2023. március 06. 09:26 - Fálki

A győztes segg!

krpop.jpg

881 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr7518065028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spitzbauer 2023.03.06. 09:38:55

Ide már nem írok ;-DDDDD

evacat 2023.03.06. 09:39:07

Áthozom az előző végéről obragon hozzászólását arra, amit exelensz arról irt, hogy mi a fenének koptatjuk itt a klavit hónapokig, hogy igy kellett volna vagy úgy.

.........."@exelensz: És ha így van? Miért baj ha meghagyunk magunknak egy kis illúziót? Tudjuk, hogy a műsor nem ér semmit, de a társaság annál többet. :)"

Ez a mondat akár a mottónk is lehetne.

mocskosmacska 2023.03.06. 09:46:59

Teljesen mindegy, hogy ki nyer, de KATA győzelmének van egy vicces részlete.
Ha rico nyert volna, akkor lett volna egy-két ilyen jelent:
Barna, múmia, bibi, sajti, lamin elhívják bulizni ricot és megszólalnak - azért tudod cimbi, hogy mi itt ezerrel kampányoltunk neked kint, azért is nyerhetted, úgyhogy fizesd a félmilliós fogyasztásunkat, neked az semmi.
Rico meg fizet.
Ezzel szemben KATA esetében:
Barna, múmia, bibi, sajti, lamin elhívják bulizni KATÁT és megszólalnak - azért tudod cimbi, hogy mi itt ezerrel kampányoltunk neked kint, azért is nyerhetted, úgyhogy fizesd a félmilliós fogyasztásunkat, neked az semmi.
KATA meg erre elkezd hisztizni, a kedvenceim meg néznek, hogy ilyenkor mit kell csinálni.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 09:47:06

ELSŐ ! :)

idemásolom Magamat a másik végéről és szaladok is.....

hereverő heverő 2023.03.06. 09:48:09

Hát lónapot, ebben az évadban alighanem utoljára.
Kriszti nyert, amit már az adás fele óta lehetett tudni. Meglepődtünk? Én nem. Megérdemelte? Azt hiszem, hogy nem. Hogy mi lesz vele ezek után? Őszinte leszek: nem érdekel. Hiába lenne szüksége orvosi segítségre, hogy az excentrikusságát, a saját magával szemben támasztott hamis igényeknek megfelelést, a kábítószer és alkoholproblémákit levetkőzze, de nem valószínű, hogy el fog menni. És mi ezen hiába merengünk, mert szerencsére egyikünknek sincs köze Krisztihez. Éljen, boldoguljon és ne jöjjön szembe minden műsorban, bár valószínűleg sokkal jobb műsorvezető lenne mint Vanda (sajnálom tündefül, ez van...)
Meli vesztett. Sokan itt is utálták, de miért? Mi közünk hozzá? Jobb emberek leszünk, ha Meli holnaptól megtanul mosolyogni? Erre a tegnap esti veszteség reményében kevés esélyt látok...Hogy flegma és lekezelő? Nem mindegy milyen? Nem nekünk kell vele élni, és mi azért rendkívül kis szeletet láttunk az összes ápolt életéből. Bár voltak olyanok akiknek ez a kis szeletke is bőven túlment azon a határon amit én látni szerettem volna.
Mindegyiküknek volt hibája. Lissza tuja volt, Ákos hisztizett, Dani káromkodott, Bibi köpködött és fingott... de közülünk kinek ne lennének ilyen rossz tulajdonságai, SelyemsonkaPinin kívül?

Az idei évad volt szerintem az all-stars leggyengébb évad. Ugyanis míg a Csoki-Radics-MelegpornósKrisztián csapat egyszerűen agresszív bunkók gyülekezete volt, Tivy és Renátó elmebeteg agresszív bunkók, addig a mostani castingba sikerült hangyafasznyival értelmesebb játékosokat beválogatni még ha nem is sokkal. Szerencsére Lamint hamar kirakták de azért ne legyen már illúziónk, hogy az nem a csatorna döntése volt. Mint ahogy az sem, hogy Ricot elvarázsolgatták a döntőig, pedig 2 hét után kellett volna szimplán kizárni. Ez egy szerkesztett műsor, ha nincs elég tartalékos játékos, akkor bizony Rico benn fog maradni ha a fene fenét eszik is, ha a torkáig metszi fel Reni hasát egy körömollóval, akkor is - mert a shownak mennie kell. De ha valakiről kiderül, hogy egy elmebeteg agresszív bunkó, akkor miért válogatják be? És ha már benn van és akkor derül ki, miért nem válogatnak 3-4 tartalék játékost is, akár az RTL belsős emberei közül? És ha mégsincs tartalék játékos, akkor miért ne lehetne megrövidíteni a showt egy-két héttel? Hiszen hónapokra előre lehet tudni, egészen biztosan tudnának találni valamit a kieső műsorsávba (adják le ahogy Alekosz és Nagyő Anikó egymáséi lesznek). És ha rövidíteni se lehet, akkor miért nem hagynak ki egyszerűen egy párbajt?
Szóval a szerkesztés totális csőd volt. Nem várhatunk mást, hiszen egykori villalakók a szerkesztők, a maguk értelmi és emocionális szintjével. Pácz Viktória főszerkesztő saját kis szadista világában ezek a játékosok igenis remek alapanyag voltak, a bevétel talán jobb volt mint a kiadás, hiszen a kiadásokat eléggé visszavágták. De az a véleményem, hogy jobb lenne a valóvilágot jelenlegi formájában elásni, a kupolát és a villát pedig felhasználni valami nemesebb célra, mondjuk iskolának tornaterem vagy bármi. Mert amíg ilyen a szerkesztési irány, amíg ilyen a stáb (nem a kameramanok, a vágók, a lótifutik emberfeletti munkájára gondolok) addig ez a műsor nézhetetlen lesz. Emelek: már most nézhetetlen.

mocskosmacska 2023.03.06. 09:48:22

Nekem a szerkesztőkhöz csak egy kérdésem van: ha ez egy taktikai játék, akkor miért segghülye embereket tesznek be?

hereverő heverő 2023.03.06. 09:48:44

A játékosokról itt már sok mindent elmondtunk, külön-külön nem emlékeznék meg róluk. Az a velejéig romlott szadista gonoszság ami Rico, Barna és Sajti játékát jellemezte az egyébként említésre méltó. A csatorna, bár észrevette de annyi tellett tőlük, hogy csináltak egy önfejlesztő hetet, amit Barna csak arra használt fel, hogy bullshitként beépítse a kommunikációjába. De ahogyan Krisztinek elnézték az elmebajt mert szép nő, azért Barnának elnézték a terrort, mert jóképű (és mert mindig azt hazudta, hogy viccelt). Ez az évad a seggfej aljasok és a seggfej nem aljasok csatája volt, de rövidíthetünk mocsár és nem mocsár játékosokra is.
Akikben én látok esélyt az Bibi (aki ostoba, műveletlen, neveletlen - de nem gonosz), Reni (múveletlen de aranyszívű), és talán Csimpifon (neki még össze fog jönni egy Észbontók epizód az tuti). Ákos remélhetőleg hamar elfelejti ezt a kalandot, visszamegy a saját világába és esetleg tartja majd a kapcsolatot Renivel és Melivel - mert mind közül én őt tartom annyira, hogy minden flegmaságával és lenézésével együtt ő oda fog figyelni Ákosra. De még ez sem biztos, Ákos nincs elveszve. Anita eddig is null komma null volt, most is az lehet, de az instagramra majd fel fog tudni tölteni közös képet a Fasza Tibivel egy toi-toi mellett. Karrier de luxe.
Sajti nem el fog süllyedni, hanem már el is süllyedt. Csimpifonné Jellegtelen Melissza csak azért nem süllyedt már vele, mert meg kell még írni a Borsban, hogy mennyi ideig voltak együtt Márióval. Piros szerintem már keresi a sebészt aki új arcot műt neki, és Karácsony Gergely már keresi a forrásokat, hogy kiszélesíthessék a Lánchíd kapuját hogy Barna arca átférjen rajta. Pedig ha rajtam múlna, akkor Barnát bele kellene lőni a Dunába, trágya volt eddig is, annak jó lesz ezután is.
Kívánom, hogy Reni a pultban kapjon minden estére egy-egy ajánlatot csiklóizgatásra de ne kapjon minden estére más-más nemibajt. Rico is el fog tűnni a ködben, és jól is van az úgy. Henrik, az meg kicsoda, ti emlékeztek rá? Meli szerintem már nyert valamit: most már bárhova megy dolgozni, fel fogják ismerni. És mivel végig normális volt, azaz végig EMBERI tudott maradni (Ákossal, Lisszával és Renivel közösen) ő majd fogja tudni ezt kamatoztatni amikor új munkát keres. Ja és remélem Dani a tegnap éjjelre sok energiaitalt ivott, mert Melivel végigdugták az éjszakát és így beteljesült a szerelem (nem).

Köszönöm minden (majdnem minden) hogyvoltozónak a vidám perceket, ismét bebizonyosodott, hogy 30 random különböző ember a világ minden tájáról sokkal prímább műsort tud összerakni mint sokmillióból az RTL. Maradjatok vidámak és nyitottak, beszéljük, beszéljétek ki a véleményeket és a bentiek utóéletét, legyenek jó zenék és végül is semmi se zökkentsen ki benneteket a mindennapi életből és apróbb-nagyobb boldogságaiból.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 09:49:05

Csak egy mondat gyorsan : az eredmény a szavazás minden manipulált vélhetőleg.
De a 24es live azért csak kihozta a lakókból az eredeti énjüket.
És azért sok mindent láttunk! Krisztiből is, Ricoból rengeteget, Barnából is stb.

Aztán hogy ki nyerte bassza anyját....

Arra azért kíváncsi leszek ki marad meg a média vonalában vagy milyen hírek lesznek róluk.
-------

Ez az elsőnek kiesett gyerek (a nevét nem jegyeztem meg) rövid hajjal kis bajuszkával ( és kurvanagy fülekkel amiről nem tehet) rettenetesen ronda lett!
Milyen érdekes ez....

Itt egyébként majd mindenki mocsár volt, aki nem (Dani,Melina) azok is buták mint a föld.
De hát jól van ez így, különben milyen szarul érezném magam, hogy mind okosabbak, szebbek kedvesebbek stb. mint én ! :)

War of colours 2023.03.06. 09:50:23

@Fálki #TeamKriszti: köszönöm Fálki hogy, segítettél helyrebillenteni a lelki békémet.
Úgy fogok visszatekinteni erre a több, mint három hónapra, mint egy nagyon körülményes segg szépségversenyre. :D :D Ez esetben győzött az igazság! ;) A következő három hónapomat, még arra szánom, hogy ilyen seggem legyen!!!!!! Már megérte itt lógni veletek és ezt a vackot nézni!!! :D :D :D

mocskosmacska 2023.03.06. 09:51:40

Többször felmerült, hogy KATA beteg. Jó eséllyel az és most jön a de. De ez egy olyan játék, ami a bántalmazásról és a nők tárgyiasításáról és megalázásról szól. Ez már a 11.évad, mindenki tisztában van vele. Egészséges ember ide nem jelentkezik, a bentiek mind mentálisan betegek.

hereverő heverő 2023.03.06. 09:56:32

@mocskosmacska: Dehogy szól arról. Ez a játék (? - ez játék köntösbe csomagolt műsor) arról szól, hogy egyvalaki sokkal jobban elviseli a többit és a bezártságot mint a maradék. Ez nem a nők lealacsonyításáról és a bántalmazásról szól, de a csatorna minden évadban berak két-három-négy ilyen agresszív faszparasztot, mert azt hiszik a csökött agyukkal, hogy az kell a népnek és emiatt minden évben bekerül ez az oldal is.
Ha valóban az kell a népnek, akkor vagy én nem vagyok nép, vagy felkötöm magam.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 09:58:37

@hereverő heverő: Szépen szóltál Drága Jó Tesvérem ! Örülök, hogy jelenléteddel emelted az események fényét, reméljük következő alkalommal is itt lehetünk együtt.
<forró ölelés, brezsnyevi szájra puszi emoji> (oké ez utóbbitól eltekinthetünk :)

Még egy sorodra külön reagálnék : Én sem vagy makulátlan, mert már voltam ma...... :D

naty77 2023.03.06. 10:00:01

@hereverő heverő: köszönöm, ez tökéletes összefoglaló volt.

naty77 2023.03.06. 10:01:27

@War of colours: Te vigyázz azzal a seggszépítéssel, akkor hogy megyünk cukiba? ;)

nekem sajnos téglalap fenekem van mondták szakemberek, hogy napi ezer vagy millió guggolással és bármi mással se lesz kerek, mert a genetikám nem olyan. kemény az lehet de más formájú nem annyira. a tepsi az tepsi na. :D
viszont a férjem imádja úgy ahogy van, tehát ez a kérdés nem izgat. szerencsére.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 10:01:28

Sziasztooooook!!!
Huszonegyediiiiikkkkkkk! Megyek visszaolvasni! Majd jövök!!! :D

exelensz 2023.03.06. 10:02:36

Áthoztam:

Semmi gond, mindenki azt csinál amit akar és amit lehet. A kérdés csak az , hogy megéri e

mondjuk doktorit írni ezekről . Humor , élcelődés itt simán belefér .Halálosan komolyan venni viszont életveszélyes.

Ez csak egy proletár vélemény és nem szentírás.

mocskosmacska 2023.03.06. 10:04:39

@hereverő heverő: Hát azért minden évben volt olyan feladat, hogy sztriptízelni kell. (Igaz ez az évad kivétel volt.) De itt volta már feladat a lányok közelében, hogy végig kellet simogatni minden fiút, azok meg pontozták, hogy melyik erotikusabb, meg alsóneműben kellett magukat olajjal kenegetni stb. Itt a nőket húsnak tekintik.

hereverő heverő 2023.03.06. 10:08:33

@mocskosmacska: Nem csak a nőket. A játékosokat zusammen. Egyél bogarat. Vágjál fát. Vetkőzz. Csinálj csücsöri fotókat az instagramra, amit mi üzemeltetünk és hozzánk jön a bevétel a nézettség után.

hereverő heverő 2023.03.06. 10:12:45

@SelyemSonkaPini: Én remélem, hogy nem lesz következő alkalom (VV). De ha mégis lesz, akkor jövök.
Azért csak figyeld az emailodat is, hátha szólunk hogy épp kezdődik az Szopós Kurvák Egy Megdugott Trópusi Szigeten Férjet Keresnek A Kókuszpálmák Alatt A Fűben

K_Attila 2023.03.06. 10:13:09

@hereverő heverő: Az a sejtésem, hogy a show amiatt nem rövidíthető, mert a reklámszerződések pontosan meghatározottak a termékmegjelenések számát és dátumát illetően.

K_Attila 2023.03.06. 10:14:46

Mondjuk én egyetlen termékmárkát se tudnék mondani fejből, amit a műsorban láttam :D

obragon 2023.03.06. 10:15:55

@K_Attila: Egy kőbányait kiszúrtam egyszer, mint prémium termék :D

mocskosmacska 2023.03.06. 10:21:00

@hereverő heverő: Persze, a férfiaknak sem jobb, de az én egyik legnagyobb problémám a műsorral, hogy azt hangoztatja, hogy : érdekes nő = kurva. Egy nő nem lehet vicces, okos, bátor, nem lehetnek érdekes gondolatai, pinája van, ha azt megmutatja, akkor érdekes, ha nem akkor kuka.

hereverő heverő 2023.03.06. 10:29:31

@mocskosmacska: Ez nem csak neked problémád, csak hát alapvetően a világ erre megy. Az instagramon és a tikitokin is a szexi kontent működik, no meg ahogy Impavidus is megjegyezte az OF is már csak a pornóról szól. Nem védem a csatornát, egyszerűen úsznak az árral - még ennyien se néznék a műsort ha nem lenne csöcskontent.

naty77 2023.03.06. 10:34:08

@K_Attila: nem feltétlenül a műsorban kell legyen reklámtermék, sőt ott általában átcímkézik, kivéve ezt a regenort vagy mit. a műsorban a reklámszünet is leköthető, ott pedig tudjuk milyen reklámok mentek liderin, lind, matyi :D

naty77 2023.03.06. 10:35:09

@mocskosmacska: ebben az évadban is volt 1-2 olyan feladat amikor igencsak nekivetkőztek.

ThorTheGodofThunder 2023.03.06. 10:35:51

sziasztok! (búcsúzkodó, síros poszt következik)

A vv10-te csak olvasóként, de nagyon lelkesen követtem végig veletek még a hogyvolton.
Már akkor úgy gondoltam, hogy a vvhv-tal és a kommentekkel a műsor megtekintése egy új, szórakoztató réteget kap. Lenyűgözött a kommentelők zseniális humora, intelligenciája és kommunikációs stílusa.

Idén a VV-t én egy nagyon nehéz, talán életem legnehezebb, depressziós, magányos időszakában néztem végig. Voltak hetek amikor csak egy-egy itt olvasott poén tudott mosolyt csalni az arcomra. Ezekért a pillanatokért hatalmas köszönet és hála nektek, nem is tudjátok mennyit számított ez. Dani kiesésekor én is tartottam egy szünetet, de a kommentek miatt muszáj volt vissza jönni.

Úgy érzem rengeteget fejlődtem az itt töltött idő alatt. Ez majd a féléves fantom kiértékelő lapon is látható lesz remélem. De amúgy ugyanaz a maradtam aki az első nap voltam, ilyen vagyok, ez vagyok én, és akinek nem tetszik azt kiveszem a gecibe és kint hagyom.

Remélem lesz még közös trash nézés, én biztosan jönni fogok.
Addig beiratkozok és elvégzek egy kreatív írás tanfolyamot mert látom, rajtam kívül mindenki elvégezte már. Nem tudom, ezt a fantomoknak a cég fizeti?

A műsorról nincs kedvem írni, mert mindenki más már leírt mindent, meg egy fillért nem ért.

Egyfejű 2023.03.06. 10:41:02

@hereverő heverő: Szép kortársbeszéd volt! :)

naty77 2023.03.06. 10:44:04

@ThorTheGodofThunder: ha találsz jó írás tanfolyamot jövök veled, sajnos én sem érek a nyomába a társaság nagyjainak. :D

és örülök ha fel tudtuk dobni a kedved amikor arra volt szükség. szivecske

Egyfejű 2023.03.06. 10:46:59

@ThorTheGodofThunder: @naty77: Csatlakozom a tanfolyamra, a következő valamiig ki kell kupálódnunk. Ölelés! Találkozunk legközelebb!

Gia 2023.03.06. 11:07:53

Párbaj közben Kriszti olyan lehetetlenül viselkedett (szék elráncigálása,duzzogás,Meli -Barna kézmarásának felemlítése),hogy egy pillanatig azt hittem Melit akarják kihozni győztesnek.
Mondjuk amikor Vandának úgy kérdezett vissza Meli,hogy:"Micsoda?"....Felszaladt a szemöldököm.

Egyfejű 2023.03.06. 11:13:18

Eljött az idő, hogy én is könnyes búcsút vegyek (bár lehet, hogy a szokás hatalma rávesz majd, hogy időnként visszanézzek ide.)

Idén kevesebbet tudtam lenni a terápiás csoportban, de azért igyekeztem jönni, mert itt mindig jó. A társaság állati :), humor és okosság meg tolerancia, biztonságban éreztem magam, mint Kriszti Bibivel és nemtomkivel az ágyon fekve. Meg persze megéltük az érzéseinket, fejlődtünk, ahogy azt kell. :)
Köszönöm mindenkinek ezt az otthonos gumiszobát, annak is, akivel ekgztunk, annak is, akivel esetleg nem, annak is, akivel többször léptünk interakcióba, annak is, akivel csak csendben olvastuk egymás kommentjeit. Köszönöm a vidámságot, abból sosincs elég; éljenek a jó zenék meg a könyvek, meg a sütik, és éljen sokáig a hülyeség, mert úgy sokkal szebb a zélet! :D
Sárkánypuszi mindenkinek, a lánykommandónak jó sütizést, lélekben én is befalok egy répatortát veletek! Vigyázzon magára mindenki, hogy találkozhassunk legközelebb is. Hiányozni fogtok, na. :)
(Már ki is néztem netflxen A téglát, hogy kicsit enyhítsem az elvonási tüneteimet.)

mocskosmacska 2023.03.06. 11:23:27

@Egyfejű: Hát itt tolerancia addig van, amíg nem mondasz rosszat melinára, mert akkor jön nyuszómoszó a melina fanatikusok főpapnője és elkezd ajvékolva személyeskedni.

kozi001 2023.03.06. 11:24:59

Grat a győztes popsinak! Hiányozni fog!

Spitzbauer 2023.03.06. 11:25:50

@Gia: Én is azt hittem. És hiszem is, hogy az eredmény bármi lehetett volna, amit a pácék kigondolnak. Hát ezt gondolták ki, a végén még sem lett benne meglepetés a meglepetések évadában. Azért a redditet átolvasva, lehet, hogy kitört volna a "paraszt"felkelés, ha Melina nyer.

Azokkal értek egyet, akik csak Melinát és Danit tartják olyannak, akikkel leülnének beszélgetni vagy egy kávéra. Én még Ákost is ide venném, de Renit nem. (Még esetleg Lamint ;-DDDDD)

Még azt remélem, hogy Barna eltűnik, nagyon nem szeretném látni a pszichomosolyát egyik, vagy másik műsorban.

Úgy lenne szép, ha Krisztinek minden jót kívánnék, de nem tudok.

Forgalmista 2023.03.06. 11:29:55

@Gia: ugyanezt írtam tegnap:
"Kriszti amúgy tényleg ijesztő volt a stúdióban, biztosra vettem, hogy mégis megnyeri Melina, pedig én az elejétől elhittem, hogy le van zsírozva, és Krisztivel nyeretik meg, de azt hittem, hogy a viselkedése után mégis gyorsan elengedik, mint Bálintot. Hát nem. Valamit tudott a csaj, grat neki."
Főleg a végén hittem el, mikor megláttam a százalékokat, nem akartam elhinni, hogy ezzel a viselkedéssel meg lehet nyerni ekkora fölénnyel, ráadásul úgy, hogy nem lehetett korábban szavazni, tehát azalatt szavaztak rá, míg ezt az őrületet produkálta...

hereverő heverő 2023.03.06. 11:35:47

@mocskosmacska: És szerinted TE ezzel a kommenttel mi a szart csinálsz? Más szemében a szálkát? Te annyira zsigerből gyűlölöd Melinát, hogy abba is páros lábbal szállsz bele aki esetleg szereti. És csodálkozol, ha nem értenek veled egyet?
Próbálj ezen elgondolkodni légy szíves. Nem vagyok se cenzor, se ovóbácsi ezen a blogon, csak szeretném ha emberi mederben maradna a társalgás. Én tuti nem foglak rendreutasítgatni legközelebb, tuti nem fogom megmagyarázni miért ultragáz amit képviselsz és AHOGY képviseled. Én, ahogy Selyempini barátom is teszi egyszerűen ignorálni foglak a picsába.

Muff, én beszéltem.

War of colours 2023.03.06. 11:36:02

@hereverő heverő: szép összegzés. Meghajolok, és egyetértek. :)

Mindent leírtatok már sokkal szebben, mint ahogy én most betegen meg tudnám fogalmazni. Így beszéljen helyettem az alábbi Kriszti tiszteletére, aki egyébként minden idők legvállalhatatlanabb vv döntőse és párbajozója volt.

Főnixmadár
Szeretnék újra őszintén nevetni,
A világnak megmutatni, hogy milyen szeretni.
Hogy nem ítélkezhetünk senki lénye felett,
Nem tudhatjuk mit miért tett akkor meg.
Nem tudhatjuk azt sem, hogy mit érez a másik,
Kívül lehet, mosolyog, de lelke belül fázik.
Sokszor lehet, hogy haldoklik a lélek,
De újult erővel egyszer újraéled.
A lélek, mint a főnixmadár,
Csak száll és száll, ha jó úton jár,
Csak türelem kell, s odatalál,
Hisz a lélek mindig hazatalál.

Ezt pedig Melina tiszteletére, aki minden idők leghiggadtabb döntőse volt. Ezt talán a Kriszti fanok semv vitatják.

youtu.be/yUwW108ITzw

Forgalmista 2023.03.06. 11:38:54

@Spitzbauer: Melinával épp le lehetne ülni, de a beszélgetés addig tartana, míg a véleményed egyezik az övével, mert ha nem, akkor jön a "nem érdekel a véleményed" :)
Dani és Ákos jöhet nekem is :)

kozi001 2023.03.06. 11:44:16

@Spitzbauer: Ja. Beteg mosolyú Barna vissza Svájkcba, Lamin Angliába off plz!

naty77 2023.03.06. 11:59:54

@War of colours: Jobbulást Neked is! tudom pihenni nem nagyon tudsz de azért próbálj.
emberfeletti amit Te csinálsz az biztos.

hereverő heverő 2023.03.06. 12:01:57

@Forgalmista: Én inkább nem ülnék le Melinával kávézni. Nekem az ilyen savanyú emberek elveszik az életkedvemet. Nem mintha Kriszta jobb lenne (és nem gerjedek a seggére sem) úgyhogy nekem egyetlen dolog marad meg az évadból: _Az elégedetlenség._
EKG @VVerőlegény #TEAMÁKOS:

hereverő heverő 2023.03.06. 12:04:55

@War of colours: Oooh, hát jobbulást, de nagyon gyorsan! Ez szép vers volt, vagy inkább zsoltár? Tetszik nagyon.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 12:05:12

@mocskosmacska: Kedves Mocskosmacska! Mivel szólítottál reagálok neked és megpróbálok emberien.
Bevallom nem így szerettem volna elbúcsúzni, de nem én voltam a " Melina fanatikusok főpapnője" ! Az, hogy te zsigerből gyűlölted, az a te egyéni szociális problémád, én egyszer sem szóltalak le, egyszer sem álltam beléd és egyszer sem hoztam fel,hogy egy elvakult gyűlölködő vagy, sőt mindig normálisan kommunikáltam veled. Erre te most megfirkálsz... Semmi baj, csak itt a te véleményed volt az ami kilógott a tömegből. Mikor kérdeztek mások, miért utálod annyira, nem adtál egyértelmű magyarázatot. De nem , nem voltam soha a Melina fanatikusok főpapnője és nem is voltam ellened. Nem utasítottalak rendre sem, mert nem az én privilégiumom. Én kívánok neked békét, mert a gyűlölet mérgez, és te gyűlölködsz, sok minden nem tetszett itt neked. Legyen békéd és lépj túl ezen az egészen, a vv-n és a blogon is. Sok sikert Neked!

K_Attila 2023.03.06. 12:12:34

Fálki, ha Ákos nyerte volna, most az ő seggét csodálnánk? :D

naty77 2023.03.06. 12:19:35

@Nyuszomuszo83: ez a reakció piros pont, felnézek rád!

War of colours 2023.03.06. 12:20:17

@hereverő heverő: kortárs vers, úgy gondoltam, Krisztinél tetszene, mert valami hasonló ars poeticat akart megfogalmazni a játék alatt a maga suta módján. ;)

www.poet.hu/szerzo/Kravacz_Barbara

A Bay City Rollers pedig örökbecsű és még egy Melina is megérdemli a tisztes búcsút ;)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 12:20:59

Sziasztok!

