2023. január 05. 01:57 - Fálki

Szavazzá' Renire! (vagy Pirosra.. )

pr.jpg



2699 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr5818018608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2023.01.09. 09:10:41

@War of colours: Az talán Renátó volt, de ő is igyekszik elérni a megtisztelő címet. Barnával az a baj, hogy túl nagy az egója: lehet, hogy még nem kapott soha visszautasítást. Valamint a pali komoly szexfüggőségben szenvedhet.

2023.01.09. 09:19:05

Kiválasztás, lehetőségek.
1. forgatókönyv. Ákos: Barna,
Lissza: Melina,
Reni: Barna,
Barna: Dani,
Melina. Kriszti
Sajti: Márió
Rico: Dani
Kriszti: Melina
Dani: Barna
Márió: Melina/Kriszti.
Kiválasztott Barna és Barna-Dani párbaj.
2. forgatókönyv. Sajti és Barna rábeszéli a mocsárt, hogy most Krisztinek kell mennie, mert szüksége van egy párbajra (KATA-Melina párbaj)
3. forgatókönyv: Hármas párbaj következik. Első esetben ekkor Barna-Dani-Rico lenne, második esetben Kriszti-Melina- Márió (Meli ugyanazzal indokkal hívná ki csimpit, mint Henriket is)

Kosztarika 2023.01.09. 09:27:45

Gyóreggelt! : )
Meli leoltja Barnat.
Meli beszaratta, megmondta, hogy ket ember van aki fut Reni utan a kendo miatt az egyik Barna. Barna kiakadt ofc, mert o oszinte. A masik felet azt akkor hallgattam, amikor Meli kiment cigizni es elmeselte a tobbieknek: hogy Melitol kerdezte kire rakjak a jelet Krisztire vagy ra? Mondta neki Meli: mi van ha
magamra? Barna: csak nehogy ugy jarj mint Piros, nem biztos visszakerulsz, utana Meli mondta, hogy 3 ember van, akivel nem tud egyutt elni es direkt ketsegek kozott hagyta Barnat, aki talalgatott, hogy vajon o-e az egyik. Majd kerdezgette: de ugye velem tudsz egyutt elni? Majd Melivel flortolni probalt, Meli leoltotta, hogy nem akar puszit adni es nem jon be neki, majd Barna magasztalta, hogy milyen okos no a Meli, bezzeg a Reni. Meli meg megvedte Renit, hogy Reni azert nem fejti ki, hogy miert nem a nem, mert nem kotelessege, es Barna eddig nem tisztelte meg, most meg fogdossa a kezet meg puszizkodni akar Renivel. Dani merges lett, hogy Barna sunyi geci, mindig akkor teszi a fejet Melinek, amikor o nincs ott. Meli meg megmondta Barnanak kerek perec(ezt hallottam): hogy bevagytok fosva a piros kendotol most, ha Renin csak lila lenne, akkor is futnal utana, de most a piros miatt duplan

Emellett meg tett Meli olyan verbalis, non-verbalis jeleket Barnanak, hogy ketsegek koze taszitotta. Barnuska megeszi a szobanovenytol azt, amit o fozott. Orom nezni, ahogy Meli felerosodott, es mar felnek tole. O igazi csendes megfigyelo volt.

Gia 2023.01.09. 09:30:21

Filóztam,hogy Barna mikor lesz majd hűséges,monogám.Szerintem úgy 70 éves korában,de akkor is csak akkor,ha addig letörik a micsodája.

Gia 2023.01.09. 09:34:30

@szánentáli: No ezt én sem értem,hogy Reni miért alszik Barnával.Talán húzni akarja.Én biztos nem tenném ha valaki ilyen "szépeket" mondana rám.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 09:35:27

Jóóóó reggelt!

Örültem, hogy Reni nem adta magát, de tudjuk súlyos szexfüggősége van. így sajnos borítékolható, hogy ez a gerinctelen csótány eléri a célját. (Ne legyen már megint igazam, de sajnos annyira sanszos, hogy lesz)
Pircsi utolsó képénél az instán rengeteg gyalázkodó hozzászólás van mivel kiváncsi a social media-ra el fogja olvasni őket, garantált az összeomlás, ha eddig még nem történt meg.
Kriszti vörösen dögös volt, ezzel a hínárhajjal nekem lelakott.

Egykecske 2023.01.09. 09:38:57

BEszélgetés BArna és Reni között,még éjjel (Nem pont ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényeg):
BArna: Én neked soha semmi megalázótnem mondtam! De amúgy te egy életképtelen, fogyatékos idióta nő vagy aki még egy kérdésre se tud normálisan válaszolni! Azt javaslom próbálj meg megjavulni! Tessék, még legyél is hálás nekem, hogy meg akarjak javítani. A saját érdekedben javaslom ezt neked, mert ez nem normális.
Reni: ...
Barna: Amúgy most hogy állsz hozzám?
Reni: Nem akarok tőled semmit.
Barna: De miééért nem?
Reni. Mert nem.
BArna: Feltettem neked egy kérdést, miért nem vagy képes megválaszolni te hülye?
Reni: Nem kötelességem megindokolni. Nem akarom.
BArna: De mééééééééééért?
Reni. MErt nem, fogd már fel. (Feláll, készül otthagyni)
BArna: MOst ne menj már el, már megint menekülsz!
Reni: Még le akarok zuhanyozni, meg beszélgetni picit a barátaimmal!(touché)
Még volt némi BArna sértődött évódés, de az már lényegtelen.

Volt még egy nagy BArna-Sajti tattikai megbeszélés is. NAgyban tanakodtak, hogy hogyan lehetne kirakni a Melinát, hisz Piros is megírta, hogy ő a bábmester(lol). Végül arra jutottak, hogy ők aztán egyikőjüktől se félnek valójában. MEg hogy Melina lehet nem is olyan erős, mert csak egy Henrik ellen jött vissza (LOL). Sajti meg kifejti, hogyha rá kerül a kendő, akkor a villában mindenki foshat, hogy kiviszi, még a csapattársai is, kivéve persze BArnát. Barna megint kifejti, hogy de hát ők őszinték és az egyet jelent azzal, hogy képtelenség, hogy kiessenek. Sajti egyetért, habár ő ugyebár nem mindenben őszinte, de az teljesen más, mert a többieknek semmi közük hozzá, hogy őt kidobta az asszony.

