2022. november 24. 10:42 - Fálki

VV11x04 - Ha nekem nem szimpi a nő, akkor elvárom, hogy neked se legyen az!

Jó napot kívánok kedves és kevésbé kedves olvasók, végre itt az első hv és végre itt vagyok nektek én is. Ugye mennyire hiányoztam? Ne ingassátok a fejeteket - legalább annyira, mint a VV, abból is a 11. évad. Már a tizediket is rendesen kutyáztuk, de az eddigi részek alapján ez még rosszabb :)

Na vágjunk is bele!

Sajnos fórumozni nagyon nincs időm, úgyhogy nemtudom Ti hogy szólítjátok az ápoltakat, de majd igyekszem felzárkózni.. :) Vagy ha valaki lenne olyan kedves ugye...

Üdv az EKG-csoportnak, remélem idén is bele tudok majd taposni a kis rózsaillatú unikornisok járta érintetlen világotokba, üdv a külhoniaknak; üdv be nem költöző pajtásaimnak és üdv nektek is, kedves készítők, mert tudjuk hogy olvassátok és tudjuk hogy tudjátok hogy tudjuk.

1.jpg

A fekete papnő Ancsa van ma, aki a beköltözős részben megint jó béna volt, aztán a BV-ben becsúszott valahogy adásba amint kiakad, de nekem olyan furcsa a feje. Nem volt valami plasztika itt? Vagy botox? Tudom-tudom, most szült, de valami más átalakulást sejtek én itt... Na mindegy, borzasztó ez a ruha.

Cheesy, Barna és a Tahó eszmecseréjével kezdünk a nappali közepén arról, hogy melyik csaj milyen. Tökéletesen egyetértenek abban, hogy Reni teste a legjobb (miafasz?) és hogy az a hárpia ott benn a legjobb nő. Hogyan? Már bocsánat, de ha nem nézzük azt, hogy milyen személyisége van, akkor se. Nyilvánvalóan kövér kislány és nagylány volt Ő valamikor és ennek rendes nyomai is vannak... Nekem nincs ezzel bajom, mert engem pont nem érdekel, de ennek a nőnek olyan alakja van, mint egy tojásnak, végtagokkal.

Bibiriport is hallotta ezt, geci, és Ő bizony nem egy szamár, őtet becsüljék meg mert neki értékei vannak és különben is. Ágyban hempergés és a Tahó odamegy persze kimagyarázni a dolgot, de megint csak minden második szó káromkodás szóval nem is figyelem a 2napja szerelmeseket, ráadásul olyanok ezek, mintha egy galamb és egy viziló lennének: Mindegyik mondja a magáét, de nincs közös nyelv, uh csak néznek egymásra és tolják a saját okosságukat.

A Tahó számára az a fontos, hogy akkor végig így viszik-e? Mit? Ezt. Hogyan? A villalétet. Pfu bazmeg, hosszú évad lesz ez...

És akkor most Tahó egy két hátom mondatát idézem szó szerint:

"Oké há jó oké há oké izé a múltokba én is izé takarózhatok"

"De akkó meg ha idejövök normálisan akkó mit offósz bazmeg?"

"Életembe nem kértem még bocsánatot nőtől dikk azt most idejövök és még neked áll feljebb bazmeg?"

Bibi sír, Tahó meg tahó. Nincs új a nap alatt.
2_cr_1.jpg

 

Reggel van, Bibi villamesterasszony azonnal bejelenti, hogy takarítás lesz és ha jól sejtem, akkor egy kis hatalommal való visszaélés és kicsinyes bosszú is, Tahó megy majd WC-t pucolni.

 

Tahó ma reggel is tahó és ehhez méltóan sörrel kezdi a napot, valamint az Addams Familyből érkező Ákosnak felajánl egy szájbah*gyozást. Micsoda élmény lehet egy ennyire primitív emberrel összezárva lenni...
24.jpg
3_cr_1.jpg

 

Jön a feladatkiosztás és mindenki kapja a sziszifuszi dolgokat, Tahó a sor végén persze beszopja a WC-t és a fürdőt... Tádámm!
6_cr.jpg

Bibi: " A feladatokat próbáltam aszerint kiosztani, hogy kivel milyen a viszonyom" Azigen. Ilyen egy igazi vezető :) Akarom mondani, egy ostoba egysejtű.