Jöttem én is könnyes búcsút venni. Jó volt (nem), szép volt (nem), az egész évadból egyetlen egy jó dolgot tudok kiemelni: BENNETEKET! Nagyon jól szórakoztam, nagyon sokat fuldokoltam a nevetéstől. Segítettetek a mélyponton, pont a rengeteg kitalált mesével, hozzászólással, képpel stb.
Szinte mindenkivel tudtunk itt EKG-zni. Remélem a Cickommandó egyszer egy cukrászdában összehozza az első értekezletét egy édességeket felszolgáló objektumban. Amennyiben lesz bármiféle bolond műsor megpróbálok jönni és becsatlakozni, bár nekem csak a VV a kattanásom (de az éden hotelből láttam egy évadot) .
Nem akarok szót ejteni az ápoltakról, mert nem érdemel egyik sem egy betűt sem. Részemről marhára mindegy volt ki nyeri mert, nem lesz olcsóbb az élet, nem lesz változás semmiben. Én csak egy műsornak fogtam fel mindig, aminek most vége, mint egy sorozatnak. Az űrt sem az fogja hagyni hogy ez a műsor most nem kerül vetítésre. Hanem az itteni közeg és a szeretet és hogy nem nézem a blogot. Mert hozzám nőttetek ez alatt a pár hónap alatt. 2022-ből átléptünk szépen 2023-ba együtt és már az első negyedév közepét tapossuk lassan. Eltelt, elmúlt. Minden elmúlik! De olyan jó emberek verődtek itt össze, hogy ezért megérte. Nem másért, nem azokért, hanem Miattatok!
Mindenkinek, boldog boldogtalannak, azoknak akik szerettek és azoknak is akik nem, kívánok sok sikert a jövőben. Valaki dobjon majd egy üzit ha valahol gyűlűnk. Azért még egy ideig fel fogok nézni ide, hogy van e valami!
Mindenkinek nagy nyuszi és ölelés) Legyetek jók, ha tudtok, a többi, nem számít!

Nyuszó

U.i.:
Pinikém, arany csillagom, jó régóta koptatjuk már együtt itt a klavit, külön köszönet neked a sok remek pillanatért, privátban megtalálsz.
Hereverő Heverő: Neked is külön köszönet, de Te mindent tudsz ;)
Drága Cickommandó (mint a névadótok) hadd mondjak köszönetet és egyszer tényleg ha úgy gondoljátok találkozzunk egy kávé és süti, fagyi akármi társaságában, privátban megtaláltok, ha könyv kell akkor is!
Szigma: Külön köszönet a fantasztikus mesékért, mindet élveztem, kivételes tehetség vagy!
Többiek: Köszönöm mindenkinek! Találkozunk még itt az online virtuális térben!

szánentáli 2023.03.06. 12:22:05

@War of colours: köszi ezt a számot, vigyorgok tőle, pedig épp szopatnak a melóban. Még nem fejlődtem eleget ahhoz, hogy fogazzak, ahogy Tracero tanácsolta :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 12:22:24

@War of colours: Kantáros barátnőm, köszönöm!!! Gyógyulj meg hamar!!!!! Írok privit ha feléd járok (tudom 18, de csak találunk a nagy pöstben valami közös kapcsolódási pontot)

szánentáli 2023.03.06. 12:23:02

@kozi001: Barna sajna felmondja/ta a svájci albérletét és minket fog boldogítani Komlóról.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 12:23:53

@naty77: Köszönöm!!! Ahogy irtam Woc-nek, rád is vonatkozik! (Lesz sütikézés egyszer) :D

@Tracero: Dinócskám, jó utat Máltára!!! Többit lásd feljebb! :)

naty77 2023.03.06. 12:24:08

Én nem akarok búcsúzni az olyan végleges.
ne csináljátok már.
sírok, mint Kriszti

naty77 2023.03.06. 12:24:49

@szánentáli: ugye nem baj ha ezen most nagyon röhögök akkor is ha a kínodon... bocsi.

szánentáli 2023.03.06. 12:26:47

@mocskosmacska: én egy percig nem láttam Nyuszón, hogy Meli fanatikus lenne. Sőt az előző poszt végén folyó társalgásra még annyit reagálnék, hogy szerintem, akik Melire szavaztunk, mi sem tartjuk szimpatikusnak vagy jófejnek őt. Fanok végképp nem vagyunk. Én a magam részéről a három választékból azt mondtam, ha muszáj valakinek adni, akkor neki adnám.

evacat 2023.03.06. 12:31:34

@Gia: Ebben az egészben az a jó, hogy amikor Krisztinél elszakadt a cérna, akkor már eldöntött volt a győzelme, hiszen a szavazás ujraindulásakor a nézők azon része, aki
hajlandó egyáltalán venni a telefont, billentyűzetet, már leadta a szavazatát.
Előzetesen kihangsúlyozták, hogy ebben a körben már nincs lehetőség arra, hogy
a lezárás előtt meggondolják magukat és áttegyék a szavazatot a másik versenyzóre.

Tehát, ha Kriszti ekkor már bármit tesz, akár összetöri a berendezést, vagy nem hagyja abba az örjöngést, akkor is megnyeri.

Mert kizárni nem zárták volna ki.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 12:31:51

@naty77: neeeee sírj, hát én itt vagyok! :D És hol van még a 2000 komment hogy eltűnjön az eleje! :D
@szánentáli: Köszönöm és egyetértek veled újra, és újra!!!!

Spitzbauer 2023.03.06. 12:33:04

@Forgalmista: A gyerekeimmel is küzdök, főleg a legnagyobbal, úgyhogy tudom, hogy kell tárgyalni az ilyen "ellenséges" környezetben. Ne félts. A másik, hogy mivel szellemileg, legalábbis pl. műveltségben, tapasztalatban, szerintem IQ-ban, nem egy ligában játszunk, én sokmindent ráhagynék Melinára.
Tényleg, kár, hogy nem volt IQ teszt. Csimpiét megnéztem volna. De a nagyokos Barna is 100 alatt van, az tuti. (Melina sem okosabb a többinél, persze)

naty77 2023.03.06. 12:34:43

Én most tényleg szomorú vagyok, a VV nem érdekel hogy vége, tudjátok hogy nem én voltam a valódi nézője a történetnek, csak a csapatszellem hozott és tartott köztetek.

Bár azt tudjátok hogy betegségekkel küzdök de én ezekben a hónapokban borzalmas dolgokon mentem át, időnként kórházban is voltam rövid időre, néha csak mentőt akartak hívni a rosszulléteimhez...
de mivel a legfontosabb dolog a pozitív hozzáállás, én Krisztivel ellentétben nem a sarokban sírtam, hanem minden pontot megfogtam ahol töltődhetek és erőt kaphatok következő lépéshez.

szerencsére most kicsit jobban vagyok és remélem így is marad, de biztos hogy sokat segítettetek a lelkemnek.
(nem vágyom sajnálatra, nem lesz jobb tőle)

szóval hiányozni fogtok és KÖSZÖNÖM! (majd mindjárt jól dobok egy világot magamhoz ölelem fotót nektek)

Egyfejű 2023.03.06. 12:47:33

@naty77: Maradjon is így, hogy jobb, és legyen a lehető legjobb! Ölelés!

szánentáli 2023.03.06. 12:48:41

@naty77: nagyon erős csajszi vagy, a gyerekeid is nagyon "jólsikerültek", amiket meséltél róluk! Kitartást! és a kép is nagyon jó! <3 :)

Egyfejű 2023.03.06. 12:48:48

@Nyuszomuszo83: Nyuszókám, hát mit is mondhatnék, csak azt, amit Rico: ti vagytok az én nyereményem! :D

Balu30 2023.03.06. 12:50:04

@Nyuszomuszo83: na szép már említésre se vagyok méltó?

2023.03.06. 12:52:57

@naty77: Köszi, hogy elolvastad a tegnapit :) Én se támogatom a búcsúzkodást, s tetszik a pozitív életfelfogásod, amit ez a jó kép ki is fejez :)

naty77 2023.03.06. 12:54:31

@Balu30: azt hittem Te már rég randira hívtad Nyuszót! :D ejj

2023.03.06. 12:55:42

@ThorTheGodofThunder: Köszi neked is a reggeli dicsérő szavaidat :) EKG, én is depis időszakomban vagyok és valóban mindig jó volt ide felnézni.

Balu30 2023.03.06. 12:55:42

@naty77: ami késik nem múlik (mondjuk lehet azért nem áll velem szóba)

naty77 2023.03.06. 12:58:48

@Spitzbauer: elgondolkoztam hány éves a kamaszod hogy ellenségesnek írod. :)
én azt szoktam mondani hogy kamasz gyerekeim pitbullokra cserélném a béke érdekében. :D
pedig ők még jó fejek is.

IQ teszt kapcsán írtam már, hogy a fogyatékos gyermekem miatt sok ilyen felmérésen voltunk és láttam mások eredményét is a folyosón, meglepődnél, hogy milyen kevesen vannak 100 alatt, aki igen azoknál már elég látványos....
az én hétköznapi életet kicsit sem értő 19 éves gyerekemnek akit bizonyos pillanatokban simán leidiótáznál bőszen 130 feletti volt az utolsó mérése.

2023.03.06. 12:59:49

@Spitzbauer: "Még azt remélem, hogy Barna eltűnik, nagyon nem szeretném látni a pszichomosolyát egyik, vagy másik műsorban."
Barnát én szívesen látnám a Survivorben, szerintem illene hozzá a műsor :) Dani, Meli és Rico pedig mehetne főzős műsorba.
Kriszti lehetne műsorvezető, talán ő is rendbe jönne, ha találna állandó hivatást. Például Anikó és Mónika show után szabadon Kriszti show, ami attól lenne újdonság, hogy a műsorvezető minden egyes részben elsírná magát a történésektől

gazo 2023.03.06. 13:00:32

a mai instagram story-ja alapján pont leülnék melinával egy kávéra vagy bármire. Annyira őszintén felszabadultnak, vidámnak és megkockáztatom boldognak láttam, mint még soha .... és ez tuti, mert csak a műsorban (és a Bála randin) láttam a szalámis klippet leszámítva.

Dani pedig Renit ölelgette ugyancsak ezen a felületen, nem videón, csak képen, valószínűleg Reni már az ő prosztatáját is megvizslatta.

2023.03.06. 13:01:37

@Spitzbauer: Szerintem Sajtinak lenne a legmasabb IQ-ja. Kár, hogy a szerkesztők elrontották a játékát. Utána jönne Meli és Barna.
Persze nem lehet tudni, csak gondolom.

szánentáli 2023.03.06. 13:03:49

@Balu30: lassú víz, partot mos :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:03:58

@Balu30: Itt vagyok egyetlenem, hát randit még nem kértél csak ígérted hogy írsz, de én csak várok türelemmel! De ami késik az lassan jön csak igaz!??? És én csak várok, várok és várok, türelmesen! :*

szánentáli 2023.03.06. 13:05:25

@VV11Vikcsii: jaj, ezt most elképzeltem, minden egyes suttyó vendégen bőgne, és nagyon rosszindulatú vagyok, de ezen a gondolaton elröhögtem magam.

Spitzbauer 2023.03.06. 13:05:58

@naty77: Az IQ-nak nem az a definíciója, hogy 100 az átlag, és alatta felette egyenlő számban vannak az emberek kvázi normál eloszlásban? Csimpit, meg az egész díszes társaságot (gondolok itt Rikó nyereményére) 100 alá saccolom.

A főkamasz-főellenségeskedő 20 éves egyetemista, de azt is nehéz kiszedni belőle, hogy mikor van a materelőadás, nehogy szóljak, hogy menjen be ;-D.

Spitzbauer 2023.03.06. 13:07:28

@VV11Vikcsii: Ja igen, Sajtira én is gondoltam, sőt majdnem írtam is (csak nem akarom dícsérni, mert rosszra használta).

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:07:35

@naty77: Juj de pazar kép, imádom!!! ez te vagy, az igazi életigénylés! Annyira örülök neked!!!! Szeri van nagy! És tudod hol találsz meg bármikor, mindig!!!! ;)

@Egyfejű: Ahogy az enyém meg Ti! Süsükém, Ahogy Natyval, WoC-vel és veled is tartjuk a kapcsolatot.

Gyerekek a büdös picsába, tele a szemem könnyel, fojtogat a sírás. Ilyet sem éltem még át! Hát már kezd olyan bazi szar kedvem lenni mint egy hintalónak.

naty77 2023.03.06. 13:09:18

@Nyuszomuszo83: ölelés, ne ríjj hanem örülj

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:09:49

@Balu30: ja a sztárban sztár fikázhatjuk nyugodtan itt, ha fálki is engedi! Ha nem isten bizony nyitok egy topicot! :D

szánentáli 2023.03.06. 13:10:21

@Spitzbauer: én 17 évesen kaptam az első mobiltelefonom apukámtól. Gimi után ültünk a gimi mellett egy padon a barátnőmmel és beszélgettünk. Nem csináltam semmi tilost/extrát. Apum felhívott, megkérdezte, hol vagyok, azt válaszoltam, hogy "Sehol." Elmúlik majd ez is :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:11:49

@naty77: Egyik szemem sír a másikat meg kurvára kinyomtam.
És nem kell a szemeim nyomkodni hogy könnyeket csaljak ki belőlük. Nem műsírás, nem műkönny, a visine-t sem vetettem be, sőt a hagymás kezet sem! :D

Aprópó. Hozzam a redditről a vidiket? Vagy senkit nem érdekel???

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:14:22

@szánentáli: hehe, én is 17 voltam, és azért kaptam mert egy osztálykirándulás alkalmával nem hívtam fel hogy odaértünk. (Lázadtam, pofám sem volt kicsi, ezért előtte való este jól össze is vesztünk) Na vasárnap hazaértem, hétfőn vitt telefont vinni, érdekes módon később soha nem hívott fel hol a pcsában vagyok, de megnyugtatta a tudat, hogy bármikor elérhet. :D

2023.03.06. 13:15:35

@VVerőlegény #TEAMÁKOS: olvastam, hogy mit írtál az előző poszt alatt Meliről és Kisztiről.
Szerintem mostanában csak egyetlen szempontot veszel figyelembe a játékosok megítélésében, hogy ki mennyire jóember. Ez alapján Attilának és Alekosznak sem szabadott volna nyerni.
Kriszti tulajdonképpen csak végigsírta a vv-t, pedig Melin kívül mindenki pozitívan állt hozzá és a szerkesztők óvták még a széltől is. Ezzel szemben az általad lenézett Zsuzsut végig bántották a társai, mégis végig egyben maradt és hozzá képest kevesebbet sírt. Azért hoztam fel Zsuzsut, mert mindenki hozzá szokta hasonlítani.
Egyszer írtad, hogy milyen jó lett a casting abból a szempontból, hogy mindenki küzdött az elejétől kezdve és ezzel teljes EKG. A legtöbbet pedig egyértelműen Meli küzdött, ezért is talán ő jobban megérdemelte volna a győzelmet.
A fináléban és a belevalóban is a mocsár falkában támadt Melire és te mégis elvártad tőle, hogy a belevalóban az legyen az első dolga, hogy bocsánatot kérjen Danitól, miközben a keselyűk felette köröznek és egy szomorú második helyet éppen most zsebelt be?

Balu30 2023.03.06. 13:18:15

@Nyuszomuszo83: én az instán storkyat láttam hogy, Dani+Reni meg Múmia +Rico

kozi001 2023.03.06. 13:19:11

@VV11Vikcsii: BAlkosznak valóban nem lett volna szabad nyerni!

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:19:43

@Balu30: Azt annyira nem tudom devarázsolni, de a redditet inkább! És természetesen nem a gyülölködést mert az a kukacot sem érdekli! :D

2023.03.06. 13:19:51

@VV11Vikcsii: Kriszti nyaka körül most először szorult a hurok a fináléban, addig nem nagyon került stresszes helyzetbe. A döntőben ennek megfelelően nem is viselkedett jóemberként. A széket hisztisen arrébb húzta, ordibált magából kifordulva Melivel. Ha feleannyi bántás kapott volna, mint Meli, akkor közel sem biztos, hogy tündérkeresztanyu lett volna a játékban

War of colours 2023.03.06. 13:20:41

@Nyuszomuszo83: én kérem szépen őket, köszönöm :)

@VV11Vikcsii: én csak Melinától és Krisztitől búcsúztam és azt is csak az a ő stílusukban :D

@naty77: annyira jó az a kép, köszi, hogy elküldted. Kitartást és erőt a betegségek leküzdéséhez! :)

naty77 2023.03.06. 13:22:14

@Balu30: hogy lehet őket megtalálni instán? én ehhez tök béna vagyok.

szánentáli 2023.03.06. 13:28:03

@VV11Vikcsii: ezzel nagyon ekg. Azt sem gondolom, hogy nekünk kellene megítélni, ki mennyire jó ember. Másrészről én sem egy tévéműsorban akarnám megbeszélni a dolgokat Danival, ha az életem szerelme is (hogy most ez igaz-e vagy sem, tök mindegy). Kb. 30 perc múlva vége az adásnak, meg ott az a sok mocsár, aki azért bántotta rendesen, szerintem az a minimum, hogy kettesben beszélünk felnőtt ember módjára, nem a tévében....

kozi001 2023.03.06. 13:28:38

@hereverő heverő: "egyvalaki sokkal jobban elviseli a többit és a bezártságot mint a maradék"

Ebben az esetben VV12-be szociális gondozók és remeték kell hogy jelentkezzenek. :)

2023.03.06. 13:28:50

@War of colours: Ja, akkor megnyugodtam, méltó búcsú volt tőlük :D Helyes, neked itt kell maradnod, még küldetésed van :) :D

Egyfejű 2023.03.06. 13:29:07

@Nyuszomuszo83: Tudom, hogy a lényeget ragadom meg, de mért pont hintaló? :D

War of colours 2023.03.06. 13:29:32

@naty77: a barátnőmnek is olyan feneke van, mint neked. De neki is jók az ikrek, csak azok gyáriak. Mindenki abból építkezik amije van vagy amit meg tud venni :D . ;) AMÚGY a coming outodból úgy tűnik, a férjed nem bánja a tepsipopsit. ;) És ez a legfontosabb. Betegség ide vagy oda a képeidről sugárzik, hogy milyen ember vagy. Nekem pedig ez bejövős ;)

malevil2050 2023.03.06. 13:30:43

Requiem 2.

Az iccakai műszaktól már elköszöntem , most megteszem a nappalitól is.

A műsornak nevezett tákolmányról nem írok már semmit. Ölég volt. Mindenkinek kívánom a legjobbakat , érjetek el mindent amit csak lehet. Szevasztok !

Esteleg ha valakinek kell segítség a tulipánosoknál , bármilyen ügyben írjon rám , ha tudok szívesen segítek.

Ui: A sátán papja én voltam és nem a nyúl!

szánentáli 2023.03.06. 13:31:07

@naty77: vv11név, akit szeretnél. Pl: www.instagram.com/vv11daniel/

Ha a profilképre (? én is most instázom először) kattintasz, akkor látszanak az x idő múlva eltűnő storyk.

Aki ért az instához, azt be lehet állítani, hogy senki ne lássa, mit követek? Mert nem égetném az ismerőseim előtt magam ezekkel :D

War of colours 2023.03.06. 13:31:44

@Egyfejű: @Nyuszomuszo83: ez a hintaló dolog engem is érdekel :D :D

War of colours 2023.03.06. 13:33:58

@VV11Vikcsii: oh. Jajj mire gondolsz? Kifőztetek valamit Sogekinggel? (kíváncsi fejű emoji)

War of colours 2023.03.06. 13:36:09

@War of colours: nem tudtam mindent visszaolvasni, hol találom a fantom sztorijaidat? Többen is utaltak rá, de szerintem mindet nem láttam

2023.03.06. 13:36:24

@szánentáli: Ja, én is így gondolom :) Ennek kapcsán a másik, amit Meli szemére hánytak tegnap: miért nem ölelte meg Krisztit. Számomra ez is WTF elvárás. Kezet fogott vele mosolyogva, ennél több miért kellett volna

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:37:33

Nyuszó nem szőrős szívű. Nehogy már trashadag nélkül maradjatok! :D

VV Dya édesanya, VV Seherezádé üzletasszony lett: így élnek most a VV5 bombázói
www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/vv-dya-seherezade-igy-elnek-most/12nyc4j

Az igazi genyogreg ismét megmutatja magát:
www.reddit.com/r/VV11/comments/11js31j/itt_%C3%A9n_most_teljesen_f%C3%A9lreteszem_hogy_%C3%A9ppen/

BeleValóVilág a Döntő után (nézhető, letölthető 05.06-ig)
files.fm/u/57ju55szb

ValóVilág 11 Döntő (nézhető, letölthető 05.06-ig)
files.fm/u/h3fzvapqk

Egyfejű 2023.03.06. 13:37:46

@malevil2050: Itt is szia és minden jót!

naty77 2023.03.06. 13:38:06

@War of colours: az előző napiinál keresd a végefelé őket 4 van azt hiszem

kipcsak harcos 2023.03.06. 13:41:42

@VV11Vikcsii: de az a mosoly, hááááát XD

2023.03.06. 13:41:58

@War of colours: vvhv.blog.hu/2023/02/28/egyre_kozelebb_a_36_millio#c41906416
A végénél van az utolsó három, ezenkívül volt még három. De csak saját felelősségre, mert gáz lett :)

2023.03.06. 13:43:22

Estefelé jövök, addig is írjatok sokat :)

szánentáli 2023.03.06. 13:46:20

@VV11Vikcsii: ezzel is ekg. Én amúgy sem vagyok egy ölelgetős, de ha valakit utálok, minek ölelgetném? Meg mi van, ha Kriszti lenyom egy John Snowt, és közben leszúr? :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:46:34

@Egyfejű: Sub bass monster: Nincs nő nincs sírás:

Eltelt egy hét, eltelt kettő, és lassan eltelt egy-két hónap
Olyan bazi szar kedvem lett mint egy hintalónak

Innen az idézet! :D

@War of colours: Az én seggem kerek kicsit szélesebb mint kellene, de homokóra meg széles csípő, bár eddig maximum én voltam vele bazi elégedetlen! :D

szánentáli 2023.03.06. 13:47:56

@Forgalmista: ezt most nem értem. Átlagon felüli intelligenciával rendelkező Márió fejjel nézek.

Balu30 2023.03.06. 13:49:38

@naty77: én szimplán vv + név vagy vv11+ névvel próbáltam.

Forgalmista 2023.03.06. 13:49:54

@Tracero: Képzeld, az egyik ismerősöm pont most van Máltán, és ma ezeket a képeket kaptam tőle:
kepkuldes.com/image/xjQQkj
kepkuldes.com/image/xjQAuu

Neked való hely! :)
Majd írj, hogy mi a helyzet!

naty77 2023.03.06. 13:51:40

@Forgalmista: de jó nekik hogy ott vannak! ott jobb az idő.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:52:02

@malevil2050: Cupp-cuppp, küldjél nekem tulipántokat (egy nagy csokorral, majd dobj egy privit és elküldöm a címet amire lehet küldeni az egyik kedvenc virágom, neeeeeeem, nem volt célzás, semmi ilyen, dehooogy, hova gondolsz :D :D :D ) , TE SÁTÁN FŐ PAPJA! :D

naty77 2023.03.06. 13:52:32

@War of colours: köszönöm, nem akarok elérzékenyülni.

Balu30 2023.03.06. 13:52:40

Valakinek a lájvjába paczne volt szokásos rosszindulatú g*ci Melivel. Nem tudom már pontosan mit mondott.

Forgalmista 2023.03.06. 13:52:50

@szánentáli: megnyitottam a linkedet, és Dani képeid alatt ott van VVMindenki és "kincstina"...

naty77 2023.03.06. 13:53:59

@Nyuszomuszo83: de tulipán hagymákat küldhet ;) és máris lesz tulipánod is.
mi mikor voltunk Amszterdamban ipari mennyiségű virághagymát hoztunk haza mindenkinek ajándékba. mindig küldik a fotókat hogy adott évben mennyi milyen bújik elő belőle.

War of colours 2023.03.06. 13:54:21

@Nyuszomuszo83: nagyon köszi, sub mass, már értem. Nem tudtam volna éjjel aludni basszus. :D
Ha csak fele olyan szép, mint a szőrös nyuszi pofid,nincs min elégedetlenkedned I :D Selyemsonkapini tuti szívesen lenne zsűri tag hogy véleményezhesse ;)

kozi001 2023.03.06. 13:55:26

@Nyuszomuszo83: Greg kapar az utolsó figyelem morzsa után, ahelyett h rohanna a kondiba fogyózni.

Forgalmista 2023.03.06. 13:56:45

@naty77: annyival nem melegebb, de városnézéshez, túrázáshoz pont jó.
A tengert pedig mindig imádom, ha megfagyni nem kell a partján, bár melegben az igazi :)

Forgalmista 2023.03.06. 13:58:03

@naty77: kétszer én is szálltam ott át, imádtam a reptéren a virágárusokat, tulipánhagymát én is hoztam :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:58:22

@War of colours: Teee angyal! Tokától bokáig pirultam most, igaz neked coming outoltam és tudod milyen a valódi nyuszika! Én mindig elégedetlen vagyok, na de őszintén melyik nő elégedett magával ezer %-ig??? :D A vékony erősebb akar lenni a teltebb vékonyabb! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 13:59:42

@kozi001: Greg lefogyhat de a lelke ugyanúgy rohad, aki gonosz és gyűlölködik annak nagy baj van belül. Mindig is egy rosszindulatú kis pöcs volt, valamit nagyon kompenzálni akar. Neki is először magán kéne javítani! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 14:00:55

@naty77: igaz, igaz. DE azért egy tulipáncsokor is gyönyörűséges. :D

War of colours 2023.03.06. 14:01:30

@kozi001: nagyon bírom a humorod. , :D
Szociális gondozók még csak csak. De a remeték? Néha azt érzem inkább óvónénikre és kisgyermekgondozókra lenne ott szükség. Azoknak legalább tengernyi türelme van és mivel a lakók mind megrekedtek valahol talán jószolgálatot tennének :D ;)

naty77 2023.03.06. 14:05:37

@Forgalmista: hát nem vonattal jársz? :D

Spitzbauer 2023.03.06. 14:07:36

@Nyuszomuszo83: Erről most Kipcsak Harcsos jutott eszembe, illetve az avatarja. Erről meg a tarja. ;-D

Forgalmista 2023.03.06. 14:09:30

@naty77: Dehogynem!
(Tudod, én csak reszelgetem a körmöm, és hülyeségeket beszélek... :))

naty77 2023.03.06. 14:11:46

@Nyuszomuszo83: ne bántsd a pacalt én szeretem. :D

kozi001 2023.03.06. 14:14:03

@War of colours: Köszi. :) Na ja. Képzelem h némelyik VV-kben a 0-24 kamerások szerepe is felértékelődik
Tedd le a pizzát Béla Rico vagy Csoki mindjárt arcon vágja a kiscsajt?!? Biztonságiakat rúgja már fel valaki! Melyik balfék rakott be nekik 3 üveg töményet?

