30:06

basszus 45 perce tartják? vagy gyorsabban jár az óra? :D

sogeking 2023.10.27. 20:32:36

@Tracero: szerintem egész jövő héten is kitart

War of colours 2023.10.27. 20:34:00

@evacat: és Soge is a Nagy Ő kegyeiért küzd majd, vagy ő lesz a Nagy Ő ??!?! :D XD

Tracero 2023.10.27. 20:35:10

@sogeking: hát...már 78 perc vagy mennyi ? :P de ez a csípőmozgás, ahogy a derekukat lazítják XD
Mindenki nagy harcos :) értékelem. de ez így dögunalom :P ezt nem értékelem :D

evacat 2023.10.27. 20:35:33

@War of colours: Soge lesz az 1. sz versenyző a cimért. Aki megtanulja a lépéseket,
még nevezhet. Fiúk hajrá!!!

Tracero 2023.10.27. 20:35:59

@War of colours: jó kérdés :) választottunk végül vvhv nagyŐt? :D

Tracero 2023.10.27. 20:38:56

@evacat: Szerelmem, nem támasztanád a homlokodat a homlokomnak, hogy én is kitartóan bírjam ezt az uncsi részt? :D 93 perc...baszki :P

evacat 2023.10.27. 20:39:39

Az eddigi évfolyamokban is, meg most is az év szadistája cimre a műsor szerkesztője
jó esélyekkel pályázik.

sogeking 2023.10.27. 20:39:49

utána a maradék két pár szkanderezik

Tracero 2023.10.27. 20:39:57

Gabó arcán a riportban látszik, hogy Moncsi dobta el XD

Tracero 2023.10.27. 20:41:13

@sogeking: nya...az lenne az igazi gheczi húzás :D vagy...gyöngyfűzés vagy valami finom kézmozgást igénylő ügyességi feladat :D

sogeking 2023.10.27. 20:43:10

@Tracero: és az a kezük mennyivel izmosabb lett

evacat 2023.10.27. 20:43:38

@Tracero: rosszul emlékszem? Mintha az rémlene,hogy nem lesz már semmi feladat,
csak unszimpátia szavazás.

Tracero 2023.10.27. 20:44:47

@evacat: hű...tényleg...akkor még jobban dögunalom a műsor :P :D menjünk Ázsiázni? :D

evacat 2023.10.27. 20:46:31

Ha nem lenne már herótom attól, hogy a média /a tv2 is!!/ mennyire nyomja
Curtist, akkor drukkolnék nekik.
Csabival már kifejtettem mi a bajom.

Van olyan érzésem, hogy Csabiék fognak nyerni pont azért, hogy már az rtl sem
akarja ennyire sztárolni Curtist.

sogeking 2023.10.27. 20:46:42

@VV12Vikcsii: valahogy csak kicselezzük a főhadiszállásuk bejáratánál a ciciszkennert

War of colours 2023.10.27. 20:46:56

@evacat: jujj alig várom, hogy kiderüljön, kiért küzdünk :D

evacat 2023.10.27. 20:47:32

@evacat: bár ez hülyeség, mert Curtist minden versenytárs ugy emlegette, hogy milyen fasza gyerek.

Tracero 2023.10.27. 20:49:31

@War of colours: @evacat: az oké. de hogy derül ki, hogy ki lesz a NagyŐ? :D

evacat 2023.10.27. 20:51:16

@Tracero: nem tudom. Már voltak javaslatok, de a döntés módjáról nem beszéltünk.
Az én javaslatom ujra: Pini.
Igaz, hogy nem szerepel a Forbes listán, de ugy köszönni, becézgetni senki más nem
tud mint ő.

Tracero 2023.10.27. 20:51:18

@evacat: szerintem is fasza gyerek volt itt a műsorban Curtis :D úgy bírtam, hogy ment időre a játék, ő meg nekiállt humorizálni vagy a versenytárssal vagy balázzsal :D meg van öniróniája :D

sogeking 2023.10.27. 20:51:47

Gia, nem vagy itt, hozhatnál valami jó kis pletyit :):)

Tracero 2023.10.27. 20:53:20

@evacat: nyehehe :D nekem jó :D

War of colours 2023.10.27. 20:56:56

@evacat: nos úgy gondolom, akkor megvan a taktikám, hogyan nyerjem meg a Nagy Ő-ért folytatott versenyt: MELLbedobással ;) :D

Egyfejű 2023.10.27. 20:57:10

Babák és sejelmek, sijastok! Mit nézünk, mit eszünk, hogy vagyunk? :)

Tracero 2023.10.27. 20:58:12

@War of colours: óóóó....a picsába...igaz :D begyüssz kantáros nadrágba felső nélkül aztán rövidre is zártuk a versenyt :D olyan kell, aki nem ennyire részedre hajló :D

War of colours 2023.10.27. 21:04:29

@Tracero: akkor Heverő is kizárva, kedvesen megdícsérem az öfiket és enyém a hazatérés kulcsa meg a védettségi rózsa hetekre ;)

Viszont van egy csomó pasi itt, aki meg a te "részedre hajló" szóval nehéz lesz a kiegyenlített küzdelemnek megágyazni :D :D

Tracero 2023.10.27. 21:06:29

@Egyfejű: Sija Szerelmünk :D most én Ázsiát nézek :D elhagytam a Nyelő Pálost, mert uncsi. DE!! nagyon fontos!! milyen tehetségkutatós számmal és zeneszámmal (minél szarabb, anál jobb) versenyeznél a vvhvNagyŐ kegyeiért? :)
eddig volt: gyorsolvasás, furulyázás, hasított féldisznó darabolás időre kisbaltával (talán)...a zenéknél "My heart go on - shitflueted", "Lambada" ...hoppá én még nem is hoztam :D akkor legyen a "muppet - stand by me" :D
youtu.be/zCRUPWDIgYM?si=N-a4AUxwZUY3wAXi

evacat 2023.10.27. 21:06:32

@Tracero: ne légy kishitű, a mi kantárjainkat még nem látták :))
Nem lefutott még ez a meccs.

evacat 2023.10.27. 21:08:02

@evacat: tanuljunk Virágtól /nem Voksán/.
Mi vagyunk a legszebbek, legjobbak, csak bennünket választhat a nagyŐ
Majd elleszünk hárman is valahogy.

Tracero 2023.10.27. 21:09:38

@evacat: ja...a robotunk ? :D igaz :D "ezt a szépséget nem a szél fújta össze" :D

Egyfejű 2023.10.27. 21:15:30

@Tracero: Sírok, mit sírok, zokogva fetrengek a kanapén.... :D :D

Én ilyen jót nem tudok, a szokások Süsü-nótán kívül csak ez jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=qUZppD_Zd0s&list=RDqUZppD_Zd0s&start_radio=1

War of colours 2023.10.27. 21:15:48

@evacat: igazad van, Cicus, ;) Zótánunk is megmondta tegnap Virágnak, hogy milyen cuki a dekoltázsa, pedig nem ő van legjobban eleresztve a mezőnyben etéren :D

átnyergeltem az Ázsiára, Alekoszék teljesítménye egyébként az évad során egész nagy meglepetés, illetve bocs, csak Rékáé :D

War of colours 2023.10.27. 21:16:41

@Egyfejű: jesszusom, nyertél baszki :D :D :D

Tracero 2023.10.27. 21:18:21

@evacat: nem 3an leszünk :) Naty is beszállt meg Rókatündérke és Sárkányka is szerepelt az elsőtalálkozásos- bemutatkozós részben :D
@War of colours: aham..az én részrehajlóm a héten letsunderézett :P :D nem is vagyok mogorva :D cuki vagyok :D mint itten minden csaj :) <3

War of colours 2023.10.27. 21:20:59

@Tracero: @Egyfejű: @evacat: nos még erre gondoltam a tehetségkutatón :D
kb. ennyi telne tőlem ma :D :D

www.tiktok.com/@_kingmidas_/video/7118325018420956421

Tracero 2023.10.27. 21:21:33

@Egyfejű: mostmá én is nyihogok XD "vettem neked laskaszűrőt, tepsi szettet" XD
erős mezőnyt alkotnak azé ezek a nóták :D majd csinyálunk egy vvhvNagyŐ playlistet :D

War of colours 2023.10.27. 21:22:00

@evacat: Sipi hihetetlen gyökér...

Egyfejű 2023.10.27. 21:22:29

Én is átkapcsoltam az Ázsiára, és teljesen elképedtem, hogy Alekosz cipekedik az ő vacsavacsa kezecskéivel. A csodák nem szűnnek meg (nagyanyám mondása)

Tracero 2023.10.27. 21:24:06

@War of colours: sírok XD nagyon szegszi :D
emelek egy rúdtánccal :D
youtu.be/feaEQ0ABD78?si=tm3h9m034kKhKn2D

Tracero 2023.10.27. 21:27:14

Ázsia: ez kuuurwa jó feladat XD vadidegenekkel brazíl szappanoperát forgatni. Fotókat kell készíteni a beállításokról XD

War of colours 2023.10.27. 21:28:04

@Tracero: úristen, könnyezek :D :D :D :D

Egyfejű 2023.10.27. 21:31:24

@War of colours: @Tracero: HÁHHÁ-HÁHHÁ-HHÁ-HHÁ! Gyerekek, odavagyok!

Mit szólnátok, ha közös koreóval mennénk? :D

www.youtube.com/watch?v=CS5HZxm4AgM

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:32:36

Halloú! Bocsánat az eltűnésért - tegnap este meccsdömping volt, meg minden egyéb, aztán nem tudtam túlélőzni, se titeket visszaolvasni :( de ma már lássuk, hogy Wendy vagy Zera.

Amúgy Survivorözők közt is megnéznék egy Sztárboxot:
Zera vs Wendy
Zsombor vs Tehenész...

evacat 2023.10.27. 21:36:29

@Egyfejű: ez a koreo nekem is menne. Kiesni az ütemből, forditva forogni, rossz
helyen belépni simán tudok.

Tracero 2023.10.27. 21:37:01

@Egyfejű: Benne vagyok :D ez akkor ilyen oroszrulett lesz a NagyŐ-nek :D nem tudja, hogy kit választ randipartnernek :D így igazságos :D

@Hontalan Ivan: Fatya sztárbox ötlet XD bár, szerintem, Brazilsegg leverné zerát, mint vak a poharat :D

KékCsöcsűPini 2023.10.27. 21:37:13

na realtime gyöttem surviverhő ! ( nyalom a pöckötök :)

evacat 2023.10.27. 21:39:23

Attila kiesett. Jut eszembe ma az aldi tele volt csokimikulással és fényfüzérrel.

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:39:53

@Balu30: köfi :) már az adás pillanatában direkt le stipistopiztam. Majd csinálok belőle gifet is :)

@Tracero: remélem, valami ugrálós tattikát, technikát választana :D

Balu30 2023.10.27. 21:40:53

Huuu de meglepődtem a kiesön... ja nem

Tracero 2023.10.27. 21:41:28

@SelyemSonkaPini: Szia Szerelmünk :D te vagy az egyik vvhvNagyŐ jelölt :D

@evacat: picsába...pedig annyira biztos voltam benne, hogy tesznek bele valami csavart :P :D asszem nem fogadtam senkivel :D Télapó meg a holtak szigetére :P :D remélem, hogy zera kerül majd melléje XD

War of colours 2023.10.27. 21:42:05

@sogeking: basszus, ezek még női szemmel is rohadt szexik ;)

Tracero 2023.10.27. 21:42:05

@sogeking: te az ilyen kétkezi munkás nőket bírod? :D

Tracero 2023.10.27. 21:44:57

ahogy Heverő írná: "Joe megint beszélgetni akar" XD "mit érzel most zsombor? " XD nya...csinyáljátok...sok a duma :P :D

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:45:11

Hogy mi az új törzs neve? Szamaszama? Vagy mi? xd

Balu30 2023.10.27. 21:46:07

Escuse me? Hogy mi?

Szara? Szara?

Tracero 2023.10.27. 21:46:36

@Hontalan Ivan: azaz :) szerintem, könnyebben megjegyezhető mint az előző 3 :P :D kb. mostanra tanultam meg a törzsek neveit, mire egybeolvadnak :D

Joe megint mellényesen izzad :P :D

sogeking 2023.10.27. 21:46:58

@Tracero: jól áll a kezükben a szerszám

@War of colours: van még jó pár másfajta verzió, de most nem linkelem, hátha a rosszat jegyzed meg :P

sogeking 2023.10.27. 21:47:53

@Tracero: miért bántod? ez az egy mintás pólója van

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:48:11

Ki szeretné elkerülni a holtak szigetét? hát milyen kérdés ez...?? Kiégtem

Tracero 2023.10.27. 21:48:13

hajrá ZSombi!! :D mint a gyík, úgy gyütt elő a homokból :D

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:48:52

@Tracero: az lenne az igazi, ha Buharakay lenne :D

Tracero 2023.10.27. 21:49:55

azé ez a feladat egy kicsit hasonlít a Fűrész című filmre :D ahogy a nyakörv a nyakukon meg minden :D

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:50:20

Anno Zsákfos kereste így a kulcsot a Jöttünk láttunk visszamennénk 2-ben, mint most Tomi :)

Balu30 2023.10.27. 21:51:16

Attilát haza küldtem volna és utána kuldtem vna 1-1-et a holtakra. 13-an vannak az nagyon sok. Összesen 5-en estek ki a törzsek csatájában az lófasz.

Tracero 2023.10.27. 21:52:10

@Balu30: nem baj :D Joe elbeszélget még velük egy darabig XD

Tracero 2023.10.27. 21:53:01

odanézzettek FAzs hogy felélénkült :D eddig még nem láttam ilyen gyorsan mozogni :D

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:55:09

Ha már FAZs továbbjutott, akkor a jaték hátralévő részében Olivér ellen drukkolok... Gyere Tompika!!!

Tracero 2023.10.27. 21:56:53

ezaza!!! Zsombi is bent van :D
Olivér jól ellesz a télapóval XD

sogeking 2023.10.27. 21:57:46

@Tracero: építhetik a csónakot! :)

Hontalan Ivan 2023.10.27. 21:58:27

Olivér földig lógatott orral: "nem vagyok szomorú"

VV12Vikcsii 2023.10.27. 21:58:40

@sogeking: Majd azzal el tudnak jutni a Holtak szigetéről az egyesített törzs szigetére

Balu30 2023.10.27. 21:59:16

Mr ingatlan mi a baj? Mi történt? Kicsit azért sajnálom hogy nem a többiek szopatták meg.

Tracero 2023.10.27. 21:59:26

@sogeking: jaja...a két Noé XD
@Hontalan Ivan: há...na...sokat hazudott eddig is. mé pont most lenne őszinte ? :D

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:01:22

Joet egyre jobban ruhellem.

KékCsöcsűPini 2023.10.27. 22:02:32

Hát Olivernek most nem jött össze. Félkegyelmű meg mindent elkövetett hogy elba*ssza, de csak átjutott. (Mer ő ebben nagyon kurvajó, mint mondta is :)

@Tracero: Drágaság az jó nekem ? (a nagyŐ ség)

Zsombor ügyes volt, pedig nehezen indult.
Kékcsöcsikém is átvitte a kis cicikéit, pedig ahhoz sokat kellett ásni :)

Tracero 2023.10.27. 22:03:23

@Sendmailto1974: me nem nézted a Nyelő Párost :D ha nézted volna, akkor már nem lenne "egyre jobban" csak "utálom és kész" :D
Jé...ugyanaz az Avid, mint Balunak :D

Tracero 2023.10.27. 22:04:49

@SelyemSonkaPini: nem tudom Drágaság :D félsz vagymi? :D nyugi...még nem bisztos :D mert részrehajlasz WoC kantáros nadrágjára :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:05:17

@Tracero: Részrehajlód? Ne bízd el magad!!! :P
Egyébként a tsundere a legnépszerűbb karaktertípus, nem csak a szerelmes nők között, hanem minden anime karaktertípus között az számít legkedveltebbnek, ugyanis a japán férfiak imádnivalónak tartják a durcis lányokat, akik leplezik az érzelmeiket a mogorva, agresszív megnyílvánulásaikkal.

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:06:29

@Tracero: dehigynem neztem. Boritekolhato volt curtis gyozelme es evelein bukasa. Inkabb az utobbi dontott.

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:08:41

@Balu30: Amúgy Attila, Zera, Viki és Wendy összefoghatott volna és ki tudták volna ejteni a három erős férfi között az egyiket. De a Jarakayban nem menő az előregondolkodás, a tattika, ezért a Buhawit mindig többre tartottam.

sogeking 2023.10.27. 22:10:06

@VV12Vikcsii: amúgy, ha durcás, hogy durcásnak hívod...

Gia 2023.10.27. 22:10:18

Tompika majd biztos mondja,hogy naon nehéz volt a feladat..Gyakran elnyeli a betűket.

Tracero 2023.10.27. 22:10:39

@VV12Vikcsii: nem vagyok mogorva (szemforgatás) agresszív is csak egy kicsit :D gyó. akkor nem lennél részrehajló. bocánat :)

sogeking 2023.10.27. 22:12:24

Attila már biztos körbe pisilte a szigetet

Gia 2023.10.27. 22:12:28

Olivér egy félkegyelmű.Maldosó lesz a hiánya..Ja,nem.

Balu30 2023.10.27. 22:13:41

Nehogy a holtakon összetalálkozzanak teheneket legeltetö Rómeokkal es Júliákkal

Gia 2023.10.27. 22:13:47

Tompika naon örül..

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:14:01

Tamas annyira maximalista mint kb a teheneszfiu taktikus.

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:15:08

Jutubzsombi is egy talany nekem. Szerintem egy tojast nem tudna egyedul megfozni. Nem eppen eletrevalo.

Tracero 2023.10.27. 22:15:37

@Gia: "maldosó lesz a hiánya" XD az :D te nem akarsz esetleg belépő zenével és tehetség izével beszállni a vvhv NagyŐ-be ? :) Zenénél fontos, hogy minél szarabb legyen!!
@sogeking: Attila már őslakos!! első beköltöző, mint az ÉH-ban az eredeti beköltözők/orignals :D lehet, már kikiáltotta a szigetet Törpapa királyságnak :D

sogeking 2023.10.27. 22:18:04

@Tracero: kitűzte a zászlót, és meztelenül napozik a parton :P

Hontalan Ivan 2023.10.27. 22:18:21

@Sendmailto1974: jutub tutoriallal talán azt is :)

KékCsöcsűPini 2023.10.27. 22:18:35

Anett nyúlnak indult és csak később lehet nő ?

Gia 2023.10.27. 22:19:24

@sogeking: Vagy beszélget egy labdával..

sogeking 2023.10.27. 22:20:31

@Gia: már megevett egy őslakost!!!!!!!!!!!!! - Olivérnek annyi

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:20:48

Oli panaszkodik pedig epvileg van tattikaja a holtak szigetere is. Hangprobaval tesztelo a messzeseget es neha magaban beszel.

Gia 2023.10.27. 22:21:07

Pont mondani akartam,hogy örüljön Olivér,hogy hullákkal nem találkozik..Erre..
A télapó eltévedt?

Hontalan Ivan 2023.10.27. 22:21:13

Olivér, a felfedező mindjárt talál egy Dharma-állomást, és kezet rázhat Benjamin Linusszal

Tracero 2023.10.27. 22:21:50

@SelyemSonkaPini: igen. közben bebázódott :) nyúl-báb-nő egyedfejlődés :D

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:21:53

Szerintem Oliver a kameras sraccal meg szovetkezni fog.

Hontalan Ivan 2023.10.27. 22:22:28

@sogeking: napasztmek, legközelebb ne jósolj, köszi.

sogeking 2023.10.27. 22:22:34

na neee, belepisilt a vízbe

Tracero 2023.10.27. 22:22:50

@Gia: Olivér nem tudja, hogy Törpapa király már ott van. lesz nagy meglepi, ha összefutnak faszlóbálás közben :D

Balu30 2023.10.27. 22:22:52

Remeljük nem próbálja meg eladni a szigetet télapónak mint ingatlan.

KékCsöcsűPini 2023.10.27. 22:23:56

HA kifexik napozni meztelenül egyszercsak azt veszi észre hogy valaki megcsinálja hátulról : Törpapa ! :D

Vagy Törpapa eltévedt és másik szigeten van ?

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:23:57

@Balu30: Állíts be kérlek egy avatart, mert most össze lehet téveszteni téged az új kollégával :D

sogeking 2023.10.27. 22:24:14

@Tracero: Ja, tollas fejdísz, csonttrón, koponyákkal körülvéve. És persze apró bennszülött nők tolonganak körülötte...

Tracero 2023.10.27. 22:24:36

@Balu30: sírok XD de az biztos, hogy jól ki fognak jönni XD de majd minnyá jön melléjük Zera is :D a három könnyen kezelhető, egyenes ember :D mennyei lesz :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:25:00

@Tracero: De ugye most nem vagy durcás?

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:26:24

@Sendmailto1974: Hát az eddigi játékok az ellenkezőjét bizonyították.

sogeking 2023.10.27. 22:26:38

már vége, vagy még lesz a reklám után?? itt szoktam elkapcsolni

KékCsöcsűPini 2023.10.27. 22:27:26

Úgy értettem a reklámot, hogy "Nagy választék szaráron"

Hontalan Ivan 2023.10.27. 22:27:51

@sogeking: lesz még egy blokk, gondolom Olivér és Télapó talija, meg a Buharay egyesülésének pillanatai, Zera bolsogsága, stb.

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:29:42

@Tracero: Szerintem nagyon jól meglesznek, hasonlóak. <3 Most csak is az övék a sziget ;)

Tracero 2023.10.27. 22:30:51

@sogeking: még lesznek a pirosak is! ne kapcsolj el!! Zera megy vagy brazílsegg, ha beszorul a homokcsapdába a brazílsegge miatt :D de az is lehet, hogy a legvégét nem tudjuk meg, majd csak hétfőn :D elvileg még 10 perc biztosan van belőle :)

Gia 2023.10.27. 22:31:48

@Sendmailto1974: Neked is lehetne egy klassz avid...

Tracero 2023.10.27. 22:32:17

@VV12Vikcsii: durcás? nem. agresszív: igen XD.... dehogy. semmi baj :D de sogeking jól ráérzett, azon duzzogtam, hogy letsundereztél :)

Gia 2023.10.27. 22:32:33

Sima-sima törzs..

sogeking 2023.10.27. 22:32:54

ok, köszi :)
bár a legvége meg tele lesz megint spoilerrel

Balu30 2023.10.27. 22:32:55

@VV12Vikcsii: ha rájövök hogy kell :D

Gia 2023.10.27. 22:34:42

@Balu30: Jobb alsó sarok,mostani avidra katt,onnantól sima liba.

Tracero 2023.10.27. 22:34:42

@sogeking: akkor, ha vált a zene a főcím zenére, akkor elkapcsolod :)

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:35:17

Toltottem avatart mig tart az epitkezes

Tracero 2023.10.27. 22:35:17

@Balu30: gépről vagy vagy mobilról? :)

sogeking 2023.10.27. 22:35:34

építőiparból jöttem (könyvelő) ;)

Gia 2023.10.27. 22:36:55

Zsombor úgy áll hozzá a munkához,hogy más is odaférjen....

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:37:08

@Gia: please find alternative ways t9 disappoint your father.

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:37:53

Zsombor hozza szokasos formajat.

Hontalan Ivan 2023.10.27. 22:38:11

Tompika nem tanulta meg, hogy Zsombor nem munkakerülő, hanem szabadúszó :)

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:38:27

Lusta mint a fold. Tulsagosan egoista.

Tracero 2023.10.27. 22:38:41

Zsombor. a lusta FaZs...má megint nyíg, hogy dolgozni kellene :P Tompinak igaza van :D FAzs a szabadúszó (aki valószínűleg munkanélküli) be van oltva munka ellen :P :D

Balu30 2023.10.27. 22:39:36

Üdv itt Balu kapitány

sogeking 2023.10.27. 22:40:19

@Balu30: tovarepül a masina vezeti a medve... :)

War of colours 2023.10.27. 22:40:31

Fálki ha olvasol minket, isten az Atyám, kapsz valami ajándékot, ha Zsombor kiesésénél valami hasonló arcot posztolsz, mint ami most van. Jöhet hozzá a HAHAHAH... is. Nagyon köszönöm...

War of colours 2023.10.27. 22:41:10

@Balu30: Imádom az avid (puszit küldő emoji)

Tracero 2023.10.27. 22:41:45

Tévedtem (mondanám, hogy relatív ritkán fordul elő velem, de nem XD ) ma nem lesz pirosos harc a Szamaszamába jutásért...max a spoilerbűl :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:42:35

Mikulás már megint elrejtőzött, mint ahogy a Jarakayban is tette mindig.

sogeking 2023.10.27. 22:42:37

Attila már ül a kunyhójában a kandalló előtt, és sült rákot falatoz?

Tracero 2023.10.27. 22:42:45

@Balu30: Sziiiiaaaa Balu Kapitány :D ügyes, ügyes, mint sziporka szívem :D

Tracero 2023.10.27. 22:43:37

@sogeking: még egy pár nap és Attila már Oli farhátat falatoz :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:43:50

@VV12Vikcsii: Vagy csak a sarokban figyel, hogy ne kelljen neki segíteni a menedéképítésben.

sogeking 2023.10.27. 22:44:04

vagy tényleg épített egy hajót, és megszökött

Gia 2023.10.27. 22:44:13

@Balu30: Gyó lettél,ügyi vagy!

Sendmailto1974 2023.10.27. 22:44:16

Oliver a tetore nem gondolt. Inkabb epitett egy 3x3 meteres agyat maganak.

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:45:35

@Tracero: Olyan cuki vagy, amikor durcás vagy <3

sogeking 2023.10.27. 22:45:58

@Sendmailto1974: vagy csak a tetőt építette meg

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:46:15

Zsombornak hasonló a munkához való viszonya, mint nekem

sogeking 2023.10.27. 22:46:45

Zsombi kiszagolta a kaját :):):):)

Gia 2023.10.27. 22:46:48

Ültettek nekik ananászt,mogyorót meg rumlit..

Tracero 2023.10.27. 22:47:15

@sogeking: katamaránt!! Zera ötlete alapján!! mert Zerán kívül senki nem látott még katamaránt!! :D
Fazs-nak kint kellene aludni a homokon, ha nem segített építeni :P :D
Remélem, hogy a veteményes, amit találtak az valami kannibál törzs büszkesége XD

sogeking 2023.10.27. 22:47:19

/kajával befűzhetik a csajokat

Balu30 2023.10.27. 22:47:48

Köszcsi mindenkinek a kedves szavakat :)

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:47:53

@Balu30: Melyik animéből van az avid?

Gia 2023.10.27. 22:48:56

Ennek a kertnek nem csak egy bejárata van..

sogeking 2023.10.27. 22:49:40

- Nem fogjátok elhinni, mit találtunk! - közben mereven nézik Vivi didkóit.
- Kókuszt?

Tracero 2023.10.27. 22:50:16

@sogeking: nyehehe...nagyon praktikus gondolat :D "mit bírsz felajánlani egy banánért?" XD

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:51:44

A Holtak szigetét sokkal érdekesebb és jobb lesz nézni, mint a többieket

Tracero 2023.10.27. 22:51:46

@VV12Vikcsii: tudom, hogy azt szereted :D azé húzogatod a bajszom. de nem fogok nyávogni, hogy "eeeezt mooost miééért csinyááááloood" ? XD

sogeking 2023.10.27. 22:52:18

most már biztos vége, átkapcsolok a nagy Ő-re
/tudom, pénteken nincs

Balu30 2023.10.27. 22:52:24

@VV12Vikcsii: nem anime. Mese. Sima Balu kapitány.

Gia 2023.10.27. 22:52:25

@sogeking: A csajok nem aléltak el a boldogságtól..Talán Snickers csokira számítottak..

Tracero 2023.10.27. 22:53:13

Figyeltétek? egyből elindult a két bukottban, hogy "én voltam itt előbb. én vagyok a főnök" XD

sogeking 2023.10.27. 22:53:16

@VV12Vikcsii: túl sok az Olivér, de most majd együtt tréningezhetnek a Tug Tonerrel

Gia 2023.10.27. 22:55:15

@sogeking: Ilyen későn nem ennék már,de ari vagy.:-)

Tracero 2023.10.27. 22:55:33

@sogeking: sírok XD hogy mindenki IZS értse a Tug Tonnert :D
youtu.be/xHuU0EcZmHg?si=Tz_WUoKwVMq6kFUL&t=17
éééééssss...tudod, hogy mi a kövi videó, amit rögtön ezután megnézek XD

Gia 2023.10.27. 22:56:49

Átkapiccsolok a Szinglik és Svindlikre.

Balu30 2023.10.27. 22:57:14

Zsombor nem lesz népszerű ezzel a mentalitással

VV12Vikcsii 2023.10.27. 22:58:24

@sogeking: Ez jó ötlet XD Olivér és Attila feladathatnák és a helyükre jöhetnének Gergőék, az még jobban tetszene

sogeking 2023.10.27. 22:59:38

@Tracero: a jellyfish kommandó?

*youtube állandóan faszkodik, bosszúból nem használok többet chrome-ot, jól kicsesztem velük áháháháháááááá

War of colours 2023.10.27. 22:59:57

@Balu30: ezt az avit a te kedvedért megtartom pár napig ;) szép emlékeket ébreszt :)

VV12Vikcsii 2023.10.27. 23:00:35

@Balu30: Kár, van benne tsundere? Nagyon kedves kinézeted lett, így mostantól nem írhatsz csúnyát :)

Tracero 2023.10.27. 23:01:50

@Gia: hát...a snickers csokira van egy malac képem, ami miatt hűsöltem a fosbukon :D
kepkuldes.com/image/D2m4di

sogeking 2023.10.27. 23:02:18

@Balu30: most linkelném Lmen Pralatól a Mentalität címú dalt, csak fáradt vagyok a férfináthától :P

Gia 2023.10.27. 23:02:44

@War of colours: picit a kobak lemaradt..Ill. nem látszik.

Tracero 2023.10.27. 23:03:04

@sogeking: egen XD jellyfish-peeboy XD

Tracero 2023.10.27. 23:04:07

@VV12Vikcsii: van :) Sziporka egy kicsit tsundere :)

Gia 2023.10.27. 23:04:58

@sogeking: Gyaj!Az ejnyét Tracerónak küldöm!A bejnyét megtarthatod.:-)

sogeking 2023.10.27. 23:05:12

@Tracero: az kellemesen perverz, egyik kedvencem

Balu30 2023.10.27. 23:06:01

@VV12Vikcsii: igenis. Ezt kb 1 napig bírom :D

#akroki 2023.10.27. 23:06:30

Jó uncsi rész. Az eleje még jó volt, de utána szétrepedt a fejem a sok ásítozástól.
Zsombor pedig mehh.

Tracero 2023.10.27. 23:06:38

@sogeking: örülök, hogy örömet okozhattam azzal a videóval XD

Tracero 2023.10.27. 23:07:13

@Gia: összekeverted a profilképünket? XD

Balu30 2023.10.27. 23:08:17

@sogeking: ismetek tőle számokat ezt pont nem. :D

VV12Vikcsii 2023.10.27. 23:08:19

@Tracero: Köszi :) Akkor ismerem ezt a mesét, csak a medvére nem emlékeztem.
Sziporka, Puszedli és Csuporka

Tracero 2023.10.27. 23:10:21

@Balu30: tettyék. belinkelem Sogeking helyett, mert ő beteg. én meg kíváncsi voltam, hogy mit akart linkelni :)
youtu.be/xG8ddF4vN34?si=oqUPxXGd5Yxrk55J

War of colours 2023.10.27. 23:11:07

@Balu30: te jó ég, rosszul emlékszem? ezek összejöttek?

Tracero 2023.10.27. 23:15:26

@VV12Vikcsii: nöm :) Balu kapitány kalandjai :) ez másik sziporka. a szerelő csaj :D kepkuldes.com/image/D2m7me

Gia 2023.10.27. 23:15:58

@sogeking: Amúgy nem tudok pletyit.VvMoh és fura lány Fanny szakítottak,de nem tudom ez mennyire bír hírértékkel.

Balu30 2023.10.27. 23:17:17

@War of colours: ennyire már nekem se friss a memóriám. Pláne a sok sör után amit survivor alatt fogyasztottam :D

War of colours 2023.10.27. 23:18:37

jó éjt BAbák! köszönöm a társaságotokat. Nem tudom, Heverő, hogyan fog öfit írni erről a mai részről, mert alig történt valami, de remélem, azért nem szegi kedvét.

Puszcsi, lávcsi, szercsi <3 <3

Balu30 2023.10.27. 23:18:56

Jelentem facen mr. ingatlan kommentelget hogy mi mind csak irigyek vagyunk :D :D :D :D :D

sogeking 2023.10.27. 23:21:13

@Gia: Csabira gondoltam :P igen, azt láttam

Tracero 2023.10.27. 23:21:39

@War of colours: jó éjt, Szerelmünk :D szerintem nem volt a mai rész annyira fozs :) csak sok volt az üresjárat :P

Tracero 2023.10.27. 23:23:00

@Balu30: mármint...mire vagyunk irigyek? :D hogy nem látta az a 200 ember, aki nézi a Survivort, hogy igazából egy gherinctelen alak? :D jó...tényleg...kuuurwa irigy vagyok XD

Balu30 2023.10.27. 23:26:22

@Tracero: tudja a faszom :D. Hupsz megbuktam a kedves teszten.

VV12Vikcsii 2023.10.27. 23:27:08

@Balu30: Ezt a "mindenki irigy" szöveget a rapperektől lopta. Sok olyan rapper van, akiknek mindegyik száma erről szól+ hogy mennyire királyak
@Tracero: Szép avatar :) De ezzel akkor most leleplezted magad? :D

Balu30 2023.10.27. 23:29:15

@VV12Vikcsii: valami zenével közölte ezt. Aszongya: bitto duo - irigyeim sokan vagytok.

Tracero 2023.10.27. 23:33:23

@Balu30: akkor ez a robot-virág féle megközelítés :D tisztában van a saját nagyszerűségével és mindenki más hülye :P :D biztonságos megoldás, hogy ne kelljen szembenézni a dolgokkal :)

Tracero 2023.10.27. 23:35:20

Nya...köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :D
Aludjatok jól és álmodjatok romantikusat :D

kipcsak harcos 2023.10.28. 09:27:46

Mi ez a sok tiszavirág életű avatar?
Az ember kedve (az amúgy sem lévő) teljesen elmegy a visszaolvasástól :(

evacat 2023.10.28. 10:15:09

@kipcsak harcos: ebből is látszik tegnap milyen izgalmas volt a survivor.
A blog népe szórakoztatta magát. Kivétel:én, ugyanis elaludtam, maradtam mi voltam.

Tracero 2023.10.28. 10:20:09

@evacat: erre szoktam helytelenül idézni, hogy a "szórakozásról az úri közönség gondoskodik" :D de igazából úgy szól az idézet, hogy "Ötórai gabonapálinka.
Esténként az úri közönség verekszik. Kitűnő széklábak. Megbízható elsősegély" :D
@kipcsak harcos: én a helyedben ilyen Avival nem kritizálnám a mesehősöket XD

Tracero 2023.10.28. 11:40:14

@Cérnahuszár: <3 <3 <3 ez azé megalapozott egy pár dolgot, hogy ezeket olvastuk kiskorunkban :D

Cérnahuszár 2023.10.28. 13:07:17

@Tracero: azért röhögünk ilyeneken?

i.imgur.com/weVmunS.png

nem szabad ma többet neteznem

War of colours 2023.10.28. 13:18:44

@Cérnahuszár: sajátos olvasata a történetnek :)

Nemrég olvastam egy tanulmányt arról, hogy milyen könnyű "elferdíteni" az "igazságot" és némi "árnyalással" becsapni másokat, illetve mennyire más megélése lehet, egyazon történetről a különböző szereplőknek.

Ezek után kíváncsi lennék Jack olvasatára... ;)

www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fi.redd.it%2F1np188qu33l91.jpg

Hontalan Ivan 2023.10.28. 13:34:41

Ha már mindenki rajzfilmezik, beszállok én is a buliba... :)

Cérnahuszár 2023.10.28. 13:44:12

@War of colours: tényleg be kellett volna zárnom anetet XD

Cérnahuszár 2023.10.28. 13:54:48

@Hontalan Ivan: kiváncsi vagyok ki fogja shrek szamár cimborájának aviját választani

i.pinimg.com/1200x/85/4b/8a/854b8a90aa398a3df9e17aa05a7dae0e.jpg

sogeking 2023.10.28. 17:43:03

@Hontalan Ivan: mi történt magával, Safranek??

hereverő heverő 2023.10.28. 17:51:36

@War of colours: Télapó kiesett STOP Olivérrel dögkútban vannak STOP Más nem történt STOP

evacat 2023.10.28. 19:37:04

@Balu30: én, fél monitorral dancingolok, a másik felére meg pakolok valami
olvasnivalót.

Balu30 2023.10.28. 20:02:35

Ez most annyira nem jött be Maricsektól. Tökre hasonlított az első táncukhoz csak ez lighthosabb volt.

Rókatündérke 2023.10.28. 20:02:54

Sziasztok!
Családi mozidélután van a Disneyvel? Igyekszem visszaolvasni:)
@Tracero: olvastam a felhívásod a tehetség kutatóra, kiagyalok valamit, és nyerek. Önbizalmam, mint Robotkának :)

Tracero 2023.10.28. 20:07:31

@Balu30: @evacat: vagyok Szerelmeim :) egen. ez nem volt oan erős,. meg nekem a rumbájuk tetszett :)
@Rókatündérke: hozzál jó szart zenét is, hogy biztos, hogy megnyerd!! még nem tudjuk, hogy ki lesz a vvhv NagyŐ, de ilyen apróság nem tartja vissza a kollektívát :D

evacat 2023.10.28. 20:08:03

Szerintem kicsit felülpontozták Maricsékat. Annyi nem volt benne. De majd meglátjuk
a többiek mit hoznak mára.

Rókatündérke 2023.10.28. 20:09:08

Egyébként miért baj az, hogy valaki olyat táncol, ami jól áll neki, amit tud?

Tracero 2023.10.28. 20:10:14

Vallomás...elbatytam :( Sziporka nem is Balukapitányban van :P hanem a chip&dale -ben (nem abban a chip&dale-ben!!!

Rókatündérke 2023.10.28. 20:11:33

Azért ilyet kérdezni Király Linda párjától, hogy "mekkora súly ez"...:)))

Tracero 2023.10.28. 20:11:54

@Rókatündérke: mert azt akarják nézni, ha valaki testidegen tánccal bénázik :D hogy tudjanak fikázni :) olyanok, mint mink :D

Tracero 2023.10.28. 20:14:16

@Rókatündérke: az a tojásfejű is milyet szólt, hogy "hogy látszik a mosoly, meg az elmúlt év műtétei.." mi a faty ? XD ez nem hiszem, hogy odaillő vót :P

Rókatündérke 2023.10.28. 20:15:53

@Tracero: okés, hozok szar zenét, bár nehéz, mert olyat nem hallgatok ám (tőled tanult szemforgatás :))
Chip és Dale bizony, te Molly anyukájára Rebeccára gonfoltál, vagy a dilis tigris szerelőre

Tracero 2023.10.28. 20:16:49

Linda most sokat beletopogott :P ez nem lesz gyó :P meg a 2. adás óta a faszi már nem emeli egyedül :D

Balu30 2023.10.28. 20:16:58

Ez viszont tetszett Lindáéktól

Rókatündérke 2023.10.28. 20:23:19

Egyébként én nem éreztem akkora katasztrófának Linda himnuszos bakiját, ez most nagyon elszomorított, hogy őt ezt így ennyire megrázta. Nem érdemelte meg, hogy ilyen rosszul érintse őt ez az egész.

naty77 2023.10.28. 20:31:32

@Tracero: nem Soge a nagyŐ itt? Én erre emlékszem

sogeking 2023.10.28. 20:32:10

@Tracero: Sziporka, Csuporka és Puszedli?

evacat 2023.10.28. 20:32:26

Csak én érzem ugy, hogy iszonyatosan huzzák az időt?
Eddig hozzászoktunk, hogy jóformán a mondat közepén belevágnak a műsorvezetők,
menjen tovább a műsor, most meg szép lassan, komótosan, amit Rami megkérdez a
táncparketten, azt András is odafenn. Elmondják harmadszorra is ugyanazt amit a
prod előtti kisfilmben már hallottunk.

De ez most a tv2 minden saját műsorával igy van. A másfél órás nagy Ő-k, az power of
lóvéről nem is szólva. A séfek is a teljes estét lefedte.

Persze értem én, meg akarják fojtani az rtl-t ha már ebben az évben sikerült a sarkukra
lépni, de már nagyon unalmas ez a terjedelmes semmittevés.

sogeking 2023.10.28. 20:32:54

@naty77: nem, leváltottak, ezért tőlem te kapod az egész csokor rózsát :):)

Balu30 2023.10.28. 20:39:13

@evacat: borzasztó uncsi. 2 tánc között konkrétan mindent is csinálok.

Tracero 2023.10.28. 20:41:06

@evacat: kb. Nettó 20 percbe beleférne minden :P én is mást is nézek közben :)
Ezt a fasz szavazást is tánconként 3x elmondják (szemforgatás
@sogeking: jobban vagy, Baba? :) nöm.. Sziporka Szívem a chip&dale-ben van :) morcos szerelő egér vagyok. Nem látod a hosszú farkam? :D

naty77 2023.10.28. 20:42:08

@sogeking: komolyan?
Akkor megnyertem a szívedet és ásó kapa nagyhatang?
Hű.