 

 

 

Levél jön, Ákos Addams a nyugiban aluszkál, uh mindahányan bevonulnak oda, hogy szegénynek ne kelljen egy ilyen hülye levél érkezése miatt felkelnie. Beszarsz, micsoda logika.
7_cr.jpg

A Tahó egy tahó és ezt nem szabad, irgumburgum, szóval megy a börtönbe. Ja nem, oda majd pár év múlva, most egyszerűen csak elszeparálják és a nyugiszoba lesz a birodalma. És még alkoholt sem ihat!!!!

Eleinte még nevetgél, meg azt hiszi, hogy másfél óráig kell majd ott pihengetnie, de neeeeeem. Később láthatóan kiment belőle a gőz és mosolygós gyerek lett belőle megint, nem az a VV10 Renátó reinkarnáció, de annyi esze nem volt ám, hogy ez alatt az idő alatt csináljon is valamit, amivel szórakoztatja a nézőket.

Tudod kisbarátom, azokat a nézőket, akik majd szavaznak rád (..ellened). Nem szeretnék én itt régen minden jobb volt nosztalgianapot tartani, de emlékszünk talán arra, amikor az első BB-ben a félbolond Pongó milyen jól elszórakoztatta magát és minket is akkor, amikor egyedül volt…

"az egyetlen ajtó amit be tudtál csukni, az is a lábad között volt, te patkány" Így udvarolnak manapság, na.
8_cr.jpg

 

Cheesy melegszendót és rántott sajtot csinál, megterít, úgy tűnik hogy Ő gondoskodik idén ezekről a szerencsétlenekről. Lissza van megbízva valszeg a riszfőzéssel, nem tűnik túl tapasztaltnak ebben a témában, az a rizs nem fog rendesen peregni :)

A középső Addams gyerek ebédkor rögtön fel is terel egy rizsgombócot a villájára... Bárcsak mindig igazam lenne :)

 

Valamiért erről a Tahó-büntetésről eszembejutott a Majom a ketrecben cimű nóta... De nem úúúúúúgy.

 

A szerelmespár az udvar két végéből flörtölget egymással és bizony isten mondom Nektek, hogy ezek lesznek az idei Frunátóék. Ennek a nőnek rendes kapcsolata még biztosan nem volt, most is elég neki annyi, hogy a csávó mosolyog és máris el van olvadva tőle.
10_cr.jpg11_cr.jpg

Szóba kerül közöttük a büntetés is, Bibi szerint "az jogos, mert megérdemled."
9_cr.jpg

 

Jön a két új lakó is, Piros és Henrik. A női szakaszba azonnal beleáll az ideg, mert Ők itt már rendezettnek gondolták az erőviszonyokat és erre bejön ide egy ilyen csinoska. Én jelzem így látatlanban, hogy bár semmit nem tudunk róla, de én #TeamPiros tag lettem már most.

15_cr.jpg

16_cr.jpg

Henrik a magát semmirekellő, eltartott milfhunter rockernek nevező gyerek is értelmes, jófejnek tűnik, ezek ketten sokáig maradnak imo. Nade, a lényeg a bennlévő csajok arca:

14_cr.jpg

 13_cr.jpg


Ákos Addams önt még egy hordó olajat a tűzre, amikor a hárpiák előtt kijelenti, hogy "ez a Piros nekem ilyen cukilánynak tűnik." Csoda hogy nem eszik meg azonnal, aki ilyet mer mondani a frissen beköltözött ősellenségre és grrrrrr.

Barna is elmondja neki a nappali és a dohányzó határán, hgoy 10/10es, amit a paplanszájú is hall, természetesen. Imádom :)

Piros dohányzóba ki, csajok azonnal felpattannak és Bibi csicskaként hívja az Addams gyereket is, taktikai pánikmegbeszélés a hálóban!

Bibi: Volt egy állapotunk, uh ne beszélj ezzel a nővel.

lol.

 

 

A csajok csordában közlekednek és amikor az ajtóban véletlenül beleakadnak Pirosba, akkor Bibi nem kertel, hanem azonnal hozzávágja, hogy "rosszul leszek Tőled". Értelmes emberek ugye nem így intézik, sőt, első benyomás alapján nem is feltétlen ítélkeznek, de ez itt a VV11, ami szerintem tökéletesen modellezi azt, hogy ezek a mai huszonéves kis ostobák hogy viselkednek egymással a mindennapokban. De ne legyen igazam.

 

Hohó, szerkesztői utasításra vagy egyszerűen csak saját kútfőből jön Pirosnak az ötlet, hogy odamegy Tahóhoz beszélgetni egy kicsit, amire Bibi azonnal felpattan a kanapéról és megy ellenőrizni a tulajdonát.
19_cr.jpg

18_cr.jpg

Lissza szép.

