2023. augusztus 28. 16:47 - Fálki

A híd s01e07

fulcrum-tb_s01e07_1080p_web_mkv_snapshot_43_17_2023_08_28_16_39_36.jpg



Akartam írni rendes hv-t egyenként a részekről, meg egy összefoglalót arról, hogy mennyire kibaszott geci jó volt ez és végre az HBO megmutatta, hogy nem csak trash arcokkal lehet realityt csinálni... És mennyire jó, hogy nem VV Virág analizálást, VV Renátó parasztkodását és VV Piros idiótaságiat kell nézni, hanem vannak rendes beszélgetések, értelmes emberek, normális értékrenddel és normális élettel, akiket összezárnak és jé, működik a koncepció.
De aztán jól maga alá temetett a nyár és a munka, szóval bocs, de csak ez lett.

Gondolom úgyis kidumáltatok már mindent a fórumban :)

Köszönjük a reményt, HBO!

Aki még nem látta A hidat, az álljon neki és nézze meg, csak 7 rész, de 10/10.

1087 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr5618202731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZIGMA 2023.08.28. 17:00:44

2. Szia Fálki! Köszi!

Tracero 2023.08.28. 17:16:59

@Fálki: Szervusz Király :D köszönjük szépen az új játszóteret :D
Tényleg, így tetszett? :D hát, mink csalódott vagyok. de jó :D

Fálki 2023.08.28. 17:22:44

Nekem nagyon-nagyon tetszett.

Nyilván volt ami nem: Pl a szerkesztői belenyúlás, hogy hopp, most elveszünk tőletek 1-2 napot, emrt túl jól haladtok. Hopp, most már csak 60 percetek van. Hopp, vesztes csapat kettőtök menni kell, hacsak a leggyengébb láncszem nem adja fel.. wtf wtf wtf, mindegyik egy gecinagy wtf.

De minden mást viszont nagyon imádtam.

A színészek döntéseit is (azt nem, hogy kitaláltak egy rémesen béna hazugságot), a szabotázst is és bár balekségnek tartom, de a így pár napot gondolkodva a pénzosztást is.

Az pedig, hogy három ember között oszlottak el a szavazatok és mindegyik szavazat szociális alapon ment, az mindent elmond a magyar emberekről és arról, hogy mi van belénknevelve.

Jonny Fairplay bármelyik gyenge utánzata nagyon könynedén nyerte volna meg ezt a "játékot".

És jah, Csaba volt a kedvencem.

naty77 2023.08.28. 17:38:01

@Fálki: én nem néztem a hidat, de olvastam a többieket végig és az ittlakók nagyon másként látták mint te. :)

VV12Vikcsii 2023.08.28. 17:49:14

@naty77: Jó, de az itteniek alkotják a folyton elégedetlenkedők táborát. Nekik/nekünk semmi sem jó.
Ezzel szemben az index/telex stb. minden portál nagyon elismerően nyilatkozott A hídról.
Én a kettő között helyezkednék el, de inkább pozitív véleménnyel vagyok róla. (7/10)
Az utolsó rész különösen tetszett: a rész üzenete, a győztes személye, a pénzosztás

evacat 2023.08.28. 17:55:11

@Fálki: Tulajdonképpen a bloglakók is hasonló véleménnyel voltak mint te
Örültünk a "másságának" elismertük amiben jobb, mint a kertévék kifekszikleelőbbkivel, műsoraitól, örültünk az igéretes castingnak, a helynek, a heverőnvakarózás helyett az embert próbáló feladatnak. Talán túl sokat vártunk ettől a műsortól, és pont
ezért voltunk csalódottak az elszalasztott lehetőségek miatt.

Az pedig, hogy főleg a hibákat ostoroztuk a kommentelés sajátossága. Nem lehet estéken keresztül bámulni a képernyőt és hozsannázni. Ezt nagyjából egyszer mindenki megtette valami neki tetsző megoldás után.

Tracero 2023.08.28. 18:17:51

@evacat: egy részével nem értek egyet :D remélem elégedett vagy XD nya...ma veszekszünk? ma megfelel neked? :-) Amúgy abban tök igazad van, hogy elhalasztott lehetőség miatt vagyok én is főként csalódott :)
@Fálki: ezt gondultam róla a vége után: nya...viszont...engem nem vettek meg ezzel a takonykenős meg fordulatosnak szánt utolsó 2 résszel. A fűrészelés, modul összerakásos rész dögunalom volt. A kiabálások ellenére is. Sekélyes viták, amik bárhol előfordulnak ilyen versenyhelyzetben. Gyó..Janka aranyos volt. De ez sem volt fair, mert szegény tesója miatt mindenki érezte, hogy neki jár a lóvé.
Amúgy rövid volt és lukak voltak. 1 hét eltelt mire láttuk a következő részt. a játékosok nem hagytak mély nyomot bennem, mert nem ismertem meg őket bensőségesen (ezt WoC fogalmazta meg nagyon jól). Volt, akit alig láttunk. igen...az a rész érdekes volt először, hogy hogy viselkednek stresszhelyzetben, viszont a beszélgetések mesterkéltek, felületesek és rövidek voltak és egen... végig manipulálva éreztem magam. lehet, hogy az elvárások voltak túl magasak, de összességében ez nem volt nagy hagyás :)
Azzal viszont egyetértek, hogy nem haltak el az agysejtjeim, amikor beszélgettek, viszont szinte semmi másról nem beszélgettek, mint a hídról, hogy éhesek meg áskálódtak (gyó..hidat köllött építeni és éhesek voltak, így adja magát az áskálódás :D
Vera volt a kedvencem :D Viktor iránti megvetésem ugyanazon a szinten van, mint amit Barma meg Dolores Umbridge iránt érzek :D

VV12Vikcsii 2023.08.28. 18:37:31

@evacat: @Tracero: Az a baj, hogy ti Párharc/Nagy Ő-szerű műsort vártatok. Pedig már régóta tudjuk, hogy mi lesz A hídnak az alapkoncepciója, ettől nem lehetett eltérni, a reality csak hozta az elvártakat, sőt többet is (én egy kicsit rosszabbra számítottam). Így az általatok felhozott hibák egy része nem fogadható el.
Érdekes látni, hogy mindketten említettétek, hogy a játékosok nem hagytak bennetek mély nyomot és nem volt idő megismerni őket. De amikor az utolsó részben minden játékos elkezdett arról beszélni, hogy miért jelentkezett, miért lenne jó neki a fődíj, akkor meg az volt a baj nektek, pedig az a beszélgetés arra is szolgált, hogy elmélyítsék a szereplőket.
Csatlakozhatok a veszekedésetekhez amúgy?

Tracero 2023.08.28. 18:44:14

@VV12Vikcsii: ezzel most megfogtál, mert anál a tábortüzes beszélgetésnél, mert nem hatott meg senkinek a története, akit egyszer beskatulyáztam :P :D nem akkor kellett volna megtartani vagy nem csak akkor. Jó..tudom...a híd építése közben a hídról beszéltek. meg hogy éhesek. meg áskálódtak :)
Természetesen, csatlakozhatsz az előre eltervezett (de nem script-elt!!) veszekedéshez, de nem foghatod egyikünk pártját sem :D tehát minden esetben egy 3. oldalt kell képviselned :D

evacat 2023.08.28. 19:03:00

@Tracero: részben ekg, részben nem. S most tényleg nem azért, hogy veszekedjünk.

Ami nagyon nem, de nemcsak veled nem:

"Janka aranyos volt. De ez sem volt fair, mert szegény tesója miatt mindenki érezte, hogy neki jár a lóvé."

Minden realitynél felmegy az agyvizem az egyéni szoc. problémák felemlegetése és kvázi érdemként való lobogtatása miatt.
Máskor is, máshol is mindig van egy szülő, egy testvér, aki miatt hősünknek áldozatot kellene hoznia és ezt egy realityben való szerepléssel gondolja megoldani. S hogy erre több esélye legyen, a műsor adott pontjain el is ejti, többször.

Igen!!!! Tudom, hogy egyedül ezt nem tehetné meg, ehhez a szerkesztői szándék is kell, de megpróbálok elvonatkoztatni, mert nekem nézőnek nem a szándékok alapján kell itélnem, hanem a látottak alapján.

De azt is tudom, hogy ebben a véleményemben igen gyakran egyedül maradok, neki jár, mert ......... miért is???

A veszekedést estig elhalasztom, majd ott vivhatunk azon, hogy te hogy készitenéd el a marinált dinoszaurusz farkat és teszel-e rá fahéjat, vagy vaniliás sodót öntesz rá.

evacat 2023.08.28. 19:11:00

@VV12Vikcsii: Csatlakozhatsz.

Már megint trollkodsz kicsit????

Pont, hogy nem a Párharcoló NagyŐk randiműsorát vártuk a Hidtól, hanem valami mást.

S igen, ami jó volt, azt irásba is adtuk. De miért kellene a hibákról mélyen hallgatni, ha már egy kibeszélő blog lakói vagyunk.

Ezredszer és harmadszor: nem alakult ki érzelmi kötődés, nevezzük mélyebb szimpátiának. Nem alakulhatott ki hétszer háromnegyed óra teljes műsoridő alatt. A szereplőknek jóformán a nevét sem tudtuk üzembiztosan /szerinted az utolsó rész
hosszú hajú lánya ki volt, és mit lehetett róla tudni/.

Ezeket az alapinformációkat nem helyettesiti az utolsó részben elhangzott miért én érdemlem meg a lóvét.

Egyetértek Tracival, nem akkor kellett volna erről beszélni, hanem mondjuk az elején, és akkor mindenki eldönthette volna magában, hogy ő mint néző, melyikkel tud szimpatizálni.

Tracero 2023.08.28. 19:15:12

@evacat: ahogy akarod. akkor veszekszünk, amikor neked megfelel. mindenki abból főz, amit itthon talál? akkor én régi specialitásomat, az énekes madarak nyelvével töltött gólyát készítem el. blansírozott madagaszkári vanília rudakkal és ropogós elemként Dodó madár tollával :)

Tracero 2023.08.28. 19:19:27

@Fálki: ez gyó videó XD
Viktornak ez az "árnyalni kéne a kommunikációmat" mondata szó szerint elhangzott egy másik interjúban is. Ezt tuti úgy mondta neki valaki. meg ezt is: " a kommunikáció mindennek az alapja. Az a híd az emberek között" HÁHÁHÁHÁ..amúgy igaz...de ezt tőle hallani..priceless :D
Alex antipatikus. A műsor alatt is meg az interjú alatt is. Janka cuki volt.
Rubin Kristóf részt visszatekertem 3x. Orrvakarás, szájtakarás XD kíváncsi lettem volna, hogy mit vágtak ki a ying-yang-os rész után XD majdnem leköpte a riportert. Amikor felvonta a szemöldökét egy válasz végén , annak a testbeszéd jelentése: "válasz...válasz..válasz... te fasz" XD

VV12Vikcsii 2023.08.28. 19:21:15

@Tracero: "ANÁL a tábortüzes beszélgetésnél"
Huh, az igazán kellemes volt. Bár van egy olyan érzésem, hogy direkt írtad így :P
Oké, akkor csatlakozok, ha elérkezik a pillanat. Addig is rajtatok tartom a szemem

Tracero 2023.08.28. 19:24:54

@VV12Vikcsii: egen :D direkt írtam úgy :D viszont rákerestem az avidra valamelyik nap, mert fingom nem volt, hogy ki ez. Már mindent értek XD viszont fatya a zene, ami hozzája tartozik :)

VV12Vikcsii 2023.08.28. 19:27:18

@evacat: De miért kéne a szereplőknek magukban tartani, hogy honnan jöttek és milyen célból jelentkeztek? Ez is hozzátartozik a teljes képhez, s majd a néző/ a többi játékos dönt arról, hogy ki érdemli meg a fődíjat az adott esetben.
A Való Világban sem elég a szociális kártya, szimpatikusnak és érdekesnek kell lenni.
Itt is Janka nemcsak azért nyert, mert sajnálták.
Egyébként igazságosan nem is lehetett volna megállapítani, hogy ki legyen a végső győztes, mert Gergő, Vera, Janka, Ádám stb. minden tőlük telhetőt megtettek. Így a végén figyelembe vették a személyes történeteket is, ez szerintem természetes.

VV12Vikcsii 2023.08.28. 19:32:34

@Tracero: :) :)
Melyik zenére gondolsz egyébként? Az anime zenéjére
www.youtube.com/watch?v=NOzduhpB8mE
vagy a karakter zenéjére?
www.youtube.com/watch?v=bQ6D0OwHYi8

Tracero 2023.08.28. 19:34:42

@VV12Vikcsii: egyik sem. volt valami flamencogitáros :)

VV12Vikcsii 2023.08.28. 19:51:24

@evacat: Én még soha nem trollkodtam! :)
Csak kötelességemnek éreztem megvédeni A hídat, mert túl sok pofont kapott tőletek ahhoz képest, hogy korábban mennyire lelkesen követétek a Párharcot , Celebrandit és társait. Így figyelembe véve ezt, egy kicsit aránytalannak éreztem a lehúzást tőletek, pedig legtöbb dologban igazatok volt.
@Tracero: Ja, most már tudom melyik :)

evacat 2023.08.28. 20:13:07

Végre!! Azon gondolkodtam, hogy mit főzzek holnap.
Hát, hogy nem jutott az eszembe! Reggel leszaladok ide a falusi kis coop-ba és veszek egy tál lila tengeri sünt és kirántom.

Vikcsiii! Ezt nem lehúzásnak szánom. Ez is a gasztronómia fontos része, tudom. S nem is ágálok az ellen, amikor Jenő bemutatja az általa készitett tányért.
De könyörgöm, olyan versenyzők elé tenni ilyen alapanyagot, akik sirva fakadnak egy nyúl láttán, és a tálon kiteritett kacsákat nézve kapásból mondják, hogy az csirke.

sogeking 2023.08.28. 20:18:11

első?
amúgy nekem 10/3 :)

sogeking 2023.08.28. 20:21:07

@Tracero: Dolores Umbridge :):):):):)

sogeking 2023.08.28. 20:22:00

@VV12Vikcsii: képzeld el a nagy Ő-n induló lányokat hidat építeni

sogeking 2023.08.28. 20:23:12

@evacat: teljesen egyetértek veled (emiatt egy kicsit aggódok...)

sogeking 2023.08.28. 20:25:42

@Tracero: láttad, amikor Heston Blumenthal Cockentrice-t készített?

Tracero 2023.08.28. 20:26:35

@evacat: de ezek a piroskötényesek!! blíni...érted...PALACSINTA bazzmeg XD jegyzetelni fogok, hogy milyen kifejezést nem értek :D
remélem tik is mindig csinyáltok valami zöldségkaviárt minden étkezéshez.
Túró és tengerisün XD mondjuk nem tudom, hogy a túró illik-e bármilyen tengeri herkentyűhöz :)
ne mondják má, hogy süni! követelem, hogy mondják ki, hogy tengerisün!! Mondjuk, laktam olyan kollégiumban, ahol a szomszédban készült néha sünipörkölt (nem tengeri!) :D bicskanyitogató hely vót :D

Tracero 2023.08.28. 20:28:06

@sogeking: nem. de ez úgy hangzik, mint egy felnőtt-romantikus film címe :D Heston Blumenthal DO Cockentrice XD

sogeking 2023.08.28. 20:28:23

óóó, már megy? azt hittem, csak virtuálisan főztök

sogeking 2023.08.28. 20:30:25

@Tracero: ez nem az egyik felnőtt romantikus novellád nagy péniszű főhősének a művészneve, hanem egy furcsa étel :):)

Tracero 2023.08.28. 20:34:11

@sogeking: megnéztem :) nem bírtam értelmezni :P jobb szeretem, ha szőr meg toll nincs a kajám közelében :) de erről eszembe jutott a "turducken" , amikor egy csirkét beletöltenek egy kacsába, ezt pedig beletöltik egy pulykába, és az egészet egyben megsütve tálalják fel :D

sogeking 2023.08.28. 20:35:36

megsavanyískásítom egy kicsit

Tracero 2023.08.28. 20:37:56

Hogy a tüdőbe került Nesikére piros köpeny (falun így mondjuk: köppppeny), amikor összeégette a múltkor a nyúlmájat? Mellik séfet kényeztette orálisan és közben kérte, hogy "büntess meg! odaégettem a nyúlmájat" ??

Tracero 2023.08.28. 20:39:04

@sogeking: hányadik próbálkozásra sikerült ezt leírni ? XD "megsavanyískásítom" XD majdnem stroke-ot kaptam, amikor megpróbáltam kiolvasni XD

naty77 2023.08.28. 20:39:15

@Tracero: sünporkolt? Azt hiszem örülök hogy nem laktam koliban, mert ezért atmentem volna és belőlük főzök pörköltet. Mivel a család vadászott, olykor szépen fejlett szarvast beleztünk a konyhaasztalon így egy ember meg se nyekkent volna akkoriban...:)
A tengerisün mediterrán országok piacán jól néz ki, de nem ennémmeg. Pedig szeretem a tengeri herkentyűket.

VV12Vikcsii 2023.08.28. 20:39:33

@evacat: A konyhafőnököt nyugodtan lehúzatod :D Azt úgyse nézem :)
@sogeking: @Tracero: Én meg ezt nem értem, egyszerűen undorító!

geographical.co.uk/wp-content/uploads/snake-wine-featured.jpg

naty77 2023.08.28. 20:40:55

@Tracero: szerintem ezt meg egy barany majd malac es marha felhasznalasaval lehet bővíteni de ipari sütőből is kicsit tudok csak. :)

evacat 2023.08.28. 20:41:45

@VV12Vikcsii: Köszönöm.Alkalomadtán élek is az engedélyeddel :)))

sogeking 2023.08.28. 20:43:06

@Tracero: amúgy kopasz volt, már nem emlékszem, hogy lett szőrös
/elsőre leírtam, nagyon figyelek

Tracero 2023.08.28. 20:44:05

@VV12Vikcsii: most ezzel nem hatsz meg :) olyan munkacsoportban dolgozom, ahol mindenkit kígyóról neveztem el magamnak, mint Kill Bill-ben :D

VV12Vikcsii 2023.08.28. 20:45:10

@naty77: Meg lehetne bővíteni oroszlánnal, majd elefánttal és végül az egészet egy bálnába töltenék be, ezt még én is megkostólnám :D

Tracero 2023.08.28. 20:46:24

kapribogyó meg méz ? XD citromos tejszín XD ez olyan lesz, mint a Hófehérben a tyúkbéltorta :D

Tracero 2023.08.28. 20:47:26

Blansíroztatok már a héten???!!!!

sogeking 2023.08.28. 20:55:44

@Tracero: eddig a tengeri sünt próbáltam a tökfőzelékkel kombinálni,
de holnap bepótolom

VV12Vikcsii 2023.08.28. 21:02:30

@Tracero: Hófehérkét egy mexikói csaj fogja alakítani, akinek nem hófehér a bőre. A színésznő azt nyilatkozta, hogy a Hófehérke mesében a herceg egy para zaklató, így nem nagyon kéne szerepeltetni a filmben.
Valószínűleg törpék sem lesznek az élőszereplős változatban, mert sértő a törpenővésűekre nézve, ahogy ábrázolták korábban őket a rajzfilmben.
2024-ben mutatják be a filmet

sogeking 2023.08.28. 21:06:53

a Laurát miért mondják Larának???

evacat 2023.08.28. 21:09:33

Jelzem, hogy minálunk leszakadt az ég! Ugy villámlik, hogy lámpa se kell.

Tracero 2023.08.28. 21:10:00

@VV12Vikcsii: nem HófehérKE, hanem Hófehér :D Nyuszómuszó a nagy tudója :D azt hittem benéz este :)
Ebbe az élőszereplős-hófehérkés témába most nem mennék bele, mert az Ariel is mély ütés volt. szerintem :)
@sogeking: bent maradt a rózsaszín-unikornis-pillangó-Nesike :D

evacat 2023.08.28. 21:10:59

Megjött Piros!! Fiuk riadó!!

Tracero 2023.08.28. 21:11:15

@evacat: itt is :P azé locsoltam meg, hogy tuti essen az eső :D de villámot nem rendeltem. nem tudom mi van :P

Főőőőzzzzééééé Jenő!!!

sogeking 2023.08.28. 21:15:52

a nők miért csináltatnak maguknak mérges szemöldököt?

sogeking 2023.08.28. 21:17:29

golyóstoll tintával behelyettesítem

Tracero 2023.08.28. 21:17:31

pffffúúúú bassszus XD itt lesz olyan haltrancsírozás :D szeeeeegéééény lazac :D
Tudom, hogy pénteken elbuktam egy fogadást, de megint fogadást kínálok :D Fogadjunk, hogy piros halában lesz szálka :D
francba..pont hétvégén volt spárga pannakotta...de nem tudtam, hogy elég hozzá csak 2 féle spárga :-)
éneddig a 69. egyszerű lépésnél tartok XD tik?
A versenyzők arcán nem az látszik, hogy memorizálnak XD mindenkinek lóg a szeme, mint a csigának XD

Tracero 2023.08.28. 21:20:32

Amúgy AMÚGY mennyibe kerülhet ez az egyszerű, házias étel? :D

sogeking 2023.08.28. 21:20:33

@Tracero: én éppen a golyóstoll tintát csurgatom a szuperbagbe :)

Tracero 2023.08.28. 21:22:39

@sogeking: az habzsák ! habzsákból meg a cumiba!! nem figyeltél!! mikor kell berakni a sokkolóba és mit? XD

sogeking 2023.08.28. 21:23:48

@Tracero: cumi, szilikon, csipke...

evacat 2023.08.28. 21:27:04

Mennyibe kerül???
Próbáljunk meg földhözragadtságunkon felülkerekedni.
Merre induljak azért a száritott tonhalforgácsért, meg azért a piros szinű
kaviár vagy mijaszarért.
Lazac, spárga, avokádó az minden háztartásban alap.
Nekem legalábbis mindig van a hűtőmben, itt az aranykupolás balatoni villámban. :))

Bár most csak a villám van felénk, elég sűrű és a hordók is görögnek.

War of colours 2023.08.28. 21:31:40

@evacat: @sogeking: @Tracero: Sziasztok! Hányadik percnél tartotok?

Tracero 2023.08.28. 21:32:53

@sogeking: volt egy rész a modern család- ban, amikor Phil főzős videót nézett, clair meg féltékeny lett, mert a nő erotikus hangon beszélt, miközben magyarázta, hogy hogyan kell belemasszírozni a csirke bőrébe a pácot meg az olajat milyen mozdulatokkal kell a tölteléket eligazítani a csirkében XD
amúgy AMÚGY...átok rád XD miért ez jön a YT-on? XD "Mock Turtle Soup with Heston Blumenthal"

Tracero 2023.08.28. 21:34:26

@War of colours: nemtom :D tv-ben megy retek :D Pirosék most főznek egy laza lazacot. 108 egyszerű lépésből áll, és ahogy Sogeking írta: kell hozzá szilikon, cumi meg csipke :D

Tracero 2023.08.28. 21:35:42

@evacat: te beszedted a ruhát? ha kint hagyom és megázik, megszárad holnap délutánra? XD
repülőhal ikra !! nya...

evacat 2023.08.28. 21:38:48

@Tracero: köszönöm, most már tudni fogom. Repülőhal.
Szerinted mit szólna a hentespultos a sparban, ha megkérdezném van-e?

Tracero 2023.08.28. 21:38:54

tudtuk, hogy kurta zsuzsa nem bírja a nyomást :P de tényleg jól megnyúzta a halat :D
Piros hízott :) én annyira szeretném, ha beégne :D kéjes örömöt éreznék :D

sogeking 2023.08.28. 21:40:42

@Tracero: a szilikonról finoman le kell húzni a csipkét!!!

@evacat: katsuobushi (katzuboshi)

Tracero 2023.08.28. 21:40:48

@evacat: az attól függ :D ha tikkel a szemed és közben beszélsz a libához, aki melletted áll, akkor biztos megértő lesz :D vagy ha a hentes is nézi ezt a fozst, akkor röhögni fog és megkérdezi, hogy "pacal nem jó? " :D

Tracero 2023.08.28. 21:41:54

@sogeking: milyen szilikonról kell lehúzni óvatosan a csipék? babáról? :)

evacat 2023.08.28. 21:42:02

Ez csak most megy be? Én azt hittem, hogy már rég benn van!

Jó! Tekerjed gyorsan...

Honnan idéztem?

VV12Vikcsii 2023.08.28. 21:43:40

@Tracero: Kéne alapítani egy nemzetközi szervezetet, ami szabotálná a Hófehérke film vetítését: akadályoznánk a mozik előtt várakozó embereket, hogy bejussanak a vetítésre, így a film készítői búcsúzhatnának az ebből adódó profittól

Tracero 2023.08.28. 21:47:07

@VV12Vikcsii: Baba, beszéljünk másról :) légyszíves :) nem akarom hergelem magam ezen a fozson :) majd ugyanúgy járnak, mint az Ariellel :) sőt..rosszabbul, mert a hercegi, életmentő csókhoz sem írta alá a consent-et Hófehérke :)

VV12Vikcsii 2023.08.28. 21:48:03

@sogeking: Most látom, hogy 3/10-et adtál A hídnak. Ez azért van, mert mint a többiek, úgy te is a Párharcon és a Celebrandin nőttél fel. Kezdenek téged is megrontani, de még nincs késő, visszafordulhatsz
@War of colours: Te mit szólsz ahhoz, hogy ahelyett, hogy valami értelmeset néznének (Éden Hotel, Survivor), inkább Konyhafőnököt néznek a többiek???

Tracero 2023.08.28. 21:51:33

@VV12Vikcsii: árulkodol? :D

War of colours 2023.08.28. 21:53:06

@VV12Vikcsii: én szeretném az Éden -hotel hármat nézni, szóval ha gondolod, robbantsunk ki palota forradalmat ;) Survivirök is jöhetnek,
Tracerot és Evacatet kell megkörnyékezni, ha ők a zsebünkben vannak, nyert ügyünk van :D :D

evacat 2023.08.28. 21:53:14

@VV12Vikcsii: ugye tudod, hogy az utolsó kivételével az összes survivort leszedték a netről?
Vagy te tudsz forrást?

evacat 2023.08.28. 21:54:46

@Tracero: hagyjuk magunkat meggyőzni? Nekifutunk az éden3-nak?

Tracero 2023.08.28. 21:58:52

@evacat: én benne vagyok :D mindenben is :D csak mondtam, hogy nekem indul megint a testexport, azért nem szeretnék részt venni a döntésekben, hogy mit nézzünk :) ha tudok jönni, akkor úgyis is itt leszek :)

evacat 2023.08.28. 22:00:48

@War of colours: @VV12Vikcsii: megtanácskoztuk. Mehet. Mikor kezdünk? Vikcsii tiéd a startjel jog. Te voltál az előterjesztő.

War of colours 2023.08.28. 22:00:54

@evacat: Cicus, elfelejtettem, mikor is jön a kövi műsor? Egyszer kigyűjtötted...

evacat 2023.08.28. 22:03:14

@War of colours: ha jól emlékszem most a hétvégiek jönnek. Sztárban sztár és Voice.
Hétfőtől séfek séfe.
Ha gyorsan neki futunk és kettesével megyünk talán befejezzük mire valami hétköznap
futó műsor jön.

evacat 2023.08.28. 22:04:19

A séf és a konyhafőnök most jó ideig blokkolják a teljes esti műsoridőt.

Tracero 2023.08.28. 22:15:02

azt kell mondjam, hogy le vagyok nyűgözve :D nem gondultam volna, hogy egy 89 lépéses kajára hasonlító dolgot fel tudnak tálalni :) még Piros tányérja is egész vállalható volt. Tuti, hogy többet súgtak nekik, mint amennyit a műsor mutatott :D (elrontottatok baszki!!! XD XD XD hová lett a naivitásom? XD

evacat 2023.08.28. 22:18:15

@Tracero: én se gondoltam, hogy egész vállalható tányérokat fogok látni.

Tracero 2023.08.28. 22:22:00

Fúúú...Gyerekek, itten marhára tombol a vihar :P vízszintesen esik az eső meg folyamatosan villámlik :P küldöm Pöstnek :)

War of colours 2023.08.28. 22:22:32

@Fálki: Szervusz Király! Köszi a játszóteret. Sok mindenben egyetértek veled.

De a legfőbb, nekem is Csaba volt a favorít, amíg ki nem esett. Könnyed volt , játéknak fogta fel, nem lelkizett, feladatorientáltan állt hozzá. A többieknek kevésbé jött be a fickó.

Neked mi volt benne a szimpi?

War of colours 2023.08.28. 22:23:33

@evacat: fél 10?

@Tracero: ne küldd, elég volt ennyi kár egy nyárra, amit nekünk okozott az időjárás :(

evacat 2023.08.28. 22:24:51

@Tracero: itt is nekilátott megint, szakad, de legalább már nem villámlik.

Tracero 2023.08.28. 22:25:22

@War of colours: sajnálom, Csillagom :( talán elfárad, mire odaér :) tényleg folyamatosan villámlik :D olyan, mintha nappal lenne :D gondulom... minnyá... elmegy...az...áram... XD

VV12Vikcsii 2023.08.28. 22:26:37

@War of colours: Akár :) Nézhetjük külön is a többiektől. Közösen nem biztos, mert lehet, hogy most Sogekinget megsértettem, bocsánatot kérek tőle. Inkább nézzenek Konyhafőnököt

evacat 2023.08.28. 22:27:18

Kéne irni Egyfejűnek, meg Giának.
Ők szokták kommentelni az Édent.

Elő tudja kaparni valaki őket ? Vagy böngésszek vissza pár hetet?

evacat 2023.08.28. 22:29:02

@VV12Vikcsii: nem ám visszakozol. Gyövünk mi is. Neked is kutya kötelességed lesz
esténként megjelenni, ha már lemondunk a tengeri sünről, meg a repülőhalról.

sogeking 2023.08.28. 22:30:08

@VV12Vikcsii: nem is :)
mondjuk a konyhafőnököt azt nézni fogom, de nem tudom, milyen formában

VV12Vikcsii 2023.08.28. 22:30:32

@evacat: Ja, amúgy nem értem, hogy miért ilyen nehéz mindig forrást keresni a Survivorhöz :S RTL legalább akkor néha ismételné, ha már ennyire tiltja azt, hogy megtekinthető legyen

Tracero 2023.08.28. 22:31:38

@VV12Vikcsii: ne csináld baszki...a múltkor is te kardoskodtál valami mellett, aztán nem is nézted velünk :P
@evacat: Pini? :) A HÁHÁHÁ-t nézte velünk :)

VV12Vikcsii 2023.08.28. 22:32:33

@Tracero: Nem szeretem, ha exportálják a testedet :S Ilyenkor ritkábban tudsz jönni

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:34:11

Jójestét ! Ekezdem nézni a főzősséget és irkálok minnyá!

Tracero: TE ISMERED a HÓFEHÉRt ? ÉS tedzedd? HA igen, nem érdekel hogy fiú-e vagy:
megcsinállak akkor is következő álmomban! :D :D :D

------

Végetért már ez a szaladgálos ugrálos VB ? ÉN egy percet nem néztem belőle, egy erdeményt se ismerek, egy nevet se tudok mondani ! Ennél értelmetlenebb sportot mint ezek benne....

------------

Hófehér egy nigger bazdmeg ? Hát már semmi se szent ? Tamás bátya meg eszkimó, mi ?
A herceg meg molesztáló , mi ? Hát akkor ott dögölj barna Hófehérke a kibaszott almával a kibaszott szádban ! Húú de felbasztam magam... én is olvastam azt a cikket

evacat 2023.08.28. 22:34:30

@Tracero: Pini egyértelmű. Szerintem nemsokára előkerül Ilyenkor szokott gyönni. Majd akkor szólunk.

Szigmának is munkaköri kötelesség az Éden.
Meg Heverő is irt időnként hozzászólást.

Tracero 2023.08.28. 22:34:34

@sogeking: felőlem maradhatunk ezen is :D ez 8-kor kezdődik. minknekem úgy van, hogy vagy kurvára ráérek vagy kurvára nem XD nincs középút. Mostmár korábban is sötétedik, úgyhogy begyüvök a kertből előbb :)

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:35:44

@Tracero: Én Konyhafőnököt fogok nézni kb. felvételről . Szeptember 3-tól vasárnaponként lesz a CÁPÁK az is jó !

Tracero 2023.08.28. 22:40:03

@SelyemSonkaPini: hey hó :D má emlegettünk :D Könyökpuszi? XD Egetverő Arrogancia...Az Ari XD Sose legyen szarabb napod, Pini :D Ugyanis Nyuszó visszatért és má hiányolt :D

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:41:48

BAszdmeg ilyen sünbe léptem annó! Elmentem a zorvoshoz aki adott rá barna kátrányos szart így nem haltam meg! Egyemeg akinek 2 anyja van !

Tracero 2023.08.28. 22:43:05

@evacat: akkó nézek Soge-al Konyhafőnököt. fél 10-től meg Édenezek :D Ebben már Berki Krisztián a műsorvezető, iga? :D

Tracero 2023.08.28. 22:44:33

@SelyemSonkaPini: akkó bosszúból meg kell enni a tengerisünit :D de legalább nem hugyozott le a doki, mint ahogy medúzánál illik :D

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:44:54

Nesi kell a műsorba! Dekorációs és szórakoztató elem ! :)

evacat 2023.08.28. 22:45:36

@Tracero: az ám. A Berki!

Közben irtam Sárkánykának, Giának, Cérnának. Hátha kedvet kapnak.

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:45:49

MI az a kis fika a tányéron Jenő ? Ezért kár basztatni azt a kurva sünt !

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:46:49

A Jenő tányérján MELYIK VOLT A SÜN ???

evacat 2023.08.28. 22:50:24

@SelyemSonkaPini: legalább olyan jó, mint az articsóka.
Tiz séfjelöltből a főzőmúsorokban kilenc nem tudja, hogy az a nagy bunkó majdnem mind
kidobandó, csak egy kicsi baszdarab, ami ehető.

Nemrég egy műsorban valaki egészben feltálalta.

S az akart tiz millát megnyerni.

Tracero 2023.08.28. 22:53:40

@SelyemSonkaPini: ugye...89 lépés...gyönyörű tálalás...lehet az ízek is jók, de utána ha hazamész, akkor megnézed, hogy van-e valami a hűtőben :D
Mondjuk...randikaja..mert hogy nem üli meg a gyomrodat az biztos :D
nyehehe...így látom magam ilyen randikaja meg birkózás után XD
kepkuldes.com/image/DuhfFl

evacat 2023.08.28. 22:53:50

Jut eszembe, még az elején vagyunk, de már ketten is elmondták, amikor kiestek, hogy pedig ők megnyerni jöttek a műsort. /nevet nem tudok, de az egyik a kis mitugrász, akit Jenő felvenne magához gondolom mosogatónak, a másik meg akinek a marháját elcserélték egy másik marhára/
Mondták ezt az első-második napon, amikor lényegében semmi értékelhetőt nem tudtak a tányérra tenni.

evacat 2023.08.28. 22:54:58

@evacat: bocs elküldtem.

Ennyire nincs helyén az önértékelésük? Kóstolták már a saját főztjüket? Meg tudták enni?

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:57:30

@evacat: Igen ! Az nagyon vicces az az articsóka ! Amúgy azt hiszem még nem ettem, de nem is akarok annyira...
Ezt a Dórit ( ha jól sejtem a nevét) megreszelném főzés közben....