Tracero 2023.10.28. 20:42:41

@naty77: én is úgy emlékszem, hogy póki lett, mert megnyerte a rajzos versenyt :D de mintha tiltakozna XD bátor Pinink is vonakodott tegnap :D

Tracero 2023.10.28. 20:47:27

Bébizsiráf milyen kis ügyesen koordinálja a nyakig érő lábait. Szerintem, ügyik voltak :) de a kezéért fog azé kapni :P
Azt láttátok, hogy a múltkori eredményhirdetésnél a faszi puszilgatta a vállát?

evacat 2023.10.28. 20:47:31

Donatella még mindig szimpatikus nekem. Még akkor is, ha a kisfilm és a produkció
utániak nekem nagyon-nagyon-nagyon sok és nem idevaló volt.

Tracero 2023.10.28. 20:48:46

@evacat: ügyesek voltak, de ha bénáztak volna, se adhatnak neki 5 pontot egy anyás számra :P

Balu30 2023.10.28. 20:49:40

Kicsit hatásvadász volt. De táncra nem volt rossz.

evacat 2023.10.28. 20:51:14

Rami sárga ruhája mint egy mosogatórongy, ráncosan lóg.

Olcsó selyem bélésanyagból ezt lehet csinálni.

Tracero 2023.10.28. 20:52:56

@evacat: mosogatórongy PLUSZ mellvért XD
Szerintem.. Ez jobb volt, mint 21 pont :P szerintem...

evacat 2023.10.28. 20:53:22

Anyák napja van? Megnyugodtam, hogy Andrást is anya szülte.
Mehetnénk már tovább.

Tracero 2023.10.28. 20:54:51

@evacat: biztos megint reglám jön :D de először elmondják, hogy hogy kell szavazni :D
Ööö... Vége van az ázsiának? :)))

evacat 2023.10.28. 20:56:26

@Tracero: még van belőle vagy két hét

Tracero 2023.10.28. 20:58:03

@evacat: akkor lehet, hogy rosszul hallottam, amit mondott ez a picsa a felkonfban :) ne hallgasd vissza, ne nézd meg az online izét azé :)

Hontalan Ivan 2023.10.28. 20:58:11

@sogeking: megvágtam magam borotválkozás közben

@Cérnahuszár: a testvérem szerint nagyon hasonlítok rá a valóéletben. Hogy ez bók vagy sem... mindenki eldöntheti :)

Balu30 2023.10.28. 21:00:16

Köszi szerkesztők és kamerások. A fényektöl kb semmit nem látni a tancból.

Tracero 2023.10.28. 21:01:00

Szeretem ezt a számot :D Gyerekek, baj van a szemlátásommal, vagy olyan fozsul van megvilágítva? :) mondjuk.. Így is látszott, hogy nem mindig találják a ritmuzst :)

evacat 2023.10.28. 21:02:12

Na, Csutinak is van anyja.
Egyébiránt kezd tetszeni. Mármint az, hogy celeb létére egész jól táncol.

Tracero 2023.10.28. 21:02:33

@Balu30: akkor gyó.. Má azt hittem, hogy ennyit romlott a szemem :D

evacat 2023.10.28. 21:03:01

@Tracero: na tessék, én se láttam őket sokszor, talán ezért teccett?

Tracero 2023.10.28. 21:03:16

@evacat: egen. Sokat fejlődött :)

Tracero 2023.10.28. 21:04:17

@evacat: mondjuk.. Tudod mit mondanak a romló szemlátásról? Hogy a sok masztizás okozza XD

evacat 2023.10.28. 21:05:57

@Tracero: akkor utána nézek a férjuramnak, mind a két szemüvegét
cserélni kellett a héten :))

Balu30 2023.10.28. 21:06:24

Csuti tud vicces és kedvelhető lenni. Érdekes..... úgy tűnik itt is a női fél volt a kretén mint Krauszéknál.

evacat 2023.10.28. 21:06:53

Mi a bánatos lószar van??? Táncos műsor, vagy lélek és sorselemző
meeting????

Rókatündérke 2023.10.28. 21:07:35

Csuti viszont annyira nem pakolta ki a szennyest. És ezt a Månekskin számot is szeretem. Jó volt.

Tracero 2023.10.28. 21:09:18

@evacat: ne nyiss rá kopogás nélkül XD

Rókatündérke 2023.10.28. 21:09:22

@Balu30: hát nem voltak azok sosem normálisok, kergült tyúk mindkettő:)

Balu30 2023.10.28. 21:16:14

Donatelláék utolsó míg Maricsék első helyen... ehhhh

Balu30 2023.10.28. 21:24:36

Jajjjj de jó jön a topmodell leszek...... még több munkakerülő... mindjárt jelentkezem is.

Tracero 2023.10.28. 21:25:26

faszom a promó videótokba izs azé áámm... :P next top model...
Krausz Gábort akarom nézni, ahogy az elvált férfiakért táncol :P

evacat 2023.10.28. 21:26:56

@Balu30: koedukált lesz? Fiúkat is várnak?
Majd szavazunk rád, még emeltdijasat is beruházunk.

Balu30 2023.10.28. 21:27:06

@Tracero: jól kezdődött reklám előtt azt se tudta mit fognak táncolni :D

Balu30 2023.10.28. 21:27:40

@evacat: nem. Én nőként akarok :D

Rókatündérke 2023.10.28. 21:29:47

@Tracero: 2 hónap alatt le is zárta piff puff, nincs itt semmi látnivaló...

evacat 2023.10.28. 21:30:07

@Balu30: bocsánat, már megint az én földhözragadt gondolkodásom .

A nő az nő, a férfi is nő, vagy hogy is van ez?

Rókatündérke 2023.10.28. 21:31:07

@Tracero: jah és nyilván pornó videót olvastam :)))

Balu30 2023.10.28. 21:31:48

Még mindig Krauszéknak szurkolok

Tracero 2023.10.28. 21:31:57

@Balu30: nem baj! akkor is toljuk rád az sms-eket!!! biztos elmondják majd abban a műsorban is 5 percenként :D
hát...nem tudom...bizonytala vagyok, mert nem láttam jól a fénytechnikától :D de asszem kicsit topogott Gábor :)

Tracero 2023.10.28. 21:34:02

@Rókatündérke: igen? pornó? :D a táncot jól láttad? XD

Tracero 2023.10.28. 21:36:01

ó...szeeegééénykém :D milyen jól eshet most ez a beszéd annától gábor lelkének :)

Balu30 2023.10.28. 21:43:58

Szeretem a keringöt ?

evacat 2023.10.28. 21:45:12

Nem találtátok meg a fullánkjaimat???

Ma először nem tudok cikizni, azt amit és ahogy mondott Gigi és ahogy
táncolt. Tetszett. Nekem.
Akkor is, ha Nórának nem.

Balu30 2023.10.28. 21:48:09

Valaki csináljon már valamit a Vajk pontozó táblájával mert mindig szar :D

Tracero 2023.10.28. 21:48:12

@evacat: nem volt olyan görcsös, mint a múltkor. Nekem a tangójuk jobban tetszett a múltkor :)

Tracero 2023.10.28. 21:49:31

@Balu30: nem látszik megint a szám? Vagy me szarul pontoz? :) lehet, nem kakilt reggel azé ad alacsony pontokat :D gyűgös :D

Balu30 2023.10.28. 21:51:35

@Tracero: nem ad alacsonyat megint szar a kijelző a 8-nak a fele látszottt csak:D

Tracero 2023.10.28. 21:54:12

@Balu30: ja.. A pontozás alatt már mást néztem :D sok a duma :D A múlt héten egyáltalán nem látszott valamelyiknél a szám.

Rókatündérke 2023.10.28. 21:54:30

Engem annyira nyomaszt ez a karácsonyozás már most...

Tracero 2023.10.28. 22:01:25

@Rókatündérke: engem nem zavar. Csak amikor már a karácsonyi zenéket is nyomják :D "Last Xmas" - t csak decemberbe szabadna játszani :D

Rókatündérke 2023.10.28. 22:07:59

@Tracero: a last xmast be kéne tiltani :)
Enikő letartóztatta az anyukájàt :), úgy tette a kocsiba!

Balu30 2023.10.28. 22:11:27

Enikő megint csak lépegett. Rendesen félek hogy összeesik.

evacat 2023.10.28. 22:12:48

Ma a takaritónő kezeli a lámpákat???
Ebből is a fele nem látszott.

Tracero 2023.10.28. 22:13:20

@Balu30: szerintem. Gyó volt :) ma nem vagyunk egy hullámhosszon :D

Tracero 2023.10.28. 22:14:37

@evacat: én már múlt héten fejbe akartam baszni a fővilágosítót egy partfissal :D de rosszabb, mint vót :P

Balu30 2023.10.28. 22:16:43

Enikő jobb volt mint Gigi meg Krauszék...... aha. Ez így folytatódik Donatelláek kiesnek.

evacat 2023.10.28. 22:16:59

Na most mondta el másodszor, hogy a papája még látta tangózni, még
majd Andrásnak is el fogja mondani.

Balu30 2023.10.28. 22:24:38

T. Danny se táncolt túl sokat.

Balu30 2023.10.28. 22:29:32

Nah ez is erős túlpontozás

Balu30 2023.10.28. 22:51:46

Mindenki elment aludni? :D
Mondjuk tényleg kurva sok a reklám és a sallang.

evacat 2023.10.28. 22:54:38

@Balu30: ma még nem aludtam el.

Most mindhárom veszélyzónásért fájna a szivem.

Király Linda, Csuti, Enikő szerintem kevesebbek-

War of colours 2023.10.28. 23:04:20

@hereverő heverő: "Télapó kiesett STOP Olivérrel dögkútban vannak STOP Más nem történt STOP"

Egyrészt nagyon röhögök, másrészt ugye a többi marad az eredeti stílusban??!?!!? ( imádkozó kéz)

evacat 2023.10.28. 23:10:40

Hát nem tudom. Én máshogy látom. Linda engem nem tud megfogni
és nem a súlya miatt, mert akkor szembe köpném magamat és mérlegre
állnék.

Balu30 2023.10.28. 23:13:03

Jól van hazament a nyayna.... :D

evacat 2023.10.28. 23:14:12

@War of colours: bocs, hogy nem üdvözöltelek azonnal, de helyzet volt
a tévében.
A nézők végül ugy szavaztak, ahogy én is tettem volna.

Balu30 2023.10.28. 23:15:33

@evacat: Linda eddig nekem egyszer se tetszett. Donatella meg mindháromszor :D

evacat 2023.10.28. 23:15:34

@evacat: remélem én is, hogy most csak heti pihenőt tartott Hereverő
és a továbbiakban is hozza a történéseket.

evacat 2023.10.28. 23:17:11

@Balu30: csodálom egyébként, hogy ma nem ejtette el, hogy ő Argentinába is elutazott
tangózni tanulni.

Balu30 2023.10.28. 23:18:03

Nekem amúgy azaz érzésem hogy Krauszra jön a legtöbb szavazat.

War of colours 2023.10.28. 23:22:32

@evacat: dehogy én, bocs, hogy nem köszöntem be, melózom, semmi időm, csak válaszoltam HEverőnek, mert napközben rohangáltam a két baba után egy játszóházban és semmi időm nem volt reagálni neki.

Nektek jó közös nézést Babák! Jövök majd, amikor érdemben, hozzá tudok szólni bármihez :D

Hiányotok maldosó <3

hereverő heverő 2023.10.29. 06:26:31

@War of colours: és @evacat:

Természetesen marad, a péntekiről is írok majd holnap.

sogeking 2023.10.29. 10:10:35

@Tracero: de, ismerem :)

@naty77: azám, viszlek egy kört a nyuszirollerrel

@Hontalan Ivan: attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem, jöjjön közelebb

Cérnahuszár 2023.10.29. 11:07:21

@Rókatündérke: a faragott tökről jutott eszembe, új játék?

mivel 2 nap és halloween, toljuk ki egy héttel a határidőt, és mindenki küldjön woc-nak egy faragott tököt. Nem sajátot malacok! Takarmánytököt.
aztán próbáljuk kitalálni, melyik kié?

sogeking 2023.10.29. 11:41:47

@Cérnahuszár: azt amúgy se lehet farigcsálni :)
egy tök, két tök, nem tökölök öntök! szabad -e locsóni?

Cérnahuszár 2023.10.29. 13:08:26

@sogeking: nektek nincs plasztikai műtét?
najóvan
szabad :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 13:54:08

Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlere.
youtu.be/qo4uy7ddd8A

VV12Vikcsii 2023.10.29. 15:16:13

@sogeking: @Tracero: www.youtube.com/watch?v=kiu7EmJvHhY
Egyébként én még mindig Sogekinget szeretném Nagy Ő-nek, de ha ő nemmel fog válaszolni, akkor javaslok mást. Him (magyar szinkronban Ő) is lehetne Nagy Ő
www.youtube.com/watch?v=4IwaJeuWxO8
www.youtube.com/watch?v=vhtf2P6IgqA

VV12Vikcsii 2023.10.29. 15:19:45

@Tracero: Bár nem ismerem Balu kapitányt, meg a másik mesét sem, de eddig ez nekem a kedvenc avid. :)
De majd valamikor le kell váltanotok, mert Kipcsak Harcos érzékeny az avatarok milyenségére :D

VV12Vikcsii 2023.10.29. 15:23:57

@Cérnahuszár: Támogatom, jó ötlet :)
Én azt hiszem tök a tökben koncepció alapján fogok alkotni.

evacat 2023.10.29. 15:45:58

Ha valaki unatkozna.
Kulisszatitkok, érdekességek a Nyerő Párosról Henrytől és Rebekától:

www.youtube.com/watch?v=wS3wE0Hrkdk

kipcsak harcos 2023.10.29. 17:08:45

Buonasera!
Emberek, ma este a kedvenc csatornánkon 19:00-kor Sztárbox lesz, s mielőtt még valaki megelőzne elsütöm az elcsépelt mondást:
"Minden pofon jó helyre megy."
XD

Rókatündérke 2023.10.29. 17:51:54

@Cérnahuszár: nekem is tetszik az ötlet:)

@VV12Vikcsii: na erre kíváncsi vagyok :) van egy elképzelésem, de szerintem nem úgy fogod megvalósítani :))))

Balu30 2023.10.29. 17:59:35

Én szarban szart most ilyen "lemaradósan" tudom csak nézni. Tv-m továbbra is szervízben. Nem tudtam megoldani, hogy máshol nézzem az appok meg természetesen miert is működnének. Így csak az maradt hogy amint felrakják a honlapra, visszanézem.

evacat 2023.10.29. 18:32:02

@Balu30: 10-15 perces késéssel már fenn vannak a részletek.

A legtöbbször nekem ez múködik:
onlinestream.live/tv2/videoplayer/6143-3

naty77 2023.10.29. 18:34:24

Nézi vki a Valami Amerika sorozatot?
Nekem kedvenc a film és Ember Márk is, így lelkesen nézem. Kicsit nehezen indult, de a 3 részre felpörgött. Jók a színészek, van humor. Eddig Brasch Bence nem volt kedvencem pedig láttam színpadon, de most megvett. (Pláne a sógornőmék szomszédja volt a csillag születik előtt sokat volt náluk mert egykorú a fiával)
Szóval ajánlom!

naty77 2023.10.29. 18:55:17

@kipcsak harcos: bekapcsoltam a sztárboxot és megrémültem Csobot Adéltól. Mi ez a texasi bikaverseny cucc rajta a hülye hajjal???

Balu30 2023.10.29. 19:00:39

@evacat: nekem ez annyira akad hogy élvezhetetlen. Ajanlották ezt a sweet tv-t ott meg persze egyedül csak is a tv2 adasa jogvédett ?

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:01:38

@kipcsak harcos: az pofon olyan, mint az ajándék - jobb adni, mint kapni :)

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:01:42

@naty77: még csak most kaptam engedélyt, hogy nézhessem, de nálam reklám van :)

evacat 2023.10.29. 19:03:29

@Balu30: a mai napot meg tudod oldani az ittott.tv-vel.
Itt egy napos ingyenes próba van. Teljesen jó, akadásmentes adással.

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:03:29

@Hontalan Ivan: Ha a pofoncsapást elszenveded, máskor dorongot hoz rád. :)

naty77 2023.10.29. 19:07:03

@kipcsak harcos: jesszusom Barnát nem ismertem meg

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:07:44

@kipcsak harcos: Ha beindul a nagy pofonofon,
Ketten osztozunk meg a pofonokon:
Én adom, és te állod majd! ;))

Meg ahogy a Mestör mondta: tartsd oda a másik orcádat is, meg dobd vissza kenyérrel :)

Remélem Noárt, ami a mozgalom neve, KO-zzák. Hajrá Nagy Ervin!

VV12Vikcsii 2023.10.29. 19:10:12

@kipcsak harcos: Nem nagyon fogom nézni, max. utólag beletekeve, de a mai mérkőzéseket nézve
NoÁr vs Fecó - Hajrá noÁr!
Megyeri vs Mazsi - Hajrá Mazsi!
Árpa vs Ervin - Hajrá Ervin!
A szereplő celebek egy részét nem ismerem, de a résztvevők között Sáfrány Emese áll hozzám legközelebb, neki majd különösen szorítani fogok!

naty77 2023.10.29. 19:11:43

@Hontalan Ivan: várj Noar es Nagy Ervin egy oldalon állnak abban a mozgalomban, miért rossz az egyik miért jó a másik? :O

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:12:59

@Hontalan Ivan: nincsenek egy súlycsoportban, képletesen.

VV12Vikcsii 2023.10.29. 19:13:15

@Rókatündérke: Látva a múltkori képedet, a te töködre is kíváncsi leszek :)

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:14:29

@naty77: neeem, félreérthető voltam. Más súlycsoportban lesznek. Nekem Noártól herótom van, sajnalom. :( az ő ellenfele előttem ismeretlen

Ervin Árpa Attilával fog bokszolni nehézsúlyban, de én neki drukkolok

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:15:01

@naty77: el van hízva és gyorsan öregedett.
Ez a Koko mindenhova odafurakodik?

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:15:24

@kipcsak harcos: az én szememben semmilyen szempontból nincsenek egy súlycsoportban :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:17:23

@Hontalan Ivan: pedig nagyon hasonló társadalmi politikai nézeteket vallanak.

Balu30 2023.10.29. 19:17:45

@evacat: mindig is ellenségem volt a technológia.... mobilon azt irja régebbi android verzióhoz készült, laptopon fizessek elő.

Marad a visszanézegetés de köszi az ötleteket <3. Latom Lili kezdett.

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:18:39

Ma is haragba van a kepcsö velem :(

Egyfejű 2023.10.29. 19:20:43

Szép estét, babák! Jövök hozzátok felderülni, mer kicsit szomorkás a hangulatom máma :) Sztárban sztároztok vagy boxoltok?

hereverő heverő 2023.10.29. 19:21:45

@kipcsak harcos: képcső? Még képcsöves TVd van?

Rókatündérke 2023.10.29. 19:23:07

Jöttem boxot nézni. Jó ez a csarnok.
Héder Barna...mondjuk, én sem leszek fiatalabb.
Adélon mi ez a gúnya??

evacat 2023.10.29. 19:23:14

@Egyfejű: is-is, de annyi az üresjárat, hogy könnyű szörfölgetni.

Rókatündérke 2023.10.29. 19:24:55

@VV12Vikcsii: remélem nem fogok csalódást okozni :)

@Egyfejű: szijja! Gyere boxolni, oldja a feszkót, jókedved lesz!

naty77 2023.10.29. 19:25:10

@Rókatündérke: ezt mondtam én is.. meg Barna is

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:25:12

@kipcsak harcos: a nézeteik nem izgatnak, inkább az zavar, hogy rászáll a társadalmilag fontos ügyekre, amiket aztán kiüresít a dalaival, a merch-csel. Meg szerintem gyenge színész is, nekem a Toxikómában se tetszett :/

Egyfejű 2023.10.29. 19:25:33

@hereverő heverő: Nálam is elő van készítve könyv, arra az esetre, ha úgy alakulna.

Egyfejű 2023.10.29. 19:26:55

@Rókatündérke: Sija! Átnézek oda is! Mindent megpróbálok! :)

naty77 2023.10.29. 19:27:57

@hereverő heverő: mi forma 1re várunk, de az még 1 óra.

hereverő heverő 2023.10.29. 19:28:38

@Egyfejű: ha szomorkás vagy ajánlhatom a Venyigeszú és a plankton-t?

Balu30 2023.10.29. 19:28:56

Ettől a Madonnától vérzik a fülem.

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:30:26

@naty77: néhány napja jelent meg Chris Cartertől A nyomozó - Robert Hunter pszicho-nyomozó első gyilkossági esete B7-es méretben 76 oldalon 1.490 Ft-ért. A hülyének is megéri, mintegy fél óra és már el is olvastad. XD

Egyfejű 2023.10.29. 19:31:09

@hereverő heverő: Viantól még csak a Tajtékos napokat olvastam, azt szerettem. :) Úgyhogy köszi az ajánlást!

Rókatündérke 2023.10.29. 19:31:16

A fodrásznak vagy a másiknak kell drukkolni? Egyiket sem ismerem.

Egyfejű 2023.10.29. 19:33:29

@Rókatündérke: Én a másikat is leginkább a mi kis falunkból :)

hereverő heverő 2023.10.29. 19:35:03

@naty77: forma 1-et azóta nem nézek mióta Kimi nyugdíjba ment, de igaziból már akkor is untam. Túl sok a szabály és a bírók szerepe. Most a Red Bull vagy előtte a Merci egyeduralma kiírt engem a szurkolók közül

naty77 2023.10.29. 19:35:08

@Rókatündérke: bár szimpi volt Fecó a celebrandiban e én csípem Noárt, így én neki. (Egyszer órákig dumált a házunk előtt Szabó Győzővel, majdnem átestem rajtuk hogy bemenjek, aztán fentről lestem őket)

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:36:05

@hereverő heverő: az ne olvasgasson, akinek restanciája van ÖFI-kben :P

naty77 2023.10.29. 19:36:32

@hereverő heverő: az első magyar nagydijon dolgoztak a szüleim. Azóta nézem élőben. A férjemmel ez hozott össze és a kislányunk a forma autók világában akar dolgozni. Szóval mi még a szabadedzeseket is nézzük. :)

naty77 2023.10.29. 19:37:22

@Rókatündérke: jó volt Fecó bevonuló zenéje. Noaré nem

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:37:52

@Rókatündérke: én a másik ellen drukkolok a fent leírtak miatt, a fodrász számomra ismeretlen ¯\_(ツ)_/¯

hereverő heverő 2023.10.29. 19:40:39

@Egyfejű: nem fogsz csalódni. Sajna nincs meg elektronikusan. Ezért a másik ötletem Christopher Moore vámpír trilógiája:
Vérszívó démonok
Csak egy harapás
Totál szívás
Ezeket akár azonnal el tudom küldeni neked.

hereverő heverő 2023.10.29. 19:42:19

@kipcsak harcos: a pénteki öfit már posztoltam WoCnak

Rókatündérke 2023.10.29. 19:43:00

@naty77: én az esélytelenebbnek szeretek szurkolni, az most a Fecó. Én is voltam még nagyon régen a Hungaroringen, ültem autóban is, igaz nem vezettem :)

Egyfejű 2023.10.29. 19:44:16

Nekem Fecó kellemes meglepetés!

@hereverő heverő: Köszönöm, kedves vagy! Pont valami ilyen hülyeség kell, azt hiszem!

Rókatündérke 2023.10.29. 19:44:29

@Hontalan Ivan: na, ha ennyien mondjátok meggyőzhető vagyok :)
Főleg most :)))

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:47:02

Hát ez gyors volt :o erre nem számítottam!

Rókatündérke 2023.10.29. 19:47:24

Az az agresszív hajú, zöldruhás, rúzsos nő, kicsoda?

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:47:35

Látszott ez a KO már az elejétől kezdve.
noÁr az őserőt képviselte, Fecó meg az ugra-bugrát.

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:50:43

@kipcsak harcos: igen, szépen lerendezte, el kell ismerni!

evacat 2023.10.29. 19:55:15

Mi történt? A tv2 csak most fog reglámozni. egy óra műsoridő után. Négy produkciót nyomtak le. Félnek a sztárboxtól?

kipcsak harcos 2023.10.29. 19:55:40

Ugyanilyen volt a hajdani Sztárboxban Rékasi Károly (Bartha Zsolt) és Ganxsta meccse.
Rékasi mintha egy box-technikai bemutatót tartott volna, amit Ganxsta egyetlen ütéssel befejezettnek nyilvánított XD

Hontalan Ivan 2023.10.29. 19:59:13

@kipcsak harcos: az óriási volt. A Majka-Dopeman meg pont ugyanez pepitában, nem? Majka addig ugrált, míg Dopeman elfáradt, aztán legyőzte. Mondjuk ott súlycsoportilag nem is értem, ők hogy kerültek össze...

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:00:25

@Hontalan Ivan: persze azt értem, hogy mi volt a pikantériája a dolognak, miért kellett nekik összekerülniük, csak erőviszonyok tekintetében látszólag kiegyenlítetlen volt a dolog :)

Rókatündérke 2023.10.29. 20:00:57

@kipcsak harcos: arra emlékszem. Az a jelenet jutott eszembe róla, ahol Indiana Jones lelövi az össze vissza hadonászó harcost :)))

Balu30 2023.10.29. 20:06:51

@evacat: Vivi meglepően kurva jó volt.

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:09:40

@Rókatündérke: Terence Hill-nek volt egy filmje, amiben egy lord fiát játszotta, aki a vadnyugatra utazott apja örökségét átvenni (csatolva apja barátaival). Na, ő is ezt a Fecó-szerű felállással indított egy olyan verekedésben, ahol nicsenek szabályok. XD
(Vigyázat, vadnyugat!)

Egyfejű 2023.10.29. 20:10:50

Ű, gyünnek a nők!

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:13:30

@Egyfejű: mennyire nem kedvelem ezt a két ingyenélőt.

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:14:15

@Egyfejű: csajbunyó!!!! :DD

kipcsak harcos: aszondod üssék ki egymást? ;)

Rókatündérke 2023.10.29. 20:16:21

@kipcsak harcos: most így nem ugrik be, pedig szinte biztos, hogy láttam.
Na Csilla már magyarázza is, hogy nem is ingyenélő :). Biztos olvasta a kommented :)

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:17:33

@kipcsak harcos: az lenne az igazi :D a L'art pour l'artnak volt egy régi jelenete, Szellemi pankráció címmel, Igazságos Izom Tiborokkal, az végződött így :D

youtu.be/MSTNk3aMi04?si=R0ndE_kPSz4bcYrK

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:19:06

@Rókatündérke: bedobta a sanyarú gyerekkort is, pici sírással fűszerezve.
Vigyázat, vadnyugat
www.youtube.com/watch?v=XIw4RMMH228

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:20:29

@Rókatündérke: nagy vagyok telepatikus üzenetek terén, IS XD

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:21:34

Csajoknál kinek drukkolunk? Ciki vagy sem, de én itt sem ismerem egyiket sem :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:21:55

@Hontalan Ivan: szerintem Berkiné simán nyer.

Rókatündérke 2023.10.29. 20:23:10

@kipcsak harcos: nyomorkártya kell.
Ha választani kell Mazsi szimpatikusabb. Egy hajdzállal.

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:24:12

@Hontalan Ivan: én Sebestyén Balázs műsoraiban láttam őket, és ez sokat elárul róluk meg rólam is XD

Rókatündérke 2023.10.29. 20:24:16

@Hontalan Ivan: én szerintem a Csilla a Pécsi Ildikó menye vilt, de javítsatok ki, ha tévedek. A Mazsi meg a Berki felesége.

Rókatündérke 2023.10.29. 20:28:18

@kipcsak harcos: az is Csilla, csak Pártos Csilla :)

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:28:28

@kipcsak harcos: uhh, ha már Balázs és box, a régi Balázs Showból be kellett volna hívni Erzsikét, hogy a Mónikát, a cselédet, a Leó menyasszonyát elpüfölje! :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:29:23

@Rókatündérke: ahogy mondod :)
Ilyenkor a szájfeltöltés nincs veszélyben?

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:29:50

Amúgy ha mi boxolnánk, nektek mi lenne a bevonulózenétek? :D

Ez a gumimaci találó volt, nekem bejött :D

Egyfejű 2023.10.29. 20:31:37

Azér ezek az edzőorrok nem semmik :)

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:32:18

Lett itt valakinek az új avataros őrületben guminacis arcképe?
A bevonuló zenéről jutott eszembe.

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:35:15

"benne van az a parasztvér" XD

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:35:16

Tyű de bekezdtek az asszonyok :)

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:37:29

@kipcsak harcos: ezt nem én mondtam, hanem valamelyik edző a Csilláról XD

Rókatündérke 2023.10.29. 20:37:44

Durvábbak a csajok, mint a srácok :)))

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:38:41

Peti igazán bedobhatta volna, hogy Mazsi vagy Csilla, Csilla vagy Mazsi, ki mehet vissza a ringbe, és kinek nyílik az öltözőajtó??

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:39:53

Hát én leveszem a kalapom a csajok előtt :)

Egyfejű 2023.10.29. 20:40:26

@Rókatündérke: Ja :) De fáradnak is rendesen.

Mondjuk, bevallom, én utálom a boxot mint sportágat. Csak kíváncsi voltam, hogy mennyire tudják felgyúrni magukat ennyi idő alatt.

Rókatündérke 2023.10.29. 20:40:56

@kipcsak harcos: nincs szájfeltöltésem, de Csillának szétrepedt a szája..

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:43:07

A Berkinek legalább 30 tiszta balegyenese volt.

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:45:11

Egyértelmű volt, egyhangú pontozással Berkiné. :)

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:46:30

Nem is látszik a csajon fáradtság, nem értem, pedig mekkora hajtás volt. :O

Hontalan Ivan 2023.10.29. 20:49:01

@kipcsak harcos: jaja, le a kalappal, nagyon jó kis találkozó volt :D mindkettő büszke lehet magára, komolyan

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:55:09

@VV12Vikcsii: elloptad a szimpátiáimat melyek egyben tippjeim is.

kipcsak harcos 2023.10.29. 20:59:13

Vadul töltik tőlem amióta ma bejelentkeztem a Friends The Complete Series -t.

Egyfejű 2023.10.29. 21:14:47

Kedves mindenki, elköszönök, aludjatok jól, és szép hetet mindenkinek!

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:16:18

Milyen unalmas az F1 a Red Bull-lal és Max Verstappen-nel :(

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:21:00

@Egyfejű: szia, aludj szépet, álmodj jól!

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:21:29

@kipcsak harcos: Nem véletlen, mi nagyon hasonlítunk egymásra. Ráadásul még ugyanannak a nőnek is udvarolunk.
/ Legközelebb néznem kéne a Sztárboxot. Olyan lelkesen közvetítetek, hogy kedvet kaptam. Remélem nézettségben leveri a Sztárban Sztárt./

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:26:55

@VV12Vikcsii: most megleptél. Hasonlítunk és ugyanannak udvarolunk?
Mesélj! XD

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:28:03

@VV12Vikcsii: gyere nézni, most kezdődik a nehézsúlyú mérkőzés.

sogeking 2023.10.29. 21:36:10

@Hontalan Ivan: GumiMazsi? :) a mellbimbóit próbáltam lekövetni
amúgy Csilla jól bírta, azt gondoltam, sima KO

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:37:54

@VV12Vikcsii: milyen udvarló vagy te, még a nevét sem tudod?
Ugratsz :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:40:09

@sogeking: ez jó, GumiMazsi XD
Nekem kellemes meglepetés volt a nő. Mással tévesztettem össze.

Rókatündérke 2023.10.29. 21:40:28

@sogeking: ha nem kett volna fejvédője, sima KO lett volna Csillának

@VV12Vikcsii: juhu! Bár még reklám van. Addig pletykáljatok :)

Hontalan Ivan 2023.10.29. 21:41:38

@kipcsak harcos: GumiMazsi :DDD

Amúgy szórakoztatóak a meccsek, de a rendkívüli sok üresjárattal és reklámmal kicsit vontatottá válik a műsor...

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:41:59

noÁr-ék ellökték a gyors kiütéssel. Nem győzik sok reklámmal kitölteni a műsoridőt :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:42:39

@Hontalan Ivan: a számból vetted ki, mint látszik is :D

sogeking 2023.10.29. 21:43:08

@kipcsak harcos: de nem ezt mondták? vagy csak én hallottam így? :)

@Rókatündérke: á, kizárt

sogeking 2023.10.29. 21:43:39

Héder már kijózanodott?

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:44:06

Survivor reklám: Zsombor is el fog kezdeni hétfőn udvarolni

sogeking 2023.10.29. 21:44:46

@Rókatündérke: mármint hogy KO?
amúgy Mazsi karate Európa bajnok!!, ezt azért finoman elhallgatták

Rókatündérke 2023.10.29. 21:45:51

@kipcsak harcos: franc :). Táncolni kellett volna még kicsit.
@sogeking: mondjuk lehet igazad van, a szája talán úgy működik, mint egy boxzsák :))).

Rókatündérke 2023.10.29. 21:47:09

A Farkas nadrágszoknyában :)))

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:47:16

@Balu30: Csak jelképesen értette, nyitni fog a Jarakay tagjai felé

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:47:36

@Rókatündérke: könnyen lehet, hogy ezen a meccsen lesz "parasztlengő" :D

Balu30 2023.10.29. 21:48:34

@VV12Vikcsii: jaaaaaaaaaa. Azt hittem Vivinek

Rókatündérke 2023.10.29. 21:49:08

@VV12Vikcsii: nem csípem Ervint, modoros ripacsként viselkedik sokszor. De hát Psziho Atival szemben inkább neki drukkolok.

Gia 2023.10.29. 21:51:26

Az Árpa fog nyerni.

sogeking 2023.10.29. 21:53:00

mint a bácsi a mesében - ezt azért nem gondoltam volna
Alexandra kellemes vágókép volt azért :)

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:54:08

Árpa egy igazi pofozógép

Gia 2023.10.29. 21:54:11

Mire leírtam nyert is.

Hontalan Ivan 2023.10.29. 21:54:14

Most komolyan, ezért vártam ennyit?? Na ne már :D

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:55:27

Nem voltak egy kategóriában, látszott már az első másodpercekben :(

sogeking 2023.10.29. 21:55:28

@Gia: lottószámokat hozod? felezünk :)

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:56:05

@Balu30: Mit csinálnál akkor, ha mégis Vivire csapna le?

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:56:20

Most, hogy Vikcsin kiröhögtük magunkat, sziasztok. :)

Rókatündérke 2023.10.29. 21:56:28

Attila azért egész szépen kipattintotta magát, jegyzem meg itt halkan :)

kipcsak harcos 2023.10.29. 21:57:50

Egyébként is ma: I was too much! :)

sogeking 2023.10.29. 21:58:16

azóta keresem a bevonuló zenémet...

Rókatündérke 2023.10.29. 21:58:29

@kipcsak harcos: de jó, hogy nem csak én röhögtem ezen. Azért nézz a körmére, hogy kinek is udvarol :)))

Hontalan Ivan 2023.10.29. 21:59:01

Na jól van. Még a jövőhéten adok ennek a box ak egy esélyt, de ha akkor is ilyen vontatott lesz, kiszállok... ezért nem éri meg ennyit tvzni :D

Na de holnap szigetlakók, az az igazi mulatság. Jó éjszakát bloglakók :)

VV12Vikcsii 2023.10.29. 21:59:58

@Rókatündérke: Lehet, hogy mivel nárcisztikus szociopata elméletileg, így ez a sport neki jobban fekszik. De tényleg szépen kipatintotta magát

Rókatündérke 2023.10.29. 22:01:59

@Hontalan Ivan: pedig ennél gyorsabb már nem lehetne, mi az hogy vontatott :)))) ???(értem én)

VV12Vikcsii 2023.10.29. 22:02:23

@kipcsak harcos: Örülök, hogy jót szórakoztál rajtam. :D Kéne VVHV bixot is tartani, két párosítás már meg van
Rókatündérke vs Gia
War of Colours vs Tracero

Rókatündérke 2023.10.29. 22:03:36

@VV12Vikcsii: ez a sport tökéletes neki. Felsőtestet mutogathat plusz nemhogy elnézik, de dícsérik azért, amiért agresszív.

sogeking 2023.10.29. 22:04:46

@Rókatündérke: azt hittem, ez valami challange :)

sogeking 2023.10.29. 22:12:19

@VV12Vikcsii: nem rossz..., az a kérdés, hogy meccsenként lehet -e változtatni
mondjuk Majka - Nekem ez jár, de még agyalok

//amúgy Mazsi most először volt szimpatikus, mondjuk Csilla ellen nem volt nehéz dolga

sogeking 2023.10.29. 22:12:58

@sogeking: olyan kell, ami az első hangtól pörög

VV12Vikcsii 2023.10.29. 22:19:02

@Rókatündérke: Hehe, jó választás :D :D A többi fiúnak megtartom, az enyém az aszexualitásomból fakadóan csak ritkán áll. közben megtaláltam az enyémet ( Fura, hogy Sogének nem jutott eszébe)
m.youtube.com/watch?v=znWi3zN8Ucg&pp=ygULY2hhIGNoYSBjaGE%3D

sogeking 2023.10.29. 22:22:19

@naty77: tudod, ki?

@Rókatündérke: ez jó :)
ha valami zúzós, akkor ilyesmit választanék:
www.youtube.com/watch?v=rmHDhAohJlQ

Rókatündérke 2023.10.29. 22:26:16

@VV12Vikcsii: ezt ha ezer évig ketestem volna, sem találtam volna meg soha :))))
De ha már boxolós klip:
youtu.be/ytQ5CYE1VZw?si=d0PUPoYp7SXeuq__

@sogeking: ez nagyon tuti, én megvettem :)

sogeking 2023.10.29. 22:29:22

nem olvastam vissza, tök témában milyen döntést hozott a grémium?

VV12Vikcsii 2023.10.29. 22:45:14

@Rókatündérke: @sogeking: Eminem mindig jól jön.
Köszi a zenéket, jókat választotattok, de ne feledjétek, a végére csak egy lehet a bevonulótok

VV12Vikcsii 2023.10.29. 22:46:40

@sogeking: Cérnahuszár válaszára várunk, hogy elárulja a részleteket.

evacat 2023.10.30. 07:24:09

@Tracero: mi ez a maldosás idebenn?

Hol a fenében vagy? Már szombaton is hirtelen boritottál le a dancing közben.
Te még a tevebaszóknál is találtál térerőt, most még életjelet sem adsz.
Remélem nincs veled semmi gond???

Tracero 2023.10.30. 07:39:02

@evacat: de ééééédeeees vagy :) <3 köszi...köszi...remélem, csak elkaptam a férfináthát a fiúktól és nem benyaltam valamit a reptéren :P Amúgy AMÚGY ugyanolyan jól bírom a lázat, mint a fiúk, tehát már fogalmaztam a végrendeletemet meg gondultam, hogy megírom, hogy szerettelek benneteket :D most megyek a patikába, mert már mindent IZS bevettem hétvégén, ami volt itthoL :D veszek Covid tesztet is :P

evacat 2023.10.30. 07:49:34

@Tracero: basszus!!! A hollandusoknál annyi mindent is be lehet nyalni, erre te
virust hozol haza magadnak???
Cserélj eszmét Szigmával, Sogéval ők gyakorlott haldoklók náthából kifolyólag.

Osztán majd a tesztről számolj be, egy csik? Kettő??
Ja, vagy az nem az??

Rókatündérke 2023.10.30. 08:35:26

@Tracero: uh, jobbulást! De nem értem miért mentél olyan messze azért a nátháért. Itthon is mindenki beteg :)

VV12Vikcsii 2023.10.30. 08:40:59

@Tracero: Jobbulást kívánok! Küldd el a vírusaid, majd én átveszem tőled a betegséget

SZIGMA 2023.10.30. 08:44:55

@Tracero: Jobbulást!
Én már kifelé jövök, de azért még fekete nejlonzsákban fekszem le aludni, nem lehet tudni...
Ma este nézd a TV-t, stílszerűen Lázasodna a gazda(test) lesz műsoron Fosch9 Anikóval, ha jól láttam a reklámot

naty77 2023.10.30. 08:54:42

@Tracero: remélem a lázad lement reggelre, gyorsan gyógyulj, nehogy átaludd a sok izgalmas műsort!

naty77 2023.10.30. 08:58:14

@SZIGMA: kicsit izzasztós az a zsák, nem? :DDD

sogeking 2023.10.30. 09:32:27

@Tracero: Na miért? Én teljesen jól bírom. Ittam némi alkoholt (kivételesen, a különleges alkalomhoz illlően bort), ettem egy tábla csokit, és desszertnek neocitrán. - az a szar egyébként drágább (egy tasak), mintha vettem volna még egy tábla csokit.

@naty77: kitalálod?

sogeking 2023.10.30. 09:35:19

@Cérnahuszár: ahhoz nem kell plasztika, hogy nagyobb legyen

kipcsak harcos 2023.10.30. 09:36:52

@VV12Vikcsii: @sogeking: szavaztatok már?
7IGEN-es
Ma van az utolsó nap.

naty77 2023.10.30. 09:37:21

@sogeking: tudod hogy én kevés tévét és youtubet nézek így eléggé vakon vagyok. :)

Először mérges Frida Khalonak néztem. Aztán a Majmok bolygójából egy szereplőnek. :D

Tracero 2023.10.30. 09:39:30

köszi szépen mindenkinek :D
@SZIGMA: a fekete zsák jó ötlet :D hogy ez nem jutott eszembe XD
@sogeking: gyóvanna...akkor én papírkutya vagyok :D

kipcsak harcos 2023.10.30. 09:42:40

@kipcsak harcos: Vikcsi, lehetőleg az igeneket kell jelölni XDDD

Tracero 2023.10.30. 09:43:04

@VV12Vikcsii: ez. szupercuki volt :D <3 de ha lehet választani, akkor inkább a bosszúszomjam vedd át egy kicsit, mert vasárnap délutántól csütörtök délelőttig össze leszek zárva 3 kreténnel, akik megkeserítették az életem az elmúlt 6 hónapban. A következőket nem tehetem: nem vághatom orrba egyik sem. nem szólhatok be. nem forgathatom a szemem. nem vághatok pofákat. nem tolhatom át őket a darálón véletlenül az üzemben :)

evacat 2023.10.30. 09:43:29

@SZIGMA: Jól láttad, ha jöttök ti is, akkor otthagyom az Ázsiát. Nézem én is a gazdafelhozatalt, ha már falusi lettem.

kipcsak harcos 2023.10.30. 09:44:05

@Tracero: azért, ha lehet maradj meg :)

evacat 2023.10.30. 09:44:22

@naty77: izzasztós, izzasztós, viszont a fekete karcsusit.

naty77 2023.10.30. 09:53:17

@evacat: én is szeretnék gazdákat nézni, de nagyon korán van, még nem tudom hogy oldom meg.

sogeking 2023.10.30. 09:53:43

brékó, brékó villámjáték - ki az avim?
a győztest beleírom valami közepesen kínos történetbe (ahahahaaaa)

@kipcsak harcos: öö, most akkor is azt mondjam, hogy IGEN, ha még nem???