Nem.
21_cr.jpg

 

Igazmondó hintázás van, teljesen érdektelen, de Piros elmondja, hogy külsőre a Barna a legjobb faszi a villában és hogy Bibinél baj van a toronyban. Mondom én, okos lány ez.

 

Ismét csirkegyűlés az ólban, ahol a kis csicskaként használt gyerek bejelenti, hogy kilép a négyes koalícióból, mert szerintem látja, hogy ez itt a mocsár, nem pedig a kormánypárt.
23_cr.jpg

Bibi mondja ki a koalíciójuk lényegét: Ha nekem nem szimpi a nő, akkor elvárom, hogy neked se legyen az!

Ákos out.

22_cr.jpg

A dohányzóban újabb szövetség alakulgat, de az már nem ilyen ultimátumos alá-fölérendelt viszony, hanem egyszerűen megtalálja a közös hangot három ember: Ákos Addams, a szemüveges sötét hajú nemtörpe és Piros.

 

 

Megint Cheesy a legpirosabb kendős. Nem baj, hogy nem tudjuk mi ez. Tényleg.

 

 

Beköltözik valami szőke hajú ÉNB szereplő, Kriszti. Komolyan baszdmeg, nincs 10+ olyan jelentkező az utcáról, akit be lehetne küldeni? Tavaly Bálint (aki egyébként jó volt), idén ez a Bibi + most ez a nagyonsok szőke hölgyike, aki nagyonilyen és nagyonolyan és pörög és imádja és hú és há és bú és bá, gondolom három nap múlva takaróba csavarodva fog Ő is sírni egy sarokban... Nem hiszem el, hogy a szerkik nem érzik/értik, hogy ez mennyire gáz, amikor ezeket a biodíszleteket mozgatják egyik műsorból a másikba.

Mondjuk ennek a csajnak legalább volt rendes munkája, mielőtt beköltözött és nem dedikált 8 osztályos munkanélküli volt, mint a többi.

 

Uff, Fálki voltam a VVHV törzsből, a képek minőségéért utólag elnézést, pár ótáz szarakodtam az rtlmost-tal képkivágás okán, aztán persze nem lett jó...

 

696 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vvhv.blog.hu/api/trackback/id/tr4917986542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thats What She Said! 2022.11.26. 08:51:59

Nem tudjatok hogyan lehet a streaminget megnézni? Az alkalmazásban sehol nem találtam az éjjel. Sajna még mindig sokat kel a Babóca, legalább elfoglalnam magam :)

Kosztarika 2022.11.26. 09:05:19

@Thats What She Said!:
Szia :)
Telefonra letöltöd az rtl applikációt, aktiválod az egy havi próbaverziót.
Ha lejár havi 1990 Ft, vagy lemondás.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:09:40

Ez a piros meg barna úgy előüzekednek, hogy áki mellettük fekszik? Ez valami ritka igénytelenség. Mint az állatok.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:12:43

Rico tényleg nem érti a kétszínű szó jelentését, de én mindig örülök, hogy Tahót felbasszák.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:14:34

Szerintem piros is pont olyan seggfej, mint a vészbanyák, csak a banyaszekció kényszerítette normális szerepbe.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:16:15

Ha renit nem zavarta, hogy barna pirossal smárolt, akkor bibi miért éfeltételezi, hogy renit az zavarná, hogy ő táncolna vele?

mocskosmacska 2022.11.26. 09:19:32

REni egyre szimpibb. Abban is igaza van, hogy piros nem őszinte. Nekem is olyan kétszínű sunyinak tűnik.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:20:05

- Imádlak, szeretlek (hogy rohadnál meg)

mocskosmacska 2022.11.26. 09:28:07

Újcsajon akkor most miniruha van piros zoknival.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:31:00

Nagyon kellemetlen, amikor puskás peti próbálja lelkendezve győzködni a nézőt, hgoy milyen izgalmas a vv.

mocskosmacska 2022.11.26. 09:39:28

Először azt akartam írni, hogy ez a sajti gyerek jól játszik, mindenkivel jóban van, így nem igen fog senki sem rápakolni, se kihívni őt. Aztán eszembe jutott, hogy nekem van egy hasonló stílusú volt munkatársam, és ő tényleg szeret mindenkivel jóban lenni. Szóval lehet, hgoy sajti nem játssza meg magát, ő tényleg ilyen.

DamDamDam 2022.11.26. 10:15:45

Nézem az összefoglalót tegnapról.