KékCsöcsűPini 2023.08.28. 22:58:11

@SelyemSonkaPini: Nem Dóra hanem NÓRA ! mindegyis..... .)

Tracero 2023.08.28. 23:01:19

@evacat: amikor nem tudnak megfőzni egy toást? :D ezeknek a nagy része csak töltelékember, aki kellett a műsorba :P (elrontottatok, baszki XD )

Tracero 2023.08.28. 23:04:41

Imalánc? negyedszerre hagyott ki az áram 10 mp-re :P a tv biztos örül :P :D
5. oké...megyek inkább aludni :D
Köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :) Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :)

evacat 2023.08.28. 23:05:34

@Tracero: akkor neked is megütötte a füled a múlt héten, hogy odavoltak a séfek, amikor valakinek eszébe jutott a buggyantott tojás?? És megcsinálta!!! Hozsanna.
Meg a szomszédjának is megtetszett, ő is buggyantott egyet.

De hát hol élünk? Lassan a langyos vizet is értékelik?

VV12Vikcsii 2023.08.28. 23:07:40

Én arra szavazok, hogy a Konyhafőnököt nézzük és ha éppen nem lesz néznivaló a tvben, akkor jöhet az Éden 3

sogeking 2023.08.28. 23:13:29

@Tracero: de mi lesz az éjjeli fénnyel??

VV12Vikcsii 2023.08.28. 23:15:44

@evacat: Közben visszaolvastam, hogy mai nap során miket írtam és rájöttem, hogy egy troll vagyok, a rosszabbik fajtából. Szégyellem minden korábbi hozzászólásomat, tőled is elnézést kérek.

evacat 2023.08.28. 23:19:16

@VV12Vikcsii: megkapod. Holnap fél tizkor te adod a startjelet.

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 00:24:00

Zsuzsinak ez a sírvaszarása kurvára idegesítő.... agyilag se a legélesebb kés szerintem

naty77 2023.08.29. 08:40:37

@evacat: azért szép buggyantott tojást nem könnyű csinálni. én még csak egyszer próbáltam, mert hiába vagyok vendéglátós nem hallottam róla soha. hát nem sikerült. :D a férjem tökélteset csinál, de ő tanulta is.

naty77 2023.08.29. 08:41:43

@SelyemSonkaPini: ha articsókát kóstolnál, akkor feltétlenül olaszoknál. isteni finom. otthonra viszont elég macerás.

evacat 2023.08.29. 10:18:15

@naty77: én még nem próbáltam, de a férjur, aki pár évvel ezelőttig a hűtőszekrényben is csak az ajtóig látott mert ott volt a kólája, szóval ő időnként csinál magának és van amikor egész szépre sikerül.

De azért ha én egy ilyen műsorba jelentkeznék, először nem a fingdájningot tanulnám meg, hanem a legalapvetőbb műveleteket.

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 10:50:28

Rebeccának jó a segge és vonz a nősténysége :)

Amúgy ha ÉN elfelejteném a krémet valami szir szart összedobnék :D

Szerintem amikor nem veszik. akkor elmondják ujra és ujra a lépéseket.
Kizárt, hogy valaki egyszer az életben lát 89 olyan lépést amiről nem is hallott (és nem szakács!) az majd minden lépést megcsinál !

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 10:57:03

Nesikém kis szívem benn maradt.... nem mintha tudna főzni

de ő a kedves humorfaktor a cserfes balfasz szőke :)

kipcsak harcos 2023.08.29. 12:52:26

@SelyemSonkaPini: mitől lehet az basky, hogy nekünk általában egyezik a véleményünk?
Egyébként nagyon ellenszenves lehet annak a kis csaj, aki nem bírja az ilyen álomvilágban élő, kényeskedő és látszólag együgyű cicababát. De hát pont az benne a jó. Fel lehet fogni karikatúraként is XDDD

War of colours 2023.08.29. 13:42:26

@hereverő heverő: hát nincsenek nagy illúzióim. Lehet, hogy ezért nem lesz akkora csalódás, ha esetleg elkezdjük nézni, és közösen ekézzük ;)

hereverő heverő 2023.08.29. 14:17:28

@War of colours: Hát nekem se sok bizalmam van benne, de gondoltam azért egynek még elmehet. A Szorcsik Vikit kifejezetten rühellem egyébként, mert olyan "színésznőnek" tartom, aki a tehetség hiányát az elsődleges nemi jellegzetességeinek mutogatásával pótolja.

SZIGMA 2023.08.29. 14:48:48

@hereverő heverő: "A Szorcsik Vikit kifejezetten rühellem egyébként, mert olyan "színésznőnek" tartom, aki a tehetség hiányát az elsődleges nemi jellegzetességeinek mutogatásával pótolja."

És még úgy is kevés. Nem tudom melyik show-ban volt, de mindenki rühellte, valami olyan elemi gonoszság van benne, hogy még Barna is visszahőkölne.

evacat 2023.08.29. 14:56:46

@hereverő heverő: @SZIGMA: hát azok az elsődleges nemi jellegzetességek már nem
olyan sokáig érvényesithetőek. 45 éves. De ahogy Szigma irja azok a szúrós szemek
mindent elrontanak.
A Farmban volt, minden ármány közepén meg lehetett találni.

Gia 2023.08.29. 15:07:18

@evacat: Köszi,hogy írtál,de nem Édenezek.Ahogy a többit is,már a 3.évadot is többször láttam.Van/lesz most sok új műsor,ami érdekesebb számomra.Aztán hátha tudjuk az egyiket majd közösen is kommentelni.

Tracero 2023.08.29. 15:21:11

@hereverő heverő: de jó...köszi..köszi :D
@War of colours: nyehehe...minkbennünket a 10/10-es A Híddal sem lehetett lenyűgözni XD úgyhogy tuti, hogy fanyalogni fogunk :D

...és fingom sincs, ki az a Szorcsik Viki. Rákerestem...tücsök ciripelés....nem mondhatnám, hogy megvilágosodtam XD

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 15:46:44

@Tracero: Majd emg tudod drágaságom, gonoszabb, görényebb szemetebb nőt még nem hordott a Föld a hátán!
NA jó ez kicsit túlzás, de egy haláltábor alparancsnoka simán lehetne !

Amit a srácok írtak róla, mind EKG!!! Képzelheted ha mindezt úgy írjuk, hogy kimondottan jó nőstény állat! (de csak az és ahogy itt a kolléga írta már nem sokáig)
Nézd meg azt a Farmot, de egyébként az életben is olyan...

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 15:47:35

@SelyemSonkaPini: Bocsánat azt nem "kolléga" írta, hanem kolegina konkrétan EvaCat :D

Tracero 2023.08.29. 16:01:20

@SelyemSonkaPini: nem nézek valóságshow-t nélkületek :D uncsik, ha nincs kivel fikázni :)

Fálki 2023.08.29. 16:44:11

@War of colours:

Okos volt.

Az első pillanattól kezdve, amikor a vezetőválasztás volt. Tudta, hogy nem kell itt reflektorfénybe lenni és támadási felületet adni magán. (Az, hogy Jankát a szociális háttere miatt senki nem támadta (vagy nem láttuk) az nem az Ő hibája, sőt... Senkinek nem hibája, csak szokatlan, hogy egy társaság így elfogad egy vezetőt. Ráadásul egy rossz vezetőt.)

Utána megtervezte a hidat, elmondta hogy mi hogy fog működni és hogy nem fog működni. Oké, persze, a szakmájába vág, de látszik rajta hogy tanult ember, akinek tényleg a kisujjában van az, amit magáról állít.

Amikor érezte a feszkót, akkor kivonult a csordából és nem hagyta, hogy telezizegjék a fejét.

Az csak a játék sajátossága volt, hogy épp Őt épp akkor szavazták ki.

Végig vállalta hogy ez csak egy játék, játszani jött ide és részemről maximálisan támogatott döntése volt a szabotázs.

Szívesen nézném ezt a faszit más, értelmes műsorokban is.

sogeking 2023.08.29. 20:06:52

csoffadt verebet főznek

Gia 2023.08.29. 20:09:51

@sogeking: Ma is Nasika show van..

sogeking 2023.08.29. 20:11:30

@Gia: a hajával valami malőr történt

Tracero 2023.08.29. 20:13:28

Itt vatyok...meggyüttem, Szerelmeim :D Ilyen Nesike hajat én is csinyáltam magamnak, amikor kb. 12 éves voltam. úúúú...hogy is hívták? kreppelt haj? :D ilyen gofri sütő szerűvel kellett csinyálni :D
Szerintem, Titit meg Nesikét be kéne zárni egy szobába...és mind a kettőnek adni egy kisbaltát XD

Gia 2023.08.29. 20:14:43

@Fálki: Nagy Ekg Csabira.Sajnáltam,hogy kiesett,de a pénzzel jól járt.Azt hiszem ő is volt az Éjjel-NappalB-ben,bár az egy igen gyatra műsor volt..

Tracero 2023.08.29. 20:15:05

nem kicsi az a 90 centis kés Nesikének egy galamb darabolásához? vagy mi az? törpefürj? zebrapinty? :D

Tracero 2023.08.29. 20:16:40

@Gia: de szerinted is nagyobb kés kellett volna, nem? :D

sogeking 2023.08.29. 20:18:39

tésztacsináló, morzsolóóó!

Gia 2023.08.29. 20:19:12

Morzsoló...:-))
Mozsár,vazze..

Tracero 2023.08.29. 20:21:55

és. ezek. a. piroskötényesek. akik. elvileg. a. legjobbak. XD

evacat 2023.08.29. 20:26:16

Mondjuk én ezekből a madarakból képtelen lennék valami finomat késziteni.
Valahogy undorodom a csirkénél kisebbektől.

kipcsak harcos 2023.08.29. 20:36:30

@sogeking: nagyon úgy néz ki, hogy kiesik :(

Tracero 2023.08.29. 20:42:49

@kipcsak harcos: nem mondod, hogy drukkolsz neki? a szórakoztató faktor miatt? :P engem irrrrrrritál :D

sogeking 2023.08.29. 20:43:04

@kipcsak harcos: nem volt olyan rossz
most ráadásul sokkal több önbizalma lesz :)

evacat 2023.08.29. 20:48:26

@Tracero: má megen egyetértünk. Én is vakarózom tőle.
Van egy elméletem: ennyire nem lehet hülye, debil, mint amit mutat.
Szerintem szerkesztői ötlettel most rájátszanak erre a vonalra és milyen
jól lehet majd bemutatni a fejlődését a műsor további részeiben.

Tracero 2023.08.29. 20:52:05

@sogeking: pont az hiányzik róla XD több önbizalom XD
@evacat: ááá...megint egy húron pendülünk, akkor ma sincs irányított veszekedés :D

Tájékoztatásul közlöm a Pöstiekkel, hogy megint küldök esőt :D már biztos hiányzott XD

sogeking 2023.08.29. 20:54:53

@kipcsák: jól szurkoltunk :):)

kipcsak harcos 2023.08.29. 20:56:48

@sogeking: megúsztuk :(
Most már csak Piros kieséséért kell szorítanunk :D

kipcsak harcos 2023.08.29. 20:59:22

@Tracero: pont azért, mi másért?
Főzéshez nemigen ért, cicababának gyenge, de megnyerően butácska. :)

sogeking 2023.08.29. 21:03:56

@kipcsak harcos: ha rajta lesz a domina bőr izé, akkor nem lehet megállítani

kipcsak harcos 2023.08.29. 21:06:20

@sogeking: sajnos krahácsi lakos az RTL-nél XD ("nyomják krahácsot").

Tracero 2023.08.29. 21:07:43

rakott krumpli. reprezentálva. lehidalok.

Tracero 2023.08.29. 21:13:05

add a halfejet pirosnak!!!

evacat 2023.08.29. 21:15:16

@sogeking: végletekig reménytelen vagyok. Mi ez a basz Dórin és Piroson is???
Mi a neve és miért kell felvenni???

Egy ötletem van, ehhez könnyű rögziteni a gyeplőt. A lovakon.

kipcsak harcos 2023.08.29. 21:15:59

@Tracero: sajnos nem neki adta, bár a Zsuzsánál sem lett volna rossz helyen XD

Egyfejű 2023.08.29. 21:16:34

Szevasztok, Rég Nem Látott Közösen Nézős Babák!

Ti is így szoktatok otthon főzni, ilyen elegáns hámos izében? És hogy vagytok amúgy ? Remélem, mindenkinek szép nyara volt eddig.

Tracero 2023.08.29. 21:17:55

@evacat: volt olyan felnőtt, romantikus könyvem, amiben volt ilyen szerkó. hálószobai. fingom nincs, hogy mikor lett belőle utcai felsőruházat :)

evacat 2023.08.29. 21:19:10

@Tracero: Mondjuk elsőre nekem is beugrott valami, hogy a szomszéd mesélt róla.
De itt a műsorban csak más okból viselik.

Tracero 2023.08.29. 21:20:09

@Egyfejű: Szia Hüllőtárs :D minknálam nagyjából minden funky :D nem akarom, hogy véget érjen a nyár :P Nektek hogy telt a nyár? :) gyüssz fikázni? :D

evacat 2023.08.29. 21:20:28

@Egyfejű: Szia Sárkányka!
Hát igen ugy tünik, hogy a nyár lassan múlt idő.
Nálatok is esik?

Tracero 2023.08.29. 21:22:40

@kipcsak harcos: azt, hogy "lehidalok", azt én mondtam XD rakottkrumpli reprezentálva? komolyan???

@evacat: buggyantott toás!!! ma izs!!

evacat 2023.08.29. 21:25:01

Kicsit gyakorinak tünik nekem a reklám!!!

Készül a rakott krumpli, valaki vágja a kolbászt a piritáshoz.
Nem hiszitek el, az ablakon finom sült kolbász illat jön az ágyam felé.
/a szomszéd vacsorál/

Tracero 2023.08.29. 21:25:45

@sogeking: nagyon csinos. nem zörög, miközben mész? :)

evacat 2023.08.29. 21:26:30

@sogeking: idáig ok. De minek.
Ahogy elnézem eléggé bevág a lányoknak. Gondolom csak a lovak olyan szerencsések, hogy az övéké méretre készül.

kipcsak harcos 2023.08.29. 21:28:03

@Tracero: a "lehidalok" szókincsed, ugyanúgy mint a "padlót fogok". Nyilván a reprezentáltra gondoltam :)

Tracero 2023.08.29. 21:28:54

@kipcsak harcos: nyilván XD asszem Jenő vagy a középső hogyhívják. Zé.

evacat 2023.08.29. 21:30:22

Kedvesek!!!

Megyünk ma az Édenbe???
Mert akkor most kéne leboritanunk, mielőtt folytatják a rakott krumplit.

Egyfejű 2023.08.29. 21:31:44

@sogeking: Fejeden is mi van? :)

@Tracero: Szerbusz, hüllőpajtás! Nálunk vegyesen, de összességében okésan. Szeretnék gyünni fikázni, bár még mindig nem tudok rendszeres lenni, de időnként felbukkanok.

@evacat: Mostmár igen. Délelőtt még tombolt a nyár negyven fokkal, délutánra meg olyan vihar és eső lett, hogy fejemre húztam a paplant.

Tracero 2023.08.29. 21:32:23

@evacat: lehet mellbimbó tapaszban lesz már jövő héten :D tudod, olyan bojttal a végén :D nya...tudod !! XD

Ez a hálószobai viselet főzés közben kb.: "nézzetek rám! különleges vagyok! formabontó!" erre vannak ketten benne :D remélem holnap a sírós-hogyishívják is felhúz egyet :D

kipcsak harcos 2023.08.29. 21:32:52

@Tracero: egyébként elavult formában a reprezentál prezentáltat is jelenthet.

Egyfejű 2023.08.29. 21:34:27

@Tracero: Kelbimbó, tapasban , mellbimbótapaszban - háhhhá-háhhá-hhá! :)

Tracero 2023.08.29. 21:37:02

@kipcsak harcos: köszönöm szépen, hogy tanítgatni próbálsz XD lepereg...azért jegyeztem meg, mert olyan természetellenesnek hangzott a rakottkrumpli meg a reprezentál egymás mellett. Ezt hogy mondják szépen latinul? :) nem oximoron, hanem mi ? :)

sogeking 2023.08.29. 21:37:58

@Tracero: pedig de, kizáró ellentét

Tracero 2023.08.29. 21:38:26

@Egyfejű: HÁHÁHÁHÁ-HÁ-há-h...há hiányozol, ám. te :D

@evacat: nekem mindegy, mint a szélsőháznak :D megint lapít mindenki? :D

Tracero 2023.08.29. 21:39:59

@sogeking: mellbimbó mártogatós? XD

evacat 2023.08.29. 21:40:13

@Tracero: szokás szerint. :(( Pedig Sárkányka is megérkezett :))

Egyfejű 2023.08.29. 21:40:17

Én csak most gyüttem, arra megyek, amerre mondjátok, nem a Piros kedvéért vagyok itt. :)

evacat 2023.08.29. 21:43:24

Be kell vallanom valamit. Pirost nagyon nem kedveltem a vv-ben.
Itt valahogy jobban elvagyok vele. Tetszik az igyekezete.
Az instán azért továbbra sem követem szivecskékkel.

Egyfejű 2023.08.29. 21:44:19

@sogeking: :) Mióta vagy te macska amúgy?

@Tracero: Ti is nekem ám! :) Te még külön eszembe jutottál egy fesztiválon, amikor eztetet vettem:
kepkuldes.com/image/DuYvSL

Lehet közös, de majd én vigyázok rá addig, míg nem talákozunk :D

sogeking 2023.08.29. 21:45:41

@Egyfejű: volt, hogy mindenki macska volt, ezt ma raktam be

Tracero 2023.08.29. 21:46:59

@Egyfejű: jaj, de cuki :D meg cuki vagyol :D akkor találjunk neki valami nevet és most te neveled :D

Tracero 2023.08.29. 21:47:48

Lime zselé a rakottkrumplihoz...hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe XD

sogeking 2023.08.29. 21:51:32

@Tracero: még egy kis alkohol kellene bele

Egyfejű 2023.08.29. 21:51:54

@Tracero: Nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány, úgyhogy javaslom a Bodrit :D

kipcsak harcos 2023.08.29. 21:53:21

Jó fej a hátráltatott csaj, de ennyi stréber között csak utálatot tud vele kivívni XD

Tracero 2023.08.29. 21:54:32

@Egyfejű: zseniális XD sokat gondulkodtál rajta? XD

sogeking 2023.08.29. 21:55:51

@Egyfejű: akkor legyen inkább Lassie

Tracero 2023.08.29. 21:56:46

Akkor lennék gondba, ha rangsorolnom kellene, hogy Nesikát, sírós-hogyishívjákot (zsuzsa?) vagy pirost utálom legjobban :D

Egyfejű 2023.08.29. 21:57:21

@sogeking: Jogos :)

Ma este én is kipróbálom magam macskába' :)

kipcsak harcos 2023.08.29. 22:00:42

@Tracero: aluid?
Tudod, mindig szívesen állok rendelkezésedre XD :P

kipcsak harcos 2023.08.29. 22:02:35

@Tracero: ha a cicababát kivennéd a felsorolásból - meglehetősen szokatlan módon - egy húron pendülnénk :)

evacat 2023.08.29. 22:02:46

Zsuzsi: még egy karikát feltehetett volna és akkor rögtön szponzorálhatná az Audi.

sogeking 2023.08.29. 22:03:05

Pirosnak jó lett a helikoptere

Tracero 2023.08.29. 22:03:47

@VV12Vikcsii: mit ír a konyhai öltözéked? az valami recept? :)

Egyfejű 2023.08.29. 22:05:26

@evacat: Mi volt az a piros cucc elkenve hódmama Zsuzsi tányérján? lemaradtam

sogeking 2023.08.29. 22:05:35

ott meg egy modul a hídból

Tracero 2023.08.29. 22:05:43

@kipcsak harcos: nyehehe...soha...én nem bírom ezt a szédült pillangót :)

evacat 2023.08.29. 22:06:55

@Egyfejű: passz. Ha ő van, akkor én a blogot nézem.

Tracero 2023.08.29. 22:07:39

@Egyfejű: nem az volt a céklás málna vagy a málnás cékla? :)

sogeking 2023.08.29. 22:10:38

@Egyfejű: a hódmamán leblokkolt az agyam :):)

Pirosss ;)

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:10:43

@kipcsak harcos: Tegnap magamba néztem és ráeszméltem, hogy egy provokatív troll vagyok, ezért inkább a szomszédos szobában lógtam
Szeretnék bocsánatot kérni Tracerótól és War of colourstól is a tegnapiért

Egyfejű 2023.08.29. 22:10:56

@Tracero: Könnyen lehet :) Mindkettőt imádom, de valahogy sose jutna eszembe egyiket se elrontani a másikkal.

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:12:37

@Tracero: Kedvenc receptem szerepel rajta, általában szeretni szokták, de néha elrontom :)

kipcsak harcos 2023.08.29. 22:14:20

Ezt sem nézem többet :(

Tracero 2023.08.29. 22:15:24

@kipcsak harcos: jövő héten kezdődik a séfek séfe :) az jobb :)

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:16:26

@kipcsak harcos: Nemár. Pedig már kezdtem örülni, hogy van valami, amit te is nézni fogsz

kipcsak harcos 2023.08.29. 22:17:08

@Tracero: az kizárt, hogy én TV2-t nézzek. Kivéve a Tényeket :brrrrrrr:

sogeking 2023.08.29. 22:18:33

@Egyfejű: bírom a hódokot (tényleg olyan)

Tracero 2023.08.29. 22:19:10

@kipcsak harcos: rendben XD jó éjt neked is :)

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:19:16

@Egyfejű: Örülök, hogy újra itt vagy :) Megfognád Nyuszó kezét, hogy maradjon? Ő is nemrég visszatért, aztán újra eltűnt

kipcsak harcos 2023.08.29. 22:19:25

@VV12Vikcsii: néztem én A híd-at is, az első két részt, annyi elég is volt belőle.

Tracero 2023.08.29. 22:20:25

@VV12Vikcsii: nyehehe...te rontod el..értem XD
én nem igénylem a bocsánatkérést, mert nem bántottál meg :) de köszi :)

Tracero 2023.08.29. 22:24:53

nya...köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :D gyó, hogy vagytok :D
Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :)

Egyfejű 2023.08.29. 22:26:06

@VV12Vikcsii: Én is csak elvétve vagyok/leszek, de ha összefutunk, persze :) Gyün az ősz, betakarodás, utána biztosan többet lesznek a blog melegében a nyuszók is.

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:27:49

@kipcsak harcos: Pedig az egyik hírportál így fogalmazott:
"A híd: A televízió fejlődéstörténeti mérföldköve lett az HBO reality-je"

evacat 2023.08.29. 22:27:52

@Egyfejű: köszi, hogy jöttél. Sajnálom, hogy ma nem lett Éden. De majd máskor.
Azért gyere főzni is, ha tudsz.

Egyfejű 2023.08.29. 22:28:40

@Tracero: Jó éjt, kolléga!
Jó éjt mindenki másnak is, öröm vót újra veletek lenni :) Majd döntsétek el, hogy mikor jalla-jalla az Éden 3. :)

Egyfejű 2023.08.29. 22:29:34

@evacat: Köszi, hogy hívtál :)

VV12Vikcsii 2023.08.29. 22:32:11

@Egyfejű: Oksa :) Addig is, képzeld el, hogy van rajzpályázat, amit War of Colours hirdetett meg (de nem csak rajzokat lehet beküldeni, hanem bármilyen más kézimunkát is) Téma: valóra nem vált vágyálom. Ha lesz kedved, te is alkoss valamit :)

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 23:02:14

megjöttem nézni a főzést... majd írok ha látok valami érdekeset
pl. fingon fűstölt tengeri tengeri

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 23:04:09

NA mindenféle szir szar 2 lábú csirkeféle vackok lesznek vadmadarak...

faszom ettem egyszer egy fácánt sütve... tele volt söréttel :D

NEsika megint hozza fílinget.. és igen: ÉN IS utálom a madarakat !

KékCsöcsűPini 2023.08.29. 23:07:26

Hátráltatás: Neked a díszítő tobozból kell sültcsirkét csinálni!

War of colours 2023.08.29. 23:12:36

@evacat: Sziasztok! Bocsánat a kimaradásért, lelket kellett ápolnom. :(

Szívesen elkezdem veletek az Édent, holnap este gépközelben leszek. :)

A tegnapi konyhafőnököt bepótoltam ma, így abban is képben leszek/ vagyok, ha úgy dönt a csapat. Jó éjt Szerelmeim!

SZIGMA 2023.08.30. 06:54:03

Jó reggelt!

A szerdai rész, jó szórakozást!

A szauna ellenőrzése után SZIGMA a konyhába megy.
Oliver épp valami újjal kísérletezik.

- "Szevasz, főnök! Megint ihletem van, idenézz! Kúrós tészta, szűzérmék telibevert mártással, pirított hógolyó, kóstold meg bátran!"
- Kösz, inkább nem! Figyelj, Oli! Két dolog: örülök, hogy élvezed a főzést, mindenkinek ízlenek az ételeid, de aggódom érted. Ha Titty eléd pakolja az ikreket, ess neki, mint bolond tehén az anyjának és ne a kajákon gondolkodj!"
- "Ikrei vannak? Nem is mondta…"- csodálkozik Oliver, miközben a telibevert mártást kavargatja, SZIGMA nagyot sóhajt.
- "A mellei, a remek, formás mellei, azokról beszélek. Szóval, ha legközelebb egy ilyen jó nő teszi-veszi magát neked, akkor pakold be a göngyölt húsodat valamelyik sütőjébe, a konyhát meg felejtsd el! Majd eszünk konzervet addig! Egyelőre lerendeztem neki Zsombit, úgyhogy főzhetsz tovább nyugodtan."
- "A másik: Naty jön majd valamikor, szeretném, ha a legjobb ételeket készítenéd el neki, semmi spórolás, mindenből a legjobbat, nagy szívességet tett nekünk."
- "Értettem, főzni, mindenből a legjobbat!"- mondja, miközben úgy nyalogatja a mártást az ujjáról, hogy SZIGMA öklendezni kezd.
- "Remek! Moss kezet! Én most ellenőrzöm a takarítást! Csá!"- búcsúzik gyorsan a Kapitány és elsétál.
- "Főnök, egy pillanat! Most akkor melyik nőnek kell főzni és melyiket megdugni?"
SZIGMA arcán megvető kifejezéssel, kezében pisztollyal fordul vissza.
- "Csak vicceltem! Naty-nak főzni, mindenből a legjobbat!"- vigyorog a szakács.
A Kapitány ismét azon a furcsa nyelven káromkodik, amit talán csak ő ismer ebben az Univerzumban és kisétál a konyhából.

Heverő gyorsan felkapkodja a ruháit, SZMÁJLÍ meg meztelenül incselkedik vele.
- "Én most mennék. Tényleg fantasztikus volt, de jobb lenne, ha senki nem tudna róla."
- "Pedig pont most akartam bejelenteni a hangosbemondóban…"- húzza az agyát a csaj,
- miközben lehajol a bugyijáért.
Heverő élvezi a látványt, de aztán gyorsan kiszalad, mielőtt megint bajba kerülne. A folyosón aztán átgondolja a történteket. "Hát, ez nem semmi volt. De ha SZIGMA megtudja, tuti kinyír. SZMÁJLÍ TERV-e túl egyszerű, lehetetlen, hogy beváljon a Kapitány ellen. Szóval, halott vagyok. Úgyhogy nyugodtan megihatok egy pár üveggel az igazán drága piákból, kétszer úgysem ölhet meg, nem igaz?" És azzal a lendülettel a Kapitány raktára felé veszi az irányt, ahol az egyik polcot kifordítva elétárul a páncélszekrények Szent Grálja, egy Lock-A-Tosh 1000-es számkombinációs páncélszekrény. "F@sza! Ez 10 jegyű kóddal nyílik, csaknem lehetetlen feltörni. Hacsak…hacsak…a Kapitány totál feledékeny, tuti olyat választott, amit könnyen meg tud jegyezni. Van is egy ötletem!"
És szépen lassan beüti a Kapitány egyik kedvenc sorozatából a titokzatos számsort: 4, 8, 15, 16, 23, 42. És JACKPOT!!! Az ajtó kinyílik és Heverő csillogó szemekkel bámulja a prémium prémiumát, csupa méregdrága italt. Némelyiknek az üres palackja is egy kisebb vagyont ér. Nehéz a választás, a végeredmény egy 50 éves McHuyul's skót-felföldi single malt whisky és egy igencsak régi Ettoile Becours francia konyak, aminek az árából egy saját hajó is kijönne, matrózokkal, felszereléssel, redflag-gel, duplacsavarral. Visszazárja a páncélt, óvatosan egy dobozba pakolja a kincset és a szobája felé veszi az irányt.

Eközben SZMÁJLÍ már a lakosztályában zuhanyozik, próbálja megfejteni a Kapitány üzenetét."MILF sziget, Mitch, Heverő, pia meg a Bájwatch lányok. Összeáll ez, bár tényleg furcsa, de mi nem az SZIGMÁ-val…Hmmm, Mitch…még mindig olyan sármos, mint régen…az a mellkas, az a széles mosoly…talán mégiscsak valóra válik az álmom…megyek is, megnézem az ajándékomat…"- ábrándozik, miközben habtestét törölgeti. Az óriási tükörajtós szekrényben kutat az alkalomhoz illő szett után. "Hmm, ez nem…ez sem…talán…ugyan…ez lesz az…hányszor ültem ebben a TV előtt, várva, hogy kezdődjön a Bájwatch…" És így esett a választása arra kis szűk rózsamintás rucira, amiben oly sok kellemes percet töltött a TV előtt meg néhány autó hátsó ülésén. Persze azóta ki lett mosva. "Híztam."- állapítja meg a 46 kilós macskanő, ahogy illegeti magát a tükör előtt.

A társaság lassan ébredezik, Isaura kissé másnaposan is úgy dolgozik, mintha korbáccsal fenyegetnék egy cukornád-ültetvényen. Kávé, tea lefőzve, sistereg a serpenyőben a ham&eggs és még pár szendót is összedobott. Pini épp Szuk-nak mutatja meg, hogyan kell a selyemsonkás szendvicset rendesen enni, a metódus kísértetiesen hasonlít a Kapitány fahéjas palacsintás mutatványára, úgy néz ki Zánkán "különös" figyelmet fordítottak a kis pionírok nyelvoktatására. Szuk-nak tetszik a dolog, Pini fülébe súgja a thai hot-dogos verziót, amit az fülig érő mosollyal és kikerekedett szemekkel hallgat. Kipcsak kicsit szomorúan dobálja a dinó alakú falatkákat a fritőzbe és sóvárogva nézi, ahogy aranybarnára sülnek.
Persze egy jó reggel nem indulhat szex nélkül, ebben a konyhában a vegánoknak bizony sz@pás van!

naty77 2023.08.30. 08:22:40

@SZIGMA: kicsit átugrottunk a pornó szekcióba....

Tracero 2023.08.30. 08:34:02

@naty77: ááá...ez még csak a felnőtt, romantikus kategória :D
@SZIGMA: Kapitány XD XD XD
Kedvencek:
"Ikrei vannak? Nem is mondta…" "pakold be a göngyölt húsodat valamelyik sütőjébe" XD
"Most akkor melyik nőnek kell főzni és melyiket megdugni?" erről - természetesen-megint az a nem malac vicc jut eszembe, hogy "hol az az eszkimóasszony, akivel kezet kell fogni" XD
Lock-A-Tosh nyehehehe...Looooost <3 :D
"zánkán "különös" figyelmet fordítottak a kis pionírok nyelvoktatására" - ja, mink is tanultuk, hogy mi a különbség honolulu meg kamcsatka között :D
áááá...Harcos utánam bánkódik? ez cuki :D tuti megvétózza, de jó :D
Köszi szépen :D remek lett megint. Izgatottan várom a folyatást :D

Cérnahuszár 2023.08.30. 09:00:53

köszi captain, ez megmosolyogtatott :)

"McHuyul's skót-felföldi single malt whisky, Ettoile Becours francia konyak"
bírom a szójátékaidat
csak benéztem, de mennem kell tovább, cerna integet

SZIGMA 2023.08.30. 09:14:07

@naty77: "kicsit átugrottunk a pornó szekcióba...."
Hol láttál ilyet? (Vagy ezt most csak azért írtad, mert tényleg átugrottatok a pornó szekcióba és most ne keresselek egy darabig? :) )

@Tracero: "hol az az eszkimóasszony, akivel kezet kell fogni"
Igen, mikor leírtam, nekem is beugrott, hogy ez bizony egy utánérzés lett, de végül maradt :)

@Cérnahuszár: Köszi, reméltem, hogy tetszeni fog

Tracero 2023.08.30. 09:36:47

@Cérnahuszár: megint elninjáztál? :D ááá...köszi az fatya italneveket simán átugrottam XD gyere rajzolni!! :)

naty77 2023.08.30. 09:54:24

@SZIGMA: nekem már kicsit sok a szex és arra való utalás a sztoriban.
de hát írói szabadság van. ;)

SZIGMA 2023.08.30. 10:29:03

@naty77: MILF Sziget, ahová a MILF Boat után érkeztünk. Mindkét sziget tematikája voltaképpen a vendégek "kiszolgálása", ezt igyekszem nem túl bordélyos, hanem vicces, szofisztikáltabb keretek közé szorítani. Még a felnőtt romantikus regények is "durvábbak"
("és belemerítette vértől duzzadó húsdárdáját a nő nedves kelyhébe és csak...")
Igyekszem a hangsúlyt a többi történésre fektetni (na, megint egy elszólás...bakker), de lesz még benne szex és erotika (ihaj...)
Szállodásként mit gondolsz a koncepciómról? (T)Sunami, vihar, egyebek elől összekerül egy csomó ember napokra egy szállóban, ahol van mindenféle ital meg zene meg mittudomén, net meg nincsen, annyira azért nem valószínűtlen, hogy egyszercsak párok, csoportok raknák össze amijük van. Csak itt most a narrátor sok mindent lát és elmesél, míg ha SZIGMA egész nap a recepción ülne, kevesebb dologról tudna.

War of colours 2023.08.30. 10:45:37

Sziasztok!

Továbbítom Vikcsi szuper plakátját! Remélem felvillanyozza a még hezitáló blogtársakat!

kepkuldes.com/image/Dutmge

War of colours 2023.08.30. 11:07:07

@Fálki: köszönöm, hogy leírtad. Szinte teljesen egyetértek., egyvalamit kivéve: Sajnos Csabi nem látott át egy reálisan bekövetkező csoportdinamikai törvényt/következményt, és bár nagyon okos, nem sokat ért a pszichológiához és lélekhez.

A komplexusokkal küzdő emberek (és ebből volt jó néhány a csapatban) gyakran félreértelmezik az egészséges pszichével bíró, saját értékeiket és hiányosságaikat reálisan látó egyének kommunikációját és azt az arroganciával azonosítját.
Ezért egy igazán okos játékos/csapattag kiveszi a az irodai taktikusok/manipullátorok/ vagy nárcisztikus személyek befolyásának méregfogát azzal, hogy visszavesz és alázatosabbnak/szerényebbnek mutatja magát a kommunikációjában. Ez esetben egyértelműen Viktor volt a manipulátor és ezt Csaba viszont pontosan látta. Nem a játék sajátossága, hanem a fentiek figyelembe nem vétele miatt esett ki Zsuzsával együtt. Nem róvom fel neki, mert a férfiaknak nagyon kevés affinitásuk van az ilyen nüansznyi apróságokhoz, vagy lelkizéshez, ha úgy tetszik, inkább csak kiegészítésnek szántam. A Csabi félék sokszor esnek áldozatul a Viktor féléknek a munkahelyeken is sajnos.