@Tracero: csoki tényleg jó!!!
kb. már csak a torkom fáj, mindjárt sportolok kicsit, aztán egyből kiderül

Tracero 2023.10.30. 09:56:20

@sogeking: én má rád kerestem, úgyhogy tudom, hogy ki az avid :) amúgy AMÚGY még a csokit se kívántam :P innen tudtam, hogy már csak óráim vannak hátra XD

sogeking 2023.10.30. 10:07:54

@Tracero: állítsd vissza az órát :P
férfi/ nő? milyen műfaj?

Amúgy két vasutas barkochbázik.
- Személy?
- Nem.
- Akkor gyors!

Tracero 2023.10.30. 10:12:49

@sogeking: férfi-ish :D musical :)

Cérnahuszár 2023.10.30. 10:38:08

@sogeking: nagyon régen láttam a moziban, akkor tetszett
fel kellene eleveníteni, hátha megváltoztam
belekerülök a történetbe?

Cérnahuszár 2023.10.30. 11:29:43

@sogeking: már rákerestem, a felével megvagyok :D

csak sajna most megint dolomm van

Cérnahuszár 2023.10.30. 11:42:08

Meat Loafot kicsit sajnáltam, de ő nem tudja nálam magát eladni ellenállhatatlannak
ellenben ez a pasi....vehet fel akármit, nem számít a női szerelés, tele van tesztoszteronnal

#akroki 2023.10.30. 11:54:57

@sogeking: majd becsukom a szemem
Amúgy hogy klasszik Foxit idézzem: meghÓlsz!

sogeking 2023.10.30. 12:06:17

@Cérnahuszár: Nekem először talán nem is tetszett annyira, rá kell érezni a hangulatára.
Most meg már be kellene fóliázni...

@#akroki: :P:P

VV12Vikcsii 2023.10.30. 12:18:43

@kipcsak harcos: Igen, szavaztam :) 7 igennel, ugyanis az ellenzéki álláspontot csak egy kisebbség osztja (a magyar társadalom tanárgyűlölő, valamint a katonás oktatási rendszer híve), ezért fantomként nem tehetek mást, minthogy kiálljak az oktatás ügye mellett. Ennek ellenére nem sokat várok ettől, mivel ebben az országban semminek sincs következménye. :(

VV12Vikcsii 2023.10.30. 12:26:26

@Tracero: Oksa, átveszem. :) De előbb vagy utóbb úgy is el kell velük számolnod. Legalább az utolsó, csütörtöki napon végezz az egyikkel üzemi balesetként álcázva. Ne legyenek szemtanúk.

VV12Vikcsii 2023.10.30. 12:28:29

@sogeking: Az avid Ákosra emlékeztet, ez szerintem ő kifestve a virsli-gate után

hereverő heverő 2023.10.30. 14:41:04

Lónapot.

Folytatjuk a szavazást ahol megszakítottuk: Simi szavazata Télapóé. Attila fájós tagokkal lekászálódik a kakasülőről, odaslattyog Joehoz mint egy igazi fitt túlélő és az utolsó szó jogán megfenyegeti a törzsét: nem haragszom, de nem felejtek! Természetesen nem az volt a baj, hogy semmit nem csinált, hanem az, hogy a többiek fiatalabbak. Wendy könnyezik, de hamarosan megvigasztalódik: holnaptól már az egyesült Szamaszama törzsben fognak aludni és szopni.
Joe maga elé hívja Attilát: Ácsi, ne álmodozz a hotelről, kajáról, tusfürdőről, te még nem mehetsz haza, téged még szopatunk egy kicsit a holtak szigetén. Kiváncsian várom, mit fog kezdeni egyedül ez a lustaság, ahol senki nem fog főzni neki, ahol senki nem csinál neki szállást... ahol nem tudja magát kidumálni semmiből.
A 20. nap reggelén egyből belecsapunk a rizses babba. Joe hátratett kézzel és izzadságfoltos pólóban idegeli a sárgákat. Vége a hőn szeretett Buhawinak, mostantól mindenki magáért küzd, lila Szaraszaga törzsben fognak túlélni, már aki. Nem sok őszinte mosolyt látni a sárgákon.. FAZs persze izgatott, mert nem csak VELÜK küzdhet, hanem ELLENÜK is. Anett leplezetlenül kiröhögi.
A játék lényege, hogy mindenkit nyakig eltemetnek a homokba. Miután kiásták magukat mint a giliszta, még mindig lesz egy nyakörv rajtuk, aminek a kulcsát meg kell szerezni egy labirintusból - de lábbal. A stábtagok itt halk sikoltással kapják a szájuk elé a kezüket, tudván hogy a versenyzők 20 napja nem mostak lábat. Aztán ismét egy labirintus jön, ahonnét a következő kulcsot lehet kiszbadítani, de nem fogják látni a labirintust, tapogatni kell. Nőgyógyászok előnyben. Ezek után egy bambuszrács alatt kell átásni magukat, és kész is a homokozó.
A homokból elsőnek a jól táplált Jutúb mászik ki, én a helyében kihasználtam volna a helyzetet és levizelem FAZs fejét, úgyse tud elszaladni. Második Tompika, harmadik Olivér. Jutúb már a láthatatlan labirintussal küzd, mikor FAZs és Anett még ássák ki magukat a homokból, Olivér épp megszabadult a szadomazo nyakörvtől, Vivi pedig elkezdi a póráz láncát nyitó kulcsot bűvölni a lábujjaival. Aztán győz, kiszbadítja magát, miközben Tomi elejti a kulcsot. Kétségbeesetten ordít Joenak: Hol a kulcs? Erre Joe: Hát hova dobtad? Hülye kérdésre hülye válasz. De Tomi végül megtalálja és kiszbadul és miközben Anett is cibálja a kulcsot, FAZs még mindig vonaglik a homok alatt. Persze Zsombor már a kezdetektől tudja, hogy higgadtsággal fog tudni fordítani, nem is parázik rá a dologra, emiatt elsőnek szedi ki a kulcsot a labirintusból. Átkotorja magát a bambuszok alatt és ismét ünnepelheti magát, ezúttal jogosan. De minden elismerésemet elpuskázza a nyilatkozatával: Ő NEM ENGEDHETTE MEG, hogy bárki más legyen az első, hiszen ő a legkeményebb. Anett a második, Vivi a harmadik, a három kan meg küzd mint malac a jégen. Anett FAZs nyakába ugrik, "juuuuj" vinnyogja de neki szabad. Jutúb majdnem elveszti a kulcsot, de végül mégsem csak lecsúszott a kötél végéről a közepére. Közben Olivér már majdnem a startpontig vezette vissza a kulcsot. Tompikát lecseszi Joe "ne rinyálj állandóan" és a megszeppent Tompika utolsónak beér a Szaraszaga törzsbe. Olivér mehet a holtak szigetére, de nem zavarja mert van erre is előre kitalált taktikája.
Sárgák hazamennek, Tompika megköszöni a többieknek, hogy kiszurkolták neki a továbbjutást. FAZs előre látta azt is, hogy Olivér fog esni, Vivi szive örvend, hogy befogadták (hiszen kirakta a tehenészt, vesd össze hátbaszúrásról alkotott véleményük) de most már többé nem Buhawis hanem Szamaszama fejfedőben pompázik. Elmennek búcsúpancsizni, berohannak a tengerbe és pofáraesnek. Nagy szentimentálisan elbúcsúznak a lakhelyüktől.
Közben tanui lehetünk ahogy Olivért kicsapják ridegtartásba a holtak szigetére. Köves és kihalt. A sziget, nem az Olivér. Talál egy mű koponyát, és gyakorlott antropológusként megállapítja, hogy nő volt. Aztán csak hogy megijessze a stábot elkezd ordítani mint a szamár. Eredménye nincs, csak újabb koponyákat talál, szomorúan konstatálja hogy ennek is hiányzik az alsó állkapcsa ezért nem tudja megszopatni pedig most senki se látná. A társaság hiánya és az éhség mardosó, ezért úgy határoz, hogy belógatja a főkukacot hátha valaki ráharap. Meztelenre vetkőzik és elmegy lubickolni, ott egye a fene a megélhetést, egy napig kibírja minden nélkül és megint üvölt egy koncertet.

hereverő heverő 2023.10.30. 14:42:32

Közben az ex-sárgák elvonszolták egykori táborhelyüket 50 méterrel odébb, ööö pardon, egy egészen más szigetre. Ezt a szigetet lábnyomok lakják, a homokban jól látszanak.
Megtalálják leendő otthonukat, ahol az előre odakészített fatörzs-padok körbeveszik a tűzhely leendő pozícióját. FAZs persze berzenkedik, mert megint bele kell állni a menedéképítésbe (nwm mintha épített volna bármit is, rögtön első nap összeesett és csak este vitték vissza a sárgákhoz), megint lehet tervezni (az rettentő fárasztó valóban). Be is vallja, hogy azt reméli hogy megcsinálják helyette, ezért hozta ezt a sok rabszolgát.
Vivi látja ahogy a kanok bénáznak, kezébe veszi a rudakat. Ért hozzá, mert építőipari cégben könyvelő. FAZs át is engedi a terepet nagy kegyesen megengedi, hogy megépítsék neki a menedéket. A többiek helyében én biztos azt mondtam volna naki, hogy aludj a homokban köcsög, ha már nem segítesz építeni, de a sárgák birkák, senki nem akar szembeszállni vele, bár Vivi biggyeszti a száját és a nőt ismerve ez semmi jóval nem kecsegtet a jövőben.
Közben a dögkútba is megérkezett az építőanyag. Olivér elég jó menedéket épít, hiszen ingatlanos és látott már házat. Akárki is érkezik, előre meg kell hunyászkodnia, és mág úgy is mindenki meg fog dögleni csak ő nem. A menedék fél méterrel a föld fölött van, valahonnét gyékényt is kerített. Örül, hogy nem kell többet a földön aludnia, és várja az első alattvalóját. Erről viszont semmit nem tudunk meg, fontosabb dolog a lilákat nézni. Egész jópofa kunyhót raktak össze, kiváncsi vagyok, vajon mennyit segítettek nekik mert se Tompikából, se Zsomborból nem nézek ki ennyit. Vivi már látja, hogy Olivérnek igaza van, FAZs nem csak fazs de here is. A kanok elindulnak felfedezni, találnak egy veteményest, benne tápióka, ananász, földimogyoró. Egy ananászt csapra is vernek azon nyomban, a nők meg dögöljenek éhen a táborban. Elhatározzák, hogy mivel ők volttak itt előbb azaz jogos tulajdonuk az univerzum, hát elbarikádozzák az édenkertbe vezető utat hogy az ex-pirosaknak ne jusson semmi. Mert azok nyilván nem fogják észrevenni amikor a táborban édesburgonyát falatoztok, nagyokosok...

Cérnahuszár 2023.10.30. 15:09:24

@sogeking: igen, afólia, nehogy valaki elfogadja hogy olyan amilyen
vagy lehetsz még cyrano, belepusztulva a szerelembe, mert nem vagy megszokott
mert az olyan megható :S

War of colours 2023.10.30. 15:34:34

@hereverő heverő: Drágám, folyton megszívatsz, elkezdtem kiírni a nekem tetsző mondatokat, de az egész második szakaszt megint kiírhatnám egyben, annyira sziporkáztál. Ráadásul úgy, hogy történés alig volt. <3
,
Ha FaZS kiesik valaha, Fálkinak minden női bájamat bevetve fogok pillázni, ígérgetni/könyörgni/zsarolni/fenyegetőzni, hogy tegyen ki egy hasonló posztot, mint ami most van fent. Még nem tudom, nála melyik a legcélravezetőbb. :D :D
Sajnos nincs olyan csinos popsim, mint VV Krisztinek. :D

Soha életemben nem vágytam olyan kárörömre, mint Zsombor esetében, és ezzel el is ismerem, gyarló ember vagyok én is. :( Me a culpa-

Ez a hülye akárhányszor egy milliméternyit is feljebb jön nálam, például ügyeskedik valamiben, az interjúban mond valami olyat, hogy a fantáziámban 60 méter kaki alatt találja magát, elásva, besózva, feldarabolva, az enyészetnek átadva.

Őstehetség az önmarketingben, na, nincs mit tenni :D :D :D

naty77 2023.10.30. 15:41:03

@War of colours: ékesszóló vagy az biztos. :)

Cérnahuszár 2023.10.30. 15:54:58

@hereverő heverő: :)))

köszi az öfit is, az elejét nem láttam, a végét meg lehet hogy elaludtam :D
de így jókat röhécseltem

hereverő heverő 2023.10.30. 16:23:08

@Cérnahuszár: Te jártál jól hogy elaludtál.

@War of colours: Köszönöm az érdemetelen dicséretet.

Tracero 2023.10.30. 17:08:52

@hereverő heverő: Mester :D köszi szépen az öfit :D kedvencek :D
"Jutúb mászik ki, én a helyében kihasználtam volna a helyzetet és levizelem FAZs fejét, úgyse tud elszaladni" nyehehe :D úgyis egyedi harc indul innentől :D Vagy fasz tudja...kell azé még szövetséges, ha össze kell majd bújni kannibál támadás esetén? :)
"Anett FAZs nyakába ugrik"?? komolyan? ezt nem is regisztrálta az agyam :D azt tudtam, hogy kb. 1 követ fújnak, de azé a nyakába ugrani???
"szomorúan konstatálja hogy ennek is hiányzik az alsó állkapcsa ezért nem tudja megszopatni pedig most senki se látná" nyehehe..mondanám, hogy lehet lukat is fúrni a homokba, de pont a múltkor láttam YT, hogy micsoda agresszív férgek meg kagylók rejtőzködnek a homokba mélyen :D asszem sóval csalták ki őket :)
"Elhatározzák, hogy mivel ők voltak itt előbb azaz jogos tulajdonuk az univerzum, hát elbarikádozzák az édenkertbe vezető utat hogy az ex-pirosaknak ne jusson semmi. " nagyon szimpatikus hozzáállás XD kíváncsi leszek :D meg arra is, ahogy a holtak szigetén Télapó meg Oli összeméri a brét :D

hereverő heverő 2023.10.30. 17:26:27

@Tracero: itt van:
kepkuldes.com/image/DIkrQl

Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a pirosaknak mennyire fogja útját állni az a pár száraz pálmalevél. Amit ráadásul az első eső el fog mosni a francba. De majd megnézem FaZs ábrázatát, amikor majd Jani full learatja az egész kertet és fülig érő mosollyal jön a táborba: idenézzetek mit találtam!

Tracero 2023.10.30. 17:42:20

@hereverő heverő: ó...köszi...köszii....pfúúúújjjj....a pinijét is hozzányomta? :P minkfelénk (és a romantikus könyveimben izs) erre azt mondják, hogy megmászta, mint kismajom a fát :P bár, biztos FAZs is bír vonzó lenni XD
Csajok? tudtok mondani olyan körülményt, amikor FAZs vonzó lehet? :D

VV12Vikcsii 2023.10.30. 17:54:31

@hereverő heverő: Köszi szépen! Ugyanazokat a részek voltak a kedvenceim, mint Tracerónak + "A társaság hiánya és az éhség mardosó, ezért úgy határoz, hogy belógatja a főkukacot hátha valaki ráharap." :D

VV12Vikcsii 2023.10.30. 18:17:35

@Balu30: Ettől még lehet győztes, csak elfelejtette a nyeremény után az adósságát rendezni vagy több volt a tartozása, mint 20 millió. Én is azt olvastam facen, hogy egyesek szerint ő lesz a győztes, de elég légből kapottnak tűnik a múltkori Baukós szivárogtatáshoz képest, mert most nem tudjuk, hogy ki terjeszti ezt.
Akár FaZs is lehet a végső nyertes, mert ő a facebookján minden nap lelkesen beszámol a történésekről az ismerőseinek, pont mint múltkor Dani tette. Szóval ha nem is nyeri meg, de sajnos sokáig fog jutni...
Most már bánhatjátok, hogy a szerkesztők belenyúltak a játékba, megmentve ezzel FaZs-t. Ha nem történt volna meg, akkor Gergő kitette volna és olyan simán megnyerte volna Tehenész az egész játékot, hogy öröm lett volna nézni. +Kíváncsi lettem volna Gergő játékára, amikor már egyesült törzs van és nincsenek egymással szemben álló csapatok.
Viszont most már mindegy, egy kicsit olyan lett a műsor, mintha főszereplő nélkül maradt volna. Doktor House-t is lehetett volna folytatni House nélkül, de az sem lett volna az igazi, hiába volt rajta kívül is egész jó karik.
Nem tudok kinek szurkolni... Anett sajnos túlságosan FaZs seggében van. Nyerjen akkor Zsombi, az érdekes lenne. Meg ahogy észreveszem, őt még a Jarakay tagok is szeretik...

VV12Vikcsii 2023.10.30. 18:24:44

Hölgyeknek: a Survivor dögös sztárja, Németh Olivér (elméletileg ez ő, egy másik fórum szerint)
omg.blog/omg-hes-naked-mma-fighter-turned-fashion-model-oliver-nemeth/

War of colours 2023.10.30. 18:39:24

@VV12Vikcsii: Anett nekem sem szimpi ezzel a Zsombor imádattal, pedig egyébként nekem bejön a csendes stílusa. Viviben tetszik, hogy van esze, Zsombiban és Tompikában hogy van öniróniájuk. De egyik sem tölt el igazi lelkesedéssel, néha próbálkozom a fenitek közül valaki felé irányítani a "rajongásom" de nem az igazi. A Pirosak vagy ellenszenvet, vagy közönyt váltanak ki belőlem. Talán Simi ér még bármit is a szememben.
Remélem, egyesülés után valaki előtör és szimpibbé válik nekem, de ha Zsombor nyeri meg, úgy az tökéletesen leképezi majd a mai magyar valóságot és a társadalmunkban látható visszásságokat.

És akkor Tracinak egy vicc Zsombor tiszteletére,, pár ez nem volt szorosabb értelemben véve politika :D :D

"-- Milyen vallást gyakorolsz?
- Én… katolicizmus… És te?
- "akármilyen" közösségben születtem, de ma már a nárcizmust gyakorolom."

www.recursosdeautoayuda.com/wp-content/uploads/2022/06/0frases-narcicistas-graciosas-1024x633.png.webp

:D :D

sogeking 2023.10.30. 18:42:55

@VV12Vikcsii: akkor ezért emlegeti a herét

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 18:47:53

Szevasztok fiúk lányok és mindenféle egyéb idióta-neműek!

Most megnéztem a sztárboxot! Hát ezt nem lehet nézni csak felvételről!

Áttekertem a sok kibaszott pofázást és csak a meccseket néztem meg.

Nagy Ervin szegényem nulla volt, Árpa viszont jól nyomta... jó a fizikuma!

A két csaj is jól tolta B.Mazsi profibb volt

Hát kb. ennyi van a műsorban :)

Elkezdtem a Azsiát, 1. rész kész

War of colours 2023.10.30. 18:50:20

@SelyemSonkaPini: akkor kezd el összepinizni vele a blogot drágám!!! :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 18:50:22

Tik ma gazdáztok ? ( Survivor az alap, azt nem kérdezem, az relatime akarom én is)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 18:51:51

@War of colours: Cija drágám djó kis avatáro van :)
A boxot már össze is foglaltam :)
Expressben még semmi se történt asse tudom kik vannak benne.
Egy dolog a fix: Alekosz faszparaszt és remélem elvágja a torkát egy kóbor mehico

War of colours 2023.10.30. 18:52:41

@SelyemSonkaPini: nézzed csak tovább, a végén lesz, aki még nála is gázabb lesz :D :D

sogeking 2023.10.30. 18:56:49

@SelyemSonkaPini: akkor 5 perc alatt végeztél :)

War of colours 2023.10.30. 19:01:59

@sogeking: kitalálták már a bloglakók az avidat?

VV12Vikcsii 2023.10.30. 19:08:31

@War of colours: "A Pirosak vagy ellenszenvet, vagy közönyt váltanak ki belőlem."
EKG. Ez érvényes az eddig kieső pirosakra is (Attila, Emma), hogy vagy semmilyenek vagy nem kedvelem őket (Zera, Jani). Múltkor említettem, hogy Zera-Attila-Viki-Wendy akár össze is foghattak volna, hogy kiejtsék az egyik erős fiút a három közül, mint tavaly Evelinék tették, hiszen sejthették, hogy már közeleg a törzsegyesítés és Janiék nagy veszélyt fognak jelenteni az egyéni játék szakasz során. De a pirosak annyira érdektelenek és nem taktikusak, hogy még meg sem fordult ez a fejükben, így inkább a Buhawitól várható majd érdekességek a Szamaszamában (főleg Vivitől)
@sogeking: Oli ideális Herezacskommandó tag lenne. Szegény Mikulás veszélyben.

Tracero 2023.10.30. 19:20:10

@SelyemSonkaPini: sija Szejelmünk :) úgy tudom, hogy az a terv, hogy gazdázunk :) bár, az má megint egy csomó új név megtanulásával jár :D

sogeking 2023.10.30. 19:26:00

@War of colours: igen :)
de azért még tippelhetsz

War of colours 2023.10.30. 19:28:52

@sogeking: nem tippelek, én kutatómunkát végeztem :) de persze lehet, hogy valami másra akadtam. A Rocky horror show-val jó úton járok?

War of colours 2023.10.30. 19:29:24

@Tracero: nem baj, majd adsz indián neveket Babaaa! <3

evacat 2023.10.30. 19:37:01

@Tracero: Gergő, KEvin, Józsi, a csajt elfelejtettem. Talán Anna??
Most mondják a tévében.

Tracero 2023.10.30. 19:40:04

@evacat: gergő gazda. De rühelem a quadosokat :P szétbarmolják az erdei utakat :P sírok XD inszeminátorként is dolgozott, de nem ezért kapta a falu bikája nevet XD

evacat 2023.10.30. 19:40:48

@Tracero: most akkor ez mi? Kókusz? vagy ez már a gazda?

Tracero 2023.10.30. 19:42:44

@evacat: kókusz. De gergő gazda akasztott is magának egy tartós kapcsit. Majd tippelgethetünk, hogy melyik az :)

Tracero 2023.10.30. 19:56:32

@sogeking: ja...tényleg...akkor gondulkodni sem kell :D sok boldogságot nekik :D

evacat 2023.10.30. 20:02:50

Józsi gazda szimpatikus. Az epret is szeretem.

Tracero 2023.10.30. 20:03:46

mondjuk, lehet, hogy a levél-fénykép alapján szimpiktől bejátszottam volna egy videóüzit is, mint a Celeb randiban :)
Józsi azé megborotválkozhatott volna :P de nem tűnik olyan orrbanyomogatósnak :) töf-töf...de biztos fogja majd mondani, hogy jujujuj :D
gergő gumibikát hozott a csajoknak? :D

naty77 2023.10.30. 20:05:30

@Tracero: meglovagolhatják a gazdát :)

evacat 2023.10.30. 20:05:33

20 méter közös gyaloglás után már megállapitja, hogy lehetne közös jövőjük.

Tracero 2023.10.30. 20:06:55

@evacat: hűű...szandi gyorsan felmondta a leckét, amit a faszi hallani akart :D

Tracero 2023.10.30. 20:07:27

@naty77: hát, legalább nem tehenet hozott, hogy rakják be együtt :P :D

Tracero 2023.10.30. 20:09:24

miért. suttognak?
Józsinak tetszik Valéria :) ez aranyos volt valériától, hogy vitt neki ajit :)

evacat 2023.10.30. 20:11:27

@Tracero: Józsi lebénult. A fodrásznővel milyen természetes, kedves,
felszabadult volt. Meglátott egy idegent és lefagyott Látszik, hogy
kattognak a kerekek, hogy bölcseket mondjon.

evacat 2023.10.30. 20:12:43

@Tracero: nem megyünk el egy szempilla stylist tanfolyamra? Szégyellem
magam, hogy nem értek hozzá.

sogeking 2023.10.30. 20:13:00

szempilla stájliszt

naty77 2023.10.30. 20:14:33

@evacat: nála lennék vendég tetszik az asztala

kipcsak harcos 2023.10.30. 20:14:33

@evacat: annyira törekszik, hogy választékosan fejezze ki magát, hogy irtó silány közhelyek kerekednek ki belőle :D

sogeking 2023.10.30. 20:15:22

Józsefet könnyű elvarázsolni

Tracero 2023.10.30. 20:15:28

@evacat: a fodrásznőt ismeri 30 éve :D nya tessék :D majd ezzel a fodrásszal laza lesz...hátha :D
ez az Anita - szempilla designer elég nagy előnnyel indul, hogy szintén erdélyi :)
Nya...ilyen fejet nem vághatok jövő héten, amilyet szandi vágott anitára XD

naty77 2023.10.30. 20:15:53

@evacat: rajtam gyakoroltak 2x is szempillaval így tudok róla picit és azt hogy olyan gyönyörű sosem lesz a szemem mint műszempillával. Csak szemuveggel nem a legjobb ha nőni kezd.

kipcsak harcos 2023.10.30. 20:16:18

@sogeking: legalább olyan "különleges", mint tehenészné, a sminktetováló :D

Tracero 2023.10.30. 20:19:48

@sogeking: igen XD szegénykém sokkot kapott XD mennyi új nő!! XD

Tracero 2023.10.30. 20:20:51

@evacat: szempilla stylist...majd egyszer elmesélem, hogy a begöndörítettem a saját szempillámat, mert a műszempillától állandóan dörgölöm a szemem, és fél nap után olyan, mint a vedlett kutya...nya...szempilla göndörítés stylist...mindig az egyik felemen arcom és az az oldali szempillám előbb visszaállt egyenesebbre XD 1 hét után úgy néztem ki, mint a fekete-fülű fehér bim (nagy nem tudom melyik az a kutya, aminek az egyik füle felfelé áll a másik meg le XD

sogeking 2023.10.30. 20:21:49

@kipcsak harcos: Azzal nincs bajom, lehet bármi. De ettől izgalmasabb lesz? Vagy érdekesebb?

Gia 2023.10.30. 20:22:02

Én majdnem megtanultam szempillázni.De végülis csak maradtam a viselője.

Gia 2023.10.30. 20:23:42

Ez a Józsi gazda olyan,mint egy öreg Alekosz.

Tracero 2023.10.30. 20:26:50

@Gia: miért gondolod? :)
egy kicsit modoros, de szerintem, csak be van fozsva :)

Tracero 2023.10.30. 20:31:40

hejőpapi !!! XD az a kedvenc községnevem :D mindig röhögök, ha látom a lehajtó tábláját :D

evacat 2023.10.30. 20:32:14

@Tracero: szerintem is csak hirtelen a meginduló kamerák és a sok ismeretlen
nó bénitja meg.
Egyébként eddig még más kivetnivaló nincs benne. Nem fiatalon, komoly vállalkozóként
vállal egy ilyen műsort. Nekem ez szimpi.

sogeking 2023.10.30. 20:33:22

József: minden tiszteletem azoké a hölgyeké, akik el mertek jönni :):):)

sogeking 2023.10.30. 20:34:01

@Tracero: és kikiabálsz az első arra járó bácsikának?

evacat 2023.10.30. 20:34:03

Körömkozmetikus, hajhosszabbitó, szempillasztájliszt.
Személyi edző nincs???

sogeking 2023.10.30. 20:35:21

@evacat: körömkozmetikus??? ezeket a chatGPT találja ki?

Tracero 2023.10.30. 20:36:45

@sogeking: autópályáról? :D kikiabálhatok :D mi kiabáljak ki? :)
@evacat: @kipcsak harcos: jók vagytok XD én is pont ezeket gépeltem XD kérdés, hogy fóliában ezek közül mi lehet hasznos? talán a hajhoszabbító stylist, ha kötözni kell :D

Tracero 2023.10.30. 20:38:08

@sogeking: akkor...én lehetnék ...mondjuk...békaidomár? :) vagy csak a szépségiparral kapcsolatos foglalkozásokban gondolkodjak? :)

sogeking 2023.10.30. 20:38:42

nem tudom, hogy mit éreztem, de rabul ejtett :):):):) elképesztő!

sogeking 2023.10.30. 20:39:29

@Tracero: hat azt, hogy hejő papi! :P
békával csak óvatosan, kipcsák fél a békáktól

Tracero 2023.10.30. 20:39:31

szegény Józsi XD neki mindenki "fantasztikus lány", akinek volt bátorsága, hogy eljött XD

evacat 2023.10.30. 20:40:34

micsinál a content curator????

naty77 2023.10.30. 20:40:57

Content curator? Na az mit csinál???

Tracero 2023.10.30. 20:42:06

kigugliztam, hogy mijaza a contert curator. még mosse értem. a szempillásokat legalább kb. belőttem, hogy a szempillával foglalkozok :D

evacat 2023.10.30. 20:43:06

27 éves tiz éve szingli????

Tracero 2023.10.30. 20:44:06

@evacat: uh....hát ezé szingli :D így belegyalogolni egy férfi egójába, hogy a környezet miatt gyütt XD

evacat 2023.10.30. 20:44:41

Gergő, ha jól akar élni csak összeszedi a csajokat és nyit egy kozmetikai szalont.

sogeking 2023.10.30. 20:45:44

ha nem jön be a gazdálkodás, legfeljebb nyitnak egy szépségstudiót

sogeking 2023.10.30. 20:46:41

jógamester, végre valami normális

Egyfejű 2023.10.30. 20:47:07

Sijastok, serelmek! Hát engem ez a gazdaházasodás teljesen váratlanul ért! :)

Tracero 2023.10.30. 20:47:14

@evacat: nagyon jó meglátás XD me hogy a sok műkörmös az nem natyon fog neki kétkezi munkát végezni, az majdnem biztos :)

Gia 2023.10.30. 20:48:32

Én a Böbét tartom eddig a Józsihoz illőnek.

evacat 2023.10.30. 20:48:55

Hol vannak a könyvelők, tanitónők, varrónők, óvónók, eladók, pénztárosok,
stb.?

Tracero 2023.10.30. 20:48:56

@Egyfejű: Sija Szerelmünk :D HÁHÁHÁHÁ !!! pedig Gergő gazda Erdélyi!! hoztak neki erdélyi kislányt is :) és valakivel együtt maradt a műsor után is. majd próbáljuk kitalálni, hogy melyik az :)

Gia 2023.10.30. 20:49:22

@Egyfejű: Gyorsan aklimatizálódj!

kipcsak harcos 2023.10.30. 20:49:26

Hááááát, ez nem az én műsorom :(

sogeking 2023.10.30. 20:50:06

@kipcsak harcos: legalább a feszkót várd meg :):)

Gia 2023.10.30. 20:50:31

@sogeking: Igen,vörösesbarna énekes-szövegíró.Bár azt nem tudom,hogy tud-e kapálni..

evacat 2023.10.30. 20:50:43

@Egyfejű: mér?? Jelentkeztél vóna? Gergő közel is lenne.

kipcsak harcos 2023.10.30. 20:51:03

Én rosszul vagyok ettől a szerencsétlen Józsitól.

Gia 2023.10.30. 20:51:07

A jógamester orra igen hegyes..

Egyfejű 2023.10.30. 20:51:50

@Gia: Próbálok, egyelőre még sokkban vagyok :D

Tracero 2023.10.30. 20:51:58

szegény Józsira adhattak volna egy rendes méretű gatyát. nem olyat, aminek 3x vissza van hajtva a szára :)

Én Gazda szűz is vagyok XD a csajok most beköltöznek a pajtába? vagymi? :)

evacat 2023.10.30. 20:52:00

@kipcsak harcos: tudod, az eleje mindig nyögvenyelős! Lesz ez még
jobb is.

Gia 2023.10.30. 20:52:01

Ez a Kíra is jó lesz..

naty77 2023.10.30. 20:53:05

@Gia: jogamestert ismerem valahonnan de nem ugrik be. Majd utánanezek. Lehet falumbeli

naty77 2023.10.30. 20:53:38

@Tracero: valaszt 3-4et aki maradhat bekoltozni

evacat 2023.10.30. 20:54:17

@Tracero: ja, parasztnagyŐ. Beköltözteti őket a falu panziójába, lesznek feladatok,
randik. S mindig kiesik valaki.

Egyfejű 2023.10.30. 20:54:20

@evacat: Hehehe.....nem. Csak valahogy én sikerült szerencsésen elsiklani afölött, hogy lesz ez a műsor. Eddig.

Tracero 2023.10.30. 20:54:27

@naty77: ó...köszi...köszi :D ezaz !! kevesebb nevet kell megtanulni :D

Gia 2023.10.30. 20:54:39

@Tracero: Az a jobbik eset ha te vagy a gazdaszűz,és nem a gazda szűz..:-)

Tracero 2023.10.30. 20:56:15

@Gia: pedig milyen fatya lenne :D egy gátlásos 27 éves, mert még szűz :D lenne ám orrnyomogatás XD

Gia 2023.10.30. 20:56:48

Fanni a megfelelő ruhában jött...ja nem.

Egyfejű 2023.10.30. 20:57:51

In-sze-mi-ná-rá-lás :D - dulván belecsaptunk a lecsóba a nulladik randin :)

Tracero 2023.10.30. 20:58:03

@Gia: pont ezt akartam írni XD tik is piros lakkbőr szoknyába meg zebramintás felsőbe mennétek vidékre? :D

kipcsak harcos 2023.10.30. 20:58:07

@evacat: te már nyertese vagy ennek a műsornak, megkaptad a Józsit XD

Egyfejű 2023.10.30. 20:58:33

@Tracero: Orrnyomogatás :D :D

Amúgy te mér vagy mókus?

evacat 2023.10.30. 20:59:32

NA végre egy könyvelő!!!

Egyfejű 2023.10.30. 21:00:03

Juditka néni, kezicsókolom, jól teccik lenni? :)

sogeking 2023.10.30. 21:00:07

@Egyfejű: Balu után mindenki a Balu kapitány rajzfilm különböző karakterévé változott... a többit találd ki :):)

Tracero 2023.10.30. 21:00:14

hűha...van aki lovon érkezik :D az igen :D

Egyfejű 2023.10.30. 21:01:12

Remélem, Judit marad - HÁHHÁ-HÁHHÁ-HHÁ!

Tracero 2023.10.30. 21:02:07

@Egyfejű: Juditka néni, a könyvelő már fejre állt a reggeli piálástól :)
Józsi raszpista a ló miatt? mi a faty?

sogeking 2023.10.30. 21:02:17

gyümölcstortaaaaaaa!!

Gia 2023.10.30. 21:03:07

Az uccsó néni nem komplett,de vicces.

Tracero 2023.10.30. 21:03:08

@Egyfejű: igen!! az jó lenne !! HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ XD

evacat 2023.10.30. 21:03:24

@Egyfejű: én nem sok jövőt jósolok neki, bár érdekes perceket szerezhetne
Józsinak.

kipcsak harcos 2023.10.30. 21:04:37

"életetek hátralevő részére"
(Arra a kicsire, ami még hátravan, majdnem ezt mondta XD )

sogeking 2023.10.30. 21:04:39

Józsefet megeszik a csajok reggelire

Tracero 2023.10.30. 21:04:46

"Nagyon nagy örömöt kívánok mindannyitoknak. Nagyon nagy örömöt. " ezt a tósztot. lopom. :D

Gia 2023.10.30. 21:05:31

Csajoknál van ám önbizalom gazdagon...

evacat 2023.10.30. 21:05:33

Ma megint beetetés van. Reklám sehol!!!!
Na majd holnap.

Egyfejű 2023.10.30. 21:06:08

@evacat: Meg talán a nézőknek is, már az eddig nagyon decens többi jelöltben is beindította az ítélkezést.

Tracero 2023.10.30. 21:06:32

Hű...asztakurva :D gergő női beindultak egymás fikázásba XD hajrá Hejőpapi!! amúgy nem illik hozzá, de a Hejőpapi miatt hajrá :D

Gia 2023.10.30. 21:07:48

Józsi a moletteket és a lovast hazaküldi..

evacat 2023.10.30. 21:08:31

Csak engem zavar, hogy Józsi konzekvensen "LÁNYOK"-at emleget?
Én egyet sem látok köztük.

Gia 2023.10.30. 21:08:45

Józsi lemegy a térképről..

Tracero 2023.10.30. 21:08:47

ne sírj bazzmeg....ne sírj....

War of colours 2023.10.30. 21:10:07

Franc belétek csak belenéztem a gazdába.... erre beleütközök Józsi monológjába, ez komoly ? a Gravitáció zenéjére?!?!?!?!? :D :D :D

Egyfejű 2023.10.30. 21:11:00

Szerintem József tartsa meg mindet és alapítsanak egy új vallásos közösséget.

kipcsak harcos 2023.10.30. 21:11:53

@War of colours: elkéstél. Józsit már @evacat:-nak ajándékoztam XD

War of colours 2023.10.30. 21:12:35

nem, bocsi, az Interstellar zenéje volt

Tracero 2023.10.30. 21:13:07

@Gia: egen :D gyanús, hogy a vékonyakból tart meg. szerintem, még az erdélyi esélyes, hogy marad :)
az nem tudom, melyik volt az a laza? Bogi?
- és állatok érdekelnek?
- hát, vidéki vagyok.
- és? állat?
- 2 kutya.
.....
Köszönjük emese, hogy ilyen gördülékenyen továbbszőtted a társalgást XD

War of colours 2023.10.30. 21:13:18

@kipcsak harcos: jajj de kár, pedig nagyon bejött :D :D :D

evacat 2023.10.30. 21:14:03

@War of colours: a legjobb pillanatban jöttél.

Józsi hiába hálálkodik az úrnak, eddig nem küldött neki egy "lányt"
igy hát maga vette kezébe a ........sorsát és irt az RTL-nek.
Oszt most megint az urnak hálálkodik.

War of colours 2023.10.30. 21:14:26

@Tracero: @evacat: @Egyfejű:

Sziasztok Cicikommandó!

Hova kapcsolunk, mi a terv?

Tracero 2023.10.30. 21:14:41

@Egyfejű: szuper ötlet :D Gergő csapata meg nyit szépségszalont (Sogeking ötlete XD

naty77 2023.10.30. 21:14:43

@evacat: engem nem zavar én is a lányok fiúk szót használom mindenkire kortól függetlenül.

Viszont József vallásossaga hamar hazafuttat pár vállalkozó szellemet

War of colours 2023.10.30. 21:15:09

@evacat: igen, hallottam :D :D hívő keresztényként, nagyon meghatott, főleg erre a zenére :D

War of colours 2023.10.30. 21:16:24

@naty77: micsoda rosszmájú megállapítás te lyány! A tiszta keresztény szíve csak előny lehet :D

sogeking 2023.10.30. 21:17:41

@naty77: én is mindenkire használom, nemtől függetlenül is :)

Egyfejű 2023.10.30. 21:17:51

Átkapcsoltam az Ázsiára, éppen egy triceratopsz-csontváz kiásása van témán. :)

Tracero 2023.10.30. 21:18:52

@War of colours: én survivor :) kiváncsi vagyok, hogy milesz Olival meg Télapóval, hogy ki tűzi ki a zászlóját a másikon :)

evacat 2023.10.30. 21:19:02

Vettétek, hogy egy pillanatra megállt a levegő Józsiban a SZAMÓCAtermelőben, amikor Juditka a lovas könyvelő néni, kijelentette, hogy ez az EPER nagyon finom, őcsak tudja, mert már sok EPRET evett.

Tracero 2023.10.30. 21:19:33

@Egyfejű: picsába...mire odakapcsoltam. reklám :P

Tracero 2023.10.30. 21:20:28

@evacat: igen XD mert a többi lányoknak egy órát ecsetelte, hogy nem eper, hanem szamóca XD

War of colours 2023.10.30. 21:20:31

@Tracero: én meg a péló méregetésre , Oli már megmutatta,

omg.blog/omg-hes-naked-mma-fighter-turned-fashion-model-oliver-nemeth/

most jön Törpapa

:D :D :D

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:21:38

Huh baszki ez a Jozsef gazda alig lelkiserult. Melyvallasos. A lanyokrol inkabb nem is beszelnek. Egypar 45os vagy 50es ob 60 v70nek nez ki. Durva.

Egyfejű 2023.10.30. 21:22:15

Á, itten ezek meg má egyesültek,meg holtak szigete! Pénteken nem láttam, mert meghibásodott este valami vezeték, aztán egyszercsak nem vót se áramunk, se netünk, azért tűntem el olyan szó nélkül - utólag is bocs azoktól, akikkel épp a közös dinós koreót terveztünk betanulni :D

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:22:28

Attila maganyra vagyik. Oli magaban durrog. Na ebbol is lesz valami.

evacat 2023.10.30. 21:23:28

Ez annyira magyar. Már ketten sem tudnak megegyezni az egójuktól. Mi lesz,
ha hárman lesznek??

Tracero 2023.10.30. 21:23:53

@War of colours: nem nyitom meg mégegyszer :P :D de öregszem :D mert az nézegettem, hogy az a nagy flamingóvirág azzal az óriási bibével vajon valódi lehet -e :D közben, persze, röhögtem is nagyon azon a bibés beállításon :D
mondjuk...fatya lett volna, ha elsőre nem a céges mobilon nyitok rá :P gyorsan rányitottam 12 db üzemeléssel kapcsolatos izére...de asszem mindegy, ha naplózzák XD

Tracero 2023.10.30. 21:25:04

@evacat: annyira gyó lenne, ha zera lenne a harmadik...XD
tudom...tudom...pokolra jutok XD

hajrá Jani!!! :D

evacat 2023.10.30. 21:25:13

Első jó kérdés Joe-tól. Mégis mire számitottatok?