Kriszta tolt egy egész korrekt és önreflektív monológot a szaunában(be volt kapcsolva a telója, szóval szerintem INsta lájv volt, akkor még visszanézhető), hogy össze kell szednie magát.
Volt egy Ákos-Reni megbeszélés is, a kiválasztás forgatókönyveiről, de ott már félálomban voltam.

Gia 2023.01.09. 09:48:54

@Egykecske: Nagyon köszi!Barnító egy fíreg.

etikette 2023.01.09. 09:55:48

@War of colours: szerintem a jatek szenpontjabol nar tokmindegy hogy a Piros mit lat vagy mit szol. Nagy eselyes volt de buta modon elcseszte maganak, ezzel egyutt kell elnie. Nem is beszelve a gyulolethullamrol amit kap…jobban teszi ha visszamegy kulfodre szerintem.
Barnat pedig sokan felmentik ill istenitik hogy mekkora taktikus macso jatekos. Remelem nagyon pofara fog esni

Balu30 2023.01.09. 10:06:02

Én még mindig úgy érzem, hogy korai lenne a Melina-Kriszti párbaj. Sokan szeretik a bolondot.

sogeking 2023.01.09. 10:38:56

@Fálki: meg sem hallgatod többet ezt a számot? :) azért az időzítés nem volt rossz

hereverő heverő 2023.01.09. 10:40:54

@etikette: Lisszának volt egy jó megjegyzése, amikor búslakodtak Krisztivel a cigizőben. Hogy Piros csak egy kis nyugtot szeretett volna magának ott benn, hogy azzal lehessen akit szeret.
És ebben Lisszának igaza volt. Piros hülye volt, de látszott rajta, hogy szerelmes abba a segglukba. Nem tehetett róla. Arról viszont igenis tehet, hogy miután Kriszta is meg Meli is megpróbálta felnyitni a szemét mégsem volt hajlandó gondolkodni, a valóságot próbálta a kis érzéseihez hajlítani. És próbálja még most is. Ha most az a gyűlölethullám nem ébreszti fel, akkor semmi. Az sem, hogy Barna keresztül fog nézni rajta - remélem Piros szülei, barátai, kígyói mind elmondják neki. És remélem ez a két hét amíg Barnát viszont nem láthatja elég lesz neki a felejtéshez.
Ha nem, akkor menthetetlenül bele fog csúszni egy rossz kapcsolatba, mert a fíreg Barna ki fogja őt használni aztán eldobja amikor valami másik kis könnyű lávapina eléperdül.

Fálki 2023.01.09. 10:43:36

@hereverő heverő: Én gyanítom, hogy Pirosnál ez már rutin.

Egy másik pizzában fogadnék bárkivel, hogy normálisan induló, egészséges és boldog párkapcsolata még nem volt. Egyszerűen nem tudja, milyen az és abban hogy kell viselkedni.

Kosztarika 2023.01.09. 10:45:30

@Fálki: "úriember biztosra nem fogad" :D
Remélem ismered a mondást. ;)

hereverő heverő 2023.01.09. 10:56:12

@Fálki: Félek tőle (azért annyira nagyon nem) hogy igazad van. Tudom, hogy az összezártság mennyit számít, de mégis 3 nap után beleszerelmesedni egy alapvetően taszító karakterbe - nem semmi.

Fálki 2023.01.09. 11:00:33

Főleg így és főleg ennyire, az a riasztó szerintem.

Mert az, hogy vonzalom van - természetes. Az, hogy azonnal elolvad, ha a számára vonzó jóember két kedveset szól hozzá, még az is.

De az, hogy azonnal fülig szerelmes lesz, aztán harcol mindennel és mindenkivel a szerelemért és az ellen, az rendes komoly baj ott a nyaka felett.

Szerencsére (talán) túlvagyunk az idei hülyén is, megy majd még egyet az Xfaktorban + Fókusz, Reggeli, random RTL műsor, aztán kikopik a köztudatból ez a nyomorék is.

sogeking 2023.01.09. 11:11:55

@Fálki: én állom a harmadikat, ha bebizonyítod, hogy nem is lesz ;)

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 11:12:06

@hereverő heverő: MInd igaz amit mondtok, mindenkivel előfordulhat, DE:

1. Barna legalább 2x mondta neki, hogy nem érez semmit iránta mint nő iránt (ok ettől még megdugta, de nem szívesen)

2. Láthatta hogy napszámra összevissza sexel Renivel. Tegyük fel egy pillanatra, hogy Reni volt az erőszakos kúrógép: de akkor is ha én itt vagyok, megkúrhatna kis erőfeszítéssel és még szerelmes is vagyok belé láthatóan,ám mégis azzal az erőszakoskodó Renivel kúr napszám, akkor lehet hogy mégse szeret engem mindennél jobban?

3. Anitás kalandozásról még nem is beszéltem....

hereverő heverő 2023.01.09. 11:13:24

@Fálki: el ne kiabáld. Nehogy olyan legyen mint a Sabira, minden elképzelhető fórumon minden elképzelhető módon meg akarja magyarázni az igazát. Piros a világ ellen!

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 11:13:39

@Fálki: nem fogadunk veled mert ez tökéletesen helytálló. Amúgy sem Reninek, sem Krisztinek, sem Lisszának nem volt még normális szerelmen alapuló párkapcsolata. Maximum ők szerettek, de őket kihasználták csak.. És az a szomorú hogy az ilyen barna féle gyökerekkel van tele a társadalom, miközben mindenki azzal jön neki fontos hogy a nő jól érezze magát. De ez a hazugság, a lényeg az énközpontúság. Barna jó példa erre. csótány

Fálki 2023.01.09. 11:16:43

@hereverő heverő: Szoktam is adni neki rendesen, amikor megjelenik valahol a kígyó! :D :D

hereverő heverő 2023.01.09. 11:17:35

@SelyemSonkaPini: nagy igazságod vagyon tezsvírem! Csakhogy Piros ezt is meg tudja magyarázni: azért nem engem dug, mert én nem adom magam! És mivel Barnuskának a pina jár minden nap, rámegy arra a kis cafkára, amíg én nem terpesztek neki. De majd idekinn máshogy lesz minden, mert engem fog kúrálni amig le nem rohad a pöcse.