Amire viszont kíváncsi lennék, hogy Janka szerinted miért rossz vezető.

naty77 2023.08.30. 11:46:04

@War of colours: ez a plakát fantasztikus, ksözi!

sogeking 2023.08.30. 12:04:19

@War of colours:
vikcsiivel már úgy látszik, ikrek lettünk :):)

War of colours 2023.08.30. 12:32:04

@sogeking: Jajj bocsánat, a főnök a nyakamban liheg, a lányom nyávog, hogy játszak vele, a kamaszfiam nyekereg az OTL koncert miatt, eltéveztettem :D :( :(

Szóval SOGE szuper plakátját továbbítom!!!!! :D :D :D Tehát SOGEKING plakátja!!!!

Me a culpa, me a máxima CULPAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogy tudlak kiengesztelni? ;)

evacat 2023.08.30. 12:40:13

www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/rtl-musorok-2023-nyero-paros-szereplok/vfeq2ve

Érdekesen fogalmaz a Survivorról. Mintha még nem lenne leforgatva. Ha igy van,
akkor még várhatunk rá bőven.

sogeking 2023.08.30. 12:48:43

@War of colours: néhány kantáros nadrágos kép elég lesz :)

de ha már így alakult, a mai napra én leszek vikcsii
www.youtube.com/watch?v=tAoME_aMm1w
(T.O.P. - Doom dada)

evacat 2023.08.30. 12:48:57

@evacat: ááá! nem, csak megint felültem a talányos fogalmazásoknak.
Ez se lesz egy utolsó helyszin:

rtl.hu/fokusz/2023/06/22/survivor-forgatas-fulop-szigetek

sogeking 2023.08.30. 12:57:54

@evacat: azt hallottad, hogy Hófehérkét a legújabb feldolgozásban egy fekete férfi játssza?

evacat 2023.08.30. 13:08:20

@sogeking: és szőke lesz??

Igen, olvastam egy hosszú cikket.
Ez is összecseng az előző kommentemmel.

Hova tovább??? Merre? Hol a normalitás vége?

sogeking 2023.08.30. 13:17:34

@evacat: a normalitás nem hoz lájkokat

SZIGMA 2023.08.30. 13:45:24

@sogeking: Jóhogynemmáá! Új címe is lesz? Black Ho(l)e? XD

War of colours 2023.08.30. 13:52:53

@naty77: <3 SOGEKING érdeme :D :D

@evacat: nem baj, Cicus, gondolj, arra, hogy mink itten majd gyüvünk jól kifikázzuk az összeset ;)

@sogeking: két meleg rokonom van, egy valóban transznemű ismerősöm, (úgy értem, kromoszóma vizsgálattal igazolt) soha nem volt gondom a nem átlagos/klasszikus dolgok elfogadásával, de lassan az összes puha diktatúrát kialakító Putyinszerű fazon, hogy nyugodtan hátradőlhet, a politikai ellenfeleik kinyírják saját magukat, nem kell annyi pénzt költeni az agymosásra, meg a félelemkeltésre, megoldja a világ helyettük, hogy az idők végezetéig be legyetek ágyazva a hatalmi poziciókba...

és hogy klasszikust idézzek " Hova tovább??? Merre? Hol a normalitás vége?"

War of colours 2023.08.30. 13:55:49

@sogeking: bocsi, a csemeték nem hagyták, hogy egyeztessem az alanyokat és az állítmányokat :D :D

Tracero 2023.08.30. 14:26:51

@SZIGMA: "és belemerítette vértől duzzadó húsdárdáját a nő nedves kelyhébe és csak..." ööö...kimaradt, hogy "ágaskodó" :D figyejjé!!! XD

War of colours 2023.08.30. 14:35:14

@Tracero: @SZIGMA: elfogyasztottam pár Romana/Júlia stb. borzalmat zsenge tini koromban, hogy némileg "betömjem a szexuális életem hiánya miatt érzett lyukakat" , halvány emlékeim vannak is róluk, de kettőtökhöz képest, azok a szerző(nők) a fasorban sincsenek :D :D

SZIGMA 2023.08.30. 14:37:19

@Tracero: Köszi!
Nem nagyon olvastam ilyesmit, úgyhogy itt csak betippeltem, mert mintha itt a blogon lett volna már erről szó. De köszi a visszajelzést, odafigyelek majd a jövőben. XD

Tracero 2023.08.30. 14:43:36

@SZIGMA: nagyon szívesen! a zánkai pionír ott segít, ahol tud!!
@War of colours: már meséltem, hogy a lefrusztrálóbb felnőtt, romantikus könyv, amit olvastam, abban olyan pózokat írtak le, hogy a kivitelezéshez alaphangon 4 kar kellett. résztvevőnként!! XD és nem csápos izé volt vagy ilyesmi. nem is a világűrben játszódott !! XD

War of colours 2023.08.30. 14:48:38

@Tracero: én a Kama Sutraban láttam ilyeneket. Viccen kívül, jóga guruknak is nehézséget okozott volna ;)
De én azóta jogázom :D XD

sogeking 2023.08.30. 14:48:42

@Tracero: és hányan voltak benne?

Tracero 2023.08.30. 14:52:34

@sogeking: hányan voltak benne? mármint, hogy ott és akkor? a jelenetben? ketten :)
azon röhögtem, hogy lehet, hogy az író még sosem szegszelt bifór meg lehet nem nézett ilyen felnőtt romantikus filmet sem :)
aztán ez a kép jutott eszembe XD
kepkuldes.com/image/DuvXL4
mielőtt kérdeznétek...igen...teams van...és igen...unom :P

sogeking 2023.08.30. 14:56:25

@Tracero: ha ketten voltak, akkor megvan a szükséges kezek száma :P

Tracero 2023.08.30. 14:56:29

@War of colours: a jóga...az jó :D és hasznos...ezek szerint :D megvan! amiatt találták ki a jógát!! Előbb megrajzolták a könyvbe a képeket, aztán meg törték a fejüket, hogy "hú...baszki...háteztmeghogy?" :D

Tracero 2023.08.30. 14:57:42

@sogeking: résztvevőnként 4. NÉGY. RÉSZTVEVŐNKÉNT. kar. KAR. oda van írva :)

Tracero 2023.08.30. 14:59:03

@War of colours: sírok XD
read-only-knak szólok, hogy "kultúr blokk"-unkat élvezhetik, aminek köze nincs A HÍD-hoz :D

sogeking 2023.08.30. 15:02:29

@Tracero: tényleg ott van. a 4 végtag azért hasonló

Tracero 2023.08.30. 15:06:57

@sogeking: nem akarom részletezni, de lábbal nem volt helyettesíthető, ahová variálta az író a helyezkedést :)
basszus...röfögve röhögök. így le fogok bukni, ha valamire válaszolnom kell XD gyó..inkább becsuklak tikbennetek. de köszi szépen XD majd gyüvök :D

Tracero 2023.08.30. 16:37:16

@hereverő heverő: szuper :D hol vetted? gazdaboltban? :)

kipcsak harcos 2023.08.30. 16:46:06

@SZIGMA: "Kipcsak kicsit szomorúan dobálja a dinó alakú falatkákat a fritőzbe és sóvárogva nézi, ahogy aranybarnára sülnek." XD
@Tracero: "áááá...Harcos utánam bánkódik? ez cuki :D tuti megvétózza, de jó :D "
Ez tényleg nagyon aranyos, de általában nem (vétózok) harapok csak bizonyos helyzetekben, felfokozott 'romantikus' állapotban :D
Egyébként pont alattad kommentel aki kifecsegett bennünket, Cérnahuszár XD
Vajon mire célzott az éjszakai méricskélésünk utáni tripla adag reggelivel és a többiek irigykedő tekintetével, amivel engem méregettek?

kipcsak harcos 2023.08.30. 16:51:13

Sajnos ma este - kivételesen - nem tudok jönni elemezni a Konyhafőnököt :(
Fülész orvosnál voltam és azt mondta: "fogsz te majd kommentelni a VVHV blogon Konyhafőnököt!? és ezzel mindkét fülembe gyógyszeres csíkot tett és begyömöszölte vatta-dugóval. Semmit sem hallok :(

SZIGMA 2023.08.30. 16:51:54

@naty77: Rajmund nem volt elég raj, ennyi. Titty mellett én is nyuszi lennék

kipcsak harcos 2023.08.30. 16:53:03

@kipcsak harcos: mármint a fiúk, téged meg a lányok :D

SZIGMA 2023.08.30. 16:54:19

@kipcsak harcos: Igyekeztem a jóízlés határain belül maradni XD
Mielőbbi gyógyulást!

kipcsak harcos 2023.08.30. 16:55:44

@naty77: de sok hülye ember van.
Mi meg itt csorgattuk a nyálunk XD

Tracero 2023.08.30. 16:56:09

@kipcsak harcos: "téged meg a lányok" mitől érezted a késztetést, hogy szükséges volt ez a pontosítás? XD nya...akkor feldolgoztad, hogy leméricskéltelek? :D remek :D és jobbulást kívánok :)

kipcsak harcos 2023.08.30. 16:57:09

@SZIGMA: csak holnap délig tart a szilencium, de ez borzasztó. Olyan, mintha te nem írhatnál :P XD

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:00:15

@Tracero: jobb itt ha előre levédi az ember az esetleges támadási felületeket. Feldolgoztam? hiszen te írtad, hogy azóta is csak az emlékeimből élek a KÖLCSÖNÖS méregetés után :D

KékCsöcsűPini 2023.08.30. 17:02:56

@SelyemSonkaPini: Bocsánat ! Csak bekúrtam és nem olvastam vissza ! :D
De akkor is : Hááááhhááá hhááá hhááháááá hhááááhá hhháá...

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:04:28

@Tracero: a KÖLCSÖNÖS kiemelésre is szükség volt, mert még esetlen mamlasznak könyvelnének el XD

Tracero 2023.08.30. 17:04:43

@SelyemSonkaPini: belinkeljem én is, hogy ne érezd magad szarul? :D tettyék XD
index.hu/mindekozben/poszt/2023/08/30/csunya-veget-ert-bogdanyi-titanilla-celebrandis-romanca/

sogeking 2023.08.30. 17:05:57

@kipcsak harcos: ez hogy függ össze a konyhafőnök nézéssel?

@hereverő heverő: a híres kilenclyukú szopós csirke

Tracero 2023.08.30. 17:07:26

@naty77: @SelyemSonkaPini: @Tracero: szerintem, nem vesztett sokat Titi ezzel a mélytengeri kocsonyahallal (ahogy Heverő elnevezte XD elég kis plötty faszi volt. Titi meg ha nincs ló jó a hal is alapon választotta :P kb. ezt néztem ki a fasziból, hogy ahhoz se lesz elég heréje, hogy megmondja, hogy "bocs, de nem" :P

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:07:35

@sogeking: igazad van, attól még nézhetem, hogy nem hallom (de igényesek itt egyesek a pontos fogalmazásra :tantrum: )

naty77 2023.08.30. 17:08:50

@kipcsak harcos: jobbulást!
Mikor én ilyen gyógycsíkokat kaptam a fülembe simán hallottam mindent. Ezek szerint valamelyikünk rossz dokit fogott ki. :o

Tracero 2023.08.30. 17:10:29

@kipcsak harcos: @sogeking: a "mindig pontosan kell fogalmazni"-ról ez a - kivételesen - NEM malac videó jutott eszembe :D
youtu.be/Nl6EFJOoH4E?si=SqUo2rYk4d8LdnaU

naty77 2023.08.30. 17:10:29

@Tracero: nagyjából ekg, bár nekem a külsejével nem volt bajom.

Láttam minap egy érdekes halas tetoválást, végig a kocsonyahal járt a fejemben, ciki lett volna jókat röhögni az illetőn. :)

sogeking 2023.08.30. 17:12:45

@kipcsak harcos: úgy értettem, hogy attól még kommentelhetsz:):)

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:13:09

@naty77: a Te dokidnak nem volt füldugója?
Nekem azt mondta, hogy majd ő veszi ki holnap (a vattát a fülemből, a pontosság kedvéért).
Szerintem azért van így, mert különben kiesne a csík, a másik pedig gyereknek nézett és így nem piszkálhatom ki.

Tracero 2023.08.30. 17:13:17

@naty77: hidd el, hogy nem akarod a piszkos fantáziámra bízni, hogy nő volt-e az illető és hogy szerintem hol volt a hal XD szóval...hol volt a hal? :D

sogeking 2023.08.30. 17:15:03

@Tracero: ez az auditor oktató videó haladó fokozat?

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:15:32

@sogeking: de miről, ha nem hallom a műsort. Vagy azt gondolod nekem úgyis mindegy? :(
(Elég Vikcsii-sre sikeredett?)

naty77 2023.08.30. 17:15:57

@kipcsak harcos: nekem kellett másnap reggel kivenni és meg is gyógyult a gyulladás.

SZIGMA 2023.08.30. 17:18:42

@kipcsak harcos: Kibírnám, ne félj! A péntekiből egy betű sincs még, tiszta stressz az életem! XD

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:18:57

@Tracero: ez nagyon jó XD
Bár nálam az első mondat, amit olvastam "faszomat álltál fel", na mondom, helyben vagyunk XD

naty77 2023.08.30. 17:19:00

@Tracero: nő volt az alkatjan volt a hal, az egyik fele kicsit gusztustalan fejű a masik fele meg mintha farok helxett hegy lett volna és iszonyat jól megcsinálták csilaggszeru vmik érzékeltették a viz hullámzását, szinte lattam ahogy megtörik a fény a hal ugrása miatti hullámverés cseppjein. Nagyon kreatív volt és szép rajz, de a hal feje....

naty77 2023.08.30. 17:20:02

@naty77: alkarján, ráz a busz, bocs

sogeking 2023.08.30. 17:20:33

@kipcsak harcos: :):):)
a lényeget elég látni, Nesi felgyújtja a konyhát, Zsuzsa mosolyog...

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:20:35

@naty77: igazad van, egy másik orvos másik alkalommal velem is így tett. Úgy látszik ez hülyének nézett.

VV12Vikcsii 2023.08.30. 17:21:16

@sogeking: Amúgy nagyon szép plakátot készítettél, gratula :)
Ha ezek után valaki nem vesz részt a játékban, annak valamilyen büntetést kell kitalálni

Tracero 2023.08.30. 17:21:50

@sogeking: majdnem :D dolgozókkal való kommunikáció :D dolgoztam olyan üzemben, ahol voltak olyan konténerek, amiknek nem forgott rendesen a kereke. ezek a konténerek a telephelyek meg az üzemek között forogtak. Üzentem a telephelyre, hogy fújják le színes jelölőspary-vel azt a kereket, ami nem forog rendesen . azért a telephelyen kellett megjelölni, mert üresen még elforgott a kerék, tehát nehezebb volt kiszúrni. Visszaüzentek, hogy hülye vagyok, mert fújták jobbról balról, még mindig nem forog XD ugye az lett volna a lényeg, hogyha beér az üzembe a jelölt kocsi, akkor kiszedjük és megjavítja a szaki. Nya...én hibám..nem fogalmaztam pontosan :P :D

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:22:01

@sogeking: Zsuzsának a fejétől rosszul vagyok. Echte Lölő feje van.

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:22:44

@sogeking: egyénként is ma a kékek lesznek.

sogeking 2023.08.30. 17:23:25

@VV12Vikcsii: és azt tudod, hogy ma te vagy én? (látom, már beöltöztél)
musicaleket kell linkelned, és Nesinek, Pirosnak meg Zsuzsának szurkolnod.
főleg Zsuzsának, de ezt büntetésből (WoC helyett:)

sogeking 2023.08.30. 17:25:31

@kipcsak harcos: neeeee, de hát mutattták, hogy Nesikánál kifut a tej
amúgy amúgy szerintem a héten végig a pirosak vannak

@Tracero: wd40, az mindenre jó

Tracero 2023.08.30. 17:25:55

@sogeking: mit mondott Zsuzsára Egyfejű? Hódmama? XD

Tracero 2023.08.30. 17:27:14

@sogeking: de a WD40 nem színes...HÁHÁHÁHÁ...volt olyan kerék, ami már valahogy kocka alakúra kopott, mert kipotyogtak a golyók a csapágyból..nya...így elég pontosan fogalmaztam? :D

VV12Vikcsii 2023.08.30. 17:27:50

@evacat: Borzalmas. Ugyanaz, mint a Luxusfeleségek, tehát nem szól másról, mint a társadalmi alsó réteg, szegények triggerelése. A legtöbb embert irritálja ez a felszínesség, mégis ahogy a feleségeket, úgy ezt is sokan fogják nézni (negatív reklám is reklám alapon)
Pedig ennek a műsornak meg kéne buknia, vagyis én ennek szurkolnék, de ez esélytelen, csak széles társadalmi összefogással lehetne elérni (szabotálással, ne nézze senki)

VV12Vikcsii 2023.08.30. 17:29:58

Ezt nem fogjátok elhinni
index.hu/mindekozben/poszt/2023/08/30/csunya-veget-ert-bogdanyi-titanilla-celebrandis-romanca/

kipcsak harcos 2023.08.30. 17:30:34

@sogeking: " szerintem a héten végig a pirosak vannak"
Látod, még a képességeim birtokában is csak ennyire futotta. Miket hordanék össze így, hogy még nem is hallom?

VV12Vikcsii 2023.08.30. 17:33:08

@Tracero: Ez nagyon jó :D :D
De miért jelent meg nekem oldalt az ajánlatok között, a videód kapcsán egy "Elmélet a szopásról" c. videó, azt nem tudom :D

VV12Vikcsii 2023.08.30. 17:36:49

@sogeking: Oksa :) Pirost nem is kell kérned, neki amúgy is szurkolnék

sogeking 2023.08.30. 17:38:40

@VV12Vikcsii: pont most akartam én is linkelni ezt, lehet, hogy mégis te vagy én

@Tracero: igen, hódmama, nagyon találó, viszont így sajnos sokkal szimpatikusabb lett

@kipcsak harcos: de lesz Nesi :):) mivel jobban teljesített, most a fekete kötény helyett egy nagy rózsaszín masnit kap a hajába

Tracero 2023.08.30. 17:39:40

@VV12Vikcsii: a saját előzményeid alapján ajánlgat a YT, Baba :)
"mé..mé...még kettőt" XD

VV12Vikcsii 2023.08.30. 18:13:44

@Tracero: " a saját előzményeid alapján ajánlgat a YT, Baba :)"
Tudom, pont ezért ijedtem meg és próbáltam inkább rád kenni. :)
A cím alapján legalább egy jó oktató videót vártam és csalódtam.
Ennek kapcsán ihletet kaptam és a szexpózok, valamint a p...a nyalás elmélete után még egy oktató jellegű írást szeretnék majd megosztani veletek.
Vagy szerinted ne tegyem, mert az trollkodás lenne? Nyugodtan írd meg, hogy ha ez szerinted ízléstelen lenne.
Megfogadtam magamnak, hogy nem fogok mostantól trollkodni, főleg nem bántó módon, de még nem ismerem a határokat.

evacat 2023.08.30. 18:17:28

@kipcsak harcos: nem szeretnénk nélküled tölteni az estét.
Első lépés:
kepkuldes.com/image/Du7rog

Ha ez megvan, akkor máris affektálhatsz velünk:))

naty77 2023.08.30. 18:27:05

@evacat: ez de rendes volt tőled! Szivecske

War of colours 2023.08.30. 19:01:42

@sogeking: azt sem tudom ki az a Zsuzsa.... mikor szurkoltam neki?!?!!?!?

@evacat: Babák! Az Édent 3-at végül teljesen dobtuk? Ma nem tudjuk elkezdeni?

vagy az csak Vikcsi trollkodása votl? Bocsesz, tegnap nem tudtam végül jönni... :(

De ma itt leszek

War of colours 2023.08.30. 19:02:37

@evacat: nekem nem tölti be a képet a gépem de marhára kíváncsi vagyok, mi ez.... :( :(

evacat 2023.08.30. 19:11:24

@War of colours: igy?
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=368feliratozas_teletext_r.jpg

/az RTl képernyőfotója: siketeknek és nagyothallóknak teletext 888/

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 19:16:14

Jó estét mindenkinek Babák!

Bekukkantottam, jó társaság nem vagyok, de itt vagyok. Ibolyám nincs mit néztek, én a csendet napok óta... Van tvm nem lopták el, csak nincs erőm még bekapcsolni sem! :)

evacat 2023.08.30. 19:17:05

@War of colours: mi Traceroval itt voltunk.
Sőt hosszú kihagyás után még Egyfejű is benézett.
Várakoztunk. Vikcsii nem adott startot, nem is jött.
Folytattuk a főzőcskét.
Ma is itt leszünk. Rajtunk nem múlik.

evacat 2023.08.30. 19:20:03

@Nyuszomuszo83: bele-belekukkantunk a konyhafőnökbe. Meg napok óta tökölünk az Éden 3 elkezdésével. Igy ütjük el az estét.

Mi viszont jó társaság vagyunk. Gyere közénk, látod Kipcsak még süketen is jár erre :))

kipcsak harcos 2023.08.30. 19:24:55

@evacat: köszi, de ma már úgyis túl voltam REPREZENTÁLVA (figyelsz, Tricerokám? XD ).

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 19:26:27

@evacat: most már próbálok jönni, ha nézni nem is de max hülyeségeket írni amikhez semmi közöm. :D
Kipcsaknak jobbulást, a hallójárat gyulladás nagyon szar, nem irigylem ezért!

kipcsak harcos 2023.08.30. 19:27:45

@evacat: elolvadok tőled :) , de legyek inkább siket és nem süketelek itt ma már többet XD

kipcsak harcos 2023.08.30. 19:28:59

@Nyuszomuszo83: nem elég, hogy fáj egy csomószor, de az folytonos viszketés majd megőrjít :(

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 19:31:45

@kipcsak harcos: igen, sajnos ismerem, és ez nem gyors lefolyású betegség. Nálam 3hèt volt. Tök süket voltam és nem is lett maximális 100% azóta sem, pedig már 5 éve. Szájzárad is van? Nekem volt az is. Kitartás!!! :*

kipcsak harcos 2023.08.30. 19:44:52

@Nyuszomuszo83: ezt a szájzárat ne is mondd, még valaki esetleg kap rajta és összemossa egyéb megnyilvánulással :D
Egyébként olyanom még nem volt.

VV12Vikcsii 2023.08.30. 19:44:56

@War of colours: Nem, én komolyan gondoltam.
Azonban a többiek nagy lelkesedéssel nézik este a Konyhafőnököt, számomra meglepő módon, még Kipcsak Harcos is izgalommal figyeli az eseményeket, nemcsak a szokásos brigád.
Pont ezért ezt az idilli hangulatot nem akartam elrontani, s nem adtam tegnap startjelet.
Tegnapelőtt úgy tűnt, mintha kényszeríteném a többieket az édenezésre, verbális erőszaktevőnek éreztem magam utólag. Miután elgondolkodtam ezen, bűntudatom is támadt (még mindig nem trollkodok, tényleg így volt)
Ezért csak egy megoldást tudok így hirtelen, ami nem zavarja a többieket:
nézzük ketten az Éden 3-at, akár ma is kezdhetünk, párhuzamosan a konyhafőnökösökkel. Egyfejű is csatlakozni fog és Nyuszót is próbálhatjuk rávenni, hogy kezdje el velünk. Persze csak akkor, ha neked így is megfelel

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 19:48:47

@kipcsak harcos: az csak azoknak öröm akik közvetlenül a közeledben vannak.:D Én azért írásban kommunikáltam, úgyhogy az agyi funkciókra nincs hatással ám. :D Tehát ha olyat írsz tudjuk nem a fülecskèid miatt van. :D

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 19:50:15

@VV12Vikcsii: Nyuszo akkor inkább elhallgat ha azt kell nézni. Az éden 3-at láttam és szerettem is. Ha nézitek hozom másnap az öfiket esetleg. :)

evacat 2023.08.30. 19:59:19

@Nyuszomuszo83: miért kéne elhallgatnod, ha láttad? Igy legalább jobban látod a dolgokat mint mi.
Egyébként én is láttam, de koromnál fogva már semmire sem emlékszem, minden uj.
Igy voltam az Éden 1-2vel is. Valami derengett, de konkrétum semmi nem jött elő.

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:02:21

@evacat: a konyhafönök miatt hallgatok csak. Éden más abba bele tudok kotyogni! :D

VV12Vikcsii 2023.08.30. 20:02:39

@Nyuszomuszo83: És te mit néznél szívesen? A Konyhafőnökről mi a véleményed?
Ne hallgass el kérlek, hadd halljam a hangod :)

War of colours 2023.08.30. 20:03:09

@evacat: ez nagyon cuki :) , felröfögtem, mint Tracero szokott :D :D

@VV12Vikcsii: nekem megfelel, :) akkor fél tízkor gyüvök, aztán eldöntjük mi legyen ;)

Amúgy Piros minek hordja azokat a hámszerű baszokat a Konyhafőnökben??!?!?! Annyira nem áll jól neki :(

evacat 2023.08.30. 20:03:32

@Nyuszomuszo83: Te???? Aki olyan kajákat rittyent, hogy a nyálunk csorog???

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:04:21

@VV12Vikcsii: nem bírom a főzős műsorokat én most olvaslak benneteket és próbálok kikapcsolni csak agyban. Visszatérni a 2,5 hónap előtti állapotba. :)

Tracero 2023.08.30. 20:04:29

@Nyuszomuszo83: persze, gyere velünk nézni :D a jó társaság is jót tesz :) mink pedig kimondottan jó társaság vagyunk :D csak ne mondd el a végét :D
@kipcsak harcos: nyehehe...eszemben sem volt a szájzáradon lovagolni XD XD XD
@evacat: bejött egy sürgős munka :P 4-kor kelek :P úgyhogy ma nem tudok későid maradni :)

Tik is mindig kibasszátok a krumpli közepét, amit kiszúrtatok? :D

Tracero 2023.08.30. 20:06:11

Gerrri melléspriccelt a krumplinyomóval :-)
Céklavadas...hát...jó :D

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:08:26

@Tracero: ahhh itt vagyok nem spoilerezek. Na pont az ilyen pazarlások kurjak fel az agyam ezért nem nézem. XD Nem dobom ki a közepét max ha büdös vagy rohadt igaz akkor nem is főzöm meg. :D

evacat 2023.08.30. 20:09:32

Nem tudom ti hogy vagytok ezekkel a séf főzésekkel?
Miért nem azt mondják, hogy ez most egy jutalomjáték? Aztán ti majd főzzetek egy
körömpörköltet.

Igy minden fura alapanyag, profi technika, dizájn belekerül az ételekbe. Lám én ilyet is tudok. Ti meg dögöljetek bele. Azért én nem szivesen eszegetnék ezekből a kajákból,
amit ezek csinálnak.

Tracero 2023.08.30. 20:10:24

@VV12Vikcsii: nem kényszerítettél semmit :) mink is akartunk Éden3-at nézni. mondjuk, tegnap én tök belefeledkeztem, hogy itt együtt rötyögtünk a önjelölt főzőzseniken :D
fejezzed má be az önostorozást (szemforgatás

@sogeking: itt a csajod. A rózsaszín masnival. "óómájgád" (olyan szemforgatás, hogy beleesnek a szemgolyóim a koponyámba :D

Tracero 2023.08.30. 20:12:18

@Nyuszomuszo83: nem dobták ki...asszem abból lett az utóspricces krumpli :D még választhatsz is, hogy kit utálsz legjobban :D unikornis-pillangó-Nesikét, a Hódmamát vagy Pirost :D Hódmama meg Piros a következő körben főz

Hogy a picsába tudok én élni szuvidáló kád nélkül??????

evacat 2023.08.30. 20:15:58

@Tracero: fazekad fedőd sincs???

Tracero 2023.08.30. 20:16:41

@evacat: de az nem szuvidáló kád!! szuvidáló zacskókat akarok káddal!!

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:16:43

@Tracero: fuu gecc ez a felhozatal? Barnáspiros... hányni ér??? Hódmama, Mesi , fronton gyere le. De maradok pirisnál őt akkor sem bírnám ha fizetnènek sem. @evacat: ezek számomra nem élvezet értékűek. Ezeket én el szoktam mosogatni...

VV12Vikcsii 2023.08.30. 20:17:43

Randiügynökség 3., egyben utolsó rész.
Az ideális pár megtalálása egy meglehetősen nehéz feladat, ami a legtöbbünk életét végig kíséri, hiszen a legtöbbször mellényúlunk. De hogyan ismerhetjük fel, hogy ki az igazi? Ebben próbálok most nektek segíteni. A legfontosabb szempont (majdnem elég csak ezt figyelni), a horoszkóp.
12 tökéletesen összeillő pár a csillagjegyek közül
1. Kos és Vízöntő
2. Bika és Rák
3. Ikrek és Vízöntő
4. Rák és Halak
5. Oroszlán és Nyilas
6. Szűz és Bika
7. Mérleg és Ikrek
8. Skorpió és Rák
9. Nyilas és Kos
10. Bak és Bika
11. Vízöntő és Ikrek
12. Halak és Skorpió
Illetve vannak, akiket el kell kerülni, ha jót akarsz magadnak.
Ezek a csillagjegyek nagyon nem illenek egymáshoz
Kos férfi – Bak hölgy
Bika férfi – Ikrek hölgy
Ikrek férfi – Szűz hölgy
Rák férfi – Vízöntő hölgy
Oroszlán férfi – Bika hölgy
Szűz férfi – Kos hölgy
Mérleg férfi – Halak hölgy
Skorpió férfi – Mérleg hölgy
Nyilas férfi – Bak hölgy
Bak férfi – Nyilas hölgy
Vízöntő férfi – Skorpió hölgy
Halak férfi – Ikrek hölgy

Tracero 2023.08.30. 20:18:01

@Nyuszomuszo83: és ha azt mondom neked, hogy nesike, hódmama meg piros közül , szerintem piros a legszimpatikusabb? bezony XD

naty77 2023.08.30. 20:19:09

@VV12Vikcsii: én vagy nagyon nem értem a humorod, vagy nagyon nem értelek téged.
Tegnap itt többen vártak hogy eden3 nézés, komolyan gondolták te meg ilyet írsz.
Vagy akarattal viselkedsz ilyen érdekesen, ez a szembemenés az autópályán? Csak én ehhez buta vagyok?

VV12Vikcsii 2023.08.30. 20:20:20

@War of colours: Rendben :)
@Nyuszomuszo83: Én se szeretem, de most félszemmel nézem, mert megígértem.
Hajrá Piros, Zsuzsanna és Nesike!

naty77 2023.08.30. 20:20:25

@VV12Vikcsii: a férjemmel a horoszkópunk nem passzol, de bírjuk 25 éve, így ebben nem hiszek. :)

evacat 2023.08.30. 20:21:01

@naty77: ha te buta vagy, akkor én is.

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:22:04

@VV12Vikcsii: faxsàg rák - skorpió brutál szar osszeállitás...:D

Tracero 2023.08.30. 20:30:32

@VV12Vikcsii: @VV12Vikcsii: ma a szűz házában van a Hold és az uralkodó bolygó az Uránusz :-) Ilyenkor nem posztolunk horoszkópot XD És most olyat mondok, amit letagadok. Néha tényleg van benne valami. Nekem segít, mert így könnyebb manipulálni az embereket, ha szükséges :) Nyugi, én asszem kezdem érteni, hogy mit csinyálsz :D Felőlem trollkodhatsz is, csak ezt az önostorozást ne. de errűl má beszéltünk..a kicsi önbecsülés szeksön alatt (szemforgatás

sogeking 2023.08.30. 20:31:09

@Tracero: itt vagyok, mik történtek? :)

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 20:33:56

@Tracero: én a horoszkópom alapján egyfolytában, boldog, szerelmes és gazdag vagyok. Eközben meg van itt lofasz meg esti fény... XD

naty77 2023.08.30. 20:35:49

@evacat: én a kuktát javaslom szuvidálni. :)

sogeking 2023.08.30. 20:38:01

@War of colours: Zsuzsa a hódmama, a korábbi szériás Orsi közeli rokona (személyiségben)

van itt bika vagy skorpió? :)

Tracero 2023.08.30. 20:38:11

@sogeking: ómájgád..rögtön az első lépést elbaszta és nem a sniccert használta a kacsacomb irdaláshoz, hanem a kést. Mondjuk, ha pillangók táncolnak a fejedben, akkor nehéz koncentrálni :D
megjegyzés: én még mindig összezárnám őket Titivel egy szobába XD

sogeking 2023.08.30. 20:38:39

/egyszer csináltak nekem rendes horoszkópot, nem magazinost, és sok érdekesség volt benne

Tracero 2023.08.30. 20:38:39

@sogeking: a fiúk között tuti van :D arra a nyakamat teszem :D

sogeking 2023.08.30. 20:40:46

@Tracero: ja, akkor ez ilyen nemeken túllépő párosítás

sogeking 2023.08.30. 20:43:06

@VV12Vikcsii: az előzőre még nem is reflektáltam :S

VV12Vikcsii 2023.08.30. 20:44:03

@naty77: Pedig direkt leírtam hosszasan, hogy miért gondolkodok így, nincs ebben semmi vicc vagy talány.

Tracero 2023.08.30. 20:44:29

@sogeking: de nem ám :D pedig te voltál az alany :D

sogeking 2023.08.30. 20:45:23

@Tracero: az alany és az állítmány is

naty77 2023.08.30. 20:48:35

@VV12Vikcsii: akkor javaslom hogy keress lelkitámaszt. Mi itt kevesek vagyunk neked.
És ezt teljesen segítő szándékkal írom.

sogeking 2023.08.30. 20:53:06

vikcsiii szurkolj!!!!! :)

Tracero 2023.08.30. 20:56:00

@naty77: én nem látom ezt ennyire tragikusan. Troll-őszinte. egen...ez most a két véglet, de majd beáll. Az önértékelés miatt értenék csak kicsit egyet veled. de utálom a lelkitámasz szót :P saját magával kell rendbe jönnie. A támasz az olyan lehangoló szó, meg arra utalhat, hogy egyedül sánta :P nem támasz köll neki, hanem max. terelgetés :)

VV12Vikcsii 2023.08.30. 20:56:00

@Tracero: Nem értem, hogy mi a baj az önostorozással. Manapság a motivációs trénerek, az influenszerek és az alkotások is azt üzenik, hogy mindenki teljesen fogadja el magát olyannak, amilyen. Mindenhonnan a kóros önimádatra buzdítanak. Pedig az ilyen gondolkodás nem visz sehová. Az önostorozás által viszont van arra némi esély, hogy mindenki meglelje azt, amiben változnia kell.
Szerintem az önostorozás az egyetlen helyes magatartás ebben az önimádó, önző világban

Te ennyire profi vagy horoszkóp terén? :D Akkor én inkább el sem árulom az enyémet, úgy is kitalálod, utána meg manipulálsz. Találd ki a többiekét (Mondd meg pl Evacat és Szigma horoszkópját)

naty77 2023.08.30. 20:56:52

@Tracero: nem akartam pszichológust írni nem mindenki szereti, de egyetértek

sogeking 2023.08.30. 20:57:19

/én bírom követni vikcsii gondolkodását :), legtöbbször kipcsákét is :P

Tracero 2023.08.30. 20:58:48

@sogeking: arra gondultam, hogy még bedobok 4-5 rajzot a közösbe :D különböző technikákkal meg eszközökkel :D Mivel manipulált fát is tudok rajzolni :D és akkor az lesz a játék neve, hogy válogasd ki azokat a rajzokat, amiket nem Tracero rajzolt :D
Amúgy AMÚGY gondulkodtam, hogy lehetne egy olyan is, hogy kedvenc festmény/kép/szobor/akármi :) az is trükkös lehet :D

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:03:20

@sogeking: Szurkolok :)
De miért csak lányoknak? Itt soha nem kerül szóba egyik fiú sem. Csak Piros, Nesi és Zsuzsa nevét látom nap mint nap

sogeking 2023.08.30. 21:03:33

@Tracero: igen, az is jó.
engem az fogott meg legjobban, amiről a múltkor vikcsiivel beszéltünk
zenéshez hasonló tippjáték versekkel, vagy filmekkel

khmm, még nem kezdtem el...
azt lehet majd tudni, hogy egyáltalán kire kell tippelni??