Tracero 2023.10.30. 21:26:18

@Egyfejű: majd azt folytatjuk :D Heverő írt szuper öfit a péntekről. keresd vissza, ha lemaradtál :)

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:26:37

Zera latvanyosan nemtetszesenek ad nyilvanvalo jeleket. Simitja a rancait es arcat a kezebe temeti. Lelkiekben elore feladta

Tracero 2023.10.30. 21:26:52

@evacat: legalább nem azt kérdezte, hogy "mit éreztek most" :D azt majd gondolom utána :D

War of colours 2023.10.30. 21:28:41

@Tracero: :D az érdekességek lejjebb vannak :D

@Sendmailto1974: én is úgy látom, pedig nagy veszteség lenne, :D :D

Gia 2023.10.30. 21:28:56

A múmia megy a holtak szigetére..

Tracero 2023.10.30. 21:28:56

kicsit aggódom Janiért :D ez a látatlanba kulcs húzogatás a labirintusba, ez túl összetett lesz nekije :P :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:31:03

Azért ez a győzike egy rohadt patkány geci szarfolt szégyencigány aljadék
Igaza van Curtisnek !

Rókatündérke 2023.10.30. 21:31:07

Jesszus mennyit írtatok! Érdemes lesz nézni a gazdát?

Gia 2023.10.30. 21:31:21

Szamaszama szamóca..

Rókatündérke 2023.10.30. 21:31:53

@SelyemSonkaPini: vigyázz, még beperel téged is :)))

Tracero 2023.10.30. 21:32:40

@Egyfejű: győzelmi tánc...taraptaraptarap :D

hereverő heverő 2023.10.30. 21:33:22

Zerát kicsit jobban be kellett volna ásni...

Rókatündérke 2023.10.30. 21:34:36

Most meg már készülök a naagy őre!
@naty77 gyere, gyere :)

naty77 2023.10.30. 21:35:42

@Rókatündérke: itt várok lelkesen. Jó hogy jöttél. <3

Tracero 2023.10.30. 21:37:11

@hereverő heverő: én büszke vagyok zerára, hogy csak a klausztrofóbiáját említette és nem hozta szóba a labirintusoktól és záraktól való fóbiáját :D

Brazílsegg megy a holtak szigetére? :D az is jó :D

hereverő heverő 2023.10.30. 21:37:21

Zera mindjárt vizet talál olyan mélyre ásott

hereverő heverő 2023.10.30. 21:38:27

@Tracero: igen. Oli örülni fog neki, Jani meg féltékeny lesz.
Bőgőmasina

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:38:52

Hogy lehet hogy lehet... mert egy agyatlan nigger picsa vagy , hát úgy lehet Wendy !

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:39:37

Wendyt feladta. Lelekben.

Tracero 2023.10.30. 21:40:32

@hereverő heverő: pedig azt még nézném, ahogy Jani olyan mamlaszul udvarol :D

HÁHÁ....figyelitek? :D 21 nap után valakinek leesett, hogy fekete pólót adnak Joe-ra, akkor nem látszik, hogy mellénymotívumban izzad :D

War of colours 2023.10.30. 21:40:35

én most átérzem az összeomlását, iszonyú nehéz ez a játék mentálisan

a többiek arik voltak <3

Balu30 2023.10.30. 21:41:13

Wendy szolidarít tehenészekkel. Megy ő is a picsába remélhetőleg hamar.

VV12Vikcsii 2023.10.30. 21:41:35

A pirosak annyira emberiek és jófejek... utálom az ilyet.
Wendyt egy kicsit sajnáltam, de csak egy kicsit. Olivér és Télapó legalább jobban járt.

War of colours 2023.10.30. 21:42:13

@Rókatündérke: @naty77: reklám van , átjöttem hozzátok :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:42:40

@War of colours: ln nem lettem volna az...

Tracero drágaságom hol a picsában vagy ? Élsz még ? ( empatikus vagyok :)

Nyuszó meg teljesen eltünt ?

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:43:05

@Rókatündérke: Asszony nezi. Engem valahogy nem izgat a papucsszaju kogazdag faszi kalandjai a milfekkel

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:43:32

@VV12Vikcsii: EKG, kivéve hogy én kicsit se :)

hereverő heverő 2023.10.30. 21:43:54

@War of colours:
1: minek ment oda?
2: de ez csak egy játék. Nem veszít semmit, maximum nem nyer 20 misit.

De aki ennyire felkészüketlen mint Télapó és Wendy azok tényleg ne menjenek túlélni

naty77 2023.10.30. 21:44:20

@SelyemSonkaPini: Nyuszo keresi a boldogságot ;)

War of colours 2023.10.30. 21:44:28

@SelyemSonkaPini: tudom Drágám, de attól, hogy nem kedvelek annyira valakit, tudok együttérző lenni :)

naty77 2023.10.30. 21:44:57

@War of colours: igen jó volt a produkció, irigyek a többi csajok

Tracero 2023.10.30. 21:45:57

@SelyemSonkaPini: ó...köszi...köszi :D ma válaszoltam is neked, Drágaság, csak nem ismered fel az átmeneti avimat :) Nézd mellette a nevet: Tra-ce-ro :D

naty77 2023.10.30. 21:46:09

@naty77: olyan Erikaval mint apa és lánya

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:46:20

@hereverő heverő: se azok akik voros hajuak es hofeher boruek. Illetve azok akik 1v2 nap kidolnek mert sok nelik a 45 fok es alla donparataryalom. Vagy akinek vizfobiaja van egy szigeten beszaras

VV12Vikcsii 2023.10.30. 21:46:50

@Sendmailto1974: Engem se érdekel az Ő, ha ez megnyugtat... Mondjuk ez tipikusan nőknek készült műsor, valószínűleg azért is

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:47:32

@Cérnahuszár: en nem merem megszolni a faszit mert az asszony egybol beugat hogy nezzek tukorbe es a szamlakivonatomat ?

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:48:24

@VV12Vikcsii: sokan hulyet csinalnak magukbol mint anno az ugyvedur

Tracero 2023.10.30. 21:48:54

Nagy Ő: milyen Lolka Bolka hajat fésültek ma Zolinak XD ahoj poblacsek XD

Cérnahuszár 2023.10.30. 21:50:49

@Sendmailto1974: én is csak azert teszem, mert követtem szombati sogekinget, kicsit ittam

hereverő heverő 2023.10.30. 21:50:50

Azt hiszem itt az ideje elfeküdni, ez a reklám túl hosszú

Joccakát mindenkinek

VV12Vikcsii 2023.10.30. 21:51:15

@hereverő heverő: @Sendmailto1974: Pedig a magyar survivor elméletileg nem számít túlélő shownak az eredetihez képest. Mi lenne, ha az amcsi viszonyok uralkodnának? Így is minden évadban feladja 1-2 ember

War of colours 2023.10.30. 21:51:29

@naty77: Nati nem szégyelli a testét, hát ezt nem is gondoltuk róla :D :D

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:52:00

@SelyemSonkaPini: huh tottol rosszul vagyok. Mindig is utaltam. Kb 25 eve tapolcan voltunk dnb bulit csinálni voltunk vagy 10 en. Ez a hukye picsa bealitott es azt mondta mi ez. Aszar zene nyomjunk metalt inkabb. Elkultemnaz anyjaban innen ismerem totot.

Rókatündérke 2023.10.30. 21:52:09

@Sendmailto1974: és tényleg papucs szája van :)
@War of colours: na most jutottam ide, látom randi van :)

Tracero 2023.10.30. 21:52:29

@hereverő heverő: jó éjt :) köfi az öfit :)

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:52:39

@VV12Vikcsii: ja naked survivor 1000szer jobb

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:53:11

@War of colours: Az a helyzet ha Te éjjelente pasikat szólongatnál le, elvinnéd őket, leütnéd és kirabolnád ÉN akkor is imádnálak a kisvakond nacidban (póló nélkül) :D

( a szimpátia is vak :)

VV12Vikcsii 2023.10.30. 21:54:03

Közben mégis megsajnáltam Wendyt.

Rókatündérke 2023.10.30. 21:55:01

Spontán kínos volt ez a produkció...

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:55:29

@VV12Vikcsii: volt piros csapat nem ihazan. Latszott hogy kinos nekik wendy musora. Nem tud alazattal vesziteni az biztos.

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 21:56:23

@Tracero: Ez tényleg lehet:) Pedig aranyos a kis puffogó cica-avatárod :)
Amúgy Te vagy a másik akire
"Az a helyzet ha Te éjjelente pasikat szólongatnál le, elvinnéd őket, leütnéd és kirabolnád ÉN akkor is imádnálak" :D

Igaz Ha ez Rólad derülne ki, akkor a szemem se rebbenne, míg WOC-nál picit felvonnám :D :D :D

Tracero 2023.10.30. 21:56:48

Nyehehe...lássuk, hogy az ex-sárgák hogyan dugják a veteményest :D de ha nem dugdosnák a veteményest is lesz feszkó :P :D

kipcsak harcos 2023.10.30. 21:57:32

@SelyemSonkaPini: ezt a líraiságot szeretném ellesni tőled XD

Sendmailto1974 2023.10.30. 21:58:20

Zera tulzotta magabiztos. Legyozte a sajat fobiajat. Nem igazan keszult fel. 2 jatekon belul. Kiesik. Nincs tobb sumakolas es kiallas a jatekbol.

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:00:18

Kornel nyilvanvaloan szinvak es egyeb hatranyossagokkal is fel van vertezve. Remeljuk. Kesobb kiderul tobb is rola

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:01:03

@Sendmailto1974: Én azon csodálkozom, hogy a többiek megkedvelték Zerát, a kötekedő stílusa ellenére.

Rókatündérke 2023.10.30. 22:02:00

Na hova lettek a lányok cickói :)???? Ebben a dresszben nincs ám push up, hihihi

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:02:14

@VV12Vikcsii: Zera nagyon onzo es irigy is. Lehet a multja miatt amit mindenki ismer.

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:03:58

Wendy és Olivér szépen mutat együtt.

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:04:55

Kani gyerek regimodi uriember. Olelgeti a lanyokat kozben diszkreten csecsereszi oket

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:07:13

Azt vagkatok hogy jaminak haszonlo tetkoja van mint enb gabornak?

War of colours 2023.10.30. 22:09:12

@naty77: Erika nálam egyre jobban jön fel...

@Rókatündérke: :D :D ez gyó vót csaje... :D

@VV12Vikcsii: ezen én is, valószínűleg van benne valami, amit mi nem látunk :(

@Sendmailto1974: ekg

@SelyemSonkaPini: be kell valljam, ez kölcsönös, senki nincs az egész világon, akinek elnézném a beköszönéseit és a nem pc hozzászólásait. A normál életben, az ilyenekért harapok, és nem szexuálisan, de nálad... hát mit tegyek ezzel együtt szeretlek, vagy talán pont ezért, (kezét széttáró emoji) <3 <3

@Tracero: figyelni foglak, úgy tűnik Pini neked adja a hazatérés kulcsát, szóval tuti lepontozlak a kövi szimpáita szavazáson :D :D (robot módra mozgó, lassan beszélő frappáns beszólásokat benyögő emoji)

Tracero 2023.10.30. 22:09:16

@SelyemSonkaPini: ó...köszi...köszi...de nincs ilyen hobbim és rendőrnő sem vagyok :D

Tracero 2023.10.30. 22:10:35

@Rókatündérke: most van a Baywach-os izé vagymi? :D nem tömték ki őket szivaccsal? :D

Rókatündérke 2023.10.30. 22:10:57

Pini a nagy őnk :))??? Oh, le vagyok maradva...

Egyfejű 2023.10.30. 22:11:24

Babák, én is elköszönök, még nem értem utol az óraátállítást. Aludjatok jól, sárkánypacsi mindenkinek!

naty77 2023.10.30. 22:11:36

@War of colours: imadom olvasni amit irsz ma, sziporkázol.

Erika oké de nem Zolihoz való. Máshol tartanak az életben, mást akarnak

Tracero 2023.10.30. 22:11:59

@Egyfejű: Jó éjt Baba. jó hogy itt voltál :)

Rókatündérke 2023.10.30. 22:12:09

@Tracero: de nem ám, szegény Nati, akár ki is nyomhatná a két kis pattanását :)

Tracero 2023.10.30. 22:13:33

@Rókatündérke: legalább feneke van? vagy olyan, mintha könyököt fogna Zoli bácsi? XD

Rókatündérke 2023.10.30. 22:17:08

@Tracero: feneke csinos, tényleg arra egy rossz szavam sem lehet. A mini didkóira sem szólnék be, ha nem lenne ilyen kis rohadék áspis kígyó.
Robotka szokásosan robotka.

War of colours 2023.10.30. 22:19:26

@naty77: <3 <3 szercsi

amúgy amúgy, eskü' jók voltak a csajok a Baywatch versenyen :D :D

Tracero 2023.10.30. 22:21:02

@Sendmailto1974: akkor ma már nem lesz semmi érdemleges. max. a spoileres előzetesben :D

Balu30 2023.10.30. 22:21:51

@Sendmailto1974: mehet trágyának a titkos ültetvényre.

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:21:55

@Sendmailto1974: kiegett az agyam ma meloban se angolul nem megy se. Magyarul.

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:22:49

Huhbez lemeny volt makaronis tesztatol elveszteni a szuzesseget

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:26:09

Ez az elejeteol herpeszes csaj a kopaszodo tarkoig ero homlokaval az elejtetol nem szimpatikus. Zera nagy barinoje.

Tracero 2023.10.30. 22:26:35

Kornél: "egész eddig a beszélgetésig nem fordult meg a fejembe..." Zera jól beoltotta XD

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:26:59

@Sendmailto1974: EKG és már nem először, csak eddig mindig lemaradtam az írásról :)

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:27:40

Jesszus ez a mai 20eves korosztaly.

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:28:40

@Sendmailto1974: És van egyáltalán olyan, aki szimpi neked? :D

Tracero 2023.10.30. 22:28:40

Párzás "survivor" módra...uhh...de kínos XD

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:28:41

@SelyemSonkaPini: ekg mit jelent. Lassan 50 eves vagyok ebbol 25 ev kulfoldon. Nem ismerem a szlenget. Az igazandibol dumatol falnak. Megyek

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:29:32

Viki mit szopott, krokodil-faszt vagy varánuszt ? Hogy ilyen masszívan rohad a szája...

Már Zera is túljutott ezen !

Sendmailto1974 2023.10.30. 22:29:46

@VV12Vikcsii: sajnos nemsokan.. Talan a zsofi koppantas kiscsaj a legszimpibb. Tamas es jutubzsomber szegyen. Masik zsombor is.

Tracero 2023.10.30. 22:31:46

@VV12Vikcsii: gondulkodtam azon, amit írtál, Baba. Ha FAZs megy és Tehenészék maradnak. Akkor sem lett volna fair, mert ők tuti nem szavaznak egymás ellen. és az ex-kék és ex-sárgák is ellenük lettek volna. szerintem :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:31:54

@Sendmailto1974: Jaj Tesó ez itt ezen a blogon van elterjedve már 1-2-3 éve

A Való világban mondta valaki játékos az "egy hullámhosszon vagyunk" helyett, hogy egy az EKG-nk

Na azóta használjuk :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:32:49

Jaj de kedvelem kékcsöcsű Vivimet !

sogeking 2023.10.30. 22:33:09

@Gia: holnap ráfér majd a szurkolás

Gia 2023.10.30. 22:33:16

@SelyemSonkaPini: Több az már,mint 3 év..Szerintem Aurelió mondta,de nem biztos.

Tracero 2023.10.30. 22:34:46

Nagy Ő: hogy lobog a csajok műszempillája a motorcsónakos menetszéltől XD sírok XD Csenge alig tudja nyitva tartani a szemét a partfisaival XD

Gia 2023.10.30. 22:34:56

@Tracero: Tompikának minden naonnál adnék egy jó kis tockost..:-)

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:35:36

@Sendmailto1974: Anett jó :) Nekem Gergő és Nóri volt a kedvencem. Félek megkérdezni, hogy te mit gondoltál róluk :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:35:38

NA indul a gazda felvételről....

Írok róla közben ha lesz miről :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:36:12

@Gia: NAon helyes, naon jól tennéd! :D :D :D

Gia 2023.10.30. 22:36:21

@Tracero: Viszont Wendynek nagyon jól állna egy kis természetesebb műszempilla.Nincs nagyon sajátja.

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:38:20

Hoppá van egy olyan gazda csaj, hogy magamhoz nyúltam a csodálkozástól...... :)

Rókatündérke 2023.10.30. 22:38:43

@Tracero: mókásak :)
Egyszer kipróbálom ezt a csótánylábat, de szigorúan szélcsendben :)))

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:38:49

@Tracero: Ne kezdd megint ezt a nem fair dolgot, már megbeszéltük :P A kapcsolatuk inkább volt hátrány rájuk nézve, mint előny :)

Tracero 2023.10.30. 22:39:51

Nagy Ő-sök!! Papókánk nem smárolt még senkivel, ugyi? max. a szájra puszi? iga? :)

Rókatündérke 2023.10.30. 22:41:16

@Tracero: bizony. Szűzies fickó ez. Irigylésre méltó, hogy milyen gyorsan el tudja kapni a fejét :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:41:43

József gazda egész értelmiségi...

Tracero 2023.10.30. 22:42:07

@Rókatündérke: bezony...olyan gyors, mint egy ninja :D Robotunk azé milyen ravasz volt XD

War of colours 2023.10.30. 22:42:46

@Tracero: most volt CSengével szájra puszi, de szerintem már többször szívesen megtette volna... öööö Papókánk :D

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:42:53

Kornél máris Simi ellen fordul, ez meglepett. Simi azzal, hogy ilyen gyorsan elkezdett nyitni a másik csoport felé, aláírta a végrendeletét. A többiek erős játékos vérre szomjaznak, s ő lesz az áldozat

War of colours 2023.10.30. 22:44:12

@Rókatündérke: lehet, hogy sok pofon elől kellett már elugrania :D

sogeking 2023.10.30. 22:44:30

@SelyemSonkaPini: melyik? csak nem a content curator

War of colours 2023.10.30. 22:45:19

@Rókatündérke: egyébként számomra eddig ő a legvállalhatóbb Nagy Ő

Tracero 2023.10.30. 22:46:21

@sogeking: XD XD XD
@SelyemSonkaPini: az engemet is naon érdekelne, hogy melyik váltott ki ekkora csodálkozást :D

Balu30 2023.10.30. 22:47:15

Bírom az egyesülésnél ezt a mindenki imád mindenkit vibr-ot, majd másnap már a tőrt basszák egymás hátába :D

SZIGMA 2023.10.30. 22:47:22

Bár itt is voltak értékelhető pillanatok, de a MILF szigetes Baywatch életmentés jobban bejön (természetesen elvonatkoztatva attól, hogy ott a Kapitány volt a mentés alanya)

VV12Vikcsii 2023.10.30. 22:48:05

@War of colours: Pedig eddig még sajnos nem is volt vállalhatatlan Nagy Ő... kéne ilyen is

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:48:14

22 éves Szandra és kiélte a bulizós korszakát ? hova kakkancsak ?

Gergőgazda is csodálokozott de neki tetszik...

Rókatündérke 2023.10.30. 22:48:27

@Tracero: azért a pezsi kicsit beütött Csengének, nagyon heherészik

SZIGMA 2023.10.30. 22:49:52

- "Stokes, szájrapuszi volt!"
- "Csenge tett(e), Mylord?"

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:49:55

Hoppá 48éves tréner nő jön az értelmiségi józsihoz.. egyébként szimpi a csaj

Lélekből fest..... én meg a tubusokból szoktam... vagy vödörből

Rókatündérke 2023.10.30. 22:49:57

@War of colours: abszolút ekg. Én is így gondolom és hangoztatom is :)))
Kedves kis fickó ez a Zoli.

Tracero 2023.10.30. 22:50:16

ööö...Az orrára adott puszit? :D lehet, hogy Zoli orr-fetisizta :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:51:15

Józsi kicsit furi... mintha nem lenne 100as :D

Gia 2023.10.30. 22:51:39

@War of colours: Szerintem Zoli gazda egy másik hímneművel csőrözne a legszívesebben..

Tracero 2023.10.30. 22:51:53

@SZIGMA: tuti, hogy tőled nyúlták a Baywatch ötletet :D

Rókatündérke 2023.10.30. 22:52:22

@Tracero: mèg nem jöttem rá, mire gerjed. Illetve hát sejtem, de olyat ezeken a lányokon nem talál :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:53:22

Hopppppááááááá Anit szempilla sytelist!

Én wc-perem stylelist szeretnék lenni....

Tracero 2023.10.30. 22:53:24

@Rókatündérke: nagy segg :D azon a hosszú folyosós hajón rázoom-olt egy orbitálisan nagy seggre :D

War of colours 2023.10.30. 22:53:32

@Gia: mire alapozol? tudsz valamit? mármint valami konkrétat....

Tracero 2023.10.30. 22:56:41

@SelyemSonkaPini: sírok XD és még nem láttál mindent. evacat meg sogeking is rámutatott, hogy gergő jelöltjeivel lehetne nyitni egy szépségszalont :D

naty77 2023.10.30. 22:56:43

@War of colours: nekem is azt mondták hogy saját terfel de látszik is azon ahogy a csajokhoz nyúl

Rókatündérke 2023.10.30. 22:57:37

@War of colours: szerintem is az van, amit @Gia: mond. Gyanús, hogy a másik végén vajazza a kiflit.

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 22:58:52

Józsi szamócabaszó.... kiderítettem :)

Tracero 2023.10.30. 22:59:20

ezaz ROBOTUNK!! "Volt már tapasztalatom kígyóval és nem félek egyiktől sem" XD

VV12Vikcsii 2023.10.30. 23:00:19

@War of colours: Árpánál lehetne sokkal rosszabb is és szerintem pár év múlva el fog jutni ez a formátum erre a szintre. Mindenesetre szívesen látnék női, vállalhatatlan Ő-t. Eszenyi Enikő kiváló választás lenne

naty77 2023.10.30. 23:00:50

@Tracero: reklamált a férjem hogy én még sose kényeztettem maximálisan!
Ejnye Virág!
:)

Gia 2023.10.30. 23:00:52

@War of colours: Nem zörög a haraszt...De tényleg elég csak a Zoli mozdulatait megfigyelni.Pl ahogy integetett vmelyik részben...

War of colours 2023.10.30. 23:01:22

@Rókatündérke: @naty77: pont ezért kérdezem, valahogy nincs kémia senkivel, de eddig arra gondoltam, hogy talán sapioszexuális...

Rókatündérke 2023.10.30. 23:02:32

@VV12Vikcsii: pedig Attila gáz volt, hidd el. Miért pont Eszenyi Enikő?

Gia 2023.10.30. 23:02:34

A karvalyorrú csaj először vicces.

War of colours 2023.10.30. 23:03:19

@VV12Vikcsii: szerintem, igazi ripacs volt a műsorban, számomra ezért volt vállalhatatlan :(
Eszenyi milyen vonatkozásban lenne vállalhatatlan?

Rókatündérke 2023.10.30. 23:04:43

@War of colours: az előtag, amit keresel a homo- esetleg a bi- :)))
@Gia: nekem ezek a kis ideges kacagásai furák.

War of colours 2023.10.30. 23:05:10

@Gia: nagyon, itt vigyorgok rajta :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:05:42

Gipsz Petra 27 hááát

NA Bogi 22 is befutott

Úúúúú baszdmeg ennyi fiatal lány és MIND ronda !

A Józsi hölgyei között a Beáta tetszik nekem!

Hajhosszabbító a szakmája !!!!! hihetetlen

Rókatündérke 2023.10.30. 23:06:49

Na pl ez a jelenet. Mi olyan nagy dolog abban, hogy a nyakáról kell megenni a sushit?

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:07:15

Csilla Kiszel Tünde testvére szerintem...

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:07:59

Ajjajjj egy énekesnő.... attól tartanék erősen

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:08:53

NA ő önmagát fogja adni... a többiek biztos mást :)

Rókatündérke 2023.10.30. 23:10:01

Na most vagy bajban Zoli :)))

Tracero 2023.10.30. 23:11:57

@Rókatündérke: :D
nademost :D akkor mi volt a terv? ha amúgy is volt róla pletyka, hogy langyi vagy bi Zoli. mire gondult a marketinges? Gyerünk, Zoli! Mutassuk meg ebben a műsorban, hogy tényleg az vagy? :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:12:04

NA végre a Kamilla tetszik nekem Content Curator és van melle és segge !

( a tartalmakat kúrogatja talán ? )

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:13:30

Tíz éve nem kefélt ilyen fiatalon ? Szegénykém :(

VV12Vikcsii 2023.10.30. 23:14:27

@War of colours: @Rókatündérke: Elhiszem nektek :) Azért vállalhatatlan, mert
"2020-ban több korábbi és aktuális kollégája közösen állt ki ellene, szóvá téve Eszenyi súlyosan bántalmazó, abuzív, agresszív és ellehetlenítő munkamódszereit."
De én jelentkeznék ebben az esetben, mivel a Nagy Ő nem megterhelő és felfoghatató nyaralásként

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:15:17

JAh igaza van, a hülye picsa ... talán nem véletlenül van egyedül

Rókatündérke 2023.10.30. 23:15:23

@Tracero: nem tudom, mi volt a terv. Azt sem értem, miért ilyen nagy cucc ez, ha meleg is. Ez most így minimum fura, ahogy viselkedik.

Tracero 2023.10.30. 23:16:35

edina vicces volt XD "gontol. most. elkövet. harakiri" XD nem a gésák nyertek :D

Rókatündérke 2023.10.30. 23:16:49

@VV12Vikcsii: ja, Eszenyi gáz. Nem az a kérdés:). Inkább kicsit koros lenne nagy őnek.

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:16:55

NA a féltörök nagyseggű kis nyomi csaj

Hát Tesó.... ezeknél csak jobbakat találsz a környékedbe

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:18:01

NA "mérges jógamester" csaj Józsinak....

Más se hiányzik egy eperfarmról ! :D

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:18:38

Kedves ember ez a Józsi... vagy én vagyok nagyon köcsög :D :D

Tracero 2023.10.30. 23:19:00

@SelyemSonkaPini: SZAMÓCA!! nem eper!!! XD majd minnyá mondja...

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:20:06

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de innék egy kis gyümölcsös bólét

VV12Vikcsii 2023.10.30. 23:20:17

@Rókatündérke: Miért nem mondta ezt el Zoli a készítőknek? Mármint hogy meleg, mert akkor máshogy álltak volna az egészhez a készítők, férfiak jelentkeztek volna. Egy meleg társkereső műsor innovatív ötlet lett volna, végre nem ugyanaz a sablon

Rókatündérke 2023.10.30. 23:20:26

@VV12Vikcsii: de rá kellene nyomulni Encire, ha sokáig akarsz nyaralni. Biztos menne?

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:21:18

@Tracero: Mert van különbség ? Egyik főldi a másik meg fán nő vagy mi ?

Tracero 2023.10.30. 23:23:10

hát...ez a legjobb jóindulattal is max. szájra puszi. vagy csak falun vannak más fogalmaink a csókról? :)

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:23:33

NA végre egy szép jány... csak még gyerek (19)

DE: állatorvosi asszisztens, ami még jól jöhet :D

Tracero 2023.10.30. 23:24:24

@SelyemSonkaPini: pontosan. de migyá összegzi egy 8 percben a különbséget. Aztán majd figyelj, amikor az utolsó nő jön a lóval. mi lesz az első mondata XD

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:24:46

inszeminátor... de szép szakma.... tehénbaszó :D :D

Rókatündérke 2023.10.30. 23:25:10

@VV12Vikcsii: olyan szinten zavarban van ezektől a nőktől és olyan nulla izgalmat, tüzet látok rajta, ha csak hozzá érnek, hogy nem nagyon találok más magyarázatot erre az érdektelenségre. Szóval lehet nem meleg, de akkor mi a gond vele?

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:26:41

Történetek a tehén picsájában :D :D EZ jó történet volt amúgy

VV12Vikcsii 2023.10.30. 23:28:22

@Rókatündérke: Ezt nemrég Cérna linkelte
m.youtube.com/watch?v=NIS6RKkqacw&pp=ygUNQmFjaGVsb3Igb2xkIA%3D%3D
Szóval még Eszenyi beleférhet a kor alapján :D
Menne a nyomulás, értenék a nyelvén.
Te milyen Ő esetén jelentkeznél?

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:30:09

Az anyám szentségit ! Egy lovasrendőrnő ! :D :D

VV12Vikcsii 2023.10.30. 23:30:56

@Rókatündérke: Szégyenlős is lehet vagy aszexuális. De a legvalószínűbb, amit írtál, hogy meleg.

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:33:17

Amúgy énknálunk gyerekkoromban földieper és faieper volt a neve a két gyümölcsnke
és a faieper volt fehéreper és piroseper.
De faiepret csak kis köcsög gyerekek ettek, mindenki más pálinkát csinált belőle !

----------------

Józsi megijedt a rendőrnőtől :D :D

Mondjuk nekem se kellene a nő

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:34:22

Egyetlen nőben látok bármit : a szőke nagyorrú csöcsös farmeres

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:35:40

- Kicsit messze vagyok Józsi!

- Nem eléggé messze, drágám :D :D

naty77 2023.10.30. 23:36:48

NagyŐt megint túlhúzzák a műsoridőn..

És a lányok a reptéren nem a rózsát hanem az utst akarják és nem jönnek rá hogy ezzel vesztik el yzolit akinek suttogja Rami hogy hát én nem utaznek. persze Rani csak te bármikor mehetsz ezek a lanyok meg odaverik a seggüket a repüléstől is...

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:37:25

A Kamilla kicsit tényleg fura.... de egyikük se tetszik....

------

Jaj csaj'e nem a "bikát is...." hanem a tehenet :D

naty77 2023.10.30. 23:38:58

@naty77: autista gyerekem véleménye Rómáról 5 nap után: volt Disney bolt! Kérdezem és a Colosseum??? Miért voltunk ott is?
Na megérte... :))))

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:39:58

megjött fos9es kikupálódott ez a jány... nem baj

KékCsöcsűPini 2023.10.30. 23:43:39

@naty77: Bevallom Neked, hogy kb. egyetem végéig engem semmi ilyen történelmi szir szar nem érdekelt !
Egy köpésre jártam egyetemre 5 évig a koronától, de egyszer meg nem néztem !

Még a várakat is leszartam !

naty77 2023.10.30. 23:44:57

@naty77: Róma a romantika városa mondja Rami.
Hát én sok mindent gondolok Rómáról de ezt biztosan nem.
A legszebb város, maga a történelem, ahová nem érdemes tudás nélkül menni. Imádom. A tiramisu fővárosa :)

Rókatündérke 2023.10.30. 23:49:55

@SelyemSonkaPini: frigid, mi :)?

@VV12Vikcsii: na jó, azért egy férfi 50-60 évesen ha jól karban van tartva, nagyobb eséllyel sármos, mint egy ugyanilyen korú nő szexi. Szerintem.
Most így hirtelen nem tudnék olyan ismert embert akiért indulnék, de ha eszembe jut valaki,szólok :)
Most ha láttad volna milyen fejet vágott, mikor Nati meg akarta csókolni.

Rókatündérke 2023.10.30. 23:54:16

@naty77: Enikő ebből jól jött ki. Csóri Zoli meg mehet a kétbites Natival Rómába. Hajolgathat a smárok elől :))

VV12Vikcsii 2023.10.31. 00:00:01

@Rókatündérke: "Most ha láttad volna milyen fejet vágott, mikor Nati meg akarta csókolni."
Micsoda? Naty77 is szerepel benne? Ezt nem is mondtátok korábban, akkor majd belenézek

Rókatündérke 2023.10.31. 00:06:02

@VV12Vikcsii: ó le sem esett, Naty77 annyira nem Nati, hogy nem jött össze a nevük.
Viszont megfejtettem: ha Zoli nem meleg, akkor van valakije. Valaki komoly, aki pl a körömlakk reklám miatt belemegy egy-két csókba. Így viselkedik egy házas ember pl, aki hárítja a közeledést. Az egész testén látszik a bazi nagy NEM, miközben a riportban meg mondja, hogy így meg úgy bejött neki a csaj.

naty77 2023.10.31. 08:19:21

@VV12Vikcsii: szeretnék úgy kinézni mint a szereplő Enikő, de sajnos nem vagyok olyan szép. A szereplő nickrokonra nem szeretnék hasonlítani. :DDD

naty77 2023.10.31. 08:27:09

Box bevonulóval adós vagyok de azt hiszem mindig ez lesz a kedvenc számom ha mozgásról, harciasságról, erőről van szó:
youtu.be/ZaI2IlHwmgQ?si=Jdbst7lqEiWew_5E

illetve a telefonom csörgőhangja is megfelelő lehet:
youtu.be/yEp1EOQFtk8?si=PxJbQdJyAUy_Y8Z3
ez nekem Schumacher egyik utolsó videójához kötődő zene de volt azt hiszem kézi vb zenéje is.

a box képeségeimre még kicsit gyúrni kell, a jelenlegi fizikai állapotomban a wc-re leülni is sírva megy :( de hát nekem ez a keresztem másnak meg más.

SZIGMA 2023.10.31. 08:59:24

Kis Nati arcán látszott, hogy hozzá van szokva, hogy figyelmeztetés nélkül arcon fröcsköljék, csak nem úgy, ahogy Zoli csinálta. Amikor leverte a gyümölcsös dobozt, a másodpilótán látszott, hogy mindjárt kinyitja az ajtót és kib@ssza a légtérbe.

Cérnahuszár 2023.10.31. 09:13:21

@Rókatündérke: arra még nem gondoltatok hogy egyik nő se vállalható?
ezt úgy írom hogy csak a beköltözést néztem, haraptam a takarómat kínomban

SZIGMA 2023.10.31. 09:13:47

A jachtkiránduláson meg kihagyták a legkézenfekvőbb poént, a borkaizást. Igazán szippanthatott volna valamelyik lányról egy kis porrá tört szőlőcukrot. XD
Amúgy, AMÚGY Zoli kamuzott, mert Robotica tényleg szájrapuszizott vele, legalábbis a kameraszögből úgy látszott, ő meg letagadta.

Tracero 2023.10.31. 09:16:19

@SZIGMA: meg is érdemelte volna, a kis elkényeztetett, erőszakos kis tyúk. Én azon röhögtem, hogy amikor Zoli próbálta törülgetni, akkor azé elsőre, mintha el akart volna húzódni a mozdulatától. Pedig, ennyivel kellemetlenséggel minimum járhat, egy ingyé' római út :D mármint....nem a fröcskölés, hanem sugár daddy tapizás :D Bár, Zoli asszem csak a nyakát törülgette :D

SZIGMA 2023.10.31. 09:27:19

De a tegnapi nap legnagyobb lelki törése számomra az volt, hogy nem láthattam Mónika Baywatch performanszát. Arra kíváncsi lettem volna, mint ahogy még jópáran rajtam kívül.

sogeking 2023.10.31. 09:30:25

@VV12Vikcsii:
álommmeló lehetne Levente helyett Eszenyivel :)

naty77 2023.10.31. 09:34:06

@SZIGMA: gondolkodnom kellett melyik Mónika, de kis huncutom mindenkire egyforma fürdőrucit adtak nem meztelenül szaladgált volna a vízparton ő sem. :))

egyébként meg ott van a szomszédodban az ország legjobb nudista strandja, ha bemondod a nevem (ezt a nicket) akkor beengednek tagság nélkül is. ;)

naty77 2023.10.31. 09:34:57

@Cérnahuszár: bár nyilván nem tudjuk milyen J.Z. ízlése a hölgyek terén azért van köztük 1-2 aki elég jól néz ki és még beszélgetni is lehet vele.

SZIGMA 2023.10.31. 09:35:11

@Tracero: "Én azon röhögtem, hogy amikor Zoli próbálta törülgetni, akkor azé elsőre, mintha el akart volna húzódni a mozdulatától."

Igen, mert jobb helyeken a fröccs után az arcába b@sszák a pénzt meg egy papírtörlőt aztán lehet tiplizni. Vagy ilyenkor jön az, hogy felpofozzák a még merev pélóval és reflexből elhajolt.

Más: Az Enikő-Nati kérdésnél miért nem jutott senkinek se eszébe, hogy feldobjon egy pénzérmét?

naty77 2023.10.31. 09:36:48

hozzáteszem nem tudom eldönteni mi volt megalázóbb a műsorban tegnap ahogy pucsítani kellett a kamera felé mindenkinek a bábú lélegztetése közben vagy pedig a repülő előtt a 2 nő vitája, akik nyilván tudják hogy ki kell hozni a legtöbbet a műsorból mert nem lesz tovább semmi és menni akartak.

naty77 2023.10.31. 09:37:22

@SZIGMA: mert abban nincs feszkó

SZIGMA 2023.10.31. 09:41:00

@naty77: "gondolkodnom kellett melyik Mónika, de kis huncutom mindenkire egyforma fürdőrucit adtak nem meztelenül szaladgált volna a vízparton ő sem. :))"

Huncutom, a Baywatchban sem meztelenül rohangáltak aztán mégis csak elnézegettük a műsort. Itt is biztosan hatalmasat domborított volna.

"egyébként meg ott van a szomszédodban az ország legjobb nudista strandja, ha bemondod a nevem (ezt a nicket) akkor beengednek tagság nélkül is. ;)"

Köszönöm a lehetőséget, de ennél prűdebb vagyok és egy lépést sem teszek a dioptriás alsógatyám nélkül. ;)

hereverő heverő 2023.10.31. 09:44:24

Lóreggelt vagy napot, kinek mi.