Kicsit redundáns, amit írtam csak nem tudok javítani.. :)
Remeték inkább a magányt bírják.
Ha a bezártságot kellene bírni akkor azok inkább volt fegyenceket kellene castingolni a VV12-be. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 14:14:30

@Spitzbauer: :D :D :D :D @Forgalmista: Mint a nyuszi a viccben! :D :D :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 14:16:08

@naty77: bocsánat, bocsánat! Én nem szeretem! Akkor egy tál zsír :D

pomac 2023.03.06. 14:21:55

nem keveset írtatok úgyhogy inkább este olvasok vissza , nem kezdődött rosszul az évad ,de annál rosszabb lett :D szűk szavakban ennyi :)

War of colours 2023.03.06. 14:22:26

@VV11Vikcsii: nos elolvastam. :D Szóról szóra így történt! A valóság meglehetősen pontos leírása! Kivéve egy fontos részletet... A négyéves Karcsika valójában kettő és Márk :D Egyébként, büszkék vagyunk rád, mi fantomok, hogy nem hazudtoltad meg önmagad és ezt a különleges alakulatot. :D

Mmkk szemben a forgalommal!!!!!

pomac 2023.03.06. 14:22:29

de a legrosszabb az egészben a közlekedési lámpák és a hidak voltak :DDD

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 14:22:38

@Forgalmista: Eddig is ezt csináltuk, nem? És közben hülyeségeket beszéltünk! :D :D

War of colours 2023.03.06. 14:24:29

@kozi001: bólogatok és nagyon röhögök.

Lassan tényleg fegyencek és előzetesben csücsülő ribik lesznek bent :D

naty77 2023.03.06. 14:32:45

@War of colours: azért lássuk be sok ember örülne ha 3 hónapig ingyen lakhatna télen!!! és még kaja is járna hozzá, sőt esetleg ruha is. az alkohol már extra plusz...
az a pár feladat amit cserébe meg kell csinálni hát vicc

naty77 2023.03.06. 14:33:18

@Nyuszomuszo83: hol van Soge? azt írta éjjel hogy jön ma.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 14:38:46

@naty77: nem tudom, de tuti vissza fog olvasni! Legalábbis ajánlom neki! :D

kozi001 2023.03.06. 14:39:32

@War of colours: Mondjuk a vv9-be a csajokat sztem tényleg M5-ös mellől castingolták...

szánentáli 2023.03.06. 14:41:04

@War of colours: nálunk az egyik óvónéninek konstans olyan feje van, mint aki gyűlöli a munkáját és a gyerekeket is. Egyszer láttam kijönni az oviból, egy kiscsoportos kinézetű, kb. 3 éves kicsivel, rá is olyan fejjel nézett. A gyerekem mondta, hogy az a saját unokája. Meg kapott kitüntetést az önkormányzattól, hogy már 40 éve óvónéni, és azokon a fotókon is úgy néz ki, mint aki nagyon szenved. Hát nem tudom :D

SZIGMA 2023.03.06. 14:42:24

Hát sziasztok!

"Valami véget ér, valami fáj" énekelte meg a Bonanza Banzai anno.
Hát most is az az üresség tátong bennem,
jön a VV-elvonás,
míg nem lesz új felvonás.

Szeretnék köszönetet mondani Fálkinak, a bloggazdának, sok titok tudójának, aki már jóelőre sejtette, ez bizony egy 36 milliós segg itten, kérem szépen. Nemhiába ő a tábornok! Köszönjük a játszóteret és a barátjának a hasznos tanácsokat a mélyanalízissel kapcsolatban.

Titeket sem felejtenélek ki, kedves kommentelőtársaim!
Nem kezdem sorolni, mindenkinek köszönöm, hogy élvezhetővé varázsoltátok ezt a vacak évadot.
Köszönöm, hogy múzsaként homlokon csókoltatok, nem pedig "tarkónb@sztatok", mint azt én tettem a csicskákkal a mi kis alternatív univerzumunkban.
Remélem a kis irományaim tetszettek, igyekszem majd fejlődni, önfejleszteni és megélni az érzéseimet, hogy még jobb lehessek.
Találkozunk még, lehet hogy csak a VV12-ben, lehet hogy előbb, egy másik csodás műsor kapcsán, ez nem búcsú, csak egy új kezdet.

szánentáli 2023.03.06. 14:51:33

@War of colours:

Kriszti agya világítást kapott, ez jó.

A sírás az nem gyengeség, az jó. De megint arról beszél, hogy mennyire jó, hogy érzi az összes dolgot, nem akar ellene menni. Az még továbbra sem jön le, hogy nem, totál nem oké, hogy önkontroll nélkül rátolom mindenkire a zakkanásom :(

Balu30 2023.03.06. 15:00:37

@Nyuszomuszo83: erre is megbántam hogy szavaztam....

ThorTheGodofThunder 2023.03.06. 15:09:34

@VV11Vikcsii: Tökre egyetértek. A játékosoknak Ákos és Kriszti szexitáncos zsűrizős veszekedése, a szerkik számára meg az iskolahéten lett szerintem egyértelmű, hogy Krisztit egyszerűen nem lehet nyomás alá helyezni mert összeroppan.
Ezt egyedül Meli nem vette figyelembe az iskolahét előtt, jól meg is szívatták érte a szerkik.
A csaj egy pihepuha burokban volt 3 hónapig és még így is egy idegroncsként jött ki.
És Kriszti szerintem egyáltalán nem tudatosan, de folyamatosan zsarolja a környezetét ezzel. Ha nem fogadod el a jó embereskedő közeledését, akkor összeomlik. Csak Meli mondta azt neki, hogy kösz nem. Mondjuk én nála se értettem ezt az epés gyűlöletet, de az egy másik téma.

Én azt sajnálom, hogy Kriszti egyszer sem volt párbajozni, és ezt Meli baszta el a leggyengébbet hívom ki akkor is, ha nincs vele konfliktusom tattikájáva. Ha Henrik helyett rögtön Kirsztit hívja ki, szerintem ugyanúgy visszajön, mert Henriket is Bibi miatt nem választották sokan a szavazáson.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 15:13:27

@Balu30: Mármint kicsodát??? Balekoszt? azt én nem néztem, mert az az ember kikészített, megláttam és tömény hányingert kaptam és mg meg sem szólalt, amint beszélni kezdett átnyomtam. amúgy is bulizni jártam akkortájt szartam én a VV-re :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 15:16:11

@Tracero: Dinócskám, nézd mit találtam! www.instagram.com/p/CpaAt5QuxZm/?utm_source=ig_web_copy_link

Remélem meg tudod nézni a máltai pincsik közt! :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 15:17:29

@naty77: aha, meg utána évekig nyögöd, hogy a VV nevet lekapard magadról (ha végig bent maradsz, még rosszabb).

ThorTheGodofThunder 2023.03.06. 15:22:47

@naty77: jobbulást kívánok neked!!!!

A kommentre meg: Pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy ez 3 hónap lakhatás télen, + kaja aminek az inflációját nem te fizeted nagyon felértékelődött mostanában. :)
Vki írta egyszer, hogy 300-500-at hazavisznek minden bent töltött hónapért is.
Mi meg itthon néztük és fizettünk magunk után mindent. :D

Balu30 2023.03.06. 15:24:14

@Nyuszomuszo83: Lesszi....

Amúgy meghallgattam figyelmesen Notar Maryt tényleg megidéz téged benne.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 15:28:40

@Balu30: Lesszi egy igazi ostoba pecsa. Kislány aki játssza az agyát csak... Kissé mostani tipikus ribi.

Látod mondtam én, ott volt a nyuszi! :D
Te nem tudtad, hogy mit tettél, hogy engemet átvertél
Hogy bízhattam meg benned?
Már csak azt üzenem neked, hogy:
Csók, Csók, Puszi, Puszi
Nem én vagyok az a nyuszi lány, aki neked kell!

:D :D :D
A zene amúgy nem a kedvencem, sőt, még mielőtt ilyen vád érne. :D

Balu30 2023.03.06. 16:06:08

@Nyuszomuszo83: hát Notar Maryvel se voltam még lekoptatva

War of colours 2023.03.06. 16:17:30

@Balu30: próbálok visszaolvasni. Ezt tegnap írtad. Egy jósnő veszett el benned. ( Kalapot emel emoji) :D

"Mindenkinek jó szurkolást estére. A savazatom leadtam, de én valszeg szarban szarozok inkább. Kata győzelme nem érdekel, a finálé után Meli nyakába zúduló rosszindulatú gyűlölet cunami - puszta jóindulatból persze - meg pláne nem."

War of colours 2023.03.06. 16:22:32

@szánentáli: ekg

@ThorTheGodofThunder: total ekg, pont ezt írtam tegnap Nyuszónak!

kozi001 2023.03.06. 16:24:17

Sztem lazítsunk egy kis Greggel.
Amikor azt hiszed túl komolyan veszed a VV-t....

https://www.reddit.com/r/VV11/comments/11k0g2y/greg_a_csupasziv_csillámpóni_igazi_arca/

kozi001 2023.03.06. 16:26:23

@Nyuszomuszo83: A magyar horgászok nevében megbántam és elnézést kérek, hogy céges telóból anno BAlekoszra szavaztam... :P

Balu30 2023.03.06. 16:31:58

@War of colours: ugye? Facere már fel se nézek. Redditre még néha, de még most is durván tolják ott.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 16:39:00

@War of colours: NA most akkor 10tázzuk gyorsan ! Hol lehet jelentkezni abba zsűriba , amelyik Nyuszóka popóját fogdosva hirdet eredményt ?
( Esetleg ciciverseny zsűrizése ugyanott lehetséges ? )

Megjegyzem Nekem látnom sem kell Nyuszókát, hogy tudjam SZUPER !

Csak eddig hol a picsába volt évtizedekig....

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 16:42:16

Ma este startol el a VIASAT3-on a Brigi és Brúnó sitcom folytatása, Szabó Győző és Oroszlán Szonja párosa mellett azonban ezúttal egy újabb közönségkedvenc is feltűnik majd a műsorban, aki nem más, mint Schumacher Vanda.

Kurvuljak el: megnézem !

Szonja egy állat, Győző kettő ! :D ÉS Vandácska is lesz... tündét alakit, aki a falból jön elő mindig...

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 16:43:25

Most olvasom, hogy nemsokára megint állítani kell a...

ÓRÁT Teeeeeee! :D

De kibaszottul gyűlölöm azt ! Tikis ?

naty77 2023.03.06. 16:49:08

@SelyemSonkaPini: mit keres Vanda két SZÍNÉSZ mellett????

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 16:59:28

@naty77: Jaj de rosszindulatú vagy hát ő is színés............ bizonyos fokig

evacat 2023.03.06. 17:01:36

@naty77: Vanda a Mellékhatásban is szerepelt.
Nem volt nagy szerep, de megkapta.

K_Attila 2023.03.06. 17:06:03

@Nyuszomuszo83: Serintem kanu, Balek gyakran konfabulál egy kis figyelemért.

hereverő heverő 2023.03.06. 17:08:24

Hát akkor tezsvíreim, utoljára itt. Néhanap talán (!) benézek, akinek hiányzom, az mailt írjon. Jövőre veletek ugyanitt!

Búcsúzom egy mindenképpen ideillő zenével.

www.youtube.com/watch?v=UxBGGp9t6WA

*integet *hátbavereget *ölel

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:12:19

@Balu30: Neeeem, nem lettél lekopotatva, most félre lettem értve rendesen. Nah várhatok én így levelet kb míg teljesen meg nem öregszem. (nyuszi most nagyon szomorú mert nem gondolta, hogy így félre értik

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:17:41

@SelyemSonkaPini: édes csillag, hát megsugom majd a füledbe hun lakik a nyuszi :D , hogy hol voltam egész idáig, baszlak nyakon hát itt meg a hvn mikor ment ez a nyomorúságos vv. 2015-2016 óta püföljük a klavit. :D Úgyhogy nyah ne basszá már le! Csak te futottál mindig más szoknyák után! Ehh ez az én szerencsém! :/ :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:19:35

@K_Attila: hát nem tudom most nyomkodom a szemem és gyűnnek a könnyek mint Krisztinek. De már tudom hogy csinálta a sok pityergést. Mikor olvastam sorait már fintorogtam, szám lekonyult... Asszondod van reményem??? :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:22:24

@naty77: minimum 4 kilót (vagy tudja a fene) epizódonként :D
@kozi001: én elnézem neked mmkk. :D
@SelyemSonkaPini: Pinikém akkor este kurvulsz és megnézed Brúnó es Brigit??? Számolj be itt róla mindenképpen, majd jól idebandzsítok néha! :*

Balu30 2023.03.06. 17:38:16

@Nyuszomuszo83: azért azt csak ne. Szomorú lennék és síronék. Véletlen félre értéseket könnyű korrigálni.

Amúgy más téma: Dani is kezd mocsarasodni: közös kép múmiával, sajtos szanettjével. Lesz Barnikával is?

Fálki 2023.03.06. 17:41:19

Sziasztok!

A tippverseny végeredménye a következő lett:
Fálki 9
Yrenke 8
War of colours, Nyuszó, Kipcsak 6-6-6
Forgalmista, Szanentáli 5
VVerőlegény, Tracero 4
Sogeking 3
Vikcsi 2
Csodalámpa, Patria 1-1

Kimikormittippelt: kephost.net/p/ODgxMTIz.png

A versenyszabályzat 128. paragrafus, 15/b pontja szerint a tippverseny győztese választhat, hogy megtartja a címét, vagy a VV győztesét választja, annak csodálatos kerek fenekével együtt. Hosszas vívódás (és a 36 millió forint csábítása végül elérte a hatását) után úgy döntöttem, hogy lemondok a TIppverseny bajnoki címéről és a bombatestű zakkantat választom.

Így tehát gratulálok Yrenke-nek, aki 8 ponttal megnyerte az első VVHV Tippversenyt!

Gia 2023.03.06. 17:51:18

Úgy tűnik Meliék nem békültek ki,mert Dani este már azt a keretes fotóját szorongatta,amivel Melina bent aludt.
Lissza az egyik live-ban már feltette Krisztinek a kérdést,hogy ad-e neki kölcsön?Kriszti csúnyán nézett,Lissza bocsánatot kért.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:52:05

@Balu30: ki tudlak tán engesztelni, de hát ahhoz egyedül kevés vagyok mint árvaházban az anyáknap! :D

@Fálki #TeamKriszti: ezt a precizitást. Nagyúr, köszönöm a MINDENT is. A játszóteret, a dickpiceket, a szereteted irántunk és Béla jó tanácsait amivel megvilágosodhattunk egyes mélyre ható témákban!!!
Nyomhatjuk itt tovább a sztarban sztár szidást vagy esetleg hetente nyomsz annak egy Kriszti seggét??? :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:53:34

@Gia: fuu de gáz Lesszi is. Bár ehh mit vártam. Majd barna nyit Kriszti penzén Krisztinek egy turkálót és elviszi Kriszti penzét vásárolni is... Ótvar banda.

Fálki 2023.03.06. 17:57:09

@Nyuszomuszo83: Ezennel téged bízlak meg, hogy szólj amikor új játszótér kell :) Aztán majd valami aktualitást mindig hozok.

(VV Piros OnlyFans (bár nemtudom mi az), DJ Lassie kalandjai, TömzsiMárió Értelmező Kéziszótár pdf.. vagy Sztárban sztár)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:57:37

@Balu30: Dani vak és most a férfiúi büszkeség is dominál, a csak azért is, és akikkel nem volt jóba sem ő, sem Meli, megmutatja, hogy ő más, ő jóba tud lenni ezekkel az aljadékokkal. Kár Daniért. De fiatalság, bolondság. Meli talál mást majd aki nem nézte a vvt. Meli garantáltan nem fog egyikkel sem barizni, túl sokat alázták. Azért valljuk be kemény csaj. Más lehet összeroppant volna.

Gia 2023.03.06. 17:58:44

@Nyuszomuszo83: Egy évadban sem emlékszem ilyen mértékű gyűlölködésre,mint ennek itt a végén.Meli nem ölt meg senkit,miért kellett ilyen gusztustalanul viselkedni vele?A szerkik és a műsorvezetők is szemetek,hogy hagyták.
Greg és Meli anyukája is csatároztak még a műsor után.De hát minden csoda három napig tart,majd elmúlik ez is.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 17:59:30

@Fálki #TeamKriszti: megtiszteltetés!!! :* Köszönöm! Baccus, megint könnyezek a meghatottságtól. (nem mint Kriszti és konfettit sem dobál rám senki és nem fetrengek a földön)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 18:02:17

@Gia: igen láttam, Greg egy poshadt magamutogató féreg. Óriási gyűlölet vette körbe ezt az egész évadot és ez taszított is engem. Hiszen senki és Meli sem anyagyilkos. Én egy rikotól barnától sokkal jobban undorodom. De mindegy már, minden csoda 3 napig tart ahogy te is írod kos Gepárd. Elmúlik!
Hogy vagy????

K_Attila 2023.03.06. 18:03:49

@Gia: Greg anyukája hogy az anyukájába jön ide? Meg egyáltalán Greg? :D

Gia 2023.03.06. 18:05:10

@Nyuszomuszo83: Jól vagyok,csak a hangom fátyolos még.Holnap megyek dolgozni.

Balu30 2023.03.06. 18:05:17

@Gia: és legalabb tudok mondani 6 embert aki gazabbul viselkedett mint ő

Gia 2023.03.06. 18:05:58

@K_Attila: Greg egész végig Kriszti mellett és Meli ellen kampányolt.

Fálki 2023.03.06. 18:08:10

Yrenkenek ne felejtsetek el gratulálni! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 18:12:20

@Gia: örülök, de kíméld magad kérlek!!!

@Fálki #TeamKriszti: egy büdös bunkó vagyok, mea culpa mea maxima culpa.

Drága @Yrenke: tiszta szívből gratulálok Neked a tippmix verseny első helyéhez

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 18:15:06

@Balu30: mind az volt, az összes, már Dani is, aki a korpa közé került.
Pedig én Daninak szurkoltam, bár ezt sokan tudtatok itt, ő volt a legvállalhatóbb, és nem a kinézete (wishes Bálint) miatt. Kár érte. De két hét múlva homályba vész.

K_Attila 2023.03.06. 18:15:52

@Gia: De miért ilyen fontos ez neki? Krisztivel barátnők? Vagy csak fél, hogy elfelejtik, ha kussol?

evacat 2023.03.06. 18:36:48

@Nyuszomuszo83: Na még ugyse kerestem magamnak estére valami sorit,
akkor visszanézem a szarbanszart, hogy képben legyek.

Bár azt hiszem innen akkor sem utál ki senki ha csak kommentelnék. Persze
szigorúan uriasan!

Yrenke 2023.03.06. 18:44:42

@Fálki #TeamKriszti: ó nyertem, nyertem nyertem! Addig fejlődtem, éltem az érzéseimet és nyersőszintéskedtem mindenkivel, hogy ez lett a vége. Köszönöm szépen.
Elsősorban a Fantombrigádnak és a Cickommandónak ajánlanám a győzelmemet, akik, ha nem tippelnek ilyen szarul, sosem valósult volna meg.
Fálki, a fenékhez jó szórakozást, a lány másik feléhez kitartást :).
Na jó. De mit is nyertem?

U.i.: ahogy ma olvastam a búcsúzásokat, nagyon szomorú lettem, szóval nem búcsúzom. Amúgy sem a műsor volt a lényeg, hanem ti. Miért hagynám itt akkor most ezt a blogot, csak mert az a szar véget ért?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 18:45:12

@evacat: nem kérdés Cicus, te bármit bármikor affektálhatsz. :D Tehát vasárnap itt gyűlünk ez alatt a poszt alatt. Nem volt rossz a szarban szar amit láttam, nem tetszett minden, de egynek jó. Én majd a szombaton nézem a tvben az ismétlést! :)

Yrenke 2023.03.06. 18:45:45

@Nyuszomuszo83: köszönöm szépen! A sütit még megdumáljuk :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 18:48:11

@Yrenke: még egyszer hatalmas gratula! :D jövünk ide akkor is mi fanatikusok. És vasárnap meg pláne affektalunk a sztarban sztárra!!! Én is megjeccsem délelőtt, de itt vagyok, nehezen megy az elválás, megélem az érzéseim folyamatosan fejlődök és képzeld már tudok úgy is sírni hogy közben kinyomom a szemem! :D

War of colours 2023.03.06. 18:58:48

@Yrenke: drága Yrenke! Gratulálok a győzelemhez! (Kézfogás ÉS! meleg ölelés emoji) nem úgy! Perverzek!

Vendégem vagy egy sütire ;) ha kitaláljuk mikor és hova megy a cicikommandó. :D

naty77 2023.03.06. 18:59:27

@Yrenke: gratulálok és várom a sutizest!

naty77 2023.03.06. 19:00:38

@War of colours: Nyuszo azt írta nekem hogy talán májusban feljön a büdös városba. Az sokára van. :(

War of colours 2023.03.06. 19:01:35

@naty77: akkor addig életben kell tartanunk valamivel a blogot.

Mikor van a kövi reality?

evacat 2023.03.06. 19:05:07

@Nyuszomuszo83: csak jelzem, hogy én nem vagyok hajlandó a saját gyártású műsoraikat a tv-ben egyenesen, vagy ismétlésben nézni. Ahogy sokszor olvastam már - igy mától én
mondtam - a reklámokat időnként műsorokkal szakitják meg. Azt nem lehet továbbpörgetni, vagy megállitani.

A tv2-play egyelőre /egyenlőre? megnéztem, hogy melyik helyes, nehogymá mocsár legyek/
MÉG ingyenes, de az rtl+-on az ingyenesen is az adás után nem sokkal fenn van.

Igy aztán elnyúlva, laptop a hasamon és nézem, akkor, amikor én akarom.

K_Attila 2023.03.06. 19:08:14

Vajon Dzsina és Renátó vállalhatatlansága miatt már inkább elengedték a cigány karaktereket a Meglepetések Évadában? Vagy itt Lamin kapta ezt a szerepet, amit várakozáson felül teljesített?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 19:13:47

@naty77: sütizést egyeztessük le, se meddig nem tart felugorjak Pestre, busz megy és jön is, nem kihívás számomra. Amikor azt mondjátok szombaton sütizünk megbeszéljük mikor csak BKV-val könnyen megtalaljam azért, mert évig ott éltem 3 éve nem jártam fenn, de tán nem veszek el vidéki kislányként. Úgyhogy csajok bármikor, amikor nektek is jó egyeztessük határidő naplóink! :)

2023.03.06. 19:14:13

@War of colours: Köszi :) Akkor ezek szerint Karcsikán kívül minden részlet stimmelt :D :D
Még a többiek jelentése is hátra van, az is érkezni fog a napokban...

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 19:16:00

@evacat: értelek és megértelek, csak én szegény laptopom ezért nem indítom el, lassú a kicsikém már kéne neki valami doki. :D jó nekem a reklám addig intézek mást! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 19:17:44

@War of colours: figyeltél remélem baratnőm csak kitöröltem véletlenül mikor írtam! :) ugyhogy sütizés lesz! :D (ugribugrizó boldog nyuszi emoji)

War of colours 2023.03.06. 19:19:04

@evacat: én is úgy csináltam régen. De aztán a csapat miatt odakapcsoltam :D nehogy má' Melinásodjak :D

A sztárban sztárt nézed? Ha vagyunk elegen megígérem, hogy hétvégére behozom a lemaradást ;)

2023.03.06. 19:19:54

@ThorTheGodofThunder: Ennél jobban nem is tudtam volna megfogalmazni.
Meli Kriszti utálatát valahol megértem, mert teljesen ellentétes személyiségek. Nem jöttek volna ki jól, hiszen Meli minden kisebb beszólása után sírva rohant volna el
Krisztinek is meg kellet volna értenie, hogy nem kötelező mindenkivel jó viszonyt ápolni, neki is ignorálnia kellett volna szerintem Melit

War of colours 2023.03.06. 19:20:44

@K_Attila: szerintem, voltak jó néhányan akikben volt egy két vonó ;)
Barna , Reni pl. biztosan

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2023.03.06. 19:25:07

@ThorTheGodofThunder: és ami a legrosszabb, hogy Piros megmondta: minél hamarabb kikell ejteni Krisztit mert meg fog erősödni...

Tracero 2023.03.06. 19:29:07

@Yrenke: nagyon büskék vagyunk rád, Baba :D

Elolvastam az összes elbocsátó szép üzenetet. Vegyétek tudomásul, hogy elkentem a sminkes, mint Lissza, amikor csimpit siratta.
Egyelőre konstans tagadásban vagyok, mint Melina, hogy a cirógatás több volt, mint barizás :D
Ha indul valami szóljatok!! Már most kurvára hiányzik egy csomó ember.
Majd holnap fotózok, hogy kriszti segge megjárta máltát izs :D

2023.03.06. 19:29:26

@kozi001: Ez azért komoly volt...Igazad van, Greg: mindig a jó nyer, nem véletlenül estél ki megalázóan alacsony százalékkal a fináléban harmadikként :)
Valahol vicces, hogy bár Greg magát a szív csapat vezérének tartotta a vv 9-ben, ő is inkább a taktikai vonalat erősítette (hiába volt trash évad, sokan taktikáztak abban a szériában a saját képességeiknek megfelelően, ott volt még Roli, Hunyor, Adri) Valamint hiába magát a megtestesült angyalnak gondolta és Rolit gonosznak, pont ő volt szerintem a 9 főgonosza, már ha lehet ilyen címkéket aggatni :D 10-ben Renátó volt, aki viszonylag hamar kiesett, most meg Barna

Tracero 2023.03.06. 19:30:46

@Fálki #TeamKriszti: köszi szépen a Tippmixet, Tábornok :D meg hogy nem dobtál ki, amikor akkor is molesztáltalak üzenetekkel, amikor nem is tippmixültünk :D

2023.03.06. 19:36:55

@Yrenke: Gratulálok! Egyszerre tetted büszkévé a Fantom Brigádot és a Cickommandót :)
Amit nyertél: a mi szeretetünket, valamint virtuális kézfogást és ölelést mindenkitől

K_Attila 2023.03.06. 19:39:35

@VV11Vikcsii: Remélem, Ken elSMS-ezte a fél fizetését Krisztára :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 19:40:24

@Tracero: juj Dínócskám itt vagy. Na nem engedjük olyan könnyen meg itt gyűlünk! És vasárnap sztarban sztarozunk is és Fálkitól kérhetek új játszóteret engem bízott meg és azóta ugribugrizik és sütikézni is fogunk és Te is jössz nincs apelláta!! Egyeztetni kell Thaiföldöt! :F

K_Attila 2023.03.06. 19:43:26

@K_Attila: Nem KENdőzi a véleményét a geci Melina rajongókról :D

2023.03.06. 19:44:11

@K_Attila: Meglepetés volt a meglepetések évadában, hogy Barna roma. Nem is hivatkoztak rá romaként sehol, én is csak onnan tudtam, hogy itt páran írtátok.
Előző évadban meg Merciről sokáig nem gondoltam, hogy cigány.
Kinézet alapján már sokszor nem lehet megállapítani az ilyeneket.

2023.03.06. 19:46:31

@K_Attila: :D :D Ja, valóban nem KENdőzi el. Konkrétan a videóban minden Meli rajongót f*sszopónak minősített

sogeking 2023.03.06. 19:47:10

@Fálki #TeamKriszti: az utolsóban nem kaptam pontot?

2023.03.06. 19:49:18

@Tracero: @sogeking: Megérkeztetek végre? :) Akkor hátradőlök, 21:45-kor gyülekező szokás szerint

szánentáli 2023.03.06. 19:49:48

@Gia: Én azért bíztam benne, hogy Dani minimum befejezi, amit szilveszterkor elkezdett, annyit azért érdemelt volna Meli. (Elnézést, nem sikerült disztingválni.)

kozi001 2023.03.06. 19:58:26

@szánentáli: és megint bealszik rajta Dani? :DDD
Top3 VV11 jelenet

Gia 2023.03.06. 20:00:17

Lehet,hogy a saját arcképét Dani nem Melitől kapta vissza,hanem a villából kastázta a finálé után.
Reni azt a tanácsot adta bent viccesen Melinek,hogy bármi is lesz,azért erőszakolja meg majd Danit.Attól tartok,hogy lassan Reni halad e felé,még ha nem is esete a Daninak.Barnánál sem zavarta.

kozi001 2023.03.06. 20:01:36

@VV11Vikcsii: Sztem is kicsit colos Barna ahhoz dehát.