Ákos drágám vághatná, hogy ha két ember együtt akar lenni, akkor elhúzok, azt alszok a kanapén/hűtőben/téli konyhában.

A "fejemre húzom a takarót és vegyétek úgy, hogy nem vagyok itt!" - ha 18 éves vagy, ez még vicces is, de ha már van egy körrel fejlettebb szexualitásod, akkor nem fog menni a toló-/húzómozgás.

Meg btw. mire számított? Majd rárepül a lepattanóra? Hátha neki is csurran-cseppen valami? :)

DamDamDam 2022.11.26. 10:21:50

A fekete fiú biztos nem svéd?

A szóhasználata nagyon hajaz arra.

Először azt gondoltam, hogy azért beszél nehezen, mert nem a magyar az anyanyelve és ezért nem elég nagy a szókészlet, hogy kifejezze magát.
Hallani is a megakadást a hangképzés során, hogy ő szeretné magát kifejezni, de szókincs híján nem tudja.

Ilyenkor az anyanyelvéből kéne szavakat beszúrnia, de attól tartok Laminom valami prehistorikus nyelvet használ elsődleges nyelvként :)

DamDamDam 2022.11.26. 10:26:13

Anita: "megmondom az őszintét"

Már be is illeszkedett :)

DamDamDam 2022.11.26. 10:33:00

Ezt a shade-t, amit a csaj életkoráról tolnak.

De látszott, hogy készült is rá, tehát TUDJA, hogy idősebbnek néz ki, mint 28.

Szerintem fel van töltve az arca, a járomcsont nem emelkedik ki ennyire ilyen korban.
Plusz van egy kis botox a szemkörnyékre, just for fun :)

DamDamDam 2022.11.26. 10:37:22

Piros nem fogja Barna fütykösét húzogatni ezen a meccsen, mehet az ifjú titán vissza Jabbához ;(

DamDamDam 2022.11.26. 10:43:44

Szegény Renikém :(

Mit projektál ez a Bibi rá?

Renikém dugni akar, azt dug.

Reni-Piros megbeszélés:
Renikém echt azt érzi, hogy valaki őszintétlen, mert a másik fél rámosolyog, illetve kíváncsi a véleményére?
Hát édes lányom, neked eddig milyen kapcsolataid voltak, hahahaah

Forgalmista 2022.11.26. 11:24:23

@mocskosmacska: Ez a két csaj a példája a fordított arányosságnak nálam egyelőre. Ha az egyik kicsit normálisabb, a másik mintha egyből elkezdene idegesítőbben viselkedni

mocskosmacska 2022.11.26. 11:39:13

Agyhalott Lamantinék röhögve küldték ki a nyugiszobába azokat, akiket nem bírnak. Eszükbe sem jutott, hgoy ezzel igazából ennek a hármasnak játékidőt adnak. Másrészt pedig mártír szerepbe teszik őket. A jó taktika az lett volna, ha ők hárman vonulnak ki a nyugiszobába. Előadják, hogy ők senkivel sem akarnak kibaszni, ezért inkább kimennek ők hárman, így:
- jófej kategóriába kerülnek
- hárman csinálhatják bent a műsort, extra játékidőt kapnak.
- lamantin megszabadul bibtől
Ej, ezek semmiből sem tanulnak.

kozi001 2022.11.26. 11:43:54

Tyú ez a Bibi de kemény.
Ilyen ótvar fickó, mint Lamin miatt tud vitatkozni...

mocskosmacska 2022.11.26. 11:47:56

@kozi001: lamantin nekem is a legalja.

kozi001 2022.11.26. 11:49:47

@mocskosmacska: Jaja. Lamantim nekem Csoki és Dani szerelem gyereke. :P

mocskosmacska 2022.11.26. 11:56:40

@kozi001: Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog legelőször olyan igazi nagy, danis őrjöngést összehozni, illetve melyik lányra fog legközelebb rámászni.

Sepsidzsi 2022.11.26. 11:58:38

Heló mindenkinek nagyon jò újra itt ! Kicsit nehézkes idén, az időben kell ugràlni sokat mert amíg valahol a tegnapi műsor miatt a tegnapelőtti tèmàkat tàrgyaljàk, màshol meg az èlőt nèzve friss dolgokat hoznak. Ami ma tiktokon megütötte a fülem hogy Bibi bevallotta laminnak hogy durva dogok derülhetnek ki ròla pl hogy hugyoztàk màr szàjba,gondolom videò is van ròla. A seggszőr meg a jègen, màr kínomba röhögtem mert èn is vègig csak arra tudtam gondolni hogy mi gyűlt azon a tömbön, nem hittem el hogy kèpesek voltak mèg a belevalòra is elrakni.