A holtak szigetén nitunk, ahol Olivér dühödten csapkodja a holtak maecsetéjével a holtak fáját. Aztán elégedetten eldob egy ceruzányi vastag vesszőcskét, a jól végzett munka után elégedetten megtörli a homlokát, ez igen! És ekkor megjelenik a végzet asszonya Attila a Télapó, havaii ujjatlan ingben és pusztító szájszaggal. Közli velünk, hogy el fog gondolkodni, mit is tartogat neki a Survivor aztán majd meglátjuk. De akkor minek gondolkodni ember? Megjelenik Olivér, vérben forgó szemekkel konstatálja, hogy egy büdös Télapó fosztogatja a ládáját. De ráébred, hogy Attila az a Jarakay törzsből ezért nem farkallja meg - egyelőre. Megszakértik Olivér palotáját, Télapó szerint szar úgy ahogy van, nem elég stabil a bástya tesó. Emiatt Télapó saját ólat fog építeni magának, de akármelyik gólyafészek különb mint amit az elemek tombolása ellen be óhajt vetni.
Pirosak érkeznek a tegnapi játék helyszinére, a feladat ugyanaz mint a sárgáknak. A pirosak unott arccal hallgatják Joe buzdító beszédét, melyben ecseteli hogy a tegnapi törzsnek kétharmadát lepedőben vitték haza. Jani sajnálja, hogy valaki ki fog esni, és még nem simogatta elég időt a brazil segget.
Jani mint az órarugó pattan ki a homokból, már rángatja is a nyakörv kulcsot a lábával. Viki is kiszabadul, és hamarosan követi Kornél is. Ő mondjuk nem igazán sieti el a dolgot, kényelmesen odasétál a kulcshoz, letelepszik elé és megfontoltan kezdi rángatni a kulcsot. Vikinek ez a terpeszben, hanyatt végzendő feladat egész testhezálló, hamarosan beéri Janit és egyszerre szabadulnak meg a nyakörvüktől. A maradék három törzstag (Simi, Zera és Wendy) még élvezik a homok kellemes melegét, de Zera mintha csak iszappakoláson lenne a patak-SPA -ban, inkább hátradől és nem csinál semmit. Wendy úgy küzd mint egy homokos giliszta, az alsó fele benn akar maradni a homokban miközben a felső felét egy rigó rángatja kifelé. Sajnos a homokot nem hatja meg a nyögdécselése, nem szabadul pedig Joe közli vele, hogy ha negyed óra múlva se sikerül kiszabadulnia akkor itthagyják és mindenki elmegy enni a közeli büfébe mert ebédidő van. Zera továbbra is homokozik, legalább már a karjait kiásta, most azon gondolkozik hogy mégiscsak baromság volt otthon hagyni a műkörmeit. Meg is magyarázza nekünk a lassúsága okát: egész gyerekkorában az volt a rémálma, hogy egy kigyúrt, szakállas cigánylegény teszi magáévá egy lakatlan szigeten egy kókuszpálma alatt. De ha ez nincs, akkor legyen klausztrofóbia, az olyan szexi és mindenki meg fogja érteni hogy miért bénázik ennyit. Szerencsére nem pánikol be, az áskálódásban nagy gyakorlata van, feláll mint Jani farka a brazil segg előtt. Nevezett farok tulajdonosa egészen megizzad a láthatatlan labirintus mögött, neki nagyon vágyik a Szaraszaga törzs lila monoklijára. Sikerül neki, Kornél a második, Viki a harmadik, már nem maradnak szakácsnő nélkül a kanok. Simi a harmadik, de a madzagon nem találja meg a kulcsot, szaladgál mint légy a falon. Végül nekiáll ásni és át is bújik a bambuszkerítés alatt. Most Jani nagyon szimpatikus, mindenkinek úgy örül mintha ezer éve nem látott jó barátai érkeztek volna hozzá látogatóba. Zera végül nekiáll ásni, akkora gödrőt kapar amiben egy loval el lehetne temetni, de hát nagy szilikonnak nagy hely kell. Wendy az utolsó helyen sírva fakad, Simi és kornél odamegy vigasztalni, aztán mindenki csatlakozik hozzájuk és biztatják a brazilsegget, hogy a szigeten Télapó várja nadrág nélkül, kettesben és kiéhezve. Wendy még mindig bőg, nem tud két értelmes szót kinyögni - ezt mondjuk már megszoktuk tőle. Joe odaadja neki a hullakendőt és Wendy eltűnik a balfenéken.
A pirosak bandukolnak hazafelé tábort bontani, de persze előtte még kicsit tanakodnak a jövőn és hogy azért az utolsó öt piros egy életen át szövetségben lesznek. Összeszedik a táborukat, Zera végigvonszolja a moszkítóhálót a parton, hogy minnél nagyobb lukakat tudjon benne szakítani a köveken, valószínűleg hiányzik neki az éjszakai szunyogzümmögés az alváshoz. Aztán hirtelen az egész cókmókkal megérkeznek egy tök idegen szigetre. Van kókusz, ananász és penetráns lábszag mert itt laknak a lábnyomok.
Követjük Wendyt a dögkútba. Olivér mosolyogva néegeti Télapó kalyibáját amikor megérkezik a csokiseggű és Olivér azonnal felajánlja neki a nyikorgós franciaágyat. Ezt Wendy boldogan el is fogadja, Attila meg rohadjon meg a földön egyedül.

hereverő heverő 2023.10.31. 09:45:39

Visszatérünk a lila szigetre, az egykori pirosak felfedezik a sárgákat. Csöcsibaba Vivi egyből az örökkévalóság óta egy hete nem látott szívszerelme Jani nyakába ugrik, az meg azon gondolkodik, hogy jobb-e két sápadt cici mint egy barna segg. Vivi láthatólag őszintén szereti Janit, odasúgja neki: annyira féltettelek! és Jani őszintén örül a lánynak.
Mindenki mindenkivel pacsizik, Jutúb majdnem lepacsizik a szigettel is mikor egy kőben megbotlik. Persze rögtön FAZs interjúját kell látnunk, én meg most szünetet tartok mert ki kell ugranom az éjjelnappaliba három kevertes tüskéért mert ép ésszel ezt a maníros affektáló faszt nem tudom elviselni. FAZs első benyomásai FAN-TASZ-TI-KU-SAK! voltak, mert nem látta meg Wendyt közöttük! És gesztikulál hozzá, Nem tudom a tüskéktől vagy ettől a negédes seggfejtől van-e nagyobb hányingerem. Aztán FAZs mindenkit beinvitál a nappaliba, üljünk le!
Közhelyesebbnél közhelyesebb mondatok röpködnek a szélbe, mindenki nagyon boldog és büszke és elégedett. Zera szerint 21 napja idejöttek tizennyolcan, most meg itt vannak tizen és ez jelent valamit. Valószínűleg tényleg jelent valamit, csak még nem találtuk ki, hogy mit. Aztán a nagy egyeslés örömére lakomát kapnak, Zera szájából elhangzik egy "oh my gosh" amiért én ott helyben arcon verném egy szeneslapáttal. Lámpafény, virágok, hokedlik és evőeszköz várja az alkonyi szellőben érkező testszagú társaságot. Úristen! Úristen! Úristen! Rengeteg kaját kapnak, egész sült malacka, csirkecombok tálban és nokedli! Na majd holnap lesz itt szaladgálás, de ne rohanjunk ennyire előre, egyelőre mindenki csak földöntúli boldogságban dúskál.
Zera, mint legidősebb és legrondább tósztot mond, kivánja mindenkinek, hogy a legnagyobb boldogságban éljen át mindent és elmondja az asztali áldást is egy szuszra. Jutúb nyilatkozik, hogy milyen szférikus élmény volt ennyi napi éhezés után rendes kaját enni, pedig ő 3 napja még a szállodában unatkozott és zabált két pofára. Tompika szerint sajtos tésztát enni olyan volt mintha elvesztette volna a szüzességét, bennem pedig felrémlik az amerikai pite idevágó jelenete és hát egészségedre Tomikám, végre férfi lettél!
Zera a lakoma romjai fölött már előrelát, Simi túlságosan nyit a sárgák felé és gyűjti a hódolóit (Viki szerint) tehát abcug Simi, megbízhatatlan és ő az első akit ki kell tenni. Kornél szerint a beszélgetés nagy fordulatott tett a játékban. Ugrunk FAZs Jutúb és Tompika beszélgetésére, náluk nyilván FAZs viszi a prímet de semmit nem tudnak kiokumlálni csak hogy táncolni hívják a nőket a DEspaci-Tó zenéjére mint egy részeg gumiember az autószerelő műhely előtt. Viki elcsábul és beszél Tompikával, aki beveti kisfiús sármját és a feromonjait. Sajnos Vikire nem hat a férfierő amiben Tompika bővelkedik, hanem csak az ész, amiben Tompika szintén bővelkedik. De megegyeznek, hogy ésszel játszanak (meg hát azzal amijük még van, de azzal majd nem csapatban) és mindent meg fognak osztani egymással. Mit tesz egy kis táncitánci hullámzás na!
Az este hátralávő részében táncolnak, de a képeket nem írnám le mert nincs annyi pénzem amennyit alkoholra kellene költenem közben.

Cérnahuszár 2023.10.31. 10:04:52

időhurokban vagyok, az elejét megint nem láttam, és a végét se, hála a reklámoknak, megint bealudtam
jót röhécseltem:
"Megjelenik Olivér, vérben forgó szemekkel konstatálja, hogy egy büdös Télapó fosztogatja a ládáját. "
"én meg most szünetet tartok mert ki kell ugranom az éjjelnappaliba három kevertes tüskéért mert ép ésszel ezt a maníros affektáló faszt nem tudom elviselni. "
"Tompika szerint sajtos tésztát enni olyan volt mintha elvesztette volna a szüzességét, bennem pedig felrémlik az amerikai pite idevágó jelenete és hát egészségedre Tomikám, végre férfi lettél!"
"Az este hátralávő részében táncolnak, de a képeket nem írnám le mert nincs annyi pénzem amennyit alkoholra kellene költenem közben."

köszike :DD

Tracero 2023.10.31. 10:20:57

@SZIGMA: te állat !! XD " Vagy ilyenkor jön az, hogy felpofozzák a még merev pélóval és reflexből elhajolt." XD XD XD hopp egy bukta teams-en :D éééésssss....nem hiszem el, hogy elfelejtettem szóba hozni a szentkirályi bukake edition-t :D

War of colours 2023.10.31. 10:52:35

@hereverő heverő: nagyon köszi az öfit :)

galeria.cdn.index.hu/tech/2012/10/11/az_ertelmiseginek_ket_utja_van_alkoholizmus_vagy_halal/3413378_f5a879f4f8b19e33677b9cf1ad4ba52c_b.jpg

:D :D ha nincs elég pénzed az elsőhöz, inkább küldök neked :D Bármikor beáldozom akár pár napi élelmemet is az öfikért, úgyis van (téli) tartalékom. :)

:D

SZIGMA 2023.10.31. 10:52:55

@Tracero: ??? Hát felétek nem szokás a makkos végű applikátorral elteríteni a liposzómás fiatalítókrémet? Jó, én mondjuk a finom bedolgozás híve vagyok, de vannak akik a bőr mélyebb rétegeibe is szeretnék eljuttatni a cuccot, ők kicsit hevesebben kozmetikáznak.
A szentkirályi bukkake edition valóban idevág, de ha tematikus oldalakon a "champagne" vagy "natursekt" kifejezésre keresel, a találatok fényében ez a pezsgőbontás egészen ártatlan dologgá válik... XD

War of colours 2023.10.31. 10:58:06

@naty77: @SZIGMA: @Cérnahuszár:

Ezt látja Zoli, amikor bemegy reggel a forgatásra :D

kepkuldes.com/image/DVSwYt

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 11:02:25

@War of colours: A bal alsó az a Zera, tisztán felismertem ! :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 11:03:25

@SZIGMA: A "finom bedolgozás" azt jelneti, hogy szétkened kézzel az arcán, esetleg még bele is dörzsölöd ? ( ma romi hangulatban vagyok úgy tűnik)

SZIGMA 2023.10.31. 11:07:28

@SelyemSonkaPini:"A "finom bedolgozás" azt jelneti, hogy szétkened kézzel az arcán, esetleg még bele is dörzsölöd ?"

"a makkos végű applikátorral elteríteni"

Tracero 2023.10.31. 11:16:13

@SelyemSonkaPini: @SZIGMA: hogy egy klasszikust idézzek: "legalább nem az van, hogy hallani, hogy már indítod a kocsit, miközben csak mondtad, hogy zsepiért mész" XD

Cérnahuszár 2023.10.31. 11:47:41

@War of colours: á igen, a jobb felső ismerős, minden reggel kacsintgat rám atükörben :D
aztán amikor felteszem a szemüvegem, kiderül hogy csak hunyorog

War of colours 2023.10.31. 11:47:59

@SelyemSonkaPini: tudtam, hogy te kiszúrod, igen ő az, csak végül véletlenül a másik stúdióba ment :D :D

War of colours 2023.10.31. 11:52:44

@Cérnahuszár: rám is az szokott kacsingatni reggelente basszus :D :D :D

de a jobb alsóval is találkoztam már, mikor egyszer ittam egy vodka narancsot és egy darab tequilát egy bulin és másnapra felpuffadt a képem :D
soha nem többet nem kevertem az alkoholt :D :D

Az volt a második randim a férjemmel, rejtély, hogy miért maradt velem :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 11:56:56

@Tracero: :XD :XD TE mindig tudod fokozni..... nekem meg mindig átfut az agyamon ilyenkor, hogy "nem vagy Te hímnemű?"

Szóval ha egyszer találkozunk meg kell mutatnod minden másodlagos nemi jellegedet
(mellek, nemi szervek, fenék) , mert különben nem hiszem el ! :D :D

War of colours 2023.10.31. 12:00:34

@SelyemSonkaPini: @Tracero: én az agyáról készült MRI-t szeretném látni, tuti, azok a területek vannak erősen aktiválódva, mint nálatok, fiúknál, nekem az egyik barátnőm olyan, mint ő. Esküszöm, néha úgy érzem, mintha egy pasival lógnék :D

naty77 2023.10.31. 12:00:46

Kedves Lányok már elmondtam a tanítást, tessék magatokévá tenni! örök önbizalom alapja! reggel tessék beállni meztelenül a tükör elé és elmondani magatoknak hogy szépek vagytok.
Működik. én azóta szeretem magam és bárki bármit is mondjon igenis egy dögös bögyös negyvenes vagyok.

A Cicikommandó tagjai együtt szépek!

sogeking 2023.10.31. 12:03:07

@War of colours: szerintem valamennyire ő választotta a csajokat, neki ilyen az ízlése :S

amúgy meg
www.youtube.com/watch?v=MsXdUtlDVhk

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 12:03:41

@War of colours: Megfogta a lényed. Mit csodálkozol ÉN is híved lettem, pedig nem is láttalak soha :)

sogeking 2023.10.31. 12:03:42

@Cérnahuszár: mi van a töklámpás témával??

Cérnahuszár 2023.10.31. 12:05:39

@naty77: az a abj hogy olyankor mindig elájulok XD
de nem az ámulattól
van b tervem is ám
drukkolok musknak, csinálja már meg azokat a robotokat

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 12:06:22

@naty77: Javaslom még közben fogdosni a cickótokat, simogatni esetleg szopogatni a bimbikett. Benyúlni lábközé és megmarkolni a nindzsót, majd finoman megpengetni a pöcköt !

Nagy önbizalmat ad ! Egy dokumentum filmben láttam! :)

Cérnahuszár 2023.10.31. 12:07:30

@sogeking: nemtudom, én ott megragadtam hogy egyáltalán akarjátok-e
azért nem olcsó mulatság, 600 ft/ kilója egy ilyen alapanyagnak,
úri huncutság
ellopni meg nehéz a zöldségesből, esetleg ha görgetnénk, de püré lesz belőle mire hazaérsz

sogeking 2023.10.31. 12:10:37

@Cérnahuszár: szerda után lehet, hogy olcsóbb lesz

amúgy állítólag vazelinnel! bekenni a faragott részeket, és akkor nem buggyan meg (nem érintkezik a levegővel), az enyém kicsit megpuhult, és furán amorf fazont öltött

Cérnahuszár 2023.10.31. 12:14:49

@War of colours: nekem is van egy ilyen barinőm, most a munkája épp hegesztés
folyton ostrolmom hogy csináljon nekem ilyet

encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTb5wWgHPZt_7LTyqrCvAFun9t00JP1lv4KseRkSbDa5UNtu5_A

Cérnahuszár 2023.10.31. 12:24:51

@hereverő heverő: ez qva jó XDDDD

csak az abaj hogy mondta a csajszi, mindenképp a lófaccal kezdi, és az nekem elég is lesz
hiába tiltakoztam hogy ez nem csődör
sztem itt se fogja figyelembe venni

sogeking 2023.10.31. 12:26:25

@Cérnahuszár: Tudnál ilyent csinálni. Kell valami alap ló test, és arra felragasztgatod.

naty77 2023.10.31. 12:26:44

@SelyemSonkaPini: hát nem nagyon szeretnék olyan saját melllet, aminek tudom szopogatni a bimbóját :)) attól többet hagytam ott a dokinál.... :DDD

Cérnahuszár 2023.10.31. 12:32:11

@sogeking: ez mekkora ötlet
heverő képén lévő hazai...azt könyebb megszerezni

War of colours 2023.10.31. 12:46:23

@sogeking: ez irónia vagy komoly? Ő választott?!?!?!? akkójóvanakkó....
Anyám mindig mondta: "Amilyen rózsát szakítasz, olyat szagolsz" :D :D

@Cérnahuszár: én is drukkolok Musknak :D

@naty77: édes Szívem, láttam a profilod, nem csodálom, hogy neked a tükör mődszer működik ;)

"hát nem nagyon szeretnék olyan saját melllet, aminek tudom szopogatni a bimbóját :)) "
olyat én se szeretnék. :D Egy haverom elég hajlékony, megpróbálta magát orálisan kényeztetni, de csak a végét tudta... khm elérni :D azt mondta, inkább a csajokra hagyja a jövőben... hát a haverom után szabadon ... @SelyemSonkaPini:
a dokumentumfilmes trükköt ráhagyom a férjemre ;)

VV12Vikcsii 2023.10.31. 12:51:37

@Rókatündérke: Elképzelhető :) Múltkor is az volt, hogy az Ő nyertese nem is jött össze Árpával egy percre sem, így a műsornak nem nagyon van értelme, mert eleve nem gondolják komolyan a párkeresést, most is kb. ez lesz.
@naty77: Pedig a kép alapján a Nati nevű leányzó helyes teremtés.

VV12Vikcsii 2023.10.31. 12:52:55

@naty77: "egyébként meg ott van a szomszédodban az ország legjobb nudista strandja, ha bemondod a nevem (ezt a nicket) akkor beengednek tagság nélkül is. ;)"
Ez azért tök menő :D

sogeking 2023.10.31. 12:54:09

@War of colours: úgy értve, hogy bent tartotta őket :)

VV12Vikcsii 2023.10.31. 12:58:52

@War of colours: Találó kép XD XD
Az óceán mélyén, a sötétben elképesztő halszerűségek élnek és még mennyi felfedezésre váró fajt rejt... Az űrbe vágyunk és kutatjuk, de még a saját bolygónkat sem ismerjük.

hereverő heverő 2023.10.31. 13:10:51

@VV12Vikcsii: Nemhogy az űr és az óceánok feneke, én még a saját segglukamat se láttam sose. Igaz, nem is vagyok rá kiváncsi, szerintem jó úgy ahogy van

Tracero 2023.10.31. 13:12:07

@sogeking: szomszéd kérdezi, hogy miért kell bekenni vazelinnel a tökre vágott lyukat :)

Tracero 2023.10.31. 13:17:08

@hereverő heverő: uh.. Mester :D neked még le sem borultam a nagyságod előtt ma :D hálás köszönet az öfiért :D majdha hagynak időt fingani ezek a kretének, majd kifejtem bővebben (nem a fingot). Pánik hangulat van XD talán ha bevontak volna előbb.. ugye.. Innentől már csak szabadesés, mint az új avimon XD

War of colours 2023.10.31. 13:28:13

@VV12Vikcsii: "így a műsornak nem nagyon van értelme, mert eleve nem gondolják komolyan a párkeresést, most is kb. ez lesz." ekg

Azt olvastad, hogy Pini felismerte Zerát a bal alsóban?!!? XD nagyon egyetértettem :D :D

@sogeking: viccen kívül , szerintem, az is criptelve van. Dráma faktor, sztori alakulása stb. :(

naty77 2023.10.31. 13:32:23

Ti is Noéra vártok miközben Hosszú Katika jobbról előz?

hereverő heverő 2023.10.31. 13:47:36

@naty77: Igen. Az előbb Nessie be akart úszni az ablakon

Cérnahuszár 2023.10.31. 14:05:33

@hereverő heverő: engem már megevett kb fél órája, ha valaki látja vágjon ki a hasából, mint a vaják szétszedte a boholybendőt

sogeking 2023.10.31. 15:32:16

@Tracero: hogy jobban csússzon :) amúgy amúgy írtam is

@War of colours: Lehet. Szerintem csak a reklám miatt csinálja, nem (feltétlenül) akar párt találni. Legtöbb műsorban változik a játékosok/célcsoport összetétele - nagyŐ, gazda... körmös, pillás, hajas.

sogeking 2023.10.31. 15:33:12

Gazdára nem hiszem, hogy ideérek, addig is hajrá József.

sogeking 2023.10.31. 15:40:09

/ha lesz tökverseny, akkor nevezek

sogeking 2023.10.31. 15:40:59

Pininek hány komment a rekordja??

Tracero 2023.10.31. 15:53:44

@sogeking: 10+,úgyhogy még nyomhatod :)

hereverő heverő 2023.10.31. 17:06:20

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

A következő három nap összefoglalóit nem tudom időben szállítani, se visszanézni se megírni nem lesz időm. Ha addig nem ír senki öfit akkor hétfőn pótolom az össeszet majd,

War of colours 2023.10.31. 17:18:25

@hereverő heverő: Tisztelt Szülő!

Köszönjük a tájékoztatást! Ha családi program miatt marad távol gyermeke, úgy kérem a Krétában igazolni. Amennyiben beteg, az alábbi dokumentumot az orvossal kitöltetni szíveskedjék.

csaladhalo.hu/wp-content/uploads/2017/05/1-18-753x1024.jpg

Jobbulást és/vagy kellemes kikapcsolódást kívánok.

Rebecca Cunningham, osztályfőnök, angol tanár, (hálás olvasó) :D :D :D

naty77 2023.10.31. 17:28:34

@hereverő heverő: végtelenül szomorúan veszem tudomásul távolmaradását

Cérnahuszár 2023.10.31. 17:40:09

@hereverő heverő: hiványod martdosni fog
kollektíven mindenkit

Rókatündérke 2023.10.31. 17:45:37

@Cérnahuszár: dehogynem, ez alap. De mivel ez nem meglepetés, Zolitól ezt nem fogadnám el kifogásként, magyarázatként erre a furán passzív viselkedésére. Gondolom nem vállalta volna el a műsort, ha számára vállalhatatlanok azok a nők, akik ilyesmire jelentkeznek.

Cérnahuszár 2023.10.31. 17:46:51

@Rókatündérke: szerintem csak a reklám miat vállalta

Rókatündérke 2023.10.31. 17:47:46

@sogeking: nekem már van verseny tököm :)
Most is itt ülök, várom a kis csokigyűjtő szörnyeket :)

#akroki 2023.10.31. 18:29:50

@hereverő heverő: nagyon nehéz lesz a hisztipózomat kitartani hétfőig

#akroki 2023.10.31. 18:31:36

@Rókatündérke: valamiért morticia addams jutott eszembe, ahogy vagdossa le a rózsák fejét
(mobilról nemtok sajnibajni képet feltölteni)

Rókatündérke 2023.10.31. 18:40:51

@#akroki: egyébként valami olyasmi, csak a rózsát nem bántom :))

#akroki 2023.10.31. 18:51:41

@#akroki: csak megoldottam, de nm csinálok belőle rencert :)

Rókatündérke 2023.10.31. 19:07:03

@#akroki: pontosan, és abban a csészében bor van :)

#akroki 2023.10.31. 19:10:16

@Rókatündérke: xd
enyimében szilvás unimuk. xd

Tracero 2023.10.31. 19:18:54

@hereverő heverő: Mester :D nya a legeleslegkedvenecebb, az természetesen ez a költői gondulat: "én meg most szünetet tartok mert ki kell ugranom az éjjelnappaliba három kevertes tüskéért mert ép ésszel ezt a maníros affektáló faszt nem tudom elviselni " XD XD XD
További kedvencek: "Télapó saját ólat fog építeni magának" tényleg olyan kis hontantalan, buckalakónak néz ki valahogy, a többiekhez képest. Pedig...elvileg ugyanott laknak :D
"(Zera) feláll mint Jani farka a brazil segg előtt".
"biztatják a brazilsegget, hogy a szigeten Télapó várja nadrág nélkül, kettesben és kiéhezve" bisztos azé nem bírta abbahagyni az óbégatást :D
"Zera, mint legidősebb és legrondább tósztot mond" A nőnek kiül az arcára a rosszindulat, de komolyan :P
"férfierő amiben Tompika bővelkedik, hanem csak az ész, amiben Tompika szintén bővelkedik" nyehehe Tompika az eszes férfierő XD XD XD
Hálás köszönet az öfiért :D Jó pihit :)

naty77 2023.10.31. 19:20:58

@Rókatündérke: koccintok, megittam. Mármint a ma esti borom. ;)

Tracero 2023.10.31. 19:22:49

@#akroki: ha má van szilvás unimukod...nem gyüssz velünk majd Gazdatest-lávot nézni? :)

#akroki 2023.10.31. 19:32:52

@Tracero: egy évad egy részét sem láttam még, és nem is tervezem, de nézés nélkül is gigajól elszórakozom magamban a kommentjeiteken xd

amúgy Amúgy úgymond szörvi és ázsia fun vagyok, de a baromkodásaitok a minden más témákban is gigalulz kategória xd

evacat 2023.10.31. 19:37:22

@Tracero: Te Traci! Mi itten baromkodunk hónapok óta. Ezek meg gyünnek és örömködnek.
Nem kéne belépődijat szednünk?:))))

Tracero 2023.10.31. 19:40:46

@evacat: nyehehe...engem nem zavar :D hátha érzik majd a vágyat, hogy hozzászóljanak :D

evacat 2023.10.31. 19:44:10

@Tracero: vicc vót.

"Két ügyvezető igazgató beszélget.
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is.
- Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
"

Én is örülök, ha előkerül valaki vagy a régiek közül,
vagy ujabb.

Tracero 2023.10.31. 19:47:11

@evacat: ja...bocánat :D kicsit ki vagyok nyúlva a mai naptól :D az arcon spriccelős sztori meg az öfi volt a napom fénypontja XD

evacat 2023.10.31. 19:51:29

@Tracero: majd most kiengedsz, ha látod a házasulandókat.

Józsi gazda elvesztette a kezdeti szimpátiámat.
Nem azért mert vallásos, hanem azért mert igy teszi ki a
kirakatba. Ez mindenki belső meggyőződése, természetesen
nem titkolni való, de a megosztására nem egy reality az alkalmas
platform.

#akroki 2023.10.31. 19:54:26

@evacat: régi vagyok, csak pár éve kiszálltam az aktív blog-élezből, és csak olvastam, ha olyan topik volt.
viszont pont gondoltam rád az előbb, amikor az ázsiát emlegettem, mert szerettem volna kérdezni tőled, hogy a régebbi külföldi eredeti szériát nézted-e vajon?
Voltak Budapesten is! Awww!

Egyfejű 2023.10.31. 19:56:06

Jó estét, babák, a kutyafáját neki és halleluja!

kipcsak harcos 2023.10.31. 19:56:14

Buonasera!
@evacat: nincs visszakozó!
Már neked adtam, a tied XD

evacat 2023.10.31. 19:56:52

@#akroki: nem láttam eredeti szériákat ebből sem, másból sem.
Csak azóta tudok viszonylag naprakész lenni bulvárból és realityből
amióta nem éjjel-nappal robizom.

/a nickedre emlékeztem/

evacat 2023.10.31. 19:57:50

@kipcsak harcos: vannak jelentkezők, jó áron tovább tudom adni.

Hontalan Ivan 2023.10.31. 19:58:28

@hereverő heverő: köszönöm a fantasztikus öfit, így ma felvehetem a tegnap elejtett fonalat! a Tompikás záróakkordokon majd megfulladtam :D

#akroki 2023.10.31. 20:00:31

@evacat: marha jó volt, 2011-ben forgattak MO-n, amazing race, ha kivi vagy rákeresel, irtó jó volt,
linket nem merek hozni.

Tracero 2023.10.31. 20:01:20

@evacat: engem nem zavar a vallásos ájtatosság, amíg másra nem erőlteti. ha boldog ezzel így? legyen :) nem hiszem, hogy marketing, hanem ez tényleg ő. legalább nem alakoskodik :)

BAszki....mégis a piros lakkszoknya a menő falun? XD az előzetesben volt, hogy fogdozza gergő gazda a térgyit :D

Egyfejű 2023.10.31. 20:03:36

Mekkora bölcsesség: változtatás nélkül nincs változás! ezt felírom magamnak.

Tracero 2023.10.31. 20:04:45

@Egyfejű: Sija Szerelmünk :D van már tipped, hogy melyik lesz a maradós menyasszony gergő gazdánál? :D
@kipcsak harcos: assalem aleykum XD
@Rókatündérke: hát...akkó egészség :D

Egyfejű 2023.10.31. 20:06:44

@Tracero: Hát mivel tegnap későre gyüttem, ezér nem vagyok még képben a felhozatallal. De a piros lakkszonya marad, ejsze.

Tracero 2023.10.31. 20:07:14

@Egyfejű: "változtatás nélkül nincs változás! ezt felírom magamnak" nagyon mély!! ennek az analógiájára gyárthatnák ilyen coelho-kat. ez lesz a célom! mert célkitűzés nélkül nincs cél!!

Egyfejű 2023.10.31. 20:07:53

Láttátok amúgy, hogy november 20-tól újabb marhaság jön? Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. (krimi-game reality)

kipcsak harcos 2023.10.31. 20:08:35

@evacat: micsoda főnyereményt adtam neked XD

evacat 2023.10.31. 20:09:10

No mondtam én, hogy lesz a tegnapi reklámmentességnek böjtje.
Már itt is van.

Tracero 2023.10.31. 20:10:38

@Egyfejű: hát piros lakkszoknya cserfesebb, mint bogi vagy melyik:
- és állatok érdekelnek?
- hát, vidéki vagyok.
.....
- és? állat?
- 2 kutya.
.....
azóta sírok ezen a gördülékeny beszélgetésen XD

Egyfejű 2023.10.31. 20:11:09

@Tracero: :D :D Kert nélkül nincs kertész! Kutya nélkül nincs harapás! Sárga nélkül nincs citrom! Reklámidő nélkül nincs reklám meg faxom kereskedelmi tv!

evacat 2023.10.31. 20:11:38

@kipcsak harcos: bántottalak én???
Vedd vissza. Kérlek!!!

Egyfejű 2023.10.31. 20:11:59

@Tracero: Állat nélkül nincs vidék! XD

Tracero 2023.10.31. 20:12:31

@Egyfejű: XD XD XD barátok nélkül nincs barátság!!

naty77 2023.10.31. 20:14:49

Hülyék vagytok na. Ezt szeretem. :)

Egy ismerős épp LA-ben a studió túrán nézi a csodákat és velociraptorokat küld videóban. :)

Tracero 2023.10.31. 20:15:21

@Egyfejű: tenger nélkül nincs tengerpart!!

Tracero 2023.10.31. 20:16:00

@naty77: na...ezt ritkán hallod tőlem, de most irigy vagyok :D

Egyfejű 2023.10.31. 20:18:32

@Tracero: Maldosás nélkül nincs hiány! :) Eljegyezték egymást, láttátok? A fókuszba vót....

Tracero 2023.10.31. 20:20:55

@hereverő heverő: jogos XD
@Egyfejű: ja...sok boldogságot nekik. álmomba se gyüjjenek elő :D

ez kötelező feladat, hogy előző kapcsolatokról kell beszélni? :P mi a fatynak? mé ilyen korán?

Egyfejű 2023.10.31. 20:20:57

Hát ezt így bemondani elsőre, hogy kapcsolatfüggő vagy, nem tudom, bölcs-e... Dehát bátor nélkül nincs bátorság!

Tracero 2023.10.31. 20:22:23

@Egyfejű: egen...az nekem is megütötte a fülem, hogy kapcsolatfüggő :P Kapcsolat nélkül nincs kapcsolatfüggés!!

naty77 2023.10.31. 20:22:53

@Tracero: akartam videót ide csatolni de nem tudok :(
Telegonon meg nem tudom a neved kivalasztani hogy mailben elkuldjem

evacat 2023.10.31. 20:23:33

Ez a szemüveges liba Monorról még mindig nem tudja hol van???
Elmegyek a csajokkal, moziba, ide-oda??? Gyergyóakárhol???
Azt még véletlenül se mondja, hogy segit a munkában, dolgozik
valamit.

naty77 2023.10.31. 20:23:39

@Egyfejű: lemaradtam kik jegyezték el egymást?

hereverő heverő 2023.10.31. 20:24:30

@naty77: tehenész Gergő és Nóra a survivorból

Tracero 2023.10.31. 20:24:40

@naty77: jaj de cuki vagy :D nem baj. csak enne a sárga irigység :D

Egyfejű 2023.10.31. 20:25:32

Gergőből egyelőre csak a tájszólása tetszik, ahogy aszongya, kemény dijau.

kipcsak harcos 2023.10.31. 20:25:33

@evacat: figyeled, Józsid a szavak embere. Mint egy szónok XD

Tracero 2023.10.31. 20:26:51

@evacat: nyem baj. legalább nem mondta fel a leckét, mint Szandi. 5 perc alatt mindent felsorolt, ami a gergő gazda hallani akart, oszt lehet, hogy a fele sem igaz?

elfogadod...az ajánlatomat?

Egyfejű 2023.10.31. 20:28:50

Tetőfokára hágott az izgalmam, hogy ki marad a lányokból. Juditkának szurkoltam ....

naty77 2023.10.31. 20:29:12

@hereverő heverő: na én már Gergő gazdara asszocialtam és nem értettem ez hogy derülhet ki előre

Tracero 2023.10.31. 20:29:17

Hű... ki mondta, hogy Böbe jó lesz neki? :D beletrafált :) Hű..Böbe tényleg örül :D

"ragyogjon az arcotok, amikor eszetekbe jutok" :) nya...a Jarakay korcsoport tud elegánsan veszíteni. kíváncsi leszek a Buhawira :D

Tracero 2023.10.31. 20:30:37

@Egyfejű: melyik a juditka? maradt? :) adj valami támpontot. A Jógit tudtam meg a lovast.

Egyfejű 2023.10.31. 20:30:43

Azt gondolom, hogy szerintem megmondom az őszintét, igazából sok boldogságot kívánok neki. :)

Egyfejű 2023.10.31. 20:31:41

@Tracero: A lovas HÁHHÁ-HÁHHÁ lány - nem maradt, sajnos.

Tracero 2023.10.31. 20:31:44

@Egyfejű: jegyzetelnem kell, baszki XD ez a műsor egy aranybánya XD

Tracero 2023.10.31. 20:32:31

@Egyfejű: há! Ló nélkül nincs lovas!!!

Tracero 2023.10.31. 20:37:27

Jól észlelem, hogy József azé elhívott 10 nőt, Gergő meg csak 8-at?
Amúgy AMÚGY akartok fogadni, hogy gergő gazda (falu bikája, nem azé me inszereminátoror volt) , amúgy egy kis félrekúrós? :) valahogy arra asszociáltam a "hibáztam" szóból. én mondjuk rászóltam volna, gyengéden a csaj helyében, hogy "definiáld, hogy 'hibázni" :D

hereverő heverő 2023.10.31. 20:39:16

Az operatőr meg hajón áll mert imbolyog. Mindjárt tengeribeteg leszek

kipcsak harcos 2023.10.31. 20:39:59

Micsoda falusi romantika.
Békanevelde és szúnyogkeltető pocsolya az udvaron XD

Tracero 2023.10.31. 20:42:28

Anita (szempilla stylist) lesz a befutó :) mert helyi erő. Ha Anita jó fej, akkor kezelésbe vehetné Alexandra félárbócra eresztett szempilláit XD naon szomorú látvány :D

Egyfejű 2023.10.31. 20:42:58

Hopp, egy spontán Laci bácsi!

Tracero 2023.10.31. 20:43:42

@Egyfejű: értem XD nem a félrekúrás volt, amiben hibázott, hanem abban, hogy lebukott XD pedig....Félrekúrás nélkül nincs lebukás!!

Egyfejű 2023.10.31. 20:44:51

@Tracero: avagyesetleg Kúrás nélkül nincs félrekúrás!

naty77 2023.10.31. 20:44:58

@Egyfejű: pálinka likőr. Na ilyet se hallottam még. :)

Tracero 2023.10.31. 20:47:10

@naty77: szerintem, ha nem sikerült 40 fokosra, akkor már csak likőr :D és csak önérzetből teszi mögé, hogy pálinka :D

@Egyfejű: spontán Lacibá elég autentikus jelenség abban a sapiban :D

kipcsak harcos 2023.10.31. 20:47:35

Ebből ennyi épp elég volt.
Buona notte!

Egyfejű 2023.10.31. 20:50:01

@naty77: @Tracero: Hát vagy olyan kutyult, édesített likőr valami kerítésszaggató pálinkából meg gyimilcsből, nem figyeltem az ivás momentumára, sajnos.

Tracero 2023.10.31. 20:53:26

@Egyfejű: alias ágyas? vagy az egy másik kategória? :D nem barátom a pálinka. általában a szaga jobb, mint az íze. de meg tudom mondani, hogy elérte -e a 40 fokot meg áll a szőröm , ha igen XD

Tracero 2023.10.31. 20:58:10

nya...ez sem beállított kép, hogy Józsi spontán fát hasogat :D áááá...:D csinyál a csajoknak dézsába meleg vizet. ez szupercuki.
Kivéve hogy reggel fél 6-kor nekiállt, hogy ne lustálkodjanak már ennyi ideig :D

Tracero 2023.10.31. 20:59:44

@kipcsak harcos: nyehehe...tényleg elírtam, így írtam, ahogy cirillel van XD jólesett, hogy megint ki tudtál javítani? :D

Tracero 2023.10.31. 21:00:40

spontán Laci gitározik :D

Egyfejű 2023.10.31. 21:01:54

@Tracero: Olyasmi. Én se vagyok nagy pálinkás, de asszem, az ágyas az csak pálesz, gyümölcságyon érlelve, no cukor, és általában ugyanabból a gyimilcsből van mindkettő.
Én is csak ilyen gyógyézespálinkalikőrt :) szoktam csinálni télre, egyéb fajtájával nem élek.

Egyfejű 2023.10.31. 21:03:21

@Tracero: mert meleg nélkül nincs meleg víz! :)

Tracero 2023.10.31. 21:05:16

@Egyfejű: ó..köszi :)
gergő gazda: mert nem volt jó a szegsz XD hoppá...egyből a reggeli beszélgetés közepébe :D
Jó különböző csajokat válogatott :D

Tracero 2023.10.31. 21:07:42

@Egyfejű: víz nélkül nincs melegvíz!!! HÁHÁHÁHÁ

Hű holnap kapunk új gazdákat izs :D

Tracero 2023.10.31. 21:08:14

@Tracero: gazdák nélkül nincs Gazda randi :D

evacat 2023.10.31. 21:10:37

@Tracero: hát valamiről csak kell beszélgetni igy ötösben.
Ismerkedünk, ismerkedjünk. Az inszeminálás témakörét már
tegnap kimeritettük, marad a szegsz.

Tracero 2023.10.31. 21:14:03

@evacat: értem. jogos XD így lehet oldani a társalgás a szalonnás rántotta mellett :D lehet gergő gazdában még dolgozott a reggeli húgyerő...itten van 4 nő és egyiket se varrta még le, oszt ott aludtak elérhető közelségben. csak spontán Laci őrizte őket, aki egy páleszért nyitva hagyta volna az ajtót :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:14:52

NA megjöttem, nyomjam közétek.... :)

Néézzük realtime a survivort !

sogeking 2023.10.31. 21:18:21

@#akroki: én azt hittem a 'the amazing race' itteni verziója, de a múltkor olvastam, hogy eredetiben 'Peking expressz'

Egyfejű 2023.10.31. 21:18:24

@evacat: fontossági sorrenben köll haladni a témák között :)

War of colours 2023.10.31. 21:19:05

@SelyemSonkaPini: szia drága, én nézem veled :)

többieknek: Nincs blog, bloglakók nélkül ;)

Tracero 2023.10.31. 21:20:11

@sogeking: melyik, Baba? :) A változtatás nélkül nincs változás? :) én most elég enervált vagyok ezzel kapcsolatban, de ez ne szegje kedved :) minknálunk most az "adapt. improvise. overcome. az a alap XD majd reméljük, hogy lesznek jobb idők is :)

@SelyemSonkaPini: Szija Szejelmünk :) közétek ? XD

sogeking 2023.10.31. 21:20:50

@Rókatündérke: csoki jöhet :)
nekem is kész (erőteljesen büdösödik, mert nem vazelineztem be:), nagyon minimál, de ha más nem játszik, akkor a második hellyel megelégszem

Tracero 2023.10.31. 21:22:06

@sogeking: nem úgy volt, hogy akkor kezditek a halogén tök versenyt, ha már olcsóér lehet tököt venni? :) vazelinezd be, hogy ne büdösödjön :)

Tracero 2023.10.31. 21:24:07

Akar valaki fogadni, hogy senki nem veszi észre a kódelemet az akadály másik oldalán? XD

War of colours 2023.10.31. 21:26:32

Viviben igazi küzdő szellem van... egyre szimpibb....

sogeking 2023.10.31. 21:26:43

@Tracero: Hát, még nem kezdtük el a versenyt, de azért faragni addig is lehet. Talán úgy volt, hogy még egy hét legyen a 'határidő'? - Konkrét szabályrendszer egyelőre nincs , Cérna holnapig megálmodja, addig én pátyolgatom az alkotást, hogy tartson ki még pár napig...

Tracero 2023.10.31. 21:26:54

neee Vivi...neeee...

War of colours 2023.10.31. 21:28:23

Zera, : Lehetett volna egy könnyített pálya nyugdíjasoknak :D

sogeking 2023.10.31. 21:28:24

@vikcsii: Csuti Mäneskinre táncolt!!!

sogeking 2023.10.31. 21:29:28

Zsombi rossz irányba megy :)

Hontalan Ivan 2023.10.31. 21:30:35

Retek rtl, eddig jócskán késve kezdtek, erre most számomra váratlanul a kezdési időpont is megváltozott... :( teljesen le vagyok maradva, mi van, hogy van, fiúk ugrálnak a vízbe, Jani is fog?

Egyfejű 2023.10.31. 21:31:39

Én nem fogok tököt faragni, de azok előtt, akik ezzel kínlódnak, egy ideiglenes avatárral tisztelgek. Én ilyet faragnék, ha. :D

Tracero 2023.10.31. 21:31:56

aggódom Janiért a memória feladatnál XD

sogeking 2023.10.31. 21:33:38

@Hontalan Ivan: védettség, lányok, fiúk külön, utána a győztesek egymás ellen

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:34:07

NA ez gyó vót !

Drága kis nagyseggűm nem bírta a seggét. Szívesen vittem volna neki erősen markolva :D

Tracero 2023.10.31. 21:34:55

@Egyfejű: gyó a töklámpásod :D Fogatlan? :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:36:20

@SelyemSonkaPini: Nekem Vivi arca is tetszik nagyon.... ciki ?

evacat 2023.10.31. 21:38:52

Vajon a Simi - Anett párbajon merrefelé fog lejteni a pálya.
Fiut vagy lányt akarnak védetté tenni?

Sendmailto1974 2023.10.31. 21:39:03

@SelyemSonkaPini: szivesen segitek aot zera kannait is tartom ha kell

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:39:56

@Tracero: "közétek ? XD" Imádom, hogy te mindig ennyire figyelsz a részletekre ( tudom szakmai ártalom :)

ÉS valóban, nem véletlenül írtam:

1 ha "belétek" az már nagyképűség az én koromban

2 ha "beléd" akkor akibe nem az megsértődik

3 a közétek az megejtően kedves és kifejezi mindenki iránti nagyrabecsülésemet!

És ez természetesen a fiúknak is szól, mert nem szó szerint kell érteni, hanem kedves gesztusnak szántam :)

War of colours 2023.10.31. 21:40:00

@SelyemSonkaPini: nem ciki, nekem is tetszik ;)

@Sendmailto1974: ja ja... :D

War of colours 2023.10.31. 21:42:00

@SelyemSonkaPini: én azért nem kérdeztem rá, mert nekem a "közétek" oka/célja teljesen világos volt :D :D :D ,

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:42:46

@Tracero: NA ezek tényleg ijesztőek !!! Nekem már volt a motoros és az olajos... be is szartam annó !

Tracero 2023.10.31. 21:43:31

@evacat: uhh...jó kérdés :P majdnem azt írtam, hogy Anettet. mert elég alul áll a szimpátia rangsorban, de Zera - kedves és jószívű áskálódása - miatt, Simi most szarabbul áll :P

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:44:27

@War of colours: Imádlak ! Nyalom a .... ahol csak akarod! :) ( Kivéve lábújjak közét, mert azt valamiért utálom :)

Tracero 2023.10.31. 21:46:18

@SelyemSonkaPini: na jah...meg bírok veled kekeckedni :D ez a közétek ez új volt :D

evacat 2023.10.31. 21:47:32

Ez a játék volt már.