JobbfejeknekCédes meg valszeg nem echte. De amúgy mindig lóvári szavakat egyezetett V10 Danival. Ők biztos rögtön vágták h mi a kastázás.

Balu30 2023.03.06. 20:22:11

Ez a Greg ez lassan átveszi az első helyet nálam Renától all time legfosabb játékos címéért való küzdelemben.

Balu30 2023.03.06. 20:22:51

@K_Attila: amit a gubacsin szedett össze?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 20:25:42

Én gregecit zsigerből tudtam volna addig ütni míg mozog, a buzi stilusával a fejére tűzött strasszokkal, a nyávogásával az álszent hazug viselkedésével. Igazi rossz köcsög ez a pánszexuális troll.

szánentáli 2023.03.06. 20:29:56

@kozi001: hát pont azt mondtam, h fejezze be! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 20:30:26

Greg azért bújt egy zárt facobook csoport mögé mert titkolta a kinézetét, álarc mögé bújt mint a rossz bohócok. Talált valakit akiben látta a gyengeséget-kriszti- és gyűjtötte a híveket. Az igazi szekták is így működnek. Jó cél érdekében cselekszünk csatlakozz mindenki hülye csak mi vagyunk helikopter, és sokan csatlakoznak ilyenekhez. Greg pusztítóan toxikus ember. De most már megnyugodott nyert Kriszti így a beállitja magát, ő megmondta. Sajtival jóba lesznek a két megmondó! :D

szánentáli 2023.03.06. 20:32:03

@pomac: rákattintottam erre, azt mondja az 5 éves: "Jézusom, hogy beszélnek ezek egymással?"

Meg vagyok nyugodva, mert az én számon is ki szokott csúszni ez meg az :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 20:35:12

@szánentáli: nekem egy szőke, basevall sapkás, szilikon cickós, falatnyi bikiniben terdelő csaj jött be. Akkor nem az volt amit nézni kellett??? Kicsit értetlenül néztem, de akkor jolvanakkor. :D

naty77 2023.03.06. 20:35:36

@sogeking: nagyon köszönöm! Imádom! Szivecske

Tracero 2023.03.06. 20:38:14

@Nyuszomuszo83: rendben, Nyuszi :D akkor szombaton megnézem az ismétlést, hogy vasárnap tudjam őket szidni. Azt a hamis hangú tyúkot bent tartották? Moh csaját?

naty77 2023.03.06. 20:38:46

Aki esetleg nézte a netflixen kijött a Sex/Life 2. Évada.
Már 2 részt megnéztük, meg a Blacklist új évad első részét is.

Gia 2023.03.06. 20:39:40

Azt mondta live-ba Meli,hogy kicsit már beszélt Danival,de nem sikerült túl jól a beszélgetés.

sogeking 2023.03.06. 20:39:54

@naty77: írj róla egy rövidke hogyvoltot

Tracero 2023.03.06. 20:40:22

@VV11Vikcsii: sajna kötelező szórakozás van most. Szokásos céges izé. Jópofizás, közös vacsi, koktélozás, aztán csapatépítő swinger XD
Még az aftermath videókkal is le vagyok maradva, de bepótlom :)
Jók voltak a beszámolók a központnak :D

szánentáli 2023.03.06. 20:45:49

@Nyuszomuszo83: Amit én néztem, Kriszti sír a cigizős kanapén, Barna mellé ül, Kriszti összetojja magát, majd megkérdezi, miért ilyen halkan ülsz le mellém te fasz :D

naty77 2023.03.06. 20:46:55

@sogeking: á a sexlife zűrös ugralnak időben és a fantáziájukban és a fő csak lecserelte a bugyinedvesítő pasit egy rondára, de előkerült mellékszálon egy jó feka csávó, ja és jó kajákat mutogatnak.

ThorTheGodofThunder 2023.03.06. 20:52:49

@kozi001: roma szavakat Rico is mondott nem is keveset.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 20:53:08

Barna, rico, sajti hívta Fülesnek Vandát. Holnap a szemét mozizik. Barna, lamin, sajtos, Rico, Anita

ThorTheGodofThunder 2023.03.06. 20:55:23

@Yrenke: Szívből gratulálok! Menő vagy! :)

Balu30 2023.03.06. 20:57:44

@Nyuszomuszo83: a múmia és a csöves csendélet

sogeking 2023.03.06. 21:04:20

@naty77: mi az a műsor, miről szól, kik a szereplők...? :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:07:24

@Balu30: egyszer lépek be a tikitokira és ez fogad... Kurva szerencsés vagyok

Egyfejű 2023.03.06. 21:22:41

Halihó! Minnyá kezdődik, vagy nem? :D

Frászkarika 2023.03.06. 21:26:50

VV után levezetésként belenéztem a Troll a konyhában új évadába. Első részben kapásból Genda, a gerenda. Nehéz lesz így rehabilitálódni...

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:36:18

@Egyfejű: de, de itt vagyunk Süsükém!! :D Jobban vagy???

Tracero 2023.03.06. 21:37:17

@Egyfejű: ja.. Tudom, baba :D nálam is beindult a pavlovi reflex, hogy idő van :D

Tracero 2023.03.06. 21:40:30

@Nyuszomuszo83: majd a sütizésnél szóljatok. Nem lakom olyan messze :)

2023.03.06. 21:42:16

@Tracero: Jó szórakozást kívánok! :) Azért a swinger party közben, amikor a férfi kollégáiddal hemperegsz, gondolj ránk...

naty77 2023.03.06. 21:44:13

A sutizesnel Rózsás lány összes pici gyerekéhez kellene igazodni, nert neki van a legtöbb utódja.
Gondolom hétvégén találkoznánk és nem korán a vidékiek miatt.
Mivel munkakörileg rendezvényszervező vagyok privát ha lehet nem ártom bele magam. :))) illetve most épp másik területre tesznek át brr

2023.03.06. 21:44:22

@Nyuszomuszo83: Ezt kikérem a bohócok nevében! A bohócok többsége tisztes állampolgár

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:44:53

@Tracero: nem gondoltad megúszod???!!! :D Naná!!
Tök fura nálam is beindult a pavlovi-reflex. Helyette oltári nőt nézek...

Tracero 2023.03.06. 21:45:43

@VV11Vikcsii: meg, unalmas banda. Most is kilógtam a partról, hogy ide irogassak inkább :D Kriszti seggét, azé eltakartam kézzel, amikor megnyitottam az oldalt XD

2023.03.06. 21:46:09

@Gia: Sajnos ez várható volt... valószínűleg ebből már nem lesz semmi
@Nyuszomuszo83: Bibit is meghívhatták volna :)

sogeking 2023.03.06. 21:46:28

én meg megint megfáztam

Forgalmista 2023.03.06. 21:46:37

@Yrenke: én is gratulálok!
Miattad még büszkébb vagyok, hogy a Cickommandó tagja lehetek ;)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:46:38

@VV11Vikcsii: sajnálom Vikcsii félek tőlük, aki álarc mögé bújik az valamit titkol, lehet ócska klisé, de én viszolygok tőlük. Ezért nem néztem meg az AZ című filmet sem. Bocsiii. Azért ugye szeri van???

Egyfejű 2023.03.06. 21:47:31

@Nyuszomuszo83: Elég sarul, megjött a láz meg a csigaszemkijövős fejfájás is. De legalább itthon ülhetek, és olvashatom a Cormoran-könyveket! :D Mégeccer köszi neked értük!
@Tracero: Már egy félórája érzem, hogy nem kapom a helyem... :)
@naty77: :)))

2023.03.06. 21:47:38

@Egyfejű: Kezdődik :) Vanda ma nagyon csini, de műsort vezetni továbbra se tud...

Tracero 2023.03.06. 21:48:19

@sogeking: jobbulást :) Olvass vissza, itt tuti tippek voltak már megfázásra :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:48:48

@naty77: én rád bízom teljes mértékben, én csak művelődészervező vagyok. :D És nem későn és mindenképpen hogy mindenkinek jó legyen! :) Megpróbálok teljesen igazodni.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:49:47

@sogeking: Soge, sajnos tombol az influenza. Meleg tea, neocickany, fájdalom, láz gyulladácsökkentő. Vagy pálinka, erős!!! :)

sogeking 2023.03.06. 21:49:56

@Tracero: sört már ittam, swinger klubba meg nincs erőm elmenni

2023.03.06. 21:51:00

@Nyuszomuszo83: Természetesen szeretlek :) Épp most hajtogatok neked szivecskés lufit

Tracero 2023.03.06. 21:51:14

@sogeking: ha mégis mész swinger clubba náthás időszakban, akkor alapszabály, hogy az van alul, akinek folyik az orra :D

Egyfejű 2023.03.06. 21:51:19

@VV11Vikcsii: Most legalább olyan a műsor, amilyennek látni szeretnénk, a fantáziánkat nem korlátozza a valóság :D
@Tracero: S Málta maga szép legalább?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:52:00

@sogeking: és gyógyulj meg gyorsan!!!!

@Egyfejű: szegénykém

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:52:11

3 busszal nyitottam verjem az anyjába !

Egyfejű 2023.03.06. 21:52:30

@sogeking: Te is, póki? Együttérzek...

2023.03.06. 21:52:37

@Tracero: Helyes :) Tracero vagyok, vvhv függő...

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:52:44

@Nyuszomuszo83: Bizony sok folyadék alul és fölül ! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:52:48

@VV11Vikcsii: kösziiiiii, a lufikat nagyon szejetem!!!! De komolyan!!!

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:53:27

@Tracero: Ezekszerint már kinn vagy... találkoztál már öslakos nyúlkúróval ?

Egyfejű 2023.03.06. 21:54:29

@Nyuszomuszo83: Most kéne lennie a VV-nek, most egész nap ráérnék ide is írogatni, már amikor nem alszom. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:54:59

@SelyemSonkaPini: eszik, nem kúrják, ettől függetlenül nem szimpi népség (duzzogó fej karbatett kéz)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:55:03

@Nyuszomuszo83: feljegyzem ezt is :)

Egyébként az előző évadokban valamiért nem tűnt fel, hogy ennyire EKG és EEG vagy velem...
Nem nagyon írtál ? vagy nem értettünk egyet? De az nem lehet, mert visszamenőleg is uazokat utáljuk !

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:56:36

@Nyuszomuszo83: Én nem eszek nyulat SSKK! ( Elárum azért , mert tele van sok kis kibaszott csonttal... és szopkodja az apja fasza, én harapni szeretem a húst és rágni )(oroszlán ugye:)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 21:57:33

@Egyfejű: az most a fejünkben forog, szerintem sokkal jobbat tudnánk kitalálni akkor is ha éjjel felkeltenének minket! Ha tudsz olvasni tedd, én nem tudtam, hát jött ki a szemem mint a csigának és könnyezett.
Juj szerdán 20 óra film café Egy gésa emlékiratai. A könyv is kurva jó a film is!!!

sogeking 2023.03.06. 21:57:51

@Tracero: @Nyuszomuszo83: köszi

@Egyfejű: ilyen száraz köhögős izé, de már kb. negyedszer jön vissza
neked is jobbulást :)

War of colours 2023.03.06. 21:58:23

@Tracero: neked külön örülök, ma nem láttalak még :)

Jó estét taknyos puszit küldök mindenkinek!

Csak gyűlünk vagy nézünk is valamit, amit utálni lehet? Mi a szisztématika ma este?

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 21:59:15

@War of colours: Nézzük a tükröt ! NA ki utálja legjobban az adást ? :D

Tracero 2023.03.06. 21:59:40

@Egyfejű: holnap lefényképezem Kriszti seggét, valami jó háttérrel :D valahol Valletta külsőn helyeztek el bennünket, jó messzire a szép helyétől, hogy nehogy elcsavarogjunk a tréningről :D ez itten elég ipari. Vagy most építenek vagy most bontanak mindent :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:00:52

@SelyemSonkaPini: pedig de Debilioekkal kezdtem, onnantól végig voltam, csak a 10-et hagytam ki és igen aktív voltam akkor is. Pác Robi mindig verset küldött nekem, Mokicával együtt jártunk cigizni szünetben az erkélyre, Evacat-el együtt lazadtunk. Udvari bolond volt a zuram. Ez mind a 9 alatt volt. királynővel és Heverővel bandáztunk....

War of colours 2023.03.06. 22:01:25

@SelyemSonkaPini: az utolsó két gyerek Renisre hizlalta a pofám, szóval én nyertem, én utálom legjobban a tükröt és a rohadt mérleget is ;)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:02:20

@Tracero: araboknál azt sose lehet eldönteni !
Kairóban minden 1-2-3 4-5 emeletes ház úgy végződött, hogy a legfelső szintből kiálltak mindenfelé a betonvasak és gerendák...
(amikhez pl. kecskét kötöttek ki :D)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:02:43

@SelyemSonkaPini: tudom, fecskendő, meg miegymás, lázmérőnek is hallottam már! :D

Forgalmista 2023.03.06. 22:03:15

@Frászkarika: az RTL II-n (vagy hol volt a VV) meg az ezer éves "Hagyjál főzni"-t adják, tegnap stílszerűen PDP, azaz akkoriban még PP főzött apukájával :)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:03:28

@SelyemSonkaPini: Aztán egy okos ember felvilágosított: adózásilag sokkal jobb ha egy ház épülő, mintha kész ezért sose fejezik be a tetejét :D

War of colours 2023.03.06. 22:03:45

@sogeking: köptető neked bejön napközben? A gyerekeknek sokat szokott segíteni. Estére megnyugszik a mellkasuk. ;)

Egyfejű 2023.03.06. 22:04:40

Nya, mennem kell, a zember benyújtotta a számlát, hogyaszongya vége a VV-nek, és most kárpótlásul filmet kell néznem vele. :D Úgyhogy kénytelen vagyok menni nézi The last of us-t. Majd még gyüvök, a betegeknek gyógyulást,egészségeseknek meg nem betegedést. Sárkánypuszik!

@Tracero: Hüjjje vagy, hüllőpajtás, de jóféle értelemben :D Vigyázz magadra odakinn!

2023.03.06. 22:04:42

@Nyuszomuszo83: :) :) Látom Pini megérkezett, visszabújok a szekrénybe.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:04:46

@SelyemSonkaPini: én azért mert mindig eszembe jut a pici mozgó orra a logó fülei, amúgy bambit sem eszek, nem bírom az őz szagát. De szarvast igen burgundi szarvast burgonyafánkkal és áfonya lekvárral!! :D Éhesek lettetek eléggé??? :D

sogeking 2023.03.06. 22:04:48

@War of colours: általában hamar elmúlik, csak nem tudok aludni :)

War of colours 2023.03.06. 22:05:04

@Nyuszomuszo83: Mókica hova lett? Régóta nem láttam.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:05:58

@Nyuszomuszo83: OK ÉN az eredeti nickemet is elfelejtettem , de van aki tudja, mert írta.
Azt hiszem Hereverő talán :) Szóval én hiszek Neked, mert magamra nem tudok támaszkodni :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:06:07

@VV11Vikcsii: ne leskelodj gyere csatlakozz jó a buli!!!

@War of colours: taknyosan is szeretünk és puszilunk. Szisztematika nincs improvizálunk. :D

War of colours 2023.03.06. 22:06:35

@sogeking: ezt sajnos ismerem. Napok óta alig alszom. Amikor meg végre hagy a torkom felkelnek a babák. (Együttérző ölelés és utána természtesen Melinás kézfogás :D)

2023.03.06. 22:07:07

@Egyfejű: Huh, az új villalakó is gyökér... Mondjuk az tetszett, hogy beszólt Pityunak :D :D Asszondja nekj, hogy ne beszélj annyit mellettem, mert büdös a szád XD

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:07:45

@SelyemSonkaPini: Moletty én emlékszem! :D Mi már akkor is EKGztunk csak te jobban Dorothyval és Kosztával. Meg Armandó Józsival. :D

War of colours 2023.03.06. 22:07:53

@Nyuszomuszo83: mindjárt bekapcsolom a a TV-t megnézem, kit tudnánk fikázni :D addig is impro...

War of colours 2023.03.06. 22:09:06

@Nyuszomuszo83: én emlékszem a Moletty névre csak nem voltam benne biztos hogy az Pinivel azonos :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:09:59

@War of colours: nem tudom nekem nagyon hiányzott ő azért és a konténerek!!! Mérleg ellenség régóta, tükörbe a fejem nézem az vállalható az egész alakost imadom ő bari, mindig vékonyabbnak mutat mert csal! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:11:24

@War of colours: dede azonos, Moletty =Pini én emlékszem nagyon rendesen vérmes volt, imádtam a stílusát akkor is. Sokszor szidtuk együtt debilioekat. :D

2023.03.06. 22:11:30

Már nem is tudom követni, hogy ki beteg és ki nem. Szinte mindenki elkapott valamit. Ezért mindenkinek jobbulást kívánok, legyetek egészségesek!

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:12:02

@Nyuszomuszo83: Tényleg IGAZ! :D
A jó öreg Armandó Tesó, nyalom a makkját ! :D

ÉS igen Koszta-ra emlékeztem is, szegényjókém valamiért elhagyta az ideit :(

Dorothy-ra viszont NEM emlékszem.

Viszont volt egy leány, aki elég magas volt talán 185 cm vagy ilyesmi...
És mindig "lóbaszó"-magasnak tituláltam, amit nem kedvelt.... amúgy jó fej volt, Rá nem emlékeztek ?

naty77 2023.03.06. 22:12:06

@sogeking: mézes pálinka es 10ezer d vitamin. Gyógyulj!

War of colours 2023.03.06. 22:12:29

@naty77: a legkisebb is úgy döntött, nem támasztja tovább a tejes pultot a csárdában, szóval egééészeeeen eeelkéépesztő módon szabad lettem ;)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:12:38

@VV11Vikcsii: vv Szevasz Pityu? Ő helló kitti tesója nem???? :D

War of colours 2023.03.06. 22:14:22

@Nyuszomuszo83: tényleg a konténerek, ah. Régi szép idők (merengő fejű emoji)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:14:31

@SelyemSonkaPini: uhh valami rémlik de isten bizony holnap visszakeresem neked hvn engem is érdekel. Dorothy a katgimis lány, piros csizma volt az avija. :D

naty77 2023.03.06. 22:15:04

@SelyemSonkaPini: én minden reggel a tükör előtt kezdek meztelen és elmondom milyen szép vagyok.
Így jól indul a nap.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:15:36

@Nyuszomuszo83: Tényleg a konténeres csajszi! :D :D Mennyit teleokádtunk...
Azért kezdek világosodni :)

War of colours 2023.03.06. 22:15:51

@naty77: te egy zseni vagy, ezt lopom ;)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:16:39

@Nyuszomuszo83: Tényleg a piros csizmára emékszem !:)

naty77 2023.03.06. 22:18:13

@War of colours: viccen kívül sokkal szebbnek látom magam mióta minden nap megdícsérem. Jót tesz a léleknek

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:18:14

@naty77: Hát megpróbáltam, de még a tükörképem is kiröhögött! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:20:06

@Thats What She Said!: Ne személyeskedjünk kérem ! ( Ez olyan Melinás válasz :D )

naty77 2023.03.06. 22:20:57

@SelyemSonkaPini: láttad a reggeli fotóm? Cicikép ;)

2023.03.06. 22:21:06

@Nyuszomuszo83: :D :D Igen, ők ByeAlex-szel hárman édestestvérek

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:21:18

@VV11Vikcsii: Lehetséges... de nem ugrik be... de igen mégis, rá tudsz beszélni :)

naty77 2023.03.06. 22:22:26

@SelyemSonkaPini: itt keresd a 10. Hsz körül

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:23:09

@Thats What She Said!: Jó válasz ! Nyalom a makkod ! (ez nálam afféle baráti gesztus, nem kell félreérteni:)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:23:33

úgymond olvasó mmkk sem jött pl. Csakazertis én vagyok királynő - vel személyesen ismerjük egymást! :)

Balu30 2023.03.06. 22:23:58

@Nyuszomuszo83: ajaj ellentét. Imádtam az AZ-t.

War of colours 2023.03.06. 22:24:30

@naty77: amúgy te hol vagy most? Úgy értem hol élsz? Mert egy tengerparti képre emlékszem, vagy valamit keverek?

War of colours 2023.03.06. 22:25:35

@kozi001: akinek van tiktokja megírja légyszi miről volt szó benne?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:27:44

@VV11Vikcsii: szép bagázs, bár bevallom rákattantam byalex akit rühellek, rózsaszín mustang számára. :D
@naty77: neked van igazad, de nekem azt mondta múltkor, hogy állj arrébb mert kitakarod a napot, a fürdőben a tükör hogy ááá hagyd megpróbáltad az előszoba tükör meg hogy mindegy bentre jó lesz! :D De van még 2 tükör ami nincs feltéve, rémesen hiú vagyok. Bevallom

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:29:28

@kozi001: Melina egész helyes csak az a kibaszott műszempilla... (meg a tetkók)

kozi001 2023.03.06. 22:30:59

@War of colours: Danival beszélt, sminkkel csesztetik, pirossal nem akar beszélni, Reni-danit nem érti, de nem beszélt velük. stb
Kriszti fele nem akart nyitni.

Igazából ratatata, kérdés-gyors válasz

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:31:13

@Nyuszomuszo83: ÉN volnék a tükröd, nem szólnék egy szót se, csak csorogna rólam a nyál... (mármint a sajátom)

( azért ilyen bókokat nem kapsz mindenapp! :)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:31:58

@kozi001: annyira halk, hogy mindjárt szétbaszom a monitort... pedig nem is az beszél D:

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:32:04

Meli elő, nem szeret gonosz lenni, mosolyog, minden este lemosts a sminket, csinált videót de nem tettek ki. sminkjevel cseszteti. Nem beszélt Dani val és Renivel sem. Nem tudot nyitni Kriszti felé, különbözőek ennyi. Tetkó közel 70 van neki. Mosolyog, aranyos és normális. Tök fura. Sokkban volt tegnap.

kozi001 2023.03.06. 22:34:19

@SelyemSonkaPini: Már be is fejezte. Holnap megint lesz.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:35:22

@SelyemSonkaPini: így van imádlak, de tudod.
Meli elő: nem 1 millió a kutyája és a cicaja sem. Holnap is fog liveozza, élménnyel gazdagodott impulzusokat kapott. Nem éli meg kudarcként. Közben lemerült a telefonja és elköszönt!

kozi001 2023.03.06. 22:35:29

Olyan röhej h nem tudja megőrizni legalább 1 napra se az insta.
A twitch stream megmarad 1 hónapig.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:35:57

@kozi001: Igen, sajnos alig hallottam, de kedves mosolygós volt...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:36:49

ha már így olvastam itt a nevét:
bye alex és hello kitty örök ellenségek?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:37:04

@Balu30: egyedül nem vállalom, de ha tudok valakihez bújni jöhet. :D vállalod?? :D

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:37:10

@Nyuszomuszo83: Na itt látszik , hogy ki milyen valójában.. Csak emlékezzetek a mocsár banda bármelyikének live-jaira !
HAjrá Meli !

kozi001 2023.03.06. 22:38:07

@ミラ: Hehe. Ez jó. :D
Ezek a lökött művész nevek.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:39:44

@kozi001: a macskának legalább van mentsége.
amúgy azt tudtátok, hogy nem is a macska neve kitty? a gazdája neve.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:39:46

@SelyemSonkaPini: mivel nem rég sajti - múmia liveba futottam ott ment a fröcsögés a tegnapi párbajról is hogy Meli milyen volt hogy hányszor nyúlt meg a képe hogy milyen feje volt. Ha ők lettek volna mennyire nagy show lett volna stb. Még mindig rágódnak a gumicsonton. Gusztustalan proli férgek posványok.

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 22:39:53

@Nyuszomuszo83: Volt egy korszakom, amikor este mindig horrorfilmet nézve tudtam elaludni....

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:41:12

@ミラ: na bakker ezt nem tudtam. Csak egy kispárna huzatom van Hello Kitty-s. Ciki?? :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:41:38

na én is először írok és utána olvasok. emlékekre hagyatkoztam. a macska a kitty, de kitty howaito (kitekert angol-japánul fehér cica)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:41:56

@SelyemSonkaPini: és te mondod hogy beteg vagyok a sorozatgyilkos, bűntényes dokufilmjeimmel???

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:42:18

@Nyuszomuszo83: javítottam magam, rosszul emlékeztem. nekem van pár HK cuccom, szakmai ártalom. byealexes semmi nincs szerencsére.

War of colours 2023.03.06. 22:42:34

@Nyuszomuszo83: gyorsan letöltöttem a Tiktokot és bejelentkeztem én is. Sokkal cukibb volt, mint bent a villában, az arca is egész más. Kedvesen beszélt de nem volt negédes. Ha így viselkedett volna bent Kriszti nem tudott volna nyerni. Lehet, hogy holnap megnézem ha családi kötelezettségek engedik. Hánykor lesz?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:43:23

@ミラ: akkor mégsem vagyok tudatlan mert én úgy tudtam hogy kitty a cica, de merek én egy szakértővel aki érti a nyelvet is vitatkozni?? Az azért csúnya lenne. Meghajlok a tudásod előtt mmkk.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:44:23

@War of colours: nem hallottam sajnos. Addig szerintem bekovetem és akkor értesítést küld a tikitoki.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:45:21

@Nyuszomuszo83: egyet mondok, ne este 10 után bízz benne

2023.03.06. 22:46:32

@SelyemSonkaPini: @Nyuszomuszo83: Igen, biztos ő volt :) Sok nagyágyú meg sem jelent vv 11-re vagy megjelentek, de utána eltűntek... Értem én, hogy szerintük rossz volt az idei, de legalább néha felbukkanhattak volna itt lógni...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:47:38

@Nyuszomuszo83: a Kitty am japánul nem cica. sőt, a howaito is a white szóból származik. ha japánul lenne fehér macska a neve, akkor shironeko lenne, vagy shirokoneko ha kiscica és shironyanchan ha fehér ciculimiculi.
zene csak nektek: youtu.be/EErY75MXYXI

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:47:52

@War of colours: ha végig ezt hozza sima rajt cél, de megtörték, azt mondta folyamatosan stresszelt és a közeg, emberek. Az arca kisimult volt. És nagyon szimpatikus volt hogy így kezelte nem fröcsögve, nem szidva a többit. És furcsa neki Dani es Reni. Szerintem csalódott és jól leplezi szokásához híven de bevallotta nehezen mutatja ki az érzéseit.

naty77 2023.03.06. 22:48:55

@War of colours: én a büdös közepén lakok, szép magyarosan. Nyócker.
De a legtöbb fotó amin szép vagyok az tengerparton készült. :)

War of colours 2023.03.06. 22:49:02

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek! Mennem kell, férjurat le kell kenyerezni ;)

A pasiknak egy szép Kriszti/Meli hátsót kívánok estére, lányoknak egy ööö .... Dani... amelyik részletre vágytok :D

Puszi

kozi001 2023.03.06. 22:50:30

@War of colours: nm. Gondolom ha telóra le van szedve a tiktok, akkor küld értesítőt?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:50:39

@War of colours: menj és kenyerezz most taknyosra vagy... Juj csúnya nyuszi! Öööö legyen szép estéd. Holnap itt tali! :D puszi

2023.03.06. 22:52:06

Köszi a beszámolókat a live-ról. Hajrá Meli! Le Anitával és Renivel!

naty77 2023.03.06. 22:52:26

@War of colours: köszi Dani helyett kaptam saját nyertes verziót ;)
Dani a tiétek

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:52:54

@ミラ: sailor moon-t néztünk többet, hugi imádta a lunáris prizmát. Aztán néztünk Songokut is, sőt az egyik nagyon jó barátom a mai napig rajong érte. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:53:40

@Nyuszomuszo83: én semelyiket. cserébe fejből vágom a junjou romanticát (Google a barinőd)

2023.03.06. 22:54:52

@ミラ: Egyszer amúgy elviszel engem Japánba? *.*

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:56:07

barnának volt ez az egyébként megalapozott elmélete, hogy olyan nő nem nyert még, aki dugott bent, ezért golfozott bent (lukról lukra járt) ugye. akkor kriszti azért volt halálmadár, hogy minél több játékos kiessen?