Tracero 2023.08.30. 21:06:41

@VV12Vikcsii: szerintem, a helyes út az önimádat meg az önostorozás között van. Hibáztam...hátakkójóvannakkó...tanulok belőle oszt csöcs. Ez a gondolat előre viszi a jellemfejlődést, ha belátod, hogy hibáztál és javítasz :) az önostorozás lehangol, meggyötör és kábé a faszra se jó :P azé tudom, me volt ilyen időszakom fiatalon. És az emberek kurvára nem értik meg értékelik, ha előttük önostorozol (mondjuk, annyi eszem mindig vót, hogy más előtt sosem csinyáltam :D ) kellemetlenül érzik magukat tőle és beskatulyáznak. és az emberek nagy része gheczi. Válogasd meg, hogy kivel vagy őszinte, ha elgyengültél, mert letaposnak a faszba. Nya...világos? :D

War of colours 2023.08.30. 21:07:18

@sogeking: "cérna rajzol ?" nekem még nem jelzett

@Tracero: ez zseniális ötlet, sajnos nagyon kevesen vagyunk még a játékban, pedig olyan jó ötletnek tűnt :D :D

sogeking 2023.08.30. 21:08:27

@War of colours: küldj neki direkt marketinget

Tracero 2023.08.30. 21:09:17

@sogeking: igen a vers meg film is jó lehet :) a rajzzal több baj van :P én se szívesen rajzoltam olyat, ami be nem teljesült álom...me a fatyom...az lehangoló :D a másik, hogy maximalista vagyok - bizonyos szinteken- tehát nem tudom hányszor rajzoltam át :P :D

War of colours 2023.08.30. 21:09:51

@sogeking: eddig Tracero, Vikcsi és én rajzoltunk, ha ez a kérdés :) vagy nem... talán csak a dupla csavart alkalmazom, ;) vagy esetleg a triplát és mégis csak ez a jó válasz, ki tudja? :D

War of colours 2023.08.30. 21:12:13

@Cérnahuszár: Szia! Van kedved rajzos játékban részt venni?

kepkuldes.com/image/Dutmge

Nyuszomuszo83 2023.08.30. 21:13:15

Babák én köszönöm az olvasnivalót, elköszönök. Holnap érkezem remélhetőleg vmikor. Jó éjt mindenkinek. Nyuszi puszi és ölelés. :)

Tracero 2023.08.30. 21:14:58

@War of colours: jó, akkor beküldök még 3 rajzot XD vagy nem. lehet, hogy az összes rajz az enyém lesz, de az is lehet, hogy nem. Lehet, hogy a Szigma féle duplacsavart alkalmazom, de az is lehet, hogy nem :D
Mondjuk, elméleti síkon, pont ezért szeretjük a képeket, szobrokat, verseket, egyéb műalkotásokat, nem? Nem neked kell megcsinyálni, hanem találsz egy olyat, amire azt mondod, hogy "ahhh..ezaz...nya..ez engem tükröz, csak nem bírtam így formába önteni" :P

nesi: "hát,majdnem elájultam" hát...én is...hogy faszba került ez má megint a galériára????

evacat 2023.08.30. 21:16:27

Piroson ma rózsaszin basz van. De mi az ami miatt ugy érzi, hogy ő ettől több???

Tracero 2023.08.30. 21:17:02

@Nyuszomuszo83: jó éjt :) pedig pont most mutatták Hódmamát, akinek leolvadt az arca a sok ismeretlen, brazil alapanyagoktól :D

Tracero 2023.08.30. 21:18:55

@evacat: biztonságérzetet ad a hám :P :D "ez én vagyok! magabiztos vagyok! más vagyok!" ha tényleg az lenne, akkor nem kellene hám :D

sogeking 2023.08.30. 21:21:44

@Tracero: szerintem más nem tud olyant, ami a te gondolataidat tükrözi
lehet, hogy 10 ember ugyanazt csinálja (mondjuk egy borosüveget), mégis mindegyik más lesz egy kicsit

evacat 2023.08.30. 21:24:33

Tegnap este is pont ennél a reklámnál javasoltam, hogy ha lesz Éden, akkor most boritsunk le, hogy innentől lehessen majd pótolnia annak aki szeretné.

Most is ezt javallom.

Tracero 2023.08.30. 21:24:51

@sogeking: részben egyetértek. de te szépen rajzolsz :) neked azé könnyebb úgy megalkotni, hogy hasonlítson ahhoz, amit elképzeltél, hogy lerajzolsz :D

Tracero 2023.08.30. 21:26:11

@evacat: rendben. menjünk. van link? :) bő fél órám van, aztán evakuálnom kell :) különben belekötök az üzemvezetőbe XD

sogeking 2023.08.30. 21:29:44

@evacat: én még főzök jelenleg, de nem zárom ki, hogy valamikor (akár jövő héten) becsatlakozzak :)

Tracero 2023.08.30. 21:29:51

@evacat: én elindítottam, de le is nyomták az első 15 részt az öfiben? :D

evacat 2023.08.30. 21:32:18

@Tracero: én is azt hittem, hogy rossz linket adtam.

Tracero 2023.08.30. 21:32:42

@evacat: oké...mar vissza is tolattam a főcímzenénél :D "baby, baby, kínálj meg? ha nem tetszik, hát kint várj meg"? :)

Cérnahuszár 2023.08.30. 21:35:08

@Tracero: most annyira gondolkodom heverő képén XDDD (önostorozás margójára)

@sogeking: ma csináltam 3 képet de kukáztam őket :) Holnap talán összejön

evacatnál kimenettem magam amikor írt, de kezdem látni a fényt az alagutam végén

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:35:33

@War of colours: Kár, hogy a "művem" két héttel ezelőtt, illetve főleg múlt hét elején volt aktuális. Nem hittem, hogy a többiek ilyen lassúak lesznek :D

sogeking 2023.08.30. 21:36:28

@Tracero: az nem feltétlen függ a technikától, pl. a gyerekek sokkal felszabadultabban/ bátrabban rajzolnak (amíg el nem rontják őket)

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:36:29

@Tracero: Az előző főcímet imádtam, kicsit hiányozni fog, de ez se rossz

sogeking 2023.08.30. 21:39:57

@Cérnahuszár: szuper, akkor valami lesz :):)
én még nem kezdtem el, igaz a fejemben már kész - csak azt nem látom előre, hogy mennyi időt igényel megcsinálni

@Tracero: de látod, egy felnőtt már manipulált fát akar rajzolni, mert a többiek majd mit gondolnak

Tracero 2023.08.30. 21:41:03

@Cérnahuszár: ja...a gumicsirkés 9 farkú macska XD nya, önostorozásra ez kifejezetten ajánlott :D remek ötlet, mivel amikor ezek nekiállnak nyígni, akkor röhögésbe fullad az önostorozás és az már fél siker :D hallod @VV12Vikcsii: önostorozáshoz ilyen csirkés izét használj :D

sogeking 2023.08.30. 21:41:06

ropogós elemnek megropogtatom az ujjaimat :P

Tracero 2023.08.30. 21:47:13

@sogeking: ez. kurvajó :D és szerintem igaz is :)
természetesen, nekem a tortadigrammról is közepesen malac jutott eszembe :)
kepkuldes.com/image/DJ6iOB

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:48:20

Berki valószínűleg jobb műsorvezető lesz, mint Éva, mert nem robot
@Tracero: Ja, majd beszerzek ilyesmit :D
Közben megfogadom Nati tanácsát és keresek egy lelki támaszt, aki helyettem is ostoroz engem azzal

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:50:58

Naomi egy kígyós csaj :S Eddig amúgy való világos a felhozatal

evacat 2023.08.30. 21:51:02

@VV12Vikcsii: egyetértek. Épp azon gondolkodtam, hogy EZ a Berki szimpatikus nekem.
A későbbi Berkit nem kedveltem. Itt még nem akkora az arca, bár itt sem kicsi.

Tracero 2023.08.30. 21:52:49

@VV12Vikcsii: Berki féle lazaság nekem is tetszik. Tök gördülékenyen vezeti a műsort. nem mint robot Évi. vicces is :D Asszem előítéletes voltam vele, mert utáltam :P

VV12Vikcsii 2023.08.30. 21:52:53

Apolka ügyesen beszólt Berkinek :) Ő lesz talán a legérdekesebb csaj, már neve alapján is

Tracero 2023.08.30. 21:55:56

Dominik hogy beégett XD

War of colours 2023.08.30. 21:57:59

@VV12Vikcsii: én sem, :D de küldj nyugodtan újat ;)

evacat 2023.08.30. 21:58:59

Péterre ha ránézek azonnal Ádám jut az eszembe. A szájtartása, a beszéde, amit mond.

Tracero 2023.08.30. 21:59:27

jegyzetelek, hogy be tudjam azonosítani az ápoltakat az indiánnév adás előtt. A legutóbbi 2 pasira azt írtam, hogy : férfisovinszta desznó :D és egyikünknél se jelentkezett csaj értük XD annyira sütött róluk XD

War of colours 2023.08.30. 21:59:43

@evacat: nagyon érdekes, hogy ezt írod, képzeld, amikor először láttam ezt a szériát utáltam Berki arrogáns beszólásait.
Nemrég újranéztem és rájöttem, hogy itt még nem is volt igazán arrogáns és pökhendi :D :D

Tracero 2023.08.30. 22:00:02

@evacat: még csak patriknál tartok, mert visszatolattam egy párszor :D

War of colours 2023.08.30. 22:03:15

@Tracero: mit szólsz a zsíros hajú focista névhez?

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:03:55

@Tracero: Igen, túlságosan is önimádóak, így jó volt nézni :D Többet kéne ostorozniuk magukat

Tracero 2023.08.30. 22:05:44

@War of colours: annyit jegyzeteltem róla, hogy iszik és egyéjszakás :D

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:07:11

@War of colours: :D Fiatal Sajtira emlékeztet valamiért

evacat 2023.08.30. 22:07:22

@War of colours: gondolom, azért mi is változunk közben.
Aki 2005-ben még egy arrogáns barom volt a szemünkben, az mára egész elfogadhatóvá szelidült. Főleg, hogy még élénken él bennünk a későbbi évek már ismét a...... b...... Berkije.
/mielőtt még bárki kegyeletsértőnek titulál, sajnálom, ami történt, de ez a tényeket nem változtatja meg/

evacat 2023.08.30. 22:08:31

Azért nem választottam senkit, mert végig akartam nézni a spalettát.- by szőke kigyós bige.

kipcsak harcos 2023.08.30. 22:12:21

@Tracero: "@kipcsak harcos: nyehehe...eszemben sem volt a szájzáradon lovagolni XD XD XD "
Ezért megérte visszanéznem :D
Tehát a szájzáramon nem lovagolsz... XDDD

War of colours 2023.08.30. 22:12:57

@evacat: emlékeim szerint ő lesz az évad szemmantikai gyöngyszemeinek állandó forrása :D :D

Tracero 2023.08.30. 22:14:02

@VV12Vikcsii: ááá...horgonyszó az önostorozás? :D ja...sejthettem volna :D nem baj :D ez előre visz :) ezek a játékosok annyira önimádóak és önteltek, hogy majd csak idővel jutnak el addig, hogy orrbaverje őket az élet. és akkor sem az lesz az első reakció, hogy "hű bazzmeg, változtatni kéne", hanem az, hogy "mindenki más hülye" :D

Tracero 2023.08.30. 22:16:14

@kipcsak harcos: erről eszembe jutott, egy elég malac mém, de majd csak akkor hozom, ha már hallasz XD jobbulást és tessék engedelmeskedni a dokinak. rendesen végigcsinyálni a kezelést. Barinőm évekig szenvedett vele, mert lazán vette az elején :)

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:19:33

@evacat: EKG. nem értek egyet a „Halottról vagy jót vagy semmit” mondással. Így én is nyugodt szívvel kijelentem, hogy Berki nem volt jó ember, ettől még én is sajnálom a családját, főleg a lányát, aki rátalált a holttestre

evacat 2023.08.30. 22:23:11

Segitség!!! Mariann, melyik realityben volt később?

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:28:31

@Tracero: Holnap export vagy csak belföldi munka miatt kell korán kelni?
Már mindjárt vége a résznek

Tracero 2023.08.30. 22:33:47

nya..ezt gyorsan begépelem és majd holnap végigpörgetem az ismerkedős dürrögést meg a kezdeti szarkeverést :D
Adri- hosszú barna haj, műkorcsolya. poci
Nóri - kozmetikus, egoista, fruffru, szőke, pisze, bizalmatlan
Timi- fekete haj, naív hostess (aham...) nevetős
Naomi - platinaszőke, férfiak eszközök (wtf?) kígyó
Apolka - katonásan beszél. lenőtt haj, kocka fej
Bence - kopaszodós- taréjjas. aranyosnak tűnik, nem akar hazudni. Párja: Apolka
Dominik - vízszem. okölvívó. fsd (férfisoviniszta desznó), öntelt. elsőre senki nem választotta, párja végül: Nóri
Norbi - spanyolos külső. 28 éves ingatlanos. fülbevaló, értelmesnek tűnik, fsd. elsőre senki nem választotta, párja végül: Naomi
Patrik - focista- WoC aszondja zsíroshajú, Vikcsii szerint - fiatal sajti, iszik, egyéjaszakás, aszondta, hogy pacek. öntelt. értelmesnek tűnt valamiért (lehet, álmos vagyok :D nem értelmes...elnéztem a fölötte lévő sort XD - párja: Adrienn
Peti- bohókás , szemüveg, közgazdász- DJ (nyehehe) pozitív, vicces, kopasz, kicsi áll, öntelt . Párja: Timi
Új beköltöző (csábító) : Mariann - műcsöcs, műszáj. hosszú barna hah, csodálkozó szemöldök. még nem szokta meg az új száját, mert furán beszél. nyerni akar, a pénzé' gyütt

Tracero 2023.08.30. 22:35:18

@VV12Vikcsii: holnap belföld. vasárnaptól jövő hét péntekig exportálnak :P

naty77 2023.08.30. 22:35:40

@Tracero: sokan nem tudják hogy a fulgyulladast a külső hallojaratban okozhatja az hogy van egy kis ekcema szerű a fülben, aminek nem sok jele van, még viszketnie sem kell. Viszont bármi belemegy könnyen okoz bakteriális fertőzést. Én belemásztam ebbe a buliba tavaly és a sokadik kezelésnél árulta el doki hogy néha kenjek ekcéma krémet a fülembe. Azóta egyszer se gyulladt be.

Tracero 2023.08.30. 22:40:04

@naty77: ekcéma az jobbára életallergia. akkor írni kell, hogy mikor mit evett :) azt is, ha nyalakodott XD

hú..baszzus...kurva gyorsan evakuálok :D köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :D Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :)

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:41:20

@Tracero: Köszi, ez nagyon hasznos :D Még egyelőre nagyon egyformának tűnik mindenki, de így könnyű lesz megjegyezni a neveket

Tracero 2023.08.30. 22:42:43

@Tracero: nem életallergia...ételallergia XD ÉTEL XD holnap ezen fogok röhögni XD életallergia XD XD XD

War of colours 2023.08.30. 22:45:15

@Tracero: köszi az összegzést!

Jó éjt Babák!

VV12Vikcsii 2023.08.30. 22:47:15

@sogeking: Holnap Kipcsakkal végig kell csinálnotok :P Mondjuk reggeli tornaként

naty77 2023.08.31. 09:49:40

kepkuldes.com/image/DJ9JM3

Kis magyar valóság.
Ezért is kell viccet írni?

War of colours 2023.08.31. 10:09:36

Jó reggelt (délelőttöt)!

MEgnéztem a tegnapi konyhafőnököt!

Kérdéseim:

1. Nesika kinek a kije? hogy kerül folyton a galériára? Félre ne értsétek, gyönyörű a haja, cuki a hangja, tudom, hogy szórakoztaó faktor, már akinek, de NEM TUD KONCENTRÁLNI SEM FŐZNI! Ez nem feltétel egyy ilyen műsorban??!?!?

folyt.köv

War of colours 2023.08.31. 10:10:28

@naty77: így könnyebb elviselni... :D

SZIGMA 2023.08.31. 10:29:56

Az eddigi írások összegyűjve:

drive.google.com/drive/folders/1aIFfB3yGtf4pz6b8GuredSJI0TVzTWB1?usp=drive_link

Aki úgy érzi, kimaradt valami az alkotásai közül, kérem küldje el a szigmakapitany kukac gmail pont com címre és feltöltöm.

evacat 2023.08.31. 11:49:19

@War of colours: nem tudni, de még az is lehet, hogy senkinek senkije. MAgától ilyen kis idétlen, hülye gyárilag, vagy csak ez a taktikája, hogy kitünjön.
Minden évadban van valaki, aki nagyon kilóg a többiek közül, vagy a viselkedése miatt, vagy mert nem tud főzni, de azt jól eladja. Valamelyik séf "megnyeri" magának és jó darabig elviszi, amig a szerkesztők szerint szükség van arra, hogy beszéljenek, irjanak róla, mindegy, hogy mit.
Aztán majd valamikor kiejtik, amikor már kitisztult a csapat a főzni tudókra.

hereverő heverő 2023.08.31. 11:54:29

@War of colours: Nesika minden volt már, csak akasztott ember nem, szerintem valami kis törtető liba, aki mindent megpróbál az öt perc hírnévért. És hát most valakinek véletlenül beleakadt a farka, és egy egész ország fog tőle menekülni. Nem lennék meglepve, ha a következő Házasodna a gazdában ő is szerepelne, mint VV Bibi.

Balett oktató at Angyal Balettiskola
September 13, 2021 to present

Edző at Animacik
September 26, 2020 - Present

Néptánc oktató at Varázstükör Óvodai Alaptvány / HO-PI OVI /
October 5, 2019 - Present

Balett oktató at Játékvâr Óvoda
October 5, 2019 - Present

Profi Táncos, Tánc oktató, Koreográfus at Dionic TSE
June 20, 2019 - Present

Sminkes at Makeup by Nesi - Nagy Nesika Nicole
April 13, 2018 - Present

koreográfus at Szalagavató & Esküvői Táncoktatás - Nagy Nesika Nicole
September 18, 2017 - Present

plusz:
www.borsonline.hu/celeb/2021/03/tunderszepek-2021-ismerje-meg-nagy-nesikat

Nyuszomuszo83 2023.08.31. 12:18:12

Jó napot Babák!

Mindenkinél remélem minden rendben van. Most még kicsit ufónak érzem magam, mert a műsorokhoz nem konyítok kb fikarcnyit sem. Asse tudom ki kivel van vagy nincs. Éden hotel amúgy idén mikor lesz?
Szóval szumma szummárum zavarban vagyok mint Ádám Anyák napján! :S

evacat 2023.08.31. 12:48:00

@Nyuszomuszo83: Azt nem tudom mikor lesz, viszont nem a tévében lesz, hanem az rtl+-on, annak is a fizetős részén. Ugyhogy ha még nem lenne, akkor kéne neked is egy SB, mert ott biztos fenn lesz.

Nem gond, ha nem vagy teljesen képben, közöttünk majd bekerülsz. Csak gyere.

Nyuszomuszo83 2023.08.31. 13:04:06

@evacat: Akkor erről én lemaradok, mert telefonon nem fogom nézni, a laptopot ezért nem kapcsolom be, a tv-m meg nem olyan hogy telefonról lehessen nézni. Jövök majd azzal nincs gond csak ibolyám nem lesz. ezek a barmok meg nagy nézettséget ne várjanak hogy majd sokan előfizetnek hogy nézzék... (Jó nagy marhaságnak tartom, de ez az én véleményem.)

War of colours 2023.08.31. 14:07:25

@evacat: @hereverő heverő: köszi az infókat.. Ma sem halnék meg tájékozatlanul ;) :D :D

Fontos az ilyennel képben lenni, na :D :D annyira szeretek közétek járni, de komolyan ( szerelmetes pillantások)

Más téma:

Doblatok a padlóra de én megsajnáltam Pirost most is. Tudom, hogy egy ostoba empatikus liba vagyok, de ez a lány annyira áhítozik arra, hogy valamiben jó legyen, hogy szerezzen egy kis önbecsülést, hogy hiába látom az összes hibáját, és mindenben igazatok van, amit mondtok róla, de én akkor is együttérzek vele. :( Me a culpa...

War of colours 2023.08.31. 14:08:16

@War of colours: ja, a tegnapi Konyhafőnökben láttam, bocsesz

hereverő heverő 2023.08.31. 14:51:41

@War of colours: Igazad van, de én azért nem sajnálom Piroskát. Máshogy is ki lehet tűnni, máshogy is lehet valakiből nagybetűs Valaki. Pl. sportol. Vagy mondjuk tanul és céget igazgat aztán elmegy cápának. Ha ezekhez nincs tehetsége, akkor egyszerűen meg dolgozik. Nem tiktok meg VV meg konyhafőnök az egész élet, nem kell feltétlenül képernyőn kitűnni. Ehez nagy adag exhibicionizmus is kell, de akkor arra meg ott az OnlyFans, amihez viszont nem elég gátlástalan vagy szemérmetlen, illetve nem annyira szép (nekem mondjuk nincs bajom a testével). Meg kellene keresnie, hogy miben tud kitűnni, és nem hajszolni azokat az életmodelleket amik másokat hamar tettek naggyá, és hamar dobtak el amikor jött az új trend, vagy amikor kiöregedtek a pornóból.

naty77 2023.08.31. 18:51:40

A gusztustalan halak kapcsán... a férjem tegnap mahi mahit-t evett, érdemes ráguglizni a fotójára.:)
Nem a férjemére, Ti. :DDD

War of colours 2023.08.31. 19:07:48

@hereverő heverő: igen, ez is igaz.
Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a "Pirosok" nem véletlenül válnak "Pirosokká". Biztos, hogy valami hiányzott a gyerekkorából neki is, lehet, hogy csak egy melegszívű rajongó apa ovis korában, lehet, hogy egy olyan anya, aki azt mondta volna, hogy "lányom, büszke vagyok rád, és jó vagy , úgy ahogy vagy" esetleg egy karakán, önazonos példakép, aki megvalósította az álmait. Így a sérülékeny, komplexusos kislány könnyen vált a társadalmi nárcizmus és a jól csengő, gyors felemelkedést ígérő "celebkarrier" előnyeit lebegtető média áldozatává. Ráadásul elmondása szerint, túl van egy mérgező, bántalmazó kapcsolaton, ami szintén nem segíti elő, hogy úgy gondolkodjon, ahogy fentebb leírtad.

Csak tippelek, és ezek a körülmények persze nem mentik fel. De nagyon gyakori szociológiai jelenség, amit leírtam, és rá abszolút ráillik.

Vagy tévedek, és simán csak egy neurotikus liba....

sogeking 2023.08.31. 20:12:39

@War of colours: ez egy korjelenség is, youtube, tiktok, insta, facebook...

Tracero 2023.08.31. 20:27:37

Itt vagyok Szerelmeim :D nemrég értem haza...dák disz shit. ómájgád :D hogy vagytok? sehogy? :D

Tracero 2023.08.31. 20:29:20

Fánk evő verseny és élő homárfőzés. Inkább visszamegyek dolgozni XD

evacat 2023.08.31. 20:32:44

@Tracero: nyugi már ledöfték. Volt sikongatás bőven.
A lényeget nem látod, az előző napok zöldség maradéka a többi alapanyag.
A banánhéj elindult a tálcán.
Guszta.

evacat 2023.08.31. 20:34:05

@Tracero: sokat dógoztál? Elfáradtál?

Tracero 2023.08.31. 20:36:06

@evacat: ja...azé volt fonnyadt az uborkája a fánkversenyesnek? :D értem...Homár előzőnapi zöldséggel XD ebben mi a kihívás, de komolyan? XD fantázia sincs benne meg pénzpazarlás :P krumplihéjat nem használják fel, alaplének :D
Komolyan mondom a séfek séfében legalább van fantázia :D szarrá röhögtem magam, amikor repülőn felszolgált kaját kellett főzniük. A Séfek meg ültek beöltöztetve valami repülő ülésben és onnan vezényeltek egyre idegesebben XD

Tracero 2023.08.31. 20:39:59

@evacat: sokat. el. Az első üzem (a kurva sürgős és fontos) egy mélytorkos szopás volt (de olyan igazi. tudod, amikor taknyod-nyálad egybe van). A másikat szinte hobbiból vállaltam el, mert érdekelt :D nya...az izgalmas kihívás volt :D alig akartam hazajönni XD
Tiknektek jó napotok volt? :)

Tracero 2023.08.31. 20:43:52

Ómájdád...ha Nesike izgalomba jön, akkor olyan fülsértően nyávog, hogy megrepednek az ablakok :) de gyó Harcosnak, hogy nem hallja :D

evacat 2023.08.31. 20:46:01

@Tracero: hát, a munka és egyéb elfoglaltságok eléggé a blogolás rovására mentek.
Ezen változtatni kéne :))

kipcsak harcos 2023.08.31. 20:47:33

@Tracero: egy picit hallom, de az összes szomszédom élvezi XD
Egyébként ma már kíméletesebben tömte ki a fülem a felcser.

evacat 2023.08.31. 20:48:29

@Tracero: Heverő délelőtt kicsit utánanézett Nesikának. Sok mindenhez "ért", remélem nem ugy mint a főzéshez. Maradhatna azoknál a tevékenységeknél.

kipcsak harcos 2023.08.31. 20:49:56

Hála istennek viszont Pirost már nem kell nézni.

Tracero 2023.08.31. 20:50:23

@evacat: holnap homeoffice fingreszelős teams-ekel :D
Nóri-Dóri, akire Pini rákívánt? egy krumplit nem tud megfőzni :D
Agyfaszt kapok ettől az ájtatos, mesemondó hangos alámondástól. ki a fatyom ez? Adolf?

evacat 2023.08.31. 20:50:59

@kipcsak harcos: szedd össze magad. A konyhafőnököt még csak lehet nézni félig süketen is, de a hét végén már Voice, Sztárban sztár, ahhoz kéne a füled, legalább egy.

Tracero 2023.08.31. 20:51:47

@kipcsak harcos: ja...azon még nem is röhögtem, hogy a doki azé dugta be a füled, mert gyereknek nézet, hogy ne piszkáld XD HÁHÁHÁHÁ XD jobban vagy amúgy? Viszket még? :) kaptál új csíkot? :)

evacat 2023.08.31. 20:52:40

@Tracero: nem is krumplit akar főzetni velük :)) akár Nóri, akár Dóri más képességeiket szeretné behatóan tanulmányozni :))

Tracero 2023.08.31. 20:53:19

@Tracero: *nézett...uh..basszus...így elbatyni a helyesírást, amikor veled kommunikálok XD

evacat 2023.08.31. 20:54:13

Amugy ti hogy vagytok vele? Hajlandóak lennétek otthon magatoknak ilyen finom alapanyagokból főzni? Meg is ennétek??

Most nem irigylem a séfeket, mert én képtelen lennék megkóstolni is.

Tracero 2023.08.31. 20:56:49

@evacat: én ha vennék egy élő homárt, tuti, hogy megtartanám háziállatnak :D

Tracero 2023.08.31. 20:57:22

@sogeking: eszöl vagy rajzolsz? :D

sogeking 2023.08.31. 20:58:55

@Tracero: zenét hallgatok, kellene rajzolni is :)

Tracero 2023.08.31. 20:59:28

@sogeking: muti. mit hallgatol? :)

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:00:48

@War of colours: Pirost én is sajnálom. Már a Való Világ alatt is túlzóan sokat bántották a villán belül és kívül a csordaszellem miatt, pedig alapvetően egy kedves, szerethető lány, csak vannak dolgok, amiket rosszul lát. Szerintem javul, a konyhafőnökben is ügyi volt, már amennyit láttam belőle.
A Piros iránti szeretetünk volt egyébként, ami összehozott minket a való világ 11 alatt. Még emlékszel? Összefogtunk itt az EKG-csapat ellen. Akkor volt, hogy Sogeking felfigyelt ránk és megalapította a Fantom Brigádot. Akkor még Tracero avatar nélküli, háttérben meghúzódó lány volt. Kipcsak Harcost csak erőszakkal tudtuk anno bevenni a csoportba, Yrenke meg örömmel csatlakozott, gondolkodás nélkül just for fun.
Piros személye nagyon is fontos, tulajdonképpen a Fantom Brigád egy Piros rajongói csoport volt és most is az, minden más duma csak kamu és körítés volt.

Tracero 2023.08.31. 21:02:34

@evacat: ja..azért olvasgattam. csak nem tudtam effektálni. Mondjuk az pozitív, hogy Nesike már pár évre is azt mondta magáról, hogy szeret főzni (mondjuk, nem azt írta, hogy tud is :D én is szeretek énekelni :D csak nem tudok XD
nyehehe...Jenő adott nesike fejében lévő pillangóknak :D "megúszásra játszol" :D

sogeking 2023.08.31. 21:05:09

www.youtube.com/watch?v=0ElyzQ5TeCA
(4S Street - Mesélek a bornak)

www.youtube.com/watch?v=g8Se4WLQqrE
(Szarka Tamás, Wolf Kati - Állnak az órák)

www.youtube.com/watch?v=PVjiKRfKpPI
(Hoizer - Take me to church)

ilyesmik, a dalversenyre nem ezeket nevezem :)

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:05:38

@Tracero: Ott még flegmábbak a séfek, nem? Abban van Krausz Gábor?
Most szabad lett amúgy a pali ;)

War of colours 2023.08.31. 21:06:34

@VV12Vikcsii: hogy egy klasszikust idézzek... "nyeheheeeee" :D :D :D

A Fantombrigád tényleg Piros fan klubként kezdte... a régi szép idők drága Vikcsi barátom ;) DE szép is vóóót :D

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:06:54

@sogeking: Én már direkt nem linkelek dalokat, tartalékolom őket a kövi dalversenyre, már 30-40-et kinéztem.

sogeking 2023.08.31. 21:09:06

@sogeking: khm, ja, ezekhez kell egy hangulat :):):)

@VV12Vikcsii: én a versversennyel vagyok így (egyszer egy távoli jövőben),
nem merek verset linkelni, mert már így is előttem pár kedvencemet

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:12:19

@War of colours: Igen, valóban nagyon szép idők voltak azok, a sok nehézség ellenére. Hiányoznak is azok a napok.

Tracero 2023.08.31. 21:16:23

@War of colours: @sogeking: abban egyetértek, hogy korjelenség - egy ideje - hogy a lájkok száma számít XD nem tudom eldönteni, hogy sajnálom -e pirost :P valószínűleg kurva labilis. és a lájkokba kapaszkodik. a csalfa fasz barmába a vv alatt :P most az istrángba vagy mi ez a bőrszerkó :D de szerintem jó, hogy jelentkezett ebbe a műsorba, mert itt a tényleges tevékenysége miatt juthat előre és ez erősítheti az önbizalmát (de lehet, hogy segítenek neki!! elrontottatok baszki!! XD
@VV12Vikcsii: nyehehe...ma troll üzemmód? :D nem baj...nyomjad csak :D Igen. Abban van Krausz Gábor :D de szerintem a másik két séf szuper karakter :D és valahogy Krausz Gábor úgy illik közéjük :) amúgy asszem egy párszor veszett Gábor csapata :)

Tracero 2023.08.31. 21:17:29

@sogeking: a wolf katis érdekes volt. a másikat meg ismertem. A harmadik meg most nem lenne jó nekem :) amúgy...most. egyik sem lenne jó nekem XD de köszi szépen, hogy megosztottad :)

naty77 2023.08.31. 21:17:36

@evacat: nem nézem ugye, csak írtátok a homárt. Én spec imádom és elkészíteni sem ördöngösség. De azért sajnálnám élve forrázni.

Tracero 2023.08.31. 21:19:09

@naty77: úúúgye... :D én tuti megtartanám a homárt háziállatnak :D

Hódanyó XD máris lehidalt XD egy esettanulmány az arckifejezése XD szeeeeegéééény XD

evacat 2023.08.31. 21:20:13

@naty77: de nem élve forrázták. Hanem egy haleffel egy adott pontra kellett döfniük, és csak utána dobták bele a vizbe.
Egyik se jó, de most ugy érzem, hogy inkább bedobnám, mint ledöfném.

Tracero 2023.08.31. 21:22:42

@evacat: @naty77: pavancsoljatok :D Az állatvédők harcait és az egyre szaporodó szigorításokat látva miért ragaszkodunk mégis a homár forró vízben való élve megfőzéséhez? Élelmiszerbiztonsági okokból – a homár halálakor olyan baktériumokat kezd el termelni, amik az emberre veszélyesek, azonban ez a veszély az élve főzéssel minimalizálható :D fatya :D

evacat 2023.08.31. 21:23:43

@Tracero: akkor én abban maradok magammal, hogy inkább nem zabálok homárt.

kipcsak harcos 2023.08.31. 21:24:11

@Tracero: természetesen egyből kiszúrtam, de mostanában megengedőbb vagyok veled szemben (ki érti ezt?).
Alig tudtam magamba fojtani az érdeklődést, hogy milyen is az a gyereknézet. Gondolom van felnőtt-nézet, serdülő-nézet, kamasz-nézet -és így tovább. :D
@sogeking: nagyon úgy néz ki, hogy Mesinknek annyi :(

sogeking 2023.08.31. 21:24:24

@Tracero: :):)
azt kellett volna előbb írnom

Tracero 2023.08.31. 21:25:29

@Tracero: erről gyut eszembe, hogy 2050-re az EU 85-90%-al akarja csökkenteni a húsfogyasztást XD 2070-re, mert kizárólag mesterséges fehérjék (még bogár sem!!! :P :D aki nem hiszi, járjon utána :)

sogeking 2023.08.31. 21:25:47

@kipcsak harcos: lehet. majd jön újra, mint Tomi
én nagyon bírom

War of colours 2023.08.31. 21:27:50

Ákos séf, vagy hogy hívják, kidob, kidob, kidob, kidob... :D :D

evacat 2023.08.31. 21:28:25

@Tracero: de jó, hogy én addig már nem élek, mert ha mégis eljutnék odáig, akkor halnék éhen. Ami még van, addig hust eszem, hussal. Homárt nem.

Tracero 2023.08.31. 21:28:53

@kipcsak harcos: ó...köszi köszi XD amúgy AMÚGY , szerintem, ma még megmentik Nesikét :P :D

Tik is mindig minimum 20 féle alapanyagból csinyáltok kaját, legalább 6 féle technikával és 8 különböző edényben? :)

War of colours 2023.08.31. 21:30:04

@Tracero: alig várom ezt a szép új világot, kíváncsi leszek mi kerül majd akkor a Konyhafőnök tányérjaira :D :D fehérje kapszulák?!?!?