Sendmailto1974 2023.10.31. 21:47:47

Simi hegyibeszede utan sem tud koncentralni

sogeking 2023.10.31. 21:48:55

erről >@SelyemSonkaPini: < jut eszembe, ma már estek ki a gazdából?
még Kamillát meg kell nézzem a hosszú lábaival bikát lovagolni

@War of colours: kösziiii :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:49:32

EZ de egy kurva idegesítő játék... én szétverném az asztalt is meg joet is :D :D

Hontalan Ivan 2023.10.31. 21:49:42

Vajon hány percig forgatták ezt a játékot? :)

sogeking 2023.10.31. 21:50:50

az milyen műsorban volt, amikor pénzérméket kellett megállítani valami tompa szegek tetején?

Egyfejű 2023.10.31. 21:50:53

Jó ez a lopakodó üzemmód Siminél.

Tracero 2023.10.31. 21:51:00

@SelyemSonkaPini: jáj de kis ártatlan :D tőled inkább ilyesmire számítottam :D kepkuldes.com/image/DVRMy5

Tracero 2023.10.31. 21:52:04

@sogeking: József 5-nőt küldött haza a 10-ből, Gergő 4-et a 8-ból. neveket ne kérdezz :D

Hontalan Ivan 2023.10.31. 21:52:41

@sogeking: nem tudom, de egy perc és nyersz jellegű játéknak tűnik

Szép volt Simi, ügyes volt Anett is

Tracero 2023.10.31. 21:53:15

HÁHÁHÁHÁ...Zera, alias deákné hiába áskálódott :D

War of colours 2023.10.31. 21:53:34

mindketten nagyon ügyesek voltak : )

sogeking 2023.10.31. 21:55:09

@Tracero: content curator?

@Hontalan Ivan: valami páros, talán párharc??

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:55:36

Adok Nektek egy jó tanácsot: Sose igyatok körtére kakaót !

És egy meglepő benyomás : Zera egész szép nő lenne, ha nem ülne ki az arcára a görénység állandóan !

Hontalan Ivan 2023.10.31. 21:56:58

Hányadjára kezdődik el igazán most a játék? :) Minden héten elhangzik. Remélem, a játékba is megérkezett már mindenki!

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 21:57:22

@Tracero: :D :D Enyémhez idézet: "cini cini hegedű, macska segge keserű" :D

naty77 2023.10.31. 21:57:38

NagyŐ pszicho nénit küldtek a csajoknak.
Kemény.

Zoli meg Natinak fogad örök szerelmet a kútnál ahová penzt szoktak dobálni-by Nati.... hat khm

Hontalan Ivan 2023.10.31. 21:57:58

@sogeking: fogalmam sincs, hogy őszinte legyek :( nem is hallottam még a Párharc játékról :/

Sendmailto1974 2023.10.31. 21:58:26

Zera is csak a segget terpeszti bemerevedve. Eljott az o ideje

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:00:01

Zsombor nem hülye ! A többi sárga igen

Tracero 2023.10.31. 22:00:15

@War of colours: áááá....köszi..köszii :D <3 <3 <3

@Sendmailto1974: link ? mihez? amikor Zera áskálódott? vagy Pini tökjéhez? :D

@SelyemSonkaPini: az enyémhez nincs idézet XD csak valami lapdances, zenei aláfestés XD

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:01:34

@Tracero: Tiédet részegen éjjel lehet hogy megdugnám.... és beletörném :D :D

Tracero 2023.10.31. 22:01:44

A húha anyád Tompi!! ki ne merd golyózni Janit!!

naty77 2023.10.31. 22:02:00

@naty77: látom nincs ma társam akkor nézem csendben

Tracero 2023.10.31. 22:03:31

@SelyemSonkaPini: XD XD XD Sogeking azt írta, ő vazelint használ :) szomszédom rá is kérdezett a biztonság kedvéért XD

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:03:52

"Az összes koncert telt házas Azahriah első európai turnéján
A fiatal énekes novemberben indul turnéra Európában, mind a tíz városban eladták az összes jegyet a koncertjeire."

EZ nem semmi.... valmit tud ez a srác !

War of colours 2023.10.31. 22:04:30

@naty77: én átkapcsoltam, de reklám van :(

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:05:04

@Tracero: Dehát nem volt kilukasztva ott a Tiéd ! (arra szart se ér a vazelin)

És ezt nappal józanon felfogom... de éjjel részegen..... :D

Tracero 2023.10.31. 22:05:14

@naty77: jövök, ha ennek vége :) sajna egy időben vannak most a reklámok izs :(

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:05:55

@Tracero: EKG Én is bírom Janit ! ( és Vivimet is)

Tracero 2023.10.31. 22:08:05

@Sendmailto1974: félreértettél, Baba. tegnap Zera a tegnapi epizód végén áskálódott simi ellen. Kornél akkor kezdett gyanakodva nézni simire, mert simi barizott a fiatalokkal. ott még halloween tökökről szó sem volt XD

Egyfejű 2023.10.31. 22:13:42

Babák, köszönöm a mai társaságot, muszáj mennem aludni, mert hosszú nap volt és holnap még hosszabb lesz. Szép álmokat, sárkánypacsi! És ne feledjétek: változtatás nélkül nincs változás!

Sendmailto1974 2023.10.31. 22:14:19

Torppapa hamletet jatszik hajotorottel.

Tracero 2023.10.31. 22:14:55

sírok XD ki mondta, hogy Wilson-osni fognak a holtak szigetén? XD
én is beszarnék, ha télapó mellettem nekiállni koponyákhoz beszélni :D

War of colours 2023.10.31. 22:15:24

asszem télapó megkattant :(

Tracero 2023.10.31. 22:15:52

@Egyfejű: Alvás nélkül nincs álom!! jó, hogy itt voltál :) jó éjt :D

Tracero 2023.10.31. 22:18:15

azt hittem, hogy hagyják Télapót egyedül menni, hogy addig is nyugtuk van :D de le a kalappal :) jó fej csapat ez :)

Sendmailto1974 2023.10.31. 22:18:40

Jo hogy kitaposott osvenyen capplattak fel spontan.

sogeking 2023.10.31. 22:19:28

Attila lett a vallási vezető, nagyon epic

Tracero 2023.10.31. 22:20:46

Zsombor közeledik Zerához XD nya..erre kíváncsi vagyok XD

War of colours 2023.10.31. 22:21:56

Zera kifinomult nő?!?!?!?! jól hallottam?

Tracero 2023.10.31. 22:23:40

@War of colours: hát...sok jelző eszembe jutott zeráról...de a kifinomult nem volt közte XD

Hontalan Ivan 2023.10.31. 22:25:26

Zsombor tánca, akarom mondani vonaglása-rángása miatt majdnem elkapcsoltam...

evacat 2023.10.31. 22:26:29

@War of colours: ezt még én is emésztgetem.

Mi volt a beszélgetés végén az a csipőkörzés ZSombortól???
Félreértek valamit?

Tracero 2023.10.31. 22:26:47

@War of colours: ez olyan, mintha rám mondanátok, hogy milyen kifinomult hölgy vagyok :D jó...én nem vagyok ilyen full energiavámpír negatív meg gonosz...de most a kifinomulton van a hangsúly :D de...szerintem...hozzá képest még én is kifinomultabb vagyok :D
Ebből is látszik, hogy Zsombor mekkora egy ostoba faszfej, amit modorosságával próbál elkendőzni :P

Sendmailto1974 2023.10.31. 22:27:44

@evacat: felresikerult helikopterezes

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:28:36

NA Viki se buta ! Sőt...

Tracero 2023.10.31. 22:29:13

Viki lehet, hogy egy másik fej-bimbót kezd növeszteni az ajkain? ez valami trópusi betegség lehet? mert tényleg nem múlik róla az a lepra

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 22:29:34

@Sendmailto1974: vagy helikopterezés fasz nélkül :D

evacat 2023.10.31. 22:29:40

@Sendmailto1974: idáig eljutottam. De Zsombor Zerának???,
Hogy???

Tracero 2023.10.31. 22:31:30

@evacat: bevetett mindent XD még a kis puha testével is próbálta használni a tesztoszteron nyomokat XD sírok XD ez annyira groteszk :D

evacat 2023.10.31. 22:33:17

@Tracero: ha jól végiggondolja, az anyja lehet fiatalabb Zeránál.
Zera nem hülye. /ennyire

Tracero 2023.10.31. 22:33:50

hűűű...rábaszott a Jani-Vivi páros a sompolygásra, hogy nem vitték haza a hamburgert :P hát...ez kiderült :P és Janim védtelen...fatyom :P

Hontalan Ivan 2023.10.31. 22:34:17

@Tracero: mennyire lehet kiéhezve Zsombor, ha Zerára hajt... :)

Tracero 2023.10.31. 22:34:39

@evacat: persze, hogy nem hülye ennyire Zera XD de ez a Zsombor egy akkora kretén, hogy ezt nem látja XD

Tracero 2023.10.31. 22:37:48

@naty77: nya..itt vagyok Baba :D
Szóval...nagy Ő: Nati-viperafej előadta a gyerekprojektet Zolibának. nyehehehe....hát persze, hogy gyereket akar minél előbb, mert akkor 18 évig röhög a tartásdíj előbb vagy utóbb meg az örökség miatt, ami a gyereknek jár :D

War of colours 2023.10.31. 22:39:43

@Tracero: ekg

@evacat: ezt az embert nem tudom és nem is akarom értelmezni, sem a csipőkőrzését, sem a béna, művi, okoskodó mondatait ... herótom van tőle

@naty77: ez a "szeretlek" kicsit sok volt nekem :(

War of colours 2023.10.31. 22:41:40

@Tracero: Edina pszichiátrián érzi magát.... hát valóban elkelne ott egy -két szakember :D

Tracero 2023.10.31. 22:42:14

@Hontalan Ivan: ilyen faszit bottal nem piszkálnék meg. kurva kisebbségérzésű és ostoba nőnek kell lenni, aki egy ilyen kis méretű pöcsnek azt mondja, amit hallani akar. de Zsombor, amilyen öntelt tuti a saját kategóriájánál magasabb nőket céloz alapból. namármost. Magasabb kategóriás, ostoba, kis önbecsülésű nő meg sokkal jobb faszikat talál (és olyanokat, akiknek mondjuk van állása is :D

naty77 2023.10.31. 22:42:20

@Tracero: szép szerep volt Natitol, de abban igaza van hogy ez egyéni játék miért engedjen ő vkit előre?
Már 1x éreztem hogy Zoli őt fogja választani, ma is így éreztem.
Kíváncsi leszek

War of colours 2023.10.31. 22:44:41

@Tracero: ennek minden szavával egyet tudok érteni :D ritkán vagyok ennyire egy hullámhosszon veled :D

War of colours 2023.10.31. 22:46:23

@naty77: ma a "Zoli meleg" témába azért nem kotnyeleskedtem bele, mert őszintén szólva én az elejétől kezdve azt érzem, hogy Natit szívesen elvinné egy körre.

Tracero 2023.10.31. 22:54:29

@naty77: hát, most kiengedem a frusztrációm, de úgyis reklám van :) Ugye, amikor ilyen egzotikusabb helyekre repülök, mint egyiptom, emirátusok meg marokkó, akkor kuuuurvasok ilyen párt látok, hogy kapuzárási pánikos pasi. metroszegszuális, designer ruha, szoli, drága cuccok, de azé szarkalábak, meg őszülő halánték és akkor billeg a karján egy ilyen nati féle, aki nem egyszer próbál elhajolni a nemkívánt közelségtől. a cica felcicomázva ékszerekkel, (nem mindig) műcsöcs, műhaj (majdnem mindig), műszempilla, műköröm. tudom..tudom...savanyú a szőlő, mert ezek elvileg az én vadászterületem lenne :D de ezek a tyúkok ejtenek egy ilyet jól szituált vadat. szülnek egy gyereket. elválnak és újrakezdik az életet, a pasi nélkül, akivel 3-5 év múlva már ciki együtt mutatkozni :) aztán elkezdenek kúrni a saját vagy fiatalabb korosztállyal :)
köszönöm, hogy elmondhattam :D

Tracero 2023.10.31. 22:57:08

nya, ez de aranyos volt Zolitól (vagy a rendezőtől), hogy minden Roma-t átjavított Ramira :D a pólón, amit hozott Raminak :)

War of colours 2023.10.31. 23:02:49

@Tracero: ma nagyon ekg van veled, mert én is látok ilyet, pedig nem utaztam ilyen helyekre. És pont ez jutott eszembe, ahogy elnéztem őket randi közben, mega giga ekg !!!!!!!!!

Tracero 2023.10.31. 23:02:54

@naty77: igazad van. én inkább mondanám Zolit binek. mert valami vonzalom volt. de asszem Rókatündérke írta, hogy olyan, mintha foglalt lenne? :P
Nyíltan tuti nem fogja Natit választani. lehet, hogy helyettesítésként keres egy orosz kurvát, de rosszul mutatna Mr. Chrystal Nails megítélés egy ilyen választás :) A marketing miatt egy korban jobban hozzáillőt fog választani, akivel - egy hosszabb-rövidebb álkapcsolat után - szakítani fog. szerintem :)

naty77 2023.10.31. 23:05:47

@Tracero: nem kell ehhez egzotikus helyre menni van bőven itthon is...

A férjem azt szokta mondani hogy egy igazi férfi a korosztalyabol keres, csak az fiatalabbat aki kevesebbnek érzi magát hogy egy igazi nőt meghódítson. (Valószínűleg kevesebb is)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:10:52

menstruációs görcseim vannak.... fiúk ajánlom Nektek érdemes kipróbálni! :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:11:49

Indul a Lázasodik a gazda II. rés !

Tracero 2023.10.31. 23:14:09

@naty77: én falun lakom :D ilyen repülő utakon nagyobb az ilyen pár sűrűség :)
értékelem a férjed véleményét, de nem mindig igaz. szerintem a férfiak nagy része értékeli a fiatal puncit, akkor is, ha tudja, hogy hülyét csinál magából. Van egy kollégám. 3x nősült..egyre fiatalabb csajokat vett el. mindig egyre rövidebb ideig tartott a házassága. mindig otthagyta a házat az exnek. és azt mondta, hogy mindig megérte XD Idén volt 60. most 2 éve tartós barátnője van. 56 a nő, de jógaoktató olyan teste van, hogy ihaj...egyeznek gondolkodásban. A csaj nem néz ki 45-nél többnek. a faszi képes volt tavaly megkúrni egy 20akárhány éves majd 90 kilós német tehenet, amikor konferencián voltunk...Your honour I rest my case..

Tracero 2023.10.31. 23:16:37

@SelyemSonkaPini: menstruációs görcsre buscopan...mit vacsoráltál? babot? :D attól lehetnek menstruációs görcseid :) ha a babot nem bírod, akkor csicsókát ne egyél mert az ágy fölött 1 méterrel fogod tölteni az éjszakát, lebegve, mint az ördögűzőben a csaj, akit megszállt az ördög :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:18:27

@Tracero: Durvább a helyzet: ettem körtét, majd később kakaót ! :D :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:19:23

@Tracero: Igazából NEM TUDOM mi az a csicsóka.... a Ffőzős műsorban talán volt, de már elfelejtettem mi az :)

Tracero 2023.10.31. 23:20:03

@SelyemSonkaPini: ügyes...ügyes...nincs egy kis aszaltszilvád meg savanyúkáposztád? azzal még fojtsd le XD

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:22:06

@Tracero: :XS :XD jóvanna emberek vagyunk, hibázunk (elfelejtettem a körtét estére :)

Tracero 2023.10.31. 23:22:10

@SelyemSonkaPini: úgy néz ki mint egy nagyon ragyás krumpli. amúgy finom :) jó cukorbetegségre is. de ha érzékeny vagy rá, akkor felfingod magad tőle a plafonig :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:24:06

József szimpatikus ember... kicsit olyan szamócaszerű :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:25:07

@Tracero: Ez utóbb hatást már az első mondatodból is értettem :)

Tracero 2023.10.31. 23:27:21

Nagy Ő: nekem ez nem volt szimpi, hogy az árvaházi adományozást is kihasználták a csajok a törleszkedésre :P értem én, hogy verseny, de ez akkor is undorító. Edinát amúgy is rühelem, úgyhogy szívesen bekarcolok mínusz 1000 pontot neki. A szája is olyan ronda amikor kárál. úgy beszél, amikor Zoli nem hallja, mint egy izé kocsis :P

Tracero 2023.10.31. 23:28:26

@SelyemSonkaPini: mint egy vallásos, depressziós szamóca :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:33:11

@Tracero: Igen :D

Épp most küldi el őket a picsába igen kenetteljesen...

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:35:51

Faszom, az én favoritomat kibaszta..... :(

Elég ratyikat hagyott meg....

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:36:42

Nekem Beáta 49 jött be, szőke csöcsös és fantasztikus melójavan :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:38:16

Azért Anikó arcra szebb mint a többi összesen

War of colours 2023.10.31. 23:38:57

@Tracero: nekem az egész erőltetett gyerek blokk nem jön be....

War of colours 2023.10.31. 23:39:44

@SelyemSonkaPini: annak a nőnek még mindig gyönyörű az arca :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:43:16

@War of colours: Jah igen, jóvan, hirtelen nem értettem kire mondod , de barom vagyok :D

Régen elég gyengécske volt, de mára belenőtt a szerepbe. Mára nekem szimpatikus is.

Tracero 2023.10.31. 23:44:47

feladta mindenki a nagy Ő-t? :)
én biztos utálnám, ha kölykök ugrálnának így az autómon :P Zoli nőtt a szememben, hogy hagyta nekik :) ez a gyermekotthonos látogatás nagyon emberi volt.
Enikő a kiselefánt a porcelánboltban...ezek itten el vannak érzékenyülve a gyermekotthonos vizittől, ez meg odaül, hogy "megkérdezhetem, hogy ez most akkor szájrapuszi volt csók??" XD de kibaszott érzékeny lelked van...pedig mekkora előnyt is kovácsolhatott volna ebből, hogy az orosz tyúk nyúlta a római utat :P

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:45:20

Hoppá Józsinak 5 gyereke van ! Gondolom a 3 felseégtől...

Tracero 2023.10.31. 23:46:12

@SelyemSonkaPini: ja...igen...pedig a hajhosszabbító, az mekkora előny, ha mondjuk paradicsomot kell kötözni :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:46:29

@Tracero: MAjd egyszser visszanézem a nagyŐt... de most annyi minden más van

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:47:14

@Tracero: VAgy ha Én hosszú hajat akarnék ( most 2cm hosszú :)

War of colours 2023.10.31. 23:48:11

@Tracero: egyetértek, rosszkor rossz kérdés volt :(
én nem szeretem ezt gyerek/kutya/család hatásvadász dolgot :( elcsépelt szerkesztői fogás ... Zoli amúgy ari volt valóban...

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:52:18

Laci bácsi gyakorló alkoholista és házigizda

Tracero 2023.10.31. 23:54:48

@SelyemSonkaPini: de rendívül autentikus spontán Laci XD a "miért akarsz te hosszú hajat " kérdést még tartogatom :D
@War of colours: egen...hatásvadász volt. kiskutyás rész még nem volt :D de tuti lesz majd valami állatos is :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:54:57

Józsi hasogat és Timi kiment hozzá

Kriszti szerette volna ha Józsi nem a fát vágja, hanem őt.... ha jól értem :)

Tracero 2023.10.31. 23:55:41

Nya...köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :D
Aludjatok jól és álmodjatok romantikusat :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:56:09

Csilla Kiszely Tünde nővére :D

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:57:43

@Tracero: Jó éjt Traceró Drágám !
Én még írogatom a gazda maradékát... aztán alszom :)

KékCsöcsűPini 2023.10.31. 23:58:24

Gergő rőzsákat oszt és zabálnak

VV12Vikcsii 2023.11.01. 00:25:37

A mai védettségi játék izginek bizonyult, bár olyan volt, mintha a szokásoshoz képest le lettek volna lassulva, valószínűleg a múlt esti zabálás megtette a hatását.
Örülök, hogy kiderül Janiék hazugsága, megérdemlik (mondjuk nem lehet mindenki olyan rendes, mint Olivér és Gergő). Így kell ezt csinálni, először távozzon Jani, majd utána jöhet Zsombor is.
Zsombor közeledése Zerához kicsit WTF volt. Remélem valaki gifként megörökíti FaZs csípőmozgását, egy táncoló kobrára emlékeztetett.
Nem tudom, hogy Zera honnan szedett fel ennyi önbizalmat. Azt mondta, hogy a Buhawis fiúk nagy nullák. érthető lenne tőle ez a megfogalmazás, ha ő olyan jól teljesítene a feladatokban... de kb. ő a legbénább a bent maradt játékosok közül.
A Holtak szigetén felvett jelenetek aranyosak voltak. :) Úgy látszik a Holtak szigete jót tesz a játékosok megítélésében, még Mikulás is tök szerethető és vicces volt. Holnap tőlük is távozni fog valaki.

naty77 2023.11.01. 08:00:36

@SelyemSonkaPini: kiszel tunde nővére ful orr gegesz és es igen férfias külsejű. Voltam nála a covid szövődményemmel. Nem hasonlítanak kicsit se.

naty77 2023.11.01. 08:02:28

@Tracero: elaludtam igy nem tudom az arvahaz utan mi volt.
A kamasz gyerekem aki tvt nem néz Jakobra kapasbol azt mondta hogy hátrányos helyzetű gyermekeket támogat, tehát ez nem újság. Hátha motivált vkit hogy utánozza kicsiben...

naty77 2023.11.01. 09:16:50

A nagyŐ részei a videan fent vannak ha vki pótolna reklám nélkül. (Köszi @evecat)
Megneztem a tegnapi végét és megállapítottam hogy ez az Enikő egy érzéketlen picsa. Jól elszúrta szerintem.
Eddig tetszett de most lenullázta magát nálam.
A mai rész jó lesz, csak a férjem kezdi írni a válókeresetet hogy esténként nem őt nézem :XD

Hontalan Ivan 2023.11.01. 10:46:26

@Tracero: :DDD

@VV12Vikcsii: sajnos nagyon lebutítja a minőséget, ha valaki tud jobbat, csak bátran, nekem most ennyire futotta :/

kepkuldes.com/image/DVITvN

Rókatündérke 2023.11.01. 11:09:35

Babákok!! Kidőltem, pedig annyira akartam megnézni, Zolit Rómában. Tanulság: semmi alkohol a nagy ő előtt, szóval józanul kell végigszenvednem.
Nem olvasok vissza, előbb jöjjön a pótlás :))

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 12:54:54

Ez a Völgyi Zsuzsa mekkora egy görény cigány paraszt állat

VV12Vikcsii 2023.11.01. 13:06:07

@Hontalan Ivan: Köszi :)
Amúgy még Tomi a kedvenced?

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 13:07:32

Bezzeg ő bekáreckedik a másikok autójába.... de felháborodott, hogy a nyitott kapun (amit neki kellett volna bezárni) Alekoszék bementek helyet keresve..... tipikus cigány mentalitás

Rókatündérke 2023.11.01. 13:25:49

@naty77: elhiszem. Ez a rész nem volt egyszerű. Most először Rami is unszimpi vilt, hogy ott cseszegette Vandát. Jó ő is kb 6 éves szinten nyomta. Nati mekkora egy nyávogós kis kígyó. Vicces, hogy azt gondolja nem számít egy kapcsolatban, hogy a párján kívül ő hogy viselkedik másokkal. Azt hiszi Zolit majd elkülönítve beteszi egy dobozba, hogy az ne lássa, milyen kis picsa. Én erre nagyon háklis voltam, hogy a párom hogyan beszél pl étteremben, idegen társaságban másokkal. A vén majom meg beszól neki ilyet, hogy szeretlek....atyaég...
Enikő ultra gáz volt a randin, mikor közbeszólt Edina színészi alakításának csúcspontján, hogy akkor hogysmint volt azokkal a smacikkal. Még én is csak néztem, hogy mivan :)??? Olyan érzéketlen volt. "Itt van pár csóringer gyerek...aha...nade most már volt csók, vagy nem?" Jól mondtad te is meg
@Tracero: is, itt bizony elkapálta magát.

Hontalan Ivan 2023.11.01. 14:18:12

@VV12Vikcsii: nincs mit! :)

igen, továbbra is kedvelem. Nekem elsősorban az esetlensége miatt szimpi, persze lehet, hogy most lesznek genyóságai. Anett és Jani még, akinek úgy drukkolgatok, a többi nekem semleges. Az is tetszik, ahogy Vivi keverget. Igazából Zerán és Zsomboron kívül egyikkel sincs bajom különösebben a Szambából, a Holtak pedig nem hatnak meg

#akroki 2023.11.01. 15:29:50

Visszanéztem azt az epizódot, amiben Gergő szavazódott ki.
Továbbra sem értem, hogy Nóri miért adta fel, ha eleve ő forszírozta a játékba jelentkezést, bekerülést.

#akroki 2023.11.01. 15:36:25

@Hontalan Ivan: Tomi egy hatalmas fekete ló a játékban xd Esetlennek nem nevezném (ha csak nem úszni kell) én -eddig- naOn bírom a kócos kis buksiját

Az a baj, hogy mindegyik élőt bírom, igen még Zerát is. Akinek viszont nagyon drukkolok, az Anett.

A Holtak Szigete rohadt uncsi, ezt továbbra 8s tartom, elhiszem jogy

#akroki 2023.11.01. 15:38:15

@#akroki: jáj, ezt elnyomtam xdxd
Szvl uncsi, elég lenne, ha csak a játékokat mutatnák.

VV12Vikcsii 2023.11.01. 15:44:40

@Hontalan Ivan: "Igazából Zerán és Zsomboron kívül egyikkel sincs bajom különösebben a Szambából"
EKG! Tulajdonképpen bárki győzelmével ki tudok békülni, még az általam néhányszor szidott Jani és Vivi győzelme esetén sem dőlnék a kardomba, sőt akár felőlem Mikulás is viheti a fődíjat. Azonban ha Zera vagy Zsombor fog nevetni a végén, azt nem fogom tudni feldolgozni.

Hontalan Ivan 2023.11.01. 17:16:46

@#akroki: olyan kis, nem is tudom, csekélyértelmű medvebocs, nem véletlen kapta a becenevét is, szeretnivaló karakter - eddig :)

@VV12Vikcsii: Janiék győzelmi esélyei Jutúb elszólásával lehet, hogy sokat esnek. Egyébként írták többen, hogy Zsombor olyan alkat, aki az rtl-es logikát ismerve akár a végéig is maradhat, de remélem, ez nem fordul elő...

Cérnahuszár 2023.11.01. 17:33:33

@#akroki: szerintem nóri kapcsolatfüggő, egyedül nem tud meglenni
azzal hogy feladta, pont azt nullázta amit gergő megtett érte, mert az indokuk eddig a szerelem volt erre a viselkedésre
így meg a semmiért koclkáztatott, és bukott

Cérnahuszár 2023.11.01. 17:44:37

@Hontalan Ivan: amúgy a végjá
tékban folyton kevert feladatok vannak? Az erő és a gondolkodás is számít?
Mert ebben az esetben lehet hogy zeráék mégis maradnak az eredeti terv mellett és anettre szavaznak, mivel jani csak erőben jó, az észt vivi adja neki.
számukra jobb is ha anett megy, mert a fiúk egymást fogják irtani, ők meg addig surranópályán mehetnek, mert nem gondolják őket erősnek. Anett viszont legyőzné őket

#akroki 2023.11.01. 17:47:57

@Cérnahuszár: pont ez idegesít meg zavar azóta is. Gergő kb a hátán cipelte a csajt, olyat játszmázott, ami miatt sokan elítélték, amint kiszavazták azonnal ment Nóri is.
Hát ennek így nem sok értelme volt.

@Hontalan Ivan: Juj erre a részre ma naOn kíváncsi leszek (a kajás elszólással) Már előre csattog a fogsorom az éjjeliszekrényen a vizespohárban - hajnalban nézem majd vissza.

Cérnahuszár 2023.11.01. 18:06:58

@Hontalan Ivan: zerát nem fogja tudni megfőzni zsombor, az az undor-ne fárassz már - feeling amivel otthagyta, amikor riszált neki a tengerparton XDD

VV12Vikcsii 2023.11.01. 18:16:38

@Cérnahuszár: Logikus, amit írtál, de mivel ki fog derülni a kajás hazugság, ezért szerintem sértettségből Jani ellen fognak összefogni, ráadásul lesznek még olyan játékok, ahol az ész nem számít, csak az erő/gyorsaság/ügyesség.

Cérnahuszár 2023.11.01. 18:33:40

@VV12Vikcsii: igen, erre kíváncsi vagyok, érzelemből döntenek, vagy fogcsikorgatva, de úgy rendezik, hogy a többségi szavazás mindig mellettük legyen.

Cérnahuszár 2023.11.01. 18:36:38

mármint akezükben. Az irányításról szól

Tracero 2023.11.01. 19:54:07

heyhó! Gazdatestek! gyün valaki nézni? ezek a majmok kezdték előbb vagy átcsúsztam egy másik dimenzióba? :)

sogeking 2023.11.01. 19:56:51

József hamar lerombolja, eddig felépített 'nimbuszát'

evacat 2023.11.01. 19:57:55

@Tracero: itt vagyok csak nem találok szavakat.

sogeking 2023.11.01. 19:58:15

kicsit félelmetes az ürge

@SelyemSonkaPini: jah, valamelyik farmos műsorban is genyó volt

Tracero 2023.11.01. 19:58:21

Volt olyan asztali áldás Józsiéknál, hogy azt hittem sose keveredik ki a nemtudomki a mondatból :D

Új Gazda(asszony): Anna :D gyünnek a kérők :)

Tracero 2023.11.01. 19:59:08

@evacat: igen...én is csak pislogtam, mint a kiszántott vakond :D

evacat 2023.11.01. 20:00:57

@Tracero: kimaradtam a tavaszi műsorból, Anna mitől gazda????

Tracero 2023.11.01. 20:01:34

ezzel a hűsítő csapolással jól felkészült Anna XD be kellett volna üzemelni előtte !! Adott a nyakiglábnak vagy 10 mililiter limonádét XD

Tracero 2023.11.01. 20:02:17

@evacat: nemtom :D majd csak elmondja a kötetlen beszélgetések alatt :D

Egyfejű 2023.11.01. 20:03:18

@Tracero: Hallod, kolléga, honnan szeded ezeket a hasonlataidat? XD "kiszántott vakond" kontrollálhatatlanul vihogok rajtuk, a Noé és a harmadik tevéset azóta is használom :D

naty77 2023.11.01. 20:03:21

@Tracero: itt vagyok sokkosan Jozsefektol

Tracero 2023.11.01. 20:03:33

@Egyfejű: szia Szejelmünk :D Annának 10 macskája van :D

Egyfejű 2023.11.01. 20:04:37

@Tracero: Ő ja zén emberem! Gazdám! Gazdasszonyom! Mert macska nélkül nincs dorombolás!

Egyfejű 2023.11.01. 20:05:13

@naty77: mirűl maradtam le József-fronton?

Tracero 2023.11.01. 20:05:22

@naty77: Józseftől többen sokkosak vagyunk XD

@Egyfejű: magamra szedtem ezeket a remek hasonlatokat :D A "nézett rá, mint Noé a harmadik tevére", azt talán shoder club-os mondta :D

evacat 2023.11.01. 20:06:23

@Tracero: meg tiz holdja. Meg van aki jön, van aki lemondja és fontos
az időjárás.
Mi a fenével foglalkozhat.
Mindenesetre lővé van, az a bőrgarnitúra a perzsaszőnyegen nagyon
menő. Igaz, hogy én földhozragadt a nappaliban tartom /gépi perzsa
mielőtt Vikcsii megjegyzi/

Tracero 2023.11.01. 20:08:28

ez mekkora átlátszó tattika volt XD "Geeergőőő...de mutasd meg erről az oldalról, hogy hogy kell csomót kötni, mert ha ott állsz fordítva látom" egy csomó bazzmeg...nem egy hajót kell kikötni XD

naty77 2023.11.01. 20:10:00

@Tracero: nagyon jó kis fogadó teret alakitottak ki Anna gazdánál.

De nem ismeri meg a körtefát a leveléről???

Tracero 2023.11.01. 20:11:16

@evacat: gyümölcsfákkal biztos nem, mert nem ismerte fel a kórót, amit az új csávó hozott.
9 hónapja vált el? az nem túl friss az?

evacat 2023.11.01. 20:11:36

@evacat: Rájöttem. Pusztazámor Öreg tölgy fogadó.
Itt forgatták a Hazatalálsz sorozatot is.
Onnan van a bőrgarnitúra.

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:14:38

Mit néz a társaság épp? Talán lesz egy nyugodt estém, már ha nem alszom be

sogeking 2023.11.01. 20:16:23

@Thats What She Said!: József testvér (gazda) csajozási technikáit nézzük ámulva.
a csajnak meg lilára van kifestve a körme

evacat 2023.11.01. 20:16:56

@Thats What She Said!: a korai műszak házasodik, a főidőben survivor és némi
nagyŐ.
Persze van aki multitaskingol. Igy bárhol találsz társat, ha maradsz köztünk.

Tracero 2023.11.01. 20:17:11

@Thats What She Said!: Szia :) Most Gazdapárzást utána meg a csapat egyik fele nagy Ő, másik fele Survivor :)

@evacat: mégiscsak gyümölcsfákkal foglalkozik :D csak biztos nincs körtéje :D meg fóliázik :)

Gia 2023.11.01. 20:18:43

Nem értem Gergő gazdát.Mindig elhívja azt a zsíros hajú,foltos arcú csajt..

sogeking 2023.11.01. 20:20:05

@Egyfejű: khmmm
...ugorjanak be hozzám, mégiscsak egy élmény, hogy mindent megmutatok...

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:20:09

@sogeking: az igen! És jól csajozik József testver? Jobban mint Zoltanunk a nagy O Ben?

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:22:05

@evacat: az szuper! Én főműsoridőben a Zoli háremén szoktam vacsizni, survivor utána megy RTL plusz rol. Nagy ővel csak bemelegitek:)

Tracero 2023.11.01. 20:24:09

@Gia: pedig elég közönséges az a tyúk. fiús is. ...öööö... XD XD XD há ..na, begyün neki :D

nem eper!SZAMÓCA!!

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:24:12

Élőben nézem a gazdikat

A kiscsaj jól néz ki, de nem lesz könnyű eset szerintem

Józsi gazdi meg szamócázik ezerrel... ÉN kurvára unnám :)

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:24:17

@Tracero: de akkor a visszwnézőknek lelovitek a poént nem?:)

evacat 2023.11.01. 20:25:16

@Thats What She Said!: Zoli háremét már áttettem az élőből netre.
1 óra 40-50 perc nettó műsoridő kva sok. Egyszerűen nem történik
annyi esemény, hogy kitöltsék, sok az üresjárat.

sogeking 2023.11.01. 20:26:05

@Thats What She Said!: van benne valami kicsit félelmetes bűbájosság /a lányok orrát még nem nyomkodta meg

Tracero 2023.11.01. 20:26:51

@Thats What She Said!: de. de azé nézünk közösen, hogy együtt tudjuk fikázni :) Aki visszanézős, az akkor nem olvazs vissza :)

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:26:55

Timi a legjobb csaj közülük.... csak nagyon spirituális

Józsi túlzottan kenetteljes

Gyomlálni!! Hát ÉN nem így tesztelném, hogy kinek miylen ügyes keze van.... khm

Gia 2023.11.01. 20:28:00

A hagyma fontosabb,mint a Józsi...

Egyfejű 2023.11.01. 20:29:01

Szamóca törzs lelkesen gyomlál. Biztosan minden álmuk ez volt, egy igazán jó gyomlálás.
Na, jön egy fügefa.

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:29:09

Zeneszerző hogy fogja hozza a fát :D :D :D:D szakember :D

evacat 2023.11.01. 20:29:14

Böbe nagy pofavágó. Már az asztali áldás alatt sem tudta elkendőzni,
de most, hogy dolgozni kell....Hallatlan, egy gazdánál gazolni!!!

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:29:26

@evacat: hát igen. De a tv2 visszanezos oldala egy fos, percenként vmi hangos reklám jön…

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:30:33

Annának szép a szeme, de mindig lefelé áll a szája...

Tracero 2023.11.01. 20:31:06

@SelyemSonkaPini: Szia Szejelmünk :D

Józsi nagy Jani XD beállította a többi csajt gazolni, amíg elhívta az egyiket külön :D

Annának a fehérvári kérője szimpi volt a füge csemetével :) azé elég vegyes vágott eddig a társaság :D A vöröskével megmá szakmázgatnak gyümölcsfákról :)

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:31:17

@Tracero: :) szelektív olvasás, értem :)

naty77 2023.11.01. 20:31:55

@Thats What She Said!: nagyŐ fent van videan reklam nélkül

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:32:44

@sogeking: őőő igeeeeen jöhet úgy is :) bocs, nem tudom ki milyen nemű itten:)

Gia 2023.11.01. 20:33:03

Valaki adjon egy fésűt az autószerelő csajnak..

evacat 2023.11.01. 20:33:47

Milyen romi!! Gyüssz gumit cserélni???
NE hagyd abba, tartsd meg ugy...........

Tracero 2023.11.01. 20:33:55

bazzmeg...az operatőr direkt nézett be gergő gazda kőműves dekoltázsába? :P

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:34:16

Ok köszönöm! @naty77: kosziii! És mennyivel az adás után teszik fel?

Egyfejű 2023.11.01. 20:34:56

@evacat: Meg hogy izé, minden hirtelen az ötszörösére nő...

evacat 2023.11.01. 20:35:54

@Egyfejű: Gergő szeret kétértelmű lenni.

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:36:00

Fanni elég helyes csajszi

sogeking 2023.11.01. 20:36:07

@Thats What She Said!: hát, fura az egész manus, elsőre szimpinek tűnt, de néha a hideg futkos tőle a hátamon, mert a kedvessége valahogy mű

Tracero 2023.11.01. 20:37:30

Amíg ezek a traktoron izélnek, a csajok már megcsináltak egy teljes fóliát XD direkt áll úgy oda gergő, mintha térdelne előtte a fanni? XD

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:38:20

@Tracero: Próbálja megcsinálni közben :D

naty77 2023.11.01. 20:38:30

@evacat: én szeretem ha egy pasival lehet így csipkelődni, flörtölni.
Elememben lennék.

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:39:16

@sogeking: valószínű az egész műsor mű nem ? Kérdezem csak, mert egy részt sem láttam még, nem tudom… a nagy őből kiindulva…., vagy itt komolyan akarjak a csajok?

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:39:37

- Hintázok közben

- semmi gond, majd én meglöklek... hátulról

Egyfejű 2023.11.01. 20:40:07

@evacat: Eléggé.

Mé nem mutatják már azokat a cicákokat? amúgy, ha valamelyik fickó a cicáknak hozott volna ajándékot, biztosan plusz ponttal indult volna.

naty77 2023.11.01. 20:40:27

@SelyemSonkaPini: köszönöm hogy zavarban érezhetem magam. :))

Gia 2023.11.01. 20:40:37

Atyaég,mennyi pasi gyön..

Thats What She Said! 2023.11.01. 20:40:40

@naty77: manapság egyre kevesebben tudjak ezt …

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:41:04

@sogeking: Értem mire mondod! Én is érzem néha...

Simán átmehetne megszállottba és lemészárolna mindenkit..... és szamócákkal rakná mindet körbe

Tracero 2023.11.01. 20:41:22

@Egyfejű: szerintem a fák se voltak rossz ajándékok :) a plüss izé volt kapufa :)

Tracero 2023.11.01. 20:41:53

@SelyemSonkaPini: attól ilyen fasza a szamóca!! vérrel locsol XD

Hontalan Ivan 2023.11.01. 20:42:02

@Cérnahuszár: asszem megválaszolták mások helyettem. Persze a műsor mindig tartogat meglepetéseket :D Zera arca valóban Priceless volt :D

evacat 2023.11.01. 20:42:37

@Thats What She Said!: mi is csak a harmadik résznél vagyunk.

Biztos van olyan a csajok és főleg a középkorosztály közül, aki
szeretne végre valakit találni magának, de a többség csak a 15 perc
hirnévért jött.

S persze, hogy scriptelt.

naty77 2023.11.01. 20:42:38

Férjem megállapítása: Anna gszdabak olyan kell aki felkeni a falra nem lekvárt főz

evacat 2023.11.01. 20:43:52

@Egyfejű: biztos hogy lesznek cicák, de már irtam, hogy ez egy pusztazámori
park.

sogeking 2023.11.01. 20:45:51

@Thats What She Said!: vegyes, voltak azért jók is a korábbiakban :)

@SelyemSonkaPini: és utána tartana egy beszédet, hogy mennyire érzi a szeretet

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:47:05

„Két kormányhivatalos dolgozó távolságmérővel lemérte a könyvesbolt bejárata és az iskola, valamint a templom bejárata közötti távolságot Pásztón"

Azért ez az ország se megy a szomszédba egy kis szürrealitásért :D :D

Gia 2023.11.01. 20:48:01

Annánál a 40 éves,sötétkék pólós pasi szerepelt a Házasság első látásra című műsorban.Rögtön megismertem.

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:48:02

@sogeking: Igen és hogy az Úr vele van és Ő vezette a kezét, hogy egyesítse a vér és a szamóca pirosát! :D

sogeking 2023.11.01. 20:48:24

@SelyemSonkaPini: a kocsma és a templom is közel szokott lenni, azon miért nem akarnak változtatni...

Egyfejű 2023.11.01. 20:49:08

@evacat: Persze, értem én.... csak mivel gyanítom, hogy ők lesznek számomra a legérdekesebbek a műsorban, ezért pöttyet türelmetlen vagyok :D

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:49:43

@evacat: Ezt olvastam : "S persze hogy spriccelt" ÉS NEM ÉRTETTEM ! :D :D

Tracero 2023.11.01. 20:50:05

@Gia: nyehehe...akkor neki nem jött be a házasság első látásra :D vagy má el is vált :D

evacat 2023.11.01. 20:50:35

@Egyfejű: én is várom őket. Addig is hallgatom Töpsi hortyogását.

evacat 2023.11.01. 20:51:53

@SelyemSonkaPini: rögtön visszaszaladtam, nem volt-e egy véletlen
Freudi elszólásom. Megnyugodtam.