kozi001 2022.11.26. 11:59:32

@mocskosmacska: De az se baj ha már nem éri meg bent. :P

Cérnahuszár 2022.11.26. 12:04:07

@Sepsidzsi: helloo XDD
kiváncsi vagyok ebben a szezonban melyik képet választod :D

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 12:04:40

@DamDamDam: Egyébként Bibi is plasztikáztatta magát. Az élőben KATA kérdezte tőle: "Ez az eredeti szád?" Mire Bibi mondotta hogy "nem, fel van töltve kettővel", hialuronnal. (A "kettővel" vajon 2 db feltöltést jelent?) A beavatkozást többek között azzal indokolta a jó öreg Bibi, hogy a dohányzás gyorsan vékonyítja a számat. Láthatóan meg sem fordult a fejében, hogy a dohányzásról le is lehetne szokni.

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 12:11:21

@Thats What She Said!: Én nem töltöttem le semmilyen appot, csak simán regisztráltam az rtlpluszra. Aztán onnantól tudod nézni telefonon, asztali gépen stb. (majd most veszek hosszú kábelt, amivel össze tudom kötni a gépet meg a tévét).

Ha jól rémlik összesen 5 eszközre használhatod az előfizetést.

DamDamDam 2022.11.26. 12:12:32

@Nátha ellen bálna: nem Renit akartál írni? Merthogy neki fel van töltve, ahova csak a tű elér - ugye, ez nem kérdés.

De Bibi is fel van töltve?

Lehet oda kéne figyelnem, mikor ő szerepel a videókban, hogy ezt jobban megvizsgáljam.

Mert megjelenik az arca, én már nyitok másik böngészőablakot, hogy jól van körülnézek addig máshol, amíg ez a csoda beszél, mert úgysem értem a nyelvet, amit használ :)

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 12:15:53

@DamDamDam: :D Nem, tényleg Bibi, én is meglepődtem. Ezek már ilyen fiatalon csapatják a mindenféle plasztikát?

kipcsak harcos 2022.11.26. 12:27:01

@Nátha ellen bálna: visszaolvasásban vagyok, tegnap este 10:30 óra táji kommentedre.
Jellemző: miért nem a horkoló bácsit tették át az üres kórterembe, miért hármótokat?

Thats What She Said! 2022.11.26. 12:28:31

@Forgalmista: 2,5 . Renduletlen cicista. Ebből kifolyólag éjjel azon visszaalvo és emiatt engem többször felébreszto cukimukika:))

Thats What She Said! 2022.11.26. 12:32:26

@Nátha ellen bálna: értem, de nem is az APP a lényeg itt, hanem hogy keresve sem találom a gombot amit meg köll nyomni a streaming hez. Csak videókat tudok vissza nézni. Elő kell fizetni esetleg rá?

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:12:42

@Thats What She Said!: Az rtlmost.hu oldalon kell regisztrálni az rtl+ szolgáltatásra. Ahogy láttam beléphetsz fb-vel, google profillal, vagy mint én csinálsz egy gyors regisztrációt, egy perc az egész. Ellenőrzik a kártyádat (zárolnak rajta 500 forintot), meg küldenek mailben egy megerősítő linket. Arra kattintasz és él is a fiókod. És akkor az rtlmost főoldalon kicsit lejjebb görgetsz, elhagyod a TOP10-es meg az elérhető exkluzív tartalmak listáját, és már látod is hogy "Nézd élőben: VV Live".

Az első hónap ingyenes, utána havi 1990 Ft. Akármikor lemondhatod.

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:20:18

@kipcsak harcos: Pusztán logikailag tökéletesen helytálló a felvetésed. :) Biztos illendőségből nem őt tették át, nem akarták felkelteni. (Nem tudom hogy neki milyen műtét volt, arra se emlékszem hogy még műtét előtt volt vagy után.) De ugyebár ha őt rakták volna át, mi akkor sem tudtunk volna aludni, mint kiderült.

2022.11.26. 13:22:53

Sziasztok ti csöves prolik! A tegnapit még nem néztem meg, de szembejött velem Dancsó videója az idei szériáról:
www.youtube.com/watch?v=sUdsASvDJsY

Kosztarika 2022.11.26. 13:25:03

@Thats What She Said!:
Főoldal, kis téglalapokon kategóriák, reality , ott lejjebb görgetve megtalálod a live-ot.
Kisbabának puszi, simogatás. ;)

Kosztarika 2022.11.26. 13:26:28

@kipcsak harcos:
Ejjj, hát mert ő tudott aludni, nem zavarta a horkolás. Menjen akinek nem tetszik. :D

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:28:58

Élőben KATA továbbra is Pirost fárasztja a konyhában azzal, hogy ő még keresi a saját lényét, lényegét, azt hogy mi az oka annak hogy ő a villában van.