2023.01.09. 11:17:49

Cintike-Krisztián, Frunato, Virág-Dani, Piri- Barni és így tovább. A szerkesztőknek nagyon bejön a bántalmazó-bántalmazott szisztematika.
A, A VV-be sok ilyen lelki nyomorék jelentkezik, hiszen normális ember nem jelentkezik.
B, A castingosok direkt keresik ezeknek a szerepeknek megfelelő karaktereket.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 11:18:54

@SelyemSonkaPini: ennek a pöcsfejnek az a lényeg lik legyen. Tök mindegy hogy hívják a nevét. :D Piros többet látott bele, hiába mondta neki a barnuska hogy nem akar semmit. Ha én sem akarok semmit akkor nem csókolgatom a másikat meg dörgölődzök mint egy öleb. Akart de annak a szerelemhez köze nem volt. Be akarta venni a várat, megtörtént strigula behúzva. Nem tekintette soha nőnek pirost ezt megmondta, és azt is hogy neki a legjobb renivel kamatyolni. Ha ezt egy nő nem veszi sértésnek és nem küldi el az újra próbálkozó pasit a picsába magára vessen. Hiszen a pöcs megmondta szerelemre ne is számítson. Amúgy barna egy parazita aki rácsimpaszkodik a gazdatestekre.

hereverő heverő 2023.01.09. 11:18:59

@Fálki: azt jól teszed. És még a tripláját is megérdemelné.

2023.01.09. 11:23:18

@Fálki: @hereverő heverő: Remélem ezt nem cyberbullying értelemben értettétek.

hereverő heverő 2023.01.09. 11:27:28

@VV11Vikcsii: Nem. Nem voltál a survivor hogyvoltok alatt, meg fogod érteni ha ott visszaolvasol.

KékCsöcsűPini 2023.01.09. 11:27:56

@Nyuszomuszo83: De azt ecsetelte tegnap nagy elkerekedett szemmel sajtinak meg Lissának talán, hogy ő nem is érti miért mondhatta bárki, hogy miatta esett ki !
Sőt azt se miért az általuk támogatottak esnek ki, mikor ez az igazmondó -magát őszintén adó oldal !
Én elhittem, hogy tényleg nem érti!

Forgalmista 2023.01.09. 11:32:17

Piros valahogy úgy fogalmazott, hogy kint majd megbeszélik Barnával, HA addig bent nem történik semmi Reni és közte. Ezt vajon úgy értette, hogy az se baj, ha Barna minden követ megmozgat, erőszakosan nyomul, a lényeg, hogy bármilyen okból (esetleg Reni ellenállása okán), de ne történjen aktus?
Ráadásul ezt úgy mondta a kis buta, mintha azt vízionálná, hogy Barna majd utána fog epekedni itt kinn, annyira, hogy még ő támaszthat feltételeket, nem pedig az lenne a biztos forgatókönyv, hogy Barna le se fogja szarni, ő pedig akkor is futni fog utána, ha a villa összes nőjét és férfijét is magáévá teszi a fennmaradó kis időben, amit még bent tölt.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 11:36:43

@SelyemSonkaPini: Igy van, nem érti, nem látja, tipikus hárító, ő aztán soha semmiben nem hibás, sőt Sajti mondta neki hogy akkor ő is az áldozat mert két nő akart. Kriszti is ott volt, de unottan hallgatta. Ákos meg a kigyóval játszott és summázta a végén hogy mindhárman akarták ezt és hibásak.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 11:40:35

Milyen szép lesz mikor Barna és sajtos is kihullik, csimpi rico lissza és ha benn lesz kriszti azt sem fogják tudni mi a nevük, csak az a kérdés lesz mi a fasz van? :D Sajtosnál sajnos vizionálom hogy eltrappol majdnem döntőig egyik sem meri kivinni. Mint anno teót, aztán azonnal kihullott a döntőben. Párbaj nélkül a tuja végigmenetelt.

Forgalmista 2023.01.09. 11:45:58

@Nyuszomuszo83: azon a jeleneten csodálkoztam, furcsa volt, hogy Sajti nem adta Barna alá a lovat, látszott is Barnán, hogy nem ezt a reakciót várta a puffogására :)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 11:56:13

Sajti ott tudatosan mondta ezeket, mert addigra Reni ugye visszajött és sajtos beszart. Sajtos amúgy is gyáva csak a pofája nagy. Amúgy Melina szerintem feni rá a fogát, mert ő látja a legjobban hogy sajtos hazudik mindenben. Valamelyik nap múlt héten írták is redditen hogy volt egy ilyen elszólása Melinek hogy a sajtit is ki kell vinni és neki kell kivinnie. Gyanítom lehet nem is Kriszta volt az elsődleges fő célpont, de most kriszti folyamatosan vegzálja, beleáll, ahogy a tegnap esti ofiben is láttuk. Meli a higgadtságával folyamatosan irritálja Krisztit mert nem adja ki az érzéseit és ez a szöszinek nagyon érthetetlen. Ráadásul Meli egy fordított pszichológiát alkalmaz. Kriszti minél idegesebb ő annál higgadtabban beszél. Keményen de higgadtam, ami még inkább kiváltja Krsizti valós énkét, ezt a gúnyolodó cinikus arcát, amikor lehullik az én vagyok a jó tündér álarc...

Délelőtt volt balhé megint ofő órán. Gregus ofő felkérte őket mutatkozzanak be és Barna azt mondta ő azért jött be hogy példát mutasson és bemutassa a csajozási szokásait, Melina meg kiröhögte, persze balhé lett belőle.

2023.01.09. 12:13:24

@Fálki: Biztos, hogy nem :) Te nagyon kedves tesó vagy, csak néha másképp mutatod ki, mint a többiek.

Fálki 2023.01.09. 12:15:31

@VV11Vikcsii: Igen, ezt most kivételesen jól látod, de Sabirára és dr. Panyikra nagyon nagy lendülettel szoktam ráindulni és rengeteg időmet elveszi a gyalázásuk.

Fálki 2023.01.09. 12:21:02

Tegnap éjszakai LIVE részlet:

Barna Piros leveléről beszél Sajtival. A nő ilyet írt állítólag: ne k.rj bent senkivel, mert mindegyik nő csak rontja az imidzsedet. Csak én mutattam jól melletted.