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:51:58

@sogeking: A kocsma az a testnek, ami a templom a léleknek ! :)

avagy a kocsma a test temploma !

Gia 2023.11.01. 20:52:05

@Tracero: A házasság még akkor kudarcba fulladt.De ezek szerint azóta sem talált komoly társra..

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 20:53:25

@evacat: Nos általában ÉN vagyok aki félreolvas :) Szóval nyugodt lehetsz :)

evacat 2023.11.01. 20:54:38

@SelyemSonkaPini: én félrehalló vagyok. Kiegészitjük egymást :))

Tracero 2023.11.01. 20:56:04

@evacat: a juhász XD az volt a kedvencem a félrehallásaid közül XD

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:00:28

Én is sírok.... gépészet :( hol egy kés ?

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:01:18

tényleg félelmetes József testvér..... pedig szimpatikus

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:02:44

mindenki önfejlődik.... csak Én vagyok ilyen faszparaszt amilyen voltam mindig is :)

sogeking 2023.11.01. 21:04:06

mennyi esze van, a saját emlékét odaadja valakinek, akinek nem jelent semmit :S

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:07:07

@sogeking: ezt én se értettem, hogy mit is akar vele...

Tracero 2023.11.01. 21:07:14

@SelyemSonkaPini: "az önfejlesztés önkielégítés" Tyler Durden :D

Gia 2023.11.01. 21:08:08

Úgy láttam az előzetesben,hogy Gergő gazdinál becsípődött a kócos.:-(

evacat 2023.11.01. 21:08:09

@SelyemSonkaPini: ááááááááá meg ne változz, ne önfejlődj.
Mi pont ilyen faszparasztnak szeretünk.

evacat 2023.11.01. 21:09:44

@Gia: első pillanattól kezdve látni rajta, hogy a többit alig veszi észre.

Tracero 2023.11.01. 21:10:32

@sogeking: ezt az "5 évvel ezelőtti emlékemet adom neked" ölég fura. de legalább nem tette hozzá, hogy a volt csajommal nyaraltunk ott :D vagy elfelejtett valamit venni és csak lekapta a polcról. ha meg kedveskedni akart ezzel, mert tényleg jelent neki valamit, akkor nagyon szar alaknak fogom tartani magam az első 2 feltételezésem miatt XD

Egyfejű 2023.11.01. 21:12:11

@evacat: Hiába, a piros lakkszoknya az piros lakkszoknya. Avagy szoknya nélkül nincs szoknyavadász!

sogeking 2023.11.01. 21:12:30

@: lehet, hogy mazochista, vikcsii, te vagy az? :P
én odaadtam volna a cipőmet (kölcsönbe)

@Tracero: ööööööööö

sogeking 2023.11.01. 21:13:42

@Tracero: na várjál, rájöttem, lehet, hogy egy rossz emléket adott oda :):):)

evacat 2023.11.01. 21:14:00

@Tracero: ne aggódj, ebben a csapatban csak ilyen szar alakok vannak!!!

Tracero 2023.11.01. 21:14:01

@Egyfejű: pedig hogy leszóltuk a piros lakkszoknyát XD most meg ez a leopárd foltos felső...istenem...útszéli riphanc style :P :D

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:14:15

@Tracero: :D azt azért szoktam ha nincs más KÉZNÉL :D

@evacat: Édes vagy... meghatódtam :)

evacat 2023.11.01. 21:15:37

@Tracero: ehhez még tedd hozzá a fekete fúzős félmagasszárú magas talpú
cipőjét. Nyáron.

War of colours 2023.11.01. 21:15:55

@sogeking: @Tracero: @evacat:
@Egyfejű:
Sziasztok!

Szőrájvör nincs szőr nélkül!

Pusszantás mindenkinek!

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:16:00

Ma is hamarabb kezdte az rtl, mint a kiírt időpont, komolyan mi van itt. Egyszer sokkal később, máskor korábban.. :D engem ez nagyon frusztrál.

Zsombor egy igazi KMK

Gia 2023.11.01. 21:16:11

Zsombor szimulál...

Tracero 2023.11.01. 21:16:40

engem még mindig meglep, ha Anett nyilatkozik XD

sogeking 2023.11.01. 21:17:43

@War of colours: helló, Józsefhez mit szólsz?

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:18:03

Elromlottak a mikroportok az esőben, hogy az interjúk, beszédek alatt valami zavaró hanghatás van, vagy az én tévém bolondult meg?

Egyfejű 2023.11.01. 21:18:09

@War of colours: Jessz, szőr! :) Viszontpusszantás!

Gia 2023.11.01. 21:18:34

Szamóca nincs a titkos kertben?

Egyfejű 2023.11.01. 21:19:28

Aranypofa kis Zsombi hogy lebuktatja Viviéket! :)

Tracero 2023.11.01. 21:19:30

@sogeking: ő is ott van a szigeten :D

@War of colours: szija Szejelmünk :D

nya...bukta van :P :D

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:19:35

ajajajajajj Janinak reszeltek

sogeking 2023.11.01. 21:19:50

@Gia: nem bírod Anettet?

@Hontalan Ivan: nálam normál

War of colours 2023.11.01. 21:20:08

@sogeking: bevallom, restanciáim vannak. Határidőm van a melóban, plusz őszi szünet van, összes kölök a nyakamban, szóval József már nem fért bele :(

Tracero 2023.11.01. 21:21:34

@War of colours: ma uncsi rész volt. jó lenne, hogy összeállna a startmezőny aztán had öljék egymást :D

sogeking 2023.11.01. 21:22:21

télapó kapott levelet a gyerekektől

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:23:02

@sogeking: köszi, Jutúb és Anett interjúja közben volt valami sercegés, mostanra elmúlt O:)

Gia 2023.11.01. 21:23:25

@sogeking: Semmi bajom Anettel.Csak olyan csendes,hogy néha meglepődöm,hogy egyáltalán ott van.

War of colours 2023.11.01. 21:24:19

@Tracero: majd csatlakozom, amint tudok, gondolom mondtál pár indián nevet is :D

Egyfejű 2023.11.01. 21:25:09

A totem és a száradó zoknik :D :D

War of colours 2023.11.01. 21:25:32

@Gia: ennyi magamutogató, ki ha én nem típusú karakter között ez kifejezetten jó taktika ;) nekem nagyon szimpi a csaj :)

sogeking 2023.11.01. 21:25:36

@Gia: az ügyesebbeket mindig ki akarják fúrni, szerintem jó taktika kicsit a háttérben lenni /nem konfrontálódni

kipcsak harcos 2023.11.01. 21:25:44

@evacat: neked Józsit adtam, magamnak Annát adom :)

sogeking 2023.11.01. 21:27:47

Janiiiiiiiiiii!!!!!

@kipcsak harcos: Anna nincs is :P

Tracero 2023.11.01. 21:28:14

neeeee....Jani :P mondjuk, ott is a nő vitte rossz útra, mint Tompit a diplomáciázásnál a brazílsegg :P

Tracero 2023.11.01. 21:29:13

Joe ma melltartó formájút izzad XD

evacat 2023.11.01. 21:29:20

Joe pólójával eljátszhatjuk a Rorschach tesztet.
A mai fehérről nekem egy rögönykép jut eszembe.
A két tüdő.

evacat 2023.11.01. 21:30:14

@Tracero: De egy rugóra járunk. Te is a legfontosabb dolgokat látod meg.

Gia 2023.11.01. 21:31:08

Olivér ma már Wendyvel alszik..

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:31:33

Jó kis genyó feladat ez a holtaknak, tetszik

Tracero 2023.11.01. 21:33:50

@evacat: igen XD mert eddig mellény alakút izzadt. Aztán egyik nap végre adtak rá fekete pólót, mert azon nem látszódott az izzadtságfolt :D de most azt is észrevettem, hogy amíg beszélt Joe egyszer volt folt aztán nem volt folt aztán megint volt folt XD úgyhogy darabokba vették fel :D

VV12Vikcsii 2023.11.01. 21:34:21

@sogeking: Én csak félig vagyok mazochista, részben szadista vagyok

War of colours 2023.11.01. 21:34:34

@Tracero: Joe és a pólói kritikán aluliak :D A Nyeró páros óta rühellem a fickót,, és ezek a pólók nem segítenek rajta :D

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:35:01

Drágáim !

Egy drámai kérdés maldós engem szinte a kezdetektől! Segítsetek!!!!!!

Hova szarnak a szigetlakók ?

Válaszok:

1. Sehova, alig esznek, nem szarnak

2. A tengerbe

3. Az erdőbe tetszőleges helyekre

4. Ástak egy gödröt és oda járnak ( EZ KIZÁRT!)

5. A táborba összevissza

evacat 2023.11.01. 21:36:04

@Tracero: nekem is feltünt, de gondoltam majd te megirod :)))

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:36:29

@SelyemSonkaPini: a korábbi kibeszélőkben (amit amúgy vissza lehetne hozni!!!) 3-4-es opciók domináltak emlékeim szerint, vagyis kijelöltek egy helyet, és ott intézték el, tudtommal

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:36:46

@Tracero: Hát ha Te lennél a gazda én eléggé fosva mernék jelentkezni Hozzád....
ilyen megfigyelések után :)

evacat 2023.11.01. 21:37:48

@SelyemSonkaPini: lényegében az előző évadokban már minden általad vázolt
megoldásból voltak veszekedések.

Tracero 2023.11.01. 21:37:59

@War of colours: egen..én is akkor rühelltem meg Joe-t :P
@SelyemSonkaPini: szerintem..toi-toi...nem hiszem, hogy hagyják a bennszülöttek, hogy odajárnak minden országból a survivorosok összeszarni a szigeteiket :)

sogeking 2023.11.01. 21:38:30

@Tracero: talán visszafelé vették fel a szöveget

sogeking 2023.11.01. 21:39:42

@Tracero: mondjuk a hónaljuk is borotvált, talán még wc papír is van

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 21:39:50

@Tracero: Eddig ez a leglogikusabb válasz! Higgyük ezt !

VV12Vikcsii 2023.11.01. 21:40:15

Kár, hogy Mikulás ma kiesik. Nagy fordulat lett volna, ha surranópályán a döntőbe jutott volna.

Tracero 2023.11.01. 21:40:20

@SelyemSonkaPini: ez is a munkám része :D hogy alaposan látok XD

Gia 2023.11.01. 21:41:29

Ja.Nincsen toi-toi Azariah nélkül..

Tracero 2023.11.01. 21:41:51

@VV12Vikcsii: szerintem, Brazílsegg esik ki. Nagyon kínlódott az előzetesben az ásással :)

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:44:38

"Wendy ástál már életedben?
- Élőben nem."

Wtf XDD Akkor hol? FarmVilleben? :D

Sendmailto1974 2023.11.01. 21:45:49

Wendyek nem csak a bore sotet. Rossz jatekban van.

VV12Vikcsii 2023.11.01. 21:45:59

@Hontalan Ivan: Lehet, hogy arra gondolt, hogy élő embert még nem, csak a nyelvi nehézségek

naty77 2023.11.01. 21:46:07

@Rókatündérke: játszótársam leszel-e ma? :)
Kezdődik a nagyŐ

sogeking 2023.11.01. 21:46:35

@VV12Vikcsii: Klaudia szimpi volt, vagy mi a kérdés? A legtöbb képnél még az sem egyértelmű, melyik volt előbb :P

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:48:06

@VV12Vikcsii: Télaló épp a gödörben állt, azt hittem ráborítja, és akkor már élő embert is ásott el... :)

Mikulás úgy mondta, hogy nincs baj, mintha Hannibal Lectert hallottam volna

Gia 2023.11.01. 21:48:24

Olivér lassan kutat ás...

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:50:08

Olivér 1 G. Ez nagyon csúnya volt Wendyvel szemben, na taka.

sogeking 2023.11.01. 21:50:57

@Hontalan Ivan: most mondja, hogy emberileg mennyit fejlődött

War of colours 2023.11.01. 21:51:22

@Tracero: most már mentőmellény formájút izzad :D :D :D

Tracero 2023.11.01. 21:52:11

Nya...megérezte Oli, azé nem télapóra borította a második talicskát, hogy hátha még be tud nyalni, mert látta, hogy télapó jól áll.
Logikus döntés volt. Brazílsegget könnyebb lehet lenyomni a következő menetben, mint Olit.
Nya..éljen az ifjú pár! XD

Sendmailto1974 2023.11.01. 21:52:25

Oliver a fotosarol beszel

VV12Vikcsii 2023.11.01. 21:52:45

@sogeking: Nem volt kérdés, csak a borotvált hónaljról jutott eszembe ez az előtte-utána összehasonlítás :D

Hontalan Ivan 2023.11.01. 21:53:33

@sogeking: na de akkor honnan indultunk...? :D

Rókatündérke 2023.11.01. 21:54:15

@VV12Vikcsii: nekem nem nyitja ezt meg :(, illetve az rtl kezdő oldalára visz :(

naty77 2023.11.01. 21:55:14

@Rókatündérke: Zoli kiosztja a csajokat a haveroknak :))) választhatnak...

sogeking 2023.11.01. 21:55:17

@VV12Vikcsii: mutasd meg a hónaljakat is :):)

VV12Vikcsii 2023.11.01. 21:56:06

@Hontalan Ivan: Mikulás eddig csak tartalékolta az erejét, azért lépett vissza sokszor a játékokból. De mostantól nagyot fog menni

Rókatündérke 2023.11.01. 21:58:46

@naty77: bizony. Viszont Rami iránt látok érdeklődést Zoliban :)))

War of colours 2023.11.01. 22:02:01

@Sendmailto1974: átkapcsoltam a Nagy Ő-re, küldesz nekem üzit légyszi, amikor vége van a reklámnak?

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:02:26

Olivér valóban rosszul játszotta a szociális részt. Pedig az elején még többet vártam tőle és sajnáltam is, amikor Jani és Vivi teljesen indokolatlanul elkezdte támadni

Rókatündérke 2023.11.01. 22:04:30

@Tracero: kopasz?? Viszont Zoli örül, hogy Csengével nem kell romantikus helyen lennie...aki egyébként a legszebb lány a mezőnyben...

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:05:20

@sogeking: Ha lesz elég érdeklődés, akkor igen, de egyelőre úgy tűnik, hogy elég bizonytalan a játék sorsa. :D A tiéd kész?

Hontalan Ivan 2023.11.01. 22:07:06

@VV12Vikcsii: igen, ellenszélben is szépen megoldotta.

Szerintetek lehet, hogy a törzsi tanács kimenetele csak holnap derül ki? Ma már volt egy kieső, lenne egyből kettő?

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:08:14

@sogeking: Harmincvalahány nap alatt amúgy nagyon megnőhet a hónalj szőr. :S Ennek nyoma sincs a műsorban

sogeking 2023.11.01. 22:12:30

@Hontalan Ivan: tuti holnap

@VV12Vikcsii: azt biztos, meg bár bozontos bikinivonalak lennének
/igen, elkészült. nem variáltam túl

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:12:58

@Rókatündérke: Király vagy ;) Akkor már 3 biztos résztvevő van (Cérna, Soge, te). lehet a héten én is megcsinálom, de ha lesz tippelős része a játéknak, akkor még kéne legalább plusz 2-3 ember

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:13:45

@sogeking: Viki hónalja sima, most mutatták

Gia 2023.11.01. 22:13:57

Simi azért célozgatott a hazugságra Vivinek.

sogeking 2023.11.01. 22:14:37

@VV12Vikcsii: holnap meglátjuk, hogy áll az euro/sütőtök árfolyam, aztán felvásároljuk a tesco készletét

naty77 2023.11.01. 22:15:15

@VV12Vikcsii: ha előtte lézerezték akkor nem.

sogeking 2023.11.01. 22:16:26

Még 20 perc, akár bele is férhet. Talán közben belepillantunk télapóék éjszakájába.

Tracero 2023.11.01. 22:17:10

Addig pofázik Joe, hogy a szavazás eredménye már tuti nem fog beleférni a műsoridőbe :P

Sendmailto1974 2023.11.01. 22:17:58

Viki ragyas szaja gyogyulgat

Rókatündérke 2023.11.01. 22:18:39

@VV12Vikcsii: ki kellett volna nőnie annak a bundának. Ezt mondtam, hogy ebben a műsorban tuti van gyanta szünet :)

naty77 2023.11.01. 22:22:15

@Rókatündérke: már az első lézer kezelés utan 8 hét szőrtelen hónalj, 2 kezelés után hónapok. Szóval ez nem akadály

Tracero 2023.11.01. 22:25:06

Janika milyen boldog lesz :D ott lesz neki brazílsegg :D

sogeking 2023.11.01. 22:27:04

Wendy hogy helyesel, ááááááááááááááááá

sogeking 2023.11.01. 22:28:17

@Tracero: már kikúráltad magad?

Gia 2023.11.01. 22:28:48

Jó lesz a kövi rész..

Rókatündérke 2023.11.01. 22:29:13

@naty77: végül is lehet előtte egy csapatos lézerezés :). Bár ugye az sem jó mindenkinek.

Balu30 2023.11.01. 22:29:26

Kornél kezd olyan khrva idegesítő lenni mint tehenészék.

War of colours 2023.11.01. 22:29:53

@naty77: betti akkora kamu, mint a hátsója :(

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:30:00

@sogeking: :D :D
Hány tökkel akarsz nevezni?

sogeking 2023.11.01. 22:30:11

@naty77: majd megnézzük a fiúkat is

Hontalan Ivan 2023.11.01. 22:30:47

Nana, ezzel a szimpátia játékkal kezdünk vv-sedni. Mindjárt jön a hierarchia-játék is?

sogeking 2023.11.01. 22:31:31

@VV12Vikcsii: nem tudom még, ez olyan kis béna, de megkedveltem :)

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:32:12

@Balu30: Miért? Igaza volt. Jani őszinte szívembernek adja ki magát folyamatosan, de nagyot hazudott a többieknek, pont ezért a kettősség miatt is háborodott fel

Egyfejű 2023.11.01. 22:32:39

Babák, most, hogy Jani átköltözött álmai nőjéhez, én is megtérek az én álmaimhoz. Jó éjt mindenkinek, sárkánypacsi!

Rókatündérke 2023.11.01. 22:32:50

@War of colours: nekem ő csalódás.
Robotka frufruja olyan fura :)

Tracero 2023.11.01. 22:33:53

@sogeking: de cukker vagy, hogy kérded :) igen :D te izs? :)

Balu30 2023.11.01. 22:34:20

@VV12Vikcsii: mert ez meg álszentség. Ketten érkeztek egy stabil törzsbe. Fordított helyzetbe ő is az amulettet választja most meg nagyon erkölcsi fölényben érzi magát.

War of colours 2023.11.01. 22:36:05

@Egyfejű: nincs mese sárkány nélkül, pacsi :)

naty77 2023.11.01. 22:36:50

@Rókatündérke: nagyon hülyén néz ki a haja Robotkanak.

Zoli pedig gusztustalan hogy visszamondta mit mondott neki Csenge

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:37:29

@sogeking: A művészi vénádat ismerve biztos fasza tököd van és nem béna :)

War of colours 2023.11.01. 22:37:37

@Balu30: @VV12Vikcsii: szerintem, mindkettőtöknek igaza van, :) álszentek, mindketten a fiúk, csak más miatt. :D

sogeking 2023.11.01. 22:37:44

@Tracero: nagyjából :):)

@Balu30: nekem se szimpi Kornél

Rókatündérke 2023.11.01. 22:39:47

@naty77: ez nekem sem tetszett. Megbízhatatlan.
De szerintem nem annak a két lánynak kéne ott állnia...

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:41:37

@Balu30: Nem biztos, hogy fordított helyzetben ezt választotta volna, Gergőék sem éltek ezzel a lehetőséggel. Jani játékát Vivi rontotta el, mert ő beszélte rá, de ettől még elmondhatta volna az igazat, ha annyira őszinte, mint mondja magát

Rókatündérke 2023.11.01. 22:42:41

@War of colours: csalódás ide vagy oda, kapott rózsát. A gyönyörű, intelligens, tehetséges, okos ( na jó nekem kissé pszihopata :) csaj meg mehet haza.

War of colours 2023.11.01. 22:45:17

@Rókatündérke: pont most írtam neked, :) milyen inerciarendszerben ér többet Betti, mint Erika? mi volt a műsor elején? lemaradtam valamiről?, Betti egy trampli, és ennek semmi köze az alkatához :( Király Linda husibb, mint ő és fantasztikus nőiesség árad belőle....

War of colours 2023.11.01. 22:46:40

@naty77: Robot haja elfedni hivatott a magas homlokát :D

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:47:46

Érdekes lett volna, ha mégis Olivér maradt volna a Holtak-szigetén. Egy forró Oli-Wendy-Jani szerelmi háromszög

War of colours 2023.11.01. 22:47:53

@Rókatündérke: ráadásul ez melegszívű teremtés imázs full kamu :(

Balu30 2023.11.01. 22:49:50

Simit tartom oksonak hogy "vakon" ellőtt egy Tompika szavazatot

War of colours 2023.11.01. 22:50:47

@VV12Vikcsii: amúgy brazil segg nem kubai? nem mintha bántaná a jóérzésem, csak érdekel, hogy lett brazil segg kubai helyett.... :D :D

War of colours 2023.11.01. 22:51:31

@VV12Vikcsii: basszus, ebben meg neked van igazad. Egy napraforgó vagyok :D

Rókatündérke 2023.11.01. 22:53:31

@War of colours: fogalmam sincs. Nekem azért volt szimpi, mert elfelejtettem, hogy ő volt az, aki rögtön a gyerekkel érkezett. Amúgy azt figyeltem meg, ha valaki minél jobban szajkózza, hogy ő milllyen mély érzésű, annál inkább a legalja.

VV12Vikcsii 2023.11.01. 22:56:40

@War of colours: Most súgta a szomszédom, hogy a brazíl segg címke a nagy, formás fenekekre vonatkozik, származástól függetlenül :D

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 23:21:50

EZ a Réka nem semmi csaj ! Alekosz egy lófasz hozzá képest

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 23:22:27

Megette alekosz erős paprikáját is !

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 23:24:29

mondjuk ilyen fasz feladatoknak semmi értelme szerintem....
bár igaz nem ingyen szenvednek

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 23:25:13

most a bogarakat is megeszi Alek helyett is ! Kalap le ennek a csajnak !

KékCsöcsűPini 2023.11.01. 23:26:41

Alekosz meg szart se csinál.

De tény, hogy mindenki őket szívatja mindig !

ÉN neki szurkolok ! (nem nekik csak neki)

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 00:13:20

Szerintem Alekoszt külön fizetik, hogy genya legyen!

naty77 2023.11.02. 08:23:45

tegnap nem néztem végig a nagyŐ-t, most próbálok felzárkózni bár a melóban ez nem egyszerű. viszont ami megütötte a szemem, hogy Csenge combján vágások vannak és egy kerek seb is mind elég frissnek tűnik. nem tudom hogy esetleg ott szerezte-e valami feladat közben vagy....

naty77 2023.11.02. 09:13:54

uhh gyerekek, Zolit végre felizgatta egy nő, szerintem sokat nem mutattak abból ami történt, de lett volna látnivaló. :) Emőkés intimrandira gondolok. mondjuk nekem most ő az egyik favoritom, Csenge mellett. ugyan a szája kicsit sokk, de egyébként nagyon szép, nekem bejön az extrém haja is. (ilyen színt festettem már a nagyobbik lányomnak)
vajon Betti belerondít-e Enikő randijába? úgy tippelem igen.

SZIGMA 2023.11.02. 09:46:52

@War of colours: "milyen inerciarendszerben ér többet Betti, mint Erika? mi volt a műsor elején? lemaradtam valamiről?, Betti egy trampli, és ennek semmi köze az alkatához :( Király Linda husibb, mint ő és fantasztikus nőiesség árad belőle...."

Pusztán a testi adottságokat nézve Erika klasszisokkal jobb nő. Viszont az arckifejezése, tekintete és a viselkedése miatt egy légvédelmi sziréna és egy villogó vörös jelzőfény tombol a fejemben, ami annyit jelent: Fuss! És erre az ösztönömre hallgatok, nem érdekel milyen szép a csomagolás.

naty77 2023.11.02. 09:52:02

@SZIGMA: egyébként Betti amíg nem szólal meg szerintem szép. nekem sokkal szebb mint Erika. van nőies kisugárzása, Erikának meg egy csipetnyi se.

Rókatündérke 2023.11.02. 10:13:13

@SZIGMA: akkor te is látod a psziho jegyeket Erikán, ez remek. Már azt hittem csak én vagyok rosszindulatú. ;)). Annak is örülök, hogy van még olyan férfi, akiben megszólalnak vészcsengők a csomagolás ellenére is.

@naty77: Betti formás, nem ilyen teleszart búvárruha típus. Nekem inkább az a tré a tegnapi ceremónián, hogy így Erika kvázi egy szinre került Imolával, hogy ugyanakkor távoztak. Pedig azért na...
Én is elaludtam, pótlom az intim randit :)

War of colours 2023.11.02. 11:13:20

@SZIGMA: @Rókatündérke: @naty77: nekem Betti viselkedése teszi őt tramplivá, olyan proli megnyilvánulásai vannak, ami meg bennem kapcsolják be a légvédelmi szirénákat, a vitakultúrája számomra ilyesztő és el tudom képzelni milyen lehet az életben, ahol nem veszik kamerák. Amúgy az arca nagyon szép, csak ne szólaljon meg. A másik ami számomra rémisztő az a mérhetetlen irigység, ami árad belőle, gyakorlatilag mindenki irányába. Na ő az igazi pszichogirl számomra.

Erika alkata egyáltalán nem tetszik, nekem ő túl vékony, igen én is éreztem benne valami pszicho jelleget, de soha nem tudtam megfogalmazni, hogy miért, míg ki nem derült a szülők kettő elvárás rendszere, és a megfelelési kényszerének oka. Akkor a helyére került bennem ennek a disszonanciának az oka és már nem láttam ijesztőnek.

Betti motivációit még nem értem, talán csak azt az egyet kivéve, hogy irdatlanul védelmez egy hamis ént, amit kialakított magáról és aminek semmi köze a valósághoz. Se nem jólelkű, se nem érzelmes és biztosan nem melegszívű.

SZIGMA 2023.11.02. 11:18:05

@Rókatündérke: "Betti formás, nem ilyen teleszart búvárruha típus"
Pedig tegnap pont a búvárruha jutott eszembe, ahogy visszatipegett a sorba a lányokhoz...

naty77 2023.11.02. 11:28:17

@SZIGMA: akkor én most elbujdokolok, mit gondolhattál rólam, hiszen tök hasonló vagyok Bettihez csak neki még az arca szebb. :)))

naty77 2023.11.02. 11:29:09

@War of colours: ugyan egyetértek Bettivel kapcsolatban, de ettől nekem nem pszichogirl. irigy, féltékeny ez tény.

SZIGMA 2023.11.02. 11:31:46

@War of colours: Az ott lévő nők nagy része akkora paraszt, hogy bicskával eszi a vattacukrot. Például Edinának már nem a kapanyél lóg ki a száján, hanem kigurul a kombájn. De Natit se kell félteni. Mehettek volna egyből a gazdás műsorba...

Erika:
"Akkor a helyére került bennem ennek a disszonanciának az oka és már nem láttam ijesztőnek."
Ez csak egy magyarázat a miértre, de ez ettől még ugyanolyan ijesztő.

SZIGMA 2023.11.02. 11:47:35

@naty77: Szerintem meg Bettit egy napon nem lehet említeni veled, Te sokkal jobban nézel ki és ezt most nem puncsolásból írom, amúgy.
Betti arcán sokat ront az a flegmaság vagy nem tudom mi, ami néha kiül rá.

naty77 2023.11.02. 11:52:37

@SZIGMA: köszönöm. Nekem a mosolyom a legszebb, az mindent megszépít :D

@evecat: nahát pedig láttam a gazdát még sem emlékeztem Edinára. most már biztosan nem indulhatna popsi szépségversenyen. :D legalábbis jelenleg nem túl formás szerintem.

SZIGMA 2023.11.02. 12:01:45

@evacat: @naty77: Ez milyen popsi szépségverseny lehetett? Ahol a bugyiba gyűrt bankjegyekkel lehet szavazni? Miss Bulaton? Critical mASS?

War of colours 2023.11.02. 12:06:50

@naty77: egyáltalán nem vagy hasonló, ez nagyon erős túlzás

@SZIGMA:" Ez csak egy magyarázat a miértre, de ez ettől még ugyanolyan ijesztő."

Elfogadom, hogy neked az. :) Én a Betti félék társaságában fagyok le. :D utálom, ha valaki úgy gondolja, hogy ha hangosabban beszél, akkor neki lesz igaza :D

"z ott lévő nők nagy része akkora paraszt, hogy bicskával eszi a vattacukrot. Például Edinának már nem a kapanyél lóg ki a száján, hanem kigurul a kombájn. De Natit se kell félteni. Mehettek volna egyből a gazdás műsorba..."

igen, egyetértek :) de hát nyilván uncsi lenne a műsor önismerettel bíró, önreflexív, intelligens, közepes magas érzelmi intelligenciával bírom emberekkel teletüzdelve. :)

Egész nap csak azt hallgatnánk... "elfogadom, hogy másképp gondolod, nem kell hogy egyetértsünk, attól még szeretlek, megyünk reggelizni, van kedved sakkozni? stb :D :D

War of colours 2023.11.02. 12:08:19

@SZIGMA: Betti arcán sokat ront az a flegmaság vagy nem tudom mi, ami néha kiül rá.

az lesz az irigység, és az undor, amit a másik sikere miatt érez :D :D

War of colours 2023.11.02. 12:09:03

@naty77: én sem puncsolok, ha úgy gondolnám, hogy Betti féle alkatod van, inkább hallgatnék :)

War of colours 2023.11.02. 12:12:23

@evacat: pótolom az Ázsiát, te hogy nem vágtad földhöz a laptopot, amikor Alekosz Rékával cipeltette a kávébab zsákot, aztán közölte Rékával, hogy ő csúszik a dűnén?

Survivor Zsombor egy szorgalmas, tartással bíró, erős lelkületű és kitartó ember Alekoszhoz képest :D :D :D

SZIGMA 2023.11.02. 12:18:02

@War of colours: XD
Nati: "Enikő, Te még nem kaptál elég időt Zolival, átengedem a római utat."
Enikő: "Ugyan, hová gondolsz, szeretném ha Te mennél, mondtad milyen sokat jelentene ez neked!"
Nati: "De neked ez a kedvenc városod, bár sosem voltál még, de akkor is..."
Enikő: "Nekem Balatonborzasztó is a kedvenc városom, ha Zolival mehetek oda..."
Nati: "De ragaszkodom hozzá, hogy Te menj! Ebből nem engedek!"
Enikő: "Ne butáskodj, ez a Te utad!"

és ez így menne, míg Rami és Zoli fel nem dobna egy 5 forintost és el nem döntené, hogy akkor most melyik meg vissza a kastélyba és melyik lép be a Mile High Club-ba...

naty77 2023.11.02. 12:26:29

@SZIGMA: eleve pénzfeldobás kellett volna, mennyivel egyszerűbb lett volna. :DD

evacat 2023.11.02. 13:06:20

@War of colours: mint ahogy tavaly Győzit, ugy most Alekoszt is megpróbálom ignorálni.

A műsort magát, az alapötletet, a játékokat, a többi szereplőt is nagyjából kedvelem, vagy elfogadom, nemfog egy ilyen barom eltántoritani.

Ma láttam vele egy beszélgetést, a szokásos marhaságai mellett kifejtette, hogy őt ezért fizetik, ő egy botrányhős. Az a dolga, hogy megbotránkoztasson, indulatokat, vitákat keltsen.
Na hát ennek maximálisan eleget tesz.

War of colours 2023.11.02. 14:06:16

@evacat: igen, ez igaz.

Megjegyzem, a szerkesztők is elmehetnek a sunyiba. Amikor Kafi meg Enikő megpróbálták kicipelni a zsákokat, amik szinte többet nyomtak, mint ők... hát voltak bennem indulatok.

Zsuzsi és Katinka is nehezített pályán mozognak. A fiúknak nagyon sokszor lejt a pálya. Értékes perceket nyernek.

Rókatündérke 2023.11.02. 18:33:26

@War of colours: nekem sem tűnt kevésbé parának Erika, attól hogy megtudtam, hogy a szülei hogy nevelték. Bettinek nálam tényleg csak az volt a szerencséje hogy marhára elfelejtettem, hogy jött vele a papa mama gyerek. Nagyon kíváncsi leszek, mihez kezd a sárga rózsával. Ha nem egy címeres idióta, akkor nem csörtet be a randira.

@SZIGMA: hát lehet én nem vagyok ennyire kritikus, mint te. Nem azt mondom, hogy csudaszép, de szerintem elfogadható az alakja. Sőt, az a legkisebb gond vele. Amúúúgy én is megyek @naty77: val bujdokolni :).
Felröhögtem azon, hogy Ádiná száján kigurul a kombájn :)))

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 18:37:25

Azért ez a két nő (Völgyi Zsuzsi és társa) elég sötétek és persze parasztok is

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 18:39:00

Alekosz csaja viszont kemény és ügyes és mindent ő csinál!

Ez a faszparaszt meg se érdemli (azóta szakított is vele a csaj itthon)

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 18:44:59

JAh és ezerszer fittebb, pedig ez a barom állítólag hónapokig gyúrt

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 18:53:09

Hát ez a csaj tényleg nem semmi ! Felmászott a sziklára (imádok én is mászni amúgy)
és még mosolygott is a végén... jó kemény segge van úgy nézem :)

Cérnahuszár 2023.11.02. 18:58:41

Haliho mindenki
láttam egyy plakáton valami krimi realityt.
nem tudom melyik csatorna, de ezt hogy lehet össze hozni realityben? Tudtok erről valamit?

Cérnahuszár 2023.11.02. 19:04:36

@Tracero: ez lesz az, jaj de jó köszi
érdekesnek néz ki

evacat 2023.11.02. 19:27:44

@Rókatündérke: @naty77: azt olvastam a redditen, hogy ma lesz vége a nagyŐ-nek?
Ezt most hogy? Ti mit tudtok erről.

Gia 2023.11.02. 19:28:24

Alekosz kontra Réka témához írnám,hogy a tegnapi részben a zsíros pózna feladatnál Réka állt alul,a vállán Alekosz! meg még egy(-két?) helyi gyerek..A hajam égnek állt...Ez aztán az "igazi" férfi

Gia 2023.11.02. 19:29:06

@evacat: Nem lesz vége még.

Rókatündérke 2023.11.02. 19:29:43

@evacat: semmit. De tegnap megütötte a fülem, hogy Rami azt mondta utolsó rózsa ceremónia... Fura is volt.
Lehet menet közben rájöttek, hogy nem megy ez Jákobnak

Gia 2023.11.02. 19:30:26

@Rókatündérke: Ha Betti becsörtet a randira,akkor fel is száll a hazafele tartó buszra..

Tracero 2023.11.02. 19:32:00

@evacat: ja...me holnap nincs, utána meg a helyin van a párharc :P
@Gia: lehet, hogy Betti becsörtetett a randira és leszúrta Zolit a sárgarózsával :D NagyŐ nélkül nincs nagyŐ :D

Gia 2023.11.02. 19:34:19

@evacat: Hááát...megnéztem és nincs több nagy Ő a port.hu-n.Most meglepődtem,mert sok csaj van még bent,meg nem is reklámozták a végét.

evacat 2023.11.02. 19:34:44

A porton hétfőtől 19.55 Ázsia, 21.30 párharc.
Holnap a Nagyő helyén a szokásos Ázsia kibeszélő.
Akkor hol? Mikor? Ha nincs ma vége?

evacat 2023.11.02. 19:40:58

Ha valakinek nem lenne mivel elütni az időt a mai adáskezdésig:

A sztárban sztár alatt folyamatosan szidjuk-értékeljük Tóth Gabit.
Bruti is meghallgatta a beharangozott uj dalát:
www.youtube.com/watch?v=Ohhxz9DW4J4

naty77 2023.11.02. 19:56:07

@War of colours: örülök hogy vége mert a férjem már nem szól hozzám. Vagy ha igen... a nagy Őt nézted helyettem.
:))))

Gia 2023.11.02. 19:56:47

Gergő ugye azóta is együtt van azzal,akit választott.Vajon ez a zsíros-kócos lesz az ??

Tracero 2023.11.02. 19:58:15

@Gia: igen együtt van. de nem tudom, hogy ez a loncsos -e az :)

Tracero 2023.11.02. 19:59:39

A loncsos nem hagyta magát lesmárolni? :P :D ezen meglepődtem :D olyan más típusú nőnek tűnt elsőre

Gia 2023.11.02. 19:59:51

A kócmóc már olyan önelégülten terült el az anyósülésen...

evacat 2023.11.02. 20:00:15

@Tracero: Túl egyértelmű lenne. MEg hát a soproni egyetem nem a
szomszédban van. A gazda sem olyan nőt keres, akivel emailezgethet,
vagy messengerezhez.

Tracero 2023.11.02. 20:01:18

@evacat: akkó a helyi erő lesz. az a festett szöszi. Anita? Alexa?

Gia 2023.11.02. 20:01:26

Ha a 40-es palit beválasztja Anna gazda,akkor az beépített emberke lesz az Rtl katalógusából.

Gia 2023.11.02. 20:02:08

Józsi mellye...:-))

evacat 2023.11.02. 20:03:07

@Tracero: bármelyiket jobban el tudnám képzelni falun, mint kócoskát.

Gia 2023.11.02. 20:03:41

@Tracero: Én Kírának drukkolok Gergőnél.

Gia 2023.11.02. 20:04:32

Józsibá nem értékelte a kávét..Furin ellentmondásos a figura.

Gia 2023.11.02. 20:05:27

Nya,teleGiáztam a blogot..:-P

Tracero 2023.11.02. 20:06:02

@Gia: melyik a Kira. a vékonyfejű? :)

Gia 2023.11.02. 20:06:15

Ezek itt Józsinál mindig bőgnek..

naty77 2023.11.02. 20:06:36

Azt mondja a férjem azért lesz vége a nagyŐ színt vall, hogy meleg. :)

És szerinte Erika tuti vmi domina azért kérdezett a szerepjátékra. :)))

Gia 2023.11.02. 20:07:10

@Tracero: Barna hajú..Ma megpróbálja Gergő őt is lecsó-kolni.

Tracero 2023.11.02. 20:08:35

@naty77: ebben lehet valami, hogy Erika domina volt :D az az egész szerepjátékos duma elég fura volt :)

@Gia: ja...a Józsis beszélgetések belőlem is sok energiát kivesznek XD

evacat 2023.11.02. 20:08:42

Dobjatok a padlóla, de az én női szememmel Anikó egyre szebb és
most már jó is mint músorvezető.

Egyfejű 2023.11.02. 20:10:02

Sijastok, babák!

Mekkora poén lenne, ha a NagyŐ úgy és azért érne véget, mert Jákob kiáll és őszintén ráolvassa mindegyik hölgyike fejére azt, amit valójában gondol róla, aztán kihajítja a kastélyból mindet. :)

Tracero 2023.11.02. 20:10:50

Spontán Lacibá bulit szervezett XD

Tracero 2023.11.02. 20:12:36

@Egyfejű: Sija Baba :D Jaja...miután Csenge mindenkit bemártott XD ja...nem...Emőkét nem mártotta be :D

Egyfejű 2023.11.02. 20:12:55

Szavannák, fekete nőüüük, óu Afrika.....! :)

Egyfejű 2023.11.02. 20:14:04

@Tracero: spontán műhelybuli :D

Tracero 2023.11.02. 20:15:11

hátakkójóvanakkó XD Kíra sebességbe rakta magát :D

evacat 2023.11.02. 20:16:04

Azon merengek, hogy ma estére elengedem a survivort /majd holnap bepótolom
és visszamegyek a NagyŐre.
Kiváncsi vagyok, hogy ha eddig majd két óra alatt esténként max egy lány
maradt rózsa nélkül, ma hogyan oldják meg a kiszórást-a döntést-az álomrandit.

Gia 2023.11.02. 20:17:45

@evacat: Zoli ellovagol a naplementébe valamelyik operatőr kollégával...

Egyfejű 2023.11.02. 20:18:10

@evacat: Hát akkor szolidaritásból (ha be nem alszok) lehet, hogy én is megnézem a végét.

Tracero 2023.11.02. 20:18:17

@evacat: Hát, gyorsan kell megoldani a nagy Ő végét, mert ugyanannyi a műsoridő, mint szokott :P

Tracero 2023.11.02. 20:19:43

MAjd azé tuti meglepődnek a csajok is, hogy hipp-hopp kirakják őket a kastélyból. Lehet, hgy 2 körös kiszavazás lesz :)

War of colours 2023.11.02. 20:20:26

@evacat: ekg, egyébként én sosem fújtam rá. Én kedveltem.

@Egyfejű: Szia Babaaaa! Ez nekem is tetszene.

Hazug, számító kis aranyásók vagytok mind, menjetek vissza oda ahonnan jöttetek. A szeriki meg hozzanak valakit, akinek van is valami a lába kö... khm.. a fejében :D :D :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:21:34

NA Gazdizok élőben... TIK ?

Szerintetek lehet így igazából összejönni valakivel ?
Én mindig csak egy nővel foglalkoztam egyszerre (ok napokra beosztva volt néha 2-3 egyszerre)

Tracero 2023.11.02. 20:26:16

@SelyemSonkaPini: Sija Szerelmünk :) mink is gazdizunk :) A vékonyfejű már nyálatcserélt gergő gazdával, mert spontán Lacibá leitatott mindenkit :D

sogeking 2023.11.02. 20:28:27

@SelyemSonkaPini: amíg az egyikkel 'foglalkozol', a másik kigazolja a kertet

Egyfejű 2023.11.02. 20:30:20

Közben átnéztem Ázsiába - gyerekek, én eddig Alekoszt már leütöttem és elástam volna egy kaktusz alá, vagy odaadtam volna a helyieknek, hogy feláldozzák jó régi azték szertartás szerint.