Piros tömör utalást tett arra, hogy KATA beköltözésének a misztikus oka feltehetően 36 millió Ft. :D

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:35:03

@Peni a Valdes: Bibbancs 21 éves, az USA-ban most lett volna nagykorú. Még szép hogy már kétszer tőőőtötték fel a pofázmányát.

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:56:14

Na a 28 éves milf addig basztatta a Barnát, hogy össze is vesztek. Állítólag Barna az éjjeli bulin megpróbálta megcsókolni a mosókonyhában. A milf meg most kezdi hozni a kisfilmjében ígért bosszbics dumát, beszólogat Barnának hogy nem kíváncsi a gyereksírásra, meg hogy "papucsállat" stb. De nem áll jól neki, elég erőltetett szerintem.

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 13:59:33

@DamDamDam: Lehet benne van a pakliban, hogy szándékosan húzza a KATA agyát. Tegnap is ő juttatta el uszkve pánikrohamig azzal, hogy a nyugiban mondta neki hogy megjátssza a sírást stb. :)

DamDamDam 2022.11.26. 14:13:47

@Nátha ellen bálna: KATA-t ki lehet billenteni könnyen.

Mégha ez színészkedés is KATA-mtól, ez a newage-s maszlag + a dráma, akkor is visszahat rá egy idő után, ha csak ez ömlik a szájából.

DamDamDam 2022.11.26. 14:16:20

+ Katám, ha ennyire szélsőségesen meg-/átéli az érzéseit (plusz egy lapáttal szerintem rá is tesz), akkor ezt minden irányba meg fogja élni, nem csak mikor bazsalyogni kell Meli anyussal a verandán, hanem mikor megjelenik majd a fürdőszoba ajtóban, mint Medusa a hét fejével, hogy ki nem húzta le sz**ás után a wc-t

DamDamDam 2022.11.26. 14:17:11

ja a sárkány a hétfejű, a Medusa a kígyófejű/-hajú :))))

hereverő heverő 2022.11.26. 14:19:37

Lónapot. De sokat irogattatok, 'szakutyapicsa!

hereverő heverő 2022.11.26. 14:20:40

@Cérnahuszár: hova lett a hangyád? Meg se ismertelek

Nátha ellen bálna 2022.11.26. 14:23:54

@DamDamDam: :DDD Majd Piros lehet ott "felejt" neki egy látványelemet a vécécsészében.

Cérnahuszár 2022.11.26. 14:32:21

@Nátha ellen bálna: demiéééért
mászik rá a milfre
ez aterv? minden sunát meghúzni? az elég szánalmas, ha alfának tartja magát, nincs szükség tárgyi bizonyítékra
szal nem értem, ebből csak rosszul jöhet ki

Cérnahuszár 2022.11.26. 14:38:50

nem mintha neki drukkolnék

Post Modern Prometheus 2022.11.26. 14:43:07

Este 9-ig lehet szavazni, ha valaki lemaradt volna :)
strawpoll.com/polls/wby5lpYlJZA

DamDamDam 2022.11.26. 14:45:06

@Cérnahuszár: hát szerintem ennyit fog Mr.Barna villantani, mert a fiús dolgokban ügyes.

Nagyon büszke volt, hogy sikerült a jégkockát ERŐVEL szétcsapni, míg Henrik (aki bármelyik bu***ke party-n megállta volna a helyét a produkcióval) ésszel, a legnagyobb hőleadásra képes testrésszel ment neki.

A másik izma a srácnak a farka, azzal tud még villogni.
Az agyizmát fogja a legkevésbé használni.

Ha kint dolgozik valóban Svájcban rendezvényszervezőként (vagy lányokat futtat, nekem aztán mindegy), keres ott forintban havi 2 mió nettót, akkor neki a 36 mió forint nem akkora főnyeremény.

Neki többet fog érni az ismertség-növelés, meg a self-brandje, illetve, hogy hány követőt szed össze.

Cérnahuszár 2022.11.26. 14:56:51

@DamDamDam: annyira keresem a konténert :(

hereverő heverő 2022.11.26. 14:58:06

@DamDamDam: követőt? Egy ilyen senki?
Vessetek a mókusok elé!