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:57:31

@ミラ: ajjaj, ez nem az én mesém látom. Tudod kissé konzervatív vagyok. Anya, apa, gyerek. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 22:58:55

@ミラ: ha ezen múlt volna fejbe kettett volna a tubis üveggel kurni Krisztit, és probléma megoldva!!! :Dc

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 22:59:28

@Nyuszomuszo83: hát vagy elég lett volna, ha barna levarrja.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 23:00:38

@ミラ: gyönyörű és nyuszik is ott voltak! :D bekovettelek, de psssszzttt! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 23:01:52

@ミラ: szerintem próbálkozott volna és nem a gyors numera kellett volna Renitől meg Lirostól simán osszejott volna, Krisztnek tetszik barna.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 23:02:18

@Nyuszomuszo83: konkrétan nyusziszigetre megyünk. én voltam már párszor, az utasaim is imádják. lehet venni nyuszicsemegét és azzal etetheted őket.

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 23:03:06

Mára elköszönök tőletek! Örülök hogy itt voltunk! Jó éjszakát és szép álmokat kívánok Nektek! Holnap remélem újra itt tali! :) nyuszi puszi és ölelés!!!

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 23:03:58

@ミラ: imádnám maximálisan hatalmas élmény, amúgy is imádom az állatokat. :)

KékCsöcsűPini 2023.03.06. 23:06:07

@Nyuszomuszo83: Jőéjt Nyuszóka ! Puszi Neked egy megatonna! :)

"amúgy is imádom az állatokat" akkor van esélyem ! :D

2023.03.06. 23:08:49

@ミラ: Királyság, felkeltette az érdeklődésemet. :) Még megkérdezem előtte @Tracero: -t, hogy tervez-e abban az időben elvinni engem valahova

2023.03.06. 23:10:50

A kiválasztást jól elhúzták, de minek... megint bejött a papírforma. A belevalót már nem nézem, nem vagyok kíváncsi Győzi ripacskodására

Nyuszomuszo83 2023.03.06. 23:18:52

@SelyemSonkaPini: jó éjt Pinikém, naná hogy van, mmkk!!! :D

2023.03.06. 23:20:17

@ミラ: Ne aggódj, nem vinném őt magammal ;D
Ő tőlem függetlenül fog jelentkezni az utazásra

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 23:22:53

@VV11Vikcsii: nos, ebben az esetben sajnos véletlenül más időpontra fogom venni neki a jegyet

pomac 2023.03.06. 23:27:03

most jött lövél hogy május 3 tól fizetős lesz az indamail, 2000 forint /hó , azért ez nem kevés ... basszák meg

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 23:30:05

@pomac: a citromail is nemrég jelentette be. nem is kellenek a gmailnek barátok, ha ilyen a konkurencia

pomac 2023.03.06. 23:33:19

@ミラ: na fasza mert citrom is van de azt nem nagyon használom ,de kell a steam miatt :DD

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.06. 23:34:33

@pomac: szív rendesen, aki ilyenekkel regisztrált be mindenhova ahogy pl. az uram. nem is emlékszik már, hova.

pomac 2023.03.06. 23:43:23

@ミラ: oda csak a steam fontos a többi felejtős , de az inda ,azért sok regi van ide de na lehetne olcsóbb is akkor nem érdekelne de így , sok kicsi a hónap végére már luxus lesz .ah ideje lesz szelektálnom :D
és még a hirdetésekre fogják :DD az már nem az én problémám, de nekik az lesz ha szt mondom hogy pá :)

naty77 2023.03.07. 09:11:27

Jó reggelt! mik a hírek?

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 10:01:41

Amúgy itt minden változatlan, bús, borongós lóg az eső lába idő van, versenyt tüsszögünk az irodában hárman, van hogy szinkronban de akad hogy kánonban nyomjuk! Várjuk a 4 órát, hogy hazamehessünk a burokba! :D

Egyfejű 2023.03.07. 10:26:39

@Nyuszomuszo83: Kitartás, Nyuszó!

Előbbiekhez képest csak annyi hír van, hogy itt ma reggelre megint lehavazott! Pár napja takarodott el, nagy örömünkre, erre megint itt van. És felújítanak alattunk, fél 8 óta fúrnak, kopácsolnak, nagyon jó.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 10:42:49

@Egyfejű: Uhh Süsükém, kitartás. Akkor én nem szólok egy szót sem, úgy utálom a havat, én tavaszt akarok, melengető napsütést, vékonyodó ruhákat és kabátot, meleget, szép időt, virágillatot, zöldellő fákat, madárcsicsergést. Napsütésben úszó szobát reggel ami csiklandoz, forró kávé illatát ami az orromba kúszik. Cirógató nappalokat, bársonyos éjszakákat.....

És most felébredtem és hozzáért a seggem a hideg falhoz! :D

Egyfejű 2023.03.07. 10:52:28

@Nyuszomuszo83: :D Hát én szeretem, de csak módjával, és mostmár én is tavaszt akarok, úgyhogy eléggé lekonyultam, mikor reggel kinéztem az ablakon. De végülis, lehet, hogy még rosszabbul esne itthon kuksolni az ágyban, ha odakint hétágra sütne a nap, meg az összes többi.... Ahogy Kriszti mondá: Minden jó, akkor is, ha szar. :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 11:10:23

@Egyfejű: Sárkánylány Te az északi sarkon laksz ? ÉN idén még nem is láttam havat.
Illetve esett egyszer de el is olvadt, mire kikáromkodtam magam miatta :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 11:11:35

@Nyuszomuszo83: Fűben ugrándozó nyuszikat, kefélő gerlepárokat, sírok közt anyókát ki halkan sírogat ... :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 11:12:49

Melina "mindent ugyanúgy csinálnék, mert így önazonos voltam"-ra majd értekezni fogok este, de most nincs időm ! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 11:18:17

@SelyemSonkaPini: annak is megvan a maga keserédes bája, de nem szeretem a halált....
Fűben ugráló és heverő nyuszikat, akik kefélnek! :D :D :D
Nagyon szerettem gyerekkoromban a Téli tücsök meséit- nem tudom hallottatok e róla ? Csukás István írta. Minden nap egy betű ami a téli tücsköt aki egy hátizsákban érkezett egy szobába, a régi írógépre ugrálva minden alkalommal egy-egy betűt nyom le a hófehér papírra. A hátizsák amiben érkezett zsálya illatú és őt emlékezteti arra ahonnan érkezett. A betűk a végén egy mondatot formálnak meg.... TAVASZT AKAROK! csodálatos könyv mind felnőttnek, mind gyereknek! :) Hát most én is kicsit így vagyok! :)

Találtam pár Jo nesbo könyvet pdf-ben amit Kipcsák Harcos ajánlott. Lesz mit olvassak! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 11:21:30

Megkövezem magam, a szigetre vágyom jön ki. Én meg tavaszt akarok! Ma nagyon! Ehh ehelyett megint hülye e-learninges marhaságokat nyomok és elveszi az agyam. Jobban járnék másra fókuszálnék! :D

Itt a téli tücsök meséi:

konyvtar.dia.hu/html/muvek/CSUKAS/csukas00648_kv.html

naty77 2023.03.07. 11:22:30

@Nyuszomuszo83: A Téli tücsök már kötelező olvasmány. de nekem kimaradt, csak a gyerekek olvasták.

legyen napfény és meleg. épp postán voltam, odafagytam a buszmegállóhoz. :(

mindjárt elolvasom a cikkeket, köszi!

Pini neked feketepont. :(

naty77 2023.03.07. 11:23:01

@Egyfejű: jobbulást és jobb időt meg csendet!

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 11:27:18

@naty77: Téééényleg??? Kötelező olvasmány? Végre valami értelmes! Az egy olyan szívmelengető mese. Nem hosszú, de annyira jóóóó! De jó hogy ezt is tudom. Kösziiii!
Itt annyira nincs hideg most. Csak olyan bús, borongós, lóg az eső lába, idő van, amikor fejre kell húzni a takarót és bebújni a jó meleg ágyba! :D

@Egyfejű: Süsükém, mindennek eljön az ideje, én azt szoktam mondani: de jó hogy ekkora szarban vagyok, de legalább nem hullámzik. Dehogynem! Fel a fejjel és gyógyulj, most ez a legfontosabb!!!!

Egyfejű 2023.03.07. 11:35:29

@SelyemSonkaPini: Majdnem :) De pár napon belül itt is elolvad valószínűleg - vagy nem :D
@Nyuszomuszo83: Téli tücsköt imádtam! És Nesbo is jó!

sogeking 2023.03.07. 11:43:02

@Balu30: na jó :) én meg tőlük vártam érdekes és szórakoztató VV-t...
naivságommal csak az éles eszem vetekedhet

ThorTheGodofThunder 2023.03.07. 11:43:37

@sogeking: te mindig olyan jókat hozol. :)

Balu30 2023.03.07. 11:44:52

@sogeking: Lisszát én is "pártoltam" egy időn át........hiba volt

sogeking 2023.03.07. 11:45:52

ha valakinek van valami ötlete, VV helyett mi lehetne téma itt, ne tartsa magába :)
film, sorozat, könyv hogyvolt?? hmm?

naty77 2023.03.07. 11:49:06

@sogeking: olvasom a Chris Cartereket, már 4. rész, de szerintem ennyi borzalomról kevesen akarnak hallani. azonkívül pedig panelekből dolgozik az író, minden könyvben benne van rengeteg azonos szövegrész, hogy aki nem olvasta az előző részeket is felvehesse a fonalat.

naty77 2023.03.07. 11:50:34

én most az irodai székekből írok hogyvoltot, vagyis hogyvannak, kell-e új valakinek, én vagyok tárgyi eszköz felelős is az IT-n kívül az irodában.

naty77 2023.03.07. 11:51:43

de valaki írhatna hogyvoltot a gyermekemnek informatikai tudományokból, valami bss meg c# rácsszerkezetekről..... :D

LaciHogyVoltol 2023.03.07. 11:52:59

Végére csak bebizonyosodik, hogy Melina volt bent az egyetlen normális:
-Nem tudom mi játszódik le egy Ákos fejében, amikor Bibivel rendezni akarja a kapcsolatát, Melinával nem...
-Szintén nem tudom melyik szánalmasabb, ha Reni-Dani csak 5 perc hírnévért játsza meg ezt a kapcsolatot, vagy ha mindkettő pitiáner sértettségből képes volt ebbe belemenni azalatt a 24 ÓRA (!) leforgása alatt, amíg Reni már villán kívül volt, de Melina még villán belül.

Az meg megint nagyon szomorú a magyar társadalomra nézve, hogy ekkora útóélete van a "nem ölellek meg, de kezet fogod veled", annyira nincs itthon kultúrája a személyes space-nek meg a "consent"-nek (bocsi, ezekre nem tudok szebb magyar szót). Ha valakit nem bírok az ne fogdosson (Barna) és ne ölelgessen (Kriszti), illetve ne akarjon pszichoanalizálni egy önjelölt pszichológus, aki inkább pszichopata (Kriszti), illetve ne akarjon velem lelkizni olyan, akivel kölcsönösen rosszul vagyunk egymástól (szintén Kriszti). És ezek ügyében mindben az egyénne 100% joga van döntést hozni, nagyon szomorú, hogy mi még nem értünk el oda, hogy ezt elfogadjuk, ezért van itthon még mindig kultúrája a toxikus maszkulinitásnak meg a családon belüli / párkapcsolaton belüli erőszaknak...

sogeking 2023.03.07. 11:58:32

@naty77: arról is lehetne :) milyen irodai széket ajánlanál az egyes villalakóknak
redditen volt valami hasonló ágyakkal - kinek milyen ágya lenne, ami a karakteréhez passzol...

@SZIGMA: azért ne tűnj el teljesen,
főleg, mivel téged teszlek felelőssé elborultabb agyi szüleményeimért :)

sogeking 2023.03.07. 11:59:33

@Balu30: elképzelhető, hogy igazából sokkal 'mocsáribbak', mint amit bent mutattak...

naty77 2023.03.07. 11:59:52

@LaciHogyVoltol: személyes tér talán jó, legalábbis én utálom ha belépnek a személyes terembe. nem is pusziszkodok senkivel ha ezt már megbeszéltük, mert elsőre nem akarom megsérteni.

naty77 2023.03.07. 12:01:44

@sogeking: most hogy végigjártam és kipróbáltam huszoniksz széket, merthogy költöztetnek és ahová megyek nincs szék, újt kapok., azt kell mondjam egyedül az emagra x5 x8 vagy yoga de a lényeg az emagra a jó márka.
csakhogy ezek bruttó 200e. khm...
de a deréktámasza miatt megéri az árát, nem lesz hátfájás

Fálki 2023.03.07. 12:24:40

@Nyuszomuszo83: Ha te így kenyerezel, akkor csak kellene küldenem még egy dickpicet, hátha ... :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:28:17

@naty77: Azért jól haladsz! Igen Carter sajátos stílusa hogy aki nem sorrendben olvassa a könyveit az is kap utalást és képet az előzményekre, a szereplők kinézetére. Ha a 4.-nél jársz akkor az egyik legborzalmasabb éppen. (Hasonló a Rongybaba is, de az rendes könyvben van meg nekem) . Rengeteg brutalitás van ezekben a könyvekben nem hiába irtam anno hogy erős idegzet kell hozzá, de én remélem hogy ezeket senki, de tényleg, soha senki nem valósítja meg. Tegnap én a 8-at olvastam este, bevallom párszor félre kellett tegyem, mert túl jól láttam a képet magam előtt és beleborzongtam. :)
Személyes tér. Én sem vagyok egy nagy puszilgatós típus barátokkal, ölelés inkább, számomra az bensőségesebb, ha baráttal akivel nem minden nap találkozom, megölel.
A hugom a homlokpuszit preferálja pl még tőlünk is, barátokkal nincs is puszi.

@sogeking: Nem tudom, itt most csak jönnek a dolgok, amit találunk megosszuk. :) Nekem amúgy mindegy, örülök hogy még nem széledt szét a tömeg. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:30:45

@Fálki #TeamKriszti: most miért buktatod le magunk? Hát a dickpicket csak nekem küldted nem? És azt mondod még egyet kell küldj? Miért az első nem a tiéd volt? Pedig.... :O Olyan kenyeret dagasztok hogy még! :D

naty77 2023.03.07. 12:32:20

@Nyuszomuszo83: hát nekem nem küldött az tuti. :D
bár megígérte hogy élőben megmutatja. hihi. naaa ne gondoljatok semmi huncutra, a nudin akarunk találkozni.
most nagyon röhögök

SZIGMA 2023.03.07. 12:32:21

@LaciHogyVoltol: ""nem ölellek meg, de kezet fogod veled""

Melina betartotta a fair-play szabályait és gratulált Krisztinek, ahogyan ilyenkor illik. Ráadásul most is teljesen "önazonos" volt, ilyen volt a kapcsolatuk és kész.

Sem Kriszti, sem a hőbörgők nem értik, hogy ez így korrekt. Ha megölelte volna, az lenne a baj, hogy milyen álszent, eddig fújt rá, most meg ölelgeti. Kriszti sajnos soha nem fogja belátni a régi mondás igazságát: "Jobb egy őszinte ellenség, mint egy hazug barát." (nyilván ez most furcsán jön ki, mert nem ellenségek, pusztán ellenfelek voltak)
Meli nem fogja keresni, nem fog pénzt kölcsönkérni, nem fizetteti vele az italokat a bulikban és nem fogja taccsra tenni érzelmileg ilyen-olyan "árulásokkal".

Fálki 2023.03.07. 12:33:18

@Nyuszomuszo83: Akkor szombaton jövök.. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:34:01

@naty77: juj akkor te előnyben vagy. Én már nem hiszek a képeknek. Photospop, szépítés, faszapp :D (azért az a bemutatkozás érdekes lenne a nudin :D ) Jaj ezt elképzeltem, nagyon röhögök! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:35:50

@Fálki #TeamKriszti: küldj egy baglyot mikor érkezel, hogy a hozzávalókat összekészítsem a kenyérhez! Várlak <3 :D :D :D

SZIGMA 2023.03.07. 12:37:47

@sogeking: Itt vagyok még read-only-ban, tervben volt egy szolidan elvetemült iromány a kapitányról, akit megviselt, hogy véget ért a VV, de letettem róla, pedig PDP megint kimondta volna az EKG-t. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:39:13

@SZIGMA: neeeee, hozd, imádom az irományaid! KÉÉÉÉÉJJJJLLLLLLEEEEK! :D

naty77 2023.03.07. 12:39:28

@Nyuszomuszo83: Ti privát bulit tartotok. naaa
ha teszel hozzá egy kis helyi borocskát, akkor innen is indul a sereg. :D

naty77 2023.03.07. 12:39:57

@SZIGMA: tessék írni aktívan!

naty77 2023.03.07. 12:42:12

@Nyuszomuszo83: faszapp, várjunk erről lemaradtam, ez a hátránya a hosszútávú kapcsolatnak ilyen izgalmakból kimaradok. :D
tudnak szépíteni nagyítani meg ilyenek vele?

hozzáteszem renegeteg olyan ismerősöm van akit még sose láttam ruhában, de mégsem tudnám részletezni altesti adottságait. a ciciket megnézem a fütyiket nem. :DDD

azt pedig 1 mp alatt megmondom ki meleg a pasik közül. azok nem nézik meg a cicim.

szép a nudista élet.

Balu30 2023.03.07. 12:43:11

@SZIGMA: isten mentsd hogy védjem Krisztit, de ő annyira nem is hőbörög a kézfogáson, inkább a szektájának tagjai

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:45:02

@naty77: Bor mindig van otthon csak úgy halkan megjegyzem, fehér is vörös is rosé is. Most van eperborom is. Az hogy én nem iszom és nem vagyok nagy rajongója a bornak, az nem jelenti, hogy a barátnőim sem, mivel tökéletes vendéglátó vagyok- nem én mondtam- így senki nem marad éhes vagy szomjas nálam! :D :D
De Fálkival a mi privát bulink másra összpontosul! Kenyeret dagsztunk, ,mesterkurzust tartok :D

naty77 2023.03.07. 12:46:30

@Nyuszomuszo83: azért valami fotót kérünk a buliról, legalább a kenyeret

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:47:36

@naty77: Persze a melegek a férjed nézik, ez már egyértelmű melyik páylán játszanak.
De basszus ezt hogy bírod hogy ne nézd meg a pasik farkát???? Amilyen állat vagyok elsőre én pirulnék, aztán megszoknám és kielemezném....Hús-vér, forma stb. :D :D :D
De komolyan érdekel, hogy csinálod??????

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:49:15

@naty77: Azt tudok küldeni szoktam fotózni hogy lássam honnan indultam és hova jutottam kenyérsütés terén! Megélem az érzéseim benne. :D Úgyhogy bármikor csatolok neked képet a gluténmentes kenyérről :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:50:23

@naty77: De írtam neked, ha felém jársz keress meg mindenképpen!!!!!

SZIGMA 2023.03.07. 12:50:24

@Balu30: Tiszta sor, akkor, abban a pillanatban látszott rajta, hogy megdöbbent egy pillanatra, mert arra számított, hogy most már öribarik lesznek, Melina meg hátralépett, kezet fogott és ment a bőröndért.
Krisztinek meg volt mit megélnie, ez rögtön elpárolgott a levegőbe.

SZIGMA 2023.03.07. 12:56:30

@Nyuszomuszo83: @naty77: Megnézem mit tehetek. A kiindulás megvolt, pár poén is akadt, de a vége nem volt meg sehogyse, úgyhogy elraktam az ötleteket szűkösebb időkre. Leporolom, aztán meglátom, méltó lezárása lenne a VVHV 11-nek, ha összejönne.

Néztem közben milyen egyéb trash lenne, a Milf Manorba épp csak belekukkantottam, de szerintem maradok az eredeti pornóverziónál, ez így elég vérszegény. :)

naty77 2023.03.07. 12:58:03

@Nyuszomuszo83: aki nem jár nudista strandra nem tudja elképzelni, de kicsit sem érdekel a meztelenség maga. nem nézegetjük egymást. nyilván ha ránézek látom, de kevés ember van, akit konkrétan vizslatok.
néha egy-egy extrém dolog megfogja a szemem, mint testékszerek (volt egy fickó ezer biszbasszal a nemi szervében, máig nem tudom hogy tudja használni, de két gyereke is született mióta ismerem) vagy egy érdekes tetkó vagy egy térdig leérő pocak tanulmányozása azért megesik.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 12:58:42

@SZIGMA: hogy őszinte legyek, nagyon is normális volt a reakciója Melinek, én lehet odabesztam volna, hogy na szefós sikerült, rohaggy meg! :D És örüljön Zizi hogy kezet fogott vele. Volt benne tisztelet és illem. És utána a belevalót is végigvitte egy könny nélkül. Ki lett volna erre képes? De most komolyan, egyrészt nem nyert második lett, majd kapta a savazást, bántás újra, mintha benn nem kapta volna, utána ott maradt valameddig a bulin és bírta. Nem borult ki. Lehet pszichopata a csaj érzelmek nélkül, de bevallotta nehezen mutatja ki az érzéseit. Hát én lehet kétszer a földhöz vertem volna magam, de a sírás garantált lett volna a részemről. Kőkemény Melina, ami nem biztos hogy szar dolog egy olyan világban ahol simán eltaposnak mint a tyúkszart ha látják rajtad gyenge vagy. Az hogy egy szefóst akart a retek tudtuk már januártól. Tűz és víz a két lány. Az egyik maga a kőkemény acél a másik az olvadt sajt. Meli állta a sarat Kriszti mást sem csinált csak megtörve tutult mindenen. Lehet nem volt jó Melina taktikája, lehet sokszor hibázott, lehet az arca néha egy képregény volt, és nem vagyok a Melina imádók főpapnője, egyikkel sem ülnék le egy kávéra, de akkor is inkább egy Meli. A tegnapi tiktokos élőjén pedig egy normális mosolygós emberi arcot mutatott.

2023.03.07. 13:04:30

@sogeking: Mindenki elkezdi nézni a HxH-t az elejétől a végéig, aztán hajrá Hisoka. Vagy ha senkinek sincs kedve feliratot olvasni, akkor jöhet az alkotó másik műve, a YYH. (Teljes neveket nem merek leírni, nehogy kiderüljön miket nézegetek néha)
@LaciHogyVoltol: "Melina volt bent az egyetlen normális" Ezzel nem értek egyet teljesen, Melina sem volt normális. Akik legközelebb álltak a normálishoz, az Dani és Henrik, bár az utóbbiból nagyon keveset láttunk, így nem biztos. Dani reakciója teljesen emberi és érthető volt, még akkor is, ha kicsinyes volt a bosszú. Megalázva érezte magát, mivel Meli a kiesése után egy héttel már Barnával aludt és ölelkezett. Szerintem ez nem a Renátó-féle beteges féltékenység, hanem a legtöbb férfi így reagált volna. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szeretem Melit.
@SZIGMA: Teljes EKG
@naty77: Elnézést kérek a zaklatásért. De akkor te Fantom Brigád tagnak tartod magad? Azért kérdezem, mert ma/holnap megírom az utolsó jelentéseket

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:05:03

@naty77: egyetlen ilyen élményem van és az sem nudi., monokini Barátaimmal egy bányatónál voltunk. Senki nem volt rajtunk kívül, csak egy pasi a homokkotróval dolgozott.
5-en voltunk, 3-om lány és 2 fiú. néptáncosok voltunk. Ha a harisnya csúszott a fiúk kúsztak az alsószoknyák alá rángatni a harisnyákat, egymás előtt öltöztünk át, segítettek a fiúk is öltözni. Így jött az ötlet magunk vagyunk a fiúkat nem fogja izgatni. Vegyük le a bikini felsőt!
Feküdtünk a homokos parton hason. Majd csörgött a telefonom és felültem, majd felálltam hogy beszélhessek valakivel telefonon. Arra lettem figyelmes hogy a homokkotró elkezd vészesen a vízbe hajtani. Emberünk belőle engem bámul dülledt szemekkel, a fiúk ordítanak, hogy ember az már a víz, nem sokon múlt hogy boruljon az egész. Azon a részen kb 4-5 méter mély volt a víz. Mi sem fürdeni jártunk csak napozni! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:09:01

@VV11Vikcsii: az én meglátásom, ha egy férfi nem szereti a nőt akkor kenterbe leszarja hogy a nő kivel flörtöl mit csinál akár le is feküdhet mással. Ha van érzelem akkor kialakul mindenkinél egyfajta birtoklási vágy, vagy erősebb vagy gyengébb. Ha ilyen esetben felmerül a féltékenység akkor ez a birtoklási vágy kicsúcsosodik ebből lesznek a veszekedések, vádaskodások. Ha nem ad egy nő okot a féltékenységre ez az érzés szunnyad. Teljesen normális reakció Dani részéről a sértettség a férfiúi büszkeségét Melina megalázta, hiszen egy ágyban volt az ellenséggel!

2023.03.07. 13:14:56

@Nyuszomuszo83: Jó kis történet, megbabonázod az embereket :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:15:58

@VV11Vikcsii: jah, azért vagyok egyedül! :S

naty77 2023.03.07. 13:16:16

@VV11Vikcsii: azt mondtátok közétek való vagyok, úgyhogy legyen úgy. :D bármilyen beszervezést szívesen átélek.

naty77 2023.03.07. 13:18:31

@Nyuszomuszo83: nem mindenki birtoklási vágyas, én például imádok flörtölni, az éltet, megállás nélkül nyomom és a férjem kifejezetten élvezi. szórakoztatja is, teszik neki, hogy a nője tetszik másoknak és azt mondja az én felpörgésem meg ő aratja le, csak jól jár.

de van aki itt sem áll meg, és szereti mással látni a párját.

én birtoklós vagyok.

2023.03.07. 13:27:07

@Nyuszomuszo83: Ha egyszer megvalósul egy személyes találkozó, akkor lesz sok jelölt. Pl. Pini, Balu30. Lehet, hogy köztük lesz az ideális ;)
@naty77: Oké :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:28:36

@naty77: én maximálisan, míg tudom csak az enyém mint az anyatigris védem,, harcolok, küzdök, aztán mikor érzem már nem az enyém elengedem. Van egy határ míg flörtölhet kedvesen aztán már nem. Én nem flörtölök, beszólás oké, a szám marad, de határ van és igyekszem nem átlépni. A nyitott kapcsolatok is furcsák nekem, de elfogadom, együtt de mégis külön. Szerető voltam már de annyira az sem éltetett, pedig szabad voltam akkor mellette, de ő ezt nem így gondolta. Én vállalom, ha szeret, engem szeressen, és nem vakság, hűség, de azért ne azt lássam hogy szinte megdug egy nőt a szemével.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:30:01

@VV11Vikcsii: Ahhoz tettek is kellenek, a szavak csak szavak...:)

LaciHogyVoltol 2023.03.07. 13:32:26

@Nyuszomuszo83: Én ezt annyival egészíteném ki, hogy sok férfinál szerintem ez érzelmek nélkül is működik teljesen egó alapon. Az "aki az enyém -még ha én nem is szeretem- az ne legyen másé mentalitás.
Pl. szerintem Barnát is az vonzotta annyira Melinában, hogy ő elég látványosan nem akart tőle semmit az elejétől, sőt, még egy másik hímet elé is helyezett a rangsorban, na annak az egoista baromnak az egója ezt nagyon nem engedte benyelni, ezért kostatott annyira Melina után és ezért örült annyira, hogy a végén sikerült egy kis szart csempészni a Meli-Dani palacsintába...