War of colours 2023.08.31. 21:30:57

@Tracero: igen, az öt gyerek, a meló háztartás és minden szar mellett, igen pont így szoktam :D :D :D :D

sogeking 2023.08.31. 21:32:03

@Tracero: ezt Amerikáról jobban el tudom képzelni

sogeking 2023.08.31. 21:32:40

@Tracero: á, még morzsolóm sincs :)

Tracero 2023.08.31. 21:32:40

@War of colours: hát, mondanám, hogy akkor vége a főzőshowknak, de szerintem, akkor indulnak majd be igazán :D "hogyan ne akarjuk minden nap öngyilkosak lenni a műproteintől meg a növényi alapanyagokra épülő ételek miatt" :D ha engem kérdezel, akkor majd fellendül a feketepiaca a szalonnának :D de azt is lehet, hogy halálbüntetés (vagy súlyosabb!!) jár majd egy disznóvágásért :D

evacat 2023.08.31. 21:33:23

ISmétlem magam tegnapról: nem szeretem a séfek jutalomjátékát.
Értelmetlenül megbonyolitott ételek, hogy ők brillirozhassanak.

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:36:15

@Tracero: Én azt mondom erre, hogy nagyon helyes, csak megszokás kérdése amúgy.
De a húsimádóknak nem kell aggódniuk, mert szerintem 2050-re az emberiség úgy is kihal. Vagy ha még lesznek is emberek, már emberség biztos nem.

Tracero 2023.08.31. 21:37:04

@War of colours: és nagyon fontos, hogy minden alkotót előtte kis tányérkákra tenni, hogy dupla annyi legyen a mosogatnivaló :D
@sogeking: és nincs valahol valami éjjel-nappali morzsoló bolt? jó mindegy...holnap reggel még beszerezheted :)
@evacat: EKG :P tök értelmezhetetlen a műsor :P

evacat 2023.08.31. 21:38:01

az a köris turócsiga ugy nézett ki a sutóben mint egy rakás szar.

evacat 2023.08.31. 21:40:28

Gyerekek! Ez a zéróvészt nap nekem lassan megárt.
Lesz ma Éden?

War of colours 2023.08.31. 21:41:14

@evacat: @Tracero: baszki, annyira tipikus lett a gondolkodásom, két dolog jutott eszembe amíg néztem Ákos brillirozását, a rengeteg pazarlás, ami három kamaszgyerek esetében színtiszta bűncselekmény és a mosogatás!!!!! :D :D .... ami szintén az egy ekkora család esetében IS :D

Tracero 2023.08.31. 21:41:30

@evacat: egen...ha a kutyám hagy ilyet, akkor marhára vigyázok, hogy úgy szakítsam el a kulászacsit, hogy még véletlenül se legyen rajt luk :D
@VV12Vikcsii: igazad van, Baba. de erre a gondulatra most inkább ne hallgasd meg Sogeking zenéit XD

War of colours 2023.08.31. 21:42:01

@evacat: én szívesen elindítom. Csak miattatok nézem ezt a műsort. AMúgy sokszor untat :D :D

Tracero 2023.08.31. 21:43:03

Ákos séf...akkor inkább mégis vegyünk egy kis lilakáposztát (amikor már mindenki gyorsan kibaszta a maradékot a szemétbe, hogy be baszogassák őket, hogy kupi van a pulton XD

naty77 2023.08.31. 21:43:27

@evacat: ekg, húst hússal, de mindenféle vizi is jöhet. :)
Szerintem a bogarak is mennének.
2 lábúak néha, zöldség ritkán. :)

Tracero 2023.08.31. 21:45:16

@naty77: 2 lábúak...mármint...ember? XD jó..tudom ám XD csak így nem nagyon szoktam leírva látni, hogy 2 lábúak XD

@evacat: mehetünk, csak pisilek előtte :D linket kérhetek? :) (basszameg...nem memorizáltam a neveket :P

evacat 2023.08.31. 21:45:28

@naty77: én a zöldségeket imádom. A hús mellé.

/mai ebédem: körte, alma, krumpli, rozmaringgal, kakukkfűvel tepsiben, a fűszeres tarját kiegészitve.

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:45:33

Valahogy át kéne dolgoznom a rajzomat vagy nem tudom, a többiek rajza mellett az enyém jelentősen el fog törpülni, a sok tehetség mellett.
Cérna most alkotja meg Mona Lisát 21.századi köntösben.
Tracero egy összetett, bonyolult mérnöki rajzot alkotott meg.
Sogeking egy részletes, erotikus rajzot fog készíteni hentai rajzstílusban.
WoC-hoz pedig valami érdekes, avantgard festmény lesz társítható

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:48:43

Az Éden 3 egyébként elég gyengén kezdett, az első két évadhoz viszonyítva. Remélem ma jobb lesz, de lehet hogy öregszem

sogeking 2023.08.31. 21:49:16

@VV12Vikcsii: hentai?? azt csak szeretnéd :)
kerékbilincset kapott a projektem, valahogy fel kell törnöm

Tracero 2023.08.31. 21:52:21

@VV12Vikcsii: gyengén? ma má kiraknak egy csajt :D

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:52:37

@sogeking: Mondjuk most, hogy ilyen aranyos és kedves az avatarod, nem is nézem ki belőled igazából az erotikus rajzot.
A kerékbilincshez a kód 12345

VV12Vikcsii 2023.08.31. 21:54:33

@Tracero: Jó, de én még csak az első részről beszéltem :D De legalább volt Sajti Junior benne

evacat 2023.08.31. 21:54:59

Most, hogy rövid idő alatt már a harmadik évadot nézzük egymás után, nagyon feltünő, hogy mennyire indigóval készültek a résztvevők.
Mindig van egy okosabb/nak tűnő fiú, egy kedves nő, a "focista", a személyi edző, az intrikus stb.

Ezek még több esetben külsőre is hasonló tipusok.

Tracero 2023.08.31. 21:55:42

Déj kettő: "félek, hogy lejárat a párom" XD oké XD

Tracero 2023.08.31. 22:02:47

azé egy pár részig feliratozhatnák, hogy ki kicsoda :P fingom nincs, hogy ki kinek a párja. az elején nem kissajti romantikázott a kockafejűvel, most meg vetít a műcsöcsnek? :) me őszinte!

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:07:00

@evacat: második évadban ki volt az okosabb/nak tűnő fiú? Azt az évadot nem láttam végig

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:09:53

@Tracero: Sajti már most taktikázik, átlát mindent. Tudja, hogy a jelenlegi párjával nem tudja sokáig vinni, mert túlságosan irányító

evacat 2023.08.31. 22:10:12

@VV12Vikcsii: megfogtál. Talán Pít meg a gitáros fiú annak tartotta magát.

Tracero 2023.08.31. 22:11:42

műcsöcsnek milyen oszlop lábai vannak, ahogy ilyen romantikusan sétál a tengerparton. hát..azé fatya helyen vannak :)

War of colours 2023.08.31. 22:11:47

@VV12Vikcsii: ott több is volt,
de a legtaktikusabb Máté volt, zseniálisan lavírozott.
Nekem a személyes kedvencem egyébként Pít volt és Omar

War of colours 2023.08.31. 22:13:14

@Tracero: én se utasítanám vissza az ingyen nyaralást ott,még a játékot is élvezném, ;) csak lennének kamerák, azok kiborítanak :D :D :D

Tracero 2023.08.31. 22:15:02

@War of colours: hát...én attól függően vállalnám el, hogy milyen scriptet írnak nekem XD

sogeking 2023.08.31. 22:17:20

@kipcsak harcos: meg :) a következő jó lesz

kipcsak harcos 2023.08.31. 22:18:23

@sogeking: ilyen mákja többet már nem lesz :D

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:19:13

@evacat: @War of colours: Hm, talán én is Mátét mondanám. Taktikus végül is, csak másképp mint Corleone
Abban az évadban nekem Alíz volt a kedvencem

Tracero 2023.08.31. 22:21:40

Mariann. amatőr. hiába a műcsöcs meg a műszáj. a közös randi alatt azt mondta, hogy hazudozik. Most meg bencének azt, hogy igazából még gondulkodott másik pasin is XD

Tracero 2023.08.31. 22:24:39

Nya...a kockafejű poci belezúgott kis sajtiba...máris? :D amúgy...AMúgy nézi még valaki ezt a fozst rajtam kívül vagy összepinizem a blogot itten egyedül? :D

evacat 2023.08.31. 22:27:40

Tegnap óta gondolkodom azon, hol láttam már Mariannt.
Rájöttem. Sehol.
Viszont a beszéde, a zárt szája, a hangja, sokszor még a kinézete is
teljesen hasonló az Árpás NagyÓ-ből Mimihez.

War of colours 2023.08.31. 22:27:58

@Tracero: én itt vagyok :) ,kocka fejű poci az évad naívájànak tűnik ;) amúgy amúgy Adri ;)
Spoiler !

Ha esetleg érdekel bárkit, Nesi bent maradt, a férjem véletlenül odakapcsolt :D

evacat 2023.08.31. 22:28:40

@Tracero: nézzük-nézzük csak még a szavunk is elállt.

War of colours 2023.08.31. 22:29:53

@evacat: van benne valami, de Marinnak úgy tűnik kicsit több esze van, legalább is egyelőre:)

Tracero 2023.08.31. 22:31:06

@War of colours: sejtettem, hogy a szédült pillangó még bentmaradt, mert Sogeking meg Harcos, közölte, hogy egyelőre még megúszta XD véletlenül odakapcsolt...aham XD

"manupulálni " XD

evacat 2023.08.31. 22:31:25

Manuperálunk? Maniperálunk?

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:31:41

@Tracero: Nézem, csak kicsit le vagyok maradva. Apolka szerencsére megúszta.
Sajti papával mindenki dugni akar, nem emlékszel?

Tracero 2023.08.31. 22:33:37

Déj kettő: "kivel dumáltál, te szemétláda" "elegem van a hülye barátaidból" XD

Tracero 2023.08.31. 22:39:05

nya...én evakuálok :D köszönöm szépen a társaságot, Szerelmeim :) Aludjatok jól és álmodjatok szépeket :)

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:39:25

A szemüveges srác nagyon okosnak hiszi magát a többiekhez képest. Az első részben is a párját kétszer lehülyézte, bicskanyitogató stílusban. Nem kedvelem az olyanokat, akik másokat ostoroznak maguk helyett

VV12Vikcsii 2023.08.31. 22:42:30

@Tracero: Jó éjszakát, álmodj szépeket :)

sogeking 2023.08.31. 22:47:30

@VV12Vikcsii:
Szado meg a mazo beszélget:
Mazo: Üss!
Szado: Nemmm!

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:01:10

BAszdmeg Ákos a pici krumpli kockádat !
Ezt a sok szir szar vackot pirítani, reszelni stb. Mustármag baszdmeg: nálam csak tubusos van :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:04:05

Zöldség alaplé nálam : Maggi kis kocka (nem reszelve, rázva! :D )

kecskesajt golyók... hát ja azzal tele a hűtőnk!

evacat 2023.09.01. 00:04:53

@SelyemSonkaPini: Szarik az Ákos a pici kockákra. Itt az a cél, hogy kibillentsék a csapatot. Kivéve Zsuzsát.

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:05:34

Hát ha 3x kidobná a szaromat, lehet levernék neki egyet a serpenyővel

evacat 2023.09.01. 00:05:46

@SelyemSonkaPini: akkor te jobb háziasszony vagy, Nálam nincs se magos, se tubusos.

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:07:41

A pöcsömre rátekerek burgonyakrémet és belógatom a sokkolba !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:10:42

Faszom verem a tűrós alapba !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:12:37

Szarjatok a tepsi közepére ! és süssétek ki ! :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:13:53

@evacat: Szia Evacat ! :) Most nézem a séfes műsort!
Hát tubusos mustár az van itthon, a kolbászhoz, virslihez :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:15:17

Hagyd a faszba a ropogóst Dóri!

evacat 2023.09.01. 00:15:37

@SelyemSonkaPini: Mondjuk én is rögtön egy rakás szart vizionáltam a tepsi közepére.

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:16:02

Na ráfagyott a krumpli a pöcsömre: letöröm ! :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:17:27

@evacat: Mint a Mi kis falunkban a kakaós csiga szobor :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:20:47

Hát ezért kár vót ennyit küzdeni : sehol egy deka hús ? Önteném ki a picsába !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:21:57

Persze én is mindig vágok ki bazsalikom köröket, anélkül nincs vacsi !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:23:22

Meg ilyen ropogós lófaszt is mindig sütök reggelire, egér-ondóból !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:27:44

Zsuzsi ról rájötttem miért nem megyek főzőversenybe : mert sose tudta elvenni senki az önbizalmamat (abban amit csinálok :), igaz nem is nagyon akarták...

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:32:07

EZ a hám kurvajó: a felső karikába beakasztjuk a vezetőszár karabínerét és már mehetünk is sétálni!

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 00:39:45

Igen Nesi valóban a szórakoztató faktor!
Nekem tetszik a kis bohókás anti-szakács :D
Bevallom, én is benn tartanám ha én szerki lennék (dugás nélkül is), csak annyit kell tudomásul venni, hogy ez egy SHOWműsor !
És holnap Nesi kiesik....

Na hód-Zsuzsi mifaszom klón....

SZIGMA 2023.09.01. 06:39:19

Jó reggelt!

Hát itt a péntek, éljük túl és kitör a hétvége! De nézzük, mi is történik a szigeteken...

Heverő sietve sétál a lakosztálya felé, gyorsan beslisszan az ajtón és az asztalra teszi az értékes dobozt. Izgatottan veszi ki a palackokat, az asztali lámpát felkapcsolva csodálja meg a drága nedűk színét. "Melyiket kóstoljam meg először? Whisky vagy konyak? Legyen a konyak."
Az italosszekrényből kivesz egy kis konyakospoharat és a dugóhúzót. Remegő kezekkel bontja le a dugó borítását és óvatosan kihúzza a dugót. Mint egy dzsinn, mennyei illat szabadul ki a palackból, Heverő extázisba kerül. "Ez valami isteni! Tudnak konyakot csinálni a franciák! Mondjuk fonetikusan írni meg nem, Ettől Bekúrsz, ez még magyarul is menő név!"
Kitölt 2 centet a kis öblös pohárba és hagyja egy kicsit levegőzni. Óvatosan belenyal a pohárba és a nyelvét elönti az ízorgia. Hümmögve élvezi a kóstolót majd lehajtja a maradékot. Ereiben szétáramlik a cucc és berobban mint a kerozin, beüt az orgazmuskotályos eufória.

Mitch már végzett a szűrők ellenőrzésével és a medence feltöltésével, mindenki kedvet kapott egy kis pancsikoláshoz. Kipcsak a felfújható dinón evickél körbe-körbe, míg a többiek fogócskáznak a vízben. Hamar kiderül, hogy a thai lányok különleges technikája nem korlátozódik a pingponglabdákra, a vizet is igen nagy nyomással tudják kipréselni, így mintegy propulziós meghajtással szédületes sebességgel rázzák le az üldözőiket. Az üldözésükbe már szinte mindenki bekapcsolódik, biztosan nem mindennapi élményben lesz rés(z)e a szerencsés győztesnek. Az ilyen szintű elhanyagoltsághoz nem szokott Virginie a medence szélén mórikálja magát, a falatnyi bikiniben olyan pózba áll, hogy rögtön megosztja az üldözők figyelmét. Nikinek, a DJ-nek is feltűnik a hatalmas terpesztés és mivel van humorérzéke, már indítja is a nyári slágert: Welcome to St. Trapéz!

Inga is megjelenik az összecsukható masszázsággyal, hófehér testére csöppnyi piros bikinit húzott, hogy Mitch figyelmét magára vonja. Szőke haj, széles mosoly, nagy csöcsök, borotvált…hónalj, minden együtt van, hogy becserkéssze az életmentő legendát.
De hát bolondbiztos TERV nincs, az élet szereti váratlan dolgokkal keresztülhúzni a számításokat, a Kapitány mesélhetne erről. Ezt a TERV-et SZMÁJLÍ hirtelen felbukkanása teszi taccsra, aki kis szűk ruhácskájában úgy szökdécsel, mint egy hormonoktól túlfűtött tinilány. Mitch épp kedvenc bemelegítését végzi, lassított felvételként fut a medence körül, mint a sorozat főcímében, mindkét nő csillogó szemekkel követi. Amikor tekintetük találkozik, SZMÁJLÍ arca megváltozik, szemei villámokat szórnak, így jelezve Ingának, hogy a hadnagyról is le lehet koccolni, de k..vagyorsan. Inga veszi az adást és villámgyorsan elringatja formás medencéjét a vizes medencétől. Mivel Inga egy ideje nem volt rendesen megingatva és már nagyon rákészült egy kis svédtornára, alternatívát keres. “Hol találok most egy ilyen jóképű, parlagon heverő pasit?”- gondolkozik. “parlagon heverő…heverő…HEVERŐ!” És az ikrek gyors ellenőrzése után már el is indul gyanútlan célpontját felkutatni, aki biztosan valamelyik VIP lakosztályban szomorkodik egyes-egyedül egy nagy franciaágyon…

SZIGMA 2023.09.01. 06:41:18

SZIGMA a folyosókat rója a takarítókat keresve, a tisztaságot ellenőrzi. "Ha még valaki megzsarol a dzsuva miatt, tuti epét kapok! Akkor Chicago lesz!"- morog magában. A folyosó végén feltűnik a még mindig a VISA-kártyát kereső Vandál sziluettje, SZIGMA pánikolva ront be a legközelebbi ajtón. Csöbörből vödörbe, mondanák falun. Odabent sem jobb a helyzet, Arnold éppen Jázminátor szoftverét frissíti a H.A.V.E.R (Hátulról Alkalmazandó Vastag Elektromos Rendszerkábel) segítségével. A kényes művelet sem gátolja meg őket abban, hogy a betolakodóra célozzanak a lézerirányzékos Colt-okkal. Mivel SZIGMA is gyakran alkalmazza ezt a módszert az akadékoskodók meggyőzésére, rögtön érti a "célzást" és elnézést kérve azonnal kislisszol a a szobából. Odakint nincs nyoma Vandálnak, SZIGMA megkönnyebbülten folytatja útját, de a sarok mögül egyszercsak előugrik a nagyfülű tündelány és szorosan átöleli. A Kapitány tanult a múltkoriból, rögtön a fegyverért nyúl, most nem bízza a szerencsére. De most nyoma sincs a tüdejét összenyomó rettenetes erőnek, simán tud lélegezni.

- "Kapitány! Nem láttad a VISA-kártyát?"- kérdi a cseppet sem anyagias tündérbogár.
- "Nem. A takarítókat kérdezted?"- terel SZIGMA. Nem hiszi el, hogy ez ennyire hülye.
- "És mikor viszel Peruba?"- veti be a pillarebegtetést a szöszi.
- "Nem hallottad? Perújítást kértek. Míg nem fejezik be, nem tudunk menni. És az egy nagy ország, eltart egy darabig míg felújítják! De milyen kis gyöngéd vagy ma! Meg mintha kicsit más lennél. Mi történt?"
- "Jaaa, csak a saját melleimet csatoltam fel ma reggel. Olyan kis bénák, nem?"- néz le a kis csálén szétálló halmokra Vandálka.
SZIGMA kicsit emelgeti őket, majd Vandál füléhez hajol és belesúg:- "Tudok egy tuti módszert, amitől megnőhetnek…"
- "Mindig lenyelem és még egy centit se nőttek, de azért szép próbálkozás volt!"- súgja vissza Vandál és teljes erőből tökön térdeli a Kapitányt.
- "Perverz paraszt! Pantalosz!"- köp a Kapitány mellé és elsétál.

"Déjà vu!"- fut át SZIGMA agyán, ahogy az ágyékát fogva stabil oldalfekvésbe helyezi magát a nemrég klóros fertőtlenítővel felmosott padlón. "Ahányszor összeakadok ezzel a csajjal, mindig a földön fetrengve, levegőért kapkodva végzem."

naty77 2023.09.01. 08:33:13

@SZIGMA: köszi hogy Vandát kicsit pozitív színben tűntetted fel.

SZIGMA 2023.09.01. 08:41:16

@naty77: Háát, ööö, szívesen! (értetlen emoji) XD

naty77 2023.09.01. 08:49:00

@SZIGMA: a végére gondoltam. :)

SZIGMA 2023.09.01. 08:59:59

@naty77: Hogy tökön térdel egy segíteni próbáló gáláns úriembert és melléköp a padlóra?
Mindezt csak azért, mert azt hitte, a Kapitány is a "lenyeled és megnő a melled" dumával akarja szédíteni, mint eddig mindenki és az ugye láthatóan kamu. XD
Szegény Kapitány csak az Erika által is igazoltan működő HAVER-módszert akarta vele megosztani, ilyen önzetlen figura ő, egy meg nem értett és meg nem becsült zseni. XD

kipcsak harcos 2023.09.01. 10:00:45

@SZIGMA: "Kipcsak a felfújható dinón evickél körbe-körbe"
Már megint nosztalgiázom? XDDD

SZIGMA 2023.09.01. 10:25:50

@kipcsak harcos: Igen, ez egy visszatérő motívum. És mivel a sztori romantikus szálát Ti vittétek be a Titanic-ozással, ez a vágyódás ilyen bájosan jelenik meg. XD

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 11:18:59

@SZIGMA: Jóreggelt Kapitány ! Nem nagyon vagyok mostanság, de Téged mindig elolvaslak reggel! ÉS mindig tetszik, most is ! Köszi és még sok ilyet!
Nekem nem túlzottan sok a sex, meg hát egy viharvert elzárt helyen (ahol még kaja és pia is van ésmegmég jó csajok) mit lehetne mást csinálni? :)

HA csajok nem lennének, csak kaja pia bezártság, NA akkor öldöklések lennének... hasonló okokból! (Kivéve ha sok homár van, mert akkor látsd mint fenn :D)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 11:24:42

Gyorsan hozok egy kis színes hírt :

"Hetvenhét éves korában meghalt gombamérgezésben Vitalij Melnyikov orosz rakétatudós. A professzor a nemrég megbukott rakétaprojekt egyik vezetője volt."

( nem kellett volna otthon lenni, mikor jött a gomba mérgezni!)

ÉS :

"A sikertelen Holdra szállást követően Mihail Marov orosz csillagász egészsége is megromlott, a hírek szerint jelenleg is kórházban kezelik. A csillagász a Luna–25 felszállása előtt kijelentette, az űrszonda lehet az utolsó esély arra, hogy Oroszország visszaszerezze vezető szerepét az űrkutatásban."

(nem kell összevissza beszélni, pláne felszállás előtt! csak szólok az ittenieknek is.... )

Nem is értem Prigit hogy hogy nem megcsípte valami fos Afrikában, vagy megette egy szárazföldi krokodil vagy ilyesmi...
Vele üzzenni akart a citromfejű ez tuti !

evacat 2023.09.01. 11:25:20

Ma este DRÁMA!!!!

www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/konyhafonok-racz-jeno-feladas-verseny/v93bmgw

Megy, vagy marad?? Ó jaj!
Vihar egy kanál vizben. Naná, hogy marad.

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 13:15:52

@evacat: Az még csak... az igazi dráma (amitől mindenki sírva szarik innentől) az ez:
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/vv-greg-vallomas-valovilag-kapcsolat/z3nk46p?utm_source=related&utm_medium=www.blikk.hu&utm_campaign=widget-6591657

Egy mondatra külön felhívom a figyelmet:
"Greg közölte, hogy nem érdekli a tízmilliós kötbér, majd a párja kimegy külföldre és összeszedi azt a pénzt"
Hááá hháááá háháháhá hháháháh aááháháháhá

hereverő heverő 2023.09.01. 14:11:44

Lónapot.

Mára is találtam nektek konyhafőnököt. David Guetta!

img-9gag-fun.9cache.com/photo/a4ompL1_460svav1.mp4

VV12Vikcsii 2023.09.01. 15:28:48

@SZIGMA: Engem sem zavar a szexmennyiség, akár merészebb is lehet.
Pozitívum, hogy PDP alig szerepel, valamint az is, hogy nemcsak te vagy rivaldafényben, hanem mások is komolyabb szerepet kapnak, pedig íróként megtehetnéd azt is, hogy minden nőt te dugsz meg.

VV12Vikcsii 2023.09.01. 15:31:55

Az Éden Hotel 3-at is kevesen nézzük, kicsit csalódás. bármilyen más reality esetén is alacsony lett volna az érdeklődés, kihaltunk. Nincs mese, az ÉH után a Méz és Lóherét fogjuk megnézni.

VV12Vikcsii 2023.09.01. 15:35:36

@SelyemSonkaPini: Hát így engem sem érdekelt volna a kötbér :D Valahogy nem hiszek Gregnek. Nem tudom elképzelni azt a jelenetet, ahogy kényszerítik, hogy menjen be a villába, főleg hogy ő kifejezetten élvezte az első heteket a VV-ben az emlékeim szerint.

VV12Vikcsii 2023.09.01. 15:38:17

Tracero, most van meetinged? Ha igen, akkor kérlek közben nézd meg ezt a videót
www.youtube.com/watch?v=byz7JCf5thM

sogeking 2023.09.01. 16:10:48

@VV12Vikcsii: az valami csajos manga? már a címe is gyanús
jövő héten lehet, hogy beszállok édenbe, de konyhafőnökkel együtt azért sok lenne
főleg, hogy valamit rajzolni is kellene

cééérna, te hogy állsz?

VV12Vikcsii 2023.09.01. 16:51:30

@sogeking: A plakátodon az volt, hogy szeptember 5 a határidő, tehát még bőven ráértek. (Egyébként a határidő a te ötleted volt? Ez nem vall rád :D)
Igen, csajos rajzfilm, de mindenkinek tetszene.
Najó, Selyemsonkapininek nem nyerné el a tetszését, mert ő túl durva és kemény ehhez.

Cérnahuszár 2023.09.01. 17:13:21

itt tartunk? Másból már nem értenek az akku gyár érdekeltek, nem elég nekik az hogy nem?

index.hu/belfold/2023/09/01/alsozsolca-akkumulatorgyar-uzem-beruhazas-lakkosag/

SZIGMA 2023.09.01. 18:45:54

@VV12Vikcsii: :) Néha úgy tűnhet, hogy elgurult a gyógyszerem, de mindennek helye van/lesz. PDP szerepét az itteni utálat miatt vettem visszább, az új szereplőkkel viszem inkább a sztorit. Realisztikusabb, ha mások is huncutkodnak a direkt erre kitalált szigeteken, de a Kapitány se panaszkodhat. ;)

Tracero 2023.09.01. 19:20:32

@kipcsak harcos: látod milyen mély nyomot hagytam rajtad? XD a felfújható másommal szórakoztatod magad XD

kipcsak harcos 2023.09.01. 19:29:09

@Tracero: igen, drágám :)
A múltkor még olajban is sütögettelek XD

Tracero 2023.09.01. 19:33:05

@SZIGMA: Kapitány XD XD XD Szuper lett :D
kedvencek (jó sok van, mert sziporkáztál :D
"Mondjuk fonetikusan írni meg nem, Ettől Bekúrsz, ez még magyarul is menő név!" - Cérnán kívül, lehet másnak sem esett le, hogy milyen menők a pia nevek :D köszi szépen, hogy meghámoztad nekünk XD
"Kipcsak a felfújható dinón evickél körbe-körbe" ez olyan romcsi XD
"Hamar kiderül, hogy a thai lányok különleges technikája nem korlátozódik a pingponglabdákra, a vizet is igen nagy nyomással tudják kipréselni" - baszki...vizuális típus vagyok XD és jövő héten találkozom vágott szemű csajokkal is...remélem nem bugyborékolok egy röhögést az arcukba XD
"borotvált…hónalj" XD -hű...baszki...jó, hogy szólsz :D
"Mitch épp kedvenc bemelegítését végzi, lassított felvételként fut a medence körül" nyehehe...
“parlagon heverő…heverő…HEVERŐ!” - zseniális :D
H.A.V.E.R :D
"Nem hallottad? Perújítást kértek" - jó..ez egy kicsit fájt XD
"Jaaa, csak a saját melleimet csatoltam fel ma reggel. Olyan kis bénák, nem?" - mesteri a visszautalás a dubai gengszter puszijára az orra meg a foga közé :D
"Mindig lenyelem és még egy centit se nőttek" :D - nekem eddig azt mondták, hogy attól fogyni lehet :D
Hálás köszönet :D Igazi péntekre való folyatás :D

Tracero 2023.09.01. 19:36:21

@kipcsak harcos: ja...tényleg XD sok difrent féle láv van :D pavancsolj :D
Philia — Affectionate Love. Philia is love without romantic attraction and occurs between friends or family members. ...
Pragma — Enduring Love. ...
Storge — Familiar Love. ...
Eros — Romantic Love. ...
Ludus — Playful Love. ...
Mania — Obsessive Love. ...
Philautia — Self Love. ...
Agape — Selfless Love
Kíváncsi leszek a folyatásra, hogy egymásra tálalunk-e :D

Tracero 2023.09.01. 19:39:12

@VV12Vikcsii: doing..doing..doing...doing XD ehhez a fajta művészethez nincs érzékem XD de úgy tűnt a közönség sem bírta megállni röhögés nélkül :D

Tracero 2023.09.01. 19:40:43

remélem, hogy hétvégén mindenki felszívja magát és vadul rajzol :D
kepkuldes.com/image/Dutmge

Tracero 2023.09.01. 19:47:30

@hereverő heverő: ez gyó :D van egy ilyesmi nagyon malac is, de amiatt bebörizték még az álprofilomat is az fb-n...nya meg nem is találom :D de volt bent gitárpengetés, meg halacskaetetés meg ilyesmi :-)
Mit modd a vak DJ ? "nem látom a kezeket!!"
nya..meg ez is DJs :D kepkuldes.com/image/DJNJll

Tracero 2023.09.01. 19:48:17

nya...jól összepiniztem a blogot XD
Captcha egyből rámszállt XD

kipcsak harcos 2023.09.01. 19:50:42

@Tracero: "Kíváncsi leszek a folyatásra, hogy egymásra tálalunk-e :D "
Igazad van, a nagy romantikus hevületeben meg is feledkeztem arról, hogy az egy éjszakán át tartó egymást "méregető" afférunk egy másik történetben volt XD
Azt Cérnahuszár követte el :DDD
Ebben a történet-folyamban még csak titanicoztunk :D

Tracero 2023.09.01. 19:53:24

@kipcsak harcos: na jah...azé süllyedt el majdnem mindenki XD

kipcsak harcos 2023.09.01. 19:56:52

Fellélegezhetnek a szomszédok, kivette az orvos a "tömést" a bal fülemből és nagykorúsított, mert a jobb fülemből holnap reggel - én, egyedül -kivehetem.

kipcsak harcos 2023.09.01. 19:58:30

Normális műsort nézők!
Most kezdődött a Konyhafőnök :D

Tracero 2023.09.01. 19:59:20

@kipcsak harcos: sok szeretettel gratulálok XD és jobbulást :) sapkát húzzá, ha kimész az utcára !! tudod a belsőfülben van az egyensúlyozó izéd is. nem, ám lefordulsz a felfújt rólam :D

Tracero 2023.09.01. 20:00:13

Párzanak a Konyhafőnökben :D Nesike máris összezavarodott...ételkészítésről még szó sem volt XD

Tracero 2023.09.01. 20:01:40

szerintem...ha Hódanyót Nesikével rakták volna össze, akkor kezdés előtt feladja XD No turning back XD

Tracero 2023.09.01. 20:04:09

Lófaszt Marikanéni :D Harcos kedvéért rakták be a dudát csengő helyett, hogy ő is hallja, hogy mikor van párcsere :D

Egyfejű 2023.09.01. 20:07:28

Rozmaringos szép estét, Közösen Nézős Babák!

Hajrá, Hódmama! :D

VV12Vikcsii 2023.09.01. 20:08:19

@Cérnahuszár: "Másból már nem értenek az akku gyár érdekeltek"
Nem, még abból sem értenek. Az oktatás romokban, de már nincs is szükség rá, mert olcsó munkaerő kell. Szijjártó hetente jelent be egy-egy új akkugyárat. Ezek a gyárak tömegesen érkeznek, mert itt nem kell betartani a környezetvédelmi előírásokat (az ellenőrző hatóságok a kormány zsebében vannak), minden településre jut majd egy.
Az akkugyárak és a stadionok országa leszünk. Ha már nem lesz elég hely a további terjeszkedéshez, akkor a kormány az iskolák és a kórházak lerombolása mellett fog dönteni és a törmelékükből megépíti az újabb méregközpontokat. Majd az emberi holttestekből, maradványokból fognak építeni stadionokat. Persze ez egy költői túlzás volt, de így lesz.
Szomorú vagyok, hogy kisemberként nem tehetek semmit, pedig úgy rombolnék.

Tracero 2023.09.01. 20:08:38

@Egyfejű: Szia Hüllőtárs :D látod, hogy milyen találóan elkeresztelted? :D megtartottuk a nevit :D

Tracero 2023.09.01. 20:10:51

Asszem nekem is kell fülészet...úgy értettem, hogy lézer tészta XD

evacat 2023.09.01. 20:11:20

@Tracero: engem már irritál Marika néni gunyos emlegetése. Tegnap Zé valami nagyon
sértőt mondott a pazarlás és az alapanyagok miatt háborgó nézőkre Marika néninek cimezve.

VV12Vikcsii 2023.09.01. 20:12:18

@SZIGMA: Amúgy a többiekkel ellentétben nekem nincs semmi bajom PDP-vel, de a változatosság miatt jó, hogy most háttérbe szorult :)

Tracero 2023.09.01. 20:13:36

@evacat: nem hallottam XD mondjuk, tegnap lassan hallottam, mert fáradt voltam :) meg nem mindig dolgozza fel az agyam, amit hallok, ha ide gépelek. Marika néni nem fiktív személy? de legalább nem lóg a loboncuk a lányoknak a mártásba :)

Egyfejű 2023.09.01. 20:13:43

@Tracero: Sijja! Hát, eccer a zéletbe - de most, hogy sikeresen csúfolódtam vele kicsit , cserébe kötelességemnek érzem neki drukkolni :D

Egyfejű 2023.09.01. 20:15:25

Jó durván néz ki az a sügér, héjastól, ómájgád.

evacat 2023.09.01. 20:15:50

@Tracero: Persze, hogy fiktiv személy, kb ezer reklamáló nézőből gyurták össze, mert
igy nyugodtan a kritikus nézőt összemoshatják egy hülye vénasszonnyal.

Tracero 2023.09.01. 20:16:23

@Egyfejű: ma dráma lesz Hódanyó körül, amit a spoileres izé cikk készségesen elárult (szemforgatás

Akartam javasolni, hogy legyen ivósjáték az "ómájgád"-ból, de akkor az első reklámig sem jutunk el :D

Tracero 2023.09.01. 20:17:35

Most meg másodszorra hallom azt, hogy a hal füle XD a hal filé helyett XD

evacat 2023.09.01. 20:18:38

Azért ez a formátum szégyene! Élesztős tészta, linzer, pite, gyurt, kelt. Ezeknek mindegy.
Én még emlékszem, hogy a régebbi évadokban mindenki fejből lökte az ilyen alaprecepteket. Ezek meg még oda se tudnak figyelni a séf által elmondottra.