Atlantisz83 2023.01.09. 12:32:18

@Forgalmista: Igen, ezért kéne Reninek: 1. azonnal elköltözni az ágyból (én inkább aludnék a földön, vagy megbeszélném Sajtival, hogy cseréljünk) 2. sokkal határozottabban elutasítani Barnát, vagy 1-2 hétig tényleg teljesen elkerülni, bele sem menni efféle beszélgetésbe vele. Megmondta, hogy NEM, innen nincs miről beszélni tovább. Hát tudja már, hogy merre hány méter.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 12:44:06

@Fu Szekh Li: Ha nagyon naiv akarok lenni azt mondom, hogy múlt héten a csengős és egyéb szar játékok által megsérült. De mivel nem vagyok naív valami éles tárggyal sértette fel saját magának.
Az ilyen önromboló embereknek kellene a lipótban lennie, ezzel akarja felhívni a figyelmet magára. Kezelésre szorul. Garantált ismét írom a pszichiátria, szakemberrel és kőkemény leszedáló nyugtatókkal. Melyek után zöldség lesz....

hereverő heverő 2023.01.09. 12:52:05

@Fu Szekh Li: Hát...még nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Nekem is nézett ki így a combom, amikor kurva nagy gyalulatlan gerendákat kellett felemelni a tetőre és a combomon támasztottam meg őket. Rövidnadrágban persze, mert hát augusztus volt. Viszont azt hiszem azért nem jellemző a tetőépítés a villában.
Kriszta amúgy eléggé fehér bőrű, ha a csengős játékok alatt rengetegszer nekifut az ablakkeretnek az pont ilyen nyomokat fog hagyni.
Amikor bement a WCbe tangában, akkor nem láttam rajta ilyen sebeket.

Fálki 2023.01.09. 12:55:49

Kész az öfi, de meg kell várni hogy kijöjjön torrentre a vidi, hogy tudjak képeket vágni bele :)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 12:58:35

Amúgy is nagyon sérülékeny és vékony kriszta húfehér bőre,bármikor egy apró ütés következtében is belilulhat. Bár én hajlok arra hogy akár egy élesebb műanyaggal okozott kárt magának, mert a combján már nem egyszer lehetett látni korábbi begyógyult sebek helyeit. És még mindig az Éles tárgyak könyvből tudok táplálkozni ez irányban- elég jól hozza a könyv hogy is történik.
Amúgy leinkkább tinik körében jellemző, az én véleményem szerint nem csak a tinik körében. De egy kis szösszenet:

www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek/4576/vagdosas-onbantalmazas

War of colours 2023.01.09. 12:59:19

@Nyuszomuszo83: nagyon egyetértek veled. Meli állati jól használja a fordított pszichológiát és szerintem is egyre jobban látja az erőviszonyokat. Ha néha kikacsintana felénk nézők felé a riportban, még jobban megközelítené az általam vágyott női játékost.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 12:59:48

@Fálki: Köszi Fálki, én elboldogultam eddig is, kicsit melósabb keresni, de nem életbevágó azért! :)

naty77 2023.01.09. 13:00:26

@Fu Szekh Li: sajnos épp elég ilyet láttam tavaly a saját gyerekemen. erre gyógyszert nem adnak, pszichológus vagy pszichiáter segít. nem kell bent feküdni sem hozzá.
szerencsére ezek nem túl mély sebek.
mindenképp terápia kell neki.

naty77 2023.01.09. 13:02:18

@Nyuszomuszo83: annyi biztos, hogyha Kata bent is bántja magát akkor ez sem jó környezet számára, nem tesz jót neki lelkileg ami történik vele. jobb lenne neki kint.

sogeking 2023.01.09. 13:02:33

@Nyuszomuszo83: de hol vannak benne a meztelen részek??? :) pfff

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:03:22

@War of colours: Szerintem ő alapból nem az a kacsintgatós típus. De nekem akkor is nagyon top eddig. Én pl ennyi önuralommal nem rendelkeznék kriszti felé (sem) és igen kiborul néha meg hisztizik de nem droid ő sem, vannak érzései csak nem akarja feltárni őket. És van agya is, jól gondolkodik.

War of colours 2023.01.09. 13:03:35

@Fu Szekh Li: szerintem, ez nem az. Úgy tudom inkább belső comb a jellemző ezekre a betegekre és kisebb vágásokkal. De nem vagyok szakember és simán lehet, hogy széles spektrumon mozog ez a kórkép is eltérő tünetekkel.

naty77 2023.01.09. 13:05:09

@War of colours: széles a spektrum és a vágások hossza is. :( van aki a talpát vágja hogy ne lássa meg senki. amit aztán végképp nem tudok elképzelni.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:07:30

@War of colours: Egész testen vagdosnak, elsőre a kevésbé feltűnő helyeken, aztán már jöhet a többi, láb, kar, mellkas, mell, lábszár, fenék,nyak amit elérnek. (Ezt tényleg hozza az általam említett könyv, a főhős a cseresznye szót vágta magába a csípőjénél azt hiszem, pszicho-thriller kategória a könyv, nem egy gyenge lányregény)

hereverő heverő 2023.01.09. 13:10:37

Már egyből temetjük Krisztát, pedig még semmit se tudunk róla. Ha valaki keres korábbi képeket amin látszik a combja (akár visszanézhető vidiket, akár az instájukon) akkor ki fog derülni. Hogy őszinte legyek, engem nem érdekel annyira a Kriszta combja amíg nincs kézzelfogható közelségben.

War of colours 2023.01.09. 13:11:13

@etikette: jesszusom, kik istenítik? Kint vagy bent? Fel nem foghatom, hogyan láthatja őt bárki pozitívan...

War of colours 2023.01.09. 13:13:03

@Nyuszomuszo83: nagyon szomorú, egy magára hagyott generáció és annak fájdalmas bizonyítéka

Fálki 2023.01.09. 13:14:23

@hereverő heverő: *nyalható közelségben... :D

War of colours 2023.01.09. 13:14:42

@naty77: Kriszta nem szimpi nekem, de ha igaz, amit gondolunk semmi keresnivalója ott bent és inkább a jó értelemben vett szánalmat érzem az irányában.