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 13:38:07

@LaciHogyVoltol: Igazad van, igen, jobban belegondolva. Ego hogy nekem nem kell de másé se legyen mert elővehetem bármikor ha ámítom és szépen beszélek vele, de ne legyen másé, mert akkor mivel fogok játszani, mikor senki nincs éppen??? Önző, egoista hozzáállás.

War of colours 2023.03.07. 14:27:04

sziasztok!

@sogeking: nagyon hasonlít a zenei ízlésünk ;) mármint, ha ezek tényleg tetszenek, és nem csak trollkodsz :D :D

@SZIGMA: egyetértek, megadta neki, ami az illem kívánt de nem volt álszent, ami mellesleg Kriszti is és a mocsár oldal is sokszor volt a játék során.

@LaciHogyVoltol: ez a komment egy tökéletes alapja lenne szociológia és/vagy kriminalisztika szakon előadott órán, de még jogon is érintettük az áldozat elemzesésnél. NAgyon egyetértek vele.. és erre ráfűzném a szakember véleményét mivel sokszor elmondtuk, mi nem vagyunk szakemberek de úgy gondoljuk, hogy...

ezért nyert Kriszti..

"Ha valami, ami megbotránkoztató, sokakat megmozgat, akkor érvényesül a csordaszellem. Mindenki el akarja fogadni, mert így lelkileg feldolgozhatóbb, ezért inkább egyetértenek vele – mondta a Blikknek dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus."

ÉS ezért kell felkeresnie egy szakembert a nyeremény után...

"– Ilyenkor fellazul a fékrendszer, az ember azt gondolja, bármit megtehet, övé a világ. De ez az ábránd csalóka – emelte ki a szakember.

Egy egészséges lelkületű embert is megboríthat a sok pénz vagy a hirtelen jött figyelem. Ahhoz, hogy ezt feldolgozza és ne sérüljön, konkrét tervezés, keretezés és célkitűzés szükséges már a kezdetektől. Érdemes felkeresnie egy szakembert."

És én pont a fentiek és a saját életemben jelenlévő Kriszti miatt nem fogok egyetérteni soha ezzel az eredménnyel. Mert az ilyen győzelemmel legitimizáljuk/jutalmazzuk a betegséget, abnormalitást, pedig a betegségtudat felvállalását és a kezelés elfogadását kéne jutalmazni!

evacat 2023.03.07. 14:44:17

@SZIGMA: Egyébként a döntőben majdnem kimondta. /PDP az EKG-t/
Az egyik zárásnál, amikor az igalomfokozó mondatok és zene mennek,
akkor valami olyasmit mondott, hogy jaj, annyira ver a szivem.

Vártam, hogy ma most a végén csak megteszi. De nem.
Szerintem lehet, hogy ez nekünk szóló kis fricska volt?

War of colours 2023.03.07. 14:45:14

ha hozta már NYuszó, bocsesz,

Meg kell mondjam önmagához képest összeszedett vol, csak kétszer könnyezett és csuklott el a hangja. Nálam feljebb jött egy hajszálnyit. :D :D

www.reddit.com/r/VV11/comments/11kwqm7/kriszti_az_reggeliben/

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 14:50:20

@SelyemSonkaPini: Pinikém írtam privátbn, nem nem, a cicijeim, nem is a popsim! Olvasd el!!! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 14:51:43

@War of colours: nem hoztam, ezt nem láttam. Blikket meg hir24et hoztam ma csak! :D kösziiiiii!!! :)

sogeking 2023.03.07. 15:00:57

@War of colours: abszolút mindenféle zenét szeretek, ezek ilyen VV utáni csalódásra való jó hangulatúak :)

Melinának is küldöm, főleg az elejét
www.youtube.com/watch?v=oMn32H1MlTo
(Szentivánéji álom - Oberon dala)

SZIGMA 2023.03.07. 15:05:30

@evacat: Az lehet, hogy szórakozott velünk, de az irományaimban akkor is kimondatom vele. :)

War of colours 2023.03.07. 15:12:42

@sogeking: annyival egészíteném ki, hogy elcseszték, sokan vele együtt ;)

@Balu30: lehet, rá már csak homályosan emlékszem :D túl rég volt, Ezekre sem fogok emlékezni, néhány hónap múlva, némelyikükre meg már hetek múlva sem. Hacsak valamelyik nem ragad meg a celeb/sztér/zenei világban. Bár őszintén szólva, több, mint húsz év távlatából Majka sem úgy ugrik be, mint egykori vv-s :D :D :D

Gia 2023.03.07. 15:17:32

Krisztinél a kupi mindig lételem volt:
kepkuldes.com/image/xjnIul

LaciHogyVoltol 2023.03.07. 15:30:36

@Gia: Ez csak az igénytelenség egy újabb kivetülése...ha a tekói meg a haja nem lett volna elég árulkodó jel...

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 15:30:54

@Gia: Jaj engem összenyomna ez a sok minden, pedig én is régebben minden szart őrizgettem, de nem volt kupleráj kinézete. Mindig azt mondom, akinek kupi van a lelkében kupi van a környezetében is. És sajnos ő elég keszekusza.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 15:32:42

Azért a kiürült borosüvegek elég árulkodóak mögötte! :D

naty77 2023.03.07. 15:45:15

@Nyuszomuszo83: kiürült borosüveg nálunk is szokott lenni. :)

Gia 2023.03.07. 15:46:57

Meli tök jól veszi az akadályokat kint is,senkit nem szid a villatársai közül.Szerencsére legalább annyian szeretik,mint amennyien utálják,így sokan erősítik.Nagyon a hátán vitte a showt,így Anikó példáján kiindulva belőle is kinevelhetnének egy műsorvezetőt.Anikó se sokkal okosabb,mégis sikerült neki.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 15:54:50

Nem olyannak ismertelek meg aki benn a szobában, akár egy görbe este után is bennhagyja és még fotózza is magát, miközben látszik a háttérben. Szerintem Te pont a tisztaság és pedantéria embere vagy! :) Távol áll ez tőled!

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 15:56:09

@Gia: Az lenne a legnagyobb fricska ezeknek! :) Én drukkolok azért halkan neki! Nem szeretem, nem utálom, de legyen sikere és boldogsága!

Ma szíves bocs vagyok! :D

Gia 2023.03.07. 16:03:57

Ákosnak legyen brand a nevéből,Krisztiék legyenek a Nyerő párosban,Melinek meg legyen Melina showja.Az összes többi eltűnhet a süllyesztőben.Még Dani is,ha már becsicskult a többieknek.

Gia 2023.03.07. 16:17:48

Olyan szépeket ír ez a lány..Ja,nem.
kepkuldes.com/image/xjM25u

Tracero 2023.03.07. 16:42:20

@SZIGMA: plusz egy szavazat, hogy folytasd a hős eposzt :D aztán majd rád csatlakozunk :D

Tracero 2023.03.07. 16:43:56

@kozi001: édes kis Pácz cicát, azé ütném a kalapjával, amíg mozog :D Krisztit úgy tűnik leszedálták, mire nyilatkozott, mert egész szimpatikusan válaszolgatott :)

Balu30 2023.03.07. 16:47:15

@Gia: Krisztiék? Ki a többes szám?

SZIGMA 2023.03.07. 16:49:59

@Tracero: a férjedet nem zavarná ez a rácsatlakozás? :) nem akarok tarkónb@szást :)
Nem hős eposz, bár alakulgat, meglátom mit tudok kihozni belőle

SZIGMA 2023.03.07. 16:51:08

@Balu30: gondolom a kinti barátja, ha le nem cserélte közben Barnára, akkor majd vele :)

LaciHogyVoltol 2023.03.07. 16:53:02

@SZIGMA: Uhhh...remélem ezt nem gondoltátok komolyan.
Egy klasszikus bántalmazó (Barna) meg egy lelkisérült (Kriszti) egy éles verseny szituációban? Annak nagyon csúnya vége lenne...

Gia 2023.03.07. 16:57:59

@Balu30: Igen,Kriszti és a restaurátor párja.

SZIGMA 2023.03.07. 17:08:26

@LaciHogyVoltol: nyilván nem kívánok senkinek ilyet (Barnát), főleg nem Krisztinek

Tracero 2023.03.07. 17:11:58

@Gia: arra a pasira azé kíváncsi lennék. Meg a köztük lévő dinamikára, meg hogy hogy kezeli Krisztit, ha éppen leolvad :)

Gia 2023.03.07. 17:14:54

Kriszti merészebben.Ajánlanám Fálki figyelmébe,bár nem hamupopós kép.:
kepkuldes.com/image/xjk7dt

Tracero 2023.03.07. 17:17:46

@Gia: hű, de jó ez a kép :) csak a szemgolyójával kezdhettek volna valamit :D úgy néz ki mint az Evil dead -ben a démonoké :D

Gia 2023.03.07. 17:17:49

Más.Baukó Éva nyílt és velős levele Alkeszkoszhoz:

"Hazugságokkal színpadra kerülni nem nagy teljesítmény

Gia 2023.03.07. 17:18:32

@Tracero: Több hasonló képe is van,de ezen a legjobb.

SZIGMA 2023.03.07. 17:18:43

@Gia: Köszi, ez jó kép! :)

Mindjárt jön majd Fálki haverja a mellnagyobbítással... :)

szánentáli 2023.03.07. 17:50:20

@Gia: bennem a félmeztelen baba a szekrény tetején is kèrdéseket vet fel :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 18:50:23

@Gia: ez friss balhé vagy a múltkori mikor perre is mentek???
Két bohóc.
Közben sütök főzök. Enni kell, aztán holnap nőnap ugye. És minálunk az a szokás hogy a fijúk hozzák a virágot mi a sütit. Úgyhogy lesz sok süti. Én csinálom nekik a vaniliapudingos cseresznyeszószos GM LM pitét... A családnak meg magamnak chilisbabot. De kurva nagy adag lett

naty77 2023.03.07. 18:56:22

Alekosz a fókuszban

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 19:00:23

@Gia: akkor kiújult a harc, ismét vihar a biliben és megromlott az édes túró. Tele lesz velük holnp az összes bulvárlap. :D

Gia 2023.03.07. 19:43:46

@Nyuszomuszo83: Nálad is eltűnt Vv Éva levele?

kipcsak harcos 2023.03.07. 19:44:12

@naty77: remélem Nyuszó látta XD
Szinte minden lényegi vonását felvonultatta Soge kedvence LOL

Gia 2023.03.07. 19:45:18

Kiderült,hogy Dani csak 173cm mély.No még ez is.:-)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 19:47:39

@Gia: jé csak az első mondat maradt meg :O

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 19:48:57

@Gia: mondtam én hogy nem lehet 175
@kipcsak harcos #TeamKriszti: láttam a levelet ha arra gondolsz! :D

Gia 2023.03.07. 19:52:31

@Nyuszomuszo83: Nekem is gyanús volt,hogy csak akkorka,mint én.Ráadásul bárhová leül begörbíti a hátát és gnóm lesz.A riportszoba foteljéből is alig látszott ki.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 19:55:41

@Gia: sőt most ugrott be, 178 volt írva. Már sajnos nem tudom ki szedte össze, Laci talán, hogy 178 cm. De nem tűnt soha annyinak.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 19:56:17

@Gia: de hogy - hogy eltűnt a levél. Blogmoci tán?? Nem értem.

kipcsak harcos 2023.03.07. 20:10:32

@Nyuszomuszo83: milyen levelet?
Én a Fókuszban idétlenkedő Alekoszra gondoltam.

War of colours 2023.03.07. 20:11:13

Milyen levélre céloztok?

kipcsak harcos 2023.03.07. 20:13:48

@Nyuszomuszo83: Melina az atalapján 28 éves hazudja magát és 176 cm-esnek.
rtl.hu/valovilag/vv-melina-adatlap

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:15:57

@kipcsak harcos #TeamKriszti: de Dani 178nak és 173 5 centi az 5 centi! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:16:51

@War of colours: Gia kitette Bauko levelét amit baleknak irt gwcere és csak az első mondata maradt meg a levélnek

kipcsak harcos 2023.03.07. 20:18:42

@Nyuszomuszo83: nagy vendéglátás lesz?
Ciki, nem ciki:
üdvözlök minden itteni lányt nőnap alkalmából! :)
:flowers:

2023.03.07. 20:25:35

@evacat: De akkor Barna is tolt egy EKG-t, nem? Ezek szerint régebben olvasta a hogyvoltot és lehet, hogy most, amikor visszanézi az elejétől, közben vvhv-t is fog olvasni. Pár hét és ezt a kommentet is el fogja olvasni.
Mindannyian kórusban: Üdvözlünk VV Barna!

kozi001 2023.03.07. 20:28:50

@kipcsak harcos #TeamKriszti: BAlekosz? Milyen ügy kapcsán ?
Most épp rendőrőkkel, Lagzi Lajcsival meg Baukó Évával van balhéja!

Gia 2023.03.07. 20:32:22

@kozi001: Még egyszer hozom a levelet,amit Éva írt Aleknak.Nem tudom meddig lesz látható.

Hazugságokkal színpadra kerülni nem nagy teljesítmény

2023.03.07. 20:33:39

@Gia: Az emojik miatt törlődött. Most is fog egy idő után.

evacat 2023.03.07. 20:34:28

@VV11Vikcsii: Barna ekg-ját nem láttam. Bár nem lepne meg, ha tényleg előzetes felkészülésében a hogyvolt is benne lett volna.

Keveset tudunk mi róla. Lehetnek érdekességek az életében. pl. mitől van jól eleresztve. Drága moci. A Sajti párbaj előtt a live-ban mesélte, hogy neki márkás ruhái, egyéb dolgai vannak, amiket ide nem hozott be. Elment és bevásárolt kommersz cuccokat, amiket aztán simán itthagy, majd vigyék el a hajléktalanoknak.
Rico hordott is ezt-azt utána. De a márkás cipőit berakta a bőröndbe.

Mivel foglalkozott Svájcban. Mert az itthoni programszervezésből erre nem futotta.

Nem fogja visszanézni visszaolvasni szerintem. Most nincs rá ideje, Lubickol a népszerűségben, buli-haverok-fanta. Később meg már nem fogja érdekelni.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:34:29

@kipcsak harcos #TeamKriszti: holnap nem jössz?? :D kösziiiiii!!!!
Nem, a chilisbab magunknak. A süti a fiúnak készült az irodába. :) Tavaly felújítottam, konyhám sem volt ekkora. Most muszáj volt süssek valamit! :)

naty77 2023.03.07. 20:39:18

@kipcsak harcos #TeamKriszti: nem holnap van nőnap vagy időutazó vagy? :)
Köszönöm én örülök a kedvességnek. Szivecske

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:40:47

@evacat: azt mondta program szervező. Én asszocialok area hogy a piros lámpás negyedben. De lehet a nagy ő után gigolo is. Tényleg én sem értettem hogy miből van ennyi pénzük. Reninek is drága alapozó, tetkók, nem volt olyan akin ne lett volna egy sem (vagy Riconak nincs, nem nagyon néztem a bojler testét) nem úgy tűnt egyik sem hogy szerény körülmények közül érkezett volna ide...

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:41:24

@VV11Vikcsii: jaaaa basszus ez eszembe sem jutott

Gia 2023.03.07. 20:41:40

@evacat: Olvastam olyan teóriát,hogy Barna örömfiú volt Svájcban és hölgyek és urak is megrendelhették.De fix bizonyíték nincs rá.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 20:44:53

@Gia: de totálisan hihető azért. Nekem sem volt fix bizonyíték Lesszi rossz lányok pályafutására és kiderült igaz volt mégis! :D csoda hogy nem kapta fel a bulvár. Bár az egész vvnek nem volt akkora hangja mint a korábbiaknak pedig súlyosabb, megalázóbb és alpáribb volt.

2023.03.07. 20:50:23

@evacat: Nem sokat tanult akkor az itteni kommentekből a játéka alapján :)
Ha már szóba jött nemrég a roma villalakók témája, Radics is kifejezetten jó körülmények között él. Érdekes lenne tudni, hogy miből élnek :) Ha jól tudom, Radics nem dolgozott külföldön
@Gia: Nm. Ha megint törlődni fog, akkor érdemes lesz emojik nélkül kimásolni.

Gia 2023.03.07. 20:51:37

@VV11Vikcsii: Legközelebb úgy lészen!

sogeking 2023.03.07. 20:52:15

én mondtam, hogy kellett volna atomfizikus is :)

sogeking 2023.03.07. 20:53:51

@Nyuszomuszo83: gyümölcstortaaaaaaa? specialitásom (enni)

War of colours 2023.03.07. 20:54:13

@Gia: azt lehet tudni, hogy ez a levél mire volt válasz?

War of colours 2023.03.07. 20:55:34

@kipcsak harcos #TeamKriszti: ez nagyon kedves tőled, köszönjük szépen :)

evacat 2023.03.07. 20:56:25

@Gia: elképzelhető, hogy igaz.
A nagyŐ nem olyan balhés reality mint a VV.
De azért akik kiesnek, azok iránt ott is van némi érdeklődés, főleg a már
nem húsz éves hölgyek körében. Ők hajlandóak nem kevés pénzt áldozni
arra, hogy megjelenjenek a társaságában, és egyéb szolgáltatásait is igénybe
vegyék.

S nem kevés ideig tartózkodhatott odakinn, mert itt valaki az elején jelezte,
hogy a németje igazi svájci dajcs. Apjáról tudunk valamit?

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 20:56:39

Jóestét mindenkinek, kisajakcsók, fitymarágás bla bla bla a szokásosat mindenkinek ! :)

@Nyuszomuszo83: "nem nem, a cicijeim, nem is a popsim! "
Hoppá akkor kizárásos alapon egy maradhat : a pinikéd ! ROHANOK MEGNÉZNI ! :)

War of colours 2023.03.07. 20:57:58

@Tracero: Téged itthon üdvözölhetünk? Vagy még Máltán?

Gia 2023.03.07. 20:59:22

@War of colours: Sajna nem.Balekosz biztos ordasat hazudott megen.

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:00:50

@Tracero: Ki kell ütni 220-val, akkor újrabootol !

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:03:08

@sogeking: nem Soge vaniliapudingos cseresznyeszószos pite! :) csak nektek most képen tudom prezentálni sajnos.
@SelyemSonkaPini: Neem nyert, az sem :D

2023.03.07. 21:05:29

@evacat: Barna Svájcban egy milf nagyŐ kegyeiért küzdött, de a nőnek nem volt sajnos ízlése. Viszont Magyarországon lehetne fordítva: Barna, mint kövi Nagy Ő

War of colours 2023.03.07. 21:05:56

@Gia: nem baj, köszi azért az infót. :)

Valaki látta Meli live-ját? Úgy tudom , volt ma neki.

War of colours 2023.03.07. 21:06:44

@VV11Vikcsii: Jézusom, Barna, mint nagy ő!?!? Hú, szegény lányok (aggódó emoji)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:07:13

@VV11Vikcsii: igazad van Vikcsii de a romák hát hogy fogalmazzak szépen, nagyon nem a legális dolgokból élnek jól, azok akik itthon vannak. Erre felénk a városban is hatalmas autók, pénz, fux (és nem az aranysprayvel lefújt bizsu) és mindenki tudja, hogy drog, kurvák állnak a háttérben. A másik számomra rejtély honnét van jogsijuk mert nem nagyon láttam egyet sem tanuló vezető autóban. :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:07:49

@War of colours: én kerestem és nem találtam. De mindjárt rakukkantok.

War of colours 2023.03.07. 21:08:51

@Nyuszomuszo83: Nyuszó! Hagyd ezt abba, Kriszti segget akarok nyárra. A képeid miatt folyton a hűtőt nyitogatom :D :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:11:46

@SelyemSonkaPini: Igazat mondtál ! Ez tényleg nagyszerű! Hogy már akkor is!
Örülök Neked változatlanul! :)

evacat 2023.03.07. 21:12:17

@VV11Vikcsii: Ennek az ötletnek egy szépséghibája van.

A nagyŐ eredetileg egy gazdag, valamilyen szinten az elithez tartozó, ismert férfi/nő, akinek a kegyeiért szállnak ringbe.

Barna nem gazdag, és a hirneve is elég kétes ahhoz, hogy az aranyásók messzire
elkerüljék.

Gia 2023.03.07. 21:12:37

Hiába van a képen egyedül,nekem Barna legújabb képe is olyan meleges:
kepkuldes.com/image/xr3CTF

2023.03.07. 21:17:39

@Nyuszomuszo83: Rájöttem közben, hogy két lehetőségem van, ha boldogulni szeretnék: vagy lányokat futtatok vagy én magam válok hímringyóvá. Nincs más.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:20:09

@War of colours: bocsánat, nem teszek többet képet, ne hariii :( :( :(
@SelyemSonkaPini: ugye, hogy ugye! :D már akkor is EKGztunk és szeri volt csak akkor úgymond mmkk olvasó volt az exnejed. :D ő is tök hiányzott. :) @Gia: nekem is buzis hozzá ez a pszichopata sorozatgyilkos mosoly. Borzalmas!!

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:21:19

@VV11Vikcsii: az egyik illegális a másikhoz gyomor kell. :D Tudod ami hizlal az egészségtelen, amiben sok pénz van az illegális! :D

War of colours 2023.03.07. 21:23:30

@Nyuszomuszo83: csak vicceltem, szívesen megnézem a kreálmányokat :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:28:12

index.hu/mindekozben/poszt/2023/03/07/nagy-alekosz-4-5-szeretot-tart-egyszerre-koztuk-egy-grofnet-is/

EZt láttátok ? Beszarás....

És ami az érthetetlen számomra : ott van vele egy teljesen vállalható nő a videóban!

Lányok, asszonyok hát mi van Veletek ?

War of colours 2023.03.07. 21:29:43

@sogeking: arra gondoltam, csinálhatnánk egy listát, mit lehetne megnézni együtt. Amire a legtöbb szavazat jön azt elkezdhetnénk. Lehet sorozat is bármi. Én pl. fent vagyok a sorozatbaraton , netflixem nincs, de miattatok elő is fizetek rá, csak találjuk ki mi legyen az, amíg jön a kövi trash adag. Kitaláljuk, mikor kezdjük és minden este feljövünk kidumàlni a kövi részt... Mit szóltok?

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:31:10

@War of colours: Szerintem a netflixen rengeteg jó film / sorozat van. Nélkülünk is érdemes rá előfizetni... NEm reklám csak vélemény !

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:31:31

@War of colours: akkor megnyugodtam, de tényleg. Én csak ilyen "parasztosan" tudok főzni. Most azért is örülök magamnak mint majom a farkának mert míg nem volt konyhám kimaradt a főzés. Aztán mikor lett semmi nem ízlett amit csináltam, mintha megátkoztak volna. Bevallom életemben nem sütöttem rendes lisztből piskótát, persze egyszerű, de nekem macera volt, gluténmentest viszont simán sütök már, és erre vagyok büszke. Mert az itteni cukrászdákban borzalmasak a gm sütik. Szárazak nem jó az ízük. Az enyémről meg volt aki azt mondta kizart hogy gm, nem száraz nincs rossz utoize. :) én imádom a kaja süti képeket. Örülök ha valaki jól süt vagy főz, ihletet ad! :) De tényleg bocsánat! :)

War of colours 2023.03.07. 21:32:18

@SelyemSonkaPini: ezt húsz éve nem tudom megfejteni. Annyi barátnőm mellett csináltam végig ilyen sehova se tartó kapcsolatot, amikor láttam, hogy a barátnőm lába nyomába se ér az a seggfej akivel épp van, de nem tudtam segíteni ...,( Kezet tanácstalanul széttárt emoji)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:33:09

@Nyuszomuszo83: Nem akarok akadékoskodni, de valami húsod nincs ?

(nyúlhúst csak nyersen és csak finoman rágicsálva:)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:33:12

@SelyemSonkaPini: nem normálisak a nők. 5 perc hírnév ha kiderül (vagy egy alapos pofán verés)
De ibolyam nincs mit lehet ezen az emberen enni????!!!! Hólyag

War of colours 2023.03.07. 21:33:16

@SelyemSonkaPini: az ok. Csak nagyobb élménye lenne, ha együtt kezdenénk és kidumàlnánk. ;) :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:34:01

@SelyemSonkaPini: ott a chilisbab daralthusos. Nem lesz jó??? :D (megkostoltam tényleg jó) :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:35:55

@Nyuszomuszo83: Háááát.. nem rossz de én azt szeretme amit rágni lehet, harapni, tépni marcangolni... közben morogni és hörögni, cuppogni és nyeldekelni :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:36:23

@War of colours: bevallom délután ezen gondolkodtam, és néztem végig egy csomó csatorna műsorát. Fem3, ozone network, amc, viasat, de csak főzős műsort találtam max. Uborkaszezon van. Marad vasárnap a szarban szar, legalább szidhatjuk Tóth Andit, a maricsot a szabit meg a Ramit mmkk
:D

War of colours 2023.03.07. 21:36:50

@Nyuszomuszo83: csak vicceltem, mondom . A két utolsó ivadék rám pakolt 16 kg-ot, bármire ránézek egyből hízok egy kg-ot. Csak savanyú a szőlő :D az a baj, hogy én is nagyon szeretek sütni ;)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:37:31

@Nyuszomuszo83: Jut eszembe: a Tóth Andinak mi lett az arcával ? Olyan kis helyeske volt, most pedig alig ismerem fel ?