Egyfejű 2023.09.01. 20:19:07

@evacat: A Marika nénik védelmében, a mérleg másik serpenyőjébe:

www.youtube.com/watch?v=p6oTJhA-qH0

Tracero 2023.09.01. 20:19:20

tiknálatok is átment képregénybe, vagy szarakszik a tv-m? :)

kipcsak harcos 2023.09.01. 20:21:11

@Tracero: ígérem idő előtt semmikép nem fordulok se le, se fel :D
Csak a külső fülem volt/van veszélyben, tehát egyensúly-zavar miatt nem fordulok le XDDD

Egyfejű 2023.09.01. 20:21:29

@Tracero: Tessék neked is nóta, ebben is van halfüle: :D

www.youtube.com/watch?v=suP-P6NTCUg

evacat 2023.09.01. 20:23:07

@Egyfejű: biztos azért figyelem jobban ezeket a szurkálódásokat, mert ezek
szerint én is Marika néni vagyok.

evacat 2023.09.01. 20:24:34

Ebben a cápás reklámban, az a kerek fejű fiú tavaly a séfek séfében versenyzett?
Jól emlékszem? Vagy a konyhafőnökben? De piros köténnyel van az agyamban.

VV12Vikcsii 2023.09.01. 20:26:25

Ma nem jövök a közös ülésre, de holnap pótolni fogom az édent.
Addig is legyetek jók

kipcsak harcos 2023.09.01. 20:27:46

@Tracero: az ivós játékodban volt az, hogy felfigyeltem rád. (Gondoltam: jó pofa ez a srác a "még egy ilyen és nekem padló). Meg voltam győződve, hogy fiú vagy. :D

Egyfejű 2023.09.01. 20:29:09

@evacat: Egész mostanig azon gondolkoztam, honnan ismerős! De tényleg valamelyik főzős volt.

Egyfejű 2023.09.01. 20:30:17

Körkérdés: ti is megéheztek Konyhafőnök alatt? S mit esztek? :)

sogeking 2023.09.01. 20:34:15

@VV12Vikcsii: az attól függ, nem megy olyan gyorsan
amúgy azért ez lett a határidő, hogy ne tudjam ellazsálni :)

Tracero 2023.09.01. 20:34:30

@VV12Vikcsii: oké , Baba :) mé? holnap van közös nézés? :)
@kipcsak harcos: ne lovagolj má ezen XD
@Egyfejű: meg. random dolgokat a hűtttttőből :D tegnap sajtot :D

Egyfejű 2023.09.01. 20:37:20

Mé, elkezdődött az édennézés? Meddig értetek vele?

Tracero 2023.09.01. 20:37:38

Laura:" hallottam, hogy ott csipog (nesike), aztán az is elmúlt" XD

Tracero 2023.09.01. 20:38:16

@Egyfejű: asszem, a 3. rész gyün :)

evacat 2023.09.01. 20:38:50

@Egyfejű: a harmadiknál járunk.

Egyfejű 2023.09.01. 20:40:36

@Tracero: Tényleg olyan csipogi, mint Csőrike :D

Egyfejű 2023.09.01. 20:41:41

@Tracero: @evacat: Köcc! Akkor hétvégén megpróbálok felzárkózni.

Tracero 2023.09.01. 20:41:54

Laura tudja, mi az, hogy szevicse, de nem tudja, hogy hogy készül a linzer vagy a kelt tészta :D mi a faty? :D ja...mondjuk a szevicsét nem köll sütni :D

sogeking 2023.09.01. 20:43:50

:):):) legalább a másikét borította ki

Tracero 2023.09.01. 20:44:53

Nesike aaaaanyira cuuuuki: "nyugodj meg! tudom, hogy nem szabad azt mondani, egy idegbetegnek, hogy nyugodjon meg" XD
kb. behajtogattam volna a szuvidálókádba laura helyében :D
most meg földhöz kúrta geriék szarját XD - a szuvidálóból egyből benyomtam volna a sütőbe, Geri helyében XD

sogeking 2023.09.01. 20:45:43

@Tracero: jobban csinálja, mint Csaba

Egyfejű 2023.09.01. 20:46:09

Nesika egy természeti katasztrófa, Laurának nem sok hiányzik, hogy őrült nevetésben törjön ki és elinduljon a nagy késsel a konyhában ámokfutni :D

Tracero 2023.09.01. 20:46:22

@sogeking: remélem, hogy ma kibasszák végre ezt a szédült pillangót :P ez nem szórakoztató faktor, hanem agyhalál (szemforgatás

sogeking 2023.09.01. 20:47:32

kipcsák!!!! :):):):)

Tracero 2023.09.01. 20:47:41

nyehehehe...LAurájé a nap beszólása XD "úgy éreztem magam, mintha nem is a konyhafőnökben lennék, hanem a Survivor-ban" XD XD XD

Tracero 2023.09.01. 20:48:42

@Egyfejű: HÁHÁHÁHÁHÁ XD Ómájgád, jesssz :D végre tényleg izgalmas lenne a műsor :D

evacat 2023.09.01. 20:50:34

Jenő négyszer elmond egy receptet?????????? Egyszer sem kellett volna. Ez alaprecept,
mint a langyos viz! Már ha valaki tiz millát akar nyerni.

sogeking 2023.09.01. 20:51:43

@Tracero: a szabotőr a hídból
mekkora húzás, 'véletlenül' kiborítja a másik csapat tésztáját

Egyfejű 2023.09.01. 20:54:02

@Tracero: Akkor tényleg Survivor lenne :D

@evacat: Jogos!

Tracero 2023.09.01. 20:55:14

@sogeking: ja...azt hittem má ennyire vakon vagyok, hogy ezek között is van csaba. Má leizzadtam, hogy nem elég, hogy állandóan azt hallom, hogy "halfül" még azt sem tudtam, kijaza a Csaba :D ne ijesztgessé :D nem vagyok még felkészülve erre viccre:
"- doktor úr, ki az a német úriember, aki mindig elpakolja a dolgaimat és semmit sem találok?
- alz-hei-mer!"
XD

Egyfejű 2023.09.01. 20:57:55

Elkészült a főtt kukoricám. Kértek? Van még ropogós elem (mogyoró) és mártásnak egy kis megolvadt csokoládé. :)

Tracero 2023.09.01. 20:58:56

@Egyfejű: terhes vagy? :D főtt kuki, mogyoró meg csoki? egy kis kovászuborkát nem falnál hozzá ? XD

Egyfejű 2023.09.01. 21:02:00

@Tracero: Nem vagyok, de ha lenne, ennék! Imádom a kovászost! Szezonban a kukorica kötelező, a csoki mindig jó, mogyoró meg csak úgy van :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:02:46

Szefasztok !
MA itt vagyok élőben... perszehogy reglám van ! :D
Első részt majd megnézem felvételről. Nekem Nesike csúcs! Kell ide na !
Kérdés: Miért hívják LARÁnak a Laurát ? Angol vagy mi a fasz ? Idegesít!

A Hód nő már akarta feladni ? Vagy csak a jövá részben ?
Ó gyün a cápággözött !

Tracero 2023.09.01. 21:05:23

@SelyemSonkaPini: sija Sejelmünk :D ma már emlegettelek, hogy összepiniztem a posztot egy 8 db egymás alá kommenteléssel :D
Holdanyó nem fogja feladni :D csak köll a dráma. meg hogy nyaljanak neki a séfek. nesike földhözbaszta gerijék tésztáját XD

sogeking 2023.09.01. 21:06:25

@SelyemSonkaPini: összevissza hívják, meg kiírva is máshogy van

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:09:28

Egy kis meglepetés a tetejére : ráfosnak ! :D

Tracero 2023.09.01. 21:10:16

@Egyfejű: ettől a főttkukitól most jobban izgalomba jöttem (nem úgy...malacok..), mint ettől a füleshal kajáktól, amit eddig főztek :D

sogeking 2023.09.01. 21:10:35

@Egyfejű: ott vagyok a képernyőn!!!!

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:11:07

@Tracero: Csókolgatlak szennyesre cejejmem ! :)
Mondom Én hogy kell Nesike mint a falat kenyér !

Ilyen édeskés szarokat még nem is ettem, meg se értettem melyik mi..
Amúgy temperálni csokit az mi a faszt jelent? Felforralom ? :)

Tracero 2023.09.01. 21:11:38

ki akar fogadni, hogy akinek előnye van, az fogja elbaszni és a hátráltatott szépen teljesít? :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:12:55

Szerintetek mikor Kurta Zuszsa ? Merhogy ilyen búval baszott!

Tracero 2023.09.01. 21:13:33

@SelyemSonkaPini: a temperálás megfelelő hőmérsékletre hozást jelent. Aztán fogsz egy szondás hőmérőt és bedugod mélyre XD és nem lehet melegebb, meg hidegebb sem.

sogeking 2023.09.01. 21:15:20

@SelyemSonkaPini: szerintem amikor egy lapon kenegetik, hogy kihűljön

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:15:54

Nesike JÓ LESZ benn a pultban egyedül ! :D :D :D

Én is felolvasztanám avajat serpenyőben, mert hol máshol ?

Egyfejű 2023.09.01. 21:16:07

@sogeking: :) :)

@Tracero: Vedd úgy, hogy az egyik a tied. :)

Tracero 2023.09.01. 21:18:22

@SelyemSonkaPini: mikró. serpenyőben leéghet

Tracero 2023.09.01. 21:18:51

@Egyfejű: ó...köszi...köszi... :D

Egyfejű 2023.09.01. 21:24:06

Hódmama, szívd fel magad, na!

Tracero 2023.09.01. 21:24:31

2 szefós van a bandában. Hódanyó meg Nesike :P

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:25:10

@Tracero: Nekem Nesivel kellene párban főznöm ! :D :D
Nagyokat alkotnánk.... :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:25:59

@Tracero: EKG, csak Hódnayó Savanyújóska, Nesike pedig az indokolatlanul vidámka

Tracero 2023.09.01. 21:27:04

szerintetek...a véleményetek szerint...ebbe a műsorba nem jelentkezhetett olyan, aki tud főzni? :) mármint...kizáró ok volt, ha az előzetes meghallgatások során kiderült, hogy valaki tud főzni? :)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:34:27

index.hu/kulfold/2023/09/01/ruby-franke-letartoztatas-eheztetes-gyermek-bantalmazas-alultaplalt-gyerekek-neveles/

Az ilyen hülye picsákat miért nem veri senki félholtra ?

Mondjuk én megtenném simán, de nem ismerek ilyeneket... vagy legalábbis azt hiszem

sogeking 2023.09.01. 21:34:42

@Tracero: a sütis téma sokszor kifog rajtuk

evacat 2023.09.01. 21:34:44

@Tracero: van egy olyan érzésem, hogy nem jelentkezett önmagától senki, aki jól eltájékozódik a konyhában. Legalábbis egyre kevesebb ilyen van.

A séfek séfében a versenyzők jó része valamilyen konyhai gyakorlattal már rendelkezik,
ha nem szakács, akkor valami zöldségpucoló, vagy mosogató. Járt már konyhában, látott már morzsolót.

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:35:43

@Tracero: Hát nem vették túl szigorúan... a lényeg, hogy legyen show-faktora...

evacat 2023.09.01. 21:36:55

@sogeking: @SelyemSonkaPini: @Tracero: mit szólnátok, ha a mai részt egyenesben fejeznénk be és csak utána vonulnánk el Costa Ricára?

Egyfejű 2023.09.01. 21:37:10

@evacat: Meg tudja, hogy a halnak héja van.

evacat 2023.09.01. 21:37:42

@evacat: bocs Sárkánykát kihagytam.

Tracero 2023.09.01. 21:38:38

@SelyemSonkaPini: volt smasszer ismerősöm. a gyerekbántalmazók sokat véreznek a böriben :)

Egyfejű 2023.09.01. 21:39:41

@evacat: köcc, de a mai édent kihagyom, előbb be kell érnem titeket. Kettőnként haladtok, ugyi?

Tracero 2023.09.01. 21:39:59

@evacat: egyetértek :D végre itten van Pini és nem magányosan kommentel az éjszakába :D

sogeking 2023.09.01. 21:40:14

@evacat: én amúgy is ezt csinálom :P

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:41:02

Lára nem bírja a nyomást :D Jóeza Nesi!

War of colours 2023.09.01. 21:43:00

Sziasztok? Megjöttem. Akkor ha jól látom még Konyhafőnöközünk?

Tracero 2023.09.01. 21:43:53

@Egyfejű: nya...végre má hogy megint Süsü vagyol :D mindig koncentrálnom kellett, hogy melyik macska beszél :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:44:14

De utálok mindent ami zselatinos !

Zsuzsi kicsit zakkant... de akkor minek megy oda ?

Tracero 2023.09.01. 21:44:23

@War of colours: igen...igen :D nagyon jó rész :D a debilek csatája :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:45:38

Nesikát felveszem asszisztensnek és tönkre baszom a céget :D :D

Egyfejű 2023.09.01. 21:45:40

Szegény hódmama, ha egyszer elveszti a fonalat, akkor nagyon elveszti. Teljes blokk.

@Tracero: Kicsit én is identitászavaros vótam má :D

Tracero 2023.09.01. 21:46:30

asszem a narrátort még nesikénél és holdanyónál is jobban rühelem :)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:46:35

Lárva éveket öregedett percek alatt :D :D

evacat 2023.09.01. 21:46:44

@War of colours: igen,igen. Dráma gyön!!! Egyenesen akarjuk látni. Utána ÉDEN!

Egyfejű 2023.09.01. 21:47:31

@War of colours: Szia! Idegbaj, őrölet, letargia! :D

Mijafene: a hámos csaj latinul imádkozott !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:48:32

Gerit kezdem becsülni ! Én már Hódanyót fejbebasztam volna egy serpenyővel !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:51:40

Amúgy mi az a musz ? Én se tudom....De biztos nem marhahúsból van, mert akkor tudnám! :D

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:53:02

Nórinak barátságos számomra a segge !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 21:56:03

Mire jó az olyan tetkó, hogy egy részed (pl. egy alkar) teljesen egyszínűre van tetoválva ????

Tracero 2023.09.01. 21:56:58

@SelyemSonkaPini: ekg...és milyen váratlan, és jóleső fordulat, hogy a séf meg bíztatja...ja..nem :D mindkenkünk egyetem azt mondták, hogy nem biztos, hogy annak lesz előbb diplomája, aki kibaszott okos, hanem, aki bírja a gyűrődést :D most komolyan...Hódanyó egy rendes étterem konyháján kb. 10 percet bírna. Nesike tovább maradna személyzet, mert inkább szopatná a séf, amilyen gyakran csak lehet, csak ne hallja ómájgádozni :D amúgy meg pucolhatna krumplit :D pedig a táncosoknak jó a memóriájuk, mert a koreográfia tanulás jó a memóriára. 2x3 db adatot rosszul jegyzett meg :P

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:01:43

Jó ez a menstruációs torta ! :D

sogeking 2023.09.01. 22:02:01

*én ilyenkor mindig megéhezek, függetlenül attól, hogy mit nézünk

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:03:18

@Tracero: Amúgy Zsuzsi mivel foglalkozik amikor nem főz ?

Gia 2023.09.01. 22:05:04

Mi lett volna ha Hódanyót és Nasikát rakták volna párba?Valami horror..

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:09:07

@Gia: Ez ütős gondolat volt ! :D Megnéztem volna szívesen !

Tracero 2023.09.01. 22:09:31

@Gia: nyehehe...feladta volna Hódanyó még a feladat előtt :D hiába könyörgött volna neki térgyen mind a 3 séf :D

Egyfejű 2023.09.01. 22:14:09

@SelyemSonkaPini: Emlékeim szerint valami boltja van mintha.

Gia 2023.09.01. 22:17:28

A Lock-Nes(s)i szörny és a Lárva...:-))))

Tracero 2023.09.01. 22:22:09

párbaj! nem értem, hogy mi a feladat XD

Tracero 2023.09.01. 22:26:22

ómájgád :D erre fel kell pisszentsek egy sört :D kiesett a debil :D amikor mások kajáját tönkretette, akkor simán kivágtam volna soron kívül :P

evacat 2023.09.01. 22:27:54

Ezt a fiut sajnálom, hogy kiesett. Szimpatikus volt.
Jobban mint Lara, aki nem is akarta magát tultenni Nesika miatti bosszúságán.
Ez már gyerekes volt.

evacat 2023.09.01. 22:29:34

Dóri és Laci nagyon jól tudtak együtt dolgozni, kérdés, hogy Zsuzsa akar-e beilleszkedni,
vagy főnök akar lenni.

sogeking 2023.09.01. 22:30:58

huh, ha Ákos kidobna valami cuccomat ilyen stílusban, tuti ráborítanám a mousse-t
(pedig amúgy bírom)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:31:40

@evacat: EKG ! Larában van egy kis gestapós filing !

Egyfejű 2023.09.01. 22:32:20

Babák, jó édenezést nektek, meg jóccakát, jó hétvégét s minden.

Tracero 2023.09.01. 22:32:33

@evacat: Dóri és Laci nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott. Lara azé érdemli meg, hogy ott legyen, mert elviselte ezt a debilt és nem szúrta tarkón, mint a homárt. Ha nekem választani kellene, hogy Larát meg Hódanyót alkalmazzam, akkor inkább lara. A gyenge idegrendszerrel az a baj, hogy pont akkor roppan össze, amikor kurvára nem kéne :P

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:32:37

@sogeking: Hát egy válogatott "baszódj meg a neved napján séf" nálam is befigyelne aszem :)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:34:01

@Tracero: Igen Hódanyóval szemben én is Larát választanám valódi munkára.
Ide meg Nasikát :D :D

Tracero 2023.09.01. 22:34:05

@sogeking: szerintem, én azé szeretem jobban a séfek séfét. ott is dobálnak ki cuccokat, de valahogy nem az alázás a lényeg :) legalábbis bennem jobb emlékek maradtak mint ettől a fozstól :)

War of colours 2023.09.01. 22:34:23

@sogeking: ezt a kiborítósdit én is utálom. Ilyenkor érzem ahogy felmegy bennem az anyuka pumpa. Rossz emlékeket ébreszt. Volt, hogy a babáim még nem tudták kimondani , hogy elég volt és helyette kiborították az tányérjukat :D XD

Tracero 2023.09.01. 22:35:55

@SelyemSonkaPini: értem...csak mék súr, hogy eleget foglalkoztatod a száját, hogy ne visítsa az üvegrepesztő hangján, hogy ómájgád...ööö...vagy? XD

evacat 2023.09.01. 22:36:10

@Tracero: mondjuk én is pofánvertem volna Nesikát többször is, de Lara még rá is játszott, mutatván kifelé, hogy itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter. Ez nem tetszett már.

Abban igazad van, ha Lara és Zsuzsa közt kellett volna választani, én sem Zsuzsát választottam volna.

evacat 2023.09.01. 22:38:11

@Tracero: én is jobban szeretem a séfeket. Nemsokára jön a dilemma, hogy akkor most melyiket nézzem?
Mert ebben már benne vagyunk., de az meg uj.

Tracero 2023.09.01. 22:38:24

@evacat: kérhetek linket? én nem találom ezt a részt a YT-on :) mikor indulunk? :)

Tracero 2023.09.01. 22:39:38

@SelyemSonkaPini: kapcsold el a tv-t, Pini :D én nem voltam elég gyors :P

sogeking 2023.09.01. 22:40:01

@War of colours: az azért mást kommunikál :)

Tracero 2023.09.01. 22:41:06

@evacat: én tuti átnyergelek :) nem bírom ezeket a séfeket. meg ezt az értelmezhetetlen tematikát sem. fosok a feladatok is

Tracero 2023.09.01. 22:42:35

@evacat: ez nem az :D nem volt még gyula :D

evacat 2023.09.01. 22:43:17

Rosszat nyomtam. A SB-ra átmegyek.

evacat 2023.09.01. 22:49:19

@War of colours: elindultunk 3.évad 3. rész SB

Tracero 2023.09.01. 22:50:47

kik birkóztak? kissajti-patrik és kockafej-SS-tiszt Adrienn? :)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:50:55

@Tracero: Én rögtön a végén kikapcsoltam!
-----
Van Nektek napelemetek ?
Merthogy a rohadt áruló brazil geci (és bandája) megint megszegte a szavát és átvariálja visszamenőleg havi szaldóra, hogy döglene már meg egész bandájával!

És a rohadt állat birka nép, meg hisz neki újra meg újra , förtelem ez a magyarság !

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 22:52:46

@SelyemSonkaPini: Jah igen rányomtam a portfolio pénteki podcast-re :)

Tracero 2023.09.01. 22:53:24

Műcsöcs Mariann olyan természetes testbeszédben, meg úgy néz ki, mint egy brazil szappanopera főhősnője :D

Tracero 2023.09.01. 22:56:27

@SelyemSonkaPini: picsábafatyomatmá...már beszéltünk erről, hogy alvás előtt nem izéünk ilyet...kurva gyorsan indíts el valami felnőtt -romantikus filmet. most. Hókefélke és a farkak...Schindler másik listája...ilyesmit. Ha azokkal van kapcsolatban aggályod vagy kérdésed, ne habozz feltenni :)

Tracero 2023.09.01. 22:58:04

Kockafejű-SS-adriennek pszicho szeme van. ez az "eredet" zenéje vót?

Tracero 2023.09.01. 23:01:26

Mariann riphancnak öltözött és sminkelt a pandórára :)

KékCsöcsűPini 2023.09.01. 23:02:46

@Tracero: Jóvanna én ilyenkor tudok híreket olvasni mostanában....
De már nem zavargok itt tovább

Tracero 2023.09.01. 23:07:20

@SelyemSonkaPini: fatyom...nem akartalak elkergetni :)

War of colours 2023.09.01. 23:08:00

van itt olyan akinek tetszik Bence teste??!?!!? nekem annyira ormótlan ...

War of colours 2023.09.01. 23:09:32

Mariann a Dominik és Nóri párost tartja a legerősebbnek...

Aha persze ... hihihi

War of colours 2023.09.01. 23:16:52

@Tracero: minden rendben? Hova tűntetek?

Tracero 2023.09.01. 23:20:05

@War of colours: én önostorozok, mert elkergettem Pinit XD meg próbálom lekövetni a tattikát, de mivel nem tudom a neveket, ezé sok fejtörést okoz, amikor valaki ellen áskálódnak, mert nem tudom, hogy kit utálnak XD

evacat 2023.09.01. 23:20:06

megvagyunk, csak feszülten várjuk az első kiesőt.

War of colours 2023.09.01. 23:26:14

@Tracero: kérdezz drágám, én mondom a neveket ;)

War of colours 2023.09.01. 23:27:28

@Tracero: nem tudok most visszaolvasni. Mivel kergetted el szegényt?

Tracero 2023.09.01. 23:27:31

"hogy mit jelképez a fekete rózsa, az holnap kiderül" anyátok XD

War of colours 2023.09.01. 23:30:32

@Tracero: a fekete kötényből kiindulva valami taknyot, amit bele kell főzni/köpni a levesbe XD

Tracero 2023.09.01. 23:30:33

@War of colours: politizált, ahelyett, hogy porhót nézne :P este nem szabad politizálni. akkor rablókkal álmodsz :P

Tracero 2023.09.01. 23:35:07

nem szimpi egyik ápolt sem :D ha nem tudom megjegyezni a nevüket, akkor számokat fogok nekik adni :D

War of colours 2023.09.01. 23:40:34

@Tracero: nekem tetszettek az indián nevek . Kérlek másold be újra, én meg hozzáadom, amit a szülőktől kaptak ;)

Tracero 2023.09.01. 23:40:41

ez így nem gyó. alig beszélgetünk :( ezt én inkább hagyom a fatyba. Nya...aludjatok jól és álmodjatok szépeket :)

VV12Vikcsii 2023.09.02. 14:21:06

@Tracero: Ez azért van, mert a Konyhafőnöknél ellőttétek az összes puskaport, s így már főzés után, fáradtan kezdtetek neki az Édennek. Pedig szegény WoC próbált veletek beszélni, de Evacat-tel már félálomban voltatok.
Közben megnéztem én is. EKG azzal, hogy nem szimpi egyik ápolt sem. Mindegyikük nagyon okosnak és taktikusnak hiszi magát, pedig azonkívül, hogy pletykáznak mások háta mögött, még nem csináltak semmit. Elég szürke banda, nincs bennük semmi kreativitás eddig. Nóri eddig a kedvencem, mert ő legalább csendben van. Bár a többieknek ez szúrja a szemét, ilyen volt egyébként Alíz is, s őt sem kedvelték ezért kezdetben.
Érdekes, hogy mint minden reality-ben, így itt is a fiúk között rögtön kialakult tesóhaverság, nagyon egy hullámhosszon vannak és csak a csajok között van súrlódás. A konfliktusokat a nők kezdeményezik, mindig bárhol.

Tracero 2023.09.02. 19:04:17

@VV12Vikcsii: ja..lehet, már fáradtak voltam :) meg zavart, hogy még nem tanultam a nevüket és nem bírtam követni az ármánykodást :D Azt, hogy a konfliktusokat a nők kezdeményezik, azt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom :D
@War of colours: pavancsolj :) bocs, tegnap csak bekalapácsoltam az utolsó mondatot, aztán le is léptem :)
Adri- hosszú barna haj, műkorcsolya. poci, SS tiszt, Párja Partrik, má magukra húzták az ugráló emojis takarót :P :D
Nóri - kozmetikus, egoista, fruffru, szőke, pisze, bizalmatlan
Timi- fekete haj, naív hostess (aham...) nevetős
Naomi - platinaszőke, férfiak eszközök (wtf?) kígyó
Apolka - katonásan beszél. lenőtt haj, kocka fej
Bence - kopaszodós- taréjjas. aranyosnak tűnik, nem akar hazudni. Párja: Apolka
Dominik - vízszem. okölvívó. fsd (férfisoviniszta desznó), öntelt. elsőre senki nem választotta, párja végül: Nóri
Norbi - spanyolos külső. 28 éves ingatlanos. fülbevaló, értelmesnek tűnik, fsd. elsőre senki nem választotta, párja végül: Naomi
Patrik - focista- WoC aszondja zsíroshajú, Vikcsii szerint - fiatal sajti, iszik, egyéjaszakás, aszondta, hogy pacek. öntelt. - párja: Adrienn
Peti- bohókás , szemüveg, közgazdász- DJ (nyehehe) pozitív, vicces, kopasz, kicsi áll, öntelt . Párja: Timi
Új beköltöző (csábító) : Mariann - műcsöcs, műszáj. hosszú barna haj, csodálkozó szemöldök. még nem szokta meg az új száját, mert furán beszél. nyerni akar, a pénzé' gyütt
(ezt az első rész alatt írtam, úgyhogy azóta már változott a párosodás :)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:13:42

Kezdem nézni a voice-t felvételről és majd idefikázok :)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:15:33

Elejét ahol a zsűri óbégat az kihagytam... Bence a musorvezető...

MAnuel ? Mi a faszom ? Trokán Nóri ? Ki a picsa ? Milosa Erika és Curtis egye fene !

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:20:10

Az első egy kis cigánygyerek... mi a faszt forogtak meg mind ?

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:20:52

hát már unom.. szerintem bele fogok tekerni végig! :)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:24:15

Manuelt elmebetegnek öltöztették, hungarocell hámmal! :D

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:28:22

Lilla valami basz-termelő és gitározhatnékja támadt

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:30:41

Úgy látom ide már előválogattak, mert azért ez is tud énekelni... mondjuk ezt is unom...
tekerek...
Nórit választotta, bárki is az :)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:34:47

Egy nő jön 5 nőből kis szoknyában... jó a lába
Hoppá jó a hangja is! Liza 26 szerintem öregebbnek néz ki a feje(>35), de jól tolja

Erre senki nem nyom... hát ennyi volt punus ! Kicsit sok volt....

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:38:25

egy hegedű bűvész jön... és ráránt :)
NEM: penget ! Nekem nem tetszik a szám, állítólag Manuel száma...

megint unom....

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:39:24

NA most hegedúvel baszkódik... EZ JÓ! !!!

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:40:59

Bejött egy szájbatekert busz ! meg egy tűzcsap... :D Manuel nem fordult meg, a többi igen
Homoki Gábor zeneakadémiát végzett hegedűbűvész ! jó a csávó! (a dal szar volt)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:44:44

@SelyemSonkaPini: DE! Manuel is megfordult, mert most ajánlkozik!

Erikát választotta... az meg csodálkozik, de mi a faszon ?

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:47:08

NA jön egy Tóth Gabi klón (kinézetre), sminkes és nagyképű....meglátjuk...

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:50:06

valamiért bírom a csajt.... azt hiszem (de ez is belterjes, faszomrágjale!)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 22:59:53

egy srác akinek az öccse 27 évesen meghalt szív problémákkal :(

tudom, hogy ez is showelem lett már (mert neki ígérte meg, hogy eljönnek ide majd),de
együttéreztem vele.... egyébként csak utólag mesélte el, amikor már kivélasztották

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:02:58

17 éves kis puni overallban jön... évezredek óta énektanárhoz jár...
jóvan legyünk pozitívaj kedves feje van (apai ösztönöket hoz elő... na énekel)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:08:02

mindenki nyomott... jó a csaj, nem unom a számot...

Anyja mintha a nővére lenne úgy néz ki! Kovács Gyopár a nővére (akit én nem ismerek persze)
Manuel választotta... hátjóvan fiatal....

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:12:59

na jön egy magyar kuvaiti keverék nagydarab állat....
saját dal...
mindenki fordul (rappel) Én a helyébe Curtist választanám

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:16:10

Aszongya: kövér vagyok és elfáradtam :D :D :D és tényleg...

szimpi egyébként

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:22:07

EZ a csávó jó lesz szerintem !

Most egy 20 éves kiscsaj jön, aki vokalista a faszomtudja zenekarban... és egy szőnyegből van a nadrágja.
Kurvára utálom ezt a számot (bár nem ismertem eddig) olyan semmilyen nyálka

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:24:29

Nem fordult meg senki... én se fordultam volna meg. (amúgy ÁSZÁR-ról jött, ami ott van rögtön Lófasztudjaalsó mellett második dűlőnél balra

Hasonlít Lábas Vikihez, aki szintén nem tudom hogy ki...

haladjunk...

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:27:10

Bence laza 35 éves és kicsit buzoid, amúgy 18 éves.. meglátjuk ne legyünk gecik !

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:28:08

Rebtéjt énekli félkordául.... DE NEM rossz !

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:31:42

Én is szoktam énekelni a jebtéjt, de a macska hozzám baszott egy poharat! :D

naty77 2023.09.02. 23:38:48

@SelyemSonkaPini: kicsit szomorú, hogy sem Trokán Nórát nem ismered, sem Lábas Vikit. Viki az egyik legjobb énekesnő jelenleg itthon, a Margaret island énekese. Trokán Nóra színész és énekes, én spec nagyon kedvelem mindjét oldalát, és gyönyörűnek látom. Érdemes hallgatni nézni őket. ;)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:39:16

NAAAAAAA vége lett... szerintem ez nem lesz rossz !
Elve nincsenek félhülyék és majd éneklnek is mindenfélét

EZ a Nóra vagy Dóra szép nő, nem tudom honnan kellene ismernem, de mindegy is

Mondjuk mint énekesnővel nem találkoztam még vele, de hát az lehet z én hibám is !

Jó éjt Nektek, ha ezt olvassátok, akkor az előzőket nem érdemes amit írtam ! :)

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:42:43

@naty77: Namost én a Margaret Island-t se ismerem, de ettől még nem szomorkodok.

Viszont tényleg nagyon szép nő ezt írtam is fenn. Gondolom akkor a Trokán Péter lánya lehet, akit viszont ismerek!

KékCsöcsűPini 2023.09.02. 23:48:47

Na belenéztem 3x1 percben a Margaret island dalokba (ennyit bírtam:)

Hát ez nem az én világom, úgy tűnik nem véletlenül nem ismertem:)

Ettől függetlenül az énekes csajszi tehetséges azt hallom

evacat 2023.09.03. 07:37:01

Tegnap este nem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem. Majd ma délután nekifutok, s ha unom, vagy nekem nem tetszik a jelöllt, akkor azonnal tekerek tovább. S azt hiszem este is igy teszek a sztárban sztárral. Ott meg a zsűri agymenéseit viselem nehezen. Még
jó, hogy a válogatós részek még a nagyasszony válása előtt lettek felvéve, igy az azzal kapcsolatos szivatások még nincsenek benne.

War of colours 2023.09.03. 09:15:42

@evacat: EZ a "nagyasszony" milyen találó jelző! Sose tudtam, hogyan írjam körül, ami nem tetszik ebben a nőben. Mindig is jobban kedveltem a nővérét, de tök igazad van. Olyan "nagyasszonyos" és emiatt taszít. Emlékszel még arra, amikor Soma a Megasztárban közölte vele, hogy nincs elég alázat benne ehhez a szakmához. Hát szerintem sincs. Fantasztikus a hangja, szuper ritmusérzéke van, van karizmája és nem tudja magát megszerettetni a közönséggel, mert "letekint rájuk" .... is :( :(

evacat 2023.09.03. 10:29:14

@War of colours: magán kivül nem ismer el senkit. Amikor nézi a produkciókat, látni a szemében azt a mélységes utálatot, lenézést: "Hogy jön ez ott ahhoz, hogy jól énekeljen. Mert azt csak én tudok" s ezek után a sárga földbe beledöngöli.
De ez még mindig őszintébb, mint amikor dicsér valakit..

Vera kedvesebb, simulékonyabb, ezerszer szebb, és persze sokkal jobban énekel. Ő nem üvölt.. Szegénynek Gabi a keresztje. Mert sokan, ha meghallják a Tóth nevet, legyintenek: Tóth lányok.... Neki ezzel is folyamatosan meg kell küzdenie.

Tracero 2023.09.03. 10:51:10

@evacat: @War of colours: a nagyasszonynak az elejétől kezdve sincs saját egyénisége. Pink-et majmolta a külső design-ban meg az aerial show elemekkel is. Az összes zenéje egykaptafa volt, mielőtt gyütt a népzene vonal. Mostmá 2 kaptafa :D és egyetértek. egy öntelt pica...
ma már nem tudok gyünni. este repülök :)

Balu30 2023.09.03. 11:11:59

Sziasztok!

Visszatértem, mint a covid. Latom volt aki nézte a Voice-t. Első benyomás? Nekem felejthető kategória.
Továbbra is Erikán kívül nem értem a többi hogy lett zsűri. Még Crutist azt mondom legyen külföldi Voice-okban is általában van 1 repper, de a másik kettő...

evacat 2023.09.03. 11:16:35

@Tracero: Merre repülsz? /pontos cimet nem kell elárulnod, az inkonyitó miatt/.
Mikor gyüssz? Fogol tudni affektálni időnként.?

evacat 2023.09.03. 11:21:00

@Balu30: Jöhetnél gyakrabban is. Mindig kitalálunk magunknak valami elfoglaltságot,
amin elszórakozhatunk. Én majd csak délután fogom átpörgetni. Sajnos Curtistől és Manueltől viszketek. Mármint attól a ténytől, hogy ők mentorálnak. Már mire fel???
Ugyanez a kérdés a Trokán lánynál is. Szinésznő, időnként énekel is. Szépen. Jól.
De ettől ő már mentor lehet???

Tracero 2023.09.03. 11:30:56

@Balu30: szia :D de rég jártál erre :) persze, hogy nézik(zük- én majd bepótolom, hogy tudjak fikázni :D Meg majd lehet, tömök valamit a fülembe, mint Harcos, mert érzékeny a fülhallásom.