Cérnahuszár 2022.11.26. 15:02:01

ok, szóval férfi prosti a képernyőn.
lapozok

kozi001 2022.11.26. 16:10:11

"Két embernek ellentétje van és le kell matekolni!"
Lamin

Milyen matekot tanítottak arrafelé?

2022.11.26. 16:43:37

@Post Modern Prometheus: Leadtam a szavazatom Lisszára. Az első hét után egyértelműen a legláthatatlanabb embernek kéne távoznia. Lamin még idegesíthet minket egy kicsit, legalább ő gyártja a tartalmat a szerkesztőknek. Az iskola hétig maradjon, utána kieshet.

Post Modern Prometheus 2022.11.26. 17:22:07

@VV11Vikcsii: Az a baj, engem Lamin nem idegesít, hanem zsigeri gyűlöletet vált ki belőlem, és van egy nagyon agresszív kisugárzása, tényleg mintha Renátó és Dani szerelemgyereke lenne. Ha csak bosszantana, mert buta, akkor még nem akarnám kirakni, de ahogy mondtam,. nála félek, hogy túlkapja és ennek az előtt kéne gátat szabni, mielőtt megtörténne és nem pedig tűzoltani, meg elhatárolódni tőle csatorna szinten, addigra már mindegy.

mocskosmacska 2022.11.26. 17:38:52

@Post Modern Prometheus: Belőlem is ezt hozza ki lamin. Egyszerűen undorít.

2022.11.26. 17:49:12

@Post Modern Prometheus: Igen, ez olyan mint Renátó esete.
Én akármennyire is utáltam és undorodtam tőle, szerintem dramaturgiai szempontból előnyös volt, hogy előbb kiesett Mercédesz, Digó, Amanda stb. A jelenléte témát szolgáltatott, még Mérő Vera is foglalkozott vele.
A Trónok Harcában se lett volna jó, ha minden utált karakter már az első évadban meghalt volna.
De valószínűleg egyedül vagyok ezzel a véleménnyel.

Post Modern Prometheus 2022.11.26. 17:52:01

@VV11Vikcsii: Tanultam dramaturgiát tudom, hogy megy ez egy fikciós történetben, viszont egy realityben [még ha scriptelt is]azért szerintem egy kissé máshogy kéne súlyozni a dolgokat. Legyen intrikus karakter, persze, hiszen ő mozgatja a szálakat bent és kint is, viszont az intrikus ≠ az agresszív, faszparaszt karakterrel.

mocskosmacska 2022.11.26. 17:54:57

@VV11Vikcsii: Még sok utált karakter fog maradni akkor is, ha lamantin elcammog.

evacat 2022.11.26. 17:58:34

@VV11Vikcsii: Nem vagy egyedül. A nézői érzelmeink alapján első nekifutásra azt az embert választjuk, aki valamiért kinyitja a bicskát a zsebünkben. Te továbbgondoltad és teljesen jól levezetted a műsor szempontjából miért van még szükség a ilyen karakterre is.
Ha már beválogatták. Mert azt nem kellett volna. Már ha nézői érzelmek alapján értékeljük a castingot.

Post Modern Prometheus 2022.11.26. 18:06:00

Még egy szavazás spam, nehogy lemaradjon nekem itt valaki. 9-ig lehet szavazni, megpróbálom utána egyből hozni az összesítést, de legkésőbb a reklámszünetben :)

strawpoll.com/polls/wby5lpYlJZA

evacat 2022.11.26. 18:06:49

Élőben alfahim és alfanő szavazás. Minkét kategóriában toronymagasan győzelemre áll: Sajti és Bibi!!!! Bibi. Már többen irták itt is, hogy az öfi és az élő mintha nem is egy embert
mutatna.

naty77 2022.11.26. 18:08:53

@Post Modern Prometheus: teljesen egyetértek. A tegnapi nem tudok aludni sztorinal is azt vártam hogy bunyó lesz, a játéknál is. Egyszerűen borzasztóan agresszív Lamin és nem tudni mikor pattan el a húr. Ijesztő ami várható.
Nem szabadott volna beengedni, és mielőbb ki kell tenni.

Forgalmista 2022.11.26. 18:13:18

@Thats What She Said!: csak a mértékegységet nem tudtam :)
Az én kisfiam is annyi, de ő hónapokban, és éjszaka még aludni is hagy

mocskosmacska 2022.11.26. 18:13:45

@evacat: www.azenkutyam.hu/elet/alfakutyad-van-5-jel-ami-elarulja/ Ezek alapján sajti nem alfahím, mert mindenkivel barátkozik.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2022.11.26. 18:15:23

@VV11Vikcsii: én Anitára szavaztam.