2023.03.07. 21:37:41

@Nyuszomuszo83: Szerintem is jöhetnek a képek, ügyes vagy :) Ha van egyszerű, kezdőknek való sütemény recepted, azt se tartsd vissza

War of colours 2023.03.07. 21:38:05

@Nyuszomuszo83: akkor holnap megnézem amivel le vagyok maradva és jövök fikázni :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:38:24

@SelyemSonkaPini: remélem nem olyan elcseszett oroszlán leszel mint ami barna hátán volt!!! :D A felős nyuszit harapni nem szabad ám. Az orra mozog apró szemeiben a pupillai kitágulnak szivrohamot kap és megdöglik. :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:38:46

@War of colours: ÉN még a második részt se láttam... azt is meg kellene nézni

sogeking 2023.03.07. 21:40:03

@Nyuszomuszo83: az majdnem gyümölcstorta, csak a tetejére kell tenni néhányat :)

@War of colours: kérdezz körbe :)
film, könyv, kaja, utazás - annyi téma van

War of colours 2023.03.07. 21:40:19

@VV11Vikcsii: ez nagyon egyszerű, cukormentes, vagy glutén mentes kekszből is elkészíthető és kezdőknek is ad sikerélményt. A gyerekeim imádják ;)

www.nosalty.hu/recept/sport-szelet

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:41:49

@Nyuszomuszo83: Nem, őtet nem harapnám szét... de kapna egy igazi nyálas nyalintást:

nyelv kilógat és áll alól áthúzva az arcon ( egy fej felrántással) végül a homlokon emelkedik el a nyelv éle :D ( így oroszlánosan)

a nyomában végig kicsit ragadós nyálcsíkokkal :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:42:59

@War of colours: így gondoltam abszolút hogy te is jól elvagy a konyhában és nem ijedsz meg tőle. :) Tudod egyet mondok aki 5 gyermeket hordott ki az egy szupernő, és aki ezt szóvá meri tenni lehet utánad csinálni. Meghajlok előtted is? :)
@SelyemSonkaPini: smink csak, szerintem nem állt rosszul neki az egyenes haj sem attól is kapott az arca egy másmilyen karaktert.
@VV11Vikcsii: csomó ilyen egyszerű receptem van. Sütikben tényleg kezdő vagyok. Teszek fel majd párat neked ha szeretnéd. Olyan is van amit szó szerint 5 perc alatt el tudsz készíteni. :)

War of colours 2023.03.07. 21:44:41

@Gia: nekem már a vv alatt is gyanús volt, hogy minimum biszex. A másik ami fura volt, hogy annyira semmit nem jelentett neki egy menet. Néha olyan volt mint egy edzés, vagy meló. Már akkor is megfordult a fejemben, hogy esetleg már csinálhatta pénzért.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:47:04

@VV11Vikcsii: nézd ez dupla adag, a mennyiségeket felezd meg és egy adag lesz, tegyél bele csoki darabokat, pár kocka gyümölcsöt, mikor kész lekvárt tejszinhabob sprayt. És lehet bűnözni! :)
www.nosalty.hu/recept/bogreben-sult-suti-5-perc-alatt

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:48:21

@War of colours: igen, azt mondta neki szükséglet, mánia. De sok érzelmet mikor Reni a szájával dolgozott akkor sem lehetett látni és ez furcsa azért.

Gia 2023.03.07. 21:48:26

@Nyuszomuszo83: Szerintem Tóth Andi fogyott pár kilót és ez az arcát is nyúzottabbá tette.

War of colours 2023.03.07. 21:49:00

@Nyuszomuszo83: köszi, cuki vagy. Anyukám nem ért veled egyet. Szerinte, egy normális nőnek csak kettő van. Hallod Naty? Hi hi
Néha még azt is hozzáteszi, hogy régen csak a cigányoknak volt ennyi gyereke. Nem túlzottan tapintatos és nem is túl pc a drága! :D :D

K_Attila 2023.03.07. 21:50:24

@Gia: Ezeknek a hivatalos adatlapoknak nem sok értelmük volt akkor.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:50:29

@SelyemSonkaPini: jaj hát most elpirultam teljesen!!!

@sogeking: van benne a szőtt mellett tele van egész cseresznyékkel! :) legyen gyümitorta! :) csak annál piskóta az alap itt meg linzer. :)

Gia 2023.03.07. 21:51:01

@Nyuszomuszo83: Ezt én is ismerem,de nem annyira jó,hogy mondjuk 2x is megcsinálja az ember.Érződik,hogy nem sütőben sült.

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:51:03

Ez is érdekes cikk:
index.hu/fomo/2023/03/07/randevu-allasinterju-parkereses-szokasok-kutatas/

"néhány perccel az első találkozás kezdetét követően – például, hogy a jövendőbeli gyerekeiket magán, vagy állami iskolába írassák, vagy éppen milyen autóval járnak majd a hétvégi kiruccanásaikra. " Mondjuk ha ez igaz ettől még én is elhajtanám a csajszit a picsába, pedig már régen se voltam húszéves :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:53:04

@War of colours: Mondjuk azt tényleg nehéz elképzelni, hogy ha valakinek van öt, akkor hogy állja meg, hogy ne verjen agyon belőle egyet kettőt.... erős felindulásból :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:54:01

@Nyuszomuszo83: Pedig az oroszlánok tényleg így kedveskednek, sőt a nagytestű kutyák is!

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:54:03

@War of colours: én egyért is mindent megadnék de hát én sem vagyok normális. :) szerintem meg nálad így akarta a Jó Isten és legalább oda adott ahol szeretet van. Anyukád örüljön az unikáknak, az én nagymamámmal megígertettem addig nem mehet el míg nem szülők neki dédunokát. :) Apamtól megkaptam már selejt vagyok, nem nő mert senkim sincs és neki nincs unokája (igaz nem is beszélünk egy ideje) úgyhogy engedd el a füled mellett.

War of colours 2023.03.07. 21:56:29

@Nyuszomuszo83: hú basszus. Ez komoly? Tényleg így mondta? Ez esetben, az én anyám a tapintat szobra!!
Nagyon sajnálom. :(

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 21:57:56

@Nyuszomuszo83: Igazából nekem nincs túl nagy nyelvem... de lelkes :)
viszont a lekvár maradékot az üvegből újjal szedem ki, nem nyelvvel :D

2023.03.07. 21:59:25

@War of colours: @Nyuszomuszo83: Köszi szépen! Valamelyiket a héten kipróbálom ;)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 21:59:32

@Gia: pasiknak gyors megoldásként jól jöhet! :) nem egy torta szelet de turbózva egynek elmegy! :) de majd kitanitjuk Vikcsiit sütni. Keresek neki holnap pár egyszerű és finom süti receptet! :) @K_Attila: lehet ezt is a pacz vagy a naon kreatív csapata rittyentette. :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:02:10

@War of colours: igen így pár éve, és nem ez miatt nem beszélünk, egy világ omlott össze bennem, akkor vettem a lakást előtte fél évvel és az volt a búbánata minek vettem ki fogja örökölni a többi volt a folytatás.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:03:14

@SelyemSonkaPini: régóta van karika az orrában, szerintem a marics fűz bele kötelet és azon vezetgeti mint a marhákat! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:04:31

@VV11Vikcsii: szívesen, de holnap hozok pár recit neked azért! :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:04:34

@Nyuszomuszo83: Hát meg vagy akkor áldva Te is.
ÉN büszke lennék a helyében, hogy ilyen talpraesett, ügyes lánya van!

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:05:59

@Nyuszomuszo83: szeretem ezt a kedves empátiádat :D

Gia 2023.03.07. 22:06:06

Tyű,rengeteget fogyott az Andi.Ilyen volt:
kepkuldes.com/image/xrbiTc

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:06:37

@SelyemSonkaPini: tipikus vénember lett. Nem rugozok rajta. Jobb így. Örülök hogy külön vagyunk tőle teljesen. :) frusztráló de ez van.

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:06:51

@sogeking: el a kezekkel a pitémtől! XD :tantrum:

Gia 2023.03.07. 22:07:39

Ez a csontbőrség tuti a kábszitól van:
kepkuldes.com/image/xrbTju

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:08:24

@SelyemSonkaPini: tudooom! :D
@Gia: uhh hát a mostani alkatahoz képest töltött galamb volt, pedig akkor sem volt vastag. Ő is elég lelkibeteg. Szerintem nem eszik elég sütit :D

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:09:01

@Nyuszomuszo83: nézd már!, hogy rámentek a pitémre :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:09:14

@Gia: NA itt nagyon szép volt szerintem.. ( és finom cicis) most meg kivan a bordája is...

2023.03.07. 22:10:08

youtu.be/SiTKp-mdKdw
Puzsér rádióbeszélgetése többek között arról, hogy mi kell a való világ megnyeréséhez. Szóba kerül többször Attila és Alekosz is. A második felében más témák merülnek fel, mint pl. Nyerő Páros, Luxusfeleségek. Bocs, ha esetleg már volt.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:10:28

@kipcsak harcos #TeamKriszti: látom, látom! :) sőt látom a fiúk is jönnek velünk sütizni! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:11:51

@VV11Vikcsii: Luxufelségek... ez kurvajó... ott mekkorát lehet fikázni !

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:12:00

@Nyuszomuszo83: jogosan, nem?
Nyuszomuszo83
2023.03.07. 20:37:25
@kipcsak harcos #TeamKriszti: parancsoljon uram kepkuldes.com/image/xrh3l0

naty77 2023.03.07. 22:14:00

@War of colours: valóban szokatlan hogy egy tanult embernek sok gyereke legyen.
De igazából nem is ez a ritka hanem az hogy dolgozol 5 gyerek után is. Na ilyen kb nincs.
Hihetetlenül felnézek Rád.

K_Attila 2023.03.07. 22:14:29

@naty77: Nincs hetero, önkontrollált úriember?
Ha magamból indulok ki, hetero vagyok és nem néznék oda.

naty77 2023.03.07. 22:17:26

@K_Attila: telefonon nem látom mire írtad ezt és most nem tudom érteni bocsi

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:18:02

@kipcsak harcos #TeamKriszti: persze jogos hát, de ekkora pitét úgysem tudnál egyedül megenni, adj a többieknek is drága Harcosom.

@SelyemSonkaPini: azt rendesen lehetett szidni. :D
Igen jól küldte Giánk. Ő. Csont és bőrként. Ezért is írta meg a Néztek című számát. Nagyon sokat fikázták és Tóth gagyival volt egy kemény harcuk.

K_Attila 2023.03.07. 22:20:33

@naty77: "azt pedig 1 mp alatt megmondom ki meleg a pasik közül. azok nem nézik meg a cicim. "

naty77 2023.03.07. 22:21:15

@Nyuszomuszo83: nagyon sajnálom hogy ilyen apukád. Ez nagyon nehéz lehet.
Szivecske

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:21:37

@SelyemSonkaPini: és szakítottak a Szabó Ádámmal a harmonikás sráccal aki megnyerte a Sztárban sztárt is két évada vele szemben. De utána ő nyerte meg a DWS.

2023.03.07. 22:22:05

@Nyuszomuszo83: Nem tudná egyedül megenni? A pacalevő képességéből kiindulva simán felfalná XD

Balu30 2023.03.07. 22:22:42

Megvártam míg más lesz a 666.

naty77 2023.03.07. 22:23:22

@K_Attila: köszi a segítséget. Hidd el 10 év tapasztalat után tudom ki meleg és ki nem. Egész más a nézésük akkor is ha nem akarnak árulkodóan viselkedni.

Balu30 2023.03.07. 22:27:40

@Nyuszomuszo83: megnyerte a DWS-t de nem Szabó Ádámmal szemben

Gia 2023.03.07. 22:29:15

Gyerekek Zsákbamacskát nem nézünk a jövő héten?Majka vezeti majd a Papai Jocival.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:32:04

@Balu30: az elégtételt jelentett neki, hogy táncban első lett a sztarban sztarban az exe győzte le, ő is tehetséges ;)

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:32:20

@Nyuszomuszo83: a Pininek igen, a Liderines csajra is együtt csorgattuk a nyálunk XD

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:32:58

@Gia: felőlem nezhetjuk azt is. Nem tudom miről szól de bennr vagyok! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:33:20

@Gia: De azt én biztosan nézem... viszont nagyon azt nem lehet fikázni... bár ki tudja

War of colours 2023.03.07. 22:34:12

@naty77: csak azért szólítottalak meg mert neked két gyereked van. Anyukám örülne ha te lennél a lánya. :) :D
Egyébként a meló nem hősködés a túléléshez kell. A COVID meg az infláció kinyírta a többéves pénzügyi tervünket, így most heten lakunk hetven négyzetméteren. Rinyálás helyett úgy döntöttünk hogy újratervezünk és gyes helyett távmunkában dolgozom itthonról. Amikor a férjemnek van meeting én babázok, amikor nekem, ő. Felváltva dolgozunk. Nem ismerek még egy ilyen családcentrikus férfit. Nélküle nem villoghatnék a hős szereppel. :D :D (szerelmes fejű emoji)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:35:29

@kipcsak harcos #TeamKriszti: Rendes gyerek vagy Te, még így is, hogy megtévedtél az élet országútján és Krisztit favorizáltad és Melinát leszóltad !

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:36:12

@Nyuszomuszo83: egyik volt barátnőmet fel is kérdeztem, mert egy az egyben úgy nézett ki hátulról.

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:37:05

@SelyemSonkaPini: láttad a fotót, amit Gia linkelt délután?
Mindjárt megértőbb lennél :D

Balu30 2023.03.07. 22:37:41

@Nyuszomuszo83: tudom. Én kedvelem mindkettőjüket. Igazából kicsit kötekedés céljából írtam a kommentem. (Én csak atmzokkal kötekedek akiket kedvelek)

War of colours 2023.03.07. 22:37:42

@Gia: rákeresek és visszaírok. Életemet és véremet a bandázás oltárán feláldozom . :D
(Mártír Melina fej)

War of colours 2023.03.07. 22:39:12

Mennem kell.

Jó éjszakát nektek!

Puszi

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:39:23

@kipcsak harcos #TeamKriszti: Nem láttam, tudod mutatni vagy mire keressek?

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:39:55

@War of colours: én tök örülök mikor ilyet hallok, mert ilyenkor az ugrik be van remény és vannak kedves, normális, családcentrikus férfiak. Kár hogy ritka. És mindenféle seggnyalas nélkül kívánok nektek hosszú boldog együtt megöregedős kezenfogós éveket! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:41:24

@Balu30: gondolkodtam erősen hogy ez most kötekedés vagy húzgálod a copfom mert tetszem?! :D

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:42:08

@SelyemSonkaPini: azért annyira nem voltam elájulva tőle, hogy elmentsem magamnak, de lásd kivel van dolgod, visszakeresem.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:43:33

@kipcsak harcos #TeamKriszti: mi nézett ki úgy hatulról, szőke vagyok, bocsánat!!!

Balu30 2023.03.07. 22:43:34

@Nyuszomuszo83: kettő az egyben. Ez nálam udvarlás.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:44:38

@Balu30: szóval csipkelődni fogunk finoman, azt csípem! :D és ha megsértődök miengesztelhetsz! :D

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:45:39

@SelyemSonkaPini: vissza kell menned ide, íme:
Gia
2023.03.07. 17:14:54
Kriszti merészebben.Ajánlanám Fálki figyelmébe,bár nem hamupopós kép.:
kepkuldes.com/image/xjk7dt

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:49:19

@kipcsak harcos #TeamKriszti: jaaaa ezt láttam borvörös fehérnemű és vörös haj még. De a tetkók már megvoltak.

Balu30 2023.03.07. 22:52:04

@Nyuszomuszo83: de azt is csak további csipkelődéssel. Meg egy malibu colával.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:53:59

@Balu30: nem is válaszoltál nekem tegnap, egyedül nem nézek meg az AZ-t. Vállalod??? :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:54:33

@SelyemSonkaPini: a melltartó és bugyi színe szép! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:55:19

@Nyuszomuszo83: Azt én nem szoktam nézni, csak zavar :D

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:55:46

@SelyemSonkaPini: hát nézd, a liderines is egyfajta ketegória és Kriszti meg egy másik.

Balu30 2023.03.07. 22:56:13

@Nyuszomuszo83: de amugy eléggé szeretem a horrort úgyhogy mást is

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:57:14

@kipcsak harcos #TeamKriszti: EZ így igaz! Én a liderines vonal feltétlen híve vagyok !

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 22:58:11

@Nyuszomuszo83: Na szép... Engem meg se kérdeztél :(

kipcsak harcos 2023.03.07. 22:58:33

@SelyemSonkaPini: de a Vandára is csorgatod a nyálad, pedig ő sem az.

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 22:59:17

@SelyemSonkaPini: haha :D

@Balu30: pszicho - thrillereket jobban bírom meg a krimit, de legyen max becsukom a szemem ha nagyon félek. :)

War of colours 2023.03.07. 22:59:34

@Balu30: erre még visszajövök, ha lesz arról a live-ról infó, közkinccsé teszed?

@Nyuszomuszo83: (szívecskék)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:00:40

@SelyemSonkaPini: de hát mi egyértelműen pszicho-thrillert nézünk nem arról volt szó? És visztek sütizni vagy fagyizni!!! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:02:42

@kipcsak harcos #TeamKriszti: Nem nem nem !
Vanda iránt szinte apai érzéseim vannak! Kedvelem a kis tünde lányt és tetszik is időnként, de NEM mint nőt sexuális érzülettel.

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:03:16

@Nyuszomuszo83: Az odabújás a lényeg Teeeeeeeee! :D

pomac 2023.03.07. 23:04:01

@kipcsak harcos #TeamKriszti: valakinek ez rémlik ,mindíg ezt vártuk a reklámok alatt :D
www.youtube.com/watch?v=9Sucl56YxMs

Balu30 2023.03.07. 23:04:56

@War of colours: ha lesz valami persze. Eddig ennyi: https://www.reddit.com/r/VV11/comments/11lcuyw/dani_ákos_reni_live_dani_mesélte_hogy_anita_rá/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button

kipcsak harcos 2023.03.07. 23:05:20

@SelyemSonkaPini: nekem nem mindig tűnt úgy, hát akkor benéztem :)

Balu30 2023.03.07. 23:05:27

@Balu30: ajhhhh nem értem miért tudja egyszer elkuldeni ljnkként egyszer meg nem

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:07:11

@SelyemSonkaPini: Hát persze, tudom én mit gondolsz miért nem nézek egyedül horrort???
(bújni szeretek, akkor védve érzem magam) @Balu30: akkor ezen nem veszekszunk tuti! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:07:52

@Balu30: ha nem sikerül hagyd hozom holnap délelőtt! :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:10:46

@Nyuszomuszo83: NA erre kiválóan alkalmas vagyok, maximum bealszok közben egy jók is nyuszi szőrmébe fúrva magam :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:12:14

@SelyemSonkaPini: Pinikém csak szólok még mindig a nyuszi szőrtelen, a haján kívül :D :D :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:13:38

@Nyuszomuszo83: Tudom, ez szimbólikus volt a "nyuszi lélek"-hez :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:16:28

@SelyemSonkaPini: akkor megnyugodtam. És úgy nézek mint az avim. :D

2023.03.07. 23:16:48

Mielőtt álomra hajtom a fejem, még valamit ki kell írnom magamból.
Lissza és Reni a kiesésük óta kimutatta a mocsári énjüket. Igazából már a vv alatt is, de ott visszafogták magukat a nézők szimpátiájának elnyeréséért. Nekem már akkor sem voltak szimpik, amikor még mások a jobb lakók kategóriába sorolták őket. És ők lettek a 4-5. hely... ez számomra vérlázító

kipcsak harcos 2023.03.07. 23:19:17

@War of colours: elnézést, Te ma is olvashatod :D
naty77 reklamált, hogy korai volt a mai nőnapi köszöntőm és nem TE :)

kipcsak harcos 2023.03.07. 23:20:58

@pomac: háááát, nem olyan rossz :D

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:21:02

@VV11Vikcsii: mindig ilyenek voltak,mind a ketten. Lesszi meg a soundra is hivta Melit a belevalóban meg vágta a pofákat utálkozva. Savanyú a szőlő nekik, azt hitték ők jobbak. 2 hét múlva sehol nem lesz egyik sem. Minden csoda 3 napig tart! Jó éjt Vikcsii! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.07. 23:23:48

Azt hiszem gellőtték a nem létező pizsamám. Holnap remélem itt tali.
Jó éjszakát kívánok Nektek! Nyuszi puszi és ölelés!!!

kipcsak harcos 2023.03.07. 23:26:22

@SelyemSonkaPini: válasz a Kriszti/Melina párbajra: én azok népes táborát erősítem, akik azt mondják: a VV11-ben egyik játékos sem érdemelt győzelmet.
Legjobb megoldás az lett volna, hogy tekintettel a versenyzők által nyújtott teljesítményre az a döntés születik, hogy az első díjat nem osztják ki, mint az 1918-as irodalmi Nobel-díjat.

2023.03.07. 23:27:34

@Nyuszomuszo83: Köszi :) el is felejtettem jó éjszakát kívánni.
Nos, kilövöm magam álomországba, szeretnék jó éjszakát kívánni nektek. Álommanó szőjön nektek kedves álmokat

kipcsak harcos 2023.03.07. 23:27:39

@Nyuszomuszo83: Pini tesóm kérdezi: ha nem pizsama, akkor mi? :D

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:29:38

@Nyuszomuszo83: Jó éjt Nyuszóka! puszi a szörtelen akcsóidra .)

Megyek én is aludni, jóéjt Tesvérek!

Tracero még Máltán mezőgazdál ?

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:32:05

@kipcsak harcos #TeamKriszti: Pini tesódnak mindegy : csak levarázsolnám, vagy befurakodnék alá a jó ügy érdekében :D

Tracero 2023.03.07. 23:33:16

@SelyemSonkaPini: pénteken megyek haza :) most a szokásos daráló. Tréningek. Előadások. Ivás. Swinger. Alvás. Aztán kezd előről másnap :D
Valahova vitték bennünket vacsizni, nem volt WiFi, hiába lógtam ki :D
Kollégám szerint a helyiek cibány képűek, válaszolva a tegnapi kérdésedre. Nyulat még nem láttam :D
De látom, pont akkor értem ide, mikor lövitek a pizsamát :D

Tracero 2023.03.07. 23:35:04

De jó sokat írtatok :D visszaolvasok :)

KékCsöcsűPini 2023.03.07. 23:36:35

@Tracero: Hát igen én is megyek éppen, várunk haza! Addig egyél igyál ne bánkódjál ! :D

Tracero 2023.03.07. 23:38:51

@SelyemSonkaPini: ó.. Köszi.. Köszi.. Ettem is ittam is, aztán fél órán keresztül rázott a busz a szállodáig, úgyhogy most gondolkodom, hogy lehet inkább okádni kéne egyet :D

Jó éjt mindenkinek :) álmodjatok szépeket :)

malevil2050 2023.03.08. 00:26:54

Kedves Hölgyeim! Légyen bár a titulus leány, asszony, feleség , barátnő oder megunt v nem megunt szerető , eme nemes kompániában. Engedjétek meg nékem h sok szeretettel köszöntselek Benneteket a Nőnap alkalmából !

Ui: Eme nemes nap alkalmából a pince ne maraggyon szárazon!

Tracero 2023.03.08. 06:48:15

Jó reggelt :D a máltára száműzött dinoszaurusz idomárok egyesülete köszöni szépen az eddigi és ezt követő nőnapi köszöntéseteket :D puszi, ölelés, chestbump XD

gazo 2023.03.08. 07:55:43

Laminmentes boldog Nőnapot kívánok a Hölgyeknek!

A Zoltánoknak sajtszagú ostorláb mentes prosztatamasszázst!

SZIGMA 2023.03.08. 08:11:12

Nagyon boldog Nőnapot kívánok a való, Való és az alternatív világban élő Hölgyeknek!

Kapitányi üdvözlettel és sok-sok puszival:
SZIGMA

naty77 2023.03.08. 08:30:36

@War of colours: ezt olyan jó volt olvasni! szivecske.
biztosan nem vagytok könnyű helyzetben. továbbra is felnézek Rád!

nekünk vállalkozásunkat öntötte romba a vírus, alkalmazottak lettünk. hát más volt a terv, pl olyasmi hogy 50 évesen nyugdíjba megyünk és Dubrovnikban élünk.
nyilván így sem panaszkodhatunk, de hiába telt el 3 év még mindig nincs meg a jövőnk az újratervezés folyamatban, csak kicsit lassú... és ez zavar inkább.

naty77 2023.03.08. 08:39:25

@SelyemSonkaPini: mit mezőgazdál, swinger partyra vitték csapatot építeni. :D

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 09:05:58

Sziasztok! Csodás napot mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm a nőnapi üzeneteket. Nekem mindegyik nagyon jól esik, imádom ezt a napot! Innen kezdődik számomra a tavasz!!! Úgyhogy KÖSZÖNÖM!

Tegnap @War of colours: kérte Dani-Ákos- Reni live-ot:
files.fm/u/3y3vgqs4k

Ez egy másik live részlet Lissza féle:

www.reddit.com/r/VV11/comments/11kw2nq/az_%C3%A9rtelem_megmutatkozott_%C3%BAjra/

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 09:07:43

@Tracero: Dinócskám, megakadt a szemem azon a Swingeren. Oszt jó vót? :D Egészségedre! :D Várunk haza pénteken!!! :)

Balu30 2023.03.08. 09:48:51

Boldog Nőnapot a Zoltánoknak és Boldog Zoltán napot a Nőknek

naty77 2023.03.08. 10:01:18

@Balu30: :) ez igazán kedves volt. :D

Forgalmista 2023.03.08. 10:39:07

Én is köszönöm a köszöntéseket, magamra vettem :)
Coming outolhatna egy Zoltán, hogy én is köszönthessek itt valakit :)

KékCsöcsűPini 2023.03.08. 10:43:54

szokás szerint csak egy pillanatra!

Fajra, nemre, vallásra és genderre tekintet nélkül Mindenkinek Boldog, Tartalmas és Hosszantartó nőnapot kívánok !

( aki ennél pc-bet tud írni, azt itt helyben leszopom :)

naty77 2023.03.08. 10:50:10

@SelyemSonkaPini: virtuális szopást még úgysem láttam, hajrá fiúk. :D

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 11:00:03

@Balu30: @SelyemSonkaPini: köszönjük szépen a Nemzetközi Zoltán napot köszöntést az összes lány nevében! Igazán meghatódtam!

Most megélem az érzéseim és pityergek egy verset. Elmondtam a függönyön letelepedett migráns büdösbogárnak milyen érzések kavarognak bennem. szerintem beledöglött mert nem mozdul! :D

SZIGMA 2023.03.08. 11:14:12

@Nyuszomuszo83: "szerintem beledöglött mert nem mozdul! :D"
Ez korántsem biztos, de nem lövöm le a poént, várd meg az irományt. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 11:20:27

@SZIGMA: Juuuuj nagyon kíváncsi vagyok!!!! DE akkor sikerült valamibe nagyon beletaposnom. A női megérzés ugyebár! :D

SZIGMA 2023.03.08. 11:25:47

@Nyuszomuszo83: "A női megérzés ugyebár! :D"

Arról Tracero hadnagy is tudna mesélni... :)

War of colours 2023.03.08. 11:27:23

@Tracero: sziaaaaaaaaa! de jó hogy itt vagy :) nem tudtam visszaolvasni. bocsi. Hova küldtek most?

köszönjük szépen a köszöntéseket (meghatódott, érzéseit sírva megélő emoji, keréknyomokkal a hátán ;) )

@SZIGMA: én várom :)

Egyfejű 2023.03.08. 11:31:34

Sziasztok! A tegnapi öfiről lemaradtam, vót valami érdemleges? :D

Köszönöm a kedves nőnapi köszöntést férfi kommtársainknak fajra, nemre, vallásra és genderre való tekintet nélkül! :)

War of colours 2023.03.08. 11:41:54

@Tracero: jajj látom Málta, ha csinálsz fényképet, kuncsoroghatok egy kettőért? (kiskutya szemekkel néző, félrebillentett fejű emoji) :D :D :D

War of colours 2023.03.08. 11:44:04

@Nyuszomuszo83: köszi. hogy hoztad...

hogy stílusos legyek, csak egy reakcióm van

PUSZTULAT EZ A NŐ

naty77 2023.03.08. 11:44:55

Gerekek én valamiért nem láttam csomó kommentet, így lemaradtam a nőnapi köszöntésekről. nem tudom hogy sikerült, de most meg elém dobta a fránya gép a sok írást.
nem akarta a rendszer hogy mindent lássak és örüljek na. :(

köszönöm Mindenkinek aki gondolta a Nőkre. (uu) (ez cici akar lenni)

War of colours 2023.03.08. 11:45:31

körkérdés, elkurvultam és elkezdtem a FARM -VIP -et nézni. Bárki akar csatlakozni hogy közösen utáljuk két sztárban sztár között?