War of colours 2023.01.09. 13:16:03

@Nyuszomuszo83: ekg, Meli hetek óta jön fel nálam

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:16:20

@sogeking: Valami mást néztél nagyon ha nem láttad pl Sajti mikropöcsét! Vagy te azt hitted csak a nők szoktak fürdeni????

War of colours 2023.01.09. 13:17:28

@naty77: jajj, szörnyű lehetett szembesülni ezzel. Mennyi idő volt kijönnie belőle?

War of colours 2023.01.09. 13:19:00

@naty77: lehet neked privátban írni?

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:21:37

@War of colours: nem újkeletű ez a dolog, tehát nem csak a mostani vagy az előzőre érvényes. A 2000-es évek elején mikor felerősödött az emo kultúra, a meg nem értett, kirekesztett gyerekek akkor jött képbe ez is mert mindenki tudott róla csak senki nem ebszélt róla. Én soha nem értettem, sem a kinézetüket, sem a zenéjüket, sem az életfelfogásuk. Én is szánalmat érzek ezek iránt az emberek iránt, ahogy Krsizta iránt is. De! Mindenkinek van családja, a környezetnek kell rájuk figyelni. Így ők is hibásak ha a gyereken ilyen jelek mutatkoznak, egy egészséges, szeretetben, harmóniában élő gyereknek ilyen nem jut eszébe. És nem utópiából jöttem, aho, az unikornisok élnek, de millióan vagyunk akármilyen sorsból, nehésgégből, aztán nem vágtuk magunkat. Ez a gyáva emberekre jellemző....

War of colours 2023.01.09. 13:26:10

@Nyuszomuszo83: Képzeld, az az étterem a törzshelyünk a csajokkal, ahol egy ideig pincérnő volt. Borzasztó kellemetlenül érezte magát, ha felismerték. Esküszöm sajnáltam szegényt.

hereverő heverő 2023.01.09. 13:26:28

@Fálki: hátha a puszi meggyógyítja!

War of colours 2023.01.09. 13:28:08

@naty77: új vagyok még itt. Nem tudom, hogy kereshetnék rá az emailedre. Vagy más lehetőség is van?

Fálki 2023.01.09. 13:29:09

@War of colours: Katt ráa nikkjére, új ablakban jobboldalt üzenetküldés.

sogeking 2023.01.09. 13:29:23

@Nyuszomuszo83: igen, tényleg úgy gondoltam, azért van olyan kis finom virágillatotok, mert sokat fürdötök, a férfiaktól eltérően :) sajtit szerencsére kitakarta a lejátszó csík és philip j fry a futuramaból

naty77 2023.01.09. 13:29:44

@War of colours: ha rálősz a nevemre akkor tudsz üzenetet írni.

hereverő heverő 2023.01.09. 13:32:33

@Nyuszomuszo83: Nem nyuszó. Ők nem gyávák csak nem úgy gondolkoznak mint mi. Egyszerűen nem tudjuk felfogni mi játszódik le bennük még a legnagyobb empátiával sem, mert nem vagyunk szakemberek, akik ezt jópár éven keresztül tanulják, kutatják. De ezek az önvagdosó emberek úgy érzik, hogy ...a fene tudja hogyan, de nekik ez valahol megváltás, valahol kényszeres cselekvés.
Egy autistát sem fogsz megérteni, mert nem úgy gondolkodik mint te. De nézz meg egy nem autista bárkit, aki mondjuk gyerekkorában rohadtul megijedt egy kutyától és most is fél tőlük, még az indokolatlan kis patkány csivavától is. Nem racionális neked, de az ő életében természetes.

naty77 2023.01.09. 13:33:47

@Nyuszomuszo83: nagyon sokat tudnék írni a témáról, de sok információval a témáról másként látom.
nem szeretnék most kamasz lenni, pláne olyan aki kilóg egy kicsit a sorból vagy befolyásolható.

War of colours 2023.01.09. 13:33:59

@Nyuszomuszo83: szerintem, sajnos ez már nem ilyen egyszerű. Az én környezetben is van ilyen nem is egy. Nem gyávák a gyerekek, a szüleik pedig egyáltalán nem rossz szülők. A magára hagyott generációt az okos eszközök forradalmára értettem. Ez egy össztársadalmi probléma szerintem, ahogyan sokminden más is , ami kibukik a Valóvilág lakóit nézve. Pont ezért szeretem ezt a műsort, mert gondolatébresztő.

Kosztarika 2023.01.09. 13:38:01

@hereverő heverő: valami olyasmit mondott Kriszti, amikor arról volt szó, hogy itt bent nem nyomtat el cigicsikket magán: Annyira fáj a lelkem, a fizikai fájdalom elnyomná.
Lehet nem szó szerint, de ez volt a lényege.

sogeking 2023.01.09. 13:38:17

@hereverő heverő: ez nagyon bonyolult téma, figyelemfelhívás, önbüntetés...

hereverő heverő 2023.01.09. 13:44:03

@sogeking: és itt jön ábel és megkérdezi: de miért? És ezeket az okokat kellene feltárni, megérteni a gyógyításhoz.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:46:00

@hereverő heverő: Én ebben a kérdésben kissé szarul gondolkodom lehet, de mostanában mindenkire ráhúzzák hogy autista mert máshogy gondolkodik. A barátnőm fiánál is megállapították hogy auti meg viselkedészavaros, közben nála tiszteletudóbb gyereket nem ismerek, az iskolában jól teljesít, tény hogy túlmozgásos, hiperaktívabb néha mint a társai de én nem látom hogy akkora gond lenne vele. viszont mivel ráhúzták az autit és papír van róla, a tanárok megküldönböztetik, a többi gyerek kiszúrta ezért a gyerek most kétszer annyira próbál teljesíteni vagy rosszalkodni, mert hátránnyal indult. De már bocsánat, régen nem is hallottunk erről a betegségről aztán van olyan ismerősöm, aki most abszolút a kórtanba abszolút beleillik (a gyerekkel együtt épített legót nem lehet megmozdítani mert akkor egy darab máshova kerül összedől a világ, 40 éves felnőtt férfi) , viszont hatalmas az IQ-ja, de van amit másképp csinál, nem sütötték rá ezt az autista bélyeget. Én félek a denevérektől mert a köcsög megharapott 3 éve, akkor én más lennék? Abszolút nem. Mivel a barátnőm által nagyon belelátok ebbe az autista nem autista dologba így van egy viszonyítási alapom. senkit nem akarok megsérteni a véleményemmel és Isten ne bántspn ezért) de akkor is azt tudom irni csak hogy nevelés kérdése (egy kisebb fokú autizmusnál) is hogy milyen generációt nevelünk a követezőkre. (Természetesen a súlyos autizmus más, esőember elég jól hozza a ragaszkodást az állandó dolgokhoz)