@evacat: Olaszország :) Luxihostess leszek XD Nagy rendezvény lesz és partnereket kísérek. Esténkét bazsalygós, faszpörgetős, nyálverős vacsorák (szemforgatás).
Máris hiányoztok :)

VV12Vikcsii 2023.09.03. 11:38:05

@Tracero: Ne menj el! Nem akarom, hogy megint elmenj :( ༼ಢ_ಢ༽

Tracero 2023.09.03. 11:42:34

@VV12Vikcsii: majd olvasgatlak benneteket az asztal alatt meg majd ki-kilógok, hogy tudjak affektálni :D valószínűleg nem tudok majd csatlakozni a közös nézésekhez.de majd pótlom, hogy ne maradjak le nagyon. Majd írok esszéket, mint Pini :D

evacat 2023.09.03. 12:20:40

@Tracero: aztán nagyon vigyázz, valamelyik bekólázott férfi nehogy összekeverje a hostesst a mistressel. Ez esetben kapd elő a farkadat és vágd pofán.

Már most hiányzol. :))

Balu30 2023.09.03. 12:30:01

@evacat: szerintem mi itt páran jobb zsűri lennénk ???

Balu30 2023.09.03. 12:31:30

A sztarban sztart viszont addig a részig amíg kiválogatják a saját 3 emberüket kihagyom. Valahogy a szarban szarban irritál a válogató része.

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 12:33:34

@evacat: "Ez esetben kapd elő a farkadat és vágd pofán." Akkor TE most mégiscsak tudsz valamit Tracero nemét illetően ? :)

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 12:35:26

@Balu30: ÉN most coming out-olok: Zsűritagnak elmennék, mert faszságokat én is tudok mondani mindenről DE mentornak zenei pályára nem vagyok alkalmas...

War of colours 2023.09.03. 13:18:35

hello mindenki. Az Édent elengedtük vagy hétfőtől elővesszük? mi a terv?

naty77 2023.09.03. 13:29:42

@Tracero: jó utat, egyél tiramisut helyettem :)
.@Balu30: üdv újra

kipcsak harcos 2023.09.03. 13:55:52

@Tracero: ne tedd ezt velem :'(
Kivel fogok kötözködni?

Balu30 2023.09.03. 14:00:09

@SelyemSonkaPini: tökéletes lennél mentornak ?

kipcsak harcos 2023.09.03. 14:00:09

Freude, basky!
Ez meg lemaradt: XD

War of colours 2023.09.03. 14:08:44

próbálom kihámozni, este lesz valami közös nézés? vagy most mindenki mást néz?

evacat 2023.09.03. 14:18:09

@SelyemSonkaPini: én igen. Nemcsak valamit tudok. Határozottan biztos vagyok benne: igy fikázni csak egy NŐ tud. Ugyhogy ne gyanakodj tovább.

evacat 2023.09.03. 14:24:16

@War of colours: Az a terv, hogy nincs terv. A mostani tévéhelyzet megosztó.
Maroknyi csapatunk sem egységes.
Van, aki rühelli a főzős műsorokat, márpedig most hetekig nem lesz más, az
rtl és a tv2 percre egyszerre adja.
Van aki pedig az éneklős tehetségkutatóktól viszket. Szombat-vasárnap pedig
csak ezekből lehetne választani.

Az édent én mindenképp folytatni fogom, ezek szerint te is csatlakozol, Szigma is
jelezte, hogy valamikor becsatlakozik. Talán Egyfejű is jönni fog.Megfogyva bár, de törve nem. Menjünk tovább.

Aztán majdcsak jönnek a várva várt műsorok.

War of colours 2023.09.03. 16:07:17

@evacat: rendben, akkor az Édennel megyek veletek, aztán a másik kettőre, amiktől felváltva viszketek, néha benézek fikázni :D :D

említettem már dinókat sütök vacsorára, @Tracero: tiszteletére :D , Milumil mástással, Pom Bear maci ropogóssal, kakaó csepekkel és Szekérkerék burgonyaszirommal diszítve??!? :D :D

pasakebab.hu/tatabanya/wp-content/uploads/sites/2/2021/03/dino.jpg

grate.hu/img/prod-imgs//3567a5b8d6b81086b4b57ca1d3/Milumil-Anyatej-kiegeszito-tapszer-3-9-12-honapos-kor-kozott-600-g-main.webp

lizasnack.hu/media/article_images/a_15/szekerkerek-szekerkerek-0.png

www.vimpexdrink.hu/item_pic/C07203.jpg

Közben készülök a The Voice meghallgatásra ;) hu.wikipedia.org/wiki/Hang

evacat 2023.09.03. 16:48:09

Tracero tiszteletére végigverekedtem magam egy rakás traktoron.

evacat 2023.09.03. 16:49:38

@evacat: de azzal is csak a zebrán közlekedtem. Mielőtt elküldtem volna, már megjöttek a buszok. Most mit talál ki nekem, ha megnyomom a küldést?

evacat 2023.09.03. 16:50:13

Busz, motor, bicikli még nem volt.

VV12Vikcsii 2023.09.03. 17:07:47

@War of colours: Az igényesebb emberek Édent néznek, én is maradok annál. :) A többieknek meg marad a kornyikálás és a kajapazarlásos főzés. Mondjuk eddig az ÉH 3 elég gyenge, de még az elején tartunk.
Kérlek adnál a Pom-bär macikból?

VV12Vikcsii 2023.09.03. 17:14:31

@evacat: A blog.hu-n a Captcha még egész jó. Van olyan Captcha típus, ahol be kell írni egy üres mezőbe 8 karaktert, amit látsz a képen. Nos, ez könnyűnek hangzik, de nem az, sokszor olvashatatlan és becsapós
Íme egy példa
www.f5.com/content/dam/f5-labs-v2/article/articles/ciso/24--2021-apr-jun/20210514_captcha_solver/unsolvable_captcha.png

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 20:59:19

NA kezdem a cápákat felvételrű!

Irkálok közben.....

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:00:36

Első a Simon's burger.... nem ismerem, de ahogy beszélnek róla megkívántam! :)

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:01:27

Két új pina-cápa van, pofára kibaszottul unszimpatikusak!

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:09:18

Az egyik dumára is az...

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:17:56

Piros ruhás picsa jóhogy már a faszomat nem kérte.... :)

Lilu cipője olyan magas, hogy ÉN kitörtem a lábam a nézéstől :(

Amúgy Lilu jó csaj...

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:29:43

Kemény gyerek volt ez a taxis csávó :D :D De más faszával verte volna a csalánt rendesen :D

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:30:50

Mondjuk András diszkriminációs szövege szerintem nettó faszság volt!

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 21:34:33

Valamit fejlesztettek, de annyira szakmai nyelvet mond, hogy nem értem a lényegét....
Viszont valamiért előfizetni kell.... vagy mi :)

sogeking 2023.09.03. 21:48:19

@Tracero: úúú, de jó neked :)
én meg bénázok a rajzzal

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 22:04:49

Szimpatikus volt ez a Bence gyerek.... Én nem hiszek annyira a bizniszében, de legyen Neki igaza azt kívánom!

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 22:07:06

és vége lett... a következő hét is jó lesz szerintem!

A Levente itt nagyon pozitív csávó mindig.... érdekes

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 22:16:19

Elkezdtem felvételrű nzénia Szarbanszart!

GAbi nagyonszarul néz ki, de lehet hogy csak mert utálom amióta népnemzeti őskeresztény kurvaanyja lett

Balu30 2023.09.03. 22:21:42

Azt nem tudjátok az új éden hotel mikor kezdődik?

evacat 2023.09.03. 22:36:05

@Balu30: erről nagy a csend.Bármikor. Viszont a fizetős RTL+-on lesz, nem a tv-ben.

evacat 2023.09.03. 22:38:17

@SelyemSonkaPini: én is ezt pörgetem. Hála égnek elég kevés teljesen reménytelent szerkesztenek bele, azokat is jól megvágják. Viszont a zsűri túltengése nekem sok.
Még jó, hogy lehet tekerni.

Gia 2023.09.03. 22:42:07

Jobb énekesek voltak a Sztárban,mint a Voice-ban..

evacat 2023.09.03. 22:44:42

@Gia: igen nekem is ugy tünik
Viszont kvára zavar, hogy a legtöbb jelentkező még csak jelzésértékkel sem akar
"Sztárban Sztár" lenni. Sem hangban, sem énekben nem hoznak semmit az eredeti
előadóból.

KékCsöcsűPini 2023.09.03. 23:07:43

@evacat: EKG mindkét megjegyzéseddel... a zsűri nagyon sok

evacat 2023.09.03. 23:10:44

@SelyemSonkaPini: nagyon sok, és ordenáré.
Mondom én, aki eléggé szabadszáju vagyok. Itt is, de hát itt egymás között vagyunk.
Mondjuk egy tévéfelvételen nem kellene folyamatosan kisipolni, mert odafigyelnék erre.
Bár itt nem cél a kulturált viselkedés.

SZIGMA 2023.09.04. 06:54:54

Jó reggelt!

Majdnem nem lettem kész, nem is sziporkáztam, de ilyen kell. Azért jó szórakozást!

Heverő lassan nyitja ki a szemeit. "Egy asztalláb. Mi folyik itt?" A padlón fekszik, lassan feltápászkodik. "2 centet ittam és kifeküdtem? Ez bivaly cucc!" Egész testét jóleső zsibbadás tölti el, nem véletlenül ilyen drága ez a pia. Hirtelen kopognak az ajtón. Heverő kinyitja és az ajtóban Inga álldogál csábos mosollyal, de Heverő tekintetét inkább az arca elé nyomott csöcsök és a csöppnyi bikinifelsőn átütő mellbimbók ragadják meg.

- "Szia, Heverő! Mizu? Bejöhetek?"
- "Ahaa…"- bólogat Heverő és beinvitálja a skandináv szépséget.

Inga betipeg, Heverő azt se tudja hirtelen mit nézzen rajta, 10/10-es a csaj.

- "Mi ez itt? Francia konyak? Csak nem megdézsmáltad a Kapitány készletét?"- kérdi, miközben az üvegeket nézegeti.
- "Dehogyis, ez jár a VIP-lakosztályhoz. Megkínálhatlak? Nagyon jó cucc!"
- "Persze, egy ital jól esne!"

Heverő hoz meg egy poharat és óvatosan kitölt 1-1 centet.

- "Parancsolj, egészségünkre!"- nyújtja át a poharat Ingának.
- "Csak ennyi? Tán sajnálod?"- méltatlankodik a nő.
- "Dehogyis, csak baromi erős. Ettől Bekúrsz!"- magyaráz Heverő.
- "Naa, hogy beszélsz!"
- "Ez a neve, francia cucc, így kell ejteni."
- "A francia az erősségem, pedig egy szót sem beszélek…Egészségünkre!"- néz mélyen Heverő szemébe Inga és lehúzzák a konyakot.

SZIGMA 2023.09.04. 06:58:52

A medencénél Mitch befejezi a bemelegítést és SZMÁJLÍ-hoz sétál, aki elég feltűnően teszi-veszi magát, hogy felhívja magára a figyelmet.

- "Szia, SZMÁJLÍ! Milyen gyönyörű bimbók!"- bókol.
- "Ennyire látszik?"- néz végig magán a csaj.
- "A ruha…mintája…nem fontos…"- mondja Mitch, de most már ő is a másik két bimbóra koncentrál.

SZMÁJLÍ a rá jellemző széles mosollyal és csillogó szemekkel néz az életmentőre. "Hmm, ez a széles, szőrös mellkas, igazán férfias…"

- "Még nem volt alkalmam megköszönni, hogy csak miattam megtetted ezt a hosszú utat. A Kapitány tényleg jóvá akarja tenni, amit csinált, ha minden követ megmozgatott, hogy a tinikori bálványomat idehozza a szülinapomra."

Mitch-nek fogalma sincs, miről van szó, de gyorsan kapcsol és hát hogyan is vághatna vissza a Kapitány prosztóságáért a legjobban, mint hogy meghúzza a nőjét. Be is röffenti a bullshit-generátort és mosolyogva elkezdi fűzni a csajt, pedig az már rég rá van izgulva.

- "Hát igen. Nem szoktam ilyet csinálni, de szabályosan könyörgött, meg hát egy karibi nyaralás az egyik legnagyobb rajongómmal, nem tudtam nemet mondani. Még nem tudtam kitalálni, hogy mivel lepjelek meg, mondjuk elénekelhetném németül a Happy birthday-t, ha gondolod vagy beleírok a vastag filcemmel a kis naplócskádba."
- "Nagyon jól hangzik! Mondtam már, hogy milyen jól nézel ki? Pont mint a sorozatban."
- "Ááá, a Knight rider-ben sokkal jobban néztem ki. Több haj, trendi ruhák, menő kocsi…"
- "Érdekes, hogy ezt mondod…Gyere, mutatok valamit!"- ragadja meg Mitch kezét és a folyosó felé vonszolja.
"Mindjárt én is mutatok valamit, valami nagyot!"- vigyorog magában Mitch.

SZMÁJLÍ vezeti a folyosók labirintusában, Mitch addig a ringó hátsóban gyönyörködik, a szürke falakon úgysincs mit nézni, ugye.

- "Ööö, SZMÁJLÍ, amúgy hová megyünk?"- kezd parázni az életmentő a félhomályban sétálva.
- "A sziget túloldalán van egy kis leszállópálya és a földalatti hangárban van SZIGMA autógyűjteménye. Van Ferrari, Porsche, BMW, Aston Martin, Volga, még egy DeLorean-je is van, tök menő, meglátod."
- "DeLorean? Mint a filmben? Gondolom, azt szokta játszani, hogy utazik az időben."- poénkodik Mitch.
- "Ez a Doc Brown modell, ezzel tényleg tud az időben utazni, néha szokott is."- közli komoly arccal SZMÁJLÍ, Mitch pedig elbizonytalanodik. Eddig ez egy üdülőkomplexum óvóhelyének tűnt, de most már inkább tűnik egy zárt elmegyógyintézetnek. "Időutazás, na persze! Mi jön még, Skynet, Transformers, K.I.T.T.?"- gondolja.

A hangárban ott állnak sorban a ponyvával letakart kocsik, SZMÁJLÍ az elkerített részhez vezeti Mitch-et.

- "Ez tuti tetszeni fog!"- mondja és lerántja a ponyvát a kocsiról, felfedve az alatta rejtőző éjfekete Pontiac Trans Am-et.
Mitch ámuldozva járja körbe a kocsit, amit K.I.T.T.-é alakítottak át.

- "SZIGMA csinálta, fórumokon kérdezte, mi legyen benne meg ott szerzett alkatrészeket is. Golyóálló, tűzálló, tud ugrani, van benne SPM fokozat és ami a legfontosabb, a futófény az elején, LED-es. Ülj csak be, nagyon király!"- mesél SZMÁJLÍ.
- "Wow, ez tényleg olyan, mint K.I.T.T. Még ez a kis vacak, semmire nem való, hitvány kormány is..."- ámuldozik Mitch a vezetőülésben.
- "Azt a magyar rajongók szavazták meg, háromszor is. SZIGMA nem hitte el, hogy ilyen hülyék, de végül beletörődött."
- "És K.I.T.T.? Szevasz, pajti!"- köszön a komputernek Mitch.
- "SZOMI vagyok."- válaszol egy depis női hang.
- "Óóó, B+, jó hogy szomi vagy, téged kiheréltek!"- fogja a fejét Mitch.
- "Dehogyis! Ez SZ.O.M.I., SZIGMÁ-ra Optimalizált Mesterséges Intelligencia. Én alkottam. Segít a Kapitánynak, de mindig beszól neki, csak hogy érezze a törődést."- mondja nevetve SZMÁJLÍ.
- "Van még benne olajszóró, lángszóró, katapultülés, riasztó, elektromos ablak, napfénytető, TV, USB-s autórádió."- folytatja.
- "De a kedvenc extrám mégis ez…"- mondja a csajszi és Mitch-re hajolva átnyúl az ülés alá és elhúz egy kallantyút.
- "...a teljesen ledönthető ülés."
Mitch hirtelen hanyatt vágódik az üléssel, mire SZMÁJLÍ az ölébe ugrik és körmeivel finoman karmolgatni kezdi a szőrös mellkast.
- "Tudod mennyit álmodoztam erről régen? És most itt vagy. Legyél jó ajándék és okozz örömet!"- suttogja, ahogy ledobja a kis virágmintás rucit, Mitch-nek meg nem kell kétszer mondani, igyekszik jó benyomást tenni.

Míg az ülésben elszabadul a szenvedély és a testek egybefonódnak, SZOMI diszkréten felvételre kapcsolja a fedélzeti kamerát.

"Nocsak, nocsak, valaki nagyon rossz kislány! Ha megkapom a 32 Gigabájt memóriát, az RTX-4090-es videokártyát meg a Netflix előfizetést, akkor a Kapitánynak nem kell látnia ezt a felvételt!"- morfondírozik magában a kis zsarolóprogram, miközben próbálja azonosítani a pózokat. Úgy tűnik, SZMÁJLÍ nagyobb ciciket szeretne, legalábbis az ANALízisből erre következtet.

evacat 2023.09.04. 07:42:19

@Balu30: annyira nem, mert fél órával a felkerülés után már több helyen fenn van a neten is. Majd kitapasztaljuk hova, mikor és startra egyszerre kezdjük nézni. Müködik igy a közös nézés. Mindenesetre, ha még nincs, akkor addig regelj be a Sb-ra.

Balu30 2023.09.04. 11:19:08

@evacat: lehet nagyon boomer vagyok. Mi azaz sb?

SZIGMA 2023.09.04. 11:21:32

@Balu30: Sorozatbarát lehet, szerintem

SZIGMA 2023.09.04. 11:34:40

@Balu30: @SZIGMA: Remélem nem a Sajti-Barna közös (SB) Onlyfans csatornáról van szó. XD

evacat 2023.09.04. 12:16:22

@Balu30: itt nagyon sokan vagyunk boomerek.
A sorozatbarátról van szól.
Van egy kacifántos regisztrációs metódusuk, elküldöd a kérést, aztán vársz türelmesen, és majd küldenek egy aktivációt, már ha hajlandóak elfogadni a jelentkezésedet.
Magas lovon ülnek, de tény és való, hpgy minden elképzelhető sorozat még a fizetős sztrimingcsatornáké is és saját gyártású kereskedelmi tv műsorok fél-egy óra késéssel felkerülnek.
Érdemes nekifutni amig nyilt a regisztráció.

SZIGMA 2023.09.04. 14:21:44

@evacat: "Van egy kacifántos regisztrációs metódusuk, elküldöd a kérést, aztán vársz türelmesen, és majd küldenek egy aktivációt, már ha hajlandóak elfogadni a jelentkezésedet."

Nekem tök egyszerű volt, fél óra se volt.

evacat 2023.09.04. 15:52:29

@SZIGMA: Akkor én pont egy rossz tapasztalatot olvastam. De ha neked igy sikerült, akkor
az jó.

SZIGMA 2023.09.04. 16:04:55

@evacat: Meg is lepődtem, milyen egyszerű volt.

Réges-régen egy orosz oldalra akartam regisztrálni, de folyton ledobott. Felfegyverkeztem minden nyelvtudásommal és fordítóprogramokkal és kiderült az apróbetűs részből, hogy csak keddenként, 8-10 között lehet regelni, moszkvai idő szerint. Onnantól sima ügy volt...

War of colours 2023.09.04. 16:32:08

Sziasztok! Próbálom behozni a lemaradásaimat. Nézem a Konyhafőnöknek 8/9. részét. Piros kiesés olyan volt, mint eddigi celeb pályafutása ... szinte mindig. Neurotikus és közben valahol együttérzést kiváltó. Legalább is belőlem. Szerintem, ennek a lánynak legalább annyira szüksége lenne, valamilyen mentális segítségre, mint VV LEgjobbSegg Krisztinek.

Jenő séf homárpucolása egyszerűen mesteri volt. Komolyan mondom, eddig fel sem vontam a szemöldököm kb. semmire amit produkált. Végig úgy éreztem, hogy sok hűhó önnön fantasztikusságuk bizonyítására.

De most az én szám is tátva maradt. Nagyon szép profi munka. Tapasztalatból tudom, hogy ez milyen állati nehéz és idegölő meló.... khm, és hogy mennyivel rondább tud lenni a végeredmény.... :D :D :D az enyém pucolás után már alapból úgy nézett kis, mint egy cafatos mártás :D :D :D

War of colours 2023.09.04. 16:41:16

Ki és miért erőlteti Nesikánál a Barbie sminket??!??!!? Van pasi, akinek ez bejön????

sogeking 2023.09.04. 16:58:03

@War of colours: szerintem ő csinálja magának, táncon kívül ezzel is foglalkozik/ szeretne foglalkozni - engem nem zavar a sminkje :)

War of colours 2023.09.04. 17:10:27

@sogeking: köszönöm a visszajelzést. Akkor kipipálom, hogy van olyan pasi :D :D

VV12Vikcsii 2023.09.04. 17:15:51

@sogeking: Mit rajzolsz??? Pontos leírást kérnék, hátha tudok segíteni

VV12Vikcsii 2023.09.04. 17:17:33

@SZIGMA: "Úgy tűnik, SZMÁJLÍ nagyobb ciciket szeretne, legalábbis az ANALízisből erre következtet."
:D :)
Köszi a mai olvasnivalót is

VV12Vikcsii 2023.09.04. 17:21:06

Nem szabad se kutyát, se macskát tartani. Ezt jól jegyezzétek meg
i.imgflip.com/26nwdn.jpg

War of colours 2023.09.04. 17:42:44

@SZIGMA: köszönjük szépen. A kedvenceim: "hitvány kormányt a magyar rajongók háromszor szavazták meg" , "SZOMI diszkréten felvételre kapcsolja a fedélzeti kamerát" és persze az elmaradhatatlan ' analizís" ;) :D

Balu30 2023.09.04. 18:41:26

@evacat: értelek. Köszi a tippet megfogadom.

evacat 2023.09.04. 20:01:58

végül ugy döntöttem, hogy maradok a múlt heti gyakorlatnál. Nézem a konyhafőnököt, vagy végig, vagy ha lesz társaság, akkor fél tizkor édenre váltok.

Aztán majd, amikor lesz idóm, meg kedvem, akkor netről a séfes műsort is átpörgetem.

Van valaki még, aki most főz?

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 20:34:27

@evacat: ÉN élőben nézem az RTL-t.

Egyszerűen megőrülök már a lufi szájú hülyeppicsáktól ! De ez a gyerek is vadbarom valami influenszer

evacat 2023.09.04. 20:36:43

@SelyemSonkaPini: melyik influ? Három vadbaromnak tűnőt is látok.

evacat 2023.09.04. 20:37:32

@evacat: ez az Iza hogy gondolta, hogy ebben a hattyútollban főz?

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 20:39:51

@SelyemSonkaPini: NEM ! a TV2-t nézem, mint kiderült :D :D

Mindegy a hülye picsa áll! szempilla stylist a foglalkozása.... hát ideszarok !

Megérett a világ a pusztulásra..... :(

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 20:41:36

@evacat: Sajnos ÉN nem azt nézem , mint kiderült :)

evacat 2023.09.04. 20:42:00

@SelyemSonkaPini: látod, mennyire egy a kaptafa?

A konyhafónökben is van két kacsaszáj, meg három vadbarom.
Fel se tünt, hogy nem azonos műsort nézünk.

sogeking 2023.09.04. 21:15:43

absztrakt pókháló

sogeking 2023.09.04. 21:18:00

Hannaaa, újra van kinek szurkolni :)

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 21:42:49

@evacat: NA most meg a nagy Ő -s egyik kacsaszájú picsa van soron:
kiderült hogy terhes volt már amikor bement is csak nem tudta !
Most pedig már nagyon az...

Szóval az ilyenek még szaporodnak is...

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 21:50:50

@SelyemSonkaPini: A csaj hányás kinézetű kaját csinált, de büszke volt magára, hogy ilyen terhesen MAGASSARKÚ cipőben megcsinálta a főzést ! hát sírok :(

evacat 2023.09.04. 22:04:53

@SelyemSonkaPini: ezek szerint a konyhafőnök valamivel előrébb jár. Épp megállapitottam, hogy minden lányon lapos sportcipő van és elfelejtették a tűsarkakat.

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:23:13

@evacat: Én nem is értem miért vesz fel valaki tűsarkút egy főzéshez ! MIntha lakkcipőben mennék túrázni!

War of colours 2023.09.04. 22:24:50

@evacat: @SelyemSonkaPini: hát gyerekek, az hogy külön műsort néztek és kiderült, hogy akár ugyanaz is lehetne a nap poénja volt számomra :D :D

és én most mit nézzek, melyikőtökhöz csatéakozzak,? vagy nézzük hárman az Édent? Mi legyen?

evacat 2023.09.04. 22:26:26

@War of colours: @SelyemSonkaPini: itt vagyok. Ha Pini is csatlakozna, már hárman lennénk.

evacat 2023.09.04. 22:27:56

@War of colours: külön jó volt, hogy Pini kiemelte a beköszönéskor, hogy ő az RTL-t nézi.
Akkor jó, gondoltam, ketten leszünk. Nem gyanakodtam a kacsaszáj miatt sem, meg a pasikon sem.

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:31:02

Na most gyorsan megnézem amit kihagytam a tv2-s főzősből (mert közben sos dolgom volt), utána fenn lesz az RTL-en a főzés és azt fogom nézni felvételről kb éjfélig

Éden ismétlést nem nézek, le sem kezdtem

evacat 2023.09.04. 22:33:23

@War of colours: kosarat kaptunk :))
Elinduljunk?

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:36:24

Most épp egy 20 éves beképzelt kis szardarab főz (aki gasztro blogger), de rábaszott ! :D

Fricibá jól lekúrta (teljesen jogosan!)

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:38:28

Persze ne állt feljebb! Véresen öntelt undorító szaralak, de felbaszott !
Ehhez képest a luficsajok aranyos kisangyalok !

War of colours 2023.09.04. 22:44:28

@evacat: igen :) hanyadik rész? amúgy start?

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:46:03

Most a guminő jön (ennek a végéről maradtam le) Wolfnak ízlett..
Továbbjutott 2 késsel !

evacat 2023.09.04. 22:46:52

@War of colours: szerintem harmadik. Csak a sorozatbaráton, YT-on hiányzik.
Akkor start.

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:47:38

3 picsa akik már szakácsok ! na erre kíváncsi leszek....
Ezke nem cicababák, de így elsőre ezek is idegesítenek :)

KékCsöcsűPini 2023.09.04. 22:48:53

Ti Édeneztek ? Zavar ha írogatok főzésről ?

evacat 2023.09.04. 22:49:25

@War of colours: Vajon miért Bencét választotta Mariann? Üvölt róla, hogy egy üresfejű barom. Legalábbis szerintem.

evacat 2023.09.04. 22:50:00

@SelyemSonkaPini: Dehogy zavar, lehet, hogy még affektálunk is neked.

evacat 2023.09.04. 22:57:22

@evacat: Adri hogy be van f...va. Mégis mit gondolt, bejön és onnantól ásó-kapa Patrikkal?
Ahelyett, hogy próbálna a többiekkel elegyedni, félrevonul és jóformán csak Apolkával beszélget?

War of colours 2023.09.04. 23:00:14

@evacat: ezen én is gondolkoztam, szerintem Mariann irányítani akarja.... és Bence kellően ostoba , hogy ezt meg tudja oldani

ADri nem a legélesebb kés a fiókban, szereintem ő az évad naívája, csak kevesebb agysejttel, mint Edinának volt :D D:

evacat 2023.09.04. 23:01:54

@War of colours: Most is a pandorán bevallotta a csapatnak, hogy fél. Ezt nem kéne.

evacat 2023.09.04. 23:04:44

@War of colours: nekem eddig szimpatikus Peti és Apolka.
Viszketek Naomitól.

War of colours 2023.09.04. 23:05:12

@evacat: PEti viszont nagyok okosan válaszol ....

War of colours 2023.09.04. 23:05:56

@evacat: ő nem komplett, az tuti, de szórakoztató faktornak és fikázivaló alapanyagnak tökéletes :D

evacat 2023.09.04. 23:07:04

@War of colours: Ő magasan a mezőny felett van, vág az agya, használja is.

War of colours 2023.09.04. 23:11:50

@evacat: nekem is Apolka meg Peti a kedvencem, az eszük és az érzelmi intelligenciájuk miatt

War of colours 2023.09.04. 23:14:15

@evacat: Dominik nem lett a szívem csücske :D

evacat 2023.09.04. 23:15:25

@War of colours: miért forgolódik Dominik, mint egy amerikai gengszterfilmben a kisfőnök.

evacat 2023.09.04. 23:17:34

@evacat: Bence ugy vonul a ceremóniára, mint egy kivégzésre.

War of colours 2023.09.04. 23:17:44

@evacat: mert azokon a filmeken szocializálódott és úgy érzi így jobban mutat a képernyőn :D :D

War of colours 2023.09.04. 23:18:52

@evacat: és mit akinek két dinnyét kell vinnie a hóna alatt a kivégzésére :D :D

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:21:21

Közben megjöttem.
Ööö... ti most újra a 3.részt nézitek? Hiszen az pénteken került terítékre

War of colours 2023.09.04. 23:21:55

Mariann olyan kecsesen vonul, mint egy birodalmi lépegető :D

War of colours 2023.09.04. 23:22:33

@VV12Vikcsii: szerintem Evacat nem látta, én meg szolidálok vele :D

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:24:38

@War of colours: Értem :) Holnap már tudok jönni 21:30-ra, akkor jöhet a negyedik. Remélem addigra Egyfejű is csatlakozik

evacat 2023.09.04. 23:25:08

@War of colours: basszus miért nem szóltál???

War of colours 2023.09.04. 23:28:53

@evacat: mert úgy emlékeztem, hogy nem te nem értél rá aznap, és nekem nem gond újranézni, én bírom ezt a szériát, és jó megbeszélni veled :)

@VV12Vikcsii: benne vagyok :)

War of colours 2023.09.04. 23:30:31

@evacat: Naomi gyöngyszemei: 1. Szeret tematikázni, ami ugye evidens :D
imádom a csajt, :D :D nálam a Sixx féle "ki ne ess " kategória :D

evacat 2023.09.04. 23:31:30

@War of colours: igen Naomit lehet gyüjteni.

evacat 2023.09.04. 23:32:09

@War of colours: most már érdekel, mi lesz a fekete rózsa szerepe.

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:32:56

@evacat: Nem baj, ismétlés a tudás anyja :D Meg most Pinivel is két különböző műsorról beszélgetettek előtte, ez egy ilyen nap. Látszik, hogy hiányzik az auditorunk, ő rögtön kiszúrta volna ezeket

evacat 2023.09.04. 23:34:26

@VV12Vikcsii: mentségemre szolgáljon, hogy ott Pini baszta el. Itt meg én.
50%-os a mérlegem.

War of colours 2023.09.04. 23:35:37

@evacat: szerintem, tuti kiesés, a fekete, mindig a halál jelképe, itt pedig a halál kiesést jelenti, :(

War of colours 2023.09.04. 23:36:20

@evacat: Apolka nem érzi Dominikkal egyívásúnak magát, milyen meglepő :D :D

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:36:24

@War of colours: @evacat: Ez a fekete rózsás dolog eddig elég blődségnek tűnik, főleg ha Apolkànak ebből előnye származik, de majd holnap kiderül

War of colours 2023.09.04. 23:37:02

@evacat: @VV12Vikcsii: senki nem rontott el semmit, ez így jó ahogy van :D :D nekem tetszik ez az este így .... ;) :D

War of colours 2023.09.04. 23:38:12

@VV12Vikcsii: ugyanolyan vacak gumiszabály, mint a többi, ami azt a célt szolgálja, hogy a szerkik "tereljék" az eseményeket :(

War of colours 2023.09.04. 23:39:52

@VV12Vikcsii: @evacat: viszont tegnap a lányom , hosszan ordított, és leragad a szemem, így el kell, hogy búcsúzzak tőletek :)

Jó éjt Szerelmeim és Babáim!

ne felejtsétek el a mártást, a ropogóst és szuvidált húst!!!!!

evacat 2023.09.04. 23:41:25

Érdekes, hogy pár év alatt mennyit változunk.
Halványan dereng, hogy amikor először ment, mindenki a Berkit szidta, milyen rossz.
Én is.
Most meg tök normálisnak, szimpatikusnak látom.
A fene érti ezt.

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:42:05

@evacat: Pini szimpla csavarral élt. Bejelentette, hogy rtl-t nézi, közben meg a tv2-t XD Végül is mindegy, mert mindkettőben főznek és mindkettőben arrogáns séfek stresszelik a népet. Kb. ugyanaz a műsor, ugyanazokkal a történésekkel

evacat 2023.09.04. 23:42:32

@War of colours: Akkor holnap Vikcsiivel kiegészülve fél tizkor a NEGYEDIK rész!!!
Jó éjt a lányodnak is.

VV12Vikcsii 2023.09.04. 23:45:05

@War of colours: @evacat: EKG a gumiszabályokkal és a Berkis résszel is.
Jó éjt, álmodjatok szépeket :)

sogeking 2023.09.05. 09:38:27

@VV12Vikcsii: nagyon az elején vagyok, de legalább elkezdtem
nem emlékszel, mikor van a határidő?

VV12Vikcsii 2023.09.05. 10:55:10

@sogeking: Szeptember 5, de évszám nem volt megadva, így lehet 2024-re vonatkozott.
Amúgy nézd már, hogy milyen bunkók a séfek, én ezt már rég észrevettem
24.hu/szorakozas/2023/09/05/a-konyhafonok-2023-sarkozi-akos-sef-kek-csapat-elodonto-pult-rendetlenseg/?fbclid=IwAR0DCdQISCtiGg0rnkD1edYWy9GjqiHlaG0z4B-zJxvIy2K4v2MqSzDjvwk#google_vignette

sogeking 2023.09.05. 11:57:04

@VV12Vikcsii: évszám nem volt? akkor jó :)
ja, csak semmi pazarlás

sogeking 2023.09.05. 12:29:59

*Jó étvágyat!

www.youtube.com/watch?v=40pKWF24ap8
(Hofi, Koós, Kovács Kati - Zenés étlap)

KékCsöcsűPini 2023.09.05. 14:22:20

@VV12Vikcsii: Szerintem ezt előírták nekik, show-elemként! Persze ettől még beképzelt bunkók a séfek :)

Amúgy amire jeleznek az tény szarság, csak ahogy jeleznek :)

sogeking 2023.09.05. 20:35:04

na, egész jól állok a 'rajzzal'

VV12Vikcsii 2023.09.05. 21:30:20

@SelyemSonkaPini: Valószínűleg igen. Azt hiszik, hogy erre van igény, nem is próbálnak másképp szórakoztatni, csak kisebb botrányokkal

VV12Vikcsii 2023.09.05. 21:41:34

Miért nem írtok semmit? Mondjuk a Konyhafőnökkel kapcsolatban? Mi ez az elképesztő kihaltság?
A hetek óta tartó tendencia alapján az a jóslatom, hogy egy hónap múlva már senki sem fog ide írni rajtam kívül, temethetjük a blogot

evacat 2023.09.05. 21:48:33

@VV12Vikcsii: Ne temesd, még korai lenne. Most nincs a tévében olyan műsor, ami alkalmas lenne a közös nézésre.

A főzőműsorokat sokan nem kedvelik. Nem jönnek.
Van, aki számára ez a netről nézzük startjelre, macerás.

Majd ha jönnek a survivor-ázsia-nyerő páros-farm stb, akkor visszajönnek a régi
bloglakók is.