Gia 2023.11.02. 20:32:53

@Egyfejű: Alekosz ma extrán köcsög ..

Gia 2023.11.02. 20:33:25

Gergőnek uncsi csókpadja van..

Tracero 2023.11.02. 20:33:37

Picsába...összekevertem őket. ez a vékonyfejű. nem a másik. Gergő gazda a "nem fázol?" átkaroló hadművelettel kezdett a másik vékonyfejűnél is :D akkor..ezzel is smárol :D

Gia 2023.11.02. 20:34:32

@Tracero: Hasonlítanak,csak ez sokkal alacsonyabb.

Egyfejű 2023.11.02. 20:35:10

Eccerű, de célratörő tattika ez a pálinka meg a sufnibuli.

Tracero 2023.11.02. 20:35:13

@Gia: ülve nem egyértelmű, hogy melyik az alacsonyabb XD

Gia 2023.11.02. 20:36:39

Ha Anitát is kihívja a padra,akkó eret pattintok..

Tracero 2023.11.02. 20:37:29

@Gia: tuti kihívja :D nehogy megbántódjon. aztán gyün a "nemfázol?" XD

evacat 2023.11.02. 20:37:37

@Gia: élezheted a halefot.

Egyfejű 2023.11.02. 20:37:46

@Tracero: Szerintem Gergőnek ez otthonos terep, valószínűleg ugyanígy nyomja szombatonként, ugyanígy több lyánnyal.

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:39:38

Anna szép lány, de van valami az arcában amitől megriadok....

evacat 2023.11.02. 20:39:39

Na ne már a négy dalia megijed egy hideg zuhanytól??

Egyfejű 2023.11.02. 20:39:45

Jönnek a cicák! Remélem.

A nomád körülmények már az első szűrő :D :D

Gia 2023.11.02. 20:39:46

Varga Viktor már várja őket a jurtában..

Tracero 2023.11.02. 20:39:55

@Egyfejű: még a zenei is tuti ugyanaz XD a dizsiben :D

sogeking 2023.11.02. 20:40:23

@SelyemSonkaPini: mindjárt kielemezzük, mint a Józsefet :P

Gia 2023.11.02. 20:40:36

@SelyemSonkaPini: Józsi bá ijesztőbb :-))

naty77 2023.11.02. 20:41:11

@Tracero: a másik jobban tetszett neki hosszabban csókolgatta :)

evacat 2023.11.02. 20:41:24

Csilla nem hozott váltóruhát?

Egyfejű 2023.11.02. 20:42:48

"Szeretem a baltát használni"?!

Gia 2023.11.02. 20:44:00

Tündibündi alsó fogsora necces.Már csak egy szájfeltöltés hiányzik..

Egyfejű 2023.11.02. 20:44:23

Azok a békék durván nyomják :D :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:44:33

Azért Józsit se nehéz megvezetni.... egy kis Isteni sugallattal :)

Gia 2023.11.02. 20:45:10

Na,ezek már rezegnek,pedig nem is nyárfák..

sogeking 2023.11.02. 20:45:49

az a szempilla durva :)

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:45:53

@Gia: Az biztos! Tegnap már sogeking úrral elemezgettük és horror lett a vége :)

Tracero 2023.11.02. 20:46:12

@SelyemSonkaPini: egen...profi a csaj XD mondjuk...kézenfekvő volt, hogy valamelyik nő ráugrik erre az isten témára :)

War of colours 2023.11.02. 20:47:24

@Egyfejű: én segítettem volna neked ehhez tolmácsolni, hogy ne értsék félre a helyiek és biztosan feláldozzák :D :D :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:47:58

@Egyfejű: Ha a szamócát eprenke is hívom a szamócapálinkát (ami egy úri huncutság) sose keverném össze az epe pálinkával, aminek ősi múltja van az alföldön ! :D

naty77 2023.11.02. 20:48:30

@SelyemSonkaPini: a hajam égnek áll ettől a vallásos maszlagtól...
Anyósom és testvérei nagyon mélyen vallásosak, van kántor is a családban de hogy nem így beszélnek, gondolkoznak az biztos.
Ez szörnyű.
És ez Józsefre is igaz...
Mindjárt mondta hogy jó lesz fürdőruhában látni a nőket. Ahaaa

Gia 2023.11.02. 20:49:40

@naty77: Ja.Meg árad a szeretet,de a kávé készítés smafu..

sogeking 2023.11.02. 20:51:48

@Gia: a vörös nőből azért kinézem, hogy tett valamit a kávéba (még a halloween hatása:)

Egyfejű 2023.11.02. 20:56:44

@War of colours: Muchas gracias! :)))

@naty77: Egen, van valami hideglelős ebben az egészben, simán jó lenne egy ilyen új vallásos közösség Alapító Atyjának, aki háremet tart a hívek között.

Tracero 2023.11.02. 20:58:51

Nya loncsos is lesmárolta féltékenységből gergő gazdát. tényleg faluzsi disco feeling XD

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 20:58:54

"nem vagyok már annyira zavarban... így most úgy lepippantalak, hogy befosol!

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:01:21

holdvilágképűvle nem volt kedve már smárni

Egyfejű 2023.11.02. 21:02:05

Spontán Laci bácsi kissé feledékenyre itta magát :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:03:01

Gyuri elővette a férfiasságát és zuhanyzott vele :D :D :D

Egyfejű 2023.11.02. 21:03:04

Elővettem a férfiasságomat? én kérek elnézést....:D

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:03:43

Mézes-mázos jó estét mindenkinek!

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:04:23

@Egyfejű: Szó szerint így mondta! :D :D

Tracero 2023.11.02. 21:04:44

@Egyfejű: és közelebb kerültek egymáshoz a kinti zuhany alatt XD

@Hontalan Ivan: viszont kívánjuk :D

evacat 2023.11.02. 21:04:49

Alakulnak a fiúk, ha Annagazdának nem kellenek, esetleg megpróbálhatják
nélküle.

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:05:18

Nekem is hónapok kellenek... vagy két nagy gyönyörű cickó ! :D :D

naty77 2023.11.02. 21:05:44

@Tracero: a fiúk előbb egymással jönnek össze utána Annával. :)

Egyfejű 2023.11.02. 21:06:21

@SelyemSonkaPini: Tudom, figyeltem! :))

Mai konklúzió: egyébként amúgy azért izé, na. :)

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:06:36

Húúúúúúúúúúú Józsi segédnője is horror :D

Gia 2023.11.02. 21:07:12

@SelyemSonkaPini:És ráborult egy vödör festék..

Egyfejű 2023.11.02. 21:07:16

Meg persze nincs csókolózás csók nélkül!

Tracero 2023.11.02. 21:08:00

@SelyemSonkaPini: igen :) és milyen kedves :D lehet ő az ex-feleség XD az lenne egy jó menet :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:10:31

@Tracero: Aki tegnap kikelt a sírjából és még körbenéz a csajok között mielőtt távozik ! :)

Gia 2023.11.02. 21:10:35

Azt kell írjam,hogy elég erős volt a mai gazdás rész..

Gia 2023.11.02. 21:11:39

@SelyemSonkaPini: Hát halló-vén van...:-))

Tracero 2023.11.02. 21:12:05

@Egyfejű: "egyébként amúgy azért izé, na" ez a festettszőke cica volt ez a retorika szakos? :)

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:13:52

@evacat: Bruti jól megmondta. :).
/Nem biztos, hogy ma kiderül Jákob választottja. Szerintem jövőre folytatni fogják egy következő évaddal, amiben az idei, még játékban lévő nőszemélyekhez újabbak csatlakoznak./

Gia 2023.11.02. 21:14:02

Kezdődik a sziget..

Egyfejű 2023.11.02. 21:14:34

@Tracero: Az a fekete egyenes hajú, gőzöm sincs, mi a neve.

Gia 2023.11.02. 21:14:54

Kilóg a lóláb..

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:15:25

Télapó mint egy rossz homeless a Blahán

Gia 2023.11.02. 21:16:13

Jani felismerte a száradó piros mikulás ruhákat..
Jani kulturája nem csípi a koponyákat..

Egyfejű 2023.11.02. 21:16:24

@Hontalan Ivan: Aki megette a másik két szigetlakót, és a koponyájukkal alszik.

Gia 2023.11.02. 21:16:51

@naty77: Télapó lába kilógott a kalyibából..:-)

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:17:39

barna ciciből csokis tej jön ? :)

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:18:22

@Egyfejű: Akkor Télapó lenne a Koponyányi(!) Monyók :) Na de így ki lesz Fehérlófia/lánya?

sogeking 2023.11.02. 21:19:14

@Hontalan Ivan: a hétszűnyű kapanyányi monyók? :):):):)

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:20:35

@sogeking: úgy úgy, de a koponyák miatt koponyányi ;) :D

Tracero 2023.11.02. 21:23:14

hát persze, hogy senki nem tette volna el a védettségi amulettet :D

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:23:15

Nem a faszt nem..... a vicc hogy szegény Jani magától a kaját vitte volna :D :D

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:24:03

Hű micsoda erkölcscsősz itt minden játékos. Zera rosszmájúan ingatja a fejét Vivire nézve, de szerintem ugyanúgy a talizmánt választja :)

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:24:11

Janit kezdem egy kicsit megkedvelni, most hogy kiesett. Amúgy is a Holtak-szigete jobban való neki, mint a taktikával és hazugsággal teli szamaszama

Tracero 2023.11.02. 21:24:58

@SelyemSonkaPini: tudom. a kékcsöcsűd vitte a vesztébe :P :D

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:25:17

@Hontalan Ivan: Nem lehet mindenki olyan becsületes, mint Gergő (ő nem az amulettet választotta)

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:25:53

Zera múltkor panaszkodott, hogy csak a patakban fürdés volt a wellness... Most bepótolhatja az iszappakolást :D bár úgy látom, ez sem elégíti ki az igényeit, erre is csak a fejét rázza. Van, ami neki megfelel??

evacat 2023.11.02. 21:26:17

Ez a játék is volt már. A kreativok a töküket vakarják? Miért fizetik őket?

Balu30 2023.11.02. 21:26:18

@VV12Vikcsii: nincs is már bent a játekban ?

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:26:36

nagymellúek előnyben :D

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:27:40

Kellemetlen feladat ez

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:27:54

@VV12Vikcsii: na jó, igen, ezért járt neki a pirospont :)

sogeking 2023.11.02. 21:27:59

Tomi úgy megy, mint egy zombi

sogeking 2023.11.02. 21:30:07

a fiúknak felemelkedett a zászlója

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:30:23

Zsombornak jól áll a sár

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:30:40

Zera véletlenül a szilikont is kidobta a dekoltázsából ! :)

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:30:50

@sogeking: ezt a feladatot ők már reggel megnyerték :)

evacat 2023.11.02. 21:32:28

Na én most leboritok. Majd a nagyŐ után, vagy holnap folytatom.
Most jobban izgat, hogy Zoli megtalálja az ő őjét, vagy lesz még
esélyem nekem is.

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:32:28

Anett ebben is ügyes volt!

VV12Vikcsii 2023.11.02. 21:35:21

@SelyemSonkaPini: Simi és Anett mellett a többiek labdába sem rúghatnak feladatok terén. Mondjuk most Tomi bizonyíthat, hajrá :)

Rókatündérke 2023.11.02. 21:40:35

Betti élt a rózsával!! Idióta!

Balu30 2023.11.02. 21:40:55

Én csinálnék egy olyan feladatot hogy tele zabáltatnám őket minden földi jóval, majd utána virrasztaniuk kell. Aki a legtovább fennmarad védettséget kap.

De én egy geci vagyok tudom. :D

evacat 2023.11.02. 21:40:58

Nyolc lány!!! Az az érzésem, hogy választott nélkül rekeszti be az egészet
valami olyan maszlaggal, hogy már látja, hogy egyikből se lesz Jákobné és
nem lenne tisztességes tovább áltatni őket.

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:42:25

@Balu30: egyik korábbi évadban volt valaki, aki megevett egy bödön nutellát, aztán kidőlt, vagy valami ilyesmi volt, lehet, tévedek

Rókatündérke 2023.11.02. 21:42:33

@evacat: nekem is fura...vagy ma hazazavar 7 lányt?

Tracero 2023.11.02. 21:44:11

Joe a sportriporter: fogják. a. kókuszháncsokat. és. golyót. gyúrnak. belőle.
istenem....és ezé pénzt kap? :P :D

sogeking 2023.11.02. 21:46:12

@Balu30: aki nem kap védettséget, az is jól jár :)

Egyfejű 2023.11.02. 21:46:37

Na, DroidVirágnak milyen frufruja van!

sogeking 2023.11.02. 21:47:27

amíg Jani visszatér, Anettnak szurkolok

Hontalan Ivan 2023.11.02. 21:47:52

Simi önmagára veszélyes a sok győzelmével. Ha egyszer nem nyeri meg a védettségit, bajba kerülhet.

Hé Joe!! (kezedben a fegyverrel mondd, hova mész) Ne lopd a poénom az iszappakolásról!!

Balu30 2023.11.02. 21:48:42

@Hontalan Ivan: volt 1 hasonló gyerek a Dávidos évadban eleinte folyton nyert. Ahigy az elsőt elvesztette repült is.

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:49:08

A zsákmányszerzés végetért menjetek békével! --- mondaná Józsi :)

Egyfejű 2023.11.02. 21:51:21

Natessék, a sárga rózsa volt az árulás kiskése!

Rókatündérke 2023.11.02. 21:51:55

@naty77: a műsor szempontjából igen, persze. De emberileg.... Zolinak sem fog tetszeni

Rókatündérke 2023.11.02. 21:59:35

Zolinak mindegy...úgy néz ki, vagy nagyon udvarias.

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 21:59:38

Egyértelműen anetttettt kel kidobnia

sogeking 2023.11.02. 21:59:40

ó, Anett veszélyben van

naty77 2023.11.02. 22:00:54

A felkérdezni szótól hidegrázásom van.

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:01:31

@Balu30: Jó ötlet :D :D Az én verzióm az lenne, hogy egy óráig korlátlanul ehetnek és aki utána a legtöbbet kaksizik súlyra, az nyer

Balu30 2023.11.02. 22:03:38

@VV12Vikcsii: ez se egy rossz ötlet :D

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:04:32

@Hontalan Ivan: Igen, az egyesítés után érdemes háttérben maradni és nem jól teljesíteni. Mondjuk Zsófi múltkor majdnem minden védettségit megnyert és úgy menetelt a döntő felé... Csak akkor nem szabad hibázni.

Rókatündérke 2023.11.02. 22:04:35

@naty77: nekem is :)
De Betti miért gondolja, hogy különb dolgot tett, mint Nati? Hogy nem érzi, hogy ez még sokkal gázabb...?

sogeking 2023.11.02. 22:06:04

@VV12Vikcsii: én egyből a holtak szigetén kezdenék, olyat lehet?

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:06:05

@sogeking: Azért, mert elkezdtél neki szurkolni. :D

sogeking 2023.11.02. 22:08:28

@VV12Vikcsii: pedig eddig jól csinálta, és háttérben volt, csak eluralkodott rajta a versenyszellem :)

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:09:02

@sogeking: Még nem, de jövőre módosíthatjuk a szabályokat. Celebek vs Civilek és generációk harca után jön egy élők vs halottak

Egyfejű 2023.11.02. 22:11:05

@Róte katündérke: Á, az ember igen könnyen elhiteti magával, hogy amit ő csinál, az teljesen mááás.

Balu30 2023.11.02. 22:11:45

Jövőre jöjjön egy influenszerek vs. Zoli udvarlói évad.

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:12:14

@sogeking: Szóval nem tudatosan vonult háttérbe, csak ilyen a természete, de a játékokban bizonyítani akar. :S Amúgy a lányok között őt bírom legjobban

evacat 2023.11.02. 22:13:12

NagyŐ: lassan a mai adás felénél járunk és nem halad előre a történet.
Én már arra is gondolok, hogy ma a ceremónia után abbahagyják és majd
később, mondjuk karácsony után folytatják.

Balu30 2023.11.02. 22:14:01

@evacat: szerintem szimplán bejelenti hogy meleg és minden lány mehet haza.

sogeking 2023.11.02. 22:14:23

@evacat: a reggeliben nem mondták, hogy mi lesz?

evacat 2023.11.02. 22:15:10

@sogeking: én sosem nézek tévét. Igy reggelit sem.

Sendmailto1974 2023.11.02. 22:15:31

@evacat: asszony merges mert vege van. En orulok neki. Olyan megalazonak tartom mint kb a gazda hazasodos szart

Egyfejű 2023.11.02. 22:16:01

@evacat: Hát akkor akár el is felejthetik.

@Balu30: Legalább történne valami érdekes.

Hontalan Ivan 2023.11.02. 22:16:12

NEEEEEE ANEEEEEEETT :(((((((( ez most nagyon rosszul érint. Egyik kedvenc játékosom, neeee :(

KékCsöcsűPini 2023.11.02. 22:16:35

Nem tehetek róla, de Vivi nagyon tetszik Nekem, mint testre mint arcra és még esze is van !

naty77 2023.11.02. 22:17:26

@Rókatündérke: egyébként szerintem ez egy verseny. Betti helyzekedik. Vagy bejön vagy nem

Rókatündérke 2023.11.02. 22:17:42

@evacat: nem lepne meg, ha a temperamentumos Zoli téli álmot aludna :)))

Balu30 2023.11.02. 22:18:33

Sorra esnek ki a szimpik.

Remélem nem lesznek igazak a pletykák és nem ez a fíreg kornél nyeri.

naty77 2023.11.02. 22:20:46

@Rókatündérke: a halálfejes zakó eléggé kifejező :)

Tracero 2023.11.02. 22:21:28

@naty77: lehet, hogy tényleg coming-out lesz :D

Rókatündérke 2023.11.02. 22:21:55

@naty77: én úgy gondolom, hogy ha ez taktika, helyezkedés, annak szar. Miből gondolta, hogy ha a múltkori felkérdezés nem tetszett Zolinak, akkor egy randi megzavarásának majd örülni fog? De lehet én vagyok szarul bekötve.

sogeking 2023.11.02. 22:22:12

@Hontalan Ivan: nekem is szimpi
én úgy csináltam volna, hogy aki kiesik, megkapja az összes muffint

Egyfejű 2023.11.02. 22:22:54

@naty77: Még a kitűzője is halálfejes, ha jól látom.

Balu30 2023.11.02. 22:23:13

Simi szimpi de ez az érvelés azért több sebből vérzik.

Rókatündérke 2023.11.02. 22:25:41

@naty77: @Egyfejű: ajjaj :))). Baljós előjelek.
@Tracero: ezt fejtsd ki bővebben hogy képzeled :)? Én úgy, hogy Zoli elkezd fityiszt mutogatva táncolni, és közben kántálja, hogy "nyenyenyenye meleg vagyok nyenyenyeeee" :)))

Tracero 2023.11.02. 22:29:31

nya...ex-buhavi beszopta. ez tényleg aljas volt, hogy sunyiba megzabálták a közös kaját :P Zsombinak milyen bűnbánó feje volt XD

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:30:13

@Balu30: Kornél még Anettnél is ügyesebben háttérben marad, az esetek többségében észre sem lehet venni. Így nem csodálkoznék, ha végén nyerne.

Egyfejű 2023.11.02. 22:31:15

Betti alig tud uralkodni az indulatain.

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:31:37

Zsombira nem tudok haragudni

Gia 2023.11.02. 22:32:13

Ó,mit akar Zoli ettől a Ribizligizitől?

Tracero 2023.11.02. 22:32:33

@sogeking: az XD de nem is értem...nem gondulták, hogy feltűnő lesz, hogy a 3-ból marad nulla? :D

evacat 2023.11.02. 22:33:12

@Egyfejű: De támogatja Zoli döntését. - mondta utolsó mondatával Betti.
S honnan vette, hogy bárkit érdekel, hogy ő mit támogat.

Tracero 2023.11.02. 22:34:28

@Gia: én se értem :P meg mé mondta neki, hogy "szeretlek" ? :P holott még mondta is előtte, hogy felvett szerepet játszik a kis kígyó :P
@Egyfejű: remélem , Betti most hoppon marad :D

sogeking 2023.11.02. 22:34:47

@Tracero: mondjuk az elején kár volt a pirosaknak megmutatni

Hontalan Ivan 2023.11.02. 22:36:10

Anett kirakása most úgy elszomorított, hogy lehet holnap nem is jövök :(

Egyfejű 2023.11.02. 22:37:14

@evacat: Valamiért már kvázi magáénak tekinti, lvagy legalábbis nagyon beleélte magát, látszik rajta, hogy majd felrobban az idegtől, hogy ez meghiúsulhat.

Tracero 2023.11.02. 22:37:38

@sogeking: egen.. Akkor nekem is szólt a fejemben a vészcsengő :P
Először nem is értettem, hogy hova lett az ananász!! Azt hittem hirtelen, hogy ez valami plusz játék és menekülni kell egy kannibál törzs elől :D vagy pont forgat másik ország stábja is XD

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:38:47

@Hontalan Ivan: Muszáj jönnöd.
Mikulásnak most nem lesz könnyű dolga a Holtak-szigetén. Először Jani, most meg Anett

Egyfejű 2023.11.02. 22:39:31

@Tracero: Valószínűnek tartom, túl sok ez a nyomulás.

Rókatündérke 2023.11.02. 22:39:43

@Gia: azt hittem több esze van. De úgy látszik a zsánere a kis nyávogós golddigger kezdeményt.

War of colours 2023.11.02. 22:40:26

@Tracero: talán valamit összekeverek, de azok az ananászok nem a dugi veteményből voltak? vagy arra már fény derült? A Buhavi rejtett veteményesére?

VV12Vikcsii 2023.11.02. 22:42:36

Közben utánanéztem, hogy Külföldisztánban milyen tematikák voltak. A Heroes vs. Villains és a Brains vs. Brawn vs. Beauty jól hangzik, remélem itt is lesz hasonló

War of colours 2023.11.02. 22:42:48

@Rókatündérke: @Gia: Kérjük, tegyéb meg tétjeiket és tippeljenek!

1. Zoli meleg
2. Zoli bukik az orosz fiatal rüfkékre
3. Zoli foglalt és az egész egy kamu

Balu30 2023.11.02. 22:44:07

@VV12Vikcsii: de a heroes vs villians az ilyen all-star szerű nem? Nem regebbieket hívtak vissza?

Tracero 2023.11.02. 22:44:37

@War of colours: de. De én azt nem hívnák ex-buhavi veteményesnek :P de mondasz valamit, ha nem mutatták volna meg a ex-jarakay-nak, akkor most nem lenne balhé :P

Hontalan Ivan 2023.11.02. 22:44:55

@VV12Vikcsii: úgyis jövök, csak sajnáltatom magam O:)

naty77 2023.11.02. 22:47:23

@War of colours: de az összes selejtet kiválasztotta-mondja a férjem :)

Rókatündérke 2023.11.02. 22:48:20

@War of colours: én már mondtam, hogy szerintem van valakije :), lehet egy orosz pasi :)))

Egyfejű 2023.11.02. 22:49:16

És Betti még mindig itt van. Meh.

Rókatündérke 2023.11.02. 22:49:38

@naty77: igaza van a férjednek. Csengét nagy hiba volt kitenni...

Rókatündérke 2023.11.02. 22:52:32

@Egyfejű: ja...a vénasszonyt és a kis kígyót ki kellett volna tenni most.

Rókatündérke 2023.11.02. 22:54:10

Utolsó játék a kastélyban...

naty77 2023.11.02. 22:55:34

@Rókatündérke: azt mondta nem ez az utolsó nap
Akkor most mi van?

evacat 2023.11.02. 22:55:53

Rami: nem ma lesz vége a nagyŐ cimű műsornak.

Öten maradtak. Karácsony és szilveszter közép pont befér.

War of colours 2023.11.02. 22:56:51

@naty77: a férjednek nagyészt igaza van.... nem mintha könnyű lenne gyémántokat választani közülük....@Rókatündérke: :D :D :D ez gyó vót.....

@Egyfejű: "És Betti még mindig itt van. Meh." szívemből szóltál :)

@Hontalan Ivan: küldjünk Anettnak pozitív energiákat, hogy vissza tudjon jönni onnan....

Egyfejű 2023.11.02. 22:57:12

Fantasztikus feladat, mit ne mondjak.

VV12Vikcsii 2023.11.02. 23:02:21

@War of colours: Legyen a 2., ez teljesen érthető lenne.
(Remélem nem gond, hogy egy ananászt megettem a hűtődből)

VV12Vikcsii 2023.11.02. 23:05:38

Nagyon beleélitek magatokat a Nagy Ő-be, valószínűleg jobban izgultok, mint a jelöltek :) :)

War of colours 2023.11.02. 23:07:00

@VV12Vikcsii: nem , dehogy, odaadod a védettségi amuletted? TRacero mostanában eltávolodott tőlem, félek, hogy kiszavaztat a csajokkal a Cicikommandóból :D :D :D

VV12Vikcsii 2023.11.02. 23:08:12

@Balu30: Nem tudom. Amúgy te mondtál hasonló all stars ötletet, és én csak támogatni tudom. :)
@Hontalan Ivan: Helyes :)

VV12Vikcsii 2023.11.02. 23:09:48

@War of colours: És miért nem Attilának küldöd az energiáidat?

War of colours 2023.11.02. 23:11:01

oh, először Anett, most meg a kedvenc robotom, basszus, szar napom van....

naty77 2023.11.02. 23:11:31

Ezeket az ultragáz ruhákat vajon honnan szedték??? :)))

Egyfejű 2023.11.02. 23:11:32

De aranyos, na..."megnyugtatok mindenkit, jövőre nem jövök"

Rókatündérke 2023.11.02. 23:11:49

Na Robotkánk kiesett, hiányozni: fog :))

@VV12Vikcsii: jó, de nálunk nincs ott a forgatókönyv :)

naty77 2023.11.02. 23:12:05

@War of colours: de ez legalább logikus magyarázat volt miért küldi el Robotkat

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:13:08

Ha ezek után a TV2 kihagyja azt a ziccert, hogy a következő nagy ő Virág legyen….

VV12Vikcsii 2023.11.02. 23:14:17

@War of colours: :D Remélem kibékültök. Persze, a védettségi amulettemet a melltartómban tárolom, vedd ki nyugodtan :)

War of colours 2023.11.02. 23:14:47

@Thats What She Said!: nagyon remélem, hogy nem hagyja ki, esküszöm én azt tuti végig nézem :D :D :D a végére totál megszerettem vicces kis robotomat :D

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:16:17

@Rókatündérke: egy nagy kérdőjel a csaj… mindenesetre szerethető lehet, mert megkedvelték ott bent a többiek . Lehet hogy így tették pozitívvá a személyét, hogy eddig bent hagyták. De mondom, ideális nagy ő lenne :)

Rókatündérke 2023.11.02. 23:16:26

@naty77: most nem azért, de Zoli nekem nrm tűnik valami villám vilinek...

War of colours 2023.11.02. 23:16:37

@VV12Vikcsii: upsz, már meg is van, szerzek egy időnyerőt hozzá, megyek a Buhavihoz és hazaküldöm Zsombort Gergő helyett ;) :D ;)

naty77 2023.11.02. 23:18:09

Feltűnt nektek hogy megállás nélkül pezsgőznek Zoli meg folyton vezet???

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:18:26

@evacat: ugye?! Jaj legyen már ő!!
Na de milyen pasik mennek majd oda… Atyaeg ….

War of colours 2023.11.02. 23:18:30

@Thats What She Said!: talán furán hangzik, de a maga furcsa stíilusával a legönazonosabb szereplő volt, a többi sokkal inkább szerepet játszik, mint ő

War of colours 2023.11.02. 23:19:15

@naty77: nekem igen, :( jó példa :(

Egyfejű 2023.11.02. 23:19:41

@naty77: Biztos Süsü kölyökpezsgő, csak átcímkézték :)

War of colours 2023.11.02. 23:19:52

@Thats What She Said!: Alekosz biztosan ott lenne, megnéznék egy társalgást köztük ;) :D

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:21:57

Csenge , és a nyelvtanarno ( Erika?) volt intellektusban az egyetlen lehetséges , hogy ne tegye hulyeve magát Zoltán a végén. , a 47 éves csajon kívül. Mert a többivel nevetségessé teszi magát, azt meg nem fogja. Így azért szórtak ki csenget most, hogy az üzletasszony nyerjen. Más opcio nincs.

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:22:55

@War of colours: persze. Kis furabogar, de azért vele is jatszatjak am a szerepet, semmi kétség.

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:24:41

@War of colours: jaaaaaj azaz!!! De Alekosz , amellett h biztos van neki is normális oldala, atverné a palankon Virágot rövidesen …

War of colours 2023.11.02. 23:25:06

@Thats What She Said!: ahhoz képest most kapta le felfújt szájú MűEmőkét :(

Egyfejű 2023.11.02. 23:25:12

Babák, már a lábam is lerágtam félig az izgalomtól, de muszáj abbahagynom, késő van,holnap meg meló. Köszi a társaságot, aludjatok jól, sárkánypacsi!

evacat 2023.11.02. 23:26:31

Ezek szerint végig lenyomják a torkunkon az egészet, ha holnapig tart is.

Még arra se vették a fáradságot, hogy ujravágják és kicsit feszessé tegyék.
Maradt a mai nap is ugyanolyan terjengős, időhuzós, mint a többi.

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:27:13

@War of colours: biztos mondtak már neki h közel a műsor vége, ( nem volt több már ezekben a lanyokban, szemlátomást felporgették), tessék csokolozni!

Rókatündérke 2023.11.02. 23:28:00

@Thats What She Said!: az öregasszony nekem nagyon karótnyelt. Olyannak gondolom, aki kesztyűben, csipesszel fogja meg a kukit :)))

Balu30 2023.11.02. 23:28:11

Kezdek félni hogy Zoli engem fog választani.

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:29:12

@Rókatündérke: Zoli sem különb :)))
Bár meglátásom szerint buzi.

Rókatündérke 2023.11.02. 23:29:30

@evacat: nem tudhatjuk, Zoli mennyi reklámidőt vett :)))

naty77 2023.11.02. 23:29:38

@Rókatündérke: ez jó és igaz. :)
Jól mondta Zoli azt is hogy nem érdeklődik róla nem a jövőről kérdezi

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:30:00

@Balu30: lolllll. Elnézelődnél azért abból a jakuzziból :)))

Rókatündérke 2023.11.02. 23:30:19

@Balu30: esélyes ;) ... Mi is volt a 30 XD??

naty77 2023.11.02. 23:30:49

@Thats What She Said!: egyébként nekem Emőke a befutó egy ideje. Bár extrém a külseje de szimpi. Normálisak a megszólalásai

Rókatündérke 2023.11.02. 23:31:13

@Thats What She Said!: nem kennék meglepve, ha végre felvállalná..

naty77 2023.11.02. 23:32:07

@evacat: fél 1ig tart? Uhh. Én vagyok a hülye hogy még nem alszom

Rókatündérke 2023.11.02. 23:32:33

@naty77: holnap de meg fogom szívni...

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:33:28

@naty77: igen. És látszik hogy megbánta már az egész jelentkezést, amennyi baromságot kell itt csinálni, ő mégiscsak az üzleti életben nem adhatja egy szint alá. De a többi jelölt gaz. Emőke legalább normális. Nem is értem mit keres itt…

Balu30 2023.11.02. 23:34:47

@Thats What She Said!: végülis a jelenlegi munkámat nem szeretem, javuzzizni szeretek, Zoli szerintem a valaha volt legkevésbbé irritáló nagy Ő (hozzá teszem influercerként se volt soha szerintem annyira kirívó, nem értem Dancsó belé pl. miért állt ennyiszer) úgyhogy lehet fel kéne áldoznom magam.
Ja és most lettem friendzone-olva úgyhogy minden adott :D :D

War of colours 2023.11.02. 23:36:13

@naty77: egyetértek, egyetlen proli/rüfke/írigy/etikátlan/gerinctelen/görény beszólásra sem emlékszem, pedig nagyrészükhöz többet is tudnék mondani :(

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:36:37

@Rókatündérke: gyanús… ahogy ott abban a virágos selyem köntösben a csupasz mellkasa kivillant, az egész faszi úgy nézett ki mint a Madarfeszek c. filmből a homi apa… emlékeztek? :))))

Rókatündérke 2023.11.02. 23:37:19

@Balu30: én azért félnék, hátha matatni is kell majd abban a jakuzziban :)))
Fel a fejjel, mert ugye vagy még fiatal vagy, vagy meg vagy áldva :D

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:37:49

@Balu30: na ezt az oldalát nem ismerem…

War of colours 2023.11.02. 23:40:04

@Balu30: együttérzésem a friendzone miatt, azt úgy rühelltem :(

Van egy kis barista unicumom a hütőben... gondoltam felajánlom, de egy férj is van a hálóban szóval, lehet, hogy jobb ha valaki más fogad be ;) :D

de virtuális együttéző ölelésem a tiéd <3

Rókatündérke 2023.11.02. 23:40:19

Balázs milyen jól érezheti magát :)

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:40:58

Ezek most az exénél akarnak most bevágódni? Hujjjuj:)

Rókatündérke 2023.11.02. 23:42:16

@Thats What She Said!: ezt el sem hiszem, ami folyik itten...:)

Balu30 2023.11.02. 23:44:36

@War of colours: köszi cuki vagy :) :)
Nekem szilvás van. Már mint nem férj hanem Unicum ?

Rókatündérke 2023.11.02. 23:45:03

Húszévesen nagyon sok kapcsolatod volt :)???

naty77 2023.11.02. 23:45:53

@Rókatündérke: az ex elég férfias és kiképző tiszt jellegű :)

naty77 2023.11.02. 23:46:51

@Balu30: kívánok szerelmes zonát
Nem Zolival :)

War of colours 2023.11.02. 23:48:40

@Rókatündérke: Mókica hozta régen, de már jóideje nem láttam...

@naty77: talán ő volt a pasi a házasságban, lehet, hogy ezért tudott működni egy darabig... :D :D

Rókatündérke 2023.11.02. 23:49:01

@naty77: rövid hajú, kemény asszony...szinte mintvegy pasi
Amúúgy el sem tudom képzelni, hogy a volt férjem házában felhőtlenül partyzok, miközben ő 4 nőt csókolgat az új pasim meg az arcába mászik a többi nőnek, akit épp nem csókolgat :))))

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:49:31

Lejatjak a nőket evvel a műsorral… eleve a ffinak kene nyomulni nem a nőnek… erre beeresztik ezt a sok agyatlan not ide, csak a nézettség kedvéért még ki is élezik azokat a szitukat ahol taposhatják egymást

Thats What She Said! 2023.11.02. 23:52:52

El fogok aludni… joccakat:)

War of colours 2023.11.02. 23:54:38

Ha megnyeretik ezt a szart Bettivel én ... nem is tudom..... kiborulok.... na jó nem, annyira nem érdekel, de akkor is...

Rókatündérke 2023.11.02. 23:56:06

@War of colours: pedig sanszos. Emőkének drukkolok már egy ideje.

Rókatündérke 2023.11.02. 23:59:23

@naty77: az. Elmennek a sunyiba. Én meg aludni....

War of colours 2023.11.02. 23:59:46

BEtti és NAti??!?!?!? akkójóvanakkó....
én másik mozit nézek...

Rókatündérke 2023.11.03. 00:02:23

Vén f.sz.
Nem tudok mást mondani

Thats What She Said! 2023.11.03. 00:02:23

Vasárnap este lesz a döntő.

Gia 2023.11.03. 00:02:54

Na és akkor mikor lesz az uccsó rész?

Thats What She Said! 2023.11.03. 00:03:05

@Rókatündérke: aaa ez nem az o döntése. A csatornae minden lépés

evacat 2023.11.03. 00:04:15

Na b+! Ha ezt tudom, akkor nem kotlok itt éjfélig.

Vasárnap este találkozunk.
Bár ha Betti lesz a befutó akkor Zoli vak és süket, ha meg Nati, akkor vén hülye.

evacat 2023.11.03. 00:05:20

@evacat: Jó éjt a bagolyműszaknak.

War of colours 2023.11.03. 00:05:36

jó éjszakát Babák! köszönöm az estét ,, szuper volt veletek, a műsor szerkesztői kakiljanak egy egész sün családot az elhízott fajtákból

puszkány!

War of colours 2023.11.03. 00:06:08

@evacat: erre még visszajövök, ekg

Tracero 2023.11.03. 07:34:41

@Fálki: szervusz Király :) kérhetünk szépen új játszóteret? :)

Tracero 2023.11.03. 07:40:22

@evacat: @Rókatündérke: @War of colours: ha Betti lesz a befutó, akkor azé, me Zolibának van az a nagy segg fétise :) Nem tudom ki hozta azt a videót, amikor valami tengerjáró folyosóját mutatta Zolibá, hogy milyen hosszú (mármint a folyosó) aztán rázoomolt egy orbitálisan nagy seggre :D (tudom...tudom...má mondtam vagy 3x :D de mély nyomot hagyott :D

Cérnahuszár 2023.11.03. 08:00:59

na még a cikket is elolvastam.... ennyi komplett hülyét, de komolyan.

azt hittem nincsenek hülyébbek mint a vv-ben, tévedtem.

SZIGMA 2023.11.03. 08:22:03

Jó reggelt!

Hát elaludtam az elejét meg a végét. Tegnap az inerciarendszerekről beszéltünk Betti-Erika viszonylatban. Az még csak-csak. De akkor valaki mondja meg, hogy Csenge-Betti viszonylatban mi van ebben a Bettiben, ami indokolja, hogy őt tartsa bent Zoltánunk?
Málenkij Robotot meg elküldte a Holdbázisról. Szerintem jövőre vele lesz műsor, a Nagy (Kígyóbűvöl)Ő.

naty77 2023.11.03. 08:23:32

@Cérnahuszár: ez tegnap volt az adásban. :)

tudjátok én vagyok a hülye hogy alvás helyett ezt a műsort nézem napok óta, most halni készülök a monitor előtt. :(((

evacat 2023.11.03. 08:30:19

Olyannyira tervezett volt a tv2-nél ez a vasárnapi Ődöntő, hogy még most is tények-sztárban sztár van a port műsorban

Cérnahuszár 2023.11.03. 08:30:40

noéról....lehet az utóbbi napok zuhéi azért van, mert a jóisten újra próbálkozik?
belenézett a műsorokba

Tracero 2023.11.03. 08:32:07

@SZIGMA: hogy mi van Bettiben? ott írtam fentebb :D de hozhatom Newton nemtudomhanyadiktörvényét is magyarázatnak :D
kepkuldes.com/image/Da4mxg

SZIGMA 2023.11.03. 08:32:12

@Cérnahuszár: Az csak egy beteg poén volt Virágtól, nem a legtutibb pasizós módszer, az biztos.

SZIGMA 2023.11.03. 08:34:35

@Tracero: Szóval a szegény gyermekkorból megmaradt a csirke far-hát iránti vonzalom...

Cérnahuszár 2023.11.03. 08:35:20

@SZIGMA: szerinted képes lesz az ilyesmit abba hagyni?
elbír a bulvár egy női alekoszt?
az eredeti is túl sok

Balu30 2023.11.03. 08:37:18

Megidézzük Fáklit hátha kapunk új posztot?

Zoli nöjének egy hajszála, Zera botoxának 1 miligramja és egy szűz lány vére kell hozzá. Ki kell szórni egy körbe és mindenkinek féllábon kell Tóth Gabi dalokat énekelnie és akkor megidéződik úgy olvastam az okkultista könyvekben.

naty77 2023.11.03. 08:40:13

@Balu30: írtam neki üzit hogy kérünk új posztot

naty77 2023.11.03. 08:40:46

@evacat: biztosan kitalálták a marketingesek hogy ez így nagyobb durranás lesz.

evacat 2023.11.03. 08:44:07

@naty77: én is irtam még tegnap este. Dóga lehet. Vagy valami jóóóón gondolkodik.

evacat 2023.11.03. 08:45:37

@Balu30: rosszul tudod: a Tóth Gabi dalokat énekelve Krausszal kell dzsiggelni. Na akkor
jön az uj poszt.

SZIGMA 2023.11.03. 08:47:39

@Cérnahuszár: Akárhogy is, szerintem viccesebb mint Alekosz. Olyan frappáns poénokat tolt időnként, hogy csak lestem.
Amúgy, AMÚGY kaphatna egy külön műsort Jázminátorral együtt a technika legújabb vívmányairól, mesterséges intelligencia, drónok, robotok, űrkutatás, stb...

naty77 2023.11.03. 08:58:34

@SZIGMA: jaj ezt most elképzeltem és én is megrökönyödött arccal ülök

SZIGMA 2023.11.03. 09:10:35

@naty77: A Delta új kiadásánál biztosan jobb (viccesebb) lenne. Nem kell túl sok tartalom, mert a felkonf és az interjúk úgyis lassabban haladnának, a felnőtt népesség nagy részének meg egyébként is kb. ebben a tempóban kell magyarázni és még úgy sem értenek semmit...

naty77 2023.11.03. 09:36:12

@Cérnahuszár: várj azért Pécs nagy város, kicsit célzotabban kéne közelednünk, de a jelmezhez tudok készülni amit küldtél képben, szerintem van otthon minden hozzá. :DDD

Cérnahuszár 2023.11.03. 09:45:51

@naty77: ok, én szerzekilyen cuccot a raktárából. A fedősztori legyen egy új kávémeghívás. Arra biztos nem fog gyanakodni

megmentjük a világot robotkától

evacat 2023.11.03. 10:40:57

vvhv.blog.hu/2023/11/03/simi_taktikus_vagy_de_gyava#comment-form

Most ezen a játszótéren van a gyülekező.
Esőkabátot hozzatok!
süti beállítások módosítása