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:50:30

Oké elfogadom, nem gyávák, viszont akkor miért nincs semmiféle problémamegoldó képességük, miért nem a problémák megoldását keresik, hanem a menekülést akár a halálba? Az hogy az okos eszközök vannak tény hogy gyerek kezébe nem adnék, de sajnos rengeteg felnőtt is előbb nyomkodja a telefont mint saját gyerekével foglalkozzon. @War of colours: Igen össztársadalmi probléma,. nem az okoseszközzel van a baj, hanem azzal hogy helyettesíteni akarják vele az időt szeretetet, mesét, odafigyelést stb. Józan paraszti ésszel reálisan próbálok gondolkodni, de ugyanoda jutok vissza.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:51:46

@Kosztarika: Igen, ezt mondta kb. A fizikai fájdalom okozásával azt gondolja megszűnik a probléma mert egy erősebb fájdalomra fókuszál. Én erre tudok következtetni.

Egykecske 2023.01.09. 13:52:33

@Nyuszomuszo83: Szeretnék én is hozzászólni ehhez a témához. Engem nagyon elszomorított az a kép Kriszti comjáról. Láttam már ilyet, elég közelről... Az én tapasztalatom szerint ezt nem "divatból" vagy "gyávaságból" csinálják az emberek, hanem egy súlyos trauma következményeként. Nőknél leggyakrabban a trauma sajnos nemi erőszak (általában nem egyszeri). A z önbántás mögött az áll, hogy nem érzik sajátjuknak a testüket, öngyűlöletbe átcsapó szégyen, meg ilyen finomságok. Még a sok piercing mögött is ez áll, hisz annak berakása is fájdalommal jár. Kriszti szinte biztosan bipoláris depresszióban szenved, elég látványosak voltak a mániás epizódjai, amikor nagyon pörög, és szinte fanatikusan lelkesedik dolgokért. Ő egy súlyosan sérült ember, akinek hosszú távú terápiára lenne szüksége.
Természetesen kibaszottul nem szabadna egy ilyen embert beengedni ebbe a játékba. Má említettem, hogy néhány évaddal ezelőtt mintha lett volna infó, hogy minden potenciális játékost pszichológus is megvizsgál. Ennek full természetesnek kéne lennie, de én nagyon gyanítom, hogy néhány évada az RTL egyszerűen kispórolta ezt a lépést. Annyira telibe szarják már, és ilyen szinten minimum büdzsére akarják kihozni, hogy már egy kibaszott Pácz Viki kb a főszerkesztő, aki mindent kitalál, a castingtól a forgatókönyvön át a feladatokig.
Egy ilyen sérült embernek csak ront a helyzetén egy ilyen műsor, főleg ha bekerül ilyen nárcisztikus manipulatív faszkalapok közé Ma reggel is a reggeli kv közben belenéztem az élőbe és Barna ott stuffolta Krisztit, hogy Melina "terrorizálja őt" és hogy "álljon ki szépen magáért": Vágjátok, még arra is kormányozzák, hogy lehúzzák a mocsárba, aminek hatására egyrészt kiesne Melina ellen, másrészt a primitívebb nézők ők is rázúdítanák a komment szartengert, amit persze nem nagyon viselne el. Az RTL meg szépen leveszi róluk a kezét aztán várhatjuk, ogy ki lesz a következő Vv7 Fannika, meg VV6 traktoros Krisztián, vagy csak "jobb" esetben Aurelio.

sogeking 2023.01.09. 13:53:31

@hereverő heverő: pl. környezet, vagy önmaga által támasztott elvárások, aminek nem tud megfelelni, az egyik ember erre azt mondja, leszarom, a másik meg állandó vívódásban él emiatt (mert jó/ szerethető akar lenni)

érdekes, hogy szakmailag két eltérő felfogás létezik, az egyik szerint az ember saját maga a felelős, a másik szerint pedig a jelen korra jellemző érzelmi, szociális kiüresedés az oka

hereverő heverő 2023.01.09. 13:56:16

@Nyuszomuszo83: Ne érts félre, én nem ráhúzom hogy autista, hanem azt mondom, hogy mi nem fogjuk megérteni, mert nem azonosan gondolkodunk.
Ez lenne a feladata a pszichológusnak, hogy lefordítsa Kriszti gondolatait a mi nyelvünkre, és a mi gondolatainkat Krisztiére. És ha megvan a közös nyelv, akkor talán el tudjuk magyarázni neki, hogy miért ne tegye amit tesz. Az autista gyereket csak mint példát hoztam fel a megértésre.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:57:03

@Egykecske: egyetértek veled. A cikk amit belinkeltem ezt hozza:

Az önvagdosás egy téves berögződés, egy szélsőséges módja a nehézségekkel való megbirkózásnak - tinik esetében érzelmi hullámok és a változás jelentenek veszélyt. Azok az emberek, akik önmagukat bántják, nem tudtak kifejleszteni, elsajátítani normális és egészséges problémamegoldó viselkedésformákat, megoldásokat.
Azok az emberek, akik az önbántalmazáshoz folyamodnak, mint megoldáshoz, azok gyakran roppant nehezen tudják kifejezni érzelmeiket, vagy egyáltalán nem tudják normális módon megtenni azt. A vagdosás számukra egyfajta kifejezőeszköze a szomorúságnak, fájdalomnak, haragnak, stressznek, magányosságnak.
Akik vagdossák önmagukat, azok gyakran számolnak be arról, hogy nagyméretű megkönnyebbülés lesz úrrá rajtuk, miután kárt tettek önmagukba, hirtelen megszabadulnak a nyomasztó érzésektől.
Ezek a személyek gyakran valamilyen traumát éltek meg (pl. szexuális vagy fizikai bántalmazás), aminek a feldolgozása nem sikerült és még mindig keresik belőle a kiutat.
Némelyeknél egyfajta büntetést jelent saját magukkal szemben, mivel negatívan látják önmagukat, vagy úgy vélik, hogy nem érdemlik meg a jó dolgokat, ezért kárt tesznek saját testükben.
Sokuknak valamilyen mentális eredetű problémája, betegsége van a háttérben, ami kezeletlenül maradt: depresszió, bipoláris rendellenesség.
Sokan magukba zárják érzéseiket, ha érzelmileg kényelmetlen helyzetbe kerülnek, egyfajta menekülési útként teszik ezt, ennek eredményeképpen annyira érzéketlenek lesznek, hogy a fizikai fájdalom okozással próbálják visszaszerezni az érzékelés képességét, egyfajta önbizonyítás arra, hogy élnek.
Akik gyakran vagdossák magukat, azok nem érzékelik a körülöttük állókat, akik segítenének nekik. Gyakran elszigeteltnek és magányosnak érzik magukat és újból a vagdosásba menekülnek.Az alacsony önértékeléssel rendelkezők között igen gyakori a vagdosás, az önmagukról alkotott téves elképzelések sokszor ott vannak a háttérben.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 13:57:57

@hereverő heverő: Krisztának hiába magyaráznánk bármit is, ebben pirossal ugyanolyan mániákusak, csak másra fokuszáltak.

Kosztarika 2023.01.09. 14:00:02

@Egykecske:
Minden mondatra hatalmas EKG.
:)

hereverő heverő 2023.01.09. 14:00:52

@sogeking: Ez érdekes téma, sajnos piszokul nem értek hozzá. És mi van ha mindkét megközelítés helyes? Ha az érzelmi kiüresedés okozza, amit aztán az egyén reakciói felerősítenek, mert érzi, hogy ez így nem jó, nincs rendben valami és aztán ennek a valaminek a keresése vezet ide? Ha azért próbál megfelelni, szerethető lenni, mert nem ismeri fel a társadalom elidegenedését? Ördögi kör.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:01:36

@Egykecske: Valahol olvastam hogy azt mondták idén is pszichológus vizsgálta őket hogy alkalmasak e erre a játékra. Viszont utógondozásról már szó sincs. Onnantól hogy kijöttek nem foglalkoziik azzal a csatorna mennyire sérült emberileg, mentálisan. Onnantól old meg!

naty77 2023.01.09. 14:02:36

@Nyuszomuszo83: a férjem 45 éves autista. egyértelműen az. soha nem vitték semmi vizsgálatra. anyukája szerint nem volt vele baj csak jól eljátszott egyedül nem igényelte más gyerekek társaságát.
mivel ő elég csendes volt és nem pécézték ki a suliban így egész jól lenyomta az iskolai éveket.

Kosztarika 2023.01.09. 14:07:46

@Nyuszomuszo83:
Szerintem- ha ez így van - egy jó szakembernek már beköltözés előtt fel kellett volna ismernie és nem szabadott volna beengedni a villába, már csak sem, mert a játék végén, vagy ha kiesik, még több bántás fogja érni, ami ront az állapotán.
Napok óta mondom: ki kell emelni onnan, míg nem késő. Ha már nem késő.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:07:55

@naty77: most már tudjuk hogy ezt így hívják, de (mivel 2 éves korban derül ki az autizmus) a férjed esetében 43 éve nem volt ez tényként kezelve. Gyerekként nem indult azzal a papíros hátránnyal. Az én ismerősöm is egyértelmű hogy az, de kimagaslóan magas az IQ-ja. És lehet másképpen gondolkodik lehet néha túlbonyolítja, lehet néha nehezebb vele együtt élni, de semmi esetre sem bolond. Mert a "betegségét" nem tolták túl.

sogeking 2023.01.09. 14:08:54

@hereverő heverő: simán lehet helyes mindkettő:)

olvass egy Jordan Petersont vagy akár Csernust, ők az én olvasatomban az egyén felelősségét helyezik a középpontba, Csernus szerint egyedül az egyén felelős önmagáért, és csak a saját változtatni akarásán múlik minden (az ő szóhasználatával élve, aki, aki nem vállalja a felelősséget 'puhapöcs' :) )

a másik irányzat mondjuk egy Máté Gábor, aki szerint az ember elsősorban szeretetre, társas kapcsolatokra vágyik, és valójában ez az, ami boldoggá teszi, a jelen környezet ezzel konkértan szembe megy, ami belső konfliktust eredményez

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:09:59

@Kosztarika: EKG, viszont az ötlött be nekem, hogy mivel nagyon is a csatorna "gyereke" Krisztinél akár át is ugorhatták ezt a részt, hiszen dolgoztak már vele. Számomra egyértelmű a csatorna felelőssége, és krisztit ki kell szakítani ebből a közegből. Őt én egy nagyon befolyásolható nagyon kislánynak nézem még aki szellemileg valahol megrekedt.

Nyuszomuszo83 2023.01.09. 14:11:12

@Kosztarika: ja de lehet olyan a pszichológus mint a közjegyzője a reteknek. Colombo felesége. Hallani hallottunk róla de látni nem láttuk, lehet nem is létezik...

War of colours 2023.01.09. 16:55:26

@Nyuszomuszo83: természetesen nem vitatom a szülő felelősség létét és szerintem itt a többiek sem úgy értik , hogy ne lenne igazság, abban amit írsz, pusztán azt mondjuk, hogy a probléma ennél komplexebb és olyan témákat súrol, ami túlmutat egy családon, vagy egy konkrét szülői elhanyagoló magatartáson. Kifejezetten hagyományos értékekkel bíró szülő vagyok, együtt sütünk, főzünk hétvégén, kirándulunk, társasozunk, jó a házasságunk, a nagyok kiveszik a részüket a családi életből minden szempontból. Nem vagyunk sem maximálista sem elhanyagoló szülők de volt már olyan probléma ami egyszerűen meghaladta a képességeinket. Több szakemberrel történt konzultáció után egyszerűen azt kaptuk az arcunkba, hogy nem minden a családi háttér, a gyerekek nem burokban nőnek fel és minél idősebb a gyerek annál erősebb a kortársak/média hatása. Van olyan, hogy mindent megteszel és az nem elég ahhoz, hogy megóvd a gyereked.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 21:43:11