Jó nagy kakikavró a jány, de valami miatt nekem nem begyere... nem szeretem a méhkirálynőket

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2022.11.26. 18:16:28

@mocskosmacska: ebben az évadban egyenlőre nincs alfa hím.

Alfa nőstény van az pedig az Anita lesz

evacat 2022.11.26. 18:19:11

@mocskosmacska: ők odabenn mégis igy érzik. Egyébként is ez a szavazás inkább szimpátiaszavazás volt, nem alfahimet és alfanőt jelöltek.. Mondjuk Sajtin nem csodálkozom, amit láttam belőle az összes többi közül én is őt választanám.

Bibit nem tudom hova tenni, mitől olyan népszerű a többiek szemében.

K_Attila 2022.11.26. 18:24:15

Én még szívesen nézném azt a barmot, de csak ha mindig szívatják valamivel.

mocskosmacska 2022.11.26. 18:26:06

@evacat: Nekem van egy ilyen bibi féle munkatársnőm. Szemtől szembe mindenki nyalja a seggét és próbál vele jóba lenni, mert tart tőle. Szerintem itt is ez a helyzet.

mocskosmacska 2022.11.26. 18:35:51

Lamantin valami olyasmit mondott, hogy aki bibire teszi a jelét, annak nem kell takarítani, amikor ő villamester lesz. Ennek a pasinak leesett, hogyha bibi kiválasztott lesz, akkor van esélye annak, hogy ő lesz a kihívott és egyáltalán nem biztos, hogy visszajön? Nem mintha bibi annyira szeretnék, de itt az lesz a tét, hogy kit utálnak kevésbé.

szánentáli 2022.11.26. 18:44:59

@evacat: Kriszti egyenesen azt mondta, hogy Bibi egy példaértékű nő :D :D :D

evacat 2022.11.26. 18:50:52

@szánentáli: Hallottam én is Krisztit, először nem értettem kiről beszél, annyira ömlengett.

Fálki 2022.11.26. 19:09:47

22:00kor kirakok egy új képet, hogy ne ez legyen túl követhetetlen!

2022.11.26. 19:18:16

Megnéztem a tegnapit. Remélem a végére Barna mindenkin végig megy.
@Brigante: Én csak az összefoglalókat nézem, még a belevalót sem, így nincs semmi véleményem még Anitáról. Azért szar lehet neki, hogy mindenki sokkal idősebbnek nézi, tegnap egy kicsit sajnáltam.

mocskosmacska 2022.11.26. 19:25:12

@VV11Vikcsii: Igen, barna nagyon erősen kezdett, van esélye, hogy elérje a vvhunor szintet.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2022.11.26. 19:28:17

@szánentáli: hát vannak kérem jó példák és rossz példák :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2022.11.26. 19:29:33

@VV11Vikcsii: ja... hát az ha idősebbnek néznek nem a legjobb.

Meglátjuk mi lesz Anitával, nekem furi.

K_Attila 2022.11.26. 19:38:22

@VV11Vikcsii: Mekkora csavar lenne, ha Ákosnak is beakasztana.

naty77 2022.11.26. 22:05:33

Nem tudtam hogy ma 9-től van adás így lemaradtam. :(
Nagyon helyes, hogy Lamin megy ki.
Vajon lesz új beköltöző?

naty77 2022.11.26. 22:09:59

A férjem meglátta Máriót és megkérdi: nem lehetne, hogy rögtön ki is megy, nem költözik be a villába?

Thats What She Said! 2022.11.27. 04:05:57

@Forgalmista: majd eljön nálunk is az átaluft éjszaka:))) bár a létezése egyre hihetetlenebb:)

inebhedj - szerintem 2022.12.20. 11:43:54

"Nyilvánvalóan kövér kislány és nagylány volt Ő valamikor és ennek rendes nyomai is vannak... Nekem nincs ezzel bajom, mert engem pont nem érdekel, de ennek a nőnek olyan alakja van, mint egy tojásnak, végtagokkal."

Ezzel nehéz nem egyet érteni: qrvának da...tak (pardon: husomok), nőnek primitívek, közönségesek, ízléstelenek és érdektelenül egyformák, szóval az ilyen megállapításaikat legfeljebb saját képességeik és ismereteik határain belül lehet értékelni - bár tény, úgysem könnyű.

(Ide meg kéne egy #comment-form textarea { line-height: 142%; } )
süti beállítások módosítása