2023.03.08. 11:56:32

Itt erős, sokoldalú nők vannak. Szerintem elképesztőek vagytok és ezért is szeretnék boldog nőnapot kívánni nektek.
A Zoltánok nem érdekelnek.

kozi001 2023.03.08. 11:59:41

@Gia: Láttam. Még fent van. :) Megy a harc a kis figyelem morzsáért..

szánentáli 2023.03.08. 12:03:32

Sziasztok!

Én is köszönöm a nőnapi köszöntéseket! :)

Sajti pénteken kisorsolja a villabeli törölközőjét, le ne maradjatok erről a lehetőségről!

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 12:03:34

@VV11Vikcsii: kösziiiii Vikcsiii! <3

@War of colours: Ugyeeeee pusztulat :D @Egyfejű: Süsükém, semmi, megint ugyanolyan szar volt mint a többi, de itt a hangulat remek volt ismételten! :D
@SZIGMA: Hát ha már nők vagyunk Tracero Hadnaggyal egyet is értünk. Megéljük az érzéseink itt mindannyian, főleg mi lányok. a Lányok sűrűbben sírnak mint a fiúk és nekünk szabad minden szaron. Azért én szeretem azokat az igazi fájdalmas férfi könnyeket és amikor aegy férfi megéli az érzéseit őszintén és tisztán. :)

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 12:05:55

@szánentáli: júúúúúj mekkkoraaaa már! NEM! Komolyan annyira szánalmas az a véglény, hogy pár ajándékért meg nézőért kuncsorog ilyen módon...
Kisorsolhatja, de szerintem nagyobb siker lenne ha valamelyikőnk a bugyiját sorsolná ki! :D Tényleg, lehet következőre zsanett bugyiját teszi fel ajándéknak ha valaki nézi őt! :D :D :D

kozi001 2023.03.08. 12:15:17

@SelyemSonkaPini: Ez olyan, mint a viccben. Nem baj Gyula bácsi! Hazudja maga is! :P

A mögötte álló nőnek meg meg pont, hogy pöttyedt kínos, ahogy a részeg BAlekosz magyaráz a kamerába.

Ha már annyira szereti a Királyt, akkor valaki elküldhetné neki a töltött fegyverét is, hogy evokálja. :P

Indiában járt vagy mi? Ott megy ez a fej ingatás, csak a vörös, püffedt fejével szürreálisan néz ki.

War of colours 2023.03.08. 12:15:21

@kozi001: hányok az egésztől, döbbenetes, hogy jelenleg a két döntős megnyilvánulásai a legszimpatikusabbak a villalét után

kozi001 2023.03.08. 12:20:21

@War of colours: Ja.
Volt valami Pácz interjú is a döntő után. Az megvolt már?

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 12:24:51

@War of colours: Próbálják magukat a felszínen tartani miközben nem veszik észre már mindent elmondtak és leengedtek mint a lufi. 10 év múlva ők még mindig VV11 akárkik lesznek, de már e kukac sem fogja tudni kik is ők! Vergődnek ahelyett hogy normálisan viszonyulnának dolgokhoz.

Egyfejű 2023.03.08. 12:44:52

Alekosz: Attól az embertől idegrángást kapok, szavaim nincsenek rá. Egy troll, nem szabadna etetni sskk, semmilyen formában, agyon kéne hallgatni.
Lissza: Most, hogy kiesett, tudná kontrollálni a gondolatait, érzéseit, megnyilvánulásait, mert nincsenek kamerák, amik mindent megmutatnak, tetszik vagy sem, és bezártság, amire fogni lehet sok mindent. De nyilván ehhez kéne ész is, meg egyebek, alkohol kevésbé.
Sajti: Ki az a Sajti?

War of colours 2023.03.08. 12:49:47

@kozi001: A Melinás/Krsiztisre gondolsz? valamit láttam de nem tudom, hogy azt-e, amiről beszélsz...

naty77 2023.03.08. 12:50:09

@Egyfejű: látod azt bezzeg mindenki tudja ki Süsü. :D

War of colours 2023.03.08. 12:52:23

@VV11Vikcsii: ez cuki volt, <3

Akkor a Zoltánokat én köszöntöm, főleg hogy nekem volt egy, aki által, hogy is mondjam szépen, nővé értem :D ... előszőr...

naty77 2023.03.08. 12:56:15

@War of colours: Nekem András volt az első.... aki nemcsak nővé tett de el is vette tőlem, amikor azt mondta mellemre: ez mi? és csodálkozó arcot vágott hozzá.

(alapjában véve igaza volt, mert hát nem volt ott semmi)

de 19 évvel később lett mellem és kivirágoztam.

War of colours 2023.03.08. 13:18:15

@Nyuszomuszo83: nagyon köszi, hogy hoztad, 10 percig jutottam a DaniÁkos Reni Live-ban, most valahogy nincs türelmem hozzá, unalmas és olyan furák így együtt. Majd ha lesz erőm és tovább hallgatom, és van valami érdekes infó, akkor megírom nektek ;)

naty77 2023.03.08. 13:19:19

@War of colours: ígértél privit, de hiába nézegetem nem jött, itt izgulok.

szánentáli 2023.03.08. 13:23:53

@War of colours: nekem már csak 20 perc van belőle hátra, szerintem nem maradsz le semmiről, ha ezt most kihagyod :D

De én is köszönöm Nyuszónak, hogy alapot szolgáltatott számomra a nem dolgozáshoz :D

Tracero 2023.03.08. 13:24:15

@War of colours: hey Ho, WoC főhadnagy Farm VIP fikázásban benne vagyok, ha hazaértem :D mikó? Hol? :D

szánentáli 2023.03.08. 13:25:18

@Nyuszomuszo83: ma kifejezetten szép bugyi van rajtam, lehet izgalmasabb, mint Sajti úr türcsije :D

Tracero 2023.03.08. 13:41:03

@Nyuszomuszo83: köszi szépen a trash adagot :D este megnézem :) a swingerrel csak viccöltem, me én ilyen kis vicces vagyok :D unalmas banda, bár szerintem van egy két alamuszi, aki birkózott az éjjel :D
A Kriszti segge Máltán kép má kész, csak nem tölti fel ez a gheczi. Na majd otthonról :D mire elmagyaráztam a kolléganőmnek, hogy miért fényképezünk női segget a kikötő hátterével XD
Tökösen bevallottam, hogy vvhv függő vagyok :D

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 13:42:07

@szánentáli: semmi kétségem efelől, szerintem mindegyikonknek! :D

Megvolt a nőnapi dinomdánom és haza lettem engedve, én már itthon legalább. Jó ez a nőnap! :D

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 13:44:34

@Tracero: te hős vagy ugye tudod!? :D Azért Kriszti seggét bevállalni nah...
A swingit sejtettem. Bár engem az sem vonz. Konzervatív vagyok nah! :D

Tracero 2023.03.08. 13:49:45

@Nyuszomuszo83: de jó neked :D minknekünk hoztak egy mellrák túlélőt, hogy motivációs beszédet tartson, így nőnap alkalmából. Hát.. Jó vót.. De az elején nem röhögtem magam halálra. Mondta a vezír, hogy amit nőnapra szántak nekünk ajándékra lóvét, azt átutalták egy mellrák alapítványnak (ez mondjuk cuki) viszont kaptunk egy kitűzőt, amin egy mell van. Lábakkal, koronával és a mellbimbó az orra XD hátakkójóvanakkó XD
Jó fej csaj volt, amúgy. Aszondta: meg kell élni a jelent (nem röhögtem fel hangosan) és igenis hordani kell a legszebb fehérneműt is, amit különleges alkalmakra tartogatsz.
Azt mondta, hogy azt akarta az előadás címének, hogy : "amikor a csöcseim ki akartak nyírni", csak az nem volt complaient :P :D

naty77 2023.03.08. 13:55:50

@Tracero: a vezírednek piros pont a támogatásért.

anyukám 16 éves koromban halt meg mellrákban... rajtam kívül az összes nőrokonnak pozitív a brca génje, és sajnos a húgomat kivéve át is estek rajta sajnos nem mindenki pozitív kimenetellel.
valahogy az nem vicces ha az ember családfáját a kékgolyó utcában tartják számon...

na de reméljük a modern orvostudomány egyre több betegen tud segíteni

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 13:59:31

@Tracero: baccus, huh azért ez kemény, a kituzo is. Hogy felröhögtél vv11 után csoda lett volna ha nem. :D A nőnapi pénzből utalhattak volna nektek is azért kicsit. Nálunk mindig egy szál virág van és a kedvezmény hogy hazamehetünk. :)

Tracero 2023.03.08. 14:02:01

@naty77: egen. Szegénynek az anyukája is abban halt meg. Azt mondta, hogy azóta rengeteget fejlődött az orvostudomány.de el kell menni szűrésre. Fiúknak is beszéltek egy kicsit a prosztataizé fontosságáról :)

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 14:02:57

@naty77: sajnálom de örülök hogy negatív nálad és testvérednél. Amúgy szép gesztus tényleg főleg hogy most mindenen is spórolnak. Én rettegek minden betegségtől. Hipohonder nem vagyok!!!

szánentáli 2023.03.08. 15:09:01

Szerintetek a csúnyájánál az egy szarvas? Vagy az ott mi? :D

kepkuldes.com/image/xrEi0Y

gazo 2023.03.08. 15:33:44

@szánentáli: vagy a fadémon az Evil Dead-ből

SZIGMA 2023.03.08. 15:36:00

@szánentáli:
Ha van isten, akkor az az, elég jó szex-elhárító módszer. Engem feszélyezne, ha azt látnám, hogy egy szarvas szájába tuszakolom a csúnyámat, pedig itt falun ezzel még a TOP 20-ba se kerülhetnék be :)

Illetve így legalább biztos lehetsz benne, hogy felszarvaztak :)

Vagy szarvasi lány és ez volt igazán stílszerű

Balu30 2023.03.08. 15:41:00

@szánentáli: - Van már terved a milliókkal?
- Majd az Rtl eldönti....

naty77 2023.03.08. 15:59:31

@szánentáli: nagyon röhögök azon hogy a csúnyája. :DD köszi

naty77 2023.03.08. 16:09:01

@szánentáli: egyébként vannak azért jó gondolatai Krisztinek.

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 16:33:35

@szánentáli: az, de ahogy Szigma írja elrettentő. De ha kozák sapkát növeszt nem látszik :D :D

War of colours 2023.03.08. 16:34:46

@naty77: bocsi, baba beteg velem együtt, nyomokban vagyok csak fellelhető ma a neten,
írok majd, mellrák ügyben meg egyelőre annyit,a gének is legyőzhetők sok sok pozitív dologgal, például szerető barátokkal/ismerősökkel/bloglakókkal) (szerető barát/ismerős bloglakó emoji)
nő rokonoknak is minden tiszteletem (hasonló cipőben járunk fejű emoji)

Ja és András, kapja be, (Kicsit a virsli-t kérdező MElinásan flegma fejű emoji)

@szánentáli: igazad van, de meg kell mondjam, mióta Kriszti és MEli kijöttek, mindkettő szimpatikusabb lett a szememben, a többiek pedig egyre kevésbé

@Tracero: asszem a tv2-n megy. Ha másokat is rá tudunk beszélni itt is kidumálhatjuk, ha nem akkor priviben ;)

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 16:36:19

@szánentáli: örüljön aztán hagyja békén, el kéne fogadni hogy nem voltak jóba, nem is lesznek.
Krisztinek több oldala is van instan instagram.com/univerzalisorientacio?igshid=YmMyMTA2M2Y=
instagram.com/sum.inner.creations?igshid=YmMyMTA2M2Y=

A második a kreatív énje, saját készítésű ékszerek.

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 16:37:39

@Balu30: ezen nagyon nevetek és van benne némi realitás :D

evacat 2023.03.08. 17:00:32

Könyvmolyok figyelem:

Csak ma éjfélig nőnap kuponkóddal 33 % engedmény a teljes kinálatra:

www.facebook.com/book24hu

Egyfejű 2023.03.08. 17:58:47

@szánentáli: Ez az egyik dolog amúgy szerintem, ami pl. Barnát és Krisztit összekötötte. Egyik se tudja elviselni, ha valaki haragszik rá, ignorálja ót vagy ellenszegül az ő akaratának/gondolkodásának/elképzeléseinek, csak esetleg a motivációik mások.

Barna egocentrikus, érzéketlen pöcs, akit az zavart, hogy a másik kivonja magát az ő hatása alól, nem ő irányítja a dolgokat - ha valakitől bocsánatot kért, az is általában manipulációs célokat szolgált, nem tudta elképzelni, sem elfogadni a nemleges választ, mert egyszerűen a gyeplő az ő kezében kellett hogy legyen. Juszt is megölelgette erőszakkal azt, akit fél perccel korábban megbántott, hogy egyrészt a jófejség látszatát keltse/fenntartsa ("dehát én bocsánatot kértem, innentől te vagy a hülye, ha nem bocsátasz meg"), másrészt, hogy a kontrollt visszaszerezze. ("nehogy már ne puszilgathassalak meg, ha akarlak"). Se valódi megbánást, se empátiát nem láttam az úgynevezett bocsánatkéréseinél.

Krisztinél az ellenkező végletet látom: nála felfokozottan működnek az érzelmek. Amíg Barnának max a hiúságát vagy egőját sértette a dolog, Krisztit valóban megviseli a tudat, hogy valaki ilyen szinten ki nem állhatja őt, nem tud rá hatni, hogy lepattan róla minden próbálkozása, vagyis esélye sincs meggyőzni őt. Személyes kudarcként éli meg, valamiféle felborult egyensúlyként, amit kétségbeesetten, mindenáron próbál helyreállítani, ugyanúgy tekintet nélkül a másik személy szuverenitására. Csak azt akarja kierőszakolni, hogy a megbékéléssel neki újra jó legyen, az nem érdekli, hogy a másik mit akar, vagy annak jó lenne-e. Ez sem valódi empátia, ha nem tudja tiszteletben tartani a másik kérését, és ugyanúgy nem egészséges, az meg, hogy ezt nem tudja elengedni most se, pláne.

Tracero 2023.03.08. 18:12:37

@szánentáli: az engem jobban aggaszt ezen a szarvasos képen, hogy nem látom a tevepatát. Ez inkább egy pici lelapított kuki :D

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 18:30:30

@Egyfejű: nagyon EKG Süsükém.
@Tracero: a kérdezőt is kioktatta és ezzel a képpel válaszolt. Mintha hátra csapta volna a lompost. Einhorn az Finkle. Finke az Einhorn :D

Melina sztorijait végig porgettem instan. Tök normális, tök szerethető. méltósággal viseli a 2. Helyet. instagram.com/vv11melina?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 18:51:37

@War of colours: gyógyuljatok meg hamar és kitartás!! :*

Tracero 2023.03.08. 19:00:13

@War of colours: jobbulást nektek :) csináltam csomó képet, majd valahogy megosztom.
Megtaláltam a raptor Blue-t is :D olyan boldog lettem tőle. Itt forgatták a jurrasic world dominion egy részét, azért van szobra.
Meg majd elő kell keríteni @VVerőlegény - t, hogy közöljem vele popey faluja is itt van, de nem lakják :)

Egyfejű 2023.03.08. 19:15:59

@Tracero: Koomolyan? Rokonokat találtál? Tyuhaja! :D

2023.03.08. 19:50:28

@Egyfejű: Tökéletesen megfogalmaztad, hogy miért is nem kedvelem Krisztit. Mondjuk alapvetően senkit sem kedveltem, max. egymáshoz viszonyítva.
@Nyuszomuszo83: Osztom War of Colours véleményét, miszerint a két döntős nyilatkozik a legszimpatikusabban így a vv után. Meli higgadtan kezeli a hatereket, pedig biztos nehéz lehetett neki az elmúlt pár nap. A kedvencem "Ki az a Greg?"

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 20:08:07

@VV11Vikcsii: neked is, azért fotóztam ki nektek! :)

Nyuszomuszo83 2023.03.08. 20:08:44

@K_Attila: a liderin reklámban van egy jó csaj, arról van szó XD

K_Attila 2023.03.08. 20:09:44

@Nyuszomuszo83: Igen, de az milyen? 15 éve nem láttam tévéreklámot.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.08. 20:48:55

most nézegetem ezt a reni-ákos-dani lájvot. egyrészt ákos durva nagy csalódás, hogy így beszél meliről.
de az tetszett: dani mondja, hogy nem hisz a fiú-lány barátságokban, ilyen nincs, mert valaki többet akar. ezután 5 perccel: renivel barátok vagyunk. jóvanakkor.

Gia 2023.03.08. 20:50:42

@kozi001: Az én képeim is lesd meg.

kozi001 2023.03.08. 20:55:09

Végigpörgettem az instát. Az is tetszett h mindenhol égve hagyja a villanyt mert nem volt bentr kapcsoló. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2023.03.08. 21:07:59

tudja valaki, milyen vakmeleg barna képekről beszélnek amúgy? nem találtam redditen semmit.

kozi001 2023.03.08. 21:20:40

@ミラ: https://www.reddit.com/r/VV11/comments/11lcbzy/valaki_keresse_elő_daniéknak_a_barnás_képet_még/

2023.03.08. 22:22:50

Szerintem kezdődik itt a kihaltság, pár nap és nem lesz semmi. Ezt még a hetente lévő Sztárban Sztár sem tudja megmenteni. Vagy elfogadjuk, hogy lassan kiszivárog innen az élet és csak Éden Hotelre tér vissza vagy választunk magunknak valami közös néznivalót/olvasnivalót, aminek kiválasztása lehet War of Colours ötlete alapján, miszerint először elhangoznak az ötletek, majd szavazással döntünk. Mit gondoltok erről?

evacat 2023.03.08. 22:49:05

@VV11Vikcsii: Sajnos az összes olyan műsor, amire ilyen aktiv kommentcsapat összejöhet, mind szeptember-december között megy. Ezeket tavasszal-nyár elején forgatják csak le.

Ha nem választunk valami közös néznivalót, akkor tényleg elnéptelenedünk szeptemberig.
Ha már valami régebbit keresünk, akkor legyen a VV1.
Én még láttam, de már csak ködös emlékek vannak nagy vonalakban, de az ide járók nagy része még a csattogós lepkét tologatta, igy nekik mindenképp ujdonság lenne.

Tulajdonképpen érdekes lenne az akkori cselekmények, taktikák ujra értékelése mai szemmel, főleg, hogy itt a 20-as korosztálytól a középkorúakon át egészen a szépkorúakig minden évjárat megtalálható, igy ugyanazokról a dolgokról markánsabban más-más véleménnyel lehetünk.

Nem elhanyagolható szempont az, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen a választott kivesézni való.
Rákerestem:
RTL +
Sorozatbarát
online-filmek.me
ppcm.eu

Mindegyiken megtalálható, gondolom az ncore-on is.

evacat 2023.03.08. 22:50:46

@evacat: persze ugyanigy gondolkodhatnánk az Attilás évadban is.

evacat 2023.03.08. 22:57:46

Még egy ötlet mára:: várjuk az őszi Éden Hotelt. Sokszor emlegettük hogy bezzeg az.....
Nosza, addig felvezetésként megnézhetnénk az eredeti első évadot.
48 nap.
Mind fenn van a You tube.-on.

Az idejárók közül sokan nem látták, akkor még nem mindenkinél volt viasat.

evacat 2023.03.08. 22:59:09

@evacat: A you tube még telefonról is jól nézhető.

War of colours 2023.03.08. 23:05:05

Én elkezdtem a Farm VIP 3-at de abszolút benne vagyok másban is.
Persze megnézem a sztárban sztárt is , hogy hétvégén tudjunk közösen utálkozni ;)

Amúgy Meli élője nagyon pozitív csalódás.
Olyan, mintha lekerült volna valami nagy teher róla. Egész más.

Legfontosabb infó. Hatszor kért bocsánatot Danitól, akinek a válasza hűvös volt.
Egyedül Barna gratulált neki a második helyhez. A többiek hozzá se szóltak. Senkit nem követ, nem tudja mi van a többiekkel.
Érdekesség, hogy a Live-ban ott volt Dani, de csendben volt. Lissza is ott volt. Ő trollkodott. Meli intelligensen reagálta le mindkét körülményt.

K_Attila 2023.03.08. 23:19:19

@Nyuszomuszo83: Köszi!
Nem mernék ilyet kérni a gyógyszertárban, mert biztos ítélkeznének az eladónők :D

2023.03.08. 23:26:47

@evacat: Ezek jó ötletek, főleg a VV 5 és Éden Hotel :) A VV 1 és a Farm VIP nekem unalmasnak tűnik, de lehet tévedek.

evacat 2023.03.08. 23:32:41

@VV11Vikcsii: a Farm valóban a fiatalokat és a férfiakat nem biztos, hogy nagyon lekötné,
hiszen nem kerülnek izgalmi állapotba egy rétessütéstől, vagy lekvárfőzéstől.

Igazad lehet ebben.
Ha már VV5 és ÉH, akkor én már inkább az édent választanám. Kiszámithatatlan volt, tele
intrikákkal. Érdekes lenne visszanézni. Mondjuk egyedül is megtehetném, de magammal vitázzak? Férjuram nem néz realityt.

K_Attila 2023.03.08. 23:36:04

@Gia: Melina jól oltja a hülyéket. Az volt a szokásos vád ellene, hogy gonosz. Szerintem nem az, hanem barátságtalanul defenzív. Csak annyit akar, hogy akiből nem kér, az hagyja őt békén. Gonosznak sokkal inkább Barnát lehet nevezni, mert az ő célja, megalázzon másokat és kontrollt szerezzen felettük, álságosan törődésnek vagy viccességnek bemutatva ezt.

2023.03.08. 23:40:00

@evacat: Egy ismerősöm egy-két évvel ezelőtt belenézett a vv 1-3-ba és szerinte olyan mai szemmel, mint egy lassított felvétel. A mai szériákkal meg az a baj talán, hogy túl trash.
A viasatos Éden Hotelekről jókat hallottam, amiket te is írtál, hogy volt benne értékelhető taktika és pár érdekes karakter is. :) Igazából én még egy ÉH szériát sem láttam.
Persze a többiek véleményére is kíváncsi vagyok :)

War of colours 2023.03.08. 23:41:09

@K_Attila: ekg

Akkor körvonalazódni látszik egy közös Éden hotel 1? Többiek?

Csináljunk egy szavazást?

War of colours 2023.03.08. 23:43:17

@VV11Vikcsii: szerintem az itteni bandának nagyon is jó lenne az az Éden. Mindhárom évad egyébként. De az 1/2 biztosan.

evacat 2023.03.08. 23:44:31

Én akkor le is adom a szavazatomat ÉH1

www.youtube.com/watch?v=kcv7kuYxrdc&list=PLLYpWojiFut-ltOvkxfs3NEb0R0J_-G2i&index=1&t=15s

Ez mindenkinek elérhető, nem kell sztrimingre előfizetni,

2023.03.09. 00:01:31

@War of colours: Köszi a Melinás live infókat. Ezek szerint Barna még a legnormálisabb mocsártag és a végén kiderül, hogy jobban is illene Melihez, mint Dani. Melit és Barnát el tudom képzelni egy nyílt kapcsolatban, olyan a felfogásuk talán, persze ez sem lenne hosszútávú.
Daninak érthető módon nem elfogadható Meli elképzelése a baráti közeledésről, hozzá más lány illene sztem

2023.03.09. 00:02:40

@sogeking: Még éppen időben adtad le a nőnapi üdvözlésedet :)

evacat 2023.03.09. 00:12:19

@VV11Vikcsii: arra is kellene konkrét javaslat, hogy ez hogyan müködhetne. Milyen ütemben mennénk, irna -e valaki / valakik rövid öfit, vitainditót.
S lenne - e valaki aki össze tudná fogni az egészet. Kinek lenne kedve és ideje erre.
ki lenne a hogyvolt HorváthÉvája.

Tracero 2023.03.09. 07:59:32

@evacat: hű, köszi.köszi. Én benne vagyok, hogy nézzünk Éden Hotelt :) vagy, amit mondtok :) hiányzik a bandázás :)

SZIGMA 2023.03.09. 08:20:56

@evacat: @Tracero: Mivel anno sixx jegyezte az Éden Hotelt, a trash tartalom garantált. Majd visszaolvasok, de attól tartok, hogy sixx színvonalához képest azért még elég kevés vagyok. Néha azért bevállalok egy-egy agymenést, ha lesz rá igény meg ihlet.

War of colours 2023.03.09. 08:22:10

@evacat: en heti egy öfit tudok vállalni, de a képeket sajnos max linkelni tudom, olyan profin nem tudom megcsinálni, mint Fálki

War of colours 2023.03.09. 08:25:36

@War of colours: és természetesen nem olyan színvonalon, mint a többiek. Csak kb. eddig olvastatok tőlem, azt tudom hozni.

Akkor eddig a kosárban van az Éden hotel
és a Farm VIP vagy már csak az Éden?

War of colours 2023.03.09. 08:34:40

@VV11Vikcsii: Hááát, a legnormálisabbnak Barnát se mondanám... Valahogy úgy foglalnám össze, hogy a villa kapuinak bezárása óta mindenki mocsárként viselkedik, kivéve Krisztit és Melit. Egyébként Meli Barnával sem tartja a kapcsolatot. Azt mondta, mindenki megbántotta és lezárta velük. És hogy örül , hogy megszabadult tőlük, mert sok volt neki ezekkel összezárva. Azt mondta nagyon stresszes volt bent, mióta kijött, drasztikusan lecsökkent a cigi adagja és már nem rágja a száját. Fodrásznak szeretne tanulni. És napokon belül újra dolgozni fog. Várják vissza a vendégei is és a dohánybolt is.
Amúgy kiderült hogy iszonyú jó humora van. Az összes trollt az élő alatt viccesen szerelte le.

War of colours 2023.03.09. 08:43:13

@VV11Vikcsii: ez ugyan nem élő, de asszem talán még nem volt. Ugyanilyen stílusban előzik is.

rtl.hu/valovilag/2023/03/08/vv-melina-nezo-komment-vegig-onmagamat-adtam

Egyfejű 2023.03.09. 09:10:44

Halihó! Ki mit csin? :D Ha lesz Éden Hotelnek nézése, jövök én is, meg a Sztárban sztárt is kibesz. Én már letoltam a Netflixen A téglát, hogy enyhítsem az elvonási tüneteimet.

naty77 2023.03.09. 09:15:21

@Egyfejű: nézd meg a Sex life-t. :D
a Tégla jó?

naty77 2023.03.09. 09:15:50

Remélem a betegek jobban vannak!

Egyfejű 2023.03.09. 09:23:34

@naty77: Igen. Fordulatos, ott tényleg van taktika, jók a feladatok és a helyszínek is.

SZIGMA 2023.03.09. 09:43:08

Van új posztcsi ;)

KékCsöcsűPini 2023.03.09. 09:44:52

Fogyunk mint száradt szar a szélben....... (ez költői volt:)

Én tegnap ma 01h-ig dolgoztam, nem tudtam jönni, de ma majd benézegetek.

nem tom mit kéne csinálni, passzívan várom az eseményeket...

és Traceort is várom haza onnan ahol van :)

Nyuszóka ha olvasol : MMKK puszi Neked, hived vagyok negatívan!

(mármint nem hiv pozitív igy értem a negatívat :D )

kozi001 2023.03.09. 12:28:28

@VV11Vikcsii: Lamin, Anita sztem már a tiktok live közönségre hajtanak.
Láttam VV10 'análmeister' Dani meg Renátó is nyomják.
Fel is jött a vacsi.

tvbuzi 2023.03.09. 21:39:04

Kivándorolt már valamelyik szégyenében?
süti beállítások módosítása