Bár Dr.Szöszi mindent leírt, így nem tudom mennyi értelme van hozni, utoljára megteszem, mert én ezt a nőt soha többet nem szándékozom végig szenvedni.
Live:

Köszönt mindenkit, elmondja hogy sajnálja hogy sokat káromkodott, az apukája azért büszke rá és azt sajnálja hogy kiesett. Pár hete elvesztette az önkontrollt lesüllyedt a bezárságban egy olyan szintre ahova nem akart. Sokat hibázott de tanult belőle, Adás nem nézett csak pár tiktok videót, neki még meg kell nyugodni és erőt kell gyűjtenie ezekhez. Köszöni a támogatást és a szidást is, és ő ember maradt a villában, ha valaki beszélni akar vele az utcán szívesen teszi..
A villában nehéz volt és folyamatosan tanult, az utolsó héten nagyon sokat sírt, pedig ő nem ilyen. Nem vette észre, hogy Barna kihasználta, már látta a videót amikor mellőle kiszállt és átment Renihez, erről ő semmit nem tudott. Nem szerelmes (faszt nem) de nagyon hiányzik neki és nem tudja bántani. Tervben volt hogy kiviszi, de ez nem jött létre és nagyon sajnálja. Benne ő csak egy arcot látott és elhitte. Rossz döntést hozott, nem bánja már mert ha Barnát viszi és barna marad kinn akkor Reni még ott van és neki nagyon rossz lett volna benn. Barna őt mindig megvédte, míg Reni mindig kibeszélte a háta mögött. Majd bevallja hogy igen mégis belezúgott. Most már le kell nyugodnia de későbi tervei közt van vagy egy barberképzés vagy egy divattervező esetleg egy tetováló szeretne lenni. De külföld is megfrdult a fejében. Nem tudja mi lesz Barnával, a pulcsija még nála van,és ha párbajozni megy akkor ő ott lesz a párbaján. Pasiból van nem haragszik rá ő bedőlt neki és azért eset ki mert érzett valamit lehet rossz ember felé. Nem tudta eldönteni ki hazudik és ki nem. A végére ő már nagyon gyenge volt. Ő nem akart senkit sem megbántani, ő végig őszinte volt. DE nagyon sokat változott a gondolkodása a véleménye, az elején más volt emberekről aztán utána megint más. Kérdezik arról hogy azt mondta kamera előtt nem szexel. Ezt ismét magyarázza hogy ő nem így mondta és nem ezt mondta, kiforgatták a szavait s ez a villában általános. Ő azt mondta hogy nem tervezi a szexet de nem tudja mit fog kihozni belőle a bezártság és ő azért ment bele elsőre a szexbe mert barna vágyott rá de aztán neki ez kényelmetlen volt. Utána szilveszterkor már ő is akarta mert elkezdett rezni barna iránt és ki nem fekszik le azzal akibe szerelmes? írták neki sokan hogy fejezze be a magyarázkodást.

Folyt.köv.

Nyuszomuszo83 2023.01.10. 22:00:20

Felkérdezik, hogy ha tudta hogy tudta hogy a Dani párbajra akarja vinni a Meliná iért nem szót. Azt felelte nem akart szart keverni, ez nem az ő dolga. Már örül, hogy nincs a villában, kilépett a magból, de tartozik Reninek és Melinek egy bocsánatkéréssel. Mert Meli tényleg segíteni akart neki a szaunában és jó akart neki csak ő azt hitte hazudik.Írják neki, hogy Kriszti ha kiesik az is barnának köszönhető. Kriszti ne a barna miatt essen ki szerinte, Krisztinél jószívűbb, őszinte ember nincs még egy ő nem taktikus, ő segített neki mikor tudta hogy egyedül van a piros. Kriszti mellé állt. Piros ismét elmondja hogy ő makacs és reméli elmúlnak az érzései barna iránt. Megmutatja az új tetkokat. A strigulákat illetve a másikat is megmagyarázza. A háromszög már rajta volt, mert ez az exével egy páros tetoválás amit nem szeretett volna azért eltűntetni igy pár dolgot inkább hozzárakott. Ezek az alakzatok a playstation játék ikonjai.
ismét a vidiket kérdezik tőle, elmondja tudja hogy nagyon naiv vlt. Lehet hogy nagyképű volt de ő úgy gondolja cápák közt cápának kell lenni, ő csak mutatta az önbizalmat.
Sajti: benn a vilában ő a villaapa, ők ketten főztek és takarítottak leginkább de már sajti is letett erről. Benn sajti őszinte és erős, de látja hogy itt kinn kevésbé. Terel, hogy majd a párbajon kiderül ki van a nézők közül sajti ellen és mellette. Már tudja hogy nincs meg az asszony s nagyon szomorú hogy a gyerekei életére esküdözik. Ezért csalódott benne. Debrecenben van, de holnap utazik vissza Pestre.Írják neki jó szinésznő. Szerinte nem az, de imádta a szappanoperát és tudták hogy Ákosnak és Krisztinek kell nyerni mert annyira jók voltak.
Lelkileg és érzelmileg nagyon megviselte ez a háromszög mert ő egy toxikus kapcsolatból lépett ki és mindjárt belecsöppent egy újba. Cseberből vederbe. Nagyon sokat hízott benn de a nélkülözés héten sokat futkároztak és éheztek ezért elég sok kiló le is ment róla.
Reni: Vegyesek az érései. Negatívan fogadta őt Reni az elején, aztán mikr kéannak barnval nem válaszrdezte hogy volt neki őszintén, és mire elmondta neki Reni hogy ők lefeküdtek addigra ők már csókolóztak a barnával mert túl voltak a randin. Reni nem tartotta be soha az ígéreteit, de reméli hogy majd megbeszélik és azt is hogy barna mind a kettőjüket csak hülyítette.Látta az élőben mikor barna elolvasta a levelét jól esett neki hogy sírt és nem is igazán érti, és Kriszti reakciója is jól esett neki.
A héten még egyszer lesz live-ja de azt nézze az akinek két anyja van! :D :D:D
süti beállítások módosítása