Egyébként 10-15 ember most is fel-fel tünik kisebb-nagyobb rendszerességgel. Ugyhogy ne temess semmit.

sogeking 2023.09.05. 21:52:59

@VV12Vikcsii: közben zeneileg is ráhangolódok a témára :):)

www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg
(Eurythmics - Sweet dreams)

www.youtube.com/watch?v=ekked3K6Byo
(Edda - Álmodtam egy világot)

www.youtube.com/watch?v=mS5Om47vsaA&t=127s
(Susan Boyle - I dreamed a dream)

VV12Vikcsii 2023.09.05. 21:53:58

@evacat: Késő, már elkezdtem ásni.

sogeking 2023.09.05. 21:55:31

Ákos csapatában eddig nem fogott meg senki. Hannában bíztam, de nem az igazi... (ez már az egész, vagy még csak a fele kék???)

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:00:29

@sogeking: Az jó, mert minden rajzhoz majd kell zenét társítani :)
Az első jó szám :)
de az Edda nem Ufós zenekar?

War of colours 2023.09.05. 22:04:50

@sogeking: nekem is szimbibbek Jenő versenyzői :)

War of colours 2023.09.05. 22:07:47

@evacat: nem tudom nézed -e , Konyhafőnököt most, de nekem az összes kaja bejön amit kivitték eléjük. Imádom a tésztákat :)

evacat 2023.09.05. 22:11:30

@War of colours: nézem, jobb hiján.
A tésztaételeket én is nagyon szeretem.
Az első részben is jól sikerültek ma az ételek.

sogeking 2023.09.05. 22:16:20

@VV12Vikcsii: az nem baj :) bírom a szövegeket

www.youtube.com/watch?v=qbc2qqbdVxA
(EDDA - Gyere őrült)

@War of colours: vagy csak jobban megismertük már őket?

War of colours 2023.09.05. 22:18:23

@evacat: spoiler veszély!!!!

Van itt bárki, aki ismeri Gabeszt máshonnan? Tudjátok, ki ő?

Én igen, csak kíváncsi vagyok, van-e más is...

evacat 2023.09.05. 22:20:47

@War of colours: nem tudom ki ő, de vakarózom tőle, amikor elmondja, hogy ő a kisfiának akar bizonyitani. Állandóan beleszövi a gyereket a mondandójába, igy kelt maga iránt szimpátiát.

sogeking 2023.09.05. 22:24:02

@War of colours: összesen?
már a múltkor 3-at mondtál :) és még kettő várható volt

War of colours 2023.09.05. 22:25:10

@evacat: igen, nagyon ellenszenveses figura.

Spoiler!

Ha tovább nézed az Édent, egyéb még annyira sem cuki tulajdonságaira is fény derül.

Annó Sixx Közellenségnek hívta...

War of colours 2023.09.05. 22:28:01

@sogeking: a háromba magamat is beleszámoltam. Most nem , csak azokat akik "küldtek" .

Hát úgy tűnik, nem volt annyira nyerő ötlet. ;)
Nem baj, csak a fa rajzokon felbuzdulva találtam ki. Ott lelkesnek tűnt a csapat. XD

Lehet, hogy ezt dobni kéne/,vagy lezárni és csinálni egy filmes /könyves vagy egyéb második évadot Vikcsi dalversenyéből. ...

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:32:25

Ma nézünk Édent? Mert ha nem, elkezdek mást nézni

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:35:37

@evacat: Akkor start (mostantól mindig nekem kell indítani?)

sogeking 2023.09.05. 22:36:32

@War of colours: szerintem hétvégéig kitolhatnád a határidőt :)
még egy talán jöhet (persze nem kötelező), a múltkor is így kalkuláltunk

szerintem jó ötlet, én már nagyon kíváncsi vagyok, és kétszer is majdnem elszóltam, mit csinálok :):):) és több ötletem is volt! majd utólag lehet, hogy elmesélem, vagy megcsinálom

(kb. kész vagyok, csak átfutom még, és elküldöm - úgyis csak variálnék vele)

magamnak pedig ezt küldöm
www.youtube.com/watch?v=bJPHrFmVf-w
(Nox - Eskü)

evacat 2023.09.05. 22:38:57

Ennek a Naominak a tekintete ölni tud.

Erre a szakálas fiúra emlékszem. Többre sem, csak a szakállára.

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:40:22

@evacat: Ha mostantól én leszek a startember, akkor minden nap 21:30-kor percre pontosan elindítom :D

evacat 2023.09.05. 22:41:36

@VV12Vikcsii: erre befizetek. Mintha tegnap is valami ilyesmit mondtál volna. Vagy nem?

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:43:26

@sogeking: Hátha Cérna 23:59-kor még beküldi :)

War of colours 2023.09.05. 22:44:45

@sogeking: <3 <3

@evacat: majd visszatérünk rá , amikor bejön az Édenbe

Naomi egy kislány, aki nagyon szeretetéhes és nagyon elhiszi magáról, hogy éleselméjű. De valójában szegény nem túl okos és nem is olyan drámai, amilyen lenni akar. Azért szúr úgy a szemével, hogy többet lássunk bele.

De nekem csak egy vicces dolgokat benyögő buta kislány marad . :( Ami a szomorú, hogy nem vele nevetek, hanem rajta...

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:45:41

@evacat: Csak annyit mondtam, hogy itt leszek 21:30-ra, itt is voltam. De nem voltál se te, se War of colours, csak később jötettek

War of colours 2023.09.05. 22:49:14

@VV12Vikcsii: sajnos nekem nem mindig sikerül jönni. A gyermekeim és a meló sokszor a blog rovására megy :( ja,meg az embör... néha ő is akar belőlem, hogy micsoda férjek vannak !!!! XD

KékCsöcsűPini 2023.09.05. 22:50:10

Én mostanság összevissza nézegetem a séfes musorokat.
Megnéztem a TV2-t, a közepét kivéve és most felvételről az RTL-st! ( azt hiszem:)

sogeking 2023.09.05. 22:51:25

@VV12Vikcsii: igen, ez is lehet :)
(még lehet, hogy nálam is így lesz)

KékCsöcsűPini 2023.09.05. 22:52:42

Éppen Flóra szopatja a Jenőt ! (és nem fordítva! :D )

VV12Vikcsii 2023.09.05. 22:54:24

Ennek a fekete rózsás szerencsétlenségnek nem sok értelme volt. Apolka korábban kapott két esélyt, akkor Timinek miért kellet rögtön távoznia?

sogeking 2023.09.05. 22:54:48

@War of colours: és hogy lesz? valahova feltöltöd mindet megnézni?

War of colours 2023.09.05. 23:00:30

@VV12Vikcsii: mert a szerkik kedvelik Apolkát, és Marianna rossz lóra tett XD meg kellett kavarni...

@sogeking: szívesen várom az ötleteiteket illetve a segítségetek, de alapvetően arra gondoltam linkeket adnék meg a kepfeltolesen pl.

VV12Vikcsii 2023.09.05. 23:01:32

@War of colours: Persze, tudom, pont ezért nem is terveztem én elindítani. :)
Átadhatom neked az indítási jogot (start jogot)? Mert Evacat tőlem várja mostantól, én pedig nem is szeretném igazából

VV12Vikcsii 2023.09.05. 23:09:08

@War of colours: EKG, meg Timiben nem láttak fantáziát, mondjuk én se, mert eddig észre se vettem. De azért Naomi megsiratta három napos ismeretség után :)

War of colours 2023.09.05. 23:12:08

@VV12Vikcsii: nem, ne haragudj. Egyrészt, természetemből adódóan, ódzkodom minden felelősségtől, nagyjából amióta az eszemet tudom. XD másrészt nem tudok minden este jönni és nem akarom a ti haladásotokat akadályozni. De másnap tudok pótolni, és majd eltanulom Pini maga alá kommentálős "affektálását :D

War of colours 2023.09.05. 23:16:02

@VV12Vikcsii: igen, az a sírás teljesen értelmezhetetlen volt nekem is :D

Timi amúgy egy unalmas baba volt. Szerintem semmit nem vesztettünk a kiesésével, ezt őszintén mondom. Kedvenc mondatom Petitől" Megyek és eljátszom a hősszerelmest"
Peti érti a játékot, és kiváló stratéga. Öntelt és arrogáns, de jelenleg nincs jobb, akiben a pasik között látok potenciált...

VV12Vikcsii 2023.09.05. 23:17:37

@War of colours: Oké :)
@evacat: Neked átadhatom a start jogot? Én sem szeretek felelősséget vállalni XD

evacat 2023.09.05. 23:20:40

@VV12Vikcsii: nem. Vállaltam már eleget, most már egy szürke egér szeretnék lenni.

sogeking 2023.09.05. 23:21:19

/szerintem kezdjétek korábban az édent, mert főzős után már túl késő van

War of colours 2023.09.05. 23:24:11

@evacat: Cicus, te soha nem lehetsz egér!!!!! Hát hová lenne a világ!?!? Pláne szürke ;) XD

War of colours 2023.09.05. 23:25:02

Na nyöszörög a lányom... Remek

Jó éjt Szerelmeim!

VV12Vikcsii 2023.09.05. 23:29:16

@War of colours: Peti túl öntelt, nekem nagyon nem szimpi. De a fiúk között egyelőre tényleg ő a legjobb, mondjuk nem túl erős a mezőny :)
Az új srác, Loki lekörözheti, de még korai lenne bármit róla kijelenteni. Ami pozitívum, hogy kinézetre nem az a tipikus Éden Hoteles fiú

VV12Vikcsii 2023.09.05. 23:34:25

@sogeking: Ez jó ötlet. :)
Átháríthatom a felelősséget rád? Startjel kéne minden nap

sogeking 2023.09.05. 23:57:46

@VV12Vikcsii: én még nem biztos, hogy nézem :)

sogeking 2023.09.06. 00:09:06

23:56-kor elküldtem, juhééé ;)

SZIGMA 2023.09.06. 06:48:00

Jó reggelt!

A mai rész kissé rendhagyóra sikeredett. Gyengébb idegzetűek, hipochonderek, mély empátiával rendelkező egyének inkább hagyják ki.
Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas sorok következnek! Én szóltam!

SZIGMA a padlón fetrengve próbál regenerálódni a tökönrúgás után, a folyosón PDP tűnik fel, rögtön odaszalad a fekvő alakhoz.

- "Úristen, SZIGMA! Mi van veled? Jól vagy?"
- "Szuperül! Így ellenőrzöm a felmosást, innen jobban látszik, ha kimaradt egy folt."- sziszegi a Kapitány, miközben a hátsóját a falhoz fordítja, nem akar még emelgetés áldozata is lenni.
- "Nem nézel ki jól! Tuti ne csináljunk egy EKG-t? Szólok valakinek, beviszünk az orvosiba!"
- "Meg ne próbáld! Te a takarító haverjaiddal törődj! Ha ennek a viharnak vége, kirúgod őket! Világos?"
- "Jó, dehát…"
- "Semmi dehát! Minden ragyogjon, különben mehetsz Te is! És most tipli!"
- "Jól van, na! Megyek már!"
Pár lépés után visszafordul:- "SZIGMA, Gyurit nem láttad?"
- "Na, húzz innen a pics@ba!"- sziszegi a Kapitány.

SZIGMA 2023.09.06. 06:51:41

SZIGMA csukott szemmel tovább relaxál, várva, hogy az alkatrészei visszatérjenek az eredeti helyükre.

- "Minden oké?"- hallja hirtelen.

SZIGMA felnéz és a kafkai perspektívából egy piros úszódresszbe szuszakolt hatalmas tevepatát lát meg két akkora csöcsöt, hogy a csaj arca nem is látszik.

- "Pamelaaa! Sziaaaa! Jól vagyok, csak úgy néz ki, hogy Vandálka mogyoróallergiás, én meg nem tudtam."- mondja összeszorított fogakkal.
- "Szóval meg akartad dugni, ő meg nem hagyta…"
- "Dehogyis, csak a Haver-módszerről akartam neki mesélni és zokon vette. Jótett helyébe jót ne várj…"
- “Hát, pedig a Haver-módszer minden kétséget kizáróan működik.”- rázza meg a kannákat Pamela.
- “Na, tápászkodj fel, segítek!”
- “Inkább maradnék még, nem egészen jöttem még rendbe.”
- “Megnézem, nehogy nagyobb baj legyen. Mire menne egy cserkész a kis sátra nélkül?”
- “Neee, nem is vagy orvos.”- tiltakozik SZIGMA.
- “Életmentő vagyok, ehhez is értek. Meg sokszor játszottam nővérkéset, ha ez számít. Több ilyen volt a kezemben mint neked, szóval hadd nézzem!”- és benyúl a Kapitány nadrágjába, hogy felmérje a helyzetet. SZIGMA felszisszen, ahogy a finom, puha kéz elkezdi felmérni a golyók állapotát, majd Pamela szájából elhangzik az, amit egy férfi sem akar hallani ilyen helyzetben.

- “Jajj, ne!”
- “Neb@ssz, mivanmá’?”
- “Hol az orvosi szoba? Mennünk kell, gyorsan!!!”- és felrángatja a sziszegő Kapitányt, aki a folyosó vége felé biccent.

SZIGMA terpeszben totyog, mint akit a raktárban emelgettek, örökkévalóságnak tűnik az út az orvosi szobáig. Odabent Pamela rögtön a vizsgálóágyra fekteti és már hámozza is le róla a nadrágot.
Ismételt vizsgálat után közli a diagnózist:- “Ezek helyet cseréltek!”

- "Jajj, ne! De visszamennek, ugye? Helyre tudod rakni őket?"
- "Hát, ki kell tapogatnom, hogy jobbról balra vagy balról jobbra, mert nem mindegy."
- "Jó, csak csináld, kérlek!"

Pamela nekilát, hogy kitapogassa a helyes forgatási irányt. A mutatvány felébreszti a Kapitány kis barátját, pikk-pakk kemény lesz, mint a fagyott kutya lába.

- "Ez most komoly?!?"- csattan fel Pamela.
- "Bocs, de egy gyönyörű, nagymellű vízimentő lány morzsolgatja a mogyoróimat, nyilván feláll. Az lenne gáz, ha nem így lenne. De ha tudod, hogy lehet kikapcsolni, hajrá!"
- "Francba már!"- káromkodik Pamela és elkezd kutakodni a fiókokban, szekrényekben. Az egyik szekrényben talál egy nagy doboz óvszert, odadob egyet SZIGMÁ-nak.

- "Ezt húzd fel! Nem akarok megint a szemészetre járkálni…"
- "Megint? Szemészetre?"- visszhangozza SZIGMA, miközben applikálja a játszósruhát.
- "Sztorizok vagy gyógyítok, a kettő együtt nem megy."
- "Jó-jó, csináld, bocs!"

Pamela folytatja a "kezelést", majd megint felnyög:-"Jajj, ne!"

- "Most szórakozol??? Mi van már megint?"
- "Ez duplacsavar!!!"
- "Óóó, B+, duplacsavar! Mi más is lenne?!?"- fogja a fejét SZIGMA. “Végem van, a duplacsavar ellen nincs esély!”- fut át az agyán.
- "Ha nem oldjuk meg gyorsan, lóheréd lesz! Már kezd kékülni a zacsid!"
- "Ne szórakozzál már, a lóhere egy növény!"
- "Nem, akkora lesz a heréd, mint egy lóé…"
- "Talán jegelhetnénk…"
- "...és eldurran. Egyszer láttam ilyet, nem szép látvány!"
- "Hagyd már a hülyéskedést, elég ciki ez így is! Honnan szeded ezeket a baromságokat?"
- "Farmon nőttem fel, sokat csintalankodtam az istállóban és nem, nem fogok mesélni róla!"
- "De van megoldás, ugye? Ugye van?"- kérdi lesápadva SZIGMA.
- "Csak egy: a lovaglás."
- "Baszki, a szigeten lóf@sz sincsen, nemhogy ló. Különben is, járni sem tudok, nemhogy lovagolni!"
- "Nem Te lovagolsz…"
- "Ez egy baromság! Orvosilag tuti nem bizonyított ez a módszer!"
- "Jó! Akkor biztosan találsz egy szakorvost 5…"- a zacsira sandít…"4 percen belül."- tárja szét a kezeit Pamela.
- "Oké, oké! Kérlek, segíts!"- kapitulál SZIGMA.

Pamela gyorsan kibújik a dresszből és SZIGMÁ-ra hasal.

- "A lényeg, hogy fokozatosan növeljük a nyomást és a lovaglással folyamatosan rázzuk a golyókat. Amikor elmész, a nagy nyomással kitörő cucc miatt a helyükre fordulnak, mint egy röpsúlyos automata váltóban."- magyaráz a doktornő.
- "Autószerelőként is dolgoztál? Ez nem egy röpsúlyos váltó, ezek az én kincseim. És mi van, ha nem működik?"
- "Akkor stílusosan mész el, hehehe. Sokan ölnének, hogy én lovagoljak rajtuk, Te meg itt akadékoskodsz…"- mondja Pamela és lassan a "nyeregbe" csusszan. SZIGMA fogait összeszorítva tűri a beavatkozás fájdalmait, pedig Pamela igyekszik kíméletes lenni. Hát, derbit biztosan nem nyernének, de a gyorsuló galopp lassan meghozza az eredményt, bekövetkezik a te(l)jes kielégülés. SZIGMA erős ütést érez odalent, ahogy minden a helyére kerül és a fájdalomtól álomba evakuálja magát.

Tracero 2023.09.06. 07:41:51

@SZIGMA: Kapitány XD XD XD gyors jobbulást kívánok XD szerintem, publikáld ezt az eljárást az állatorvosok lapjában vagy az Öreg Kertészek Magazinjában :D

Tracero 2023.09.06. 07:50:42

"megint?.. Szemészetre?" XD
"Akkor biztos találsz egy szakorvost 5..a zacsira sandít.. 4 percen belül" nyehehe.. XD

Tracero 2023.09.06. 08:17:35

Natyon hiányoztok, Szerelmeim. Kuurva fárasztó a luxi - hostess munka. Majdnem rögtön első nap elhagytunk egy partnert, mert bebaszva elindult az éjszakába XD meg mindig valamelyik hozzámcsapódik, úgyhogy nem nagyon hagynak mobilon matyizni se(szemforgatás) mert tudok egész vicces is lenni. Pedig tegnap még a kanos tinédzser medve vs. Süni viccemet is elmeséltem...kontraproduktív vót.. Me azóta még rosszabb, hogy velem akarnak lógni XD

SZIGMA 2023.09.06. 08:52:40

@Tracero: "Öreg Kertészek Magazinjában :D"
Abban szoktak fűvel-fával...? :)

naty77 2023.09.06. 09:07:43

@Tracero: látod látod jobb csendben maradni. :)

naty77 2023.09.06. 09:28:35

Ritkán nézek tévét, de most találtam nézhatő műsort, csak nem a Ti témátokba vágót.
Geszti Adom a napom műsorát próbálom belefértetni az életembe.
Gesztit imádom, nagyon nagyra tartom.
jó alanyokat választ, a többségre kíváncsi is voltam idáig.
a műsortól többet vártam be kell valljam. sokkal többet lehetne kihozni belőle.

naty77 2023.09.06. 09:49:32

@Tracero: és a luxi hostessnek magassarkúban kell feszíteni egész nap?

sogeking 2023.09.06. 10:43:05

@naty77: én is bele akarok majd nézni, a napi onlájn követést is nézted?

hereverő heverő 2023.09.06. 11:14:05

Lónapot.

tegnap este belenéztem a Séfek séfébe. Hát ki jött velem szembe épp? Drotár Adrienn, aki volt már országgyűlési képviselőjelölt (nem jutott be), házasodna a gazda menyasszonyjelölt (nem jutott be) és most szakács (találjátok ki, bejutott-e).
Ő az itt: ugytudjuk.hu/storage/userfiles/d/0/d0e870715d10be362e3ee4358308b06b.jpg

Na és kivel főzőcskézett éppen? Lakatos Ticiánnal, a Love Island (RTLes) reality egyik nyertesével, aki bokszedző, bokszoló, és hivatásos faszfej. Itt megtekinthető:
cdn.rtl.hu/e7/92/tician_image_64467ff17a91e9f8313a50b052dd?size=2

Szóval nem tudom mit gondoljak ezekről a műsorokról.

naty77 2023.09.06. 11:34:58

@hereverő heverő: ezek az emberek azok akik aláírnak mindent amit kell. és valamennyire képernyőképesek (bár nem tudom ez mit jelent a csatorna számára)

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 11:35:41

@Tracero: Cejbusz szejejmem! Eltüntél és mindjárt szürke lett a blob!

Ez az elvesztés arra emlékeztet amikor Jelcin eltünt a szállodájából és kisgatyában bolyongott az utcán részegen, mert pizzát akart enni !
(Le is írom a sztorit mindjárt részletesen:)

@SZIGMA: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez tényleg horror volt ! Összeszorított térdekkel olvastam végig. És éreztem Pamel finom óvatos kezeit is... és az is fájt szinte! Jó hogy nem szorította meg a leírásban, mert itt szarok be a monitornál ! :D :D SZóval ismét nagyot alkottál Kapitány! :D

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 11:47:00

@hereverő heverő: Gondolom ők ilyen töltelékek, akiken lehet szörnyülködni, röhögni, köpködni kinek kinek vérmérséklete szerint
Ez a válogató-szint még teljesen show elem, majd amikor már csapatok lesznek, ott kicsit jobban előjön a főzés.

Ettől függetlenül a Lákátos gyerek tényleg tenyérbemászó

Ez a nagycsőcsű szuper üzletasszony meg nem értem, hogy mit keresett itt!

War of colours 2023.09.06. 12:26:23

@hereverő heverő: Quasimodo alapnak kellenek. Ennyi :(

@SZIGMA: Nekem bejött ez mai adag, érdekes gyógymód.... Kíváncsi lennék, az itthoni golyótulajdonosok szerint, hatékony-e , de asszem nem fogom megkéredzni :D :D

Kanna ügyben egy körkérdés a BLOGFIÚKHOZ:

Mondjátok már el nekem, miért olyan nagy cucc ez a mell téma? ANyádnak is van, valamikor ettél is belőle, ma már minden ruhában /posztban stb. szembejön veled, nem oltotta ki még a modern világ ezt az ingert? Bármikor rákereshetsz a neten...

Annyit gondolkodtam azon, hogy a strandon a pasikat stírölve van-e bármilyen testrészük ilyen hatással rám... de csak egy jut eszembe, ami fényévekre megközelíti ezt a hatást nálam... ha válaszoltok én is elárulom ;)

War of colours 2023.09.06. 12:29:39

@naty77: kiket hívott meg eddig?

@Tracero: nélküled esténként szétszéledve lődörög a blognyáj, hozz egy sípot és egy terelő juhászkutyát és tegyél rendet!!!!! :D XD

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 12:31:06

@Tracero: Naszóval:

Jelcin egy kockás alsógatyában és bő (olyan niggeres) fehér atlétában erősen ittasan kitántorog a szálloda hátsó ajtaján, hogy keressen egy helyet, ahol pizzát kaphat.
Ide oda kovályog az utcán míg végül talál egy nyitvatartó pizzát is árúsító pavilont.
A pult mögött egy fiatal néger gyerek 102 foggal vigyorog rá.
Jelcin bebámul, szemmel láthatóan próbálja értelmezni a látványt, végül megszólal:
Drága elnyomott fekete bőrű elvtársam! Látom rajtad a kapitalizmus megnyomorító hatásást, de ne csüggedj! Mi segítünk neked ledobni a rabszolgásag láncait, lépj közénk lény a társunk, dobbanjon együtt a szívünk a szocializmus dallamára! Mondja mindezt kissé kásásan, dadogva és persze oroszul.
Mire a srác szemrebbenés nélkül szintén oroszul válaszol: Jó a szerkód tesó! Most akkor mit is kérsz hambit vagy sonkás ananászos pizzát ?
Jelcin: Pizzát kérek elvtárs jó nagyot dupla sajttal.
Srác: 9,50$ lesz - végigméri mégegyszer - és előre fizetve! teszi hozzá!

Jelcin: Fizetni ? És Előre ? Hát mit gondolsz Te rólam ifjú fekete elvtársam ?
Én Borisz Jelcin vagyok a Szovjetunió pártfőtitkára! - és nyújtja a kezét.

A srác nagyot nyerítve viszonozza és viccesen mondja: Hát persze tata, tudom én azt. Én meg az USA majdani elnöke vagyok, amúgy Barack Obama, haveroknak Bari.

-Hát drága Barikám, akkor kurva gyorsan lökjed nekem a pizzát, mert éhes vagyok nagyon! És 2 duplavodkát mellé, mert szomjas is!

-Elvtárs tesó ezt majd Moszkvában kérjed így, itt előbb told a zsetont, tudod ezek kizsákmányoló gecik!

Najóvanmostmá elég ebből, mindjárt megnyomom a gombot itt a zakóm felső zsebén és akkor ideront 20 villogó fekete autó rengeteg testőrrel, na majd azoktól kérjed az árat, miután kiverték belőled a szart is!

Jóvan öreg, mostmár elég, húzzál innen a picsába. Nézzél már magadra, a ruhád is milyen! Zakód sincs baszod, csak egy ilyen niggeres atlétád, de fújt fuxot se vettél rá te csöves gyász, te!...

Hát így esett , hogy Jelcin elvtárs nem evett az USA-ban pizzát....

És nem az a legnagyobb gond vele, hogy alkesz volt (mert ki nem az), hanem hogy rászabadította a világra ezt az állatot, aki most van és akinek nem mondjuk ki a nevét, mert könnyen gombamérgezést kapunk a cápatámadás mellé, amikor zuhanunk a 40. emeletről !

naty77 2023.09.06. 12:31:28

@War of colours: én igazából már sokallom az analitikus növelést, mintha az átlagos választék nem is lenne jó, csak így...
(félreértés ne essék szeretek én mindent)

naty77 2023.09.06. 12:34:21

@War of colours: tegnap Nagy Ervin volt, múlt héten Stohl és Liptai, volt Curtis is de az nem érdekelt, pedig állítólag volt jó része. a többinél nem értem rá.

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 12:38:51

@War of colours: Drága Anyánk, erről már én is gondolkodtam!
És arra jöttem rá, hogy ez zsigeri nagyon mélyről jövő feltétlen inger lehet.
Ugyanígy vagyok a seggel is. Egy gyönyörű kemény nagy (de nem túl nagy) ringó két fél női segg egészen transz állapotba tud hozni.
Olyankor minden vágyam a világon: fogdosni, csókdosni harapdálni, közé furakodni!
Mellekkel uyganez DE ott még van a bimbó és az udvar is, amivel még rengeteg minden élvezetes dolgot lehet csinálni!

Érdekes, hogy férfi mellek és seggek esetén ez nincs meg Nálam, pedig szinte minden ugyanolyan.
Természetsen azt is megcsodálom, ha szép izmos fesze stb. de inkább csk írigység van bennem maximum...

A mell azért is más (nálam), mert még az se számít, hogy álljon feszesen (persze nem hátrány), ha tömötten a sólyától lehúzva van az is tud tetszeni!
De akár még egy kicsi de kemény szúrós bimbóval is ki tud belőlem érzelmeket váltani!

hát ennyit tudok mondani a tudomány és technikai csodáiról... :)

hereverő heverő 2023.09.06. 12:40:50

@War of colours: Divat. És igen, kioltotta a hatást az, hogy lépten-nyomon szembejönnek. Talán ezért is látunk mindenhol egyre nagyobb cickókat szembejönni, mert a természetes kicsik csak az olyan öreg f.szok szívét dobogtatják meg mint Pini és én. Mert a kicsi természetesekkel már nem lehet feltűnni a zajban, azt nem lehet eladni, nem lesznek követők stb. Ezért és csakis ezért kerülhet ez az Adrienn képernyőre, mert óriási melle van és hajlandó mutogatni.
És félreértés ne essék, semmi bajom azzal, ha valaki büszke arra amije van, legyen az természetes vagy felturbózott. Az ösztöneinkben van, hogy akinek van az csábít vele, és akinek szól az meg csorgatja a nyálát.
A baj itt inkább azzal van, hogy már ezt is bevették a kommercializáció fegyvertárába.

Ami pedig téged illet, a férfiakon ez a valami szerintem a Serratus Anterior.

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 12:43:04

@War of colours: Erről jutott eszembe, ma láttam a boltban egy csajt, akinek olyan körme volt(mű), hogy még kb3-4cmrel előbbre állt, mint az ujja vége.
Na azt én szívből utálom!
Rögtön arra gondoltam, hogy azzal még f*szt se lehet rendesen verni!
Munkákról már nem is beszélve....

hereverő heverő 2023.09.06. 12:44:25

@SelyemSonkaPini: Érdekes lehet azokkal a körmökkel a nagydolog utáni papírmunka is.

SZIGMA 2023.09.06. 12:47:43

@War of colours: " Kíváncsi lennék, az itthoni golyótulajdonosok szerint, hatékony-e , de asszem nem fogom megkéredzni :D :D"

Ha előtte benyögöd, hogy Pamela Anderson gyógyítaná lovaglással, szerintem 5-ből 4-en azonnal éreznének valami tünetet és elfogadnák ezt a természetgyógyászati módszert... XD

Tracero 2023.09.06. 12:50:36

@naty77: majdnem :D különböző dress kódok vannak: business casual, smart casual, cocktail.. (nem olyan cock XD
Nos, a fatya cocktail szandálom - mivel nem járok ilyen helyekre- sok éves és a vacsora színhely felé ledobta a talpát és mezítláb nyomtam a hátralévő sétát. De! Nem léptem se kutyaszarba se üvegbe HÁHÁHÁHÁ viszont, bedagadt a talpam, úgyhogy day2-tól már csak lapostalpút vagyok hajlandó hordani :D haaaaazaaaa aaaaakaaaarooook meeeeniii XD

KékCsöcsűPini 2023.09.06. 12:57:06

@hereverő heverő: Én azt hittem (hiszem), hogy az ilyen lányok nem is szarnak! És pisilni is alig... :D :D

Egy módot el tudok képzelni a valóságban hogyan történik az általad felvetett tevékenység....
De nem írom le, mert finomlelkű vagyok :D :D

Tracero 2023.09.06. 13:00:52

@SZIGMA: nyehehe.. Szerintem, Pamelának azért lehetnek elvárásai :D
@SelyemSonkaPini: nya!! De :D

naty77 2023.09.06. 13:02:38

@hereverő heverő: bár nő vagyok és volt már műkörmöm, de én sem tudom elképzelni a mindennapokat hosszú körmökkel. mármint extrém hosszúval.

SZIGMA 2023.09.06. 13:03:11

@War of colours: "Mondjátok már el nekem, miért olyan nagy cucc ez a mell téma?"

Ez valami evolúciós inger, a hím ebből érzi, hogy a nőstény majd tudja táplálni az utódo(ka)t.
(Nem megsértődni a szóhasználaton...)

A kisebb mellű lányok ezt kompenzálják, vagányabbak ,hangosabbak, rámenősebbek és hálásabbak (szubjektív, általánosított, nem reprezentatív vélemény)

sogeking 2023.09.06. 14:50:19

@War of colours: ez kb. olyan kérdés, hogy miért szeretem a palacsintát :)
racionális magyarázatot szeretnél kapni egy ösztönös dologra

War of colours 2023.09.06. 14:55:46

@SZIGMA: eléggé félrevezető evolúciós inger, mit ne mondjak ... :D ötöt szoptattam átlagos mérettel, asszem 80 C
Barátnőmnek, hatalmas gyári tartozékok vannak, tényleg hatalmasak!!!!... és közölte a gyermekorvos meg a nőgyószász, hogy gyakorlatilag nincs tejmirigye, és max fűszerezésnek tudja adni a gyerek(ek)nek főétel mellé. Így is lett. :(

@hereverő heverő: ekg a mellekre, ami Serratus Anterior.-t illeti, nem kicsit lejjebb kell keresni a megoldást ;)

hereverő heverő 2023.09.06. 14:56:48

@sogeking: No nem egészen. WoC nem azt firtatja, hogy miért tetszik a férfiaknak a női mell, hanem hogy nem túlzás-e ennyire mutogatni-kihasználni a női melleket, és hogy még mindig tetszenek-e vagy már megcsömörláttél a mindenhonnét rád ömlő ciciktől.

War of colours 2023.09.06. 14:58:06

@SelyemSonkaPini: A te szádból még a tudomány és a technika csodái is csak még izgalmasabbak ;)

hereverő heverő 2023.09.06. 15:01:08

@War of colours: Fiúknak van, hosszú és kemény, mi az?
természetesen a katonaélet.

És akkor micsoda ha nem a fűrészizom? Mert én ugyan egy segg vagyok, de nem hiszem hogy fel tudnálak izgatni a külsőmmel :D

War of colours 2023.09.06. 15:02:09

@hereverő heverő: amúgy a kérdés fontosabbik része valóban ez volt. Őszintén mondom, hogy egy álló szerszám lassan semmilyen hatást nem gyakorol rám, igaz fiatalabb koromban sem ez mozgatott meg önmagában. Tudom, közhely, de legerősebb erogén zónám... az agyam, és igen arra voltam kíváncsi, hogy azt mennyire nyírták ki nálatok...

War of colours 2023.09.06. 15:05:10

@hereverő heverő: a hason található v-vonal ;) de csak ha nincs túledzve, mert egyébként irtózom az agyongyúrt alakoktól meg a fejüktől. De ha csak egy kicsit látszik, és egyébként a fickónak értelmes tekintete van, a kettő együtt beindít ;)

hereverő heverő 2023.09.06. 15:07:47

@War of colours: A kettő együtt nem megy :))) Vagy a szemét nézed, vagy a hasát!

War of colours 2023.09.06. 15:07:57

@hereverő heverő: de egyébként a férjem azzal izgat fel legjobban, ha kiviszi a szemetet, vagy éjszaka felkel a gyerekhez ;) ez minden izmot felülír, és a kommentjeidből úgy tűnik, te is ez a típusú férj/apuka lehetsz :D

War of colours 2023.09.06. 15:08:36

@hereverő heverő: ó egy nő, egyszerre több mindent is tud nézni, hidd el :D

War of colours 2023.09.06. 15:10:14

@naty77: "én igazából már sokallom az analitikus növelést, mintha az átlagos választék nem is lenne jó, csak így.."

én egyre több dologgal vagyok így...

sogeking 2023.09.06. 15:14:25

@hereverő heverő: nem tapasztalom a médiából rám áradó óriási méretű mellek érdeklődési ingert kioltó hatását :):)

egyébként az átlag tv műsorokban tök normális méretű mellek vannak (vegyesen), már amennyit látni engednek belőle (még az éden hotelben is, VV-ben is, nagy Őben is)

(a konyhafőnöknek a kötény miatt amúgy nagy fekete pont - még a csinos kis domina szíjak is alig látszódtak, bár volt alatta póló, azt meg olyan, mint a bugyit a farmeren kívül hordani)

amúgy meg imprinting - állítólag

hereverő heverő 2023.09.06. 15:15:31

@War of colours: ÖÖÖ... nos, a szemetet minidg is kivittem, de a gyerekeimhez már nem kelek fel, intézzék el amit akarnak!
De volt olyan, amikor a nagyobbik fiam felsírt, akkor én keltem fel hozzá éjjel, felcuppantottam a cicire, aztán amikor az anyja és a gyerek is édesen elaludtak akkor vissatettem a kölköt a kiságyba. Aztán arra ébredtem, hogy a feleségem meg rémülten keresi, hogy leesett-e az ágy alá

sogeking 2023.09.06. 15:21:23

@War of colours: a te erogén zónád gondolati?
süti beállítások